čtvrtfinále - 1. zápasy
06.04.2022 21:00 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Karim Benzema (© AFP)

Real Madrid vyplenil Stamford Bridge. Hattrickem se blýskl Benzema

Real dokázal oplatit Chelsea poslední porážku a ze Stamford Bridge se vrací domů jako jasný vítěz. Hlavní hvězdou večera se stal Karim Benzema, střelec ve famózní formě a autor dnešního hattricku.

Chelsea před téměř rokem dokázala na Stamford Bridge Real porazit a vybojovala si postup, z něhož nakonec vzešel triumf v Lize mistrů. Dnes to chtěla zopakovat a využít mohla i toho, že Real, ač vede LaLigu, taky umí nepříjemně škobrtnout. Královský celek dnes počítal opět s trenérem Ancelottim, který se k týmu nakonec přeci jen připojil, a taky s Karimem Benzemou, který je v laufu.

Střet fotbalových gigantů sledovalo množství osobností, v hledišti nechyběly persony jako Antonio Conte, Thierry Henry nebo Todd Boehly, jeden z největších favoritů na koupi movitého klubu. Ze začátku utkání hrála aktivněji spíš domácí ekipa, zatímco Real se soustředil primárně na obranu. Dobře totiž věděl, že mu s dvojicí Vinícius - Benzema stačí hodně málo.

Ukázal to už v desáté minutě. Karim Benzema elegantní patičkou posunul míč na Valverdeho, který si naběhl k vápnu. Tam předal míč volnému Viníciusovi, jenž pohybem zmátl Christensena a napálil břevno za zády brankáře Mendyho! Na opačné straně musel za záchrannou brzdu tahat obránce Éder Militão a sudím Turpinem udělená žlutá ho bude hodně mrzet, protože znamená stopku v odvetě.

Ta bude hodně zajímavá, neboť Real dnes předvedl pár fantastických chvil. Po dvaceti minutách rozjel Karim Benzema útok přihrávkou do volného prostoru na Viníciuse a naběhl si před bránu. Tam ho z nepochopitelných důvodů nikdo nenásledoval a Benzema si snadno našel lahůdkový centr od mladého brazilského křídla - 1:0.

Jindy velmi pozorná a chválená obrana Blues na chvíli úplně vypadla z rytmu a Bílý balet toho rázem využil k druhé trefě. Po pouhých třech minutách se Valverdeho zpětné nahrávky na kraj vápna ujal chorvatský režisér hry Modrić a perfektním pasem z první našel znovu Benzemu. Ten hlavičkoval v záklonu (a opět zcela nehlídán) ke vzdálenější tyči a Mendy se natahoval zbytečně - 2:0.

S třetí ranou do modrého vazu mohl přispěchat po půl hodině hry Dani Carvajal, který ukázal, že podpora útoku je mu vlastní. Carvajal nejprve obešel Thiaga Silvu a poté si vylámal zuby na pozorném Mendym. Právě Thiago Silva hlavičkoval na opačné straně o chvíli později nepřesně. Jak zakončovat hlavou správně, to mu ukázal až talentovaný útočník Kai Havertz. Vlastně obdobná situace jako u druhého gólu Realu. Skvělý nákop z voleje od Jorginha totiž Havertz pohotově hlavou uklidil k tyči a snížil.

Trenér Thomas Tuchel v kabině vymýšlel, jak dostat Chelsea zpátky do hry a Real na lopatky. Nasadil za tím účelem dvojici Ziyech - Kovačić, jenomže všechny jeho plány záhy vyletěly komínem. Pouhou minutu po návratu obou jedenáctek na trávník totiž domácí brankář Édouard Mendy vyrobil obrovskou hrubku!

Dlouhý nákop z hloubi pole Realu pronásledoval zpovzdálí Karim Benzema, Mendy ho s bohorovnou laxností nahrál hodně pomalu na Rüdigera a Benzema ho o míč obral. Pak už mu stačilo jen poslat míč do opuštěné brány - 3:1. Benzema si díky tomu připsal jedno prvenství - stal se prvním hráčem v dějinách, který dal Chelsea v evropských pohárech hattrick. Zároveň jako jediný Francouz doposud vstřelil aspoň deset branek v jediné sezoně Ligy mistrů. Úctyhodný počin.

Chelsea se ale ještě nevzdávala. V 50. minutě mohl svůj tým povzbudit kapitán Azpilicueta, jenže jeho dělovku do šibenice vyrazil fantastickým skokem belgický brankář Courtois. Ten obecně svůj tým podržel ještě při několika šancích a při některých zase děkoval domácí neschopnosti zakončit, jako třeba při dvou pokusech volného Romela Lukaka. A když v závěru nastavení Ziyech vypálil jen těsně nad břevno, bylo o výsledku jasno. Chelsea padla, Real slaví výhru o dvě branky.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (860)

Přidat komentář
Filip236

1:2

Reagovat
zasranej malíř

1:1

Reagovat
Bastaron

3:1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
hematop

Kde udělali soudruzi z NDR chybu tentokrát?

Reagovat
Pharrell

1-3

Reagovat
Pharrell

Reagovat
OTASi

Reagovat
Agnelli

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
patas92

5:0

Reagovat
CHONG

Zase to máš obráceně

Reagovat
patas92

já vím

Reagovat
misinho7

btw novinar ktory tvrdil ze Messi pojde do PSG vraj tvrdi ze PSG nakoniec Mbappeho presvedcilo a urobia ho aj kapitanom ak sa to vazne stane tak rip..

Reagovat
zasranej malíř

stejně jsme ho nechtěli

Reagovat
CHONG

Já mám nohy na stole, v osmifinále musel definitivně vidět, do jakejch hoven to vlastně spad.

Reagovat
misinho7

ja tie nohy davam a skladam zo stola nejak casto..uz je to naozaj unavujuce s Mbappem....uz nech je to definitivne

Reagovat
Kenneth

Nejde jen o osmifinale ze. Ani jeho snad nemuze bavit zacinat kazdou ligovou sezonu s tim, ze titul ma da se rict jisty.

Reagovat
CHONG

To osmifinále pro mě osobně bylo spíš takový pomyslný poslední hřebíček do rakve, kde bylo jasně vidět, jaká je to parta labilů, od hráčů, kteří se složí jako domeček z karet po jednom inkasovaném gólu, přes trenéra, který vyplákává do médií, až po nejvyšší vedení, které se násilím dobývá do kabiny rozhodčích a přihlížejícím vyhrožuje smrtí...

Reagovat
Jordi Alba

Mbappé čte EF a chce impa trošku potrolllit.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Pharrell

Reagovat
vacin

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Taky to čtu

Reagovat
Salfovic

Ještě Haland do Barcelony a RIP všichni Realisté.

Reagovat
DreamTeam

Otázka je jestli je to důvěryhodný zdroj a má třeba 85% informací pravdivých a nebo mu prostě občas něco vyšlo.

Nicméně pokud Mbappe chce jít do Realu,tak nic jako nové okolnosti nemůžou existovat.Pokud přestoupit nechce,v pořádku, takového hráče nepotřebujeme.

Reagovat
misinho7

tak ono..akoze na druhej strane aj tak je to borec ze drzi, pri tom co mu ponukaju..akoze ak vazne k nam prestupi tak je naozaj srdciar no, ale istotne to pokusenie podpisat v PSG za tie peniaze je velke no..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono velke peniaze dostane aj v Reale, tu pojde uz skor o to, kto mu ponukne aky sportovy projekt plus velku vahu bude mat urcite aj moznost hrat vo vysnivanom time. Ale mozno mu niekto iny ponukne lepsi projekt a pojdem inam alebo ostane. Dozvieme sa po sezone. Novinarov, co predpovedali Messiho v PSG bolo kopec, to neznamena, ze su doveryhodni.

Reagovat
misinho7

no v Reale mu neponuknu ani polku toho co dostane v PSG.. to ze je real jeho vysnivany klub uz povedal a je to jasne ale ide o to ci dokaze odolat vabeniu velkych penazi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze tie prestrelene sumy, co sa sem tam objavia v roznych pokutnych mediach su aj realne. Platovo dostane urcite cca to iste v PSG, Reale a aj v City.

Reagovat
misinho7

tak to ani zdaleka..pozri si kolko ma taky Neymar, tolko od Realu Mbappe nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Berie cca 28 Mio. Eur netto. To nie je vobec nepredstavitelna suma pre Real. Na konci sezony odidu viaceri hraci s vysokymi platmi a pravdepodobne aj Hazard (ak ostane Carlo) a bude bez problemov na Mbappeho plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

na druhej strane ak ma mbappe kusok rozumu tak pojde do realu. v PSG v zivote okrem ligy nic nevyhra s vysokou pravdepodobnostou

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad zítra vyběhne na baletky ve 343.

Mendy - Rudi, Silva, Azpi/Christensen - Alonso, Jorgi, Kante, James/Azpi - Mount, Havertz, Ziyech

Reagovat
Svatej

Útok ideální, v záloze bych možná raději Kovacice a Azpiho na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych raději viděl Azpiho na stoperovi, ale James mi připadá ještě nerozehraný po zranění.

Kova je sice ve skvělé formě, ale mi potřebujeme podržet míč (Jorgi) a vynulovat Krose s Modricem (Kante). Nebude potřeba přímočarost a vyvážení balónů od Kovy.

Reagovat
DieryVonry

To asi ano, ale měli bychom na ně vletět, protože dohánět score se případně bude fakt těžko, respektive bez našich windů to neumíme. Navíc dvojce Kova-kante těch míčů pobere víc.. Mateo ať ukáže Baletkám, čeho se zbavili pro nepotřebnost nechá tam všechno a Jorgi v případě dobrýho průběhu jako metronom hry.

Reagovat
smetos

Ot: od kolika se pohybuji ceny listku?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak na Baník, ale v librách

Reagovat
smetos

Rikalkamarad ze za 7500 koupil lupen za zitrejsi zapas tak se ptam. Prijde mi to malo

Reagovat
dantetomas

Malo? Ofiko idu od 25 do 90 libier. Takze na strankack ako viagogo by tych 250 kludne stat mohli. A malo mi to rozhodne nepride

Reagovat
ACSeRw!n

malo jo ?

Reagovat
Svatej

To je naopak brutálně moc

Reagovat
smetos

Ok diky vsem hore.

Reagovat
Salfovic

Jak se chtěl pochlubit, že ho natáhli.

Reagovat
M.Vaza

Kamarád kamaráda co má kamaráda, říkal

Reagovat
Witcher

Rublů

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
ladyboy arsenal

1:2

Reagovat
ACSeRw!n

1:3

Reagovat
Rothbard

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Championship

Chelsea je o něco ostřejší....., než je Real....1:0....

Reagovat
John Obi Mikel

1:0 (Jorginho z penalty)

Reagovat
hornito

0:0

Reagovat
Svatej

Jako minulej rok nejsem zrovna klidnej, tak to snad půjde dobře a postoupíme po přesvědčivých výkonech.

Naše levá strana je naštěstí takhle oslabená proti ideálním soupeři, kterej má špatnou dost bidnou pravou stranu, takže alespoň tam úplně nepanikarim.

Na naší pravý straně to naopak bude nejspíš pořádná prdel, tam jsou oba týmy kvalitně obsazený.

Pokud Carlo zas nasadí to stejný trio v záloze, tak by si s tím snad Kante s Jorginhem měli poradit a to nám snad dá rozhodující výhodu.

Tip 2:1. Jsem docela překvapenej dost jednoznačným kurzem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieryVonry

No když se Alonso dobře vyspí, tak může dát i dva góly to víme .. potíž je ta, že když se nevyspí tak ho dokáže umít každej ze "slabé" pravé strany.. Valverde, Carvajal, Lucas, Asensio, Rodrygo.

Doufám, že Eden ví komu fandit a dá si něco dietního u televize

Reagovat
DreamTeam

Tipuju že Carlo nasadí KCM + Valverde a bude to ještě větší bramboračka než obvykle.

Reagovat
Svatej

Tak z Valverdeho zrovna radost nemám teda

Jelikož předpokládám, že Benzínův a Vinckův start nic neohrozí, tak bych si alespoň přál, aby na hřišti byl večer Carvajal, KCM a Asensio, ocž by se hádám s Valverdem trochu vylučovalo

Reagovat
misinho7

tak najrozumenejsie je postavit 4-4-2 s Valverdem v zalohe...ale ako pozname Carla tak to bude klasika

Reagovat
Svatej

To by nám asi úplně nemuselo sedět, tak snad máš pravdu

Reagovat
DreamTeam

Tak Valverde když hraje z prava,tak je jeho přínos poloviční. Asensio klidně může zase vystřelit nějakou tu jeho wondershot.

Reagovat
Svatej

To máš asi pravdu. Spoléhám na to, že je pro nás daleko snažší uzavřít potenciál střelecký prostory blíž ke středu přeskupením stopera a středáka, než nechat Alonsa nahánět rychlejšího hráče u lajny.

Asensio je dost pomalej, Valverde by Alonsa i blbým předkopnutím mohl dost vysvlékat do naha

Reagovat
misinho7

stale je tam platnejsi ako Marco..cakat 70min na to ci trafi wondershot..dakujem, neprosim

Reagovat
smazaný uživatel

I s Asensiovym potencialem na nejaky wondergoal je jeho ofenzivni prinos furt stejny jako prinos Valverdeho. A Valverde navic aspon nabizi nejakou fyzicnost, lita nahoru dolu, vypomaha v defenzive. Asensio je fakt ten posledni clovek, kteryho dneska chci v zakladu videt. A kdyz uz ne Valverdeho, tak aspon Rodryga.

Reagovat
DreamTeam

Valverde má hrát místo Kroose,ne místo Asensia.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne radsej Valverde ako Asensio, zvysok timu bude asi ako vzdy.

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
okokolo

0:3

Reagovat
Pan.Antonin

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na real 3,80 To se musi zkusit

Reagovat
DavorSuker

Radsi to dej na charitu misto zkouseni takovych klukovin

Reagovat
smazaný uživatel

Cau charito

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Gedofrey

OT: Čau lidi. Chtěl bych si pořídit nějakou streamovací službu, abych se mohl dívat na Ligu mistrů a Premier league. Nějaké tipy?

Koukal jsem na Telly TV, které má oboje. Nějaké zkušenosti? To budou asi vždy jen vybrané zápasy, že? Protože bych chtěl například příští sezonu vidět OM v LM (pokud se dostane) a tak nějak pochybuji, že zrovna naše zápasy budou vysílat.

Reagovat
smazaný uživatel

https://redi1.soccerstreams.net/

tohle by ti mělo stačit

Reagovat
Gedofrey

Zkusím, díky ale ještě jsem snad nenarazil na stream, kde bych nemusel 2-3x za poločas refreshovat

Reagovat
Remt

Bohužel tento jsem včera taky dostkrat refreshoval a zkoušel různé typy tam ale běžné ten hockey stream na stránce kterou ti tu kolega dal funguje dobře. Kvalita dobrá a když to jednou dvakrát za poločas refreshnes tak žádná trága - přeci jen je to zadarmo

Reagovat
hitZor

Poslední týden má HockeyWeb nějaké problémy, ale jinak běžel vždycky spolehlivě, až na ten někdy i dvouminutový delay.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedu Telly uz pres rok a pohoda. Tim ze maji Nova Sport 1 - 4 tak toho davaji vice v te zakladni casti. Ale jestli bude zrovna OM, to Ti nereknu no.

Jinak muzu doporucit. Maj i Premier Sporty + Arena Sport. Takze vlastne vsechny ty lepsi zahranicni ligy krome teda Gambac Ligy. Ta ale nikoho nezajima

Reagovat
letitfly

Já uvažuju o T-mobilu...nabízej všechny Nova Sporty, Premier Sporty a pro sebetríznitele sledující český týmy v evropský konferenční lize i Sport 1 a 2

Reagovat
Gerd 13

Já mám O2,jde to dobře bez problémů Nova sport 3 a 4 a PS 1 i 2.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Pony Slaystation

překvapení a 4:1

Reagovat
penepi

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalam si zadny iluze. Chelsea nas loni fyzicky prejela, KCM proste na takovy tymy nestaci, nicmene Carlo je dinosaur, takze cekam to samy. Minimalne Valverde je nutnost, idealne bych chtel videt i Camavingu, ale to se urcite nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi rad by som sa mylil, ale tiez cakam, ze v zalohe bude Chelsea uplne dominovat, tam trio KCM nema sancu konkurovat. Bohuzial pochybujem, ze Carlo nieco zmeni.

Reagovat
misinho7

akoze ja verim ze niekto v tom trenerskom stabe ma rozum a vidi ze KCM proti takejto behavej zalohe nema sancu....Valverde musi byt, Camavinga by tiez bodol ale to je bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Carlo dinosaur, tak ty musis byt nějaká lopata od pasu :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně nečitelný zápas, ale spíše favorizuju Chelsea. Real je zkušenější, ale stačit to nebude, Chelsea si dá pozor na to, co předvedlo PSG, které bylo daleko lepší skoro ve všem a pak nepochopitelným zkratem nabídlo Realu postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je pre mna osobne jasny favorit. Fyzicky a behavy futbal je na sucasny Real velmi platny, najma ak zase bude hrat KCM.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, Real má takovou tu zkušenost takovéto zápasy uhrát, už tak dva roky zpět jsem si říkal, že tam je spousta hráčů za zenitem, takže neradno je podceňovat. Ale souhlasím, že ten fyzický fotbal na ně platit bude, ale nemají tam aktuálně hráče, který by dal z ho*na gól, což Real má.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíte, že nastoupíme ve čtyřčlenné nebo pětičlenné obraně?

Reagovat
smazaný uživatel

343 - vítězství je naše

4231 - ani to nezapínám

Reagovat
Remt

OT: co ta ocelová tyč/tyčka co letěla na Diaze po oslavě golu, bude se to řešit? Takový magor by se doživotně neměl podívat na stadion

Reagovat
Front hell

Samozřejmě,že by už neměl jít na stadion. Ale to mělo do ocelové tyčky daleko.

Reagovat
Remt

Dobře tak jinak - tyč. Jakého debila nápadne něco hodit n hráče.. zapalovače a pod jsou prý běžná praxe

Reagovat
Front hell

To nevím,já jsem na nikoho nikdy nic nehazel. Ale nepochybuji že se takoví fans najdou u každého týmu na světě.

Reagovat
Remt

To je mi jedno o jaký se jedná tým. Bavím se o jednotlivcích a takoví na stadion nepatří

Reagovat
Shevchenko

Ocelová tyč

Reagovat
Unique

Ani jeden z týmů moc nemusím. Víc to ale budu přát asi Chelsea.

Reagovat
zasranej malíř

Real XI: Courtois;Carvajal;Militao;Alaba;Mendy;Casemiro;Kroos;Modrič;Valverde;Vini Jr;Benzema

Reagovat
misinho7

no taku som chcel, cize parada..

Kazdopadne neohlasovali sa niekedy zostavy tak hodku pred max? Teraz je to aj 2 hodky a viac

Reagovat
zasranej malíř

Jo i mě to zaskočilo, že tak brzo vypustili sestavu

Reagovat
misinho7

Teda aj ked v kutiku duse som nerealne dufal ze posadi Toniho za Valverdeho a napravo da Garetha

Reagovat
Kixi Syhimour

to už je oficiální ?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

KCM ostalo , ale aspon nehra Asensio

Reagovat
Salfovic

A to tam jako máte někoho lepšího než je KCM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som rad videl trojicu Valverde, Camavinga a Modric.

Reagovat
John Obi Mikel

KCM > KCM

Reagovat
John Obi Mikel

Jako bych nic nepsal, jsem debil

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
boryland

2:0.....Pulisic 2,......Case red..........

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Reagovat
zasranej malíř

Chelsea XI: Mendy;Rudiger;Silva;Christensen;James;Mount;Jorginho;Kanté;Azpillcuetta;Pulisič;Havertz

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy - Christensen, Thiago, Rudiger - James, Jorginho, Kanté, Azpi - Mount, Havertz, Pulišič

Reagovat
John Obi Mikel

Jedno malé překvápko, že nehraje Alonso. Jinak jsem něco podobného čekal. Důležité budou souboje s Viníciem, výkon dua Jorginho-Kanté a zejména náš útok, kde nás tlačí bota nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

lukaku je zraneny? ci mimo formy?

Reagovat
smazaný uživatel

zatím žádnou neukázal a Kai hraje slušně

Reagovat
sylarko

ako som si myslel, ze mu to u vas pojde lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

kombinace neumíme ho využít a vůbec se nesnaží

Reagovat
Salfovic

Smutný.

Reagovat
Svatej

Je k nicemu

Reagovat
John Obi Mikel

Hodně mimo formu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, jde to. Netrefil jsem jen Pulišiče. Snad si přivezl formu z repre. Stejně bych na jeho postu raději viděl Ziyecha

Reagovat
Svatej

No stejně jako minulej rok úplně radost nemám, ta levá strana nás strašně kryplí

Reagovat
DreamTeam

Hraje tam Carvajal s Valverdem, takže není moc důvod k obávám. To by jste museli hrát opravdu hodně zle.

Reagovat
Svatej

Jo to jo, ta strana bude prostě nehrajíci a Tuchel to chce pojistit, ale stejně z toho nemám úplně radost

Reagovat
John Obi Mikel

Oba týmy nedávno dostaly pořádnou facku, uvidíme, kdo na ni jak zareaguje.

Reagovat
fabec1222

K čemu je dobrý dělat tyhle živé vstupy, které si přímo říkájí o to, že ti tam nějaký dement bude dělat bordel? Bejt tim reportérem, tak mu po konci tý zprávy omlátim kameru o hlavu

Reagovat
Ángel di María 22

Sice je tam Valverde, ale zase bude chybet kridlo. Podle me se melo dneska hrat bez Kroose a asi s Rodrygem vpravo.

Reagovat
John Obi Mikel

Sexy Mount 150. zápas za Chelsea

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
ACSeRw!n

jaktoze tam pustili fanousky ?

Reagovat
Miguel19

To jsou Ukrajinci a jsou tam zdarma.

Reagovat
Salfovic

Ti odvlečení z Mariupolu.

Reagovat
r3

Neskutocne vtipne, primitiv..

Reagovat
Svatej

Co to zas bylo za pad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Ušoplesk si dnes užije bučení

Reagovat
Kixi Syhimour

Skvělé od Benzemy...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Largo

Reagovat
Svatej

Užijte si Christensena v ty Barcelone, ať už vypadne.

Reagovat
Eichel

to bude flop...

Reagovat
Jollae

Nestačí že je Chelsea piča klub, ešte aj tá kamera je taká....

Reagovat
John Obi Mikel

To jsou chyby

Reagovat
Diskostu

Vinicius ten zas zlyhá v najdôležitejšom zápase...

Reagovat
Diskostu

Militao :DDDDDDDDDDDDDD Christensen hra jak Boh oproti tomu Mentalovi..

Reagovat
John Obi Mikel

No nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Vidime

Reagovat
Svatej

On má dojem, že nefauloval?

Reagovat
hitZor

A teď se nemůže rozhodnout, jestli ho bolí kotník, nebo bok

Reagovat
vitasrp

Ten Christensen je hrůzostrašný zatím.

Reagovat
Diskostu

ma šťastie že hra proti Viniciusovi neškodný hráč..

Reagovat
Diskostu

Real zas bude ponížený...

Reagovat
Svatej

Vždyť hrají o něco lépe, nebo minimálně vyrovnane

Reagovat
Diskostu

Real to nezvládne... keby tam bol miesto Chelsey Liverpool ,United tak by šancu mali takto nie.

Reagovat
hitZor

United určitě, ale Pool?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jjj

Reagovat
wyqinac

uvidime kdo bude

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
hematop

Tak určitěěěě

Reagovat
Svatej

Christensen je neskutečně smesnej

Reagovat
John Obi Mikel

Vinícius ho tam dobře točí.

Reagovat
Miguel19

Jako takové kiksy jako udělal Azpi a James budou smrtelný.

Reagovat
Svatej

Neskutečnej rozdíl v tom nastavení hráčů no, soupeř by sebou flaknul

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň, že je Real dělá taky

Reagovat
smazaný uživatel

Militao už zdržuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze se Militao dokazal za 15 minut vykartovat na odvetu je celkem paradicka.

Reagovat
ACSeRw!n

vaamooooooooooooo

Reagovat
Kokesh

Krása

Reagovat
wyqinac

VINI A BENZ PICE

Reagovat
r3

Reagovat
Selänne

Reagovat
vitasrp

Christensena bych klidně vystřídal, to je zatím normální výsměch.

Reagovat
hitZor

Reagovat
masly008

Mount to si jako myslel že tou hlavou dá gol?

Reagovat
ACSeRw!n

taky sem si rikal.. mozna kdyby golman spal

Reagovat
masly008

nebo tam spíš ani nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

To tam na Rudigera po vikendu kricej "shoot" kdykoliv dostane mic?

Reagovat
Miguel19

To na něj řvou furt

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč u něho vůbec nikdo nebyl?

Reagovat
Mimalu

no, Christensen chybět nebude

Reagovat
LAM

Proč se nedívali na EC jak se s nima má vytřít řiď?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecna hlavicka wtf...

Reagovat
penepi

GOAT

Reagovat
KnoxXx

absolutna parada, cela akcia

Reagovat
mithro

wau

Reagovat
kaja900

Kariim

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi pokračuje v sobotní formě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Počkal bych do příští skupinový fáze, než tu pravou stranu nějak zmenime

Reagovat
masly008

Koho jako chtěl Rugier bránit?

Reagovat
Salfovic

Neuvěřitelné bránění

Reagovat
Raul=Real

Benzoooooooo 0:2

Reagovat
Kokesh

Kariiiiiiim

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty vole

Reagovat
ACSeRw!n

legendy uraduji Lukita + Karim

Reagovat
Dayman

Reagovat
Selänne

Reagovat
KnoxXx

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Tony Stark

Zlatá lopta pre Karima

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Largo

Bud on nebo Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytecna debata, stejne vyhraje Messi i kdyby zustal na 8 golech v sezone

Reagovat
Largo

Reagovat
Eichel

Reagovat
hematop

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

KARIM VAMOS!

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana Chelsea

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

To nechci rozhodně snižovat kvality zakončení, nicméně hraješ na tři stopery a soupeř ti dá dva góly hlavou.

Reagovat
Ed_Hazard

No a co ked hras na 3 stoperov? Ked dostanes takuto milimetrovu nacasovanu loptu, tak mozes hrat aj na 5 a nezmozes proti tomu nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Beru v kontextu celého zápasu, taky byla možnost nedovolit Modricovi odcentrovat. Nicméně pořád je vtipný ten první gól, kdy hraješ na 3 stopery a pak je Benzema sám ve vápně.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
mithro

Reagovat
10

Pěkně Real

Reagovat
r3

Kariiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
PhilipS

Nebránitelnej balón od Modrice.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ed_Hazard

Dal to tak perfektne a hlavne rychlo. Na to nemohli reagovat. Sam Benz ju docahoval ofinou.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Cracker10

Obrana Chelsea a Benzema je fakt jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je forma, která se vyrovná nejlepší formě Ronalda, když byl v Realu.

Reagovat
10

Teď je otázka, jestli by ten Ronaldo předváděl takový věci bez Benzemy...on to zvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ronaldovi se tam stridal Benzema a Higuain a znat to nebylo.

Reagovat
technecium

Si pletes sezony

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Ronaldo by to zvládl i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím slušný luck

Reagovat
Largo

luck ma leda tak Chelsea, ze je to jen o dva goly

Reagovat
Coutinho10

Karim neuveritelnej top player

Reagovat
penepi

Luka, Karim, čo tam Chelsea chce proti tomuto

Reagovat
kaja900

Big Benz

Reagovat
81Tomas

Ale je dobre, ze maji 3 stopery

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
O.Giroud

Lewa sa moze schovat

Reagovat
Svatej

Dohráno

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema buď tak hodny a uklidni se.

Reagovat
czechfant

Silvu jsem u obou gólů moc nepochopil.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kily8

Pri druhom góle, nemohol absolútne nič robiť. Bol pred Benzemom a on to dočahoval ofinou. Ak tak Christensen ho mal dostúpiť zozadu, ale to bola dokonalá, nebrátiteľná prihrávka od Modriča.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blázen

Reagovat
Mass

Líbí se mi, jak tady některý už posílají hráče do důchodu v 27. A tady to drtí Benz (34) s Modričem (36).

Reagovat
smazaný uživatel

Modric je už teď legenda Realu.

Reagovat
Salfovic

Benzema ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten taky

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je tak 4 roky vole

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hráči FIFA a manažera

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná určitě ne.

Reagovat
hitZor

Určitě jo

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Sporná, ale jasná mi přijde trochu přehnaný.

Reagovat
John Obi Mikel

Trošku jsem si zapřeháněl no

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zas tak jasná ne no

Reagovat
Front hell

Reagovat
penepi

absolútne nie

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Minister

ale no tak

Reagovat
Mass

95% ne. Takhle nemůže spadnout, když se ho někdo dotkne.

Reagovat
mastakillah

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema - new Koller. Co to je kurva za obrana?

Reagovat
icka

Christensen klidne dolu.

Reagovat
Diskostu

Havertz Simulantská mrdka..

Reagovat
hitZor

Však ho kolenem vzal za stehno, to že si slepý kokot neznamená, že je někdo simulantská mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Znamená

Reagovat
Front hell

Reagovat
hitZor

Podle toho, co tu někteří píšou o sahání, tak ten kontakt ani neviděli

Reagovat
Front hell

Však já tady nic nepíšu o sahání. Já se jen směju že za tohle může někdo chtít penaltu.

Reagovat
masly008

kontakt tam byl

Reagovat
Mass

šáh na něj

Reagovat
Salfovic

A to neměl.

Reagovat
Mass

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
valloire

Benzemaaaaaaaaaa, už se vezou....

Reagovat
hitZor

Fake info, ban pls

Reagovat
smazaný uživatel

Až skončí Modric, bude mít Real sakra problém. To je tmel ve spojení s Kroosem. Modric by měl být jednou v muzeu Realu. Ten snad neměl špatný rok, co přestoupil do Španělska.

Reagovat
10

já se vždycky těším primárně na něj, jeho hra je naprostá slast

Reagovat
smazaný uživatel

Je úžasný

Reagovat
vilp

Potom je zajímavý tvůj vztah k Verrattimu.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kily8

Reagovat
N.Gin

Ten prvni, pak uz ne

Reagovat
penepi

To je typ hráča, ktorý je nenahraditeľný.

Reagovat
Kily8

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Edgar Davids

Prvni sezonu to od nej v Realu nebylo uplne ono, ale sehraval se s tymem, nova zeme a ani hraci Realu moc nevedeli, co od nej cekat...Ale i tak se mi libil a nasledujici roky si to uz podmanil uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dva nahoďaky máme z sebou. To otočíme v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Karim nam este fakt vystriela tu LM neskutocny je

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by neskutečne sledovat na vrcholu sil vedle sebe Xaviho, Iniestu a Modrice. To by byl ťukes.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi s Iniestou potřebovali ve trojčlenné záloze Busquetse na vrcholu sil a stejně tak Modric potřebuje Casemira.

Tahle záloha by byla skvělá ve FIFĚ, ne v reálném fotbale.

Reagovat
Rattlesnake

Xavi hrával na štítu. a hrával tam dobře, hrával tam rád.

Reagovat
messi80

No ale najlepšie roky kariéry zažil xavi práve pod guardiolom keď hral s miestom a busquetsom.este za čias rijkaarda sa dlho hovorilo že xavi a iniesta nemôžu hrať spolu čo sa časom ukázalo ako blbosť.potrevovali práve toho busquetsa tak isto ako je dôležitý pre Modrová s kroosom casemiro.

Reagovat
Rattlesnake

vejš hrál samozřejmě lépe o to se nehádám.

jenom jsem poukazoval na to, že trojúhelník

..........xavi........

modric - iniesta

by nebyl zase až tak nefunkční.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzin, cus

Reagovat
Svatej

Jestli se dívá Messias, tak tohle je, když jeden trenér zmrda jinyho.

Reagovat
Lifted

Král Karim Benzema Lyonský, správce knížectví Madridského, dobyvatel Londýnský.

Reagovat
Squinty

Pulisic, Christensen.. to je jako hrát v 9

Reagovat
Chittak_LFC

však výkop byl 21:00

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hitZor

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Infi

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici ten Carlo s kulichem..

Reagovat
Lifted

Uz chybi jen cigaretka

Reagovat
sylarko

Toho christensena fakt chceme? Mne sa jeho hra vobec nepaci zatial

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vy? Ty a mamka?

Reagovat
sylarko

jezis ako chces sa hrat so slovickami?

Reagovat
smazaný uživatel

To neni slovickareni. Kdyz FBI nekoho dopadne a ja jim fandím, taky nepisu my jsme ho dopadli.

Reagovat
sylarko

tak vecsinou sa to takto medzi fans klubov hovori. ked ti to vadi tvoj problem

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
sylarko

btw pekne zrovnanie FBI s futbalom a ich fans s tebou musi byt fakt zabava..ale verim ze ako FBI tak aj CIA maju svojich fanusikov

Reagovat
Eichel

nechceme ale už je podpísaným

Reagovat
Gazdo

Uz je to ofiko?

Reagovat
Eichel

Oficiálne to nie je, ale zhoduje sa na tom obrovský počet zdrojov, plus Laporta tesne po ohlásení Romana, že je hotovo, prišiel s vyjadrením, že je podpísaná posila do obrany. Ja ho nechcem, ale myslím si, že s týmto sa už nespraví nič a príde.

Reagovat
Gazdo

Ja stale mam taku malu dusicku ze nepride a chcem si uchovat tento klud na dusi co najdlhsie

Reagovat
Eichel

Ja už s tým rátam ale som z toho taký nesvoj. Tie mená, čo sa spomínajú... Rudiger, Christensen, Azpi... absolútne nechápem tie pokusy o ich podpis, keď sú všetci ideálny do trojstopérového systému, ktorý nehráme. Zároveň je vidieť, že výkonnosť Rudigera a Christensena ide rapídne dole ak sú v 4 člennej obrane, plus Azpi očividne tiež nezahrá beka v 4člennej. Do toho ten Kessié, ktorý nie je úplne CDM a prioritne by bolo treba riešiť nahrádu za Busa a nie privádzať hráča do rotácie s FDJ, Pedrim, Gavim a Nicom. Doteraz mi všetky príchody dávali zmysel, ale tieto mená mi fakt prídu ako: pozrime sa, čo je voľné na trhu a poďme to skúsiť vziať.

Reagovat
Gazdo

Kessieho som este ochotny akceptovat ale tu trojku z Chelsea fakt budem predychavat tazko. Hocikoho z nich. Je par hracov z Chelsea ktorych by som bral ale z tejto trojice to teda rozhodne nikto nie je

Reagovat
Eichel

Mne by sa Rudiger moc páčil do Spurs, ktorým tiež fandím, lebo viem, kde by tam hral a dáva mi to zmysel. Ale pri Barce... a áno keby si mám vybrať komu z tých štyroch spomínaných najviac verím, tiež je to Kessié, avšak radšej by som bol keby sme dotiahli mazraouiho a gayu na kraje, ktoré podľa mňa treba riešiť skôr

Reagovat
Gazdo

Urcite mame problem s celou obranou. Ved tam je jediny fungujuci clanok Araujo a potom ako tak dosluhujuci veterani. Dest je nadejny ale momentalne je viac zraneny ak zdravy a inak bieda. Je toho treba este dost a ak si niekto mysli ze nie tak sa teda seredne myli

Reagovat
Eichel

Ja mám pocit, že Xavi Destovi proste neverí. Mňa osobne by ani neprekvapilo, keby v lete šiel. K albovi treba už náhradu, po prvé tam nik nie je a po druhé už má svoj vek. Ten gaya, ktorý bude mať rok do konca kontraktu mi dáva zmysel. So stopérmi je to Araujo a nič, ale keďže prichádza Christensen a stále tam sú Pique, Mingueza, Eric a Umtiti tak nemám pocit že by tam chceli v lete privádzať ďalšieho hráča. Ale čo s tým RB to nemám ani tušenia. Roberto asi preč, alves nevieme či je vhodný na ešte rok, dest tam stabilne nehrá a mazraoui vyzerá že radšej pôjde do Bayernu. Ja myslím že to RB by sme mali riešiť snáď skôr ako 9tku.

Reagovat
sylarko

praveze kym sa dest nezranil hral pravidelne. tie reci ze mu xavi neveri su podla mna kktina. a co sa tyka stoperov, tak pique este jednu sezonu potiahne a araujo-pique zaklad a za nimi eric je fajn. podla mna stoper sa bude riesit az dalsie leto. a kebyze si mam vybrat medzi araujo- christensen a araujo-eric, tak jednoznacne volim druhu moznost. a ako 4 stoper by lenglet/umtiti stacil.(zatial)

Reagovat
Eichel

Tak v prípade Bayernu, keď šlo o všetko, sedel na lavičke a potom hral krídlo. S tými stopérmi súhlasím, myslím, že sa budú riešiť až o rok a dovtedy sa to vydrží s Piqué-Araujo, resp. podľa mňa tam budú skúšať opakovane Christensena, aj keď ja mu tam skutočne neverím. Ale kraje mi prídu, že potrebujeme riešiť akútne. Alba nemá za seba nikoho okrem Baldého, ktorý neodohral nič a to nie je Alba žiaden mladík so stálou výkonnosťou. A keby aj berieme Desta ako hráča do základu (o čom môžme polemizovať, či na to vôbec má) tak cover tam nie je tiež. Roberto asi nepredĺži, Alves má milión rokov a kontrakt takisto len do leta, Wagué nehral futbal ani nepamatá, Oscar v lete pôjde a Araujo je skutočne z núdze cnosť na tom poste. Proste mi príde, že prioritne by sa mali riešiť kraje obrany, než špekulovať s haalandami a lewandovským a salahom a neviem kým. Ten útok v aktuálnom zložení podľa mňa vydrží skôr.

Reagovat
sylarko

tak proti bayernu bol tiez po zraneni ne?. alves bude musiet este rok ako zaskok na RB vydrzat popripade pride mazroi zadarmo. a dest vie zahrat aj na LB taze by bol docasne zaskok za albu. inak eric vcera odohral dost slusny zapas, taze jeho ako stopera by som nezahadzoval. navyse vzdy sa riesi utok prvy a az potom obrana. tak to byva vsade. podla mna toto leto sa poriesi utok a dalsie leto sa bude riesit obrana.

Reagovat
Eichel

Priznám sa, že si nepamatám, či sa vtedy vracal po zranení, ale mám pocit, že túto sezónu toho veľa aj tak neodohral. A aby bol back up naľavo dest? a kto bude za neho napravo miesto neho potom? Ono je som s ním v pohode ak by prišiel ďalší bek a Dest by bol druhá voľba z lavičky pre oba kraje ale Mazraoui vyzerá, že si nakoniec vyberie Bayern a nečítam žiadne rumours o tom, źe by sa zháňal niekto iný. A toto je oveľa vačší problém ako 9tka a určite sa to má riešiť skôr ako Christensen, ktorý zhorí v Barce ako papier a je to viac menej to isté ako Eric, kde je aspoň nádej, že sa zdvihne a bude fajn. Mne ten útok príde oveľa v menšom prúseri ako kraje obrany. na 9tku možeš nechat na rok Aubu, Ferrána či skúsiť Fatiho. O rok bude na predaj Olmo, ktorý tam tiež može alternovať. Vyhadzovať nejaké obrovské peniaze toto leto za 9 mi nedáva zmysel. Navyše koho si môžeme dovoliť? Haaland pojde do City, Isak bude drahý a neviem, či by to nejak príliš posunul, Shick mal dobrú teraz jednu sezónu... Lewa je proste hlúposť a bolo by to drahé..

Reagovat
sylarko

proste jednu sezonu budeme musiet vydrzat s destom a alvesom na RB a albom a destom na LB..utok je vzdy prednejsi. naco ti bude najlepsia obrana ked ti nikto neda gol? zrani sa auba a kto tam bude hrat? depay nieje hrot ani ferran. olma ani nespominaj ten u nas nema poziciu a je tiez drahy. proste hrot k aubovi musi prist. depay vyzera byt tiez sklenenka. taze koho das na hrot ak sa zrani auba? ok ferrana, ale potom na kridla kto pojde? fati sa zas zrani tam to nieje iste ci mu vydrzi zdravie. dembele pravdepodobne odide a ostava ti adama(ak neostane tak trincao) na pravo a na lavo budes zas davat gaviho??? utok gavi-ferran-trincao??? sak to pojdeme zas na 6 miesto tabulky..proste kridlo a hrot v lete je nutnost. napr taky nunez z benfiky by bol fajn plus raphina/antony a o utok mame postarane. a dalsie leto sa moze riesit obrana. gaya spominal, zeby aj prisiel, ale nechce robit dvojku albovi, taze tam uz rovno s nim do zakladu ked tak. a spominal sa koulibaly z neapola, co je slusny obranca. a btw eric uz teraz je lepsi jak christensen, ktory nema ani vek a nema ani z daleka taku rozohravku. a v nicom inom nieje lepsi jak eric.

Reagovat
Miguel19

K A I !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Kaaaaaaaaai

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Switchback

Karim si jde pro zlatej míč s takovou, kdo by to pár let zpátky řekl

Reagovat
masly008

kdyby mu tam nenasadili škodnou v podobě CR7 tak už ho dávno má.

Reagovat
Kily8

Reagovat
John Obi Mikel

Past nebude.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vaše smůla

Reagovat
TopinB

s naší obranou je dost možné, že nám daj ještě góla

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela zaslouženě, už se vezou. Real zatím nic neukázal krom náhoďáků

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Diskostu

Real to premrhá to je ich mentalita... Chelsea vyrovná minimálne ...

Reagovat
sylarko

Co by real robil bez benzemu???

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Haveltz

Reagovat
vitasrp

Ten Christensen, to se opravdu nedá. A Jorginho sice dal asistenci, ale jinak je taky hrozný, teďka mohl mít áčko i na hattrick Benzemy.

Reagovat
Minister

By ma zaujímalo, že ak by nebol gól či by sa uvažovala nad penaltou... Carvajal mal tú nohu fakt vysoko.

Reagovat
hitZor

Klidně mohl dostat žlutou podle mě

Reagovat
jsemdement

V dnesni dobe, kdy se hrac zrani po zakernym kontaktu s drnem se divim, ze to neni cervena.

Reagovat
John Obi Mikel

Tu pravou stranu musí řešit.

Reagovat
10

Podobná typologie a styl hry? Lukaku a Benzema? Co to je za komentátora?

Reagovat
mastakillah

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Jsou to oba útočníci.

Reagovat
fabec1222

Oba maj bradku jak islámskej terorista

Reagovat
kilobyte

Oba jsou muslimové, nosí devítku a účes mají podobný.

Reagovat
Pace to P.M.

Lukaku je katolik

Reagovat
Psy_cho

A kopou do míče nohama a hlavičkujou hlavama.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Miguel19

Pičo ti obránci jsou totálně v prdeli. Všech 5 S tímhle se nedá hrát ale...

Reagovat
Diskostu

Benzema Omg...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ty komentátoři něco hulej? Prej krtka. Nohou mu drknul do střely ve finální fázi.

Reagovat
Svatej

Tipovacka - bude ten Danskej traged alespoň jednou na správným místě a zamezí brance? Počítá se i zamezení vstreleny branky.

Reagovat
kilobyte

Jednou zakopnul míč, který Mendy vyrazil.

Reagovat
hitZor

Ale bál jsem se, že to napálí do Viniciuse, od kterého se to odrazí do brány

Reagovat
sylarko

dufam, ze na nho dnes kuka aj laporta a zrusi jeho prestup

Reagovat
Whitemedia

Piče co ta mrka dánská ožralá se tam furt motá, borec by měl sedět někde na tribuně a nebo doma u televize koukat na zápasy Barcy, ale ne být v základu!

Reagovat
hitZor

Normálně bych ho vystřídal za Alonsa

Reagovat
Svatej

Okamžitě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Squinty

Reagovat
masly008

Ale tak oproti atletiku včera celkem zábavnější zápas

Reagovat
Diskostu

Real už mal dať aspoň 4 goly...

Reagovat
John Obi Mikel

Ta naše obrana je úplně hrozná.

Reagovat
Kokesh

Vynikající první poločas, klidně mohlo být hotovo.U jediné šance Chelsea opět Carvajal...

Reagovat
misinho7

Dani je mimo uz tak dlho..

Reagovat
vilp

To bych ale Danimu vůbec nevyčítal, Jorginho měl plno času na přihrávku, kterou tam poslal dokonale, a náběh a timing taky ideální. Spíš Tybát to mohl vytáhnout.

Reagovat
Kokesh

Asi jo, jenže Dani je mimo dlouhodobě. Mendy za zápas udělá vždy několik kritických chyb, nad kterýma člověk jen kroutí hlavou. Přes něj ale góly nejdou...Dani ty situace svou tragickou hrou přitahuje až moc...

Reagovat
vilp

Dnes ale tragický není.

Reagovat
Kokesh

To není. Ale i tak to byl jeho hráč...i to stačí k vytýkání.

Reagovat
vilp

Jak komu.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne stred zalohy dal jorginhovi brutlani prostor a cas, ten centr i nabeh byli dokonali

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Zatial podla mna od nas vyborny vykon. Naseru hlavne tie dva super sance, teda hlavne ta Karimova. Mohli sme byt kludnejsi.

Ale verim ze jeden este Karim da a skonci to 3:1 pre nas.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
DreamTeam

Teda obranná hra Chelsea velká tragédie. Tam škoda, že Karim nedal i tu poslední tutovky. No nebýt toho, že ho tam nechají běhat jak se mu zlíbí, tak jsme nic dalšího ale nepředvedli.

Všechno to jde na vrub špatný obrany Chelsea.

Reagovat
Svatej

Tak to bylo hrozný. Nejhorší výkon obrany v sezóně a to máme za sebou ten Brentford.

Christensen okamžitě dolů a poslat tam Alonsa, tohle je nejtrapnejsi výkon hráče od Saula.

Real jasně lepší. Pokud neudělá Tuchel nějaký změny, nebude o co hrát v odvetě. Považuju za naprosto neuvěřitelný, jakým způsobem tomu Modric a Benzema sefuji jen ve dvou, ti reálně nikoho dal ani npotrebuji.

Reagovat
Svatej

Jo a James má sice pár prima momentu, ale taky si vybral šílenej poločas. Krom Havertze se mi obecně nelíbí na hristi snad nikdo

Reagovat
fajdax

James nejlepší na hřišti za nás

Reagovat
smazaný uživatel

Co děláš na EF? Tebe je tu škoda, okamzite do Anglie a naridit taktiku aby byl obrat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Diskostu

Real hrozne neefektívny ..toto ich bude mrzieť

Reagovat
Miguel19

Ten gól nám vykřesal trochu naděje, ale fakt jenom trochu, protože to co předvádíme směrem dozadu je neuvěřitelná tragédie.

Ten tah s Azpim vlevo a Christensem na stoperovi nevyšel. Azpi už jinde než na stoperovi hrát nemůže a Christensen už dávno nemá být v týmu.

A kdo mě opět neuvěřitelně vytáčí je Pulisic. Dalších promrdaných 45 minut. Ten hráč není schopný ničeho.

Mendy opět nepodržel. I když ty hlavy od Benzemy parádní.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Ty góly nebyly chytatelný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale obě akce byly snadno branitelné

Reagovat
Salfovic

První jo.

Reagovat
vitasrp

To bylo od Benzína fenomenální, jako kolik hráčů by z toho dalo branku? Ta první palice fenomenální a ani ta druhá nebyla snadná, tam je fakt potřeba neskutečná kvalita to takhle trefit.

Reagovat
Mass

To první fakt dobrý, takový věci měl Cristiano, když byl v top formě. Možná ještě Raúl, ten se uměl taky pěkně trefovat hlavou.

Reagovat
Mass

Kterej Mendy? A bacha na rasismus

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Mendy nepodrzel, takové chytatelne hlavicky a on nic.

Reagovat
JeséRodriguez

darebák

Reagovat
smazaný uživatel

Naše obrana hraje s Realem, ale pokud konečně bude hrát s námi, tak bychom měli minimálně vyrovnat. No a Benzín je opravdu letos boží. Všechno promění.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen je slaby clanek, ale za me je tohle spis systemova chyba. V LaLize je Vinicius zdvojovany, ztrojovany, obranci souperu ho tvrde dojizdi a zneprijemnuji mu hru. A tohle na nej funguje. Christensen neni zrovna rychlej a na tak vysokyho obrance neni ani moc fyzickej. S Vinim je tam na ostrove, vicemene furt 1v1, coz je proti Vinimu jedina vec, kterou fakt nechces. Nevim no, tohle jde imho spis za Tuchelem.

Reagovat
DreamTeam

Já bych teda taky řekl, že chyba nebude v jednom hráči,ale kompletně to absolutně nefunguje jako celek.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
vitasrp

Nám nefunguje střed zálohy, protože tam jsme v početní nevýhodě a když si otočíte hru, tak tam Jorginho s Kantem lítají ze stranu. Ve finále pak mají Kroos/Modrič dost času, když si odskočí trochu k postranní čáře a můžou hrát dopředu, občas tam z toho prostoru můžou i valit útok před sebou, protože se tam naši nestihnou přemístit.

A druhá věc je, že je potřeba, aby Christensen hrál víc do těla, nenechal soupeře snadno převzít míč, což nedělá, protože si nechává odstup. Pak ho Kroos může relativně jednoduše najít přihrávkou a jakmile dostane ten míč pod kontrolu, tak už je Andreas v lese.

Reagovat
Whitemedia

Slavia10

Líbí se mi jak teď Christensen a Kessie budou pro spoustu lidí nahraditelný průměrný hráči, ale kdyby tu byl článek o tom, že Christensen zůstává, tak tu má hromadu palců od fandů Chelsea

Ten to fakt trefil výborně.

Reagovat
hitZor

Já bych se ho třeba zbavil už tehdy po tom výbuchu na Nou Camp, ale loni se prostě svezl s dobrýma výkonama všech okolo, tak ho spousta lidí najednou nechce pouštět.

Reagovat
Mass

Aspoň to dnes mají na koho svést, když to Chelsea dnes projede.

Reagovat
Whitemedia

V první řadě to jde stejně za Tuchelem, ten hráč už vůbec nemá být v kádru.

Reagovat
Aldeano

Benzema zase famózní.

Reagovat
vilp

Modrić tam mě dvě výborný přihrávky ve finální třetině hřiště, ale jinak s Kroosem podle mě pod tlakem můžou překonat ten presink Chelsea daleko častěji s jejich schopnostma, těch přihrávek dopředu bych chtěl od nich víc, toho prostoru na brejky je tam mrtě. A škoda, že ten tým vydržel v plným tempu zase jen půlku prvního poločasu jak s PSG.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vitasrp

Jako je potřeba si říct, že je to z naší strany fakt špatný. Real lepší, měl výraznější šance a kdyby mu tam spadlo všechno nebezpečný, tak teďka vede 5:1.

Nám úplně odešla ta defenzivní agresivita. Kdo si pamatuje na tu loňskou jízdu v Champions League, tak tam bylo pro soupeře skoro nemožný, aby si útočník odskočil a v klídečku převzal míč v prostoru před obranou. A to jednoduše proto, že se na něj nalepil stoper a neustále mu dýchal na záda.

Tohle je ale úplně pryč a zrovna pan Christensen na mě působí přesně dojmem stopera, který má strach z rychlosti protihráče, takže si nechává odstup, jenže ve výsledku není vůbec nikde. Místo aby se na Viníciuse nalepil, tlačil ho a dal Realu možnost hrát jen dlouhý balón přes obranu, tak si od něj nechá metr odstup, pak ho pozdě dostoupí, když převezme míč, jenže to už si může v klidu narazit s Benzemou a pálit pryč. Hrozný.

Jinak taky hoříme v záloze, Real tam má 3 na 2, Mount v defenzivě hraje takovou zvláštní pozici, je dost vytažený a vůbec nám to tam nefunguje. V podstatě z celku, proti kterýmu skoro nešlo udělat rychlý protiútok, si Real a Brentford za 2 poločasy vytvoří tak půltucet nebezpečných brejků

On i třeba James hraje špatně a je na něm vidět, že není rozehraný, u Jorginha mi zase přijde, že už tak poslední dva měsíce hraje s nějakým zdravotním problémem. On sice vykouzlí fakt luxusní asistenci, ale celkově v té hře není tak dobrý, nehraje tak rychle a přesně, jako když je ve svý nejlepší formě.

Nakonec štěstí, že tohle je první ročník Ligy mistrů, kde by se dalo i přes domácí prohru 2:1 relativně normálně postoupit, výhra 1:0 venku není nereálná, loni by to bylo úplně v prdeli.

Reagovat
vitasrp

A samozřejmě klobouk dolů před Benzemou, protože to jsou góly prvotřídní kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Tpc taky sloh. Tebe je na amatérském webu škoda. Val na druhý poločas na lavičku

Reagovat
Miguel19

Amatérský web

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon experti kazdy z vás je tady profi fotbalista, majitel klubu, skaut, trener s nejvyšší licenci apod nechal jsem se unést.

Reagovat
John Obi Mikel

Já už LM vyhrál třeba

Reagovat
Svatej

Abychom se tam všichni pod tvým dozorem vešli

Reagovat
John Obi Mikel

Amatérský web

Reagovat
Mass

Reagovat
TopinB

Símtě, tady jsou profesionálové na všechno, včetně zneškodnění tanků ve městě

Reagovat
icemike

Však o jorginhovi se to ví, že má problém. Myslím že záda, snad dokonce po sezoně operace

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně Christensen dolů, místo něj Azpi a na LWB Alonso.

Reagovat
Ángel di María 22

Benz je proste nejvetsi kral

Reagovat
vilp

Škoda, že u té třetí šance brnknul o nohu Jorginha.

Reagovat
teenz

Reagovat
Svatej

Znova na ty góly koukám a jsou prostě neuvěřitelně náročný. Jak je možný tohle udělat dvakrát za jedinej zápas? Spousta špičkových hrotaku tohle neudělá dvakrát v sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

štěstíčko, hustý déšť a ultimátní forma

Reagovat
CHONG

Tenhle poločas si zasloužil vedení větším rozdílem

Reagovat
kaja900

Taky mě štve že to je jen o gól, ta šance Karima měla zkončit gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Loni a letos: 2 poločasy lepší Real, 3x byla Chelsea. Čekájí nás ještě 3 poločasy. Fakt mě ty zápasy baví

Reagovat
Svatej

Zajímavá matika

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak...loni Chelsea 3x lepši, Real 1x.

Letos: první poločas patřil Realu

Reagovat
vitasrp

Tak možná to byl poslední poločas Christensena v Chelsea? Moc bych se tomu nedivil, po tomhle zápase musí Chalobah jednoznačně před Dána.

Reagovat
Miguel19

Tvl jdeme na 4 vzadu

Reagovat
KnoxXx

Rudiger sa uz nevie dockat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Dobrý střídání taky...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad nám to střídání pomůže. Kantíka bych nechal, ale Chris musel. Reece se zatáhne k Vinimu a přijde jeden hráč do ofenzivy navíc.

Reagovat
fabec1222

Pomohlo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Raul=Real

Benzoooooooo

Reagovat
Kixi Syhimour

nejlepší gólman

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vitasrp

Ten Mendy je prostě taky čůrák

Reagovat
smazaný uživatel

Nebud sprostý

Reagovat
Dayman

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy

Reagovat
Miguel19

To nemyslí vážně Mendy

Reagovat
vitasrp

Udělal to už z Brentfordem a několikrát za poslední měsíc, já vůbec nevím, co tam trapčí takhle.

Reagovat
vitasrp

*s Brentfordem

Reagovat
wyqinac

dik Mendy

Reagovat
pingla

tyvole karííííííííííííííííííííím

Reagovat
LAM

Ta Chelsea je fakt banda čů.áků

V tomhle se ti brankáři proti Realu snad vyžívají ne?

Reagovat
kaja900

Hlavně proti Karimovi

Reagovat
smazaný uživatel

Karius, Donarruma, Mendy...

Slusny, dobre Benzema

Reagovat
fabec1222

Černej golman je prostě vždycky průser, to se nedá svítit

Reagovat
N.Gin

Otres mozku! Videl nekdo Ramose v Londyne?

Reagovat
Svatej

BĚŽTE DO PICI

Reagovat
kaja900

Kariim, nejdřív hatrrick psg a teď chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema a goly po chybach brankaru. Name a better duo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fabec1222

Neymar a 100 kotrmelců po ráně malíčkem

Reagovat
Alf14

Reagovat
sylarko

tak toto som dlho nevidel

Reagovat
hitZor

Rudi si to taky mohl v pohodě pustit, pokrýt nohou a nechat se faulovat

Reagovat
Wat

Jako chyba Mendyho určitě, ale Rudiger to ještě uhrát mohl. Minimálně to prostě nakouřit někam do pryč a ne do toho šahat špičkou jak baletka.

Reagovat
Kokesh

Rudiger do toho šel jako David Luiz.

Reagovat
kilobyte

Se všechny týmy dohodli, že Benzemovi zařídí Zlatý míč?

Reagovat
Diskostu

Zlata lopta bude Messiho

Reagovat
Psy_cho

Pokud dá do konce roku ještě jeden gól a dvě nahrávky, tak to má jisté. Bude mít francouzský titul a protože ten ještě nemá, tak to bude rozhodující záležitost.

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to tím, ze Benzema nevypusti souboj, balón a hraje nadoraz? Asi nee to je spis ze mu to všichni darovali

Reagovat
kilobyte

Jasně, že za tím musí jít. Ale to neznamená, že mu to protihráč musí nahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono když tohle dělá každý zapas, tak je jasne že si toho clovek vsimne jen kazdy 5ty-10ty zapas kdy to vyjde

Reagovat
kilobyte

Hele já viděl letos Real 3x a 2x otřesná chyba brankáře a dneska mu tam ještě někdo z Chelsea přihrával ve vápně do tutovky.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je ale strašlivá rána takhle po střídání, a Mendy se připojuje k Donnarumuovi a Kariusovi...

Reagovat
Messiáš

Mendy je kašpar, Kepa do hry

Benzin je blázen

Reagovat
patas92

Rudiger do toho taky mohl jít důrazněji, však to neměl nijak složité odkopnout imho

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je pes.

Reagovat
teenz

Diskostu06.04.2022 21:16#

Real zas bude ponížený...

Reagovat
Diskostu

49 min kamarat ... každý vie čoho je real schopný ...

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Pridat este 2 kusy , konecny vysledok 1:5

Reagovat
misinho7

Reagovat
Salfovic

Mendy i Rudi geniálně

Reagovat
ACSeRw!n

skvele Thibo

Reagovat
r3

Thibooo

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Dobrá střela Azpiho

Reagovat
Kixi Syhimour

Fanastické od Courtoise

Reagovat
KnoxXx

Tibo

Reagovat
off-olda

Ty píčo, co to chytil.

Reagovat
PhilipS

70 procent Mendy - 30 procent Rudiger. Taky si s tím neporadil nejlíp

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
off-olda

Moc nevim, co by musel Mendy udělat hůř, aby to bylo 100%...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrát Benzemovi. Je to tak 95 a 5. Rudiger tam mohl skočit tělem nebo důrazně odkopnout

Reagovat
off-olda

Jo, ale kdyby ho treba sestřelil, tak dostal rudou...

Reagovat
sylarko

tak radsej dostal cervenu ako prehravat o 2 goly

Reagovat
hitZor

Za Rudigerem to jde úplně stejnou mírou, jako za Mendym

Reagovat
vitasrp

Stoprocentně ne, dostal ho do úplně debilní situace, kdy jakýkoliv faul pro Rudiger znamenal červenou kartu, takže do toho nemohl jít naplno. Tohle je jasná chyba brankáře, do takový situace stopera vůbec nemá co dostávat, však to byl zvládl brankář z přeboru.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

To ne, ale mohl to v pohodě zachránit.

Reagovat
Svatej

Nemohl a už vůbec ne v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl, v létě mu končí smlouva

Reagovat
norton

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

Rozdíl mezi gólman ve 3 minutách. Tohle je prostě gól

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Chelsea chtěli at jdr Courtois do háje. Tak maji co chtějí.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Tebe je tady taky škoda, měl by jsi jít do prdele, už tam na tebe čekají

Reagovat
smazaný uživatel

Nepujdu stejnym smerem jako Chelsea

Reagovat
Gazdo

Nechapem preco na takychto ludi stale reagujete. Ved tymto trollom to robi ocividne len dobre ked vidia ze maju reakcie na svoje vyplody. Kaslite na nich a ich to prestane bavit

Reagovat
Edgar Davids

a nechces jit do prdele sam? uplne tam na tebe cekaj na ty tvy srackoidni rozbory, pokrytecky kecy o simulantech a pseudomoudra z tvyho ruzovyho denicku

Reagovat
smazaný uživatel

Tibo zachranil

Reagovat
Kixi Syhimour

Valverde , to bude střídání

Reagovat
off-olda

Místo Pulisice bych koupil Laca Krejčího.

Reagovat
Svatej

Ten rozdíl mezi sebevědomím Viniciuse a Pulisice. Je taky absurdni

Reagovat
valloire

Král

Reagovat
smazaný uživatel

Svět úspěšných?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ukaž ty, co nevyšly.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Úspěšný je ten co vyhraje par stovek v tipaci

Reagovat
kilobyte

Jestli bereš jako úspěch, vyhrát 532 korun, když vsadíš 700 korun.

Reagovat
Salfovic

Rentiéra to z něj neudělá, ale proč ne.

Reagovat
kilobyte

https://m.tipsport.cz/tickets/-77926491069/-1/fad3ac76

Tak já nevím, mě se tenhle tiket nezdá jako vítězný.

Reagovat
smazaný uživatel

To je spis pripad ze Sveta neuspesnych ne?

Reagovat
Svatej

Nepamatuju si, kdy všem hráčům takhle překážel míč.

Reagovat
vitasrp

Ten Pulišič On dostane třikrát balón mezi linie, nikde nikde, zasekne a vrátí zpátky. K čemu takový ofenzivní hráč je?

Reagovat
Svatej

Pulisic kurva to už raději toho Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

na co tam doprdele je lebron james of soccer strasny traged

Reagovat
Salfovic

Lakers dovedl do prdele, tak už má dovču.

Reagovat
Svatej

Vystřídají toho edera, nebo z jeho ošetřování bude komerční pauza?

Reagovat
r3

Mendy

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrávat o dva s tímhle...směšné Nebýt dokonalého Benzína, tak je to procházka

Reagovat
smazaný uživatel

ale jdeme tomu naproti naprosto směšnými chybami

Reagovat
smazaný uživatel

Najednou? Pred chvilkou si psal jaka to bude easy otočka

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem v euforii aspoň na chvíli však znáš to

ale stále je tady druhý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Furt je vic nez 20 minut ani dnesek neni rozhodnutý

Reagovat
smazaný uživatel

no s naším útokem potřebujeme více času

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky vlastnak, Rudiger z 30 metru a 3:3 muze se stat

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi už jeden gól z 30 metrů dnes zařídil

Reagovat
Kokesh

Však vůbec netušíte, za kolik se prodává galon ropy ty moulo...

Reagovat
LokoLFC

Tvle Real si vytre prdel s vasi obranou kdykoliv se dostane na vasi pulku.

Reagovat
vitasrp

Lukaku nemůže být horší než Pulišič, to prostě nejde.

Reagovat
Svatej

Reálné bych bral i Saula

Reagovat
Miguel19

Carvajal

Reagovat
hitZor

Však tam nebyl ani kontakt, ne?

Reagovat
Diskostu

Lukaku proti Nachovi a Alabovi to bude znásilnenie ...

Reagovat
off-olda

Jono, chudák Lukaku.

Reagovat
Largo

Reagovat
teenz

Reagovat
off-olda

Neumře ta špína náhodou?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Svatej

co to bylo za faul

Reagovat
O.Giroud

Az teraz som videl gol Benzemu, to je v pici to je magnet na picoviny brankarov v LM

Reagovat
John Obi Mikel

Na druhou stranu musíš hlavičkovat

Reagovat
John Obi Mikel

Zase nic

Reagovat
vitasrp

Oukej, může být horší než Pulišič.

Reagovat
Svatej

Reagovat
hitZor

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
KnoxXx

Lukaku uz ziari

Reagovat
off-olda

Postavit ty pytel pracího prášku, tak to promění.

Reagovat
off-olda

*tam

Reagovat
Svatej

Porovnej ty dvě hlavičky s halvickama Benzemy

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Igner Farnsworth

Standa Lukaku

Reagovat
Svatej

Sranda*

Reagovat
Kixi Syhimour

Standa je ještě horší označení...

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl by to proměnil.

Reagovat
Diskostu

Casemiro hrozný hrač....

Reagovat
ACSeRw!n

na PSG a CFC to staci, Barcelona uz je horsi no

Reagovat
vitasrp

Co dneska předvádíme na obou stranách hřiště, to je prostě úsměvný.

Reagovat
Cracker10

Mendy

Reagovat
smazaný uživatel

Co mohl bejt Benzema za zvíře, kdyby nebyl ve stínu Ronalda....

Reagovat
smazaný uživatel

Pro člověka, který fotbalu rozumí tak viděl uz v te dobe kolik golu diky nemu padlo, bohužel i hodne šance pálil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si to ale evidentně neviděl

Reagovat
off-olda

Ty vole on v tý bráně chlastá kurva ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to uz nejake striedanie Carlo

Reagovat
smazaný uživatel

737955504 telefon na Carla

Reagovat
smazaný uživatel

vybavene

Reagovat
off-olda

RIP.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Svatej

Kurva ten Carvajal je naprosto na tečku

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Svatej

on má normálně práh bolesti dítěte

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by s tym valanim prestat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
thewall

Skvělá zábava tenhle zápas. Když to člověk srovná se včerejším odporným autobusem a impotentní tiki takou...

Reagovat
Registrujisejenproto

Ti kyseli anglicti komentatori, to je vzdy sranda jak svina kdyz se anglanum nedari

Reagovat
ACSeRw!n

Nacho to hrat z prvni nahoru, tak je to jasnej gol

Reagovat
vitasrp

Píská se, protože se domácí podle jejich fanoušků málo snaží. Je ten komentátor normální?

Reagovat
ACSeRw!n

ten je uplne mimo celej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bych viděl zápas s Brentford.

Reagovat
Svatej

Jee, teď jsem si vzpomněl, že Lukaku je na hristi

Reagovat
Salfovic

OT: Everton to s tím sestupem myslí fakt vážně.

Reagovat
KnoxXx

to vyjadrili pomerne jasne podpisom Franka

Reagovat
smazaný uživatel

Bale?

Reagovat
pingla

Gareth Fail snad bude skórovat

Reagovat
vitasrp

Proč to přerušuješ panebože, vždyť mu nic není

Reagovat
Miguel19

Proč to píská do prdele

Reagovat
Svatej

Měl druhou půli Real nějakou šanci? Přijde mi to výrazně lepší

Reagovat
vitasrp

Jako je to výrazně lepší, jenže Mendy z toho udělal to, že tohle Realu naprosto bohatě stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho, když neproměňujeme.

Reagovat
ACSeRw!n

netusim, ale koukam, ze dali uz 3 goly, tak asi sance nepotrebujou uz

Reagovat
Kixi Syhimour

Ancelotti se chce vysmát té Chelsea s Garethem?

Reagovat
Kixi Syhimour

K tomu Ceballos

Reagovat
Svatej

To je vrcholnej curak, jak Sudí, tak Valverde

Reagovat
teenz

Jak se tam Bale protahuje, jak kdyby chtel behat.

Reagovat
Salfovic

Ho z toho vysedávání berou záda.

Reagovat
stuff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
teenz

Reagovat
off-olda

Nechat pískat francouze ligu mistrů...

Reagovat
smazaný uživatel

to jako stopl, protoze ma krec??

Reagovat
hitZor

Už vidím, jak se nastaví jen dvě nebo tři minuty

Reagovat
Svatej

A teď s tím má Carvajal problém, si kurva děláš prdel oni fakt nemají ani gram soudnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Benzína mám rád, ale dnes dal hattrick, ani neví jak. Ale i tak, je to borec

Reagovat
CHONG

Ani neví jak

Reagovat
r3

Tie prve dva mozu ist do ucebnic ako hlavickovat.

Reagovat
teenz

Hmmmm.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

what?

Reagovat
misinho7

tebe dobre jebe

Reagovat
smazaný uživatel

Spis Chelsea dala minulej rok gol ani nevedela jak ne?

Ten o brevno

Reagovat
Freedo

Reagovat
norton

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mass

Reagovat
Svatej

Co to je krucinal za bandu mentalu? Co Nachovi udělal? Vždyť se ani nehnul

Reagovat
John Obi Mikel

Jenom pět

Reagovat
John Obi Mikel

Sakra To jsou šance

Reagovat
Svatej

Azpi je taky nemožnej posera, mohl to v pohodě dávat na Havertze, nikdy to neudela

Reagovat
Whitemedia

Christensen, Mendy a Tuchel

Reagovat
ACSeRw!n

Nacho luxus

Reagovat
Svatej

Modric byl od míče dal a ve větší rychlosti, stejně to před tím těžkým hromotlukem stihne

Reagovat
John Obi Mikel

No nic. Tak v LM letos taky nic. Trochu zápas-pech, ale kvůli chybám na obou stranách hřiště se nemohlo stát nic jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti si z Benzemy udelal svyho novyho Ronalda

Kdyby to Real vyhral, tak by mohl klidne dostat Zlatej mic. Pokud teda Messi neda hattrick tesne pred hlasovanim.

Reagovat
Mass

Benzemovi to nikdy nedají, protože je tam kritérium charakteru

Reagovat
smazaný uživatel

A co teda udelal spatnyho Lewandowski minulej rok?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
O.Giroud

Nevolal sa Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na šampón testovanej na zvířatech.

Reagovat
Petr20

Messi ovládl Copu America, a hrál celý rok lépe. Messiho ve zlatých míčích nikdo nedožene, prostě GOAT

Reagovat
kaja900

Nedožene no.. když jeden měl dostat Iniesta a jeden Lewa bohužel ale ani jeden z nich zlatý míč nezíská, protože se nejmenují Messi.. což je u takových hráčů škoda, že ho nikdy nezískali..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, zápasu by slušela remíza, ale naše kvalita v zakončení a skvělý Thibo byl proti. Těším se na odvetu a venku umíme být pod Tuchelem ještě silnější

Benzín je si ten zlatej míč zaslouží, úplně převyšuje všechny.

Reagovat
Mass

Neslušela.

Reagovat
Svatej

Reagovat
misinho7

Reagovat
John Obi Mikel

Střely 19:8, na bránu 5:6, rohy 5:2, xg 1,64:1,31.

https://mobile.twitter.com/xGPhilosophy/status/1511809416890359815?cxt=HHwWjoC53fOpg_spAAAA

Podle statistik slušela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Podle gólů ne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

nevim, co znamenaj ty tvoje cisla, ale Real hral venku, v hnusnym britskym pocasi, vedl rychle a skoro celej zapas o 2 goly a fakt se nemusel nikam hnat.. az se bude odveta hrat v nakejch normalnich fotbalovejch podminkach ve slunnem Madridu, tak to skonci 5:0 pro domaci

Reagovat
John Obi Mikel

Střela je kop míče směrem na bránu za účelem vstřelit gól,

střela na bránu je když se tím kopem trefíš mezi tyče a břevno,

rohový kop je rozehrání od vrcholu obdelníkového fotbalového hřiště a kope když míč pošle za brankovou čáru bránící hráč

XG (očekávané góly) je složitě vypočítaná a často trochu zavádějící statistika, kdo měl více šancí a já ji moc nemusím, ale pro úplnost jsem ji uvedl taky.

Už je to jasnější?

Reagovat
Salfovic

Podle mě je metodika xg debilní. Nápad dobrej, ale měli by to dost upravit, aby to bylo uchopitelnější.

Reagovat
Mass

Aspoň pocitově mi ty šance Realu přišly mnohem vážnější, to co chytal Courtois tak šlo kousek vedle něj. Ona je střela na bránu, ale jedna je pecka do vinglu a druhá je pomalá doprostřed.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Courtois včera chytil jak pecku do vinglu, tak pomalou doprostřed.

Reagovat
Svatej

Slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by zajimalo rozdeleni podle polocasu. Ano, Chelsea ma v xG navrh, ale ta jeji dominance prisla az v druhy puli, kdy Madrid zacal zamerne hrat vic konzervativne, protoze proste a jednoduse mel celkem pohodlny naskok.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
wyqinac

Reagovat
CHONG

Výborně zvládnutý zápas. Mohlo to sice skončit i větším rozdílem, ale před zápasem bych to bral všema deseti, takže za mě dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nesledoval druhý poločas? Jinak by si takovou hloupost nemohl napsat

Reagovat
CHONG

Já vím, měla to být remíza

Reagovat
smazaný uživatel

níže máš můj odkaz na xG jsem hodně statisticky založený a ...no, uvidíš

Reagovat
Salfovic

Neviděl už někdo xg ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kantos

Vi nekdo presne, jak se pocita ta xG? Podle me ten treti gol Benzemy do prazdny brany to musel zvednout tak na 0,9 a i kdyby ty prvni dva goly meli 0,1-0,2, coz si myslim, ze nemeli, tak tam byla v prvnim polocase jeste jedna sance Benzemy, co urcite nemela malo + ta sance Viniciuse, takze ja bych to klidne na 2 xG pro Real videl.

Reagovat
John Obi Mikel

1,64:1,31

Reagovat
Miguel19

Real zaslouženě. Jak jsme je loni přejeli v záloze, tak dneska přejeli oni nás.

Je to druhá facka během chvíle. Tuchel se musí probrat a vyndat hlavu z prdele.

Mendy na pár zápasů na lávku. Christensena vyřadit z kádru. Azpi už jenom na RCB. Pulisic do základu vůbec ne..

Pokud by se snížilo na 2:3, tak bych věřil. Zvlášť při absenci Militaa. Takhle si to Real v pohodě pohlídá.

Benzema neuvěřitelný lauf. Defacto sám vyřadí další tým. Modrič opět klasa. Thibo nejlepší golman na světe.

Reagovat
Rezan

docela souhlas, až na to že nejlepší golman je Oblak

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal byl dneska skvelej. Dost me prekvapil.

Reagovat
r3

Reagovat
Mass

Hrál fakt dobře, škoda že si to kazí těma křikama a zdůrazňovánim bolesti. Už je to moc. Ale možná že mu křivdim a má práh bolesti jak malá holka

Reagovat
Squinty

Skvělej herec

Reagovat
Whitemedia

Fotbalově dnes dost dobrej, ale to jeho filmování je hnus..

Reagovat
vitasrp

Jako aspoň teoretická šance tam je, třeba Courtois v odvetě taky něco posere, i když tomu moc nevěřím.

Jinak je potřeba tu sezónu nějak dohrát do konce, skončit do čtvrtýho místa a zkusit vyhrát FA Cup. Musím říct, že jak mě ta sezóna na podzim bavila, tak teď už se akorát těším, až bude konec. Od zranění Chilwella je to prostě problém za problémem - covid, Lukaku a jeho interview, od kterýho v podstatě nehraje fotbal, neustálá absence křídelních obránců a s tím spojený nepříliš koukatelný fotbal a od března i ty sankce.

Tu příští sezónu poprosím už normální a snad s Rudigerem, toho by byla škoda. I Azpilicueta mě po slabším podzimu přijde docela oukej, ale Christensena škoda fakt nebude, Alonsa bych poslal pryč taky a přivedl nějakou náhradu na pozici toho levého beka, protože takhle je ta lajna úplně mrtvá.

Reagovat
Svatej

Zasloužená výhra Realu, Tuchel tím prvním poločasem šance na postup snížil z 60% na 15%.

Mendy, Pulisic, Christensen a Lukaku by meli do Madridu přijet na kole. Obecně se těším, až 3 z nich budou z klubu pryč, ideálně co nejdřív. Kovacic, Havertz dobří, zbytek špatnej nebo průměrnej.

Druhej poločas jsme byli výrazně lepší, ale narozdil od Realu nemáme generační poklad v útoku. Benzema a Modric byli prostě úžasní, dá se jim to přát.

Carvajal, Casemiro a Nacho mrdkama už zůstanou.

Reagovat
Tomik111

Nadávku na Caseho chápu. Každý má v týmu někoho, koho ostatní týmy nesnáší, ale Carva a Nacho po včerejšku moc nechápu. Možná, že dohromady nazdržovali minutu?

Reagovat
Čenda

Carva nechapes? Tady nejde ani tak o to, kolik přesně nazdržoval, to je jen třešnička. Ten chlap(zmrd) se vali jak kdyby dostal kulku po KAŽDÝM sebemensim kontaktu, rozdejchava a rozbehava to jak kdyby ho přejel Ramos s Pepem dohromady, a jakmile je protihrac ve stejný situaci, tak nejvíc gestikuluje at se zvedá atd. A je toho víc. Jako po včerejšku, napravo Carva, nalevo Alba, nejodpornejsi kraje vůbec. Fakt odpad charakter na tom hřišti.

Reagovat
Tomik111

Jéda to jsi nehrál nikdy fotbal? Ať se tváří jak chce. Je to srdcař a ti jsou ostatním občas nesympatičtí. Jestli se válí, jakoby dostal kulku do zad, tak ať se válí, když nesimuluje a nezdržuje. Včera nazdržoval fakt max. minutu, tak nevím, o co jde. Jestli u toho vypadá pro některý jak idiot, tak je věc druhá. Chápu hejt, když se někdo válí po každým kontaktu a furt zdržuje, ale to se včera nedělo.

Reagovat
Čenda

Bavíme se o včerejším zápase, ze jo? Já do spanelsky sekce moc nechodím, tak nepoznám, jestli ses blbej, troll nebo blbej troll, sorry.

Reagovat
Tomik111

Bavíme se o včerejšku a blbej si možná tak leda ty To by byl pak mrdka každej druhej fotbalista podle těchto kritérií.

Reagovat
Čenda

Ok.

Reagovat
Freedo

Zlatej míč pro Benzemu prostě musí bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Musi vyhrat LM, jinak to daji zase skretovi.

Reagovat
Salfovic

Nesmí vyhrát LM Bayern.

Reagovat
oli9

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
John Obi Mikel

Ancelotti nejlepší trenér na světě

Reagovat
Svatej

Zas neblazni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude, pokud Real vyhraje LM.

2x prijit a hned vyhrat LM, to by byl slusnej pocin. Ale k tomu ma jeste hodne daleko.

Reagovat
Raul=Real

Tak 10 rokov dozadu

Reagovat
DreamTeam

Je to dinosaurus a doufám, že se ho zbavíme co nejdřív.

Reagovat
CHONG

Náhrada?

Reagovat
DreamTeam

Kdokoliv kdo bude praktikovat moderní fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jindra Trpisovsky a vezme si s sebou Olayinku

Reagovat
CHONG

A kdo konkrétně hraje moderní fotbal, zvládne ukočírovat kádr velkoklubu a je aspoň trochu reálně k dispozici? Říct A - Carlo ven, je strašně jednoduché, ale bylo by fajn říct k tomu i to B - kdo konkrétně místo něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je vtipny vyhazovat nekoho, kdo vede ligu a ma slusne naslapnuto v LM + hraje celkem dobrej fotbal s objektivne prestarlym mancaftem, kde to tahne jeden hrac v utoku.

Myslim, ze Ancelotti si zaslouzi za to vsechno velkej kredit, protoze ten tym dosahuje lepsich vysledku nez by mel

Reagovat
CHONG

Abych byl úplně fér, tak Carlo už trochu dinosaurus je, a i mě, který ho bezmezně zbožnuje, dokáže občas tou svou tvrdohlavostí vytočit. Ale chtělo by to trochu úcty a vděku, vedeme ligu, máme dobře nakročeno do semifinále LM, většinou se na to dá i koukat a tady se jedou bomby o tom, že se ho máme zbavit co nejdřív, to mě fakt sere...

Reagovat
DreamTeam

Takže si to shrneme.

Spousta trenérů nikdy velkoklub netrénovala, takže se nedá jednoznačně říct, že tenhle trenér na to nemá, tenhle jo. Dokud mu šanci nedáš,tak nevíš.

Reálně k dispozici? Jsme Real Madrid, takže reálně k dispozici je téměř kdokoliv,koho by Perez oslovil.

Neřekl jsem Carlo ven,jen že se ho snad zbavíme co nejdřív. Tedy jakmile bude vhodná náhrada. Problém ale podle mě bude v tom, že Péreze nějaký moderní fotbal nezajímá. Pokud vyhrajeme ligu a neuděláme ostudu v LM, tak bude vlastně spokojený.

Na konkrétním jménu mi nezáleží,ale hlavně bych nerad,aby nám ještě třeba další tři roky ujížděl vlak.

Dnes se tu jásá nad výhrou,ale když se na to podíváte reálně, tak Chelsea si to projela sama. To co v té obranné fázi předváděli,to nemá obdoby. To nebylo že by jsme hráli tak. Spíš oni v té obranné fázi hráli tak špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja rikam Jindra Trpisovsky na plac...

Reagovat
Ichbin Kobalt

si hlupučky

Reagovat
PP

Ten Hag?

Reagovat
Salfovic

Ten jde do ManU.

Reagovat
Mass

Tyranosaurus Rex!

Reagovat
John Obi Mikel

Bez něj byste nepřelezli osmifinále a v lize hráli o 3.místo.

Reagovat
CHONG

To je spíš popis Benzína...

Reagovat
Kenneth

Už to neber...

Reagovat
CHONG

O parník

Reagovat
smazaný uživatel

za co proboha? Že vyhraje LaLigu v nejslabší sezóně za posledních x let?

Reagovat
ACSeRw!n

+ LM

Reagovat
Salfovic

První bude mít pětikorunu

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Ed_Hazard

Ne

Reagovat
misinho7

Velmi dobry zapas z nasej strany. Druhy polcas uz sme skor hrali cisto na vysledok ale to staci.

Karim je proste kral a ak Bayern nevyhra LM tak si myslim ze tu Zlatu Loptu ma velku sancu ziskat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
janinho

tento rok sú MS takze bude hlavne záležať kto zahviezdi tam

Reagovat
Kokesh

Fede opět výborný výkon, byl úplně všude, bez jeho fyzické zdatnosti by jsme to dnes nedali a navíc udělal z Daniho opět hráče.

Reagovat
misinho7

uplne moderny zaloznik akeho proste teraz na taketo zapasy treba, KCM dokazalo vela a ma svoje chvilky ale v takychto zapasoch tam musi byt bud miesto Kroosa on alebo s nimi...je to motor

Reagovat
Ángel di María 22

Na toho jsem zapomnel. On vetsinou kdyz nastoupi tak je skvely.

Reagovat
dextroza_m

V EC si neprd

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska super vykon

Benz, Modric, Carvajal, Thibo

Reagovat
Salfovic

OT: Neuer dneska taky luxusně

Reagovat
Salfovic
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

měl dávat

Reagovat
misinho7

Karim uz iba 7 golov na Raula. Tymto tempom ho sunda este tuto sezonu.

Je sialene ked si predstavim aky hejt dostaval par rokov dozadu..drevak atd. A teraz je mozno najlepsi na svete a skonci karieru ako mozno najlepsi francuzsky utocnik v historii alebo minimalne jeden z dvoch, troch najlepsich a ako druhy najlepsi strecel Realu. Crazy.

Reagovat
misinho7

a to este X rokov robil dvorneho nahravaca Ronaldovi..

Reagovat
CHONG

Ten blázen nakonec sundá i Crise

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mit nejlepsi sezonu v kariere v 34 letech, tak to kloboucek

Slusela by mu koruna pro krale strelcu v LM a navrch Zlatej mic

A to si ho pamatuju jeste jako 18letyho klucika v Lyonu, no pral bych tu.

Reagovat
misinho7

To hej, sranda ze proti PSG sa stal najstarsi hrac ktory dal hattrick..a dnes ten rekord este vylepsil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

A taky ten hate dostával naprosto zaslouženě. Karim tehdy a teď,to jsou úplně jiní fotbalisti.

Reagovat
r3

Presne tak.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Masi

Žádné překvapení pro ty (toho), kdo ho pořádně sledovali celou kariéru.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mass

Reagovat
PP

já vám to říkal..

Reagovat
vceradnesazitra

Mendy dobrá díra, měl by zahodit rukavice a vrátit se k znásilnování, to mu jde nejlépe

Reagovat
Svatej

To je tak blbý, až je to dobrý

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Salfovic

Zahodit kopačky a nazout znásilňovací boty.

Reagovat
Xavi

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Infi

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Cobra

Reagovat
Maximm9

To nema s rukavicema nic spolecneho. On chyta dobre, ale proste Tuchel by mu mel zakazat hrat nohama a nebo bych zjebal ty hrace, kteri ho porad stavi do pozice, ze musi tema nohama hrat, kdyz musi vsichni veedet, ze je strasny

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mass

Tady to brzo zavřou.

Reagovat
madridcan

Largo

Neide o to, že podvedome tam je fandenie Realu

Ale píšeš články kreatívne, pôsobivé, čitateľné a zaujmeš. Veľmi dobre

Reagovat
madridcan

Podobné recenzie k filmom s podobnými prvkami som písal aj ja...tak jeb na to

Reagovat
blaugrana

Rudiger 7 v cistom....tak urciteeee

Reagovat
Maresma

Is the tie alive? Tuchel replies: “No.” #CHERMA

To je srac.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema vypada to, ze Chelsea ma noveho majitele

Reagovat
smazaný uživatel

Smi mi nekdo vysvetlit co je ten Diskostu tady za mentale? Tolik komplexu vuci jednomu klubu to ani nepamatuju...Ale chapu, ze Real je nejvetsi ze vsech.

Reagovat
O.Giroud

Keby len jednomu.

Reagovat
Remt

Vždyť on nema rád žádný klub snad, nadava na všechny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Viděl si už ownyho?

Reagovat
Manik...

To nepřehlédneš.

Reagovat
janinho

Liga vynimocnych

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, co je to za blbečka?

Reagovat
Front hell

Blbeckem bych ho nenazýval,ale komplexů vůči jednomu týmu má víc než dost.

Reagovat
John Obi Mikel

kdyby jen jednomu týmu

Reagovat
Front hell

Pravda,ale nám nakládá nejvíc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Musím říct že Benzema si letos jde pro zlatý míč letos se to bude poprvé dávat za sezonu ne?

Reagovat
misinho7

jo

Reagovat
misinho7

Inac Christensen mi pride hodne slaby. Neviem naco bude Barce taky typek.

Reagovat
Leon7

Mendy by měl trénovat hru nohama to co předvádí, když má míč na kopačce je katastrofa a to nejen dnes.

Reagovat
Kenneth

Nejlepsi hrac sveta letos. Courtois vcera take uzasny, neskutecny zakrok proti Azpiho strele do ruzku.

Reagovat
Salfovic

Tohle je pro brankáře ale taková vděčná střela, letí přímo, bez sebemenšího zaplavání, a hlavně na ní měl od začátku pěkný výhled. Takže při parametrech a kvalitách Courtoisa to pro něj nebyl žádný velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš . stacilo 20 cm k tycke a nechiti ji

Reagovat
Petr20

Benzema král

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to klobouk dolů před Benzemou, neskutečný...

Reagovat
Largo

Reagovat
Pharrell

Reagovat
oli9

Čekal bych že Real uhraje to co Brentford, ale i tak slušná pozice do odvety

Reagovat
Xavi

Tak ten první gól byl luxus. Hlavička skoro že šestnáctky.

Reagovat
Largo

Reagovat
Rezan

nechápu jak to mohl takhle dát

Reagovat
norton

jop ale druhy tiez popici

Reagovat
martin.b

Chelsea teď prostě nemá momentum co loni na jaře, není stoprocentní vzadu, vepředu ji táhne jen Havertz, spolu s dlouhodobým výpadkem klíčových fullbacků to prostě nestačí.. Pořád si ale neumím představit, že by Real dokázal City zastavit. Když to dobře půjde, máme šanci City v přímé konfrontaci obrat o 3 trofeje, nebo taky o všechny kvůli nim přijít.. převládá u mě spíš strach

Reagovat
El Cid z City

Pokud udoláme Atlety, tak s baletem to je 50:50.

Reagovat
Kenneth

Urcite jste favorit.

Reagovat
2miguel1

Benzema musi mat tento rok Zlatu loptu.

Reagovat
Zark

konečně by to mělo zase váhu

Reagovat
Petr20

Váhu to má pořád. Jen někteří jako ty nezvládají 7>5 Benzema král

Reagovat
Zark

Jdi se zabít

Reagovat
Petr20

Jdi se léčit

Reagovat
Zark

až po tobě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele