čtvrtfinále - 1. zápasy
06.04.2021 21:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Radost hráčů Realu Madrid (© AFP)

V Madridu řádil Vinícius, Real i díky němu přehrál Liverpool

Španělský gigant vstoupil tou správnou nohou do čtvrtfinálové bitvy Ligy mistrů a v domácím prostředí si dokázal poradit s vítězem z roku 2019 po výsledku 3:1. V prvním poločase jasně dominoval a vsítil hned dvě branky, svému rivalovi k tomu nedovolil jediný střelecký pokus za celých pětačtyřicet minut. Reds sice po změně stran přidali a snížili, avšak následně inkasovali třetí gól a v odvetě to budou mít velmi složité.

Svěřenci francouzského trenéra Zinédina Zidana vstoupili do tohoto úterního střetnutí s velkým odhodláním a od samého začátku vytvářeli na svého soupeře tlak. Úvodní větší možnost si vytvořili po necelé čtvrthodině hry, kdy se na levé straně objevil Mendy a odcentroval do předbrankového prostoru. Tam se propracoval k hlavičce pozdější hrdina Vinícius Júnior a protější konstrukci minul zhruba o půl metru.

Jeden z nejdůležitějších momentů se zrodil ve 27. minutě, "Bílý balet" se totiž dostal z ničeho nic do vedení. Naprosto fantastický centr z vlastní poloviny vymyslel Kroos, rozběhnutý Vinícius si parádně posunul míč směrem dopředu a mezi dvěma protihráče překonal brankáře Alisson přesnou střelou do levého spodního růžku. Domácí rozhodně nepolevovali ani v následujícím průběhu a svůj náskok mohli pojistit za dalších pět minut.

Benzema krásnou nahrávkou uvolnil Viníciuse, jenž se odhodlal ke střele z hranice šestnáctky, ale prostor tří tyčí tentokráte netrefil. Real si přeci jen vypracoval dvoubrankový náskok necelých deset minut před přestávkou. Další pas za obranu vymyslel aktivní Kroos, který se snažil najít Mendyho. Těsně před ním zasáhl hlavou vracející se Alexander-Arnold a hodně smolně poslal do stoprocentní možnosti Asensia.

Ten si sám před Alissonem věděl rady a nadvakrát bez potíží dopravil balón do sítě. Ani to však nemuselo být v podání madridského týmu všechno. Na levém křídle totiž naprosto selhal Kabak a míč snadno získal Asensio, jenomže z mírného úhlu si na hostujícího brankáře nepřišel. Liverpool v prvním poločase ani jednou výrazněji nezaměstnal gólmana Courtoise, nicméně do druhého poločasu vlétl jako vyměněný a v 51. minutě přeci jen snížil.

V pokutovém území protivníka vystřelil Diogo Jota a jeho sražená rána skončila na kopačce egyptského kanonýra Mohameda Salaha. Proti jeho střele zblízka sice zasáhl rukou Courtois, jenže balón se následně odrazil od spodního okraje břevna a zapadl do branky. Celou situaci ještě prověřoval VAR, ale o ofsajd se nakonec nejednalo. Salah tak vsítil na evropské scéně svůj čtvrtý gól v řadě a zvýšil šance Liverpoolu na postup do semifinále.

Real tento moment v žádném případě nepoložil a krátce po odehrané hodině si mohl vzít zpět dvougólové vedení, i kdy Kroosův nebezpečný projektil z patnácti metrů přeletěl horní tyčku o značný kus. Domácí pak nevyužili přečíslení dva na jednoho, ovšem po následném autovém vhazování odvedl výtečnou práci Benzema, jenž uvolnil chorvatského špílmachra Modriče a jeho finální pobídku využil Vinícius, neboť pokořil marně se natahujícího se Alissona nezištnou přízemní střelou z deseti metrů.

Tým vedený Jürgenem Kloppem se poté snažil skórovat podruhé, jenomže na pozornou defenzivu soupeře až do závěrečného hvizdu nevyzrál. Naopak zhruba dvacet minut před koncem mohl kapitulovat počtvrté, jelikož dělovku Benzemy z pravé strany likvidoval ve svých rukavicích až pozorný Alisson.

Autor: Viktor Sandev / uefa.com, o2tv.cz, soccerway.com

Komentáře (819)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Bastaron

1:2

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
Pharrell

2:1/2:0

Reagovat
John Obi Mikel

3:1

Reagovat
PP

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Real urve. 2:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že by nebylo špatné připomenout s čím jsme naposledy vyrukovali na půdě Realu...

Simon Mignolet, Javi Manquillo, Kolo Touré, Martin Škrtel, Alberto Moreno, Emre Can, Lucas Leiva, Adam Lallana, Joe Allen, Lazar Marković, Fabio Borini

Reagovat
Mass

Zajímavý, myslim si, že by z týhle sestavy v dnešnim Liverpoolu nehrál v základu ani jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel by hral

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Samozrejme, že by mal v pohode reálnu šancu hrať. Okrem VVD tam nemáte, pokiaľ Fabinha berieme ako záložníka, žiadneho iného stopéra, ktorý by mal byť oproti Škrtelovi vo forme nejaký extra level nad ním. Fakt nie...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál, ale vlastňáka by stihnul.

Reagovat
cubazi

Reagovat
icka

Reagovat
PH8

Bohužel to je asi pravda.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bayern +

Prečo bohužial? To akože Matip, Gomez, Kabak, Phillips a podobní majú byť zárukou nejakej extra kvality prevyšujúcej vtedajšieho Škrtela vo forme? Úplne porovnateľní hráči, niektorí ani to nie...

Reagovat
PH8

Bohužel, protože nejlepší obránci Liverpoolu jsou zranění a proti tomu, co včera mohlo nastoupit by byl Škrtel hvězda. VVD, Matip a Gomez jsou samozřejmě o třídu lepší hráči než Škrtel, o tom tu asi nikdo nepochybuje, ale ti jsou všichni víme kde.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ono, tohle byl Rodgersův masterpiece, kdy nasadil proti Realu doma béčko, aby na Chelsea o 4 dny později mohl nasadit to nejlepší.

Tohle nastoupilo proti Chelsea:

Simon Mignolet, Alberto Moreno, Dejan Lovren, Martin Škrtel, Glen Johnson, Emre Can, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Philippe Coutinho, Raheem Sterling, Mario Balotelli

Bohužel se mu to teda dvakrát nevyplatilo, protože prohrál i s Chelsea, nicméně je docela s podivem, že proti Realu jsme prohráli jen 1:0.

Reagovat
PH8

To byl ten zápas jak Gerard uklouzl?

Reagovat
jack_donaghy

Inak Cana je strasna skoda.

Reagovat
Shottack

Ptfuj... Sám temu chtěééééél

Reagovat
PH8

jako pro Livepool.

Reagovat
Axelrose

Tak Touré nebyl úplný kolo u vozu, ne? Jednu dobu mu to docela šlo.

Reagovat
Ranoth

Lazar Markovic to bol kauf storocia

Reagovat
jack_donaghy

Leivu som mal rad koli tomu extra napatiu, ktore prinasal do zapasov :D kosa meter od vapna v 94. minute nebolo nic nezvycajne

Reagovat
Kixi Syhimour

legendární, no

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
vladis271

na to mal trademark. Dodnes nechápem čo nanom videli nielen manažéri, ale dokonca mnoho fanúšikov. Bol otrasné DM. Čierna robota sa nerobí ako ju robil on. AJ ked zato nemôže. to bol Rafov masterpiece premeniť ho na DM:

Reagovat
PP

dokázal s nepříznivým výsledkem pro soupeře téměř vždy něco udělat..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin.b

K té obraně se Rodgers nedávno vyjádřil: "With all due respect, if I had the back four I have here (at Leicester), we'd have won the league, no question,”

Ač byla obrana se škrtělem, sakhem či aggerem jako časovaná bomba, v kombinaci s nebránící zálohou hendo, gerrard, couts/allen to neměli moc jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Príde mi to, že veľa ľudí Lpool preceňuje a naopak Real podceňuje. Aby bol kurz na výhru RM doma väčší ako na výhru Lpoolu ?

Reagovat
John Obi Mikel

Vůbec bych se nedivil, kdyby to bylo na Lpoolu naopak a sázkové kanceláře do toho zahrnuly to, že Liverpool je venku v poslední době mnohem lepší než doma.

Reagovat
Remt

Přesně tak

Reagovat
Anacron

S tím co předvádíme za hru to bohužel opravdu žádné podceňovaní není.

Reagovat
smazaný uživatel

vtipné ako pred druhým zápasom s Lipskom, kde sme prvý zápas vyhrali 2:0 skoro nikto neveril, že postúpime a teraz dobre že Real nemá žiadnu šancu.

Reagovat
PP

navíc, proti silným týmům hraje Real výborně. Hnusně, ale systematicky a účelně. Uvidíme, jak se Real popasuje s pressingem Poolu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Banikovec7

Mi přijde zajímavé, že na Barcelonu je o víkendu ještě nižší než na Liverpool

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
madridcan

Nech sa nato Zidane vysere. Podstatný je víkend.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kenneth

Reagovat
madridcan

Rozvediem to. Uz x krát som to tu písal-premňa už tá tretia Liga Majstrov bola navyše. La Liga je premňa dôležitejšia, Ligy Majstrov mám už dosť, respektíve inak by som to možno prežival s divákmi. Liverpool nemám rád, za iných okolnosti by som ho rád vyradil a ak sa to podarí teraz, tak budem rád.

Ale treba si uvedomiť túto sezonu, rozloženie síl, že štvrťfinále Ligy Majstrov si mal čas sa pripraviť dva týždne, teraz 8 dní a do to El Clasico. Za 8 dní môže byť cela sezóna v riti. Ja volím za prednejši víkend.

Reagovat
martin.b

Souhlasím i s ohledem na to, že Real momentálně na to vyhrát CL nemá. Liverpool nejspíš taky ne, pro zachránění sezony jim ale nic jinýho než bojovat v CL nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Zidan. Čekají ho 2 těžkoučké zápasíčky s Liverpoolkem a Barcelonkou. Co mají dělat v Premier League, když se jim na jaře třeba sejde šlágr ve skupině LM, do toho třeba nějaký silný soupeř v Carabao Cupu a do toho třeba šlágr před LM a po ní. Takže v konečném součtu např. 4 těžcí soupeři. Madrid by měl 2 těžké zápasy zvládnout.

Reagovat
madridcan

Píšem, že prispôsob sa tomu čo je teraz. Carabao si môžeš strčiť do riti, lebo nie je tajomstvo, že práve Klopp sa nato pravidelne vysieral a nebol jediný.

Áno, Madrid by mal tie zápasy zvládnuť...keď hovorime o Madride 2012 napríklad. Niekedy je však lepšie nemať veľké oči ako budeme mať treble a budeme neporazený celú sezónu, keď vidíš realitu na trávniku.

Pre príklad nemusíme ísť ďaleko...fanušikovia Liverpoolu niektorí boli úplne šokovaní, že Liverpool zaváhal ,,Veď sme vyhrali titul a už navždy nám leží pri nohách celý svet" Troška s nadsázkou myšlienka, ale nie ďaleko od pravdy. Realita Realu je, že sa čudujem, že ešte reálne môžme bojovať o dve trofeje, ale ja chcem ligu. Nie som hlas ľudu, hovorím za seba a už dávno ma prešlo, že ako ideme na treble každú sezónu

Reagovat
danielfc

heh ..vysieral, lebo hrali LM a MickeyMouse pohár obdeň! ... tak čo tam mohol postaviť,... jedine žeby pribehli na trávnik rovno z letiska...?!

Reagovat
madridcan

Píšem, že nie je jediný to za prvé. Za druhé ten na koho reagujem píše štýlom, akoby ste polhodonu po zápase hrali LM a nie obdeň. No a po tretie konkretne Kloppovo vysratie sa na Carabao je všeobecne známe, takže vo finále nevoem čo si dokazuješ

Reagovat
smazaný uživatel

No debilnejsi priklad sis fakt vymyslet nemohl. Od kdy se skupinova cast LM a Carabao Cup hrajou na jare?

Reagovat
Mato178178

Najlepšie by bolo keby sa vysrali na LM a prehrali aj clasico

Reagovat
madridcan

Kto sa môže do debaty o boji v Lige Majstrov a boji o titul zapojiť fundovanejšie ako fanušik Manchestru United. Ďakujeme

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
garruklol

Oboji je podstatny

Reagovat
valloire

Liga mistrů je naše soutěž. Tam výher není nikdy dost a nemůžou se omrzet. Ber to tak, že to holt vymelem fšechno, nedá sa nič robit.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
madridcan

Pri normálnej sezone by som nemal iný názor, ale niektorí už ťahajú jazyk po zemi a nech sa to prejaví v LM, nie v lige

Reagovat
Axelrose

Reagovat
Dominator

Reagovat
Rssa

0:3 nebo taky 3:0...

Reagovat
Kluivert9

Situace se buď zlepší, zhorší, nebo zůstane stejná...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
jack_donaghy

aspon tych 0:0 tam nenapisal

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat
martin.b

U kurzů hraje asi roli absence Ramose, Hazarda a Carvajala. Každopádně čekám taktickou bitvu, Real nejspíš na tři stopery, čímž naše trio nejspíš vymaže a bude na záloze, co předvede. Klíčový taky bude, jak to zvládne Philips pozičně, takovej zápas v životě nehrál. Tipuju 2:1 pro Real

Reagovat
Gazdo

Hazarda??

Reagovat
martin.b

Proti anglickýmu soupeři... myslím, že by byl platnější než ti dva vyhypovaní brazilci (snad toho nebudu litovat )

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si vubec Hazarda v poslednich dvou letech hrat?

Reagovat
LFC & STEVEN 8

to neviděl prakticky nikdo

Reagovat
Dominator

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jack_donaghy

onedlho sa budeme moct bavit ci bol vacsi fail Hazard alebo Coutinho

Reagovat
celeb

urcite Coutinho. Ked volis Hazard, vies, ze ides do rizika.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
bayern987

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Axelrose

Reagovat
Kily8

Hazard platnejší, ako Vinicius a Rodrygo? Vinicius v tom zápase spravil viac, ako Hazard v 30 zápasoch za Real.

Reagovat
PP

já docela věřím Jotovi, že bude klíčovým hráčem Poolu.

Reagovat
Rohlik se šunkou

Reagovat
Milan.B

Real vyhraje

Reagovat
eder

To až v odvetě.

Reagovat
smazaný uživatel

neocekavam nic nez prehlidku spalenych sanci poolu a pencli pro real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lamskej#RMCF

To není zápas Barcelony proti Valladolidu gumo

Reagovat
Kily8

Reagovat
valloire

Reagovat
ACSeRw!n

klasika 1:0

Reagovat
M1ck0

Zápas hodný finále.

Nicméně věřím/doufám/sázím na LFC

1:3

Reagovat
penepi

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
valloire

2-0

Reagovat
garruklol

0:0

Reagovat
misinho7

Varane ma Covid. Toto je uz cele totalne napicu. Cize predpokladam ze bude chybat aj proti Barce a na odvetu. 3 klucove zapasy a nemame stopersku dvojicu

Tak snad dnes 3-5-2 s Mendym, Nachom a Militaom na stoperoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite to bude na tri vzadu s Marcelem a Vazquezem na kridlech.

Reagovat
martin.b

Zajímavej souboj Marcelo vs TAA

Reagovat
smazaný uživatel

No tam to bude dost kompenzovany tim, ze budeme hrat na tri vzadu. Marcelo bude mit mensi defenzivni povinnosti nez normalne.

Reagovat
martin.b

Předpokládám, že Mendy bude mít na starost primárně Salaha, takže jejich souboje očekávám.

Reagovat
smazaný uživatel

TAA dnes nejlepší hráč Realu

Reagovat
misinho7

potom klasicka zaloha a utok tipujem na Karima a Marca

Reagovat
Registrujisejenproto

Real i Livepool s rozpadnutou obranou, bude to zajimave. Aby z toho nakonec nebyla přestřelka Porad ale mam za to, ze kvalita nahradniku je jednoznacne na strane Realu.

Horsi situace je to pro El Clasico snad se to proti te prašivé Barceloně ukope i tak.

Reagovat
Kixi Syhimour

Musím ocenit, že nás v tom úplně nenecháváte

Reagovat
Svatej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
janinho

akoze toto je v totalnej pici uz. mozeme sa setrit na Clasico aj ked tam tiez bude ta obrana totalna improvizacia...

Reagovat
misinho7

a co sa tam mozme setrit? :D sak obrana tiez bude v prdeli..uz je to jedno, nastala Nachova chvilka, ten ma top formu tak snad to teraz ukaze, musi byt lider teraz v tychto zapasoch..na takuto sancu cakal cely zivot tak mu verim

Reagovat
janinho

tak zase to s tou nachovou formou neprehanajme. ano, hra teraz celkom dobre, ale je trosku rozdiel hrat proti eibaru alebo vigu a proti LFC. ked sa ten tim pripravuje na tieto zapasy dni a tyzdne a v den zapasu ti rano vypadne dolezity stoper, tak to musi byt dobra rana pre cely tim.

s takym hazardom tu uz ani nikto nepocital, takze ak by bol fit, tak by to bolo nieco navyse. ale pri absencii ramosa stratit este aj varana...

Reagovat
Dominator

och, no tak to som teda zvedavy, ci sa k varaneovi neprida aj niekto dalsi...

Reagovat
penepi

Neuveritelná smola túto sezónu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
penepi

však ja nikde nepíšem, že aj LFC nemá smolu, tak čo sa tu opúšťaš

Reagovat
misinho7

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

ale co uz, bojujeme s tym

Reagovat
misinho7

Tem rekord so zraneniami sme dali s prehladom uz v marci a to este zostávajú dva mesiace.

Reagovat
zidane78

Ta cela "lekarska partia" je velka kopa sarlatanov,high level amaterismu.A nehovor ze je to uplna nahoda,proste smolna sezona na zranenia.

Reagovat
zasranej malíř

To snad ne

Reagovat
Greny

1:3

Reagovat
zasranej malíř

2:0

Reagovat
Losinho

1:1

Reagovat
avicii

Nezačína sa to pre Real komplikovať s tím covidom? Niečo som čítal na fb..vraj s Varanom boli hráči v blízkom kontakte..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebude kontumace... Já jsem vsadil, že je dáme venku o tři góly, ale ty góly chci vidět!

Reagovat
LokoLFC

Někdo si zve na pokoj šlapky, někdo Varana...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevyspytateľný zápas, Vladík má dobrý pocit a dal to von, a to neznie dobre. Snáď sem nepríde apsoň Dušo nič garantovať .

Reagovat
13

Je aspoň Kixi ve stavu, že by pod něj měl někdo dát noviny?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako nemám problém tento mód aktivovat

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, Jany.

Reagovat
mimi_united

Real je o triedu lepší, tu nie je o čom. 3:0

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mato178178

No kdeže snáď ich Liverpool vyklepe

Reagovat
zidane78

Bude to take,nie ze nie,ale tolko pesimistov co sa tu teraz zislo,az to nie je ani pravda.Ak je nejake sutaz kde sa tato "stara garda" vedela namotivovat,tak je LM.

Reagovat
avicii

nikto nemá v kádri toľko hráčov co vyhrali tu súťaž toľko krát, čo sa týka LM mate najviac skúsenosti..

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

přání 0:4 (4xSalah, Casemiro a Nacho ČK)

realita 3:1 (2xBenzema, Casemiro, Kabak ČK)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Nacho?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Jota.

Subs: Adrian, H. Davies, Thiago, Milner, Firmino, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Shaqiri, B. Davies, R. Williams, Cain.

Reagovat
Kixi Syhimour

Keita místo Thiaga

Reagovat
smazaný uživatel

Keita>Thiago.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

V lfc rozhodne.

Reagovat
Luc-Luc

Vubec

Reagovat
fenixLFC

to teda sotva

Reagovat
YNWA__MSN

No to teda není

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
YNWA__MSN

Jo Keita je prostě držák a kvalita sama

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa nechceš zastávať Thiaga. V tejto sezóne hral Keita lepšie a to bol menej zdravý ako Thiago. Včerajší zlý výkon Nabyho na tom nič nemení.

Reagovat
Bayern +

Nie nie, ja sa vždy usmejem, ako dobre nám padlo tých 30 mega od vás

Reagovat
smazaný uživatel

U vás bol tiež slabý?

Reagovat
Bayern +

Nie, ale je to IP hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

plus u nás hrá nič moc...

Reagovat
cristiano.K.

Keita nehrál líp, on nehrál téměř vůbec

Reagovat
cubazi

Snad vyhráme

Reagovat
Kixi Syhimour

Předpokládám, že toto je důvod, proč Keita nehrál proti Arsenalu.

Jinak v LM vlastně 5 střídání a ta lavička nevypadá špatně, snad z toho budeme těžit

Reagovat
avicii

Veľmi dobrá

Reagovat
Coutinho10

za me vpohode

Reagovat
Luc-Luc

Thiago misto Keity a bylo by to top

Reagovat
martin.b

Vynechat Thiaga ze sestavy je docela šok, na druhou stranu 2 čerství hráči v záloze můžou hrát roli. Vynechání Marcela se nevidím, na papíře vypadaj docela silně, Varane jim ani nemusí chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

RMCF XI: Courtois - Lucas, Militao, Nacho, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Vinícius

Reagovat
misinho7

cakal som na troch stoperov..teraz ma chytila panika, neverim nejak tej stoperskej dvojici

Reagovat
Ed_Hazard

To budeš čumieť keď na stopera nastúpi aj Casemiro

Reagovat
penepi

obrana jak vínko ale nevadí, na Liverpool to bude stačiť

Reagovat
cubazi

0:3 a to ešte Real bude spokojný s výsledkom....

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cubazi

Budú streamy?

Reagovat
avicii

Zostava zaujímavá, snáď nám zahrá dobre záloha, a v útoku budem nekompromisný, poďme na to

Reagovat
Greny

Přemýšlím komu fandit... Real teda fakt rád nemám... Ale v případě postupU bych sel rád právě na Real

Reagovat
CR7RONALDO

Som zvedavý, čo budú ľudia na EF písať, ak získame túto sezónu double

Reagovat
Greny

Že by ses měl probudit

Reagovat
YNWA__MSN

Keita??! Proč nehraje Thiago

Reagovat
Luc-Luc

proc je Thiago na lavce ??

Reagovat
Kopac

lebo toto je to najdynamickejsie co sme tam mohli poslat, klopp chce ich zalohu zozrat zaziva..ci to tak bude je druha vec :D

Reagovat
Luc-Luc

To uz tam spis mohl byt Milner, pokud Kloppo rezignoval na kvalitu na balonu

Reagovat
Kopac

nerezignoval, preto tam je keita

Reagovat
avicii

To ako zrazu bez Thiaga není kvalita na lopte v zálohe? Donedávna, sa tu dosť hejtoval

Reagovat
fenixLFC

hlavne ze sme s podobnymi zalohami hrali tri roky a nikomu to nevadilo, porazil sa s tym hadam kazdy tim na svete. ale zrazu je thiago nepostradatelny

Reagovat
avicii

A je fajn mať niečo kvalitné aj na lavicke

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 COYR

Reagovat
smazaný uživatel

Keita, Gini

Reagovat
smazaný uživatel

real hodne ofenzivni sestava, lucas to roztrha

Reagovat
Kixi Syhimour

Streamy někdo? Poslední dobou mi Totalsportek moc nejede

Reagovat
Whitemedia

Já právě poslední dobou spoléhám právě na totalsportek a tam na dubsstreamz, ten mi jede naprosto bez problémů

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak díky všem

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to se hraje někde na vinici ne? Co to je za stadion

Reagovat
Ed_Hazard

Štadión B týmu Ale už by sa malo ísť v najbližšej dobe znova na Bernabeu, práce tam myslím už skončili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bacha aby tam nebyl Pirlo

Reagovat
Whitemedia

Bych si toho ani nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžou alespoň vyzařovací část LM hrát na Santiago Bernabeu z tohodle má člověk zase pocit, že sleduje přípravnej zápas před sezónou.

Reagovat
smazaný uživatel

AJo, oni to rekonstruujou.

Reagovat
Ed_Hazard

Už viac ako rok takto hráme, dobré ráno

Reagovat
Dominator

preco hraci realu vysli na ihrisko sami v predstihu?

Reagovat
valloire

protože hráči z Anglie se zdrželi na hajzlu...

Reagovat
Dominator

aj s rozhodcami?

Reagovat
valloire

Tohle je naprosto strašný. I před 120 lety by tam byla lepší atmosféra. Jak ve Vejprnicích. Na to koukat asi nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal bez diváků je jak porno v rádiu

Reagovat
valloire

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Firkraag

Zajímavé přirovnání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Hokaido

Ale zase to měli černobílé, to by mě strašně sralo.

Reagovat
valloire

snad barevně, když to bylo naživo

Reagovat
smazaný uživatel

Alison vypadá jak Jarda Franc z Vyprávěj

Reagovat
Luc-Luc

Dobry no, ale uz bychom mohli zacit hrat

Reagovat
smazaný uživatel

kdy hrajete?

Reagovat
Luc-Luc

Snad co nejdriv

Reagovat
Manik...

Někdo stream, ty nahoře mi nejedou.

Reagovat
Manik...

Diky

Reagovat
ACSeRw!n

piskej to

Reagovat
Chittak_LFC

přesně tak, pískni to a dej mu žlutou, simulantovi

Reagovat
masly008

už i modrič simuluje

Reagovat
ACSeRw!n

s Arnoldem si vytrel prdel i Mendy, to asi nebude zadnej zazrak

Reagovat
teenz

Mendy je delo.

Reagovat
m.sali

TAA votřesný bránění

Reagovat
vladis271

No uz mam z toho veelmi zly pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

a kdyz uz je do pice VAR, tak by meli rozhodcimu rict, ze ma dat Modricovi kartu za to simulovani

Reagovat
janinho

tvl, ten slovensky komentar na Orangesporte... to je za trest??????????? este len 15 minut a uz ma ti 2 kokoti na cele s eiselem vytacaju...

akoze sorry, ale prirovnavat lucasa k lackovi peckovi... to by si mali setrit az na finale taketo perly.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
r3

Reagovat
misinho7

Zatial hrajeme naozaj dobre

Reagovat
Luc-Luc

Kebab zatim dobry

Reagovat
vladis271

to čo je za taktiku? Real stratí loptu na polke, nemá tam dosť ludí vzadu, mi zastavíme a prihráme dozadu aby sa stihli vrátiť?

Reagovat
vladis271

*my

Reagovat
Firkraag

Tomu se říká moderní fotbal, tos ještě nepochopil?

Reagovat
masly008

To je jako fakt keita kapitán?to tam pool nemá nic lepšího?

Reagovat
Miguel19

Wijnaldum

Reagovat
Smoula14

Je Wijnaldum

Reagovat
masly008

moje chyba,ale i tak nikdo lepší?

Reagovat
Remt

Gini ne?

Reagovat
Mato178178

Allison aký knirek top

Reagovat
Geordies

Bez Firmina mezihra opravdu špatná, vždy to není jen o gólech.

Reagovat
Kily8

Reagovat
penepi

Reagovat
KnoxXx

Kroos a Vinicius

Reagovat
Remt

Že nám zrovna tohle vemeno dá gola

Reagovat
misinho7

Reagovat
Remt

U Benzemy bych se nedivil, ale tohle nemehlo

Reagovat
kaja900

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlavě?

Reagovat
Remt

Ten by Jihlavě v životě gól dát nemohl, vždyť si při chůzi zakopává o vlastní nohy pomalu

Reagovat
ACSeRw!n

Vini zpracovani

Reagovat
misinho7

Vinicius aj dobre zakoncil a hned tam je rozdiel. pls naucte ho zakoncovat a bude svetovatrieda

Reagovat
Kily8

Reagovat
Luc-Luc

No jo Phillips neni zadnej sprinter

Reagovat
patas92

Parádně zpracoval

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool!!!

Reagovat
Tywin Lannister

Tvl krasa zaslouzeny

Reagovat
kaja900

Krásně Vini i Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě

Reagovat
zasranej malíř

Toni a Vini

Reagovat
vitasrp

Oukej, tak tohle bylo od obou úžasný, skoro nebránitelné.

Reagovat
masly008

hlavně od kroose.dát mu to tak že by to měl na nohu tak to asi posere,ale na prsa si to jinak dát asi nemohl a pak už to měl super připravené.za mě kroosův podíl tak 80 %

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne od viniciuse, to zoracovani bylo mnhem slozitejsi nez nakop dopredu

Reagovat
Kily8

Reagovat
smazaný uživatel

vinicius paradne

Reagovat
Ed_Hazard

Vini hrá v posledných zápasoch fakt dobre oproti svojim minuloročným výkonom. Doslova mi to príde, ako keby dozrieval a skludňoval hormóny Len tak ďalej chlape

Reagovat
misinho7

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kily8

Má 20 rokov, takže je logické, že dozrieva.

Reagovat
Ed_Hazard

Skôr som narážal na to, že v poslednej 1-2 sezónach pôsobil ako keby sa mu dozrievať nechcelo

Reagovat
vilp

Balon jak od Xabiho. Kéž by to Kroos zkoušel častěji.

Reagovat
Psy_cho

Kroos měl v Bayernu nejvíce přihrávek, které změnili poměr na hřišti. Tak si vzpomněl na mladá léta.

Reagovat
maxton

aky je ten futbal zrazu jednoduchy ked vies dobre prihrat, zpracovat a zakoncit

Reagovat
Luc-Luc

o pulce musi Thiago do hry misto Keity

Reagovat
valloire

Vini hraje dneska výborně. Je mu 20. Z toho kluka jednou něco bude. No a Toni...škoda mluvit.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Gazdo

Ja to furt tvrdim ze Viniho vam je treba zavidiet

Reagovat
Rothbard

Z toho kluka bude jednou dělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zkoušej na pentli zvyklý z la ligy

Reagovat
Remt

Naše obrana je volaká děravá zda se mi

Reagovat
Mato178178

Koho?

Reagovat
penepi

Jasná penalta

Reagovat
patas92

No to víš že jo

Reagovat
masly008

Reagovat
Remt

Tak zkusil jsi to. Stejně jako Benzema. Nevyšlo to. Stejně jako u Benzemy.

Reagovat
penepi

Reagovat
vilp

Byl dál od balonu než ten obránce.

Reagovat
KnoxXx

jasna penalta na Tehelnom poli pre Slovan ...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Tywin Lannister

Rozhodčí zatím píská skvělé necháva tu hru plynout tak to má vypadat

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Murena

Reagovat
KnoxXx

zasluzene

Reagovat
Remt

Co tohle doprdele bylo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooool ! MARCO

Reagovat
diastan

Reagovat
misinho7

Nicime si ten Liverpoolik.

Reagovat
Remt

Jinak ale jak říkají.. nebyla přerušena hra. Rád bych viděl ten souboj Maneho

Reagovat
mithro

krasne

Reagovat
ACSeRw!n

vamooooo Arnold hori jako papir

Reagovat
Miguel19

Proč jen ten Arnold nebyl v repre...

Reagovat
iamek

Krásná asistence

Reagovat
Kluivert9

Všechny nás to strašně šokovalo...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kokesh

Demolice

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Toni ale dnesne pasy. Proste svetova klasa. Hrajeme paradne, tieto zapasy nam proste idu.

Reagovat
masly008

tak před 2 golem to byl špatný pas.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim bůra

Reagovat
cubazi

Klopp Klopp Klopp? Kto je?

Trim piču a vypadni

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Minister

Najlepší pravý bek Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa nestane zázrak, nemáme šancu.

Reagovat
patas92

To byl ale celkem evidentní faul na Maneho

Reagovat
Kokesh

To víš že jo

Reagovat
misinho7

Reagovat
patas92

Ano, vím

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Selänne

Reagovat
Dayman

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

jj jasna...

Reagovat
patas92

Ty si s tou tvojí ukřivděností fakt nemůžeš pomoct, i když vedete 2:0 ve dvacáté minutě a nepouštíte soupeře k míči

Reagovat
masly008

nikde to neukázali,máš video?

Reagovat
vacin

No to víš, že jo

Reagovat
pantondavo

Normální bodyček, hraj dál.

Reagovat
montaigne33

Ano, byl... a protože takové a podobné zákroky RM rozhodčí a VAR (občas) přehlíží, je BÍLÝ BALET mnoha fanoušky nenáviděn... Jinak zcela zaslouženě- proti bezzubému LFC- kráčí za vítězstvím...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pantondavo

Karius 2.0

Reagovat
Luc-Luc

otocime na Anfieldu jako s Barcou

Reagovat
Kluivert9

Spíš dostanete bůra i tam

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
valloire

Real Madrid není labilní Barcelona.

Reagovat
Kluivert9

Spíš tenhle Liverpool je parodie na ten 2 roky zpátky...

Reagovat
valloire

to taky

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valloire

Prostě to fšechno vymelem. Sem to řikal.

Reagovat
Miguel19

Ale od Lucase jasný faul no..

Reagovat
Kluivert9

Liverpool taky dneska nastoupí?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Luc-Luc

faul na Maneho bez debat

Reagovat
Remt

Ukazovali to zpětně? Teď jsem si odběhl. Ten zákrok na Maneho

Reagovat
Luc-Luc

jj, rukou ho odstrcil

Reagovat
Remt

Tak pristrceni dost razantní zezadu. Bez problému bych to pisknul.

Reagovat
Pharrell

A co faul ve vápně na Modriće a Benzemu? Hm hm to jsi vůbec neviděl? A to by jsi nepískal že ne?

Reagovat
masly008

tvl modrič simuloval a benzema fauloval beka.faul na maneho prostě byl.ramenem nebo rukou do zad bez možnosti hrát míč.

Reagovat
Luc-Luc

to bylo pred vapnem a taky faul

Reagovat
Smoula14

Modrić nebyl ve vápně a kdyby tolik ochotně nepadal, tak by to i rozhodčí možná písknul

Reagovat
masly008

ale co by měl pískat když ke kontaktu došlo až padal né před tím

Reagovat
Smoula14

Lol, možná nepadat před kontaktem?

Reagovat
Psy_cho

Tak na takový zákrok jsem slyšel v TV od odborníků hlášku, dobře si tam dal tělo.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Stejně tak na Modriče předtím. 1:1. Zatím to dáváme v suchým triku.

Reagovat
Pigeon

To víš že jo

Reagovat
Hai

Az se TAA nauci branit tak mozna potom by mohl hrat za repre

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Až sa začnú pískať fauly, potom sa naučí aj brániť.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ten pool sel za pulrok desne dolu

Reagovat
gonzalesl_is_back

No, to jen my hrajeme božsky.

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ten pool sel za pulrok desne dolu

Reagovat
Ed_Hazard

Nie, to my sme takí skvelí. Barcelone by som odporučil v sobotu nikam necestovať a radšej zápas skontumovať

Reagovat
Rattlesnake

uvědomuješ si, že jestli v sobotu vytečete, tak se tento tvůj příspěvek v diskusi ke clásicu repostne se 100% pravděpodobností?

Reagovat
Ed_Hazard

Nič si z toho nebudem robiť, nakoľko to bola irónia Myslel som, že to musí byť z toho príspevku jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

A německá hysterka už šikanuje čtvrtého rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Mané

Reagovat
N.Gin

Arnold ma otres mozku, Ramos se na nej podival z tribuny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

jasný rasismus...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Firkraag

Takhle hájili Kariuse ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

hrame strasne a este im trent nahra na gol. To fakt nepotrebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Real jde v semi na Bayern?

Reagovat
janinho

chelsea/porto

Reagovat
smazaný uživatel

Porto

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, Porto

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude finále Real-Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten najlepší bek na svete?

Reagovat
kilobyte

V nejlepším týmu historie PL.

Reagovat
Luc-Luc

konecne Thiago in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Thiago Firmino in, Keita Wijnaldum dolu

Reagovat
YNWA__MSN

A to hrajeme proti nejslabsimu Realu za posledních min 10 let

Klopp by měl začít uvažovat o Německý repre

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše obrana hraje s námi.

Reagovat
Registrujisejenproto

Co s timhle ma spolecneho Klopp, boze

Reagovat
fenixLFC

tvl vyhra par zapasov tak tu z neho striekas a ked sa nedari tak ho hend vyhadzujes. ty si fakt fanusik na baterky

Reagovat
Walter_Sobchak

To je klasika

Reagovat
YNWA__MSN

co to meleš já ho v téhle sezoně nechválim vůbec (spíš naopak) (odkaz pls, kdyz si tak chytrej)

A ne ještě ho nevyhazuju, ale myslím, že se možná ukáže na konci sezony, že by v létě jeho odchod prospěl oběma stranám

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pred 2 rokama byl Real rozhodne slabsi. Ne ze by byl ted extra silnej, ale prece...

Reagovat
YNWA__MSN

no to nebyl, protože neměli mimo Ramose

Reagovat
Miguel19

Ve kterém secondhandu našel Liverpool ty stopery?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

V tom nejhorším. Brát obránce ze současného Schalke mluví za vše

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
janinho

po vieknde anglicke bulvare sa nevedeli dopisat o tom ako si mohol southgate dovolit vynechat z nominacie TAA, najlepsieho praveho beka na svete... tak pre toto. tuto sezonu ma na mile daleko od TAA z minulych sezon, dneska si tam z neho mendy a vinicius robia trhaci kalendar.

Reagovat
SCELO

tak to robi kde kdo.....

Reagovat
penepi

Ten Pool je neskutočne márny

Reagovat
cubazi

Uprimne, čakali sme zázrak, dočkali sme sa reality. Nedokažeme ani vystreliť na branu...ach jaj celé zle. Už nech sa to skončí to trápenie

Reagovat
KnoxXx

Kabak, to je hrac, panecku

Reagovat
gazza62

Výborně Real!Potřeba vypráskat všechny týmy s rasistickéBLM PL.Jen tak dál a Robertson ať si před zápasem klidně lehne, když mu jim to klečení nestačí.

Reagovat
gazza62

Výborně Real!Potřeba vypráskat všechny týmy s rasistickéBLM PL.Jen tak dál a Robertson ať si před zápasem klidně lehne, když mu jim to klečení nestačí.

Reagovat
10

Kdyby VAR řešil ten faul na Maneho, tak by nejen musel odvolat gól, ale zároveň by Vázquez musel dostat červenou. A Vázquez rozhodně míč nehrál.

Reagovat
Rothbard

Děkujeme za názor a posíláme klíčenku.

Reagovat
masly008

Reagovat
Kenneth

Z toho kanalu ti bohuzel neni rozumet.

Reagovat
10

Wow, jednotka demence s pokusem o urážku, to je krásný

Reagovat
misinho7

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pigeon

Plus by se kontumovalo utkání, i ty další tři a vlastně by Liverpool vyhrál titul a taky by se ukončila liga a vítěz by byl loňský mistr...

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

robi cest svojmu nicku, vysral si tu zo seba poriadne hovno

Reagovat
Pigeon

Jo dík moc za názor

Reagovat
penepi

Slušný

Reagovat
eden_h

no jasne, kazdy vie ze Mane tie suboje casto simuluje, toto bol cisty suboj nic viac nic menej... treba si viac vsimat toho ze hrame p*cu a nie cakat na vymyslenu penaltu alebo faul

Reagovat
masly008

pool hraje tragicky,ale to nic nemění na tom že tohle prostě je faul.

Reagovat
10

Mě je Liverpool u prdele, ale tady bylo jasný vražení bez míče do hráče, na kterýho ten míč letěl. Vázquez vůbec míč neřešil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
valloire

no tak to asi těžko

Reagovat
wyqinac

tohle je faul na redku a neuznani golu jo?

Reagovat
10

Reagovat
Al Capone

A co teprve kdyby piskl penaltu diky faulu na Karima..

Reagovat
janinho

a lucas by dostal distanc za rasizmus

Reagovat
10

Ještě bych poprosil pár inteligentních nezaujatých příspěvků k věci od fanoušků Realu.

Reagovat
patas92

Inteligentní a nezaujaté, to už po nich chceš asi hodně, vyber si jedno.

Reagovat
valloire

Reagovat
DelPiero137

Ja ti neviem, Mane to dost prihral. Kontakt bol ale taketo zakroky by som nepiskal.

Reagovat
vitasrp

To v podstatě nejde ustát, ani kdyby chtěl, však ho tam úplně zbytečně narempluje zezadu. Ale na červenou to podle mě nebylo, byl to faul v souboji, kdy ani nebylo jasný, že se hráč dostane do jasné vyložené šance, takže rozhodčí by tohle nejspíše ocenil faulem a žlutou kartou.

Reagovat
masly008

no ale jde o to že by byla žlutá a pořád 1:0.

Reagovat
vitasrp

Není důvod přece, aby VAR odvolával branku. Sice to byl faul, ale ne na červenou kartu. Zároveň po tom faulu měl Liverpool šanci normálně reagovat a i se dostal k míči, za to, že se Aarnold zachoval jak naprostý jelito, sudí nemůže a VAR to pak nemá proč opravovat.

Jediným důvodem, aby VAR tu sekvenci vrátil před gól, by bylo, kdyby vyhodnotil, že měl Vazquez dostat přímou červenou kartu.

Reagovat
masly008

hm taky možnost,ale pokud byl faul a žlutá tak by měl být přímák a tudíž těžko až po golu ne?

Reagovat
vitasrp

Jako rozhodčí to měl odpískat, to je jasný. Ale jakmile neodpískal, tak VAR to už nemůže opravit, protože může řešit jen situace, kdy má být červená karta (v tomto případě ne) nebo situace, kdy faul přímo předchází gólové akci (kvůli zákroku Trenta tomu tak není). Proto do toho v tomto případě nezasahoval.

Reagovat
mistr129

No, ono to není úplně přímo. Slavii takhle sebrali gól, protože asi 2 minuty předtím přešel míč brankovou čáru a od té doby hra nebyla přerušená

Reagovat
pantondavo

Byl by to (kdyby to tak bylo) faul před vápnem a zmaření gólový příležitosti, takže červená, v tomhle případě neexistuje žlutá, neřešíš vůbec tvrdost zákroku, ale typ.

Reagovat
10

Ten míč by Mane asi měl, ale i kdyby... pořád 30 vteřin na to dával Real gól, tohle se vrací v 90% případů

Reagovat
vitasrp

K vrácení není důvod, v tý pasáži hry už Liverpool měl míč znovu pod kontrolou a mohl si s ním dělat, co chtěl. Kdyby to byl pas hráče Realu, který by někoho poslal do úniku, tak by se to řešit mělo, protože by díky tomu faulu vznikl gólový brejk.

Takhle se ale míč dostal k hráči Liverpoolu, který měl čas na to, aby se rozhodl, co s tím udělá - šlo teda o vědomé zahrání, nikoliv obranný zákrok, díky čemu začíná nová pasáž hry a v té už pak žádné ovlivnění chybným verdiktem sudího nebylo.

Reagovat
10

Nevím, jak přesně se definuje kdy začíná nová pasáž hry, ale tenhle zákrok Arnolda bych úplně nedefinoval jako míč v držení Liverpoolu. A hlavně si teda pořád myslím, že tam měla být červená.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
10

Btw. pamatuješ si na tu červenou v Bergamu v 17. minutě zápasu?

Reagovat
10

Mane sledoval míč, Vázquez ho bez zájmu o míč naremploval zezadu, co na tom není faul?

Reagovat
DelPiero137

Z tohoto zaberu to vyzera na faul. Aj tak sa mi nechce verit ze Vazquez ma taku silu Ako faul sa to mohlo posudit...

Reagovat
Remt

Souhlasím..

Reagovat
dextroza_m

To je tym fandu Realu?

Reagovat
dextroza_m

Teda alespon obrana

Reagovat
ACSeRw!n

dobry klauni v obrane Live

Reagovat
smazaný uživatel

Csapi

Reagovat
zasranej malíř

Výborný poločas jenom nepolevit

Reagovat
Luc-Luc

boze to je trapeni piskej konec, at je v odvete jeste o co hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Keita znovu zranený

Reagovat
Remt

Za 40 do Pestrou, v klidu

Reagovat
avicii

Ved ho striedal takticky si myslím..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď.

Reagovat
teenz

Reagovat
fenixLFC

aj tak tam len zavadzal

Reagovat
Remt

Tak takhle špatný jsem to teda nečekal. Hlavně ta obrana, nejen stoperska dvojice.. špatný špatný špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tu LM nakonec ten plešatý pojeb znovu nevyhrál

Reagovat
REPLIKATOR

ubohý výkon S čím tam Klopp jako přijel? Hrát na 0:0? To je hrozná sračka, všichni připosraní hrát dopředu.

Reagovat
vladis271

na súčasne City by sme vyšli odvážnejšie než na Real. Strašne volačo.

Reagovat
Liquid

Reagovat
dextroza_m

Čím to je, že kouzlo Klopp se vždy tak vytratí?

Reagovat
smazaný uživatel

Poche Spurs, Mourek Chelsea...otázka, zda nějaký hráč to nerozesírá, nebo zda Klopp nechce odejít

Reagovat
Psy_cho

By mě zajímalo, co se stalo s "nejlepší" útočnou dvojic na světěí Salah - Mané, hrajou , že by se nedostali do týmu Slavoj Houslice.

Reagovat
bombi

Takéto zápasy Real proste vie hrať. Ale dôležitejší je víkend

Reagovat
masina_LFC

Najhorší polčas sezóny veď si nevedia prihrať na 5 metrov

Reagovat
valloire

střely 13-0 nebo kolik

Reagovat
Coutinho10

hodne velka slabota, jak kdyby hral nejaky novacek na pude giganta coz netvrdim, ze Real neni gigant, ale Liverpool hrozne priposrany vykon

Reagovat
Greny

Liverpool nepředvedl vůbec ale vůbec nic....a Klopp aspoň ví proč nebyl Arnold v repre....

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kluivert9

Po dnešku už to možná pochopí i Klopp...

Reagovat
SCELO

ten to nepochopil.....

Reagovat
Liquid

Reagovat
Rothbard

No Ramos, still party.

Reagovat
avicii

Otras, to co predvdzame v obrane som dúfal ze už sme odstránili.. Ale ani ostatok nefunguje, obrovské množstvo nepresnosti, Keita mimo zápasu úplne.. Dúfam že ich Jurgen na kopne do druhého polčasu

Reagovat
Anacron

Zatím velké překvapení. Každopádně je to celé pouze o 100% úsilí každého hráče. Potom překvapivě dokážeme hrát v celku slušný fotbal. O to víc bych je nakopal do prdele, když zbylých 90% zápasů hrajeme nekoukatelnou srajdu bez náznaku snahy. Bohužel to dost degraduje to prostředí a nulová atmosféra. V LM si na to prostě nezvyknu. Druhý poločas hlavně nehrát alibisticky na nulu.

Reagovat
CHONG

No, zoufalejšího soupeře jsme za celou letošní sezónu snad ani neměli. A Marco je zlatíčko, snad ho v létě neprodáme.

Reagovat
fenixLFC

okej chapem co bol zmysel tej zalohy ale absolutne to nevyslo. wijnaldum marny a keita uplne zufaly. ked ho vystriedal kvoli zraneniu tak nech uz ide ten hrac doprdele, ked nie tak ho mal vystriedat skor, zufaly vykon. jediny fabinho zo zalohy za nieco stoji. a to este keitov vykon prekonava kabak, ktoremu asi nedoslo ze v tychto zapasoch hra o kontrakt, nie v tom ked nanho nejde ziadna lopta. neviem ci je vtipnejsi jeho beh alebo jeho vykon

pritom ten real moc nepredviedol a este mu aj pomahame. zapichne tam kroosa a ten to len proste striela dopredu na toho lepsieho wlacotta. miesto aby sme pressovali jeho s modricom (na co je ta zloha stavana) tak to branime v bloku, s vysokou liniou a to proste preuceneho sprintera nezachytime. trentov vykon tak nejde do prdele s tym ze by hral zle, ale ze proste nie je dostatocne rychly (teda samozrejme okrem tej chyby, ta bola stupidna )

snad to thiago ukludi a da tomu trochu poriadok. dopredu sme si nevypracovali nic a aj ked sa priblizime k vapnu tak proste tam niekto v bielom spadne a uz je to faul sa zda ze to je pruser, ale realne nam furt staci dat jeden gol, ziaden nedostat a s 1:2 sa da do odvety pracovat. ale ten vykon musi byt diametralne odlisny

Reagovat
teenz

Lepsi Walcott

Reagovat
Kluivert9

Marnej Liverpool jsem čekal, ale tohle už je fakt moc

Reagovat
Hai

Jeste horsi vykon nez Barca na Anfieldu... dostaneme bura

Reagovat
Tywin Lannister

Liverpool příšernej výkon směrem dopředu a dozadu útok neviditelnej jen samotném kroos prehrava celou zálohu a obrana je j smíchu.. Arnold je total mimo pozičně nechává tu stranu otevřenou a ještě způsobí gól. Letos je fakt mimo. Real výborný skvělé napadají a výbornej rychlej přechod do útoku, neustale v pohybu, hráči se nabízí, na tohle je radost se divat

Reagovat
martin.b

No jo stoperský duo našlo svůj limit, ty rychlý přechody bez rychlostně vybavených stoperů nedáváme. Smutnější než obrana byl ale výkon zálohy, úplně posraní hrát s míčem.

Reagovat
SCELO

wau, ze si si to vsimol po 3 rokoch....

Reagovat
Kixi Syhimour

To je slušná sračka, Real rozhodně zaslouženě.

Daly se čekat problémy v obraně, Arnold po delší době k smíchu. Každopádně já absolutně netuším, jak chceme dát gól a že ho teda potřebujeme. Ta taktika centrů tady moc fungovat nebude, když se centru dostaneme tak 3x za poločas.

Jinak záloha strašná, Brazilec se drží, ale Wijnaldum/Keita hrají s Real, Thiago se taky neuvedl moc dobře. Od Zidana jednoduchá taktika, zatím si maže Kloppa na chleba.

Šance neště existuje, ale s tímhle výkonem bych radši nasadil neregistrovaného hráče, ať to kontumují.

Reagovat
John Obi Mikel

Liverpool zatím jasně slabší ve všech ohledech. Celý tým úplně mimo. Nejlepší na hřišti Kroos. Jsem zvědavý na druhý poločas, Real v Csaplárově pasti.

Reagovat
Greny

Dnešní obraně Liverpoolu by dal gol i Hladik

Reagovat
John Obi Mikel

Nedal. Ale do šancí by se dostával.

Reagovat
Liquid

tragický Liverpool, Zidane vyučuje Kloppa, je vůbec egyptský kaktus na hřišti ? Real v sestavě naprosto rozsypán absencema a přesto je o 3 třídy lepší než vyhajpovaný Liverpool

Reagovat
avicii

A my nie sme rozsypany zraneniami?

Reagovat
LeonardoUžoa

Z toho se liverpool vyvleče jedině když to Mané vezme na sebe a zahraje to na rasismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze mu rekl Vinicius, ze je cernejsi nez on?

A valku v rasismu pak vyhrava ten nejtmavejsi, protoze takovy rika vzdy pravdu

Reagovat
Kily8

Ak ma človek viac ako 14 rokov a myslí si, že takéto tupé reči sú vtipné, je to smutné. Prezident Zeman, Babiš premiér, Okamura v parlamente...vlastne sa nájde dosť voličov, ktorí ocenia takúto duchaplnosť..

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp po sezoně pryč. Tohle už není normální přece.

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
eden_h

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
YNWA__MSN

jako už nad tím taky přemýšlím.... uvidíme jak to po sezoně dopadne

Reagovat
avicii

Netrapos jak mufani

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Remt

Jsi normální? Když jsme přejeli Arsenal pár dní zpět tak to bylo ok viď?

Reagovat
icka

Reagovat
Ranoth

ty si kokot

Reagovat
Selänne

Není to tak dávno, co si vás mazal na chleba Sion nebo Besiktas.

Reagovat
Liquid

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Ángel di María 22

Kroos je sef, klobouk dolu

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
misinho7

Liverpool marny ale my paradny vykon. Paci sa mi ze kazdy maka a nie je to ziaden profesorsky futbal. Skoda ze toto ich napadne robit iba v tych top zapasoch a potom stracaju s Eibarom a podbnymi...ale tie tazke zapasy tento rok na jedenicku

Reagovat
Walter_Sobchak

My sme na tom pod Tuchelom podobne, takže ked to nepojebeme so "slabým" Portom tak to môže byt kvalitny dvojzapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplars trap has sklapla.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem napsat, že je to takový trénink pro Real na semifinále, ale to by byl trénink úplně k ničemu, protože je neprověříme ani tak, jak to zvládne pár dopravních kuželů za panelákem... Tohle je výkon na úřední omluvu...

Reagovat
stiflerovamama

Pekný trapas od nás. Hráme ako keby sme hrali v LM prvý zápas proti súperovi ako Real. Totálne posraní. Tým zaradením Keitu som si nebol istý a ukázalo sa to ako veľmi zlý ťah. Ale tým neviním Keitu. Je síce pekné, že si Klopp myslel, ako to tam Keita môže dribblingom prekonať, to by sa ale k nemu musela najprv dostať lopta, a koľko krát ju mal ? 2 krát? Pri zálohe Realu je proste ťažke dostať sa k lopte a čudujem sa, že sa z toho Klopp nepoučil. Fabinho je dobre prikrytý, Gini nikdy nebol hráč, ktorý dokázal dať prienikovú prihrávku, a zrazu tu máme problém, Keita úplne odstrihnutý a my nakopávame lopty. Pri tom tam bola veľa šancí a priestoru na dobrú prihrávku do otvoreného priestoru. Tu sme proste potrebovali kontrolovať loptu a je nepochopiteľné, že nenastúpil Thiago proti zálohe Realu, ktorý mohol tú prevahu vyrovnať.

K Manému a Salahovi sa nevyjadrujem, tým je momentálne úplne zbytočné prihrávať, tí sú menej nebezpeční ako Ramos na tribúne.

A Trent má dnes zase zápas v ktorom mu totálne jebe.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
PH8

Proč nám někdo neřekl, že máme hrát i na půlce Liverpoolu, pokud chceme dát góly a nebýt pro smích?

Reagovat
stiflerovamama

A teda ale jasný faul na Maného pred tým gólom, VAR zase pomáha futbalu

Reagovat
stiflerovamama

Trent je úplne v piči keď na neho hrá nejaký technický a rýchly hráč.

Reagovat
Rothbard

Zidane takticky dobře, nebo Klopp takticky špatně?

Reagovat
PP

Já tento výsledek docela očekával, jen Pool víc na míči a v tlaku. Takovou dominanci Realu jsem nečekal..

Reagovat
stiflerovamama

Zaujímal by ma zostrih situácii v ktorých Salah s Maném dokážu spracovať loptu chrbtom k bránke a neprídu pri tom u loptu. Asi by bol veľmi krátky...

Reagovat
Remt

Offside? Mě přišlo že jo

Reagovat
Luc-Luc

nebyl taky jsem cekal

Reagovat
Remt

Tak ne, fousový

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

tak ani omylem

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooo

Reagovat
ACSeRw!n

dobra haluz

Reagovat
Registrujisejenproto

Tady mate apokalyptici! pro vsechny ocasy co vyhazujou Kloppa

Reagovat
Rothbard

Proč ses registroval?

Reagovat
Registrujisejenproto

Pokud si dobre vzpominam, bylo to proto, abych napsal klokanometovi a adam95 ze jsou hlupaci

Reagovat
Rothbard

Tak to jsi jim řekl dobře.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Remt

Ty vole na co čekáš? Při faulu na Maneho před jejich gólem si takhle dlouho necekal

Reagovat
Messiáš

Real zůstal v kabině

Reagovat
icka

Super, ze se vzdy hlasi nejvic kdo ten neofsajd zajebe nejvic

Reagovat
masly008

protože ví že to dosral

Reagovat
Luc-Luc

Gini paradne vyvezl pred tim golem

Reagovat
janinho

koledovali sme si pice. 2.polcas sme sli na travnik zase uz len branit???? pice, miesto 4:0 je 2:1

Reagovat
Remt

S naší obranou se obávám že to nebyl vás poslední gól dnes

Reagovat
janinho

ak sa vratime ku hre z 1.polcasu tak si myslim tiez ze este nieco dame... ale teraz ste psychicky hore vy, tak uvidime aka bude reakcia tahunov.

Reagovat
Greny

To zavání Csaplarem

Reagovat
Coutinho10

to ie ono...pojdme

Reagovat
vladis271

2:1 berem do odvety. Zavrite to.

Reagovat
smazaný uživatel

Zostaň pri zlých pocitoch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Thiagovi toto dojíždění občas v PL nepiskaji na kartu ale je hrozný že zápas co zápas má minimálně jeden takovej zákrok, fakt každej zapas

Reagovat
janinho

akurat som pisal s bratom ze na to ako malo ma ten thiago odohrate tak tych kariet ma pozbieranych pozehnane. on tie suboje dohrava pravidelne...

Reagovat
Remt

Já nechápu proč ale.. jako presuje s ostatními.. ok.. ale proč to vždy takhle dojíždí..

Reagovat
janinho

ak to vyplnie z hry a je to nejaky suboj o loptu tak mi to nevadi. ale on pomerne casto robi aj zakerne zakroky ktore uz smrdia zranenim.. a u hraca s jeho ulohami na ihrisku take nieco nechapem.

Reagovat
Salfovic

Je to prostě prase.

Reagovat
icka

Reagovat
Mass

Malej ale zlej

Reagovat
Remt

Sakra toto tam mohlo padnout

Reagovat
KnoxXx

Asesio, to je traged

Reagovat
Remt

Trent odčinil první poločas

Reagovat
Whitemedia

Asensio

Reagovat
Ed_Hazard

Pičo anoooooooo VIniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos!!! Vinicius!

Reagovat
John Obi Mikel

Druhý poločas jinej Liverpool. Stačí když jim hraje záloha.

Vinícius

Reagovat
PP

Waaaau.. parádní zápas ale.. Real je dnes fantastický.

Reagovat
pantondavo

Řekl bch spíš efektivní. Fantastický bude o víkendu

Reagovat
misinho7

Piciiiiiiiii...to je den ked sa Vinicius naucil zakoncovat...snad

Reagovat
Anacron

Být tam Bale a Ronaldo tak je z toho protiútoku jasnej gól.

Reagovat
DieryVonry

mládež potřebuje o roh víc

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Fairplay

Starší Real by je vyprovodil s pěkným debaklem, tolik protiútoků, na tom by se Ronaldo s Balem vyřádili

Reagovat
KnoxXx

strasne sa mi paci, akym sposobom hra Vinicius

Reagovat
misinho7

milujem jeho styl..chyba mu ale to zakoncenie, sice dnes to tak nevyzera

Reagovat
KnoxXx

skor hodnotim tu ladnost pohybu, tu prirodzenu futbalovost

Reagovat
Whitemedia

Alisson otřes mozku

Reagovat
DieryVonry

top 3 brankář?

Reagovat
Greny

I ten pornoherec z NDR toho musel chytit víc než Alisson

Reagovat
Ed_Hazard

Asensio 2 zahodené tutovky behom 2 minút

Reagovat
Kily8

Reagovat
Registrujisejenproto

Boze muj ta obrana ale co uz, nelze od tak prumernych hracu cekat zazraky. Bylo dost jasne, ze z nich udela Real trhaci kalendar

Reagovat
10

Liverpool nahrává soupeřům do šancí líp než Juventus. A to jsem se utěšoval, že aspoň v něčem jsou hráči Juve top...

Reagovat
YNWA__MSN

Tohle se nedá

Zidane ačkoliv nemá k dispozici takovou kvalitu, tak si s Kloppem po taktický stránce úplně, ale úplně vytřel prdel

Reagovat
10

Co že nemá k dispozici?

Reagovat
YNWA__MSN

Obranu? a nemá tak kvalitní útok jako je Salah, Mané, Jota (Firmino)....ačkoliv uznávám dnes to tak nevypadá

Reagovat
10

Kolik gólů dalo duo Salah-Mane od prosince? Ty obrany mi přijdou na stejný úrovni, záloha je jasně lepší na straně Realu.

Reagovat
One-Real

Kroos - Modric - Casemiro vyhrava Realu LM vic jak cokoliv jinyho, a to jsem Casemira prvni roky hodne nemel v lasce

Reagovat
10

Ronaldo approves this message

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Spalovač šancí

Benzema hraje perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

Ja normálne fandim Realu dneska

Reagovat
manuelo neuero

menší zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavné ich chcem vo finále proti nám aby sme im vrátili tie roky vyraďovaní cez rozhodcov

Reagovat
Registrujisejenproto

se slepicema se Real potká tak max. ve finále Audi cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Actually true

Reagovat
Rothbard

Vini pojď na hattrick.

Reagovat
Jordi Alba

Dostat 2 góly od Viníciuse, to je na ukončení kariéry.

Reagovat
Rothbard

Kloppa, Alissona, nebo celého Live?

Reagovat
Jordi Alba

Jedna oběť je málo.

Reagovat
Psy_cho

Dnes je to na celý Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínam túto sezónu pochybovať o Alissonovi, budúca sezóna bude preňho kľúčová, začína mi pripomínať Reinu, ktorý bol nadpriemerný brankár, ale top svetovú úroveň si nevedel udržať dlhodobo, no všeobecne je Alisson aj tak kvalitnejší ako Pepe, no túto sezónu urobil niekoľko chýb.

Reagovat
icka

to je nejaky Alisson z wishe ne?

Reagovat
Pigeon

Arnold je totálně v řiti

Reagovat
Remt

Kurva toto není faul od Modrice a ten Trenta ano? Jako pouští to ale ne vše teda trefuje

Reagovat
Rothbard

Co to má Alisson za retro knírek?

Reagovat
Whitemedia

Nevím, ale připomíná mi s ním Stanislava Majera

Reagovat
bandwagoner

to je na pocest jeho otce, kterej miloval porno z 80. let

Reagovat
Remt

Muj syn jednou bude nosit taky takovej

Reagovat
N.Gin

Reagovat
REPLIKATOR

Mané je tak strašně špatný

Reagovat
stiflerovamama

Daj uź toho Maného dole, na neho sa neda pozerat.

Reagovat
Remt

Způsob jakým brání Salaha je taky kurva na hraně no

Reagovat
Rothbard

Za to Maného nebrání skoro vůbec...

Reagovat
Remt

Ten má poslední měsíce problém sám se sebou

Reagovat
smazaný uživatel

VINICIUS IS THE NEW GENERAL FRANCO

Reagovat
zasranej malíř

Šilhavý

Reagovat
YNWA__MSN

A kurva střídat nebudeš? na lavičce Ox,Shaq, Firmino ale hlavne jak musel nadávat, že v Pl muze jen 3x

Reagovat
Remt

Od by už taky mohl bejt na lavičce.. ale jinýho týmu konečně..

Reagovat
PP

Modric - Kroos - Casemiro je dokonalost.. Oni jsou všude, dokonalý první dotek, přesné nahrávky, doplňování se..

Reagovat
10

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
j_mrazik

Agresivita, fotbalovost, chytrost. Fakt radost na to koukat.

Reagovat
Rohlik se šunkou

už jen postavit před ně ronalda č. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neni to tak samozrejme kazdej zapas Ale kdyz se zadari

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kily8

Reagovat
stiflerovamama

Jota dole a Mané dohra Jurgenovi dnes ide

Reagovat
KnoxXx

vyhod toho nevychovaneho trageda

Reagovat
bayern987

Simulanta nebo nerváka?

Reagovat
Remt

Ano, chytá se za držku ani do ní nedostal, ať táhne. Aj s pomezním.

Reagovat
Remt

Tak tady Vinicius na klasickou LL jebku ubrečenou

Reagovat
Registrujisejenproto

Vinicius ze to maji zapotrebi tvle

Reagovat
Pigeon

Arnold se v tom tragédství dostává hloubš a hloubš

Reagovat
Luc-Luc

Piskej konec, potrebujem setrit sily na ligu, 1:3 prohra nam staci

Reagovat
Luc-Luc

Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

balet se jim přezdívá protože sou baleríny co po každým kontaktu padaj a brečí?

Reagovat
Salfovic

Baletky jsou ve srovnání se současnými fotbalisty akční hrdinky.

Reagovat
vladino10

Inak..to zaužívané spájanie baletiek s futbalistami je podľa mňa úplne mimo, čo si ti chudáci pri tom tancovaní užijú rozdrbkanych nôh a odriekania..

Reagovat
smazaný uživatel

Těm by Slavie zatlačila oči

Reagovat
Remt

Já mám Maneho rád ale opravdu by se měl možná posadit..

Reagovat
Anacron

Vincek trápárna teď, jinak super, ale co dneska předvedla naše záloha. To bylo jak z jejich nejlepší formy. Naprostá dominance ve všech ohledech.

Reagovat
stiflerovamama

Ten Mané si robí srandu do pice, to je neuveriteľné čo ten chlap predvádza.

Reagovat
cokoliv

To co tam předvádí Mane je nedůstojné a ponižující, jak ho tam může nechat do konce?

Reagovat
vladino10

Čo robil?

Reagovat
cokoliv

Skončila na něm každá akce LFC a k tomu nejmíň snad 5x zkoušel spadnout a vymodlit si faul

Reagovat
REPLIKATOR

Mané

Reagovat
KnoxXx

Rodrygo strasny hrac

Reagovat
Registrujisejenproto

Mané by měl jít zpátky do Liverpoolu pěšky

Reagovat
Kixi Syhimour

Real zaslouženě, velmi velmi dobrý výkon.

Z dneška jsem za nás spíš zklamán, nemám vůbec chuť tu sezónu dokoukávat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Zasloužené vítězství Realu. Liverpool hrál jen 2.poločas. MOTM Vinícius.

Reagovat
Registrujisejenproto

Tak hlavně aby Real tento výkon zopakoval i v El Clasicu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak OK, těžší část dvojzápasu jsme zvládli

Reagovat
Beči

Nedá se nic dělat. Dnes zasloužená prohra. Real nebyl o tolik lepší, ale na rozdíl od nás si vypracoval pár šancí a proměnil je. Víc k tomu netřeba. Jen bych podotknul, že se mi líbil výkon rozhodčího. Na obě strany pískal férově a dost zákroků za mě i na obou stranách přehlédl.

Reagovat
misinho7

Ta zalohe je uplny top. Kurna ale skoda ze starnu, hlavne Luka uz 35

Reagovat
avicii

Ta dnes rozhodla, silný borci co hrajú už dlho pokope..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Kroos s Modrićem ten konec slušně nezvládli. Za posledních 10 minut dohromady tak 7 ztrát.

Reagovat
KnoxXx

skor Zidane, ze kvalitnu, ale prestarnutu zalohu nie je schopny nikym v zavere zapasu ozivit

Reagovat
Kokesh

Do těch závěrečných minut by se někdo hodil.

Reagovat
RMCF

Casemiro byl taky docela mrtvej, chtělo to prostřídat dva z te trojky, ale když se člověk podíval na lavku, tak si mohl pomoct snad jen Iscem nebo Arribasem a Valverdeho posunout níže....

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost!

Reagovat
martin.b

Motm Benzema, úžasně propojil zálohu s útokem. Mané totální žebrák..ten měl vystřelit ze hřiště v 50.min

Reagovat
Coutinho10

veril jsem, ze ta jednoznacna vyhra na Arsenalu nas nakopne, ale bohuzel

2. polocas sice lepsi, ale toto je malo a doma nejsme tak suvereni, aby se podarilo postoupit, ale nejaka mala nadeje je, ikdyz tomu po dnesku moc neverim

Reagovat
YNWA__MSN

A je vymalováno

Kdyby to byl Real Madrid, tak silný a ve formě jako 2016-2018,tak nebudu tolik nadávat, ale takhle

A na zranění se LFC vymlouvat nemůže, páč je na tom Real dost podobně

Takticky si Zidane namazal Kloppa na chleba

Hrozný výkon...spíš než výkon, tak to byla ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicius "Ballon d'or" Junior

Reagovat
fefo

Dalsia simulantska mrdka

Reagovat
vilp

A Mané tam při tom brejku v 85. minutě parádně předržel balon místo finálky na Salaha. Díky.

Reagovat
Luc-Luc

Real nas vygumoval totalne v zaloze, Modric, Kroos, Casemiro o tri levely nad nama, tam jsme se absolutne nechytali, druhy polocas to bylo lepsi, ale i tak velmi slabe...ten platonicky tlak v zaveru, to byla takova reminiscence spousty zapasu v lize, kdy do plnych absolutne neumime hrat..do odvety je porad sance, ale bez fanousku a s Kabakem a s Phillipsem na stoperech nedostat gol bude zazrak

Reagovat
j_mrazik

Já asi chápu, proč TAA se snaží chodit do prostředka... aby uvolnil místo Salahovi, ale takhle tam po něm zůstane hráč po TAA a navíc obránce pro Salaha, takže tam je nakonec 2x1 bez podpory. Koukal jsem, že tahle taktika se hraje pořád a navíc je TAA uprostřed úplně k ničemu. Jenom to šoupe na Thiaga a to je všechno, centrovat není na koho. Mané je snaživej, ale vůbec mu to nejde. Salah vypadá jak Messi po zlomenině nohy. Taky to vodí levou, ale je hrozně čitelnej. Je vidět, že když se do něj zajede s rozmyslem, jako to dělali hráči Realu, tak si ani nečuchne. Jejich krajní obránci byli dneska super a uprostřed je ta trojka k ničemu nepustila. Střední obránci toho moc na práci neměli.

Reagovat
masina_LFC

Ak tento výkon Wijnalduma sledovala Barcelona, tak sa nebojím, že by tam odišiel po sezóne

Reagovat
One-Real

Uz se nemuzu dockat, az o vikendu porazime Barcelonu, pres tyden uhrajeme postup na Anfieldu, a pak si ze dvojzapasu s Cadizem a Getafe odvezeme 1-2 body

Reagovat
Aldeano

Klasika.

Reagovat
Kenneth

Neprekvapilo by to

Reagovat
misinho7

to bude uplna klasika

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
RMCF

No popravdě su zvědavek jak to fyzicky dá trojka Case, Luka, Toni.... Fede v základu na Barcelonu by mohla být varianta....

Reagovat
Ed_Hazard

Valverde v základe je tutovka.

Reagovat
Infi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

cele zle najviac ma serie, ze real teda nejaky hviezdy vykon nepredviedol a uz vobec zidane nepresiel kloppa na celej ciare ako sa tu pise my sme zahrali fakt zufalo v prvom polcase a priemerne v druhom. pomaly, bez energie a s mnozstvom chyb. ta obrana horela furt, kabak zufaly. v druhom polcase ked sme sa ale dostali k lopte tak sa ukazalo, ako mimo je mane. ten chlap realne potrebuje na spracovanie tri dotyky, 10 sekund a aj tak je to k hovnu. dnes bol vylozene koncovy hrac, kazda akcia unho skoncila. jasne, parkrat tam boli fauly alebo okopavania zo strany realu ale inak bol k hovnu. podobne ako wijnaldum dnes. pritom ta obrana realu nebola extra pevna, raz sme sa dostali do sance a bol z toho gol. vo vysledku tak jediny rozdiel bol v tom ze my sme dostali dva goly po stupidnych chybach

nevadi, ten dvojzapas nie je strateny a v odvete vdaka golu mame furt o co hrat. s plnym anfieldom by som bol optimistickejsi takto bohvie. hlavne to ale chce uplne iny vykon od zaciatku, istotu na kopackach a hlavne ovela, ovela aktivnejsie. s realom sa da hrat aj v nasom sucasnom stave

Reagovat
One-Real

Tohle je ale kolikrat cely kouzlo Zidane, mozna prave proto je kazdym druhym oznacovanej za nejvetsiho trenerskyho stastlivce, on ty soupere nikdy uplne nezdemoluje, ale nejak mu to zkratka funguje, eliminuje jejich zbrane, tym velmi dobre pripravi, prehraje v klicovych castech hriste, jednou uz to neni nahoda. Jako trener ma spoustu nedostatku, ale velky zapasy zvlada velmi dobre.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
JM

Trochu to reflektuje, jaký byl Zidane hráč. Taky vesměs zářil ve velkých zápasech a zvládal je velmi dobře. Když se však hrálo proti nějakému slabšímu soupeři nebo o moc nešlo, tak to někdy působilo, jako by ho to ani moc nezajímalo.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Krom závěrečného tlaku jste měli 1, slovy JEDNU střelu na bránu. Můžete být rádi, že jste jich nedostali 5.

Reagovat
fenixLFC

a to ako korespunduje s hocicim co som napisal v tom komentari alebo cim ho rozvadza/spochybnuje?

Reagovat
gonzalesl_is_back

"real teda nejaky hviezdy vykon nepredviedol", "pritom ta obrana realu nebola extra pevna"...

Obrana až na jednu odraženou střelu pevná byla, mimoto s RW na RB a náhradníkama na stoperu ;) Hvězdný výkon je dost relativní pojem. Nebyla to úplná nakládačka, mezery určitě mám, ale většinu zápasu jsme jednoznačně dominovali. Samozřejmě u vás to může vypadat jinak.

Reagovat
lvrpl

Nedôstojný výkon od lfc. Dnes od brankára po krídlo všetci zle. TAA nech sa spamätá, lebo zachvilu si nezahrá nie že v repre, ale ani v poole. Thiago je pre mňa obrovské sklamanie. Kľudne po sezóne predať.

Reagovat
fenixLFC

si to vypol po prvom polcase?

Reagovat
lvrpl

Žiaľ dopozeral som to dokonca. Výkon ktorých hráčov sa ti pozdával?

Reagovat
fenixLFC

tak potom by to chcelo prestat prehanat s trentom a thiagom

Reagovat
N.Gin

Necekana spokojenost, skoda ze jsme nepromenili jeste nejakou tu sanci Marca a nechali si dat gol z jedine sance. Mohlo byt rozhodnuto. Viniho zivotni! Ted predvest podobny vykon v sobotu

Reagovat
avicii

V zhladom co sme dnes videli je 3:1 ešte dobrý výsledok... Dokazali sme už veľké veci v LM ale vzhľadom na naše rozpoloženie nám neverím v odvete, potrebovali by sme hluk Anfieldu

Reagovat
Kokesh

Vini vs. TAA = nůž vs. máslo.

Super zápas, spousta šancí a Toniho galapředstavení. Bez SR4 jsem to fakt nečekal.

Reagovat
Aldeano

Klasicky výborná hra zálohy v důležitém pohárovém zápase. A skvěle celý zápas pracoval Benzema.

Reagovat
Kokesh

I Nacho. On je prostě poklad, nalevo, napravo, uprostřed, vždy spolehlivě skvělý.

Dnes se dají pochválit všichni, jediný čeho je škoda je nepohlidani offsidu od Lucase. Jinak neměli vůbec nic.

Reagovat
Kenneth

Nacho je zlaticko. Stejny oblibenec jako tehdy Arbeloa. Cistokrevny Madridista.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Nacho samozřejmě super.

Reagovat
vilp

Nevím, jestli bych ten gól hodil na Lucase, nebo Militãa, ten se tam nechal strašně lehce objet. A pak tam byl ještě jednou pozičně dost mimo u situace, co tam na poslední chvilku řešil Mendy před Maném, myslím.

Reagovat
fenixLFC

ved ten vinicius len behal...

Reagovat
ADM

CR7 bola naozaj podarena značka, ale toto SR4, to je fakt zleee

Reagovat
r3

Slovensky OrangeSport na cele s Klaudom Slancom to je normalne BDSM zazitok. Som to musel dopozerat v spanielcine.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
KnoxXx

a neponevieral sa tam aj ten traged Eisele?

Reagovat
r3

Nie som nejaky Eiseleho fanusik, ale oproti Slancovi je to svetova extratrieda.

Reagovat
smazaný uživatel

S Havrillom si asi vymieňajú komentátorské postrehy. Tí dvaja sú nočnou morou každého priameho prenosu.

Reagovat
avicii

Slanco je extrémne zlý, a to ja mam tendenciu sa zastať komentátorov, keď napríklad tý na digi športe to aj tu schytavaju ale sú úplný králi oproti tomuto borcovi..

Reagovat
Fairplay

Vinicius asi nejlepší zápas za Real Madrid. Asensio kromě gólu zadrbal co mohl, jako přijde mi škoda, že se takhle tragickýmu Liverpoolu nepodařilo těch branek nasázet víc. Ronaldo s Balem by je z protiútoků rozcupovali. Každopádně dneska senzační výkon, Zidane to naordinoval naprosto dokonale!

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Bouček je příšerný.

Reagovat
patas92

Reagovat
Fairplay

Jinak je škoda, že takhle dominantní Kroos - Casemiro - Modric vídáme tak dvakrát za sezonu, jsou to ale hezký momenty si připomenout, jak před lety pravidelně ničili soupeře zápas co zápas

Reagovat
Mercury

To je fakt. Ale taky to je prostě odvislé od zálohy soupeře, která to včera v tom složení těžce nezvládala. To i některé průměrné španělské celky tam mají kreativnější hráče silnější na míči než včera LFC.

Reagovat
Kenneth

Slavny Thiago nic teda?

Reagovat
Mercury

Včera ne, ale já jsem viděl hlavně první poločas, kde nehrál, pak jsem přepl na City.

Reagovat
KnoxXx

pre Pool v podstate najlepsi mozny vysledok, doslova z hovna uplietli bic

Reagovat
stiflerovamama

Jednoducho zlý výkon a musím povedať, že aj zlá taktika od Kloppa. Chybné nasadenie Keitu od začiatku. Absolútne sme nestačili na zálohu Realu, prišlo mi, že sme prišli na nich totálne nepripravení Kým ich záloha si to tam v ťažkých situáciach dávala aj na slepo a my sme tam behali ako slepé kura, naša záloha pod tlakom nevedela čo, Wijnaldum tam mal veľa nepresných prihrávok, pár krát dokonca zastavil aj našu ofenzívnu prihŕavku.

Kým ich útočníci mali kopec priestoru a dokázali sa presadiť, naši útočníci boli bránení tesne a keď loptu dostali prišli o ňu za dve sekundy, v tom lepšom prípade dokázali prihrať dozadu. Česť Jotovi, ktorý zase spravil gól a byť tam v závere on namiesto Maného pri tých dvoch brejkoch, tak verím, že by sme ešte gól pridali.

A teda panečku Mané. Nechápem ako ten chlap mohol dohrať, fakt čo on predvádzal to bolo nedôstojné a ponižujúce, som sa normálne hanbil za neho pri niektorých situáciach, on momentálne (už dosť dlho) vyzerá ako totálny drevák. Nie, že by mu Salah zdatne nesekundoval v medzihre a v stratach lopty, ale aspoň dal gól a mal tam nejaké náznaky, ale Mané nula bodov. Dúfam, že budúci zápas bude sedieť.

Celkovo nie dobrý výkon, zle sme bránili. pri tom treťom góle katastrofa od celej obrany. Vyčnieval Trent, ktorý bol pozične úplne mimo, môžeme byť radi, že sme ešte v závere nedostali gól, keď tam zbytočne zase vybiehal. Má veľké problémy keď proti nemu hrá šikovný a rýchly hráč, na tom musí zapracovať. Celkom sklamanie aj od Robba, ten mi tiež príde, že šiel v posledných zápasoch dosť dole.

Reagovat
Frantszek

ta defenziva byla .... A kreativita ve předu také dost pokulhávala. Do plných to prostě nejde. A Thiago furt nic a nic předvést.

Reagovat
DelPiero137

Te osa hracov RM je neskutocne silna, mozno az takto s odstupom LM treble to vidiet este viac.

Modric-Kroos-Casemiro je stale absolutna spicka. K tomu Ramos a Benzema. Karim ma okrem techniky neskutocny prehlad a cit pre hru. Mam rad takychto hracov.

O Liverpoole sa tu clovek kazdy tyzden docita o tragickych vykonoch, mega hrubkach jednotlivcov az sa tomu nechce verit. Po dnesku mam silny dojem ze to nie je len o zranenych stoperoch. Ci tam nezacala pozvolne vedoma/podvedoma vzbura proti Jurgenovmu. Tolko zapasov, tolko hrubiek, pokles formy kazdeho hraca na cele s brankarom.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

"Ci tam nezacala pozvolne vedoma/podvedoma vzbura proti Jurgenovmu. Tolko zapasov, tolko hrubiek, pokles formy kazdeho hraca na cele s brankarom."

Nemyslím si.

Forma TAA je vzostupná, aj napriek zlému prvému polčasu, v druhom hral výborne. Okrem toho je Jurgenov kôň, Jurgen ho vytiahol a spravil z neho hviezdu. Stopérska dvojica je neskúsená, dalo sa čakať, že vybuchnú. Mané a spol. hrajú stále a nemajú konkurenciu, sú minimálne totálne mentálne a fyzicky vyčerpaní. Jediný otáznik je Alisson, ktorý mal ale tiež dosť zranení za posledný rok a tiež nemá adekvátnu konkurenciu, tzn, že prichádza poľavenie a nižšia sústredenosť. Podľa mňa ide len o klasické uspokojenie spojené s nízkou konkurenciou pre top hráčov, klasika po tom, ako bol tím úspešný a neprišlo poriadne okysličenie kádra. Okrem toho sa nám na celú sezónu zranili všetci traja stopéri, ktorí sa točili pominulé roky - VVD, Gomez, Matip.

Reagovat
fenixLFC

je mi jasne ze sa tato otazka samozrejme nepochopi ako bola myslena, ale zdalo sa to len mne alebo bol ten travnik na mnohych miestach celkom rozbity? na konci tam vyzeralo vtipne ked lopta po zemi skakala jak zmyslov zbavena

Reagovat
stiflerovamama

Bol bol, hlavne v okolí Maného.

Reagovat
avicii

Mne to prišlo aj strašne malé na takýto zápas

Reagovat
stiflerovamama

Mňa by aj dosť zaujímalo ako Mané vyzerá v tréningu, lebo píšem to už asi minimálne 10 zápasov, on má problém spracovať loptu. Taký regres u takého hráča som už dlho nevidel. V lete musíme ísť po krídle, nie po hroťákovi, gólového útočníka sme už našli.

Reagovat
Hai

On je uplne mimo a jeste k tomu po kazdem kontaktu pada plavec

Reagovat
stiflerovamama

Keby len po kontakte. Obligátne má v poslednom čase minimálne 3 momenty za zápas, keď sa pošmykne len tak alebo na lopte.

Reagovat
cubazi

To už radšej hrať iny system na dvoch utočnikov a 4 založnikov ako tam mať Maneho... on už ani 1 na1 nedáva, a čo sa tyka šancí striel na branu, takeho jeho driveu do predu absolutne nič

Reagovat
Lamskej#RMCF

Škoda ...o pět tříd horší Liverpool byl zralý na pět fíků..tak ti šupaci mají ještě šanci o něco hrát..ale i tak hezky výkon..záloha Modřic Kroos perfektní..Toni je tuto sezónu neskutečný...i přes tu marodku super..a Vini konečně začíná naplňovat svůj potenciál..hlavně teda to jeho zakončení byla vždycky bída..technický je na tom super takže snad se lepšímu to zakončení. Jen tak dál kluci a o víkendu prosím ještě podobný výkon na Barcu

Reagovat
dextroza_m

Na druhou stranu nebyl Vini ani jednou na těsno hlídaný (i když první gol a nahrávka od Toniho asi ani hlídat nešla :-)). Myslím si, že budeme vzdorovat víc než Lpool.

Reagovat
PP

já si myslím, že pokud předvede Real to co včera, tak jste bez šance a bude to jak kočka s myší.

Reagovat
dextroza_m

Nemyslím si, ale nevím, jak máš Barcu za poslední dobu nasledovanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi,rozhodnuto na 75 % postup Real je dostatečně zkušený aby prohrál na ostrovech max o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Real bol jasne lepší,ale tvrdiť že LFC to neotočí..... Stačí sa opýtať Barcelony koľko na Anfielde schytala.

Reagovat
pantondavo

Jenze to byl uplne jinej tym, nez nejhorsi liverpool v historii.

Reagovat
Kenneth

Pred zapasem Liverpool lehce favorit a po zapase nejhorsi v historii.

Reagovat
pantondavo

Já nevim, kterej blázen by favorizoval Liverpool, já jsem to rozhodně nebyl. A nějaký statistiky (ty domácí prohry, obhájce titulu propadák atd.) jsou nejhorší v historii - tak jsem to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred pár dňami totálne zosmiešnili Arsenal. Každý zápas je iný a povedzme si ,že Real tiež zrovna nemá stabilnú formu. Ak dá LFC prvý gól postup bude úplne otvorený. Problém tejto sezóny je zranenie VVD,bez neho obrana nefunguje pri štandartkách sú neškodní a treba povedať ,že v tejto sezóne Mané a hlavne Boby úplne z formy.

Reagovat
pantondavo

Zneškodnili Arsenal, ok, ale to není úplně relevantní, protože Arsenal je směšnej, to byl souboj beznohýho se slepým, jak to někdo napsal.

Real je oproti nim mašina letošní sezonu, byť není ideální, ale pořád je na dostřel titul z LM i v lize, což je samo o sobě výhra.

Reagovat
SCELO

neni pravda, LFC poraza sam seba, tak to je tazko.....

Reagovat
smazaný uživatel

vsimas si, jak casto musis ty svoje komenty do-vysvetlovat? ze te tve OPICI reci moc lidi nerozumi, ty debillku?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

*zaplnenym anfieldem

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

chapem zamer, aky mal Klopp s Keitom, ale Klopp uz je skuseny jak svina aby vedel, ze ho nemoze rovno hodit do takeho zapasu, to bol cisty amaterizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, zda to včera viděli i zdejší diskutéři Jordi Alba a Mercury. Včera v obou zápase, nikdo "pěšky" neboural do zdi, jako Leo např. v každém zápase. Stále se tu kritizuje Guiardiola, ale on už je někde jinde, jeho svěřenci hrajou jiný fotbal. Jen Leo Messi hraje už 15 roků stále to stejné a všichni se diví, že mu to protihráči nežerou a nikdo nechce vidět, že za zápas ztratí tak 60 míčů, které pak jeho spoluhráči musí získat horkotěžko nazpět, protože Leo sám vůbec nebrání. A doplácí na to celá Barcelona. Jenže Lea ke změně stylu hry nikdo nedonutí.

Reagovat
blaugrana

Vôbec ma neprekvapuje tento komentar. Griezmann by mal zaskolit Lea v poctivej defenzivnej praci a hral tak, aby bol timu okrem toho, ze hra dozadu ulne na kokot. Plne s tebou suhlasim. Leo strwti tych 60 lôpt len a len preto, ze to furt stoji na nom a ako jediny tvorca berie vsetko riziko na seba a z toho plynu aj tie strati. Ale ano, mal by byt alibista AKA Antoan a prihravat dozadu a do strany, aby nahodou nestratil.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc vtipné. Takže raději nepřihrává vůbec a rovnou přenechá míš soupeři?

Reagovat
PP

to je hrozný pitoma.. Ideální je nereagovat, mele furt to samé dokola. Ano, Leo není jak dřív, kdy prošel přes tři hráče, narazil si a dal po zemi gola od tyčky.. ano, docela dost balonů Messi poztrácí a málokdy udělá něco do defenzivy, ale dávat na rovinu či ještě výš Grieze je na psychiatrii..

Reagovat
blaugrana

To teda je. Navyse, ked jeho statistiky drtia vsetko a pocet jeho golov a asistenci dsleko prevysi tie straty a pod.

Reagovat
ACSeRw!n

co resis ?

Reagovat
smazaný uživatel

Řeším hru na kterou se u Barcelony nedá koukat. Ovšem to Messiho obdivovatelé nemůžou připustit. On totiž Messi bude po skončení kariéry nabalzamovaný a bude mít taky své mauzoleum. A z Česka tam jako první pojedou tihle slepejši.

Reagovat
ACSeRw!n

tak se na to vyser a pridej se k oslavam vcerejsiho velkolepeho vitezstvi

Reagovat
Pilsnersfaust

real vyhral, cas si kopnout do messiho

Reagovat
Phillipinho

De kritizovat Messiho

Reagovat
Petr20

Prostě nezvládáš fakt, že je Messi nejlepší hráč 21. století....

Reagovat
smazaný uživatel

sa dalo cakat po tych ocakavaniach pred zapasom, kde sa tu z Realu robilo Porto ta trojka ma uz ale vytaca, to je fait nieco hrozne Mane - Salah si nevedia medzi sebou normalne prihrat a ked prisiel Firmino tak som zaspaval ako dlho mu trvalo, nez nieco spravil.

Odvetu nejak dostojne dohrat a dufat, ze v lige to s tym losom ukopeme na Top 4.

Reagovat
cristiano.K.

Real vyhrál zaslouženě o dva goly. První poločas jsme totálně prospali, vůbec jsme nechtěli hrát a 0 střel na branku to jen podtrhlo. Nechci se vymlouvat na rozhodčího, ale Mané faulován byl a tím bychom neprohrávali 2:0, navíc by jejich stoper měl žlutou (červenou bych nedal). Ono je těžký něco hrát, když tři ze čtyř obranců ti udělají kiks v první půli.

Z pozice Kloppa taky docela prokauč, že dostal šanci Jota bylo očekávané. Ale proč nehrál Thiago do ted nechápu. Na odvetu se netěším, to bude hroznej fotbal a vzhledem k tomu, jak se nám nedaří doma, tak v postup nevěřím.

Reagovat
Al Capone

A co faul na Benzemu? Jasna penalta.

Reagovat
cristiano.K.

až na to,že fauloval Benzema no

Reagovat
pantondavo

Kdyby to byl faul, tak musí dát červenou, to věděl rozhodčí i VAR moc dobře a proto to nechali projít, protože to Mané dost přihrál a nebylo to nic, co by se nedalo ustát a neděje se u každýho druhýho hlavičkovýho souboje.

Reagovat
redyyz

coze? Ty si asi futbal v zivote nehral. Ked si v plnom behu a niekdo do teba najede jak tank, tak ta to rozhodi a ustat to mozes tak v americkom futbale.

Ohladom Benzemu (Al Capone) ved tam tu pravu nohu dal uplne do strany a snazil sa o to aby sa mu tam nejak zakliesnila, on vobec nemal snahu harat loptu. Plus Modric jasna zlta za diving.

Neznevazujem vykon Realu, boli lepsi a vyhrali zasluzene.

Reagovat
Tomik111

Podívej se prosím ještě jednou na ten zákrok na Modriče a pak třeba přestaneš psát hovadiny o divingu. V prvním odstavci píšeš o plném běhu, jak tě to rozhodí a pak napíšeš kokotinu o Modričovi, tak se vzpamatuj.

Reagovat
pantondavo

Jakože Lucas je vedle Maneho tank?

Reagovat
Dayman

"Modric jasna zlta za diving" -- https://streamable.com/o0vce5

Reagovat
cristiano.K.

ale ten rozdíl je šíleně diametrální, který popisuješ. Jestli červená nebo nic. Dá se to vyřešit líp.

Faul to byl za mě dost jasný, žlutá adekvátní. Takhle byl evidentně LFC poškozen hned 2x.

Reagovat
pantondavo

Ale pokud by to pisknul, musel by dat cervenou, coz by byl nesmysl.

Reagovat
cristiano.K.

"musel"... jako fakt nemusel, je to o citlivosti posouzení jako všechno.

Reagovat
pantondavo

Ne, pokud pisknes faul poslednimu hraci, tak to neni o citlivosti. Je jedno jak ho hrac zastavi, jde o princip.

Reagovat
Luc-Luc

Klopp chtel asi zrychlit prechod do utoku nasazenim Keity s tim, ze nas uprostred budou prehravat tak ci tak, no moc to nevyslo...Thiago sice neni zadnej sprinter, ale zaloha s nim je daleko silnejsi na balonu, coz se ukazalo ve druhym polocase, kdy uz ten vykon tak hroznej nebyl...ale kazdopadne zaslouzena prohra, na Real jsme vcera nemeli

Reagovat
cristiano.K.

To je asi jedno, co Klopp chtěl nebo nechtěl. Thiago je španěl, odchovanec Barcelony, o zvláštní motivaci ani nemluvě. Proti Arsenalu hrál suprově, pokud neměl zdravotní limit o kterém nevíme, tak je to za mě prokauč.

Reagovat
PP

Jinak včera, mimo fantastického výkonu záložního tria + Viniciuse a celkového pojetí hry Realu, mě praštilo do očí ten rozdíl prvního dotyku, kontroly míče a přesnost přihrávek. Navíc Real krásně vymazal největší sílu Poolu - krajní beky. Neustále vedli útoky po krajích a donutili oba bránit a ne útočit, což především TAA vůbec nevyhovuje..

Reagovat
valloire

tak ale to odlišuje laligu o pl...

Reagovat
Tomik111

Budu se opakovat, ale na tyhle borce budeme minimálně my fanoušci Realu vzpomínat navždy. Záloha CKM je prostě famózní. Tak jak budou navždy onanovat fans Barcelona nad Xavim, Iniestou a Busqem, tak my zase nad CKM. Radost pohledět. Ti chlapi jakoby nestárli. Mít před nimi pravidelně fungující křídla, tak by byl Real opět top. Včera konečně Vini ukázal, že má své místo. Snad ho to nakopne do dalších zápasů. Asensio gol pěkný, ale další 2-3 loženky zazdil respektice pohřbil finální přihrávku. Strašně jsem se bál Joty, ale naštěstí Edý a Nacho zahráli s přehledem, což se o soupeřových stoperech říct nedá. Velkou chybu vidím, že Liverpool nenastoupil s Thiagem od začátku. Při pohledu na zálohu Wijnaldum-Keita-Fabinho prostě nevidím, kdo z nich by tam měl asi tak tvořit hru. Nehledě na to, že kapitán Wijnaldum má problém vůbec zpracovat balon natož jej rozehrát. Jsem zvědavý na odvetu, kdo se Liverpoolu dá dohromady, protože s tímhle nejslabší Real za poslední roky stěží porazí. Pro mě je v letošní sezoně čtvrtfinále LM skvělý výsledek a každý další úspěch je nad očekávání.

Reagovat
valloire

Reagovat
nani92

Klopp sa vyhovoril na štadion, tak je všetko v poriadku

Reagovat
Sm0ker

Jsme si tam přijeli pro prohru, totálně bez náznaku nějaký snahy, hnus, prokauč.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Petr20

Gratulace Realu

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele