základní skupiny - skupina H
03.11.2010 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Partizan proti Braze znovu neuspěl a pojistil si poslední místo ve skupině

Partizan Bělehrad prohrál i své čtvrté utkání v Lize mistrů a jeho cesta pohárovou Evropou definitivně skončila. Na třetí místo Bragy totiž ztrácí již šest bodů a vzhledem k dalším okolnostem je jasné, že bělehradský celek skončí v tabulce na posledním místě. Nyní se mohl udržet ve hře, kdyby dokázal právě portugalskou Bragu o nějaký ten bodík obrat. Jenže to se nepovedlo a po velmi špatném výkonu prohrál 0:1.

Braga tak zůstala na třetí pozici, ovšem i nyní má stále velmi těžkou situaci. Díky skvělé formě Šachtaru totiž bude muset něco získat proti londýnskému Arsenalu, což v žádném případě žádný med nebude, a navíc zřejmě bude muset na ukrajinské půdě vyhrát. Diváci v Bělehradě se z pohledného fotbalu příliš těšit nemohli, útočných akcí bylo k vidění minimum a v podstatě rozhodl jeden výraznější moment.

První střelecký pokus si však přeci jen připsali domácí, po dlouhém přímém volném kopu Sašy Iliče střílel Cleo, gólman Luiz Felipe však zasáhl včas a s jistotou. Po deseti minutách hry zasahoval na druhé straně gólman Vladimir Stojkovič, který si poradil s ranou Luise Aguiara i dorážkou Matheuse. Následně vypálil velmi tvrdě Uruguayec Aguiar, mířil ovšem těsně nad. Tlak hostů pokračoval, v půlce úvodního dějství pálil vedle tyče Paulo César.

A poté se už Braga dočkala vytoužené branky. Po dlouhém přímém kopu do vápna od Aguiara nejvýše vyskočil Moisés a hlavou asi z dvanácti metrů zavěsil přímo do horního rohu, Stojkovič už nestačil zareagovat. Po deseti minutách hry mohl navýšit stav aktivní Matheus, jeho průnik ale skvělým zákrokem zastavil Stojkovič. Partizan se začal probouzet teprve po hodině hry.

Srovnat stav mohl Ivica Iliev, nicméně trefil pouze rameno brankáře Felipeho. Následně Felipeho z dálky prověřil Radosav Petrovič, o něco později musel gólman hostů zasáhnout proti voleji Moreiry. Avšak Partizan měl k vyrovnání hodně daleko a Braga proto zvítězila zaslouženě. V příštím utkání se pokusí získat něco doma s londýnským Arsenalem, Partizan se popere naposledy před vlastními fandy se Šachtarem.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslim ze bude remiza..tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
Petrinho17

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Veselac

Partizan na to nemá, teda tip : 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji remízu 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

tohle určitě sledovat nebudu..bude to bezgólová nuda, plná přerušení hry... Tip: 0:0

Reagovat
diastan

verim, ze bude penalta

Reagovat
smazaný uživatel

zapas v kterem moc golu nepadne.TIP:0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele