čtvrtfinále - odvety
14.04.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Radost hráčů Realu Madrid (© AFP)

Liverpool se v odvetě zlepšil, Realu ale gól nedal a v Lize mistrů proto končí

Anglický Liverpool nenaváže na vítězství z roku 2019 a letos končí již mezi osmičkou nejlepších. Na stadionu Anfield Road byl sice lepším celkem a vytvořil si i více vyložených možností, jenomže za celých devadesát minut skórovat nedokázal a po úvodní porážce 1:3 mu tak bezbranková remíza na semifinále nestačila. To si naopak zahraje madridský gigant, který se do této fáze naposledy probojoval v sezóně 2017/2018.

Hosté od samého začátku zvolili defenzivní taktiku a snažili se hrozit z rychlých brejků. Ve středečním utkání mohli inkasovat hned několikrát, avšak velký tlak posledního anglického mistra přečkali a mezi čtyřkou nejlepších si to rozdají o postup do finále s jiným ostrovním týmem - londýnskou Chelsea. Přitom tento duel se mohl od samého začátku ubírat zcela jiným směrem, neboť Reds si vytvořili stoprocentní šancí již po necelých třech minutách.

Po hezké akci na levé straně přihrával před branku Mané a našel zcela osamoceného Salaha, ten však jasnou příležitostí pohrdl a z deseti metrů trefil jen levou nohu famózního brankáře Courtoise. Ihned nato se aktivní Mané snažil najít Firmina, jenž ale na míč těsně nedosáhl a poté byl v hodně ostrém úhlu zablokován Salah. Domácí pokračovali v náporu i nadále a k dalšímu ohrožení se dostali po deseti minutách hry.

Z dobrých dvaadvaceti metrů napřáhl Milner a Courtois měl co dělat, aby jeho dělovku směřující přímo pod břevno odvrátil na rohový kop. Španělský klub z ničeho nic zahrozil ve 20. minutě a mohl se výrazně uklidnit, nicméně nezištnou přihrávku Benzemy srazil na bližší tyč bránící Kabak. Od tohoto okamžiku se hra přeci jen vyrovnala, Liverpool spálil dvě obrovské příležitosti necelých pět minut před přestávkou.

Nejprve nebezpečně vypálil Salah a protější šibenici minul zhruba o půl metru, vzápětí nevyšlo zakončení ani Wijnaldumovi, jelikož nikým neatakován mířil ve středu šestnáctky protivníka trestuhodně vysoko. Svěřenci manažera Jürgena Kloppa vstoupili s velkým odhodláním také do druhého dějství a ani ne po šedesáti sekundách je mohl dostat do vedení Firmino, bohužel pro něj i celý tým nepropálil z mírného úhlu připraveného Courtoise.

Liverpool marně dobýval obranu Realu i v nadcházejícím průběhu a naopak v 66. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto. V samostatném úniku se ocitl hrdina úvodního střetnutí Vinícius Júnior, ovšem z bezprostřední blízkosti nevyzrál na vyběhnutého brankáře Alisson a brazilský strážce poté doslova ukradl balón z kopačky dorážejícímu Benzemovi.

Francouzský reprezentant byl znovu vidět necelou čtvrthodinu před závěrečným hvizdem, jeho hlavičkový pokus z pěti metrů se mu však příliš nepovedl a s pomocí země uklidil míč jen o několik decimetrů nad horní tyčku. V nastaveném čase se mohl postarat alespoň o "čestný" zásah Liverpoolu Salah, nicméně ani v tuto chvíli mu štěstěna nepřála a na brilantně chytajícího Courtoise opět nevyzrál.

Autor: Viktor Sandev / uefa,com, livesport.cz, soccerway.com

Komentáře (716)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Pharrell

nene vůbec

Reagovat
janinho
Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

1:1/2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
tlaci

2:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mr. International

2:2

Reagovat
zasranej malíř

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
valloire

1-1

Reagovat
Losinho

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3-2 v prodlouzeni

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 60-Jota,77-Salah: 88-Casemiro

Reagovat
Bastaron

3:0

Reagovat
Pharrell

Maybe

Reagovat
Filip236

1:2

Reagovat
zasranej malíř

El Real Madrid C. F. comunica que nuestro jugador Sergio Ramos ha dado resultado positivo en el último test de COVID-19 que se le ha realizado.

Brzké uzdravení kapitáne!

Reagovat
Malresi

Neviem si predstaviť, že to otočíme. Real hral v prvom zápase famózne a najmä v zálohe nás úplne prehral. Stačí im vyčkávať a hrať na brejky, ktoré majú skvelé, čo ukázali aj v El Clásicu. Nám naopak po posledných výkonoch vôbec neverím, útočiaci hráči sú až s výnimkou Jotu v lese a nepredpokladám, že zrovna v zápase s Realom sa to zmení. Pred plným Anfieldom by som mal nádej, ale takto som už zmierený s tým, že vypadneme. Snáď teda aspoň neodídeme s hanbou

Reagovat
avicii

úplne sa stotožňujem s týmto názorom, pred prázdnym anfieldom nám neverím, Realu nahráva náskok na hru na brejky a to im bude pasovať..

Reagovat
penepi

0:2

Reagovat
KingMaster13

1:1

Reagovat
Luc-Luc

bez fans na stadionu moc neverim, ze zvladnem postoupit, snad aspon vyhrajem, at se rozloucime se cti

Reagovat
Luc-Luc

2:1

Reagovat
vladis271

Vzhľadom na zranenia súpera budem veľmi sklamaný ak nebude v zápase dlhšia fáza pri ktorej budeme tlačiť a bojovať o postup. Teda kľudne 1:0 v 60. minúte a 30 minútový kolotoč, nech aj s nepodareným koncom. Ale jednoducho musia zabojovať a nedať to zadarmo.

Reagovat
misinho7

1:2

Reagovat
berliner

Prani 0:1

Tip 3:2 v prodlouzeni

Reagovat
smazaný uživatel

5:2. Bohuzel pro Real se nikdy nemylim ve svych tipech.

Reagovat
madridcan

Kvôli tomuto si vytvoriť nick ráno to skôr vyzerá, že si bohužial zabudol na začiatku posledného slova písmeno ,,v"

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam tu rano, protoze ziju v jinem casovem pasmu, to Ti z meho nicku asi mohlo dojit.

Reagovat
madridcan

Áno, určite mohlo. Napríklad keď reagujem na Chonga, tak reagujem zasadne po vietnamsky a pýtam sa ho, že či mi nepredá botasky

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj sarkasmus nefunguje, protoze Ti to skutecne mohlo dojit. Ale odpustim Ti to, protoze u Tebe bylo brzo rano, a fraze rano moudrejsi vecera u Tebe ocividne neplati. Snad.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vopi11

skvělý

Reagovat
letitfly

Reagovat
valloire

Reagovat
TopinB

Reagovat
teenz

Bayern out. Jestli ZZ udělá další LM, tak asi může jít do důchodu ne?

Reagovat
vladis271

aspon jedna otočka zo 4 QF musí byť.

Reagovat
teenz

Reagovat
bobis21

BVB

Reagovat
pedroLFC

Taky docela věřím BVB

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Blázni,fakt věříte že city zase vypadnou,když mají takový los Sevila je měla dávno vyřadit,kdyby pohlídaly Haalanda.

Reagovat
Neutron

neverim, ale potesilo by ma to viac ako keby ten obrat bude v zapase Poolu s Realom

Reagovat
misinho7

To by bol blázon. Zatiaľ ma 4 pokusy a 3 win. Šialené niektorí treneri sa snaží desiatky rokov a tak príde ZZ a vsetkych si dava jak nic...a ak to zvladne aj bez Crisa, ktory sa casto omielal ze len vdaka nemu to ZZ vyhral tak to bude dalsie plus a klobuk dole pred nim

Reagovat
teenz

Toni s Lukou se nám docela rozehráli do solidního koncertu, takže tomu začínám docela věřit.

Reagovat
misinho7

snad ale vydrzia tu zataz a nezrania sa teraz

Reagovat
John Obi Mikel

Aby ještě z toho hrozného začátku neudělal double.

Reagovat
Kenneth

Hlavne s tou historickou marodkou.

Reagovat
misinho7

ak to vazne zvladne s najvacsou marodkou aku kedy hocijaky tim mal tak je to strasny borec... tusim ten rekord sme dali uz par tyzdnov dozadu a to nas caka este dost zraneni

Reagovat
rave

Největší marodka ever. Mohl jsi se aspoň podívat, s kým dnes hrajete.

Reagovat
vladis271

Reagovat
misinho7

minule bola statistika ze historicky mame najviac zraneni, prekonali sme nejaky rekord ale to nepopiera to ze zranenia mate aj vy

Reagovat
Kily

nebyl to jenom rekord Realu, případně španělských klubů? Se mi nechce věřit, že by o ten titul přišel Arsenal, i Newcastle tam před několika lety měl na marodce permanentně devět nebo deset hráčů

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
rave

Jestli jde o počet zraněných hráčů od začátku sezóny, nebo něco takového, tak to beru. Ale v tom případě to není moc vypovídající statistika. Kdybys vzal v potaz důležitost hráčů a na jakou část sezóny jsou mimo, tak je Liverpool v mnohem větších sračkách, než vy.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

U Liverpoolu je to koncentrovany vicemene akorat na stopery, kde jsou dlouhodobe mimo VVD, Gomez a Matip. Real ma konstantne zraneny hrace na vsech pozicich, za letosek 55 zraneni. U Liverpoolu jsem podobny cislo dokazal najit z konce unora, kde meli 28 zraneni. Pokud za brezen ten pocet zraneni nezdvojnasobili (to opravdu ne hele..), tak Real je co se tyce zraneni daleko pred Liverpoolem.

Reagovat
misinho7

Reagovat
rave

Jak jsem psal víš, nešlo mi ani tak o počet zranění, jako o jejich vliv na tým, resp. základní jedenáctku. Liverpool přišel o první dva stopery na CELOU sezónu, ten třetí odehraje jedno z pěti utkání. Od začátku ligy nasadili tuším 18 různých stoperských dvojic. Dlouhodobé zranění kapitána a základního pilíře zálohy. Dlouhodobé zranění Joty, který byl jako jediný z toho útoku ve formě a tahal je z průseru. O Keitovi a dalších snad ani nebudu psát... Ale rekord Vám samozřejmě uznávám!

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale k čemu ti je taková statistika? Udává ti sice počet zranění, ale ne jejich vážnost a délku.

Když si tedy vezmeme obě nejlepší základní 11 (u vás si jistý nejsem, ale předpokládám, že by takhle vypadala).

Real:

Courtois – 10 dní/0 zápasů

Mendy – 0 dní/0 zápasů

Varane – 8 dní/2 zápasů

Ramos – 106 dní/23 zápasů

Carvajal – 152 dní/28 zápasů

Casemiro – 15 dní/2 zápasy

Kroos – 21 dní/2 zápasy

Modric – 6 dní/1 zápas

Hazard – 164 dní/29 zápasů

Benzema – 24 dní/7 zápasů

Vinícius – 3 dny/1 zápas

obrana (vč. gólmana) – 276 dní/53 zápasů

záloha – 42 dní/5 zápasů

útok – 191 dní/37 zápasů

celkově: 509 dní/95 zápasů

LFC:

Alisson – 43 dní/8 zápasů

Robertson – 4 dny/0 zápasů

van Dijk – 178 dní/37 zápasů

Gomez – 154 dní/31 zápasů

Arnold – 26 dní/4 zápasy

Fabinho – 54 dní/11 zápasů

Thiago – 95 dní/21 zápasů

Henderson – 46 dní/7 zápasů

Mané – 21 dní/3 zápasy

Firmino – 27 dní/3 zápasy

Salah – 11 dní/1 zápas

obrana (vč. gólmana) – 405 dní/80 zápasů

záloha – 195 dní/39 zápasů

útok – 59 dní/7 zápasů

celkově: 659 dní/126 zápasů

Samozřejmě, že u nás nejvíce zranění dělá ta stoperská dvojice, ale i tak vás suverénně převálcujeme i v záloze, v útoku jste na tom naopak výrazně hůře vy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně to samozřejmě není vše, problém také nastane, když se zraní náhradníci, takže:

Real:

Lunin – 4 dny/0 zápasů

Vázquez – 33 dní/4 zápasy

Militao – 71 dní/11 zápasů

Nacho – 39 dní/8 zápasů

Marcelo – 22 dní/5 zápasů

Valverde – 81 zápasů/14 zápasů

Isco – 20 dní/2 zápasy

Asensio – 36 dní/2 zápasy

Rodrygo – 65 dní/12 zápasů

Mariano – 79 dní/14 zápasů

Vázquez – 33 dní/4 zápasy

- Isca a Asensia beru jako zálohu, Vázquez tam je dvakrát, protože je náhradníkem na oba posty (S Odriozolou by pak přibylo 71 dní a 16 zápasů)

obrana (vč. gólmana) – 169 dní/28 zápasů

záloha – 137 dní/18 zápasů

útok – 177 dní/30 zápasů

celkově: 483 dní/76 zápasů

LFC:

Kelleher – 62 dní/11 zápasů

Tsimikas – 97 dní/18 zápasů

Matip – 153 dní/29 zápasů

Phillips – 0 dní/0 zápasů

Williams – 14 dní/4 zápasy

Wijnaldum – 0 dní/0 zápasů

Milner – 61 dní/13 zápasů

Keita – 97 dní/23 zápasů

Chamberlain – 113 dní/20 zápasů

Jota – 85 dní/19 zápasů

Shaqiri – 40 dní/9 zápasů

obrana (vč. gólmana) – 326 dní/62 zápasů

záloha – 158 dní/36 zápasů

útok – 238 dní/48 zápasů

celkově: 722 dní/146 zápasů

Co se týče náhradníků, tak vás porazíme ve všem, v případě obrany to je znovu propastný rozdíl.

Všechny data jsou k dnešku (dnešní zápas není započítán) a jsou z Transfermarktu, až na Kellehera, kterého jsme musel dopočítat ručně (znovu ale pomocí Tranfesmarktu), protože je veden jako, že nebyl v kádru, což objektivně není pravda, kvůli zranění se například nedostal do reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf. To sis s tim dal takovou praci? Okej, cenim a uznavam vsechno cos napsal.

Reagovat
rave

Homeoffice, předpokládám...

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Whitemedia

ty blázne

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

musis sa asi velmi nudit ale pekna praca

Reagovat
vladis271

Uz len zatutotvoju snahu dnes postupime

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Malresi

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
johnik

Jakože hustá statistika By bylo zajímavé takhle porovnat všechny týmy PL na konci sezóny....

Reagovat
Benzema

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ver mi, ze ZZ z toho udela double

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
Anacron

Já bych ten optimismus mírnil. Ano máme za sebou dva povedené těžké zápasy, ale problémy co máme nezmizely. Zdecimovaná obrana a žalostný útok je tu stále. Pokud je necháme na nás vlítnout, tak můžeme dostat 2 góly jak nic. Taky bych připomněl, že máme očividně problémy v odvetách viz Bayern 2017, Atleti 2017, Juventus 2018, Bayern 2018, Ajax 2019. Nicméně vše stojí na naší záloze. Pokud ti tři předvedou to co poslední dva zápasy tak by to mohlo vyjít.

Reagovat
janinho

asi tak. vysledok 2:0 nie je predsa ziadny zazrak a ak sa LFC podari dat nejaky rychly prvy gol tak to pre nas moze byt utrpenie.

obrana je kompletne zdecimovana, tak snad uz tam nikto dalsi nevypadne. Odriozola bude podla mna horiet z kazdej strany, tak pre nas je najvacsia nadej, ze dame 1-2 goly lebo na to ze dostaneme maximalne 1g by som sa urcite nespoliehal pri tej marodke v defenzive.

Reagovat
Svatej

Anglickým přeju, ale s Realem si přeju konfrontaci v podstatě od doby, co fotbal sleduju a mimo přátelák za Mourinha jsem se nikdy nedočkal, což mi příjde vzhledem k tomu, že jsou oba kluby dost úspěšný během posledních dvou dekád, šílený.

Sice tomu dost pomáhá fakt, že Realu se začlo v LM dařit zhruba právě v době, kdy to u nás šlo do kelu, ale i tak bylo příležitostí dost.

Ideálně dneska nějakej šílenej zápas, klidně i s vítězným (a zároveň nepostupovým ) koncem pro Pool.

Eden by se teoreticky mohl stihnout dát do pořádku na SF ne?

Reagovat
Kenneth

Eden to dopracoval do takoveho stadia, ze uz je to kazdymu asi jedno. Nejlepsi by bylo kdyby se po sezone nasel nejaky blazen a koupil ho. Pravdepodobne ho ale budeme mit na krku tak jako Balea.

Reagovat
misinho7

podla mna to nie je kazdemu jedno ale uz asi nikto nema velke ocakvania, aspon sa tam moze zlepsovat Vini..aj ked Edena v top forme by som zazit u nas chcel, to bol jeden z top3-5 hracov na svete a u nas nedostal moznost to ukazat..bola by sranda ale kebyze sa za tie dva roky co nehraval da dokopy na Chelsea( ak postupime samozrejme) a ich by zrusil a tak znova zraneny

Reagovat
Svatej

Snad se dá do kupy, hlavně dlouhodobě. Fotbalová komunita má šíleně krátkou paměť a snadno se zapomíná, že je Eden naprosto exkluzivní hráč, kterej byl schopnej rozevírat i zavřený obrany v podstatě sám, protože si to neměl s kým narazit. Navíc mám osobně dost rád jeho salámistickou povahu.

Reagovat
misinho7

toto nemam rad...typci z neho robia drevaka, pritom bol naozaj jeden z naj hracov na svete a tym krokom sa chcel mozno posunut este na ten najvyssi stupienok..ale nie vzdy vsetko vyjde ako ludia chcu no..ale tie hejty su sialene, Eden celu dobu marodi a nedostal prsote tu moznost ukazat sa aj u nas no..

Reagovat
Kenneth

A nemuze za to i jeho zivotosprava ze celou dobu marodi? Uz jen to ze prisel na pripravu do sveho vysneneho klubu vyzrany mluvi asi za vse.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Svatej

Uhh...... Pochopil bych, kdyby z něj dělali línou neochotnou lemru, flákače či fyzicky nedostatečně silnýho chípáka, ale dřevák je vážně to poslední, co by ho mělo definovat.

Ten kluk má v čistý technice konkurenci tak v třech, možná pěti hráčích na světě, neměl u nás ani problémy s palicí a byl schopnej podávat výborný výkony i rozhodovat ve velkých zápasech. Čistě fotbalově to byl podle mě nejlepší hráč, kterej klubem prošel. Že byli jiní hráči obecně ''větší'' nebo důležitější je jasný, ale jako fotbalista ve smyslu samotnýho kopání do míče je úplně unikátní.

Jeho nevýhoda je ta jeho palice. I když mně osobně ta jeho palice vyhovovala, do tohohle světa se nehodí. On má zkrátka brutální kliku v tom talentu, jinak by se neměl šanci kdekoliv uplatnit, protože není sice blbej, ale za to šíleně línej.

Reagovat
Kily8

Lenivý futbalista je nahovno. Hlavne keď je lenivý zhodiť nadváhu na ceste do beľkoklubu.

Reagovat
Svatej

V tom nebudu odporovat. U vás projevuje jen ty slabiny a ne svoje přednosti, u nás dodával obojí a jeho klady dalece převažovaly zápory..

Reagovat
Svatej

A velkoklub jsme taky, není rok 2008. Jemu je to prostě u prdele, kdyby bylo MS před měsíční dovolenou, žral by i tak.

Reagovat
Svatej

Já bych ho klidně vzal. Náš fyzio tým by ho dal zas dohromady, nebál bych se toho. Obecně problémy se zraněními máme v posledním roce úplně minimální ve srovnání téměř s každým a dokud si někdo neutrhne celou achillovku, tak na výjimky ani dlouhodobě už hráči nechybí.

Reagovat
Gazdo

Ojooooj toto moze mrziet bacha na EF zaklinanie

Reagovat
teenz

Reagovat
Spalovač šancí

Tak Bale se alespoň udržoval v kondici golfem

Reagovat
Greny

Za 15 mega euro ho bereme zpet

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vladis271

ako vôbec môže existovať profi športovci ako Bale alebo Hazard. Oni si musia v hlave myslieť, že tak makal som celú kariéru a teraz som sa dopracoval do Madridu. Idem si užívať pekné počasie, golf, budem pekne tlstnúť a na účet mi bude chodiť každý týžden najväčšia výplata v mojom živote. Aký neskutopčný rozdiel oproti Ronaldovi.

Reagovat
Registrujisejenproto

Az tak kriticky bych nebyl, ale za posledni vetu

Reagovat
vilp

Aby van Dijk po jednom vážném zranění nedopadl stejně. Jako třeba José Enrique.

Reagovat
Gazdo

Tak zrovna Bale si aspon cast (a dost podstatnu) splnil. Ono jeho posledne dva tri roky sa vryli do pamati ale netreba zabudat ze je to hrac co dal mraky golov za Real a vyhral im aj nejake LM

Reagovat
Registrujisejenproto

Bohužel mas pravdu

Reagovat
Unique

Pořád je zraněnej. Jde vidět, že skok z PL do náročnější LL mu neprospěl.

Reagovat
CHONG

To jsi bohužel trefil celkem přesně, hráč za 100+ mega, vysněná posila celé řady madridistů a dopadlo to tak, že upřímně řečeno chvílemi zapomínám, že ho vlastně máme v kádru

Reagovat
John Obi Mikel

Tehdy jsme s nimi mohli hrát finále (2012, 2014). Ani jednou to nevyšlo.

Reagovat
madridcan

2012 buď rád, že to nevyšlo

Reagovat
Svatej

To by bylo fuk. 2012 jsme nemohli prohrát. Tam byla smlouva s ďáblem a nezměnil by to ani fakt, kdyby Real trénoval Zidane jako hrající trenér.

Reagovat
Gazdo

Strasny rok

Reagovat
valloire

2012 měl Real supertým. Ve finále bychom Chelsea sfoukli jako svíčku.

Reagovat
Svatej

Měl, to se shodnem!

Ale stejně proti nam by nevyhrál ani tym, co postavil dvě jedenáctky. Čekal bych absurdní dominanci, par brevinek, zesměšňování a sezení na mici na brankový čáře za Čechovými zády a stejně by to za caru nedoslo, vzbourila by se i gravitace. Chelsea to prostě mela vyhrát, porazila by každýho

Reagovat
valloire

Jako někdy to tak cítíš a má to tak být. Takže máš možná pravdu. Namátkový příklad je Brazílie 82 s Itálií. To byl osud.

Reagovat
John Obi Mikel

Vy zase 2014.

Reagovat
emanuel habasko

Zidane si povodí Kloppa jako slepého koně.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Reagovat
ACSeRw!n

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Real to má fakt pěkně umetený až do finále...

Reagovat
pantondavo

Real není Barcelona, prádznej anfield není plnej anfield, tip 1:1.

Reagovat
fff

Pred rokom ci dvoma by som aj veril v postup, tato sezona je vsak z nasej strany aka je.

Ak nastupi Wijnaldum, Fabinho a Thiago, tak verim tomu, ze v tej zalohe nebudeme tak zaostavam ako v provm zapase, kde nas Kroos a Midricom tocili jak male deti. To bude prvy krok, aby sme sa vobec mohli do nejakeho tlaku dostat.

Mane a Firmino formu nemaju, no stale ten utok celkovo Salah, Jota, Mane aj Fimrino maju kvalitu, ze kludne mozu dat 2, 3 ci 4 goly, zalezi ako sa vyspia.

Potrebujeme, aby sa aj Alisson zobudil trochu, lebo psledne mesiace ta forma je na jeho kvalitu velmi zla.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
Pijanista

Ideál by bylo dát fabinha na stopera, protože ta obrana dnes bude hrát klíčovou roli a podle mě selže, bohužel jiná cesta se zálohou není a bude tak jak píšeš (snad).

Ať si říká každý co chce tak Hendo prostě chybí, hodně..

Před rokem dvěma bych byl celkem klidný a věřil že ten postup dáme. Dnes jsme si chtěl vsadit na Real, ale ten směšný kurz akorát reflektuje aktuální situaci.

Útok Jota firmino salah.

Reagovat
danielfc

Sergio Ramos má Covid!

Takže hráči Realu musia byť 14 dní v karanténe, nemôžu pricestovať na ostrovy a teda zápas sa kontumuje v prospech LFC 3:0.

LFC postupuje like Kí Klaksvík, ked na Faerských ostrovoch nemohol nastúpiť Slovan Bratislava.

.... či nie? ... pre španielsky veľkoklub Real Madrid platia iné pravidlá ako pre slovenského majstra Slovan ?

Reagovat
Unique

DVOJÍ METR!!

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Diskostu

škoda že jeden z týchto tímov musí vypadnúť....

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
smazaný uživatel

Srdce říká, že najdeme starou formu a rozjedem je 3:0...

Mozek říká, že zápas na odpovídající úrovni jsme nepředvedli minimálně rok, takže je to jen zbožné přání...

Kdybych si měl vsadit, tak tipuju vyrovnané utkání s remízou, případně o gól na jednu stranu. Neznamená to, že by mě postup nějak extrémně překvapil. Nebyl by to zázrak, ale stejně jsem nohama na zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ocekavam vicemene stejnou sestavu jako v prvnim zapase, s tim ze Odriozola bude misto Vazqueze a pravdepodobne asi nebude hrat Modric. Zidane o vikendu stahnul Kroose a Modrice tam nechal celejch 90, takze si myslim, ze Modric dneska bude odpocivat a misto nej bude Fede.

Reagovat
Unique

OT: Kdo se chystá na Diablo 2 Resurrected?

Reagovat
smazaný uživatel

nikto

Reagovat
Unique

Děkujeme za konstruktivní odpověď. Zasíláme klíčenku.

Reagovat
Vopi11

hrozně se těším

Reagovat
Unique

Aj já. Koho rozjedeš?

Reagovat
Vopi11

Nekromant, to je srdcovka

Reagovat
Unique

Aj pro mě.

Reagovat
Pijanista

Ať už to je...konec roku?

Reagovat
Unique

jj myslím, že koncem roku by to mohlo být venku

Reagovat
Neutron

jasne!

Reagovat
Unique

Super. Koho rozjedeš? Budeš hrát na PC? Nebo zkusíš konzoli?

Reagovat
Neutron

Urcite na pc, po prve konzolu nemam a po druhe som trochu old school hrac takze pre mna existuje iba pc

Vies co asi assassina, ty?

Reagovat
Unique

Taky bych chtěl na PC. Budu ale skrz to muset pořídit novej Já půjdu určitě do summon necra. Assku jakou? Trap?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je nieco, co Klopp zvlada a zvladne to aj dnes, Bohuzial

Reagovat
vladis271

bodaj by si mal pravdu, ale bez fans a s tou otrasnou formou útočníkov, nvm.

Reagovat
Registrujisejenproto

Liverpool pak vyhraje LM, Real domaci ligu a vsichni budou spokojeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Kiezby

Reagovat
pospec7

4:0

Reagovat
LFC182

Rád se spletu ale moc tomu dnes nevěřím. Real není Barca a plnej anfield byl strašná výhoda

Reagovat
Visca el barca

4:0

Reagovat
kaja900

to ale nehrají odvetu s vámi ty popleto

Reagovat
Pharrell

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily8

Reagovat
Infi

Reagovat
Xavi

Váhám, který zápas si pustit.

Reagovat
aragorn

Nedovedu si představit, že s naší obranou dokážeme proti Realu udržet nulu. A nevěřím ani ve tři a více vstrelených gólů. Bohužel šance je malá ale je.

Od začátku na ně vlítnout, pokusit se dát do 20 min gól a pak uvidíme, co se stane.

Reagovat
LokoLFC

* pokusit se nedostat do 20 min gol

Reagovat
Pharrell

Zidane tiskovka. On má naprostou pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy eurofotbalu,včera měla vyhrát Chelsea a PSG-Bayern remíza.

Reagovat
martin.b

@HLNinEngeland

One window of the Real Madrid coach damaged on the way to Anfield.

A pak, že zaostalej je východ

Reagovat
John Obi Mikel

Mi to nějak nesedělo, než mi došlo, že nejde o Zidana, ale o autobus. Už s tím pitím skončím.

Reagovat
Dayman

Courtois

Valverde, Militao, Nacho, Mendy

Modric, Casemiro, Kroos

Asensio, Benzema, Vinicius

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Valverde už teď nastoupil kromě brankáře, sropera a hroťáka, snad úplně všude.

Reagovat
smazaný uživatel

*stopera

Reagovat
Ed_Hazard

Podla mňa to bude dnes 3-5-2 s Valverdem na pravej lajne, kde ako tradíčne, bude stíhať útočiť, brániť aj tvoriť

Reagovat
misinho7

tiez mam ten pocit :D ale kto bude hrat wingbacka? Vinco abo Marco?

Reagovat
Ed_Hazard

Marco

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě by tam byl určitě Asensio. Ale já spíš očekávám klasické 433.

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson, Fabinho, Milner, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Adrian, H. Davies, Thiago, Keita, Oxlade-Chamberlain, Jota, Tsimikas, Shaqiri, B. Davies, R. Williams, Cain, Clarkson.

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner?

Však hrál 90 minut proti Ville, zároveň bez Joty, Thiago taky mimo základ. Upřímně se mi to vůbec nelíbí.

Reagovat
Coutinho10

asi setrime na PL , kde sance na LM je vetsi

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky mě to už napadlo

Reagovat
martin.b

Nevím, co si o tom myslet... sázka na zkušenost, ale zároveň bude trojice vepředu izolovaná = statický posouvání míče, hromada centrů nebo naivní pokusy o přejití obránce... Do hlavy mi nejde hlavně nasazení pomalejšího Milnera, kterej hrál ještě k tomu o víkendu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych s Milnerem do té zálohy i souhlasil, ale ne v momentě, kdy hrál o víkendu celý zápas.

Nakonec Jota by mohl být z lavičky platnější, jenže takhle začínáme bez útoku.

Reagovat
martin.b

No přesně.. Jota je dobře, že sedí, zatím je platnější spíš na papírově slabší soupeře a jako impuls v 60 min je výbornej. Otázka, jestli v 60. bude o co hrát..

Reagovat
LokoLFC

Ty bys souhlasil, i kdyby tam hral Obajdin s Pacandou...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ach tak, pardon že se nesnažím vyhodit našeho nejlepšího trenéra za posledních 30 let kvůli špatnému půlroku.

Reagovat
LokoLFC

Tvle tady najde o spatnej pul rok, ale on tam zase namrda to stejny, Gini Milner, coz evidentne v zaloze nefunguje uz jakou dobu... timhle chceme orehrat zalohu Realu tvle??? Cim, ze si tam budou zase 3 minuty prihravat, oak ztratime mic a dostaneme gol...

Reagovat
Kixi Syhimour

A já snad píšu, že jsem s tou sestavou spokojený?

Však nahoře máš, že se mi to vůbec nelíbí, Milnera dokážu pochopit, dle mého je to dobrý hráč do takového zápasu, ale mám silné pochybnosti o jeho kondici, když hrál 90 minut proti Ville.

Wijnalduma absolutně nechápu, tam měl být Thiago jak vyšitý, jediné co tak pro Nizozemce hovoří je, že velké zápasy docela dáva (což se například ale před týdnem neukázalo). Takhle tam bude jenom klasicky posouvat, navíc nemá ani formu.

Ten útok mi přijde jenom jako sázka na zázrak, že se Mané probere, užití Joty jako žolíka bych chápal, ale takhle začíname bez útoku, ten měl být na lavičce spíš teda v prvním duelu.

Nemám problém říct, že to může být od Kloppa solidní prokauč druhého zápasu.

Reagovat
LokoLFC

Ok, sorry... kazdopadne vic uz nemam chut to resit, budu jen koukat a verit v bozi zazrak...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
stiflerovamama

WTF to čo je ? Dobrý prekauč od Kloppa

Reagovat
LokoLFC

Asi na to jde statisticky, kdyz ta sestava uz 669759x neuspela, tak ted uz musi...

Reagovat
Pijanista

Milner letos ne prosím, při vší úctě k němu.

To prostě nevypadá dobře, až přemýšlím že se radši podívám na Dortmund city

Reagovat
masina_LFC

Mne tam ten Milner do behavej zálohy namiesto posúvača Thiaga vôbec nevadí dnes, ale Jotu na lavičke mi veľmi hlava neberie...

Reagovat
smazaný uživatel

asi ho chce ako žolíka...

Reagovat
smazaný uživatel

thiago s dnešnou formou nemá čo robiť v základe proti top súperovi, proti unavenej obrane v 70 minúte zapasuje...

Reagovat
avicii

Ten ťah použiť Jotu z lavicky som trosku čakal, Milner nie, tam mohol byt radšej Thiago...

Reagovat
vladis271

to možem ísť spať. Tá záloha má kreativitu championship. A bez Joty, to čo je?

Reagovat
stiflerovamama

Jurgen vsadil na sentiment. Ešte keby bol k dispozícii Origi..

Reagovat
LokoLFC

Ten Klopp se asi posral zase s tou sestavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jak se asi musi citit Odriozola kdyz pred nim dostane na jeho postu prednost hrac, ktery na tom postu nikdy nehral.

Reagovat
Kenneth

Velký risk ale nedivím se tomu.

Reagovat
misinho7

ten musi byt pekne v prdeli..akoze pride mi ako zmatkar ale toto je az moc ako mu ZZ neveri snad po sezone pojde..

Reagovat
CHONG

V tomhle totálním zničení vybraných hráčů mě ZZ prostě sere

Reagovat
Kenneth

Sorry ale Odriozola absolutně nemá na Real. Připomíná mi Illaramendiho. V každým zápase vypadá že to prostě nedává hlavně v hlavě a takový hráč nemá ještě v tak důležitém zápase na hřišti co dělat. Proti Barceloně sem se klepal každý protiútok co tam zase vyvede.

Reagovat
Gazdo

Proti Barcelone protiutok? To my vieme?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

8:1 (6xSalah,2xMilner - Benzema)

Reagovat
Sm0ker

Fanoušci Barcy nám přejou, tohle smrdí průserem!

Reagovat
avicii

Ale už asi nemáme veľmi čo stratiť treba dat prvý gól a môže sa diať všeličo..

Reagovat
Nikikrew

Ten kurz na Real mi príde hodne mimo. Toto musím skúsiť

Reagovat
Ed_Hazard

BVB 1x, Real x2

Idem do toho po 2 rokoch a rovno za kilečko!

Reagovat
Salfovic

Dík za tip

Reagovat
sensei25

Real vyhra aj na Anfielde.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
mimi_united

Toto bude pre liverpool posledný zápas v lige majstrov na dosť dlhú dobu

Reagovat
Mikesh

BORCI LINK PLS.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Poprosím stream potom, díky moc! HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

stream?

Reagovat
Ed_Hazard

Nič iné spolahlivé okrem footybite nepoznám

https://footybite.cc/

Reagovat
PePiG7

Odriozola

Reagovat
Coutinho10

ty vole Salah...musi bejt gol

Reagovat
Miguel19

Salah

Reagovat
Luc-Luc

Sskoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak si děláš srandu snad

Reagovat
stiflerovamama

Momo

Reagovat
PP

Hmmm, Mané když se probudí do tohoto beast modu, tak by to mohlo být zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool luxusní začátek

Reagovat
Coutinho10

Milner luxusne, skoda..sla tam

Reagovat
ajouki

Je až nefér, že brankář může takhle pohodlně chytnout střelu do šibenice. Velmi kvalitní brankář.

Reagovat
Luc-Luc

James pekne kroutil

Reagovat
smazaný uživatel

krásně, škoda

Reagovat
thewall

Tak jsem přepnul z českého komentáře (toho druhého komenátora vedle Hrdličky nemůžu poslouchat díky jeho intonaci a nepříjemnému tónu hlasu) na původní znění a ono v originále je to bez "fanouškovské" stopy. Jsem netušil, že to tam dává přímo O2 ...

Reagovat
Luc-Luc

Dik za tip akorat bez fanousku to neni ono, zato s normalnim komentarem

Reagovat
thewall

Taky mi vyhovuje to dodání atmosféry, ale bohužel mi ten komentátor vadí tak, že se neumím soustředit na fotbal...

Reagovat
Biozdenda

Kurtoa uz ma chycene dva goly

Reagovat
vilp

Modrić úplně v lese, Kroos ne o moc lepší.

Reagovat
penepi

Reagovat
Luc-Luc

To je cervena prase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Úplně v pohodě se dala dát, vždyť tam šel s úmyslem

Reagovat
smazaný uživatel

Netrefil ho napřímo. Kdyby šla noha výš tak by se o tom dalo uvažovat. Takhle žlutá správná.

Reagovat
KnoxXx

takze kazde (umyselne, ine byt ani nemoze) prerusenie rychlej akcei supera je cervena? ...

Reagovat
pospec7

Jaky preruseni akce? Mic tam vubec nebyl, sel ho jen zrakvit

Reagovat
KnoxXx

si nepochopil, nevadi

Reagovat
misinho7

Reagovat
martin.b

Tvl, trochu objektivity...vypadalo to všelijak ale nohu mu v podstatě ani netrefil...

Reagovat
oli9

Ale šel tam s úmyslem hlavně trefit

Reagovat
martin.b

Proto právem žlutá, trefit ho tou podrážkou do kotníku, měla být červená

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Casemiro

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
teenz

Kral.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Registrujisejenproto

tvle ja fandim i Realu, ale tohle je docela úlet neříkám, že měla být redka, ale Prasemiro jak vyšitý, a vy tu tomu tleskáte

Reagovat
teenz

Ano tleskame. Milner sejmul Karima a i Caseho, tak mu to oplatil. V poradku.

Reagovat
Kily8

. Pritom tie 2 zákroky sa nedajú porovnaťˇ. Milnerov zákrok hrozil ťažkým zranením. Po Casemirovom zákroku sa Millner len preletel. Kto hrábal futbal vidí obrovský rozdiel. Takéto zákroky sme mali bežne na tréningu, keď bol vyhecovaný fotbálek. Milnerov, to už je iná kába.

Reagovat
Remt

Když se najdou kokoti kteří oslavují loket Balea na Kudelu, tak toto mě ani neprekvapi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xaviercreus

Neskutečný prase odporný madridský

Reagovat
pospec7

Zmrd, doufam ze ho Thiago v druhy pulce sestreli

Reagovat
misinho7

Co to ale Case teraz stvaral..

Reagovat
KnoxXx

Kedel nemusel mat opletacky s UEFA, keby to riesil podobne

Reagovat
oli9

Reagovat
Giwdul

Ty vole, tak za co už červenou. když ne za tohle. Hlavně že mají videa na ověřování milimetrových ofsajdů.

Reagovat
pantondavo

Ale no tak

Reagovat
Giwdul

Bylo to v emocích, s odstupem minut žlutá asi v pohodě ;)

Reagovat
pantondavo

To by musel jít kolíkama napřed do lejtka, ale zas tak vypatlanej Casemiro není

Reagovat
Kily8

Reagovat
oli9

Casemiro už mohl být venku...

Reagovat
roman1978

Měl být

Reagovat
Kejza

myslim, že byl sám překvapenej, že neni

Reagovat
EXoRcIsT

redka

Reagovat
FC Porto FC

Casemiro klasik

Reagovat
Remt

To je prostě svině tenhle hráč nemůžu si pomoct:-D

Reagovat
Kejza

je to takovej divous, prostě mu škubne a neudrží nervy

Reagovat
Ed_Hazard

Pekne ho prejebal cez špáradlá Casemiro sa nenchá, frajer

Reagovat
teenz

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Remt

Jj uctyhodny tleskam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
zasranej malíř

Case to bylo zbytečné

Reagovat
patas92

O kilo, že tenhle brazilský Adam Kajumi to ještě dohraje, i když bude mít tak osm žlutých zákroků.

Reagovat
smazaný uživatel

+ da gol

Reagovat
patas92

Deal. Když dá gól, dlužíš mi dvě kila

Reagovat
Anacron

To je řízek

Reagovat
masly008

Za skluz ze zadu žlutá za kecy taky.fakt dementní.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Prej červená Klauni.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
patas92

Firmino

Reagovat
Miguel19

Firmino

Reagovat
masly008

By mě zajímalo kam by se po takovém zákroku dokutálel Neymar nebo většina hráčů LaLigy.

Reagovat
Unique

Až do PL

Reagovat
martin.b

To je zase o hovnu... jediný co stojí za pozornost jsou Kloppovi tenisky.

Reagovat
pantondavo

Vybavujete si nějakýho hráče, kterej by ve věku Modriče byl takhle aktivní a běhavej? Já se marně snažím vzpomenout na podobnej úkaz.

Reagovat
masly008

Giggs? Ale ten byl rychlejší a nevyklusával tolik.

Reagovat
pantondavo

Toho si pamatuju jen na straně.

Reagovat
masly008

to fakt?poslední 1-2 sezony hrál uprostřed.A na té straně je to asi i horší ne?

Reagovat
pantondavo

Já ti nevim, kraje vnímám tak nějak automaticky, že brouší stranu tam a zpět, ale furt jen na kraji, mně přijde, že Modrič je všude, přitom by mohl klidně hrát jak Xavi.

Reagovat
Serg!o

To si pamatuješ špatně.

Reagovat
pantondavo

Odjakživa krajní záložník

Reagovat
Kixi Syhimour

Však hraje na druhé straně

Reagovat
pospec7

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fabec1222

Ronaldo

Reagovat
pospec7

Milner

Reagovat
pantondavo

Jako jo, ale ten je pro mě poleno, Modrič k tomu přidává absolutní přehled a přesný passy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pantondavo

Tak výdrží je srovnávejme, ale herně ne e. A to mám Milnera rád, je to srdcař.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak nositel zlatého míče to není, nicméně poleno je zbytečně kruté. Přeci jen týpek vyhrál 3x PL, LM a další poháry. Navíc pořád je součástí (a dobrou součástí) mistrů Anglie.

Reagovat
pantondavo

To mě napadlo čistě v tom srovnání vedle Modriče, pro mě je to takovej čistič prostě, dříč, Modrič je baletka.

Reagovat
Anacron

Milner je typický ostrovní dřevák. Toho můžeme srovnávat s Casemirem když už s někým.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kily

ok, jsem chtěl napsat Gattuso, ale radši to zahraju do autu

Reagovat
pantondavo

Na toho jsem myslel taky.

Reagovat
oli9

Nedvěd

Reagovat
pantondavo

Reagovat
masly008

Tak on psal aktivní a běhavý jako Modrič, né kdo byl ještě o třídu běhavější.Pája měl v tomhle svojí kategorii.

Reagovat
pantondavo

Jenže Nedvěd končil v 32 letech, to Modrič začal.

Reagovat
masly008

Reagovat
pantondavo

Ale jako jo, před pár dnama mi na fb vyskočilo video best od Nedved a on byl fakt fenomenální

Reagovat
patas92

Josef Jindřišek

Reagovat
DelPiero137

Pirlo

Reagovat
pantondavo

Ten někdy běhal?

Reagovat
Giwdul

Tohle je prostě o hovně, když člověk ví, že i když už si náhodou něco vypracují, ti útočníci to se svojí momentální formou stejně zadrbou...

Reagovat
Ed_Hazard

No ale takýmto impotentným štýlom hry je otázka času kým dostaneme golaso On si tam ZZ prišiel pre remízu či čo? Hlavne že na tlačovkách mudruje ako Real ide do každého zápasu pre výhru.

Reagovat
PP

dáte zase nějaký wonder gol a bude..

Reagovat
Giwdul

Buď v klidu, nemá vám ho kdo dát, Jota je na lavce.

Reagovat
valloire

Klídek, zkušený tým a tak...

Reagovat
Luc-Luc

Mo ma zase svuj den

Reagovat
Giwdul

Jj, škoda, herně přitom na jeho poměry z posledních zápasů super.

Reagovat
Coutinho10

Wijnaldum aaaah

Reagovat
KnoxXx

Real teraz dobra hrubka

Reagovat
Luc-Luc

Gini uz jim dejte gol sakra

Reagovat
Registrujisejenproto

Salah ať jde do řiti. Pro tohleto nikdy nebude mezi těmi úplně nejlepšími. Minimálně jeden gól musí z takových šancí dát

Reagovat
Kejza

gól bysme si zasloužili, achjo.. a pomohlo by to tomu zápasu jak sviň

Reagovat
vladis271

Slepi cocoti.... Zabalte to

Reagovat
pantondavo

Jako docela infarktní poločas

Reagovat
smazaný uživatel

čo viac chcete omg...

Reagovat
Cobra

Dokáže Mané při nějakém kontaktu nespadnout? Šílenost....

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané jo, jenom má pak zápasy kdy fakt padá vždy

Reagovat
Cobra

Já se divím, že kolen něj není větší aura divera.

Reagovat
PP

Valverde MOTM jednoznačně.. výborně hraje.

Reagovat
Kokesh

Dost toho pokazil. Ale na to že hraje pod injekcemi a mimo pozici, tak všechna čest...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Casemiro zatím 3 nejdůležitější přerušení.

Reagovat
Kixi Syhimour

Strašná škoda, taková už klasika ...

Mohlo být v klidu 3:1

Reagovat
KnoxXx

Mane je fakt parodia na futbalistu v tychto mesiacoch

Reagovat
Giwdul

Jj. Na druhý poločas by měl okamžitě nastoupit Jota. Až na tu přihrávku přes obránce v cca druhé minutě se mu nepovedlo vůbec nic.

Reagovat
Giwdul

*Manému

Reagovat
smazaný uživatel

V 60 minúte tam chcem vidieť Jotu a Thiaga,,,

Reagovat
cokoliv

Mane fakt zkurvi co může

Reagovat
pospec7

Zatim kocka mys, skoda ze trio vepredu je uplne z formy

Reagovat
misinho7

Hrozne nieco. Hlavne tolko nepresnych prihravok od Toniho a Luku som dlho nevidel. Strasne im to ulahcujeme...snad sa dalsi polcas vzchopia lebo inac bude pruser.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ale Real příšerný, mají štěstí, že útok je z formy, jinak by museli zapínat.

Reagovat
Anacron

A vy máte štěstí, že my žádný útok nemáme.

Reagovat
John Obi Mikel

V záloze Milner s Ginim a přehrávaj je.

Reagovat
vladis271

Mane sa v rozhodujúcom momente šmykne fuck off..

Toto malo byť v pohode 1:0 a Real by bol ešte rád. Absolútne neschopné zakončenie. Mohol z toho byť pekný 2. polčas a boj o postup, ale s tými impotentami v útoku nebude nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq a Jota hore, hned

Reagovat
vilp

Co se stalo s Firminem?

Reagovat
oli9

Má v píči

Reagovat
avicii

Ako neni o com, jeden gól sme tam mali už mať, Mo a Gini tutovice.. Jota hore miesto Firmina hneď cez polčas ideálne..

Reagovat
gonzalesl_is_back

Ježiš, jak jsou tady všichni nabubřelí. My jsme o víkendu hráli s Barcelonou a ne nějakou Aston Villou. Navíc máme nahráno. Dneska akorát štěstí na lepení balónu, ale vyhrajou zkušenosti.

Reagovat
stiflerovamama

Dnes dobrý výkon, Real prišiel hrať až moc opatrne a mohlo sa im to vypomstiť. Kľudne už sme mohli dať tri góly, bohužiaľ dnes nás zase pre zmenu asi potopí zakončenie, neskutočné čo zahadzujeme. Ak nedáme v takomto zápase gól z takých šancí tak bohužiaľ nemáme nárok.

Reagovat
Coutinho10

je to skoda, aspon 1:0 to po tom 1. polocase chtelo, aby Real vic znervoznel....moc jsem nam neveril, ale herne to neni spatny a sance je, ale bez golu to nepujde Joto pojd na plac

Reagovat
oli9

Škoda že tam enco nepadlo... Real se nikam něžene, ten začne hrát až budou prohrávat 1:0 pal by začal fotbal

Reagovat
stiflerovamama

Pochvala pre Trenta a Milnera, tí hrajú výborne.

Reagovat
LAM

Rozdíl mezi naším zápasem na Live a dnešním je, že Real hraje ještě hůř, ale Live nedává góly narozdíl od toho minulého zápasu.

Jinak rozhodčí dobrá trapárna-Casemirovi za tu prasárnu odpustí rudou(jasná odplata) a dá ještě žlutou live

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzace za žluté zákroky na Benzemu a Casemira.

Reagovat
pantondavo

Ne, prostě měl blbý kecy.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Jeé, tohohle uplakánka si pamatuju z el clásica. Stále v Piquého stylu. Jasná žlutá ;)

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Klasik

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pantondavo

Jasná odplata Jenže za to se červený nedávaj, pokud to zvládneš udělat faulem na žlutou

Reagovat
avicii

Hento červená není, jasná žltá za mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam jde o to, že měl v tu chvíli rudo před očima a šel jen po něm, vůbec ho míč evidentně nezajímal, ten byl úplně jinde... To na trávník prostě nepatří, ani kdyby ho netrefil

Pochopil bych červenou, rozhodně.

Reagovat
janinho

este aj smicer povedal ze toto na cervenu nie je ale kludne pokracujte chlapci

Reagovat
avicii

Žltá, aj keď nevylučujem že Casemiro je debilko

Reagovat
Ed_Hazard

Na takýchto ludí z paralelných vesmírov kde si deformujú svet tak ako im vyhovuje si človek časom zvykne. Jasné, že žltá.

Reagovat
KnoxXx

zatial slaby zapas a to z oboch stran (od Poolu cakam rozhodne viac v situacii, ze potrebuju vstrelit aspon 2 goly, aby mali akukolvek sancu na postup ... nielen solidnych prvych 10 a poslednych 5 minut)

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako jasné, je po El Clasicu, ale hrát takhle připosraně? Všechno dozadu.. Ať se nám to nevymstí. Jo a btw Asensio pokud nedá gól, tak je úplně k ničemu.

Reagovat
Kokesh

Marco je strašný alibista. Přitom jako jediný má být tak trochu odpočatý, i tak je zralý na vystřídání...klidně bych tam dal Isca.

Reagovat
smazaný uživatel

To už radši Arribase nebo Marvina.

Reagovat
teenz

Reagovat
janinho

Isca? prosim, povedz ze srandujes. to nech sa tam radsej rovno postavi Zizou

Reagovat
Luc-Luc

Hrajem dobre, ale trapi nas slaba koncovka, Jota a Thiago musi do hry co nejdriv, dolu Firmino a asi Gini asi

Reagovat
Miguel19

Liverpool už mohl dát tak tři branky, a to hraje vepředu bez dvou hráčů. Firmino je neuvěřitelně zbytečnej hráč..

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda ten rozhodčí tam dobře přerušil ten jeden protiútok Realu

Reagovat
avicii

To mohla byť ich najlepšia akcia, celkom som trpol

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sice za cenu přímáku, ale takticky v pohodě. Šestka jak má být

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Čo už

Reagovat
Kokesh

Milner.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
janinho
Reagovat
smazaný uživatel

V kontextu této situace, jsou reakce na zákrok Casemira celkem úsměvné. Ten sice vypadal o dost divočeji, ale nebezpečnější je podle mě tenhle typ zákroků.

Reagovat
janinho

asi tak. case to zbytocne vyhrotil, ale tie place o CK su uplne mimo.

Reagovat
Kily

já bych tedy za zákrok, jaký předvedl Casemiro, červenou dal, ale viděl jsem jen sestřih a nevěděl o tomhle. Když na to koukám, tak k tomu zákroku Casemira vůbec nemělo dojít

Reagovat
pantondavo

To uz by sis ale nezapiskal na takovy urovni.

Reagovat
Kily

zapískal, vyloučil bych bílého

Reagovat
Coutinho10

Milner nejbehavejsi hrac na hristi

Reagovat
Wat

A Bobby druhej... to je taky kumšt, když na hřišti skoro není vidět.

Reagovat
Coutinho10

j vsimnul jsem si ho jenom jednou, jak tam prosel mezi 3 protihracema nekde v pulce utocny pulky

Reagovat
Kejza

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez střídání?

Reagovat
Coutinho10

skoda Bobby, dalo se davat

Reagovat
Luc-Luc

Tvl dejte uz gol, uz je cas

Reagovat
KnoxXx

Firmino zije

Reagovat
pantondavo

Ale jako ušoplesk dneska zatím top

Reagovat
KnoxXx

Vinicius

Reagovat
vladis271

Real si to pyta a my sme neschopni

Reagovat
Kixi Syhimour

obligátní střídání v 60. minutě

Proč prostě nestřídá dřív? Fakt to má prostě odměřené, že v 60. minutě a nikdy dřív.

Reagovat
Sm0ker

Taky to mohlo být později.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Mane

Reagovat
Giwdul

Druhý poločas už je odevzdaný, opravdu škoda, že tam něco z těch šancí nepadlo v prvním. Mohl to být boj o postup.

Reagovat
pantondavo

Valverde dobre zakopnul

Reagovat
PP

Uuuf.. Benz mu mohl klidně přelámat zápěstí.. Blázen ten Allison..

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

A k tomu tie otrasne rohy

Reagovat
smazaný uživatel

a co z nich cakas? ved tam nema kto hlavickovat

Reagovat
smazaný uživatel

Salah má pálící den

Reagovat
gonzalesl_is_back

Salah nechal zavzpomínat na svoje působení v AS Řím.

Reagovat
KnoxXx

ten Real je strasne lahkovazny ... sa tam ponukaju 4 a loptu nema vo vysledku ani jeden (a zrazu je Pool v sanci uplne z nicoho)

Reagovat
pantondavo

Zachranuje to profesorska obrana a Curtois.

Reagovat
vladis271

Nemohol by si madrid odviezt cely nas utok so sebou domov?

Reagovat
Hai

Reagovat
Aldeano

Trio Mané, Firmino a Salah už spolu asi hrát nemohou, respektive nevypadá to, že by se to herně vrátilo tam, kde to bylo před rokem, dvěma...

Reagovat
REPLIKATOR

Salah je ještě v pohodě, ale ti dva...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Aldeano

U Maného mě to překvapuje nejvíc no, ten šel vážně hodně dolů.

Reagovat
stiflerovamama

Asi by bolo lepšie keby sme to prehrali 0:4, lebo pozerať sa na tú impotenciu vpredu je frustrujúce.

Reagovat
pantondavo

Chybí tam Vazquez, mnohem platnější hráč než Asensio, nechápu, že ho pouští pryč.

Reagovat
janinho

to este nie je iste. lucas zaskakuje vyborne ale akonahle by bol fit carvajal, hazard a mozno pride mbappe tak lucas by bol zase na lavicke. ja mam velmi rad hracov ako on, ktori nepindaju ze malo hraju a vzdy tam nechaju 100%, ale v tejto situacii nemoze cakat nejaky vacsi plat. ja dufam, ze sa este dohodnu.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Chittak_LFC

Klid, Liverpool tam šoupne dva až ke konci, aby Real neměl čas na odpověď.

Reagovat
Ed_Hazard

Asensio dole. Toto už je trápenie.

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino a Mané pořád na hřišti... dva hráči s nejhorší formou, tak nevím, jak chceme dát nějaké góly.

Reagovat
cristiano.K.

Mané byl padesát minut náš nejlepší hráč

Reagovat
KnoxXx

co ma byt Rodrygovou najvacsou prednostou? (pretoze mi pride uplne k nicomu)

Reagovat
masly008

cena

Reagovat
vacin

Nedostatek hráču...

Reagovat
Anacron

Po dvou zápasech jsme se vrátili ke hře, kdy při sledování lituju, že jsem nešel radši spát

Reagovat
pantondavo

Však druhej poločas je profesorskej výkon na udržení skóre, cos čekal, že se budou hnát za gólem?

Reagovat
janinho

3 mega tazky zapas za 8 dni s dost zdecimovanym kadrom. akoze neviem co si cakal ze budeme hrat...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Anacron

Jde o to, že tohle je náš běžný výkon poslední 3 roky. Kdyby to bylo pouze teď v tomhle určitém zápase, tak neřeknu ani slovo.

Reagovat
pantondavo

Ale prd

Reagovat
Anacron

Co prd? Jakože normálně hrajeme zábavný fotbal?

Reagovat
pantondavo

Zabavny fotbal aktualne nehraje nikdo, kdo ma na dosah ligu i LM. A to uz peknych par let.

Reagovat
Biozdenda

A co vlastne resis? Cerstve jste vyhrali El Clasico a ted prave vykopavate z LM jednoho z favoritu ja bych byl rad, i kdyby to vypadalo hnusne..

Reagovat
Anacron

To chápu když fandíš Atletům

Reagovat
Biozdenda

Jo tohle to ja mam uz dlouho nastavene, ale popravde nefandim ted uz nikomu. Atletiko me uz nebavi, asi bych to mohl vyhodit.. Ja jen, ze na tyhle velke zapasy se vetsinou nasazuje tahle hnus taktika, protoze to proste funguje a neprislo mi, ze by Real byl favorit v tomhle dvojzapase a stejne to dali.. Ja myslim, ze nehlede na to, ze to nebylo nejhezci to proste zasluhuje respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

A jakého favorita, že to vykopli? Myslíš toho, který je v lize mimo top 4 a poráží je kde kdo? To už Chelsea měla těžšího soupeře než Real. Liverpool nebyl favorit ani v očích vlastních fanoušků.

Reagovat
janinho

neriesim posledne 2 sezony, akurat ked hrame o postup do semi s velmi tazkym superom tak nebudem asi pindat ze za tohto stavu tam za danych okolnosti (zraneni, nabity kalendar) tam hrame poctivu defenzivu miesto nejakeho futbalu na krasu.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Příště to udělej, alespoň nebudeš střízlivým fanouškům kazit radost ze zaslouženého postupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň čestný

Reagovat
vladis271

Nedali by gol ani keby hrali 4 zapasy. Otras

Reagovat
Mato178178

Karta pre modrica nič?

Reagovat
Registrujisejenproto

Jota taky dnes špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne porazitelny super, my ale nema na to formu a mentalitu. LM budúcu sezónu asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

nemame

Reagovat
pantondavo

MOTM za mě Courtois.

Reagovat
Malresi

Imo z vašej strany MOTM obaja stopéri a v tesnom závese Thibo.

Reagovat
avicii

Povedal by som ze herne sme aj na to mali, ale formou našich útočníkov sme prišli o šancu postúpiť a Real si to postrážil.. Inak to zloženie semifinále je asi najhoršie co si pamätám, nič proti Realu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně pořád lepší než s United

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

nejhorší SF všech dob

Reagovat
N.Gin

Bylo 2019...Az na Barcu tymy EL

Reagovat
Aldeano

Reagovat
martin.b

Kdyby aspoň vítěz toho ročníku nebyl 3.nejúspěšnější klub CL..

Reagovat
N.Gin

A dalsi semifinalista 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

naopak ty semifinale budou zajimavy zapasy a ani nevim, kdy naposledy tyhle tymy proti sobe hrali...skoda teda, ze bez nas, ale i tak se tesim a hlavne na tymy, ktere tu LM musi vyhrat PSG vs Man City

Reagovat
avicii

Ale tak áno, atraktívne dvojice to sú rozhodne

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
penepi

Práveže je výborné. Aj Chelsea mi tam sedí, zaujímaví sú pod Tuchelom.

Reagovat
bayern987

Reagovat
YNWA__MSN

Tohle je naprostá strašný. NUDA. Live by nedalo gól ani za dalsich 180.minut....Absolutne bez nápadu, kreativity, koncepce... Chce to nový impulz... Nějakou velkou změnu pro příští sezónu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
YNWA__MSN

A to obrana Realu vypadá jak vypadá.... Letos mimo top4, V LM konec už čtvrtfinále, Fa Cup taky nic... Ok já to beru nemůže být každý rok, tak úspěšný jak ty poslední dva.. Spíš mě štve, že na to Klopp absolutně neumí zareagovat a hraje pořád to samé, dělá chyby (jako nekoupit stopera v létě, nebo alespoň hned na začátku ledna, kdyby se Matip nezranil, tak Kabaka nepodepsal ani poslední den prestupaku) atd.. Zidane si Kloppa namazal na chleba...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jednak to dneska byl dobrý výkon, nevím proč mluvíš o nedostatku nápadu, kreativity, koncepce...

Prostě nás letos jako vždy potopil útok, naopak co se týče tvoření šancí tak vykazujeme vzestupnou tendenci, vzpomeň si na zápasy třeba proti Burnley, Brightonu, Southamptonu, West Bromu atd.

Nákup stopera byl risk, který se podstoupil, Kabak by stál 30 v létě a na to jsme neměli dostatek finančních prostředků. Nikdo nemohl tušit, že přijde taková apokalypsa, co se týče zranění a bude to vypadat, jak to vypadá. Vem si například, kdybychom vyměnili koupi stopera za útočníka, to už bychom byli v naprostém hajzlu...

Co se týče nákupů v poslední den přestupku, tak to se u nás praktikuje už delší dobu (v létě to bylo totéž), nevím proč se to děje, ale silně pochybuju, že by to bylo Kloppovo přání.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak ale souhlas s tím impulzem, nějaký hráč, který to vytrhne musí přijít

Reagovat
smazaný uživatel

Mane out a Redmond in leda tak

Reagovat
Kixi Syhimour

No nic, holt co naděláš.

Každopádně tohle byl výkon, který klidně mohl přinést tížený výsledek, bohužel tahle sezóna je pro nás prostě prokletá, myslel jsem, že třeba v LM by se nám to mohlo nějak vrátit, ale evidentně na po*raného aj hajzl spadne. Nicméně to samozřejmě není jenom smůla, ta útočná trojka šla prostě výkonnostně do hajzlu, ten rozklad je až fascinující.

Gratulace Realu

A Milnera žeru

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva, hurá!

Reagovat
Jackmaker1989

MoM Thibo

Reagovat
One-Real

Karim Tibo Zidane

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Luc-Luc

Real zaslouzene, v prvnim zapas jsme byli spatni, dnes uz to bylo lepsi, ale prislo mi, ze Real hral tak na 50%, skoda, ze Salah nepromenil na zacatku zapasu, mohlo to byt zajimave...v SF neni komu fandit

Reagovat
zasranej malíř

Vamos!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda. Takhle suchy triko jsem necekal.

Reagovat
pingla

suché triko, Liverpool strašný

Reagovat
Beči

Reagovat
Kenneth

Skvele zvladnuty tyden a ted si pojdme pro ten double sampioni.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Jackmaker1989

Ale teda za mna, ti co hravaju klasika ale Nacho za mna MoM za dvojzapas. Zboznujem ho. Mendy a Luka klasici

Reagovat
Aldeano

Zizou opět skvěle. Výborná organizace hry, každý hráč věděl v jakém prostoru má být. Oproti tomu bezradný Liverpool. Je vidět, že ten tým je za zenitem, je na něm deka a ten kádr potřebuje okysličit.

Těším se na první setkání s Chelsea a věřím letos v double!

Reagovat
cristiano.K.

ten bezradný Liverpool si vytvořil asi sedm šancí

Reagovat
Aldeano

Já v tom systém neviděl a Real naopak hrál to co potřeboval.

Reagovat
Giwdul

Ten Real, kterej hrál to, co potřeboval, mohl úplně s klidem prohrávat v desáté minutě 2:0. Tyhle řeči mě hrozně baví.

Reagovat
Aldeano

Ale neprohrával. A hlavně není to poprvé. U Liverpoolu jsem neviděl tak dobrou organizaci hry. Naopak se mi líbil například Phillips, jak to zvládl. Ale útok a záloha u Vás zklamání, Thiago měl hrát místo Milnera od začátku a stejně tak Jota místo Maného.

Reagovat
cristiano.K.

Real uhrál to co potřeboval, nicméně Liverpool mohl dnes postoupit.

Reagovat
REPLIKATOR

Real k poražení, bohužel neschopný útok zhatil jakoukoliv šanci.

Reagovat
vladis271

Real strašne profesorky, keby sme nemali v útoku paródie na útočníkov tak sa trasú o výsledok a možno aj nepostúpia. Každopádne na tohtosezónny Liverpool to bohato stačilo.

Reagovat
valloire

Nejsme labilní Barcelona pod vedením labilního Messiho kurva. V suchym triku.

Reagovat
avicii

Ale ani my sme neni Liverpool spred roka dvoch

Reagovat
Registrujisejenproto

s první větou souhlas ale úplně suché triko to nebylo

Reagovat
Malresi

V prvom rade gratulujem Realu, zaslúžený postup, Zizou je proste frajer. Keďže sme vypadli, tak budem fandiť práve Realu, vôbec by som sa nečudoval keby to celé vyhrali. Liga Majstrov je proste ich súťaž

Čo sa týka tohto zápasu tak som veľmi rád za diametrálne odlišný výkon z našej strany oproti prvému zápasu, až na koncovku bolo takmer všetko dobré. Vytvorili sme si dostatok šancí na to, aby sme uhrali postupový výsledok, no efektivita dnes na našej strane nebola. Škoda.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
misinho7

Reagovat
avicii

Ja im to neprajem lebo to už na môj vkus povyhrávali veľmi často asi PSG teda

Reagovat
Malresi

Ja PSG na čele s Neymarom teda nemusím, City a Chelsea už dupľom, takže za mňa jasná voľba.

Reagovat
Luc-Luc

za me asi radsi Real nez PSG, hlavne at to nevyhraje City, uz tak se jim neda moc smat, kdyz neposrali ctvrtfinale, ale vitezstvi v LM by bylo uz moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kenneth

Verim ze v lize to ctvrte misto udelate.

Reagovat
Malresi

Ľahké to nebude, ale máme to vo svojich rukách. Vy snáď urobíte double

Reagovat
Giwdul

Bohužel to ve svých rukou ani zdaleka nemáme..

Reagovat
Malresi

Teoreticky nie, no myslel som to tak, že ak vyhráme všetky zápasy do konca (prípadne stratíme napr. len v 2 zápasoch), tak by to imo malo stačiť. West Ham, Chelsea a Leicester budú strácať tiež.

Reagovat
avicii

diki, Live do LM jednoducho patrí

Reagovat
r3

Reagovat
janinho

z curtoisa je opora so vsetkym co k tomu patri. keby na zaciatku nevychytal salaha tak by to asi dopadlo uplne inak.

bolo tam zopar zbytocnych strat a vpredu sa tiez dalo vytazit viac, ale za danych okolnosti to bol poctivy vykon a zasluzeny postup. nastastie bez nervov, lebo ak by to bolo 1:0 tak by to bolo ovela nervoznejsie.

Reagovat
Coutinho10

tak bohuzel, fotbal se hraje na goly a ty nejsme schopni dat a Realu jsme zadny nedali a ten, co se povedl tam, tak bylo spis stesti, takze Real si to dnes zkusene pohlidal a proto jde dal

Reagovat
smazaný uživatel

Phillips neskutočný, ten by mohol zostať. Matip preč.

Aspoň defenzíva snáď naberie sebavedomie, dnes bol kvalitný aj Alisson. Ďalší zápas kľudne útok Jota-Salah-Shaqiri. A záloha kľudne Fabinho-Thiago-Firmino.

Reagovat
Luc-Luc

skoda, ze neni rychlejsi, jinak si to dava docela dobre

Reagovat
Malresi

Fúha, zrovna na nepríjemný Leeds by som sa do tak rozsiahlej rotácie asi nepúšťal, inak súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho-Thiago nie je rotácia, sú už na seba zvyknutí za ten čas, tretí Bobby ich doplní, už tak hrali niektoré úseky zápasov...

Útok treba zmeniť, to vidí každý.

Reagovat
stiflerovamama

Čo by Firmino v tej zálohe robil keď dodrbe každú finálku a z tých jeho dotykov pred 16 -kou tak jeden z 15 neskončí protiútokom súpera.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Chittak_LFC

V součtu obou utkání Real zaslouženě.

Oceňuji, že hráči Realu nijak zvlášť nezdržovali a neprováleli se k 90. minutě.

Nicméně, několikrát opakovaná chvála na Real, resp. Zidanovu přípravu mi přijde trošku zcestná, protože kdyby ofenzivní trojka LFC měla trochu více štěstí, mohlo to být 3-4:0.

Reagovat
Fairplay

Na druhou stranu Real měl ty šance snad ještě větší..

Reagovat
pantondavo

A kdyby misto Vincka hral CR, tak jste radi za 3:3

Reagovat
stiflerovamama

No čo povedať, asi by fakt bolo lepšie keby sme to prehrali jasne 0:3 a nikto by nič nepovedal. Takto sme z toho proste mali vyťažiť viac a bolo ešte frustrujúcejšie pozerať sa na tých impotentov vpredu. A stojím si za tým, že ten ich neskutočný výkonnostný prepad túto sezónu nás stál lepšie výsledky omnoho viac ako nejaké faily v defenzíve. Jasne, tie zranenia v defenzíve ovplyvnili hru celého tímu, ale tí traja šli individuálne strašne dole....

Ale pochvala pre Milnera, hrozný borec Dnes super aj Trent, jediný hráč, ktorý vie dať nejakú prekvapivú prihŕavku.

Reagovat
misinho7

Inac poklona pre fans Live ze to tak zobrali v pohode a sportovo a dokonca niektori praju Realu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
avicii

Ja vám to neprajem len skrz to ze to vyhrávate furt ale ze by mi to nejak vadilo..

Reagovat
janinho

Reagovat
Kenneth

Velky rozdil oproti barcelonskym fnuknam o vikendu.

Reagovat
misinho7

to sa neda porovnat no oni by tam urcite dnes nasli nejaku penaltu a Koeaman by plakal a spamoval na twitter ze Case mal mat redku

Reagovat
Visca el barca

To říká někdo, kdo radši rok nepíše a vrací se vždy, když je šance na trofej ty šampione?

Reagovat
Kenneth

Hezky ses v tom poznal. Každopádně si mě nejspíš pleteš s Vaším guru Jirkou.

Reagovat
teenz

Ten je naprosto nejlepsi v teto discipline.

Reagovat
JM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
YNWA__MSN

Nejhorší semifinále ever? Dva ropný pakluby, Abramovicovo Chelsea a nesympatickej Real

Reagovat
pantondavo

Nauc se sklonovat, ty nesympaticky semifinale ever

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Vsadim gule

A ty myslíš, ze by to pool nějak zachránil?

Reagovat
YNWA__MSN

Live by tam letos neměl co dělat... Ale doufal jsem, že třeba jeden z dvojice Dortmund/Bayern

Reagovat
Vsadim gule

Mě se dvojce real-chelsea docela libi, ale city-psg to je fakt skareda dvojce. Kdyby tak vypadli oba

Reagovat
misinho7

Teraz vypustit Edena na Chelsea a tak moze ist znova na marodku

Reagovat
Malresi

Inak, keby môžem spätne prehodnotiť moje prianie pred žrebom, tak by som určite Real nedával hneď za Dortmund Imho by sme mali väčšie šance na postup takto spätne proti ostatným tímom i keď by to s najväčšou pravdepodobnosťou dopadlo rovnako

Reagovat
cristiano.K.

Jenom Salah měl čtyři šance, Bobby dvě a Wijnaldum jednu. Selhali jsme v koncovce, výkon byl velmi dobrý. Sezona je bohužel neúspěšná. Thiago z lavičky je špatnej.

Rozhodla hned ta první šance Salaha.

No nic, sezona je neúspěšná, příští rok bude náš

Reagovat
smazaný uživatel

" příští rok bude náš" pls, viem, že to myslíš zo srandy, ale na tento výrok majú patent mancs na čele s pokrytcom glumom Olem . Ten ho opakuje dosť často

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Aldeano

Věříš, že i bez větší změny v kádru se to může najednou otočit k lepšímu? A příští rok můžete hrát o titul? Například Firmino se do nějaké větší formy už asi nedostane. Mané, kdo ví. Naopak Jota a Thiago, když hrají od začátku, tak ukazují, že to změnit mohou. Paradoxně i přes ty ztráty v obraně je Váš problém v útoku. O kom se mluví, že by měl v létě přijít/odejít?

Reagovat
avicii

Stoper a útočník snáď priorita.. Všetko len špekulácie.. Ja co som teraz videl do útoku sa točí meno Patson Daka (Salzburg).. Mane sa podľa mňa ešte zdvihne, Firmino možno tak v zálohe..

Reagovat
Aldeano

Přitom Keita, který přišel z koncernu se moc nepovedl ne? A stál asi 60? Ten bude v létě na odchodu nebo se mu bude ještě dávat šance?

Reagovat
avicii

Ale aj Mane tam hral.. Je možné že ak príde dobrá ponuka tak pôjde

Reagovat
Aldeano

Reagovat
LFC & STEVEN 8

já bych se ho zbavil, a Oxlade-Chamberlaina taky.

Místo nich přivést jednoho, co se týče zdraví spolehlivějšího záložníka.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cristiano.K.

Ano, otočí se to k lepšímu a budeme hrát o titul, pokud se nám vyhnou tak brutální zranění jako letos. Měli jsme během sezony asi sedmnáct stoperských dvojic, to se zkrátka někde musí projevit. Domino efekt, kdy se přestalo dařit všem řadám a nejvíc se po právu nadávalo na útok.

Stačí se podívat, jak jsme si vedli do prosince, kdy těch zranění nebylo tolik.

Jota vytváří tlak na všechny ostatní ofenzivní hráče. Do útoku podle mě nikdo nepřijde, pokud někdo neodejde. Od Thiaga se čekalo víc a pokud ho dostaneme do formy, může být naší největší posilou. Zatím je docela ticho, co se přestupů týče.

Reagovat
Aldeano

Já takový optimista ohledně Liverpoolu nejsem. Mané nebo Firmino, to musí být už o psychice a nevím, jestli se ta deka z toho týmu podaří zvednout bez nějakých větších změn...

Reagovat
smazaný uživatel

Mane sa podla mna oklepe, o Firminovi pochybujem. Skor ma osobne zaujima aj Robertson ci sa dostane do svojej formy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

*až na tu poslední větu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak velkej respekt Nachovi a Militaovi. Narychlo splacana stoperska dvojice a celej ten extremne tezkej tejden zvladli uplne excelentne. Hlavne Militao ukazal ze budoucnost v Realu urcite ma.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

akurat som to chcel napisat akoze sialene ze par mesiacov dozadu by sme sa bali dat Militaa hrat proti Eibaru a teraz odohral 3 dolezite zapasy a vsetky top, k Nachovi uz nemam slov ten je proste super. Nasral by som na Alabu, predlzil Ramosovi a zostal pri stoperoch ako mame

Reagovat
Dayman

Reagovat
Malresi

Reagovat
Kenneth

Jako celkove sem zvedavy jak tohle Real vyresi. Jednani s Ramosem jsou na mrtvem bode, o prodlouzeni s Varanem zadne zpravy, Militao pry take oznamil ze by chtel z duvodu nenasazovani po sezone odejit. Dalsi otazka je jak dlouho to Nacha jeste bude bavit ta jeho role 3.-4. stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze Ramos odejde. Prijde Alaba. Varane zustane, Militao taky. Nachovi je 31, ten uz se imho nikam hrnout nebude a bude preferovat dohrani kariery v Realu.

Reagovat
Foppy

Podle mě to zabalí Varane a půjde do Anglie.

Reagovat
pantondavo

S Militaem se pocita, nedavno byla takova zprava.

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Teraz vážne, horší nick k tvojej osobe na výber nebol?

Reagovat
misinho7

Tiez si nemozem zvyknúť ze je to imp ten nick mi k nemu nesedi no

Reagovat
Kily

ten nick můžeme obnovit, stačí jenom napsat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
madridcan

Dneska 20:55 před Edenem

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o kompletni obnovu uctu nebo jde jen o tom, ze se uvolni ten nick, takze se budu moct pod nim zaregistrovat znova?

Reagovat
teenz

Nech si tenhle, je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne osobne se taky libi, ale zase impa tady mam uz skoro 10 let.

Reagovat
JM

Proč vůbec ta změna?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoho vecera jsem se opil a impulzivne jsem ten ucet smazal. Uz si to moc nepamatuju, ale vim ze jsem procital diskuze a z nejakyho duvodu jsem se na EF hrozne nasral. No a rano jsem se probudil bez uctu.

Reagovat
stuff

Reagovat
JM

Aha

Reagovat
misinho7

niekto sa opije a impulzivne pise blbosti byvalkam..niekto maze ucty na EF

Reagovat
Anacron

Radši se ztrapnit před ex, než si smazat účet na EF

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem, ze pod timhle uctem aspon nejakou dobu uniknu tvoji pozornosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne neunikne nikto(:

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Kilymu a PJovi za spolupraci.

Reagovat
Kily

s poděkováním ještě počkej, až přijde faktura

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

nuda

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Nemáš začo

Reagovat
TopinB

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
r3

Reagovat
Kily8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Israha

Reagovat
smazaný uživatel

Militao je podľa mňa aj úplne super prirodzená náhrada v prípade odchodu jedného z Ramos/Varane a vôbec by som to neriešil napr. Alabom. Možno je to hype, ale Militao má podľa mna dokonca po hernej stránke predpoklady v obrane dominovať spôsobom ako napr. van Dijk či Ruben Dias.

Reagovat
vilp

Mně se hodně líbí i jeho rozehrávka, je v ní lepší než Varane a daleko lepší než Pepe.

Reagovat
teenz

Reagovat
Foppy

Občas trošku zmatkuje, ale jinak je výborný.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Militao stal koľko? 40 mega? To nie je žiadny nazdárek typu Kabak či Phillips. Nacho je zas skúsený mazák.

Reagovat
Foppy

já jsem Edera teda dost zatracoval, ale v uplynulých týdnech mě přesvědčil. Myslím že po sezóně bohužel odejde Varane, Sergio naopak zůstane. I kdyby přišel ten alaba tak mi nevadí hrát ve složení Ramos Eder a náhradníci Nacho s Alabou. Je ale otázka jestli by se Nacho a alaba s takovou roli smířili. Nacho má de facto poslední šanci odejít někam jinam, calabasas těžko bude do klubů kde budeš sedět. A do zálohy bych ho fakt necpal...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Svatej

Tak naviděnou v semi.

Reagovat
smazaný uživatel

Real nemám rád, ale bohužel právě Real zvládl zatím přestavbu kádru lépe než Atletiko a Barcelona, kde Koeman je úplně marnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že vypadl Liverpool se všema těma Sallahama a Vinalduama.

Reagovat
Miguel19

To naše semifinále bude hrozně nekoukatelná sračka...

Reagovat
teenz

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kaja900

První zápas bude dobrej, odveta bude nuda si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že před dvěma roky bychom v podobném dvojzápase byli na koni a soupeř by si s námi nevěděl rady, ale letos (a vlastně už i před rokem - ta krize útoku je delší, než se říká) je to jinak...

Soupeř byl objektivně nad naše síly. Včera to hráli docela na udržení a stejně neinkasovali. Výborné individuální výkony jejich obránců, na to že se nejedná o stálice. Nemluvě o Prasemirovi, který je bohužel fakt výborný. A doma nám zase ukázali, jak má top evropský klub útočit.

My jsme včera myslím celkově obstáli. Zahrát takto oba zápasy, dalo by se mluvit o šanci na postup, ale tu slabou koncovku nemůžeme jen tak ignorovat a říct, že to byl dobrý výkon celkově... Množství šancí v pohodě, ale útočník je musí umět i zakončit. Jestliže tým z našich včerejších šancí nevsítí třeba třikrát, tak prostě momentálně do semifinále nepatří. Kluci to v sobě musí zase najít...

Velmi mě potěšil výkon Milnera. Není divu, že hraje tak dlouho na vrcholu a že jej manažeři zbožňují. Je to fakt příkladný bojovník. Taky se mi zdá, že se nám vrátil Trent, včera to byla z jeho strany nádhera, vlastně naše záložníky trošku vyučoval kreativitě

No a ještě chci zmínit Kabaka, v posledních dnech tu na něj byly dost negativní názory... Já bych ho za tu opci hned bral, je to solidní volba, určitě má časem na základ v takové soutěži. Nemůže v jeho věku hrát jak Virgil, to byl měl cenovku čtyřnásobnou... Potenciál tam ale podle mě do základní sestavy je.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Milner ještě musí aspoň rok dát, do rotace do zálohy a jako backup, když hoří kraje obrany.

Kabaka nechat, šance, že se vedle VVD zvedne tam je, ale samozřejmě výměna Matip - mladší, zdravější posila by měla taky proběhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/1ddKodo.png

Zidane po tom jak Casemiro sundal Milnera.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
DePeyrac

Zidane je KRÁL! Nechápu jak mohl takhle relativně mladý nasbírat takové zkušenosti a přehled ... Během týdne 3 velmi těžký zápas, narvaná marodka a obrana komplet rozebraná a on i tak nastaví strategii tak, že to funguje na to co potřebují Ale jasně lůzři budou furt mlejt to o náhodě a štěstí a že kdyby bylo bývalo, tak .... :)))

Reagovat
misinho7

mali by sme si ho vazit zlatom, co stale dokaze je masaker este nech mu v lete kupia Mbappeho

Reagovat
DePeyrac

Jestli jsou v PSG finančně gramotní, tak ho letos prodají ať za něj dostanou zaplaceno a dle dostupných info on chce jen do Realu, takže šanci máme dost velkou ;) Pokud mu nenabídnou takovej nesmyslnej plat, že mu to každej den bude vozit kamion :)))

Reagovat
Luc-Luc

vcera rikali na o2, ze Raiola chce pro Haalanda milion euro tydne, takze Mbappe, ktery je lepsi, bude chtit urcite minimalne neco podobneho

Reagovat
DePeyrac

no co si budem ... strašidelný prachy

Reagovat
Foppy

Tak Real v platu v politice drží jasnou linii už dost dlouho, řekl bych že trošku počítám s tím že kdo chce hrát v reálu tak to bere i jako velkou prestiž, tak třeba to nebude taková strašná raketa. Uvidíme o kolik si řekne ale top hráče jako je mbappé určitě potřebujeme. Btw., Haalanda prý Dortmund vůbec letos nepustí a bude moct jít až přes výkupku příští rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím napísať, že za aktuálny dvojzápas by som až tak Zidanea nechválil, v prvom zápase sme urobili veľké množstvo chýb, neskúsený stopéri robili chyby, aj keď ok, využili naše slabiny. Ale druhý zápas teda Zidane nič zázračné neurobil, dokonca by som povedal, že Real mal až zbytočne pasívnu taktiku a LFC ich mlel.

Reagovat
teenz

Ale noták.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, však ste porazili najslabší Liverpool za posledných 5 rokov...

Reagovat
DevilBrox

Argumentovat se dá taktéž tím, že Real má nejslabší kádr za posledních X roků.

Reagovat
teenz

Bezpochyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále hodnotnejší a kvalitnejší ako tento zdecimovany LFC. Militao stal koľko? Benzema forma, Asensio talent, kvalitný Mendy a brankár. A hlavne najlepšia záloha na svete, takže to nie je žiadny slabý tím .

To máš minimálne 6-7 top hráčov z 11.

Reagovat
Kenneth

Ty vole vy jste v prosinci byli Class 2020, nejlepsi tym anglicke historie a najednou mam pocit ze jsme vyradili prumerny anglicky tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri na históriu zranení, ktorú vypísal hore kolega, do toho si pripočítaj formu útočnej trojky a vyjde ti, že áno, aktuálne ste porazili tím s priemernou formou a v zostave s nazdárkami ako Phillips či Kabak, naproti tomu vy ste mali stopérov - drahého a kvalitného Militaa, a skúseného Nacha v najlepších rokoch. Do toho najlepšiu zálohu na svete. My máme síce skvelého Fabinha, ale aj Wijnalduma, ktorý je vyčerpaný a po sezóne odchádza, starého Milnera a Thiaga bez formy...

Reagovat
Kenneth

A Real zraneni nema? Realu nechybela 3/4 obrany s tim, ze v odvete tam hral typek s oteklym kotnikem, ktery tam nikdy nehral? Utok ma Real uplne stejne tragicky jako vy a nezmeni na tom ani to, ze se Vinicius 2x ukopl. Jinak co s tim ma spolecneho kolik Militao stal? Jeste pred tydnem mel odehranych 700 minut letos a katastrofalni vykony. Nacha beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže vaši náhradníci sú Militao, ktorý je v klube tri roky, stal 40 mega (?, v princípe je to jedno, ide o drahú posilu s obrovským potenciálom) a má skúsenosti z ťažkých zápasov z Porta a Nacho, ich dvoch chceš porovnávať s Phillipsom a Kabakom? To snáď nie. Máte širší a hodnotnejší káder, nás kosili zranenia ešte viac ako vás (čo dokázal aj Kixi hore) + užší káder čo do kvality hráčov.

Mali sme šancu, čo sme ukázali aj včera, keď sme vás herne prehrali, ale vzhľadom na to, čo som napísal, a vzhľadom na našu neformu ste boli favorit vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by človek nepoznal históriu Militaa, myslel by si, že je to 20- ročný vyhukaný borec bez skúseností typu Phillips, pritom je to už v porovnaní s našimi stopérmi mazák odskúšaný z repre a hlavne z Porta .

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Stále zabúdate, akých hráčov ste mali v minulosti a vyjadrujete sa, ako by ste porazili LFC so stopérskou dvojicou Metzelder-Heinze, v zálohe s Gagom a s Parejom a na krídle s Drenthem .

Reagovat
smazaný uživatel

A v útoku so Soldadom ...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
teenz

To je asi pravda, Liverpool nesleduju a co předváděl Mane, Salah a Fimi bylo na vyhazov. Nadruhou stranu otočit to do roviny, že za výhru RM můžou vaše chyby a že ZZ nic zázračného neurobil mi příjde stejně přehnané, jakože je ZZ lucker a LM vyhrál 3x náhodou. První zápas jsme hráli dobře, druhý jsme hráli co bylo potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, prvý zápas ste hrali dobre, nie výborne a druhý ste hrali slabo, to sa na mňa nehnevaj. Vytvorili sme si z vášho pohľadu príliš veľa vyložených šancí, urobili ste mnoho chýb.

Reagovat
teenz

Já se o výborným výkonu nebavím. Jen o tom, že ZZ to zvládnul a pochvalu by si zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

OK. Stále sa to dalo zvládnuť aj horšie.

Reagovat
teenz

Počkej, ty to píšeš jako by byla naprostá samozřejmost přes vás postoupit, jako místo Live proti nám stála Horní Dolní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak akože, nalejme si čistého vína, z vášho pohľadu bola povinnosť prejsť cez tento zdecimovaný LFC. Boli ste favorit.

Reagovat
teenz

To se dá samozřejmě aplikovat i na vás, že byla povinnost nám nasypat alespoň bůra s naší obranou, kde hrajou náhradnící a jeden defenzivní záložník.

Reagovat
smazaný uživatel

Hore som písal, už sa opakujem, takže to je všetko z mojej strany

Reagovat
teenz

* btw ten záložník hrál zraněnej

Reagovat
Kenneth

Najednou. Pred zapasem jsme tu z vaseho tabora cetli neco jineho a podle bookmakeru jste byli oba dva zapasy favorit vy.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Anacron

Taky vás porazil nejslabší Real za posledních 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

To je picovina, ten LFC vyradil v roku 2009 .

Reagovat
Anacron

Jo to určitě Vždyť ta sestava je k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, Casemiro-Kroos-Modrič či Benzema by si nekopli ani v Evertone

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Anacron

Ano záložní trojka je zatím pořád super, takže tedy opravím svá slova aby si byl spokojen. Porazil vás Real s nejslabším útokem za posledních 20 let. Jeden v poslední době spolehlivý Benzema na tom vůbec nic nemění. Jinak zbytek útoku Lucas - Asensio - Vinicius - Rodrygo - Mariano no vždyť to je něco neuvěřitelného.

Reagovat
smazaný uživatel

Záložná trojka vie vyhrávať zápasy, pretože je to (často, ale nie vždy, vo vašom prípade ale áno) najdôležitejšia časť tímu. Svojho času sme vás vyradili so zálohou Xabi-Mascherano-Gerrard. A na krídlach s Rierom (Babelom) a Kuytom, ktorí by sa u vás dostali max. na lavičku.

Reagovat
misinho7

Ty si strasny hejter. Akoze nie je to real 3-4 roky dozadu ale as take desne to nie je. Inac by sme neboli tam kde sme.

Reagovat
misinho7

Az*

Reagovat
smazaný uživatel

stále máte veľmi dobrých hráčov a úplne iné možnosti ako LFC, kde Klopp spravil zázrak, že s peniazmi porovnateľnými s Wolves vyhral behom dvoch rokov LM a PL.

Reagovat
Anacron

Uznávám, že chtít včera něco trochu více oku lahodícího by bylo asi moc. Ale vy asi zase nějak moc rychle zapomínáte. Ano říct mi někdo v září, že v půlce dubna budeme bod od prvního místa v lize a v LM postoupíme do semifinále, tak tomu opravdu nevěřím a je to samozřejmě super teď. Ale na tu hru se dívat nedá pořád vesměs stejně. A jsme tam kde jsme primárně díky tomu co předvádí zbytek ligy, ne díky tomu, že my bychom se nějak zlepšovali. A já to ani nemám za zlé ZZ nebo těm hráčům co tam teď máme. Prostě mají nějakou kvalitu a s tou se nic nedá dělat. Já nadávám především na to, že to nechalo vedení do tohoto stavu dojít.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Neskúsení*

Reagovat
Foppy

Podle mě byla taktika dost uzpůsobená tomu, že jsme měli v sobotu El clásico. Věřím tomu že kdyby byli hráči odpočatí, tak tam od začátku zase napadáme a nutíme vás vzadu k chybám... Teď to byl prostě 3. Těžký zápas v řadě pro prakticky totožné hráče, kteří navíc hrají v obdobném složení už delší dobu díky marodce... Navíc ať valverde zvládl svoji novou roli úplně bravurně, tak minimálně ze začátku bylo vidět že není zvyklý tu lajnu pilovat tak vysoko a prakticky se tím dost zúžilo hřiště na pravé straně.

Reagovat
smazaný uživatel

My sme mali tiež v sobotu ťažký zápas, kde sme museli hrať do poslednej minúty a otačať skóre, a že to bolo len tak tak. A naši hráči napádali a mleli vás celý zápas.

Reagovat
Anacron

Takže budeš srovnávat zápas s Aston Villou s El Clasicem jo a ještě aby jste nenapadali, když jste museli dát dva góly

Reagovat
Foppy

Reagovat
Foppy

Jako sorry, ale trochu soudnosti... Opravdu jste nás nemleli celý zápas, možná tak prvních 15 minut, pak už to bylo úplně s klidem. A mluvil jsem o tom, že s El classicem v nohách a výhrou 3:1 z prvního zápasu asi nikdo nečekal, že budeme presovat a nechávat vás chodit do breaku..

Reagovat
teenz

Jsem si jen tak proletěl komentáře pod losováním.

Hristo Stoichkov19.03.2021 13:19#

Naopak, týden hrůzy, Liverpool je připraví, my je sejmeme v Clásicu a pak si je dodělá i Liverpool a budou mít po sezoně .

Reagovat
misinho7

Reagovat
Dayman

Reagovat
Foppy

Tak dá se říct, že mu to vyšlo.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele