předkola - 4. předkolo - mistrovská část - 1. zápasy
18.08.2010 20:45 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Red Bull Salzburg - Hapoel Tel-Aviv 2:3

Salzburg byl herně přeci jen o něco lepší, ale v utkání tahal už od první minuty za kratší konec. Hapoel Tel-Aviv nakonec svůj náskok ubránil a do odvety si tak veze velice slibný výsledek.

Od trenéra domácích Huuba Stevense dostal opět důvěru slovenský fotbalista Dušan Švento, který nastoupil na levé straně zálohy. Salzburg tenhle zápas nezačal vůbec dobře. Už v první minutě byl totiž ve vápně faulován Shechter a nigerijský brankář Enyeama penaltu s přehledem proměnil.

Domácí rychlá branka samozřejmě zaskočila, a tak v úvodních minutách byli herně lepší hosté z Tel-Avivu. Po deseti minutách hry začali být domácí aktivnější. Několik standardních situací a rohů jim však vyrovnání do té doby nepřineslo. Po necelé půlhodině se to domácím podařilo, když se trefil střelou zpoza pokutového území Pokrivač a nutno dodat, že vyrovnání bylo naprosto zasloužené, jelikož Hapoel se po úvodní trefě zcela zatáhl do defenzívy.

Jako blesk z čistého nebe přišla druhá branka pro hosty, pro Salzburg to byla do šatny hodně studená sprcha. Na centr si totiž naskočil nikým nehlídaný Ben Sahar a poslal Hapoel opět do vedení, které si hosté odnesli také do šaten. První poločas tak skončil 1:2.

V 53. minutě akcie domácího Salzburgu klesly prakticky na bod mrazu. Na 1:3 z jeho pohledu totiž zvýšil Shechter, když se sám proti Tremmelovi příliš nerozpakoval a s ledovým klidem střelce skóroval. Tento hráč se také postaral o pokutový kop hostí.

Malá naděje svitla Salzburgu po sedmašedesáti minutách hry, kdy v pokutovém území fauloval Kende a střídající Wallner z penalty snížil na 2:3. Domácí bušili do obrany Hapoelu, ale nedařilo se jim najít mezeru, kterou by některý z hráčů pronikl a dostal se do vyložené šance. I přes velkou snahu už se Salzburg k vyrovnání nedostal, a tak si izralský Hapoel odváží velmi cenné vítězství.

Autor: Michael Künzel / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

remiza nebo tesna vyhra Salsburgu. Muj tip obe muzstva daji gol

Reagovat
satan_666

jasně to přeju Salzburgu, 3:1

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
cresposuper

1-1

Reagovat
KnoxXx

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Hapoel Tel Aviv

Reagovat
Shevchenko

Tak jsem si správně tipl nejem výsledek, ale i průběh. Hapoel zaslouženě, Salcburk jsou trapáci.

Reagovat
Lorcan

Hapoel do Ligy Mistrů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele