základní skupiny - skupina G
15.09.2010 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Real vytěžil ze střelnice proti Ajaxu pouze dva góly

Real Madrid zahájil dobře svoje účinkování ve skupině Ligy mistrů a po značné převaze přehrál doma Ajax Amsterdam 2:0. Bílý balet zasypal branku Holanďanů kanonádou střel, ovšem ujala se pouze ta Higuaínova, Anita si vstřelil vlastní gól.

José Mourinho již vtiskl svou trenérskou pečeť hře Realu Madrid. Jediné, co ho musí ještě trápit, je proměňování šancí. Jeho svěřenci vypálili na branku Stekelenburga 35 pokusů, ale pouze dva si našly cestu do sítě. Naopak tým Martina Jola se nevymanil z tlaku a zahrozil jen zřídka.

Domácí učinili v sestavě dvě změny, když Ramose nahradil na pravém beku Arbeloa a místo Benzemy nastoupil Di María. Hosté z Amsterdamu vyběhli na trávník v očekávané sestavě. Bílý balet se dostal do první šance v 5. minutě, kdy po přihrávce Higuaína pálil vedle Ozil.

Další příležitost měli domácí po střele Khediry, dále se předvedl dvěma nebezpečnými jeho krajan Ozil. Hosté mohli odpovědět Sulejmanim, ale jeho střela šla mimo. Na druhé straně napálil v 17. minutě míč do břevna Higuaín. Pak se dvakrát zaskvěl proti Di Maríovi a Ronaldovi brankář Stekelenburg a následně překazil radost Portugalci stoper Ooier.

Ve 31. minutě se domácí fanoušci konečně dočkali. Xabi zahrával roh, míč nasměroval do vlastní branky Anita a přes teč Higuaína byl gól připsán zadákovi Ajaxu. Do dvě minuty nato se blýskl pěkným průnikem Marcelo, jeho přihrávku nezasáhl ideálně Higuaín, Di María pak trestuhodně netrefil branku. Až do konce poločasu měl převahu Real, ale pokusy Marcela, Ronalda a Ozila se neujaly.

I druhou půli rozjel Real Madrid svižně. Dvakrát měl příležitost Higuaín, poté tváří tvář Stekelenburgovi selhal Ronaldo. Ani do třetice se nevedlo Higuaínovi, který po odraženém míči přestřelil zcela volný branku Ajaxu. Hostům se nedařilo vymanit z tlaku, o čemž svědčila další rána Di Maríi do rukavic gólmana Holanďanů. Ani dva následující pokusy Ronalda neznamenaly další gól.

Real se dočkal druhé branky v 74. minutě, po obloučku Di Maríi vypálil Ozil, odražený míč ještě vrátil na malé vápno, kde stál připravený Higuaín, jenž bez váhání zavěsil. O dvě minuty nato po kombinaci mezi Ronaldem a Higuaínem skončil míč nad brankou hostí. Ajax odpověděl krásnou střelou Emanuelsona do břevna, dorážku Sulejmaniho vytáhl jednou rukou Casillas.

Aktivní Ronaldo se stále tlačil do šancí, tři jeho střely buď šly vedle, nebo jim stál v cestě Stekelenburg. Holanďané odpověděli střelou De Jonga, který vypálil nad. Poslední velikou šanci spálil opět Ronaldo, který nedoklepl do odkryté branky přihrávku Higuaína.

Autor: Jaroslav Smrž / www.marca.es

Komentáře (376)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jsem si jisty ze Mourinho nastavi taktiku s kterou vyhraji..tip 1... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

nenastaví nic škoda jen, že bude chybět Luis a Vertonghen

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto že nebude hrál Luis ani Jan ??

Reagovat
smazaný uživatel

oba stojí za karty z předkol.. je to na prd mělo by se to v základních skupinách mazat..

Reagovat
Josifek

Je to blbý, nesmyslný a nefér, ještě víc to zvýhodňuje ty kluby, které do soutěže vstoupily bez předkol.

Reagovat
madridcan

pepe tiez nemohol hrat prve kolo ked dostal cervenu v osemfinale LM s Rimom...

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
afc ajax

1:2

Reagovat
AjaxFans

Bojím se nášupu,ale snad 1:1 by bylo zlaté

Reagovat
Mircu5

1:0

Reagovat
Mircu5

Oprava 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 - 1

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Real musí doma vítězit pokud chce postoupit... 3:1

Reagovat
Devil

2:0

Reagovat
cresposuper

2-1

Reagovat
Al Capone

na ČT budou dávat zápas Žiliny kde se jedná jenom o kolik místo aby radši daly Real s Ajaxem nebo Bayern s AS nebo Marseille se Spartakem

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam několik zástupců českého fotbalu, to se nesmíš divit...

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej relevantní zástupce je Čech. Vidět Rilkeho mi celkem k ničemu není. Neni to ani reprezentant ani potenciální reprezentant a totéž platí o zbytku žilinských Čechů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že to je dobře, že dávaji ten zápas, jen jsem chtěl říct, že si to ČT obhájí.

Reagovat
smazaný uživatel

za Chelsea přece chytá Péťa ...

Jinak souhlas - Ty dva tebou jmenovaný mače jsou určitě nejlepší. Marseille mi nijak atraktivní nepřijde, kor když Deshamps sám tvrdil, že to nebude asi žádná hitparáda.

Reagovat
Al Capone

asi to nebude kdovíjak skvělé utkání, ale já se vždy rád podívám na Lucha Gonzálese

Reagovat
smazaný uživatel

stěžuj si někde jinde, Chelsea fandí hodně lidí i tady v ČR a chtějí ji vidět, navíc je tam repre gólman, ale je to přece česká televize a ne španělská nebo rakouská. Navíc hraje Žilina, na kterou se zase budou chtít dívat lidé, kteří se do československa narodili a ke slovensku mají vztah. A když k tomu připočteš slováky, kteří v ČR žijí, ten výběr je jasný. Nikdy se nezavděčíš všem, v tomhle případě to ale bude divácky hodně sledované...

Reagovat
smazaný uživatel

Že fandí Chelsea hodně lidí v republice a chytá tam český gólman ještě neznamená, že nehraje Chelsea ve skupině z dalšími soupeři a jak Spartak, tak Marseille bude pro Modráky daleko vyrovnanější a tam to ČT mohla klidně dávat. Takhle to dopadne tak, že Chelsea uvidíme v každém jejich zápase. Tfuj

Že se budou dívat na Žilinu lidi, co se narodili v Československu - to si, doufám, děláš jenom srandu. Já se v Československu narodil a na Žilinu zvědavý nejsem. A to jsem fotbalový fanda.

Reagovat
smazaný uživatel

A já se zase vsadím, že všechny její zápasy odvysílané nebudou...Co se těch čechoslováků týče, napsal jsem, že jde o lidí, kteří mají k Slovensku vztah, takže asi tam nespadáš...

Reagovat
smazaný uživatel

ti lidi, co mají ke slovensku vztah žijí asi blíže ke Slovensku, než já (u mě je to cca 100 kiláků) a tam mají vysílače ze Slovenska přesah a můžou se koukat na STV. Sám o tom vím, když natočím anténu, STV chytám i tady.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já nic takového nechytám a žiju cca 50km od hranic. Asi proto, že máme diginu společnou pro celý barák...

Reagovat
smazaný uživatel

Jednotku a dvojku chytíš v pohodě aji v Přerově uprostřed Moravy. Btw. Taky bych asi radši viděl Bayern s AS, ale chápu že ta Žilina prostě alespoň jednou musí být v televizi a teďka je na to ten nejlepší zápas. Prostě smůla, no.

Reagovat
Kily

je to tak mám i Galaxii, tudíž tohle řešit nemusim, ale zápas Real-Ajax mi přijde daleko atraktivnější než Žilina s Chelsea, kterou mi televizní stanice poslední roky často nabízely dvakrát týdně. Akorát to teda nesmíme psát slovenským fanouškům, podle nich jsme totiž podivní

jinak škoda, že nebude hrát Suarez, docela jsem se těšil na jeho souboje s obranou Realu, vidim to na 2:0

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl Ajax v plné síle z před pár let zpátky, tak by to byla brutální skupina. Takhle si bohužel myslím, že nemá proti Realu a hlavně Mourinhovi šancu.

OT : Valencia šel dneska na operacu a možná si nevrátí celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to pěkně hnusný záběr. Přeju mu brzké uzdravení

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je 1:0, při troše štěstí 0:0. Bude to souboj úporné obrany domácích a aktivně hrajícího Ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba jo a treba ne. Osobne bych cekal, ze Ajax bude hrat otevreneji, nez kluby ve spanelske lize. Tak se pak lidne muze stat, ze i padne vice golu a ze to bude pekny fotbal. A myslim si, ze se ted Real konecne trochu ukaze. 2-3 goly (a to myslim i od utocniku)

Reagovat
smazaný uživatel

vtipne..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že se ti tip povedl, akivně hrající Ajax a bránicí Real, jo přesně takhle to vypadalo že prosím tě drž raději hubu, to že nemáš Real rád neznamená, že je musíš hned kritizovat a navíc za něco co vůbec nehraje, kdyby jsi viděl předchozí zápasy Realu (přípraváky a druhý zápas v PD), tak takové hovno ani nevybliješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea a Žilina v ČT? Supr, tak to vím určitě, že se koukat nebudu. Opět výběr zápasu podle toho, kolik bude hrát Čechů a hlavně aby jeden tým byl z anglické ligy. Nebo že by přenos ze Žiliny zvolili, proto, že bude nejlevnější? Každý má jiný vkus, ale myslím, že zápasy Real-Ajax a Bayern-AS Roma jsou papírově mnohem atraktivnější, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas... kdyby hrála Sparta, tak bych to pochopil, ale Chelsea mohli dát až se Spartakem, kde bude víc našich reprezentantů než 1

Reagovat
smazaný uživatel

Divím, se že nedávaj ten Real s Ajaxem. Souboj dvou velkoklubů, který patří mezi ty vůbec nejslavnější v historii (kam se na ně hrabe Chelsea, natož Žilina). Navíc Real má nového trenéra a kupu nových hráčů, takže i proto je ten zápas atraktivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Real s Ajaxem bude hrát ještě jednou, není to konec světa Navíc nikdy se všem lidem nezavděčíš...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, že do vkusu všech se netrefíš. Ale přijde mi, že zápasem Real-Ajax by potěšili víc lidí, než Žilina-Chelsea. Ale ČT prostě jede v tomto česko-anglickém trendu... No co, aspoň nebudu večer tvrdnout u televize .

Reagovat
smazaný uživatel

já si zase myslím, že na tento zápas se bude dívat více lidí, než by se dívalo na ten Real...Ale to jsou jen spekulace, ovšem ČT má v ruce nějaké materiály, podle kterých rozhodují a sledovanost je jistě jedním z faktoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, spekulace. Ale troufnul bych si říci, že ta sledovansot se v základních skupinách zas tak neliší.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea taky bude hrát ve skupině další 4 daleko vyrovnanější zápasy, a přesto ji dávají hned v tom prvním, kde o moc nepůjde a je to jasné asi každnému kromě tebe a BlackOtty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšeš výš, zřejmě bude ČT dávat většinu jejich zápasů...a když ne Chelsea, tak Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš než atraktivní bych řekl prestižní.. Neřekl bych, že to pod Josého taktovkou bude zrovna pastva pro oči

Ale je fakt, že třeba i ten Šachtar s Partizanem mi přijde mnohem lákavější, než ta Žilina

Reagovat
smazaný uživatel

ano, zrovna teď ráno jsem si řikal, že ten zápas bych taky rád viděl ach jo

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli platí to z loňska, tak ČT má právo prvního výběru zápasů v LM a všechny zápasy mají určitě za stejnou cenu v jedné licenci. Jedině náklady, že vyslat komentátory na Slovensko je levnější než třeba do Španělska.

Jinak Real s Ajaxem dávají na Nova Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Za stejnou cenu? To jsem nevěděl. No smůla, že Nova Sport v nabídce naší televize není...ale zas tak nutně ten zápas vidět nemusím. Jediný opravdu důležitý zápas tento týden je zítra proti Palermu.

Reagovat
rufus

Kdyžtak to budou dávat na svým webu: http://tn.nova.cz/sport

Reagovat
Al Capone

tam se mi to vždycky seká, to radši rojadirecta.com

Reagovat
rufus

Tak to máš smůlu, protože mě to tam funguje vždycky dobře. Zatím sem to teda nepoužíval moc často, protože Galaxii doma mám, ale párkrát sem to využil a v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

já NS mám, takže na to koukat budu, ale mě jde hlavně o systém, kdy si pomale začínám připadat, že je Chelsea nějaý český nároďák, či co. Dávají ji i proti úplně lůzrovským týmům a stěžuju si, protože se i za moje prachy nakupují zápasy, na které bude zvědavá možná hrstka modrých dětí.

Reagovat
smazaný uživatel

loni na čt moc často Chelsea nebyla...

Reagovat
smazaný uživatel

máš statistiku? Chci se přesvědčit. Co já vám, tak vás dávali předloni i v Kluži.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem se díval na program čt a ani jeden zápas ze základní skupiny Chelsea tam nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak místo Chelsea dávali určitě Arsenal. To je v podstatě totéž .

Reagovat
smazaný uživatel

nene, ani Arsenal jsem tam nezahlédl...Možná tam byl jednou, ale víckrát určitě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně, to se divím. Vždyť minulou sezónu dávali fotbal ještě na ČT2 a ČT4. To mi přijde divný, že by nedávali tyto dva týmy ani jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to zkontroluj

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná práce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fakt zvláštní .

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš to, možná si to pleteš s vysíláním na NS, ale ani tam myslím nebyla Chelsea nikterak protežována...

Reagovat
smazaný uživatel

nepletu si to s ničím. Chelsea je dávaná hodně. Pokud tomu bylo loni jinak, tak OK, ale je to výjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ono je to taky dáno tím, že tehdy jely paralelně jak čt2, tak čt4...

Reagovat
clinger

to je bez debat.ovšem větší sledovanost bude jistě mít právě Žilina s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

dost pochybuju, Podle mě kdo se dívá na LM pravidelně, tak by si spíš zapnul tento zápas a kdo se na ni pravidelně nedívá, tak si nesedne k televizi na fotbal jen kvůli Žilině.

Reagovat
clinger

těžký odhadnout,třeba ne.hlavně si myslím že to přitáhne hodně lidí kteří LM pravidelně nesledují

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvé bych v to moc nedoufal. Lidi nepřitáhne k TV mnohdy ani zápas českého týmu, natož aby se koukali na slovenský. A zadruhé - pro koho by měly být přenosy vysílané? Podle mě pro fotbalové fanoušky.

Reagovat
Al Capone

mě spíše zápasy českých nebo slovenských týmů odradí

Reagovat
smazaný uživatel

jak Sparťan jsem zápasy Sparty kvitoval, ale chápu, že ne každýmu se to líbilo a zakydávalo to v TV čas, kde by mohl běžet nějaký atraktivní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

ale já chápu, že se to nelíbí každému, ten výběr, přesto si troufnu říct, že to přiláká více diváků, než Real vs. Ajax...

Reagovat
Xavi

Je to hnus no, absolutně nejhorší zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Al Capone

nevíte proč už ČT nedává zápasy i na 2? aspoň si člověk mohl vybrat...

Reagovat
rufus

Místo toho je dává Galaxie. Nějak se o ty práva spolu podělily.

Reagovat
smazaný uživatel

protože na čt2 už nebudou dávat vůbec sport, tuším...

Reagovat
Al Capone

diky oboum

Reagovat
clinger

pro mě oba týmy nesympatické,ale Real mnohem více takže doufám že tam AJax nějakej bod urve

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Ajax neco uhraje ale bez Luise a Jana to bude hodne tezky...verim v remizu 1:1

Reagovat
Josifek

Povinné vítězství pro nás, bylo by fain uhrát i nějaký výraznější výsledek, protože Ajax k nám těžko přijede betonovat, takže prostor pro naše šance by docela měl být.

Reagovat
smazaný uživatel

hraju to 02...možná až moc odvážný

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to byla parada jako vcera od Barcy, nezlobil bych se, ale forma Realu zatim ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

No doufám, že dneska to bude dobrý fotbal, když už chci koukat na baletky , tak at to stojí za to

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 alebo 2:1..dufam, ze Higuain da gol..mohlo by mu to dost pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

dvě nebo dokonce tři branky? Nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

vsadíme se?

Reagovat
smazaný uživatel

no, se sázkama mám špatný zkušenosti, ale nejseš herbage, tak možná jo.

Reagovat
madridcan

100% tri goly padnu...daj stavku

Reagovat
smazaný uživatel

změna nicku nepřipadá v úvahu, páč už tenhle není tak úplně můj, že jo. Takže něco vymysli

Reagovat
madridcan

ja som primitiv vymysli daco ty u mna sa to moze tykat hoci aj nicku

Reagovat
smazaný uživatel

proč by to nemohla být sázka o nick? Třeba já taky nemám svůj vlastní, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

protože mám ještě 14 dní tenhle a už změnu nicku nechci. Tenhle je ještě dobrej, ale dokážu si živě představit, jakej bys mi vymyslel ty a na to serru

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je to jenom nick

Reagovat
herbage

Se mnou se již nevsázíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě by to chtělo kurzívu

Reagovat
herbage

Kdybys přistoupil na změnu nicku na měsíc, tak bych oželel i to vínko

Reagovat
smazaný uživatel

už je scháním. Do konce roku je máš určitě.

Ne, na změnu nicku už nepřistoupím. Kazí mi to statistiku. ....... Ne, nevysvětlím to.

Reagovat
herbage

Škoda, zrovna pro tebe bych měl pár pěkných nicků v zásobě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypiš nějaké. To by mě zajímalo. Moje požadavky:

1. Nick mě nesmí jakkoliv spojovat s takyklubek v Madridu

2. Nick nesmí vyjadřovat jakoukoliv náklonnost mé osoby k osobě Mouřenína.

3. Nick nesmí jakkoliv hanobit můj milovaný klub Barcu a osoby s ní spojující, minimálně - Pepek, Puy, Xavi, Messi

4. Nick naopak může jakkoliv hanobit čest a jméno našeho prezidenta Rosella.

Reagovat
herbage

Všechny body splňují, ale nechám si je pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

jsi docela přizdi*ráč

Reagovat
smazaný uživatel

každej tomu říká jinak. Já bych spíš řekl, že se chovám obezřetně, protože znám herbageho uvažování.

Reagovat
smazaný uživatel

dyť je to jenom nick

Reagovat
smazaný uživatel

každej máme asi o nicku jiné představy. Já bych tam nějakou extrablbost napsanou mít nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro mě má můj pravý nick taky hodnotu, ale když se vsadím o nick a prohraju na měsíc, tak se nic nestane...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, prakticky nic se nestane, ale já už bych chtěl zase ten svůj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je srat na vsecko a nesazet se

Reagovat
smazaný uživatel

Ja takhle mozna budu muset Martymu koupit flasku.

Reagovat
smazaný uživatel

<i>jakou statistiku?</i>

Reagovat
madridcan

minuly rok by to skoncilo asi 6:3,ale aj tak si myslim,ze bude plusko a cca nejak 4:2

Reagovat
stas87

3:3 ci 4:4 nejaka cervena+11ka a budem spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

jj to by šlo a vyloučit by mohl třeba bukvičku

Reagovat
AjaxFans

7

Reagovat
Ligter

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

moje přání je 0:2 a ČK pro Higuaína a Benzemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

0:8

Reagovat
smazaný uživatel

Handicap na Real ?

Reagovat
Losinho

Mělo to být na ČT4

Reagovat
smazaný uživatel

proc ten vyraz? btw: na na ct4 by mela byt chelski, na nova sportu prave real. jeste nechapu, proc stv 3 a stv1 davaj zaroven zilina-chelsea

Reagovat
Losinho

Vím, že je na Nova Sport Real, ale já mám jenom ČT4, takže mi to je nanic. Snad tam na ČT nebudou tlačit furt Žilinu na úkor právě takovejch zápasů, jako Real - Ajax.

Reagovat
AjaxFans

Já až dnes zjistil,že nám ti idioti vypli Novu Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak někdo můžu furt dokola řešit co na jakým programu dávaj od tý doby co mám internet se na tv zásadně koukám !

Reagovat
Losinho

Je rozdíl na něco čumět na ČT a na netu

Reagovat
Al Capone

i kvalita je stejná, že? a to ještě nemluvím o tom, když se to každou chvíly seká

Reagovat
smazaný uživatel

v súčastnosti sa dá nájsť internetový prenos na "skorotelevíznej" úrovni...chce to len skúsenosti s hľadaním a vytipované obľúbené stránky...a absencia českého/slovenského komentátora je často výhoda ...ale telka je pohodlie a zvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Sice tam chyta Peta Cech, ale co z toho, kdyz si nesahne ani jednou na balon a bude v zaberu jen na zacatku pri podavani rukou a na konci pri dekovacce Dneska sou tak atraktivni zapasy a oni daji prenos, kde pu 20ti minutach nebude o co hrat a nebo to bude nezazivny beton.

Reagovat
smazaný uživatel

záleží jenom na tom jak seš šikovnej a jak rychlý připojení máš

Reagovat
RC

politika český televize je neuvěřitelná

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

este ze do dava Nova Sport

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

ajax berie vsetky body.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite vyhra realu, jeste se chci zeptat, za co je Suarez v trestu?

Reagovat
smazaný uživatel

za žlutý v předkole .. stejně tak to má Jan vertonghen .. budou Ajaxu hoodně chybět, aale snad i tak Ajax něco uhraje !!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tsigi

Fandím remíze

Reagovat
madridcan

nehra Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro

Reagovat
smazaný uživatel

to j škoda

Reagovat
Marv

nebylo by lepsi kdyby hral na kridle Higuain a na hrotu Benzema?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz uz, tak naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo...

Benzema--------Ronaldo

...................já..................

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych vedel, ze muzu Higuaina potkat v Olomouci, to bych se asi lepe na ulici rozhlizel...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych věděl, že muj šef je v Olomouci, tak v Olomouci nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

Krystýna tahá Benzemu na špagátě?

Reagovat
Kokesh

Kristýnka.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný džouk...seš frája

Reagovat
smazaný uživatel

měli dávat Žilinu na ČT 4 a Real na ČT 2 a kazdej by byl spokojenej,jinak tipuju že na Realu to bude řežby,takže 5:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:0..DOufám,že si zastřílíme..:)..Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Nene Real vyhraer,ale 2:1.

Reagovat
Kokesh

Už aby to bylo. Tak nějak tuším, že Ajax dostane bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 - Higuain, Ozil

Reagovat
Krausio_Real_M

na posledni chvili se zrani ramos, to je jak naschvál

Reagovat
smazaný uživatel

to není naschvál,toje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Bo sem vsadil,že Ajax dá gola.

Reagovat
Kokesh

Však to by dal lehčeji přes Ramose, než přes Arbelou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Nevypadá to

Reagovat
Krausio_Real_M

neprovokuj , truchlim

Reagovat
smazaný uživatel

Omg davaji radsi nakou blbou cobolskou zilinu ktera hraje ligu za barakem Tohle je 10x atraktivnejsi .. a zadne ceskoslovensko nejsme takze si tu zilinu strcte nekam(CT)

Reagovat
madridcan

Casillas - Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo - Alonso, Khedira - Di María, Özil, Ronaldo - Higuaín

Adán, Benzema, Lass, Granero, Mateos, Canales, Pedro León

Stekelenburg - Van der Wiel, Alderwiereld, Ooijer, Anita - De Zeeuw, Enoh, Emanuelson - El Hamdaoui, S. De Jong, Sulejmani

Verhoeven, Eriksen, Blind, Lindgren, Tainio, Oleguer, Jozefzoon

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nebude to lehký zápas, ale hrdinou hostl bude Stekelenburg. Výhra 2:0

Arbeloa v základu mě trochu děsí, ale holt zranění je zranění. Asi nikdy nepochopim, proč je Khedira v základu místo Lasse na kterýho nemá ani z poloviny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sestava ja hrozna

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se chce divat a nema třeba přístup k programu na kterem to davaj tak si najedte na www.vysledek.com tam na football a potom ješte na UEFa Champions League si vyberete zapas ale ješte musite kliknout na to video co se vam hned objevi vim je to zdouhavy ale da se na to divat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To hřiště?

Reagovat
minoLFC

ten Arab v Reale vyzerá jak Baroš

Reagovat
minoLFC

ten Arab v Reale vyzerá jak Baroš

Reagovat
Kokesh

Prej Stekelenburg vzal prvně balón. Haha...

Reagovat
smazaný uživatel

a dvě minuty na to "xabi mohl dostat červenou"

Reagovat
AjaxFans

¨Marten si dnes zachytá.Jinak to je od nás slabota,Jol je musí trochu zdupat o poločase

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool....konečně, byla to jen otázka času...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

booooooože marcelo to udělá takhle parádně a pak se bojí kopnout pravačkou

Reagovat
Kokesh

Njn být sám před golmanem a nahrát to hůře postavenému spoluhráčí je taky umění.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že kdyby to měl na levou tak to zakončí, ta pozice si o to jasně říkala...bohužel si ten míč špatně postrčil a Marcelova pravačka asi nesrší sebevědomím

Reagovat
Kokesh

Tak tohle je u většiny leváků. Levou mají výbornou, ale pravou jen na opírání. I když pro mě je naprosto nepochopitelný, že v dnešním moderním fotbale umí někteří hráčí doopravdy kopat jen jednou nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni poločas paradni Pripomina mi to Lyon doma, kvalita soupeře stejna...Ale nedani šance, fotbal pěknej...Snad to vydrží, musí.

Reagovat
Josifek

No nevim, ten první poločas s Lyonem se mi líbil víc. A Lyon má asi o trochu lepší hráče než Ajax.

Reagovat
AjaxFans

Hlavně fin. možnosti jsou někde jinde.

Reagovat
Kokesh

Tohle možná stačí na Nizozemskou ligu, ale ten výkon je od Ajaxu doslova ubohý. Nebýt tragické koncovky, mohlo být skóre několikanásobně vyšší...

Reagovat
smazaný uživatel

Suverenny polčas

Reagovat
smazaný uživatel

a že prý Real bude hrát pod Mourinhem hnusný defenzivní fotbal...řekl bych, že ten první poločas byl ze strany velmi dobrý a pohledný...dozadu bez většího problému, střed Xabi-Khedira taky pracuje dobře, a ti 4 do ofenzívy si to dávají velmi dobře...akce na jeden dotek, rychlé přenášení hry, průniky ze stran, střely ze střední vzdálenosti, patičky, dost příležitostí....zatím se mi to líbí....hráč prvního poločas jednoznačně Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

hra pekná, pár osobných záverov po prvom polčase:

1. Marcelo do obrany neprekvapil a je to bieda

2. Mesut už Kaká do zostavy nemusí pustiť

3. Di María nemusí byť marný

4. Xabi konečne ukazuje, že vie prenášať hru a jeho prihrávky sú nádherné

5. pán expert na trávniky z Londýna by sa mal prísť pozrieť k nám na dedinu na zápas a uvedomiť si, že ten trávnik na SB je poriadne na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Na trávník unikla nafta z nějakýho stroje, která ho rozežrala. Navíc byl ještě napaden plísní. Na přesazení nebyl dostatek času, proto byly zatím použity pouze chemikálie.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Kily

jojo, třeba u nás v Pardubicích něco podobného moc dobře známe, nám se tady o trávník starají takoví experti, kvůli nimž se během jednoho roku nemohlo strašně dlouho hrát na městským stadionu a na druhým, na němž dneska FK Pardubice hrají ČFL, bylo nutné trávník celý vyměnit

Reagovat
Kokesh

Cris je dneska ale hodně zabržděný.

Reagovat
smazaný uživatel

No pome Ajax, nieže urobíte hanbu Eredivisie

Reagovat
AjaxFans

Snad ostuda nebude

Reagovat
Kily

po prvním poločase se nabízí jedna otázka - to Suarez znamená pro ofenzívu Ajaxu opravdu tak moc, že bez něj je tým tak bezzubý? Beru, že hrajou v Madridu proti Realu, ale co jsem viděl, tak Čech měl za první poločas víc práce jak Iker a to jsem to na ČT4 přepnul jenom třikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon taky neměl nic u nas...A jak to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

a AC tiež nemalo nič zo hry a v druhom poločase prišli ako vymenený nemôžem byť kľudný kým tam ešte 2 nešupnú

Reagovat
Kily

jojo, nepíšu, že tam třeba Ajax nemůže nic uhrát, ale za první poločas mě opravdu hodně zklamal. I přes absenci Suareze jsem čekal víc

Reagovat
AjaxFans

To mě teda taky.Nulté výkony krom Martena.Záloha K.O

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax tragický, se Suarézem bych jim dával šanci aspoň na nějakou haluz, ale takhle si je Real sfoukne jako svíčku. Jinak Cristiano je letos nějak z formy, ne?

Reagovat
Josifek

Zatím bych řekl, že nic moc, ani ty střely mu nejdou jak minulou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

možno bude číslo sedem dlhé desaťročia prekliate až kým s ním nepríde nejaký odchovanec

Reagovat
Josifek

Raúl se stal se sedmičkou jednou z největších legend klubu, tomu se Cristiáno nemůže vyrovnat ať bude mít na zádech jakékoli číslo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tie rohy sú veľmi dobré, to je u Realu novinka

Reagovat
smazaný uživatel

koncovka

Reagovat
smazaný uživatel

achjooo, vsechno e dobry, hezke akce,..ale to zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se to musi prolomit, to je fkt strasny..takovejch sanci, ale koncovka nulova

Reagovat
smazaný uživatel

sulejmani a de jong tragici

Reagovat
smazaný uživatel

To skoro vypadá, že nikdo v Realu neumí pořádně vystřelit. Všechno jde do brankáře nebo do kytek.

Reagovat
C0br

Z těch šancí co dnes Real neproměnil, by Gabrinus liga mohla žít půl roku...

Reagovat
smazaný uživatel

Už malo byť aspoň 7!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax na SB už priposratý prišiel, to býva na tomto štadióne osudné...prehrali si to v hlavách, to je vidieť pri súbojoch, veľmi veľa priestoru pri šestnáske nechávajú

Reagovat
smazaný uživatel

ajax dostava vacsi kolotoc ako zilina

Reagovat
smazaný uživatel

to už není možné, vždyť to je zápas na 10:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

to uz neni mozne toto

Reagovat
smazaný uživatel

ten De Zeeuw sa strasne podoba na Sneidera

Reagovat
AjaxFans

Možná jen vtom že umí vystřelit z dálky

Reagovat
smazaný uživatel

uz bolo na case

Reagovat
smazaný uživatel

bylo na čase.....jinak Ozil hraje parádně!

Reagovat
smazaný uživatel

jedna lajna, druhá lajna, stred, všade vidieť Mesuta

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo Higuain nejlepsi strelec LM 2010/2011

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalo co je

Reagovat
smazaný uživatel

jalovej

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim te

Reagovat
smazaný uživatel

tento zápas mu vyšiel "len" gólovo

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje famozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

do p....ja uz videl hatrick pro pipitu

Reagovat
smazaný uživatel

No nech mi nik nevraví, že dnes by nebol spravodlivý výsledok 8:1!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chce to poradneho utocnika a mozne by to bylo ...

Reagovat
smazaný uživatel

cris ten gól snad nedá

Reagovat
smazaný uživatel

canales

Reagovat
smazaný uživatel

jj, slušný 3 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty by jsi ho pustil driv? kdyz Ozil hraje vic jak famozne

Reagovat
smazaný uživatel

pokud je stav 2:0 tak mohl jít samozřejmě dřív. Takhle si udělá čárku za start a nedá mu to nic.

Reagovat
smazaný uživatel

však on těch šancí dostane víc než dost...

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je ale je skoda sundavat predcasne Ozila, kdyz hraje tak dobre...me to i mrzi ze takovej talent si moc nezahraje(pokud bude Ozil pokracovat v tech vykonech)...ma smulu ze je velka konkurence na ten post...a to jeste prijde Kaka

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade mal robit "Saviolu" Vaart a nie Canales, ten mal hosťovať Peréz chce Španielov v kádri, ale Canalesa, Granera a Leóna mi je ľúto...sú to hráči, ktorí sú v kádri len pre národnosť, zrejme ani o Albiola by inak nestáli sedieť niekto musí, ale títo sympaťáci mi do tejto úlohy na 5 minút nepasujú

Reagovat
asskicker

ale hlavne ze budu vysledky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad ze ho vidim zase po dlouhe dobe na hrsitu.

Reagovat
F.Torres

mohl ho tam dát Mourinho už od 80 minuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo Ronaldo

Reagovat
AjaxFans

To byl mazec

Reagovat
afc ajax

Reagovat
Kokesh

Nechápu, proč tam Crise nechá celej zápas. Je po zranění, navíc dneska se dá říct, že z těch útočných hráčů nejhorší, ale i tak se tam musí trápit. A Crisi - ta střela nemusí být nejrazantnější ze všech, zkus to někdy i umístit.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, taky nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorší len čo sa týka zakončenia inak hral výborne, škoda, že mu to tam nepadne

Reagovat
Kokesh

Výborně? První poločas brzdil snad jakoukoliv akci. Určitě není v takové pohodě v jaké byl minulý rok a je na na něm patrný. Ale věřím, že se dá dohromady...na tenhle zápas jsme ho ale nepotřebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jediné čo mu môžem ja vytknúť dnes je zakončenie a občas zbytočné strely, inak krásne prihrávky a 1 na 1 tiež v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Nektere akce na jeden dotek, nabihani hracu a prechody do utoku mi trochu pripominaly Real za Del Bosque. To byla vlastne taky doba, kdy Real neco hral a i poradne vyhral. Jestli to vydrzi a dnesni vykon nebude jen osamocenou vlastovkou, tak budu jedine rad.

Reagovat
C0br

Kdyby to dnes skončilo 10:0, nedivil bych se. bohužel jsem shlédl zápas s nejnižší úrovní zakončení v historii...

Reagovat
smazaný uživatel

a inak bol to valec zakončenie

Reagovat
smazaný uživatel

super ..ale kolik zahozencýh šancí.na Ikera jedna střela..ale Real pořád pořád :)..sem štastný ze hry,už en tolik z těch zahozených šancí,..ale vypracovaná suprovní hra..su spokojen :)..Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

super ..ale kolik zahozencýh šancí.na Ikera jedna střela..ale Real pořád pořád :)..sem štastný ze hry,už en tolik z těch zahozených šancí,..ale vypracovaná suprovní hra..su spokojen :)..Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
F.Torres

parádní válec, jinak Ronaldo je úplně z formy, hlavně střelecky,aspon že 1 na 1 je pořád hodně dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

je po zraněníí no :)..bude zas fit

Reagovat
F.Torres

doufejme

Reagovat
Kokesh

Konečně vidím ve hře určitý systém, jak obrovský posun oproti minulýmu roku. Ti hráči vědí naprosto co mají dělat a když to šlape, tak se na to i pěkně dívá. Lepší koncovka a dneska naprostá spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

totální válec...dalo se čekat, že bude Real lepší, ale že takhle přejedou Ajax, to nečekal snad nikdo...fotbal byl parádní, rychlý, ofenzivní....jediné co je možné vytknout je koncovka, kdyby to skončilo o 7-8 branek tak se není vůbec čemu divit a dalo se by se říct, že ani tak Real neproměnil zdaleka všechny šance.....

Iker - neměl snad nic kromě té dorážky po břevně v druhém poločase

Marcelo - první minuty dozadu nic moc, pak se rozehrál..ale ta tutovka, kdy nahrával

Pepe a Carvalho - velmi dobrý výkon, Ricardo ukázal, že se nebojí zaútočit

Arbeloa - pohoda, dobrý výkon

Khedira - nenápadný výkon, neboural, netvořil, ale jeho poziční hra je skvělá

Xabi - první poločas jasně nejlepší, to je hráč, kterého si musí v Realu udržet co nejdéle

DiMaria - první minuty pár ztracených míčů, pak tam procházel jak nůž máslem, měl by ale zkusit vystřelit občas silou, ne jen plackou

Ozil - hráč zápasu, má parádní zrychlení, hráč do kombinace, muž zápasu

Ronaldo - nehrál jako v top formě, ale jeho výkon bych hodnotil kladně, snažil se, připravoval šance, rozbíhal útoky, střílel..mínus koncovka

Pipita - gól dal /jeden určitě/, měl tam ale pár ztrát, kdy si šel do středu pro míč...mínus koncovka

... ve hře Realu je pomalu vidět rukopis Mourinha, a 100% to nebude od Realu nějaká defenzivní sezóna, tenhle fotbal musí bavit každého...kéžby ale ti naši střelci proměnili aspoň 30% šancí :D

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, to bylo snad 40 strel ze strany Realu, to sem snad jeste nikdy nevidel, parada a naprosta spokojenost

Reagovat
Kily

když jsem ještě hrál fotbal, tak jsme na tréninky měli takové červené kužely a vyšly daleko levněji, než ty, jaké měl dneska Real. Ajax aspoň mohl přivézt trochu trávy, když jí tam maj víc než dost, jeho výkon naprosto tragický. Na Real se moc pěkně koukalo, šancí asi na čtyři zápasy a jeho špatnou koncovkou se může cítit poškozen Besiktas, který mohl přijít o neslavný rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že kukal marty ten Mourinhov defenzívny Real

Reagovat
smazaný uživatel

marty sa teraz na nejaky ten tyzden radsej schova

Reagovat
asskicker

ano po jednom zapase sa tu uz nikdy neobjavi

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira je dobrej dvojník Baroše

Reagovat
REPLIKATOR

Nějaký komentátor ČT říkal, že je to kříženec Baroše a Grygery

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Štěpán. Moc pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem spokojen dnes na 95 %. Hra byla hezka, akce pekne, kombinace supr. Každa akce zakončena, tak to ma byt. Moderni fotbal, nadhera, do zadu super. S hračmi sem spokojen taky uplně, nebyly tam žádné velke chyby, nebo nepovedene vykony. Di Maria, nic moc, ale druhy poločas to vylepčil. Marcelo se mi libil, Mesut taky, Khedira...moc nebyl vidět, nebyl ani moc potřeba.

Velkou radost mi dělaly naše utočne standartky, zajmena pak rohy. Každý roh, až na ten poslední, byl koply fantasticky, pokaždé to bud trefilo našeho hráče, nebo z toho byl před branou zavar, myslim že se nestalo, že by to měl golman hned z první. Z toho mam fakt velkou radost. Dřív se nam moc nestavalo, že bysme měli nějakej větši tlak po rohu. Nebo že by byl zakončeny. Buď sme na to neměli hráče s kopaci technikou, nebo takove signaly, a nebo ty hlavičkáře. Přitom novej tam je akorat Carvalho, a chyběl za to Ramos.

Ja jsem dnes spokojenej, hru sem si užival, přenos mi šlapal dobře, viděl jsem pohlednou hru, spoustu šanci, goly Higuaina :176: a hlavně nulu vzadu. Super

Ale ty neproměněné šance. Určitě pochvalu si zaslouží Stekelenburg. Ale ty střely mimo v jasne pozici... :197: Libi se mi, že to hrači stříleji k tyčkam, po zemi, to je pěkne, ale je potřeba trefovat branu. Možna je to fakt, že Stekelenburg je vysokej, a když si lehne tak je těžke mu to tam dát, mezi tyč a prsty. Ale je to strašna škoda no.

Dneska

Reagovat
smazaný uživatel

cez YES TV to ide paradne, snad si to aj ty kukal cez nich ....

Reagovat
smazaný uživatel

len skoda ze ti davaju vacsinou anglicku ligu, dufajme ze sa to prenesje aj na LM a hlavne na Real

Reagovat
smazaný uživatel

"Buď sme na to neměli hráče s kopaci technikou, nebo takove signaly, a nebo ty hlavičkáře."

rozdiel je ten, ze uz trenuje Mourinho, ktoreho si ty vobec nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, ten na to tak ma vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

toto si robis srandu ze..

Reagovat
smazaný uživatel

Že ešte pred takými 2 rokmi si na toho Ozila kydal, a teraz ho musíš chváliť

Reagovat
smazaný uživatel

pekny valec , az na to premienanie sanci absolutna spokojnost.. hra zapasu opet Ozil , ale lubili sa mi aj Di Maria alebo Higuain.. Ronaldo sa musi co najskor trafit a bude to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

a este odkaz expertom co povazuju Mourinha za defenzivneho trenera : !

Reagovat
Kily

takže to, že Real dneska válcoval Ajax, naprosto mění fakt, že Mourinhův fotbal v Portu, Interu a Chelsea vycházel z pozorné obrany?

Reagovat
smazaný uživatel

prenho bola pozorna obrana stale dolezita, ved aj teraz v Reale.. ale to neznamena ze v tych predoslych tymoch hral defenzivne.. to je rozdiel.. hrat defenzivne znamena hrat to co hral dneska Ajax a to on hrava len vynimocne.. napr odveta na Barce

Reagovat
Mercury

to snad nemyslíš vážně, že v těch týmech nehrál defenzivně :D

Reagovat
smazaný uživatel

myslim.. a vidim ze na toto tema sa s tebou nema cenu bavit

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba v Anglii byla Chelsea pod Mourinhem týmem s nejvíce s nejvíce vstřelenýma brankama ne? a když ne úplně první, tak druhá...v Serii A loni totéž....to zas tak moc o megadefenzivním stylu na 1:0 nesvědčí...

Reagovat
smazaný uživatel

mezi propracovaným stylem s kvalitní obranou a defenzivním pasivním stylem je trochu rozdíl, trošku větší

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
REPLIKATOR

Co kecá ten hňup komentátor. Já tam žádný ofsajd neviděl při 2. gólu

Reagovat
Al Capone

ten blb myslel to, že Gonzalo v době přihrávky Maríi na Özila byl v ofsajdu a pak těžil z toho postavení

Reagovat
REPLIKATOR

Casillas pěknej reflex

Reagovat
smazaný uživatel

CR

Reagovat
REPLIKATOR

Kristýnka

Reagovat
smazaný uživatel

Překrásný výkon Realu Madrid. Jakmile se zlepší zakončení a finální fáze, nebude pochyb o tom, že Real Madrid letos skutečně může přejít přes osmifinále. Jinak mám pocit, že se noví hráči začínají sehrávat

Reagovat
Mercury

Jojo, velice dobrá hra s velkým množstvím šancí, dnes hrál Real moc pěkně. Ozil se mi ohromně líbí, adaptoval se opravdu rychle a budu dost platný (dle mého víc než by byl Kaká). Jinak teda Ajax hrál příšerně, strašně odevzdaný výkon, něco jak včera Panathinaikos. Nejen CHL, ale i PD budou letos moc zajímavé a na souboj Realu s Barcelonou se již ted těším. Ale nemůžu jinak než favorizovat Barcu, ta hra je pořád minimálně o level výš. A srovnávat Messiho s Cristianem bych si z úcty k CR už snad ani nedovolil. Tady není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

ta hra je o level vys? zartujes to neni pravda...Barca hra takto pokope uz niekolko rokov, Real ma za sebou par zapasov..v tom je obrovsky rozdiel a chcel by som vidiet hracov Barcy hrat takto po prvych zapasoch. Real sa da zrovnavat s Barcou az vtedy, ked sa zohraju a uplne si na seba zvyknu

Reagovat
asskicker

preto tam asi pise : ta hra je pořád minimálně o level výš, nevies citat alebo nechapes text?

Reagovat
smazaný uživatel

praveze chapem, pretoze min. o level vyssie to nie je.

Reagovat
asskicker

ale je, az sa Real poriadne zohra tak to mozno bude lespsie ako Barca, mozno rovnake a mozno horsie, ale momentalne je na tom Barca stale o ten lvl vyssie

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Komentář a reportáž ze zápasu ze strany ČT i Novy je přehlídkou demence, závisti a neinformovanosti. Je mi vás líto "páni odborníci"...

Reagovat
Arne

Nejen tohodle zápasu, i v dalších dnešních i včerejších to kolikrát bylo na pár facek... Teda mám na mysli ČT, ale dokážu si představit, jak to musí vypadat na nově.

Reagovat
REPLIKATOR

Sulejmani za 16,5 mil. € Ten se jim v životě nevyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

komu ?

Reagovat
AjaxFans

To je jasné.Van Bastenův geniální nákup

Reagovat
cubinho

pro nejlepšího mladého komentátora ČT, Štěpána

Reagovat
smazaný uživatel

to je original, mluvi rychlejc nez mysli, vtipnej neni ani tim, jak je hloupej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kristián zase perlil. Jak si tahle holka může říkat Ronaldo, to fakt nikdy nepochopím

Reagovat
cubinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ligter

Reagovat
cubinho

Pořád nevím, jestli je nejméně sympatickým fotbalistou současnosti Anelka anebo Krystýna...

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne ma prekvapili hrou, dnes hral cely team uzasne az na premienanie sanci. Klobuk dole Di Maria, Ozil, Marcelo ci Higuain si dnes so superom robili co chceli.

Precizna Mourinhova praca v defenzive sa zacina jasne vyplacat, v hre je vidno, to ze nas trenuje prave Jose. Bojovnost, nasadenie, agresivita, napadanie v osobnych subojoch, t.j. to co v Reale dlho chybalo. Skvela praca v strede pola, tolko krat sme supera v subojoch obrali o loptu, ze som Real ani nepoznaval. Prichodom Joseho sa defenzivna hra teamu ohromne zlepsila. Krasne boli najma kombinacie a dnes to muselo kazdeho fanusika chytit za srdce a velmi potesit Bravooo, dnes som cakal profesorsky futbal z nasej strany ale vpredu sme zahrali uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi pozitivne hodnotim hlavne Di Mariu a Ozila. Di Maria dnes preukazal vybornu techniku a dribling a robil si s obrancami supera co chcel, navyse je je podobne ako Ozil velmi pohyblivy a tazko branitelny co je velke plus.

Ozil dnes vyborne tvoril, zrychloval a spomaloval hru vtedy ked to team najviac potreboval, navyse sa neustale pohybuje a nabieha si do volneho priestoru co je velmi tazko branitelne a tie fantasticke prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tie kombinacie, narazacky a suboje jeden na jedneho...proste Eno Nuno PARAAAAADA!!!

Reagovat
Josifek

Já bych dnešek bohužel nepřeceňoval, co jsem viděl, tak jsme hráli opravdu moc pěkně, ale přeci jen, taktická vyspělost i individuální kvalita hráčů Ajaxu nejsou na top úrovni, chvilema opravdu působili jen jako tréninkové kužely...každopádně byl dnešek příslibem lepších zítřků, jen ten poměr šáncí potřebných na vstřelení branky se musí rapidně změnit...každopádně Mesut má skvěle nakročeno stát se nejlepším naším kaufem v poměru Cena/výkon za hezkou řádku let, mám z něj moc velkou radost.

Reagovat
FuckT

jj a spanielske timy z 2 polovice tabulky ktore su o 80 bodov za Realom a Barcou su fakt vyspele ...kolko bodov za Realom bol 3 team PD ???30 ???

Reagovat
Josifek

Tak bohužel minulou sezonu tam byla šílená propast, letos to bude hodně lepší, řekl bych, že minimálně Valencie bude kousat až dokonce, Madračky určitě taky nebudou zaostávat tak moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc. To myslis o 4 body?

Reagovat
asskicker

aky su tu niektory odvareny z vykonu ale to ze Ajax hral snad najhorsi zapas za posledne 2-3 roky nespomenie nikto

Reagovat
smazaný uživatel

ako Panathinaikos hral najhorsi za poslednych 5 rokov

Reagovat
asskicker

to nehral ani zdaleka, ja to neberiem RM ze hrali perfektne, ale Ajax co zahral za jedno velke ho*no to som uz velmi dlho nevidel...ze prisli branit je jedna vec ale aj ta obrana stala za velke ho*no...

Reagovat
smazaný uživatel

najskor sa nauc sledovat zapasy a potom hodnot..Panathinaikos predviedol slabucky vykon co aj komentovali v TV. absolutne neboli schopni podrzat loptu a nechodili ani do castych brejkov, len boli vzadu a nezodpovedne branili

Reagovat
asskicker

a kde tvrdim ze hrali dobre? hovorim len ze urcite nehrali najhorsi zapas za poslednych 5 rokov ako si napisal ty

Reagovat
smazaný uživatel

přeně tak, nechápal jsem

Reagovat
AjaxFans

Ani nemluv

Reagovat
AjaxFans

Jsem to skoro včera vypnul

Reagovat
j_mrazik

Po Slávii jste rozbili televize?

Reagovat
AjaxFans

To ani neé,tak moc mě to neštvalo,jsem to konečně přál Sešitým se tam dostat.Hunter měl dost šancí,ale čaroděj ho podělal

Reagovat
madridcan

Travnik by som az tolko neriesil.Toto uz robil Mourinho ked trenoval Chelsea.Myslim si,ze aj toto je jeho vec

Reagovat
smazaný uživatel

paradni prevaha

Reagovat
j_mrazik

Hiquaina už do Arsenalu nechci. Šumák je lepší zakončovatel.

Reagovat
smazaný uživatel

By byl blazen kdyby sel z nejlepsiho klubu na svete do nejakyho Arenalu

Reagovat
j_mrazik

Jde o to, že ten kluk je výbornej, jenom na gól potřebuje moc šancí. Navíc v PL by tolik prostoru neměl. Tam je potřeba hodně pohotovosti a tu jsem u něj moc neviděl. A to měl snad 10 střel a gol dal jenom z tý střely z 1,5m.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze vcera to byla vyjimka, to byl co se tyce zakonceni zapas blbec pro kazdyho hrace Realu.

Reagovat
j_mrazik

On je tím poměrně proslulý, že toho potřebuje hodně.

Reagovat
Masi

tak to známe každý jiného higuaína

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhrál naprosto zaslouženě, ale na obranu Ajaxu musim napsat, že mají úplně nový tým, který LM nikdy nehrál. Z týmu Ajaxu to snad hráli jenom Stekelenburg a El Hamdaoui s Oijerem. Takže to byla skoro pro všechny premiéra LM a navíc na hřišti Realu. Samozřejmě Real byl naprosto lepší, ale i Ajax párkrát ukázal, že kombinovat umí dobře, navíc v ofenzivní síle chyběl Luis a to byla pro Ajax největší ztráta. Ale samozřejmě Ajax může být rád, že to skončilo jen 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem to až cca od 55. minuty, ale dalo se na to koukat. Byl jsem překvapen.

Reagovat
j_mrazik

Mesut vypadal hodně dobře. Kaká se podle mne bude brzo stěhovat. Canales jako dvojka bude stačit. Di Maria splašenej v zakončení (asi jako všichni ) ale fotbalovej.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Ozil je fantastická posila zatím. Kaká by mu mohl leštit kopačky.

Reagovat
j_mrazik

Je nějakej spomalenej. Asi by to chtělo fakt někam zmizet. Škoda, snad nepůjde do Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

já stále doufám, že se nenajde dobrodruh, co by Kakáho koupil. Už vůbec ne Inter.

Reagovat
Tomanatura

Kaka musi zpet do Italie, ja v ten Inter spise doufam.

Reagovat
Kily

já si ho tam vůbec nedovedu představit

Reagovat
Tomanatura

Pod Rafou docela snadno, Sneijder stejne neni trequartista.

Reagovat
herbage

Vždyť jsem vám říkal, kupte Özila a Cesc se může jít klouzat, ale vy holt musíte mít tu vaší modro-červenou DNA

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda Ozil hrou připomíná Iniestu než Xaviho. A Cesc měl být pokračovatelem Xaviho.

Reagovat
j_mrazik

Mít ti hráči větší věkový rozdíl, tak o ně Barca usiluje.

Reagovat
herbage

Novej Xavi bude Jonathan či Thiago. Já myslel, že sháníte hráče na lávku a to je jedno, jestli to bude Cesc nebo Özil

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, jak bude Ozil pokračovat. Počkejme s těma soudama. To zaprvé.

A zadruhé - ano v Barce se dbá na to, zda ten hráč vyrostl v akademii nebo ne. Nakonec se podívej, jak se v poslední době daří cizíkům. Opatrně řečeno - "nic moc".

Reagovat
Tomanatura

Dobrej Real Özil zatim s prehledem, Ronaldo az na zakonceni perfektni, Di Maria se mi taky docela libil, ale hlavne Marcelo, ktery se mi tak poslednich 10 zapasu hodne libil, dela pokroky

Reagovat
j_mrazik

Nakonec skoro nejobávanější varianta na LB a on se vymakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to sice viděl jen ze záznamu... Ale pro Ehmmma apod.:

Co měl asi tak Real hrát, když Ajax přijel s tím, že za půlku prostě nevyleze? Hrát si vlastní fotbal u svýho vápna? Body potřeboval Real.. V PD zatím jde moc krásně vidět, že Mourinho s Realem prostě bude sázet na obranu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax alespoň viděl, jak by to vypadalo, kdyby prodali Suaréze. Bez něj jsou úplně jaloví

Reagovat
Tomanatura

Sice to zase nerikas objektivne ale kvuli tvemu Mou-hate, ale i tak jsi to trefil. Ajax se posral, stejne jako Bursa s Valencii, naprosto nevedeli, co maji hrat a tak si Madridske individuality udelaly trenink na 50-60%.

Reagovat
smazaný uživatel

O objektivitu se alespoň snažím..

Prostě mi přijde hodně vtipný, že podle tohohle zápasu je Mourinho najednou ofenzivní trenér..

Reagovat
smazaný uživatel

nikde som nepisal ze je vylozene ofenzivny.. ale neni ani defenzivny, co si povedal ty.. jemu proste zalezi aj na dobrej defenzive, kedze bez nej sa vyhrat neda a ked sa este hraci zohraju bude to lepsie aj smerom dopredu, s premenovanim sanci atd... vylozene defenzivne nehrava casto.. naposledy tak hral odvetu na Barce, aj to hrali vecsinu zapasov 10ti

Reagovat
j_mrazik

Ale proti Realu hrajou skoro všichni zanďoura, takže tu ofenzivu bude muset zlepšit. I když on má takový individua, že si dokážou často poradit bez nějakýho velkýho tréninku a sehrávání. Půjde to jaksi samo. Jenom zlepší obranu a bude hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako myslis, ze tymy z PD jezdi na Real s vetsim sebevedomim nez Ajax? Navic Ajax, ktery mel z domaci ligy celkem fazonu? A proto je lepsim zrcadlem Joseho hry PD, nez liga mistru?

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto krásný zápas z pohledu Realu, líbí se mi jak se stal z Realu pod Mourinhem úplně jiný team, konečně tam jsou krásné kombinaci, jediné co musíme zlepšit je využívání šanci, ale jinak předvedli hlavně včera super fotbal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele