předkola - 4. předkolo - mistrovská část - odvety
24.08.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Hapoel Tel-Aviv - Red Bull Salzburg 1:1

Rakouský několikanásobný mistr už brány Ligy mistrů neprolomil třikrát v řadě. Vše nasvědčovalo tomu, že neuspěje ani počtvrté. Doma totiž prohrál s Hapoelem 2:3 a na půdě soupeře už ztrátu nesmazal.

Bojoval ale statečně. Hapoel sice měl po drtivou většinu prvního poločase jednoznačně více ze hry, svou převahu ovšem gólově zdokumentovat nedokázal. V závěrečné pasáži se navíc Salcburk pomalu, ale jistě dostával do hry a výsledkem byla pro domácí velmi nešťastní situace ze 44. minuty. Centr Pokrivace totiž před brankářem Eneyamou zasáhl obránce Douglas Da Silva tak nešťastně, že se míč z jeho kopačky odrazil do vlastní sítě.

Hosté byli na koni, k vysněnému postupu do milionářské soutěže jim v tu chvíli scházela jediná branka. Salcburk poměrně výrazně převzal herní iniciativu a přesně p hodině hry se do dobré možnosti dostal Zarate, ale místo zakončení ve vápně upadl, což rozhodčí jako penaltový střet neposoudil. Salcburk ve zbytku utkání působil v koncovce dost bezradně a do jeho otevřené obrany tak vnikal jeden útok za druhým.

Po jednom z nich trefil křídelník domácích Gil Vermoth tyč. Nápor rakouského mistra se v závěru nekonal, navíc v nastaveném čase Jadin uvolnil v pokutovém území Zahaviho a ten definitivně rozhodl o premiérovém postupu Hapoelu mezi evropskou klubovou smetánku. Na Salcburk naopak opět čeká pouze soutěž útěchy.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Petrinho17

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Red Bull Salzburg je snad nejnesympatičtěší tým Evropy. Limonády se vážně musí plést do všeho

Reagovat
cresposuper

2-0

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Losinho

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 Hapoel do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Rudý býk neuspěje.2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hapoel pujde do LM 1:1

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

No..opet to vidim na otevrene utkani se spousty branek....obe muzstva daji gol...nebo 3 a vice golu...muj tip je ze Tel Aviv postoupi

Reagovat
Shevchenko

Hapoel jasný postup.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 a Apoel postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Hapoel si to v pohodě pohlídá, doma dá opět minimálně dva góly a to bude stačit - tip 2 : 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele