finále
28.05.2011 20:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Barcelona přehrála Manchester a vládne evropskému fotbalu

Fotbalisté Barcelony po dvou letech znovu ovládli Ligu mistrů, když dnes ve finále v londýnském Wembley porazili Manchester United 3:1. Hráči Manchesteru United marně doufali, že se jim povede odplata za dva roky starou finálovou prohru v Římě. Na úvodní gól Pedra sice ještě dokázal zareagovat Rooney, ve druhé půli ale Barca rozjela svůj útočný kolotoč a naprosto zaslouženě si po brankách Messiho a Villy dokráčela k vítězství.

V prvním dějství ještě United dokázali svému soupeři alespoň občas zahrozit rychlým protiútokem, to druhé pak už jednoznačně patřilo Kataláncům, kteří si se svěřenci Alexe Fergusona hráli jako kočka s myší a když to bylo potřeba, dvakrát udeřili. Nejlepším hráčem utkání byl vyhlášen Lionel Messi, který má za sebou další světový výkon okořeněný rozhodující brankou. Ta byla pro Messiho již dvanáctá v letošním ročníku Ligy mistrů, čímž vyrovnal rekord Ruuda Van Nistelrooye právě v dresu Manchesteru, zároveň se jednalo o neuvěřitelný třiapadesátý Messiho zásah ve všech soutěžích letošního roku.

V první čtvrthodině to přitom na tak jednoznačný průběh zápasu nevypadalo, United sice hráli ze zatažené obrany, ta jim však vycházela fantasticky a Barca se musela potýkat s nebezpečnými rychlými brejky. Jeden takový se snažil ve čtvrté minutě zakončit Javier Hernandez, Piqué však byl ve správný čas na správném místě a ránu zblokoval. Hned z protiútoku našel Iniesta Villu, který se obtočil kolem Fabia, na jeho zpětnou přihrávku však Messi nedosáhl.

Barca měla územní převahu, jenže hosté zůstávali zalezlí hluboko na vlastní polovině a nepouštěli Blaugranas do blízkosti pokutového území. Když už se to podařilo Messimu, zasáhl fantasticky, a hlavně čistě, Nemanja Vidič a odkopl míč argentinskému šikulovi od kopaček. V šestnácté minutě se do slušné střelecké pozice dostal Pedro, jeho prudká rána ale Van der Sarovu branku minula, a tak nizozemský brankář protentokrát mohl zůstat relativně v klidu. Stejně tak po dvaceti minutách hry, kdy na jeho branku vystřelil pro změnu David Villa, ten však jen potvrdil své střelecké trápení z poslední doby.

Ve dvacáté první minutě byla ve Wembley k vidění první velká šance zápasu, na Xaviho ideální přihrávku si počkal Villa, jeho ránu na zadní tyč ale Van der Sar s obtížemi zkrotil. V osmadvacáté minutě vymyslel barcelonský režisér další dokonalou přihrávku a tentokrát už jí dokázali domácí využít k otevírací brance zápasu. Xavi poslal luxusní pas na pravou stranu Pedrovi a ten překvapivou střelou na bližší tyč otevřel finálové skóre utkání. Z gólu se radoval i díky chybě brankáře Van der Sara, jenž se těsně před Pedrovou střelou hnul ke své pravé tyči, a tak tu bližší nechal úplně odkrytou.

Po obdržené brance United vysunuli hru o něco výše a z toho plynula zajímavá partie na obou stranách, Iniestovu střelu ze zákrytu ale zblokoval Ferdinand. Ve třicáté minutě našel dalším geniálním pasem za obranu Xavi nabíhajícího Daniho Alvese, ten ale z úhlu trefil jen boční síť. Barca hrála ve velké pohodě, z té jí ale alespoň na chvilku vykolejil vyrovnávací gól z kopačky Wayna Rooneyho. Celé gólové akci přitom předcházelo autové vhazování Barcelony, po něm se ale k míči dostal Rooney, narazil si s Valenciou, o pár vteřin později také s Giggsem a pohotovou střelou z hranice šestnáctky vyrovnal, Valdés se po balónu letícím pod břevno natahoval marně.

Domácí se z obdržené branky oklepali rychle a ihned znovu rozjeli svou ofenzivní hru. O čtyřicet sekund později mohla Barca dokonce znovu vést, Xaviho rána z dobrých pětadvaceti metrů ovšem letěla nad branku. Uplynulo jen sto dvacet vteřin a byla tu další nebezpečná akce Blaugranas, tentokrát byl na jejím konci Andrés Iniesta, tentokrát byl ale Van der Sar na místě. Víc už se toho v první půli nestalo, ve finále Ligy mistrů tak o poločasové pauze svítilo na světelné tabuli skóre 1:1.

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce už ale Barcelona plně převzala iniciativu a zaslouženě se dočkala dvou krásných branek, o tom ale později. Začalo se totiž další Iniestovou ranou, končící brankář v dresu Manchesteru United míč raději vyrazil, aby se vyvaroval nepříjemné chybě. United skvěle bránili, po vzoru hokeje se obětavě vrhali do střel soupeře, a tak se k Van der Sarovi vůbec nedostaly pokusy Iniesty, Xaviho a Messiho.

V padesáté šesté minutě už ale hostující obrana nezapracovala ideálně a Barcelona se dostala do vedení 2:1. Iniesta ve středu pole zakombinoval s Messim, ten si hodil míč na levačku a prudkou ranou k levé tyči nedal Van der Sarovi žádnou šanci. Pro Messiho to byl vůbec první gól v kariéře, který se mu podařilo vstřelit v Anglii. Druhá branka zřejmě United definitivně zlomila, Barca si naopak v pohodě kráčela za dalšími šancemi, jednu takovou měl znovu Messi, když se prokličkoval mezi dvěma obránci, tentokrát mu ale nebylo přáno.

V sedmdesáté první minutě bylo o osudu utkání definitivně rozhodnuto, na pravé straně se znovu dokonale proháčkoval kolem tří bránících hráčů soupeře Messi, míč se dostal k dvacet metrů od branky stojícímu Villovi, který si ho zpracoval a druhým dotykem poslal technickou střelou do šibenice do sítě. Vymalováno, 3:1.

Manchester na vyrovnání či dokonce obrat dnes rozhodně neměl, Barca s přehledem kontrolovala hru a závěr utkání si vychutnávala s míčem kolujícím mezi všemi hráči, hosté působili dost bezradným dojmem. V poslední minutě ještě mohl demolici MU dokončit střídající Afellay, to by už ale zřejmě bylo příliš kruté.

Barcelona tak naprosto jednoznačně porazila Manchester United 3:1 a mohla tak znovu po dvou letech zvednout nad hlavu trofej pro vítěze Ligy mistrů, v Evropě není v současnosti lepší mužstvo. Svou genialitu opět ukázal Lionel Messi, spolu s Xavim hlavní hrdina utkání. "Prohráli jsme s nejlepším týmem světa," uznal po skončení duelu Sir Alex Ferguson, manažer poraženého celku. Symbolicky probíhala ceremonie, kapitánskou pásku na sebe navlékl Eric Abidal, který tak dnes vyhrál svůj druhý nejdůležitější zápas v sezoně, běžní kapitáni Puyol s Xavim ho tak nechali převzít pohár. Ten pak až do kabiny odnesla největší hvězda současného fotbalu, Lionel Messi.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (2172)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 Messi Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Van der sar,-Rafael,Ferdinand,Vidic,Evra,-Carrick,Shooles,Giggs,-Valencia,Rooney,Park

V.Valdes,-D.Alves,Pigue,Puyol,Abidal,-Xavi,Sergio,Iniesa,-Messi,D.Villa,Pedro

Barca1-2Man.utd-Messi,-Rooney,Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Barca:Man.Un 2:0

Reagovat
xfox88

no dúfam, že scholes nie... a chýba tam HRach!

Reagovat
smazaný uživatel

Hrach musí být !

Reagovat
smazaný uživatel

"Pigue"

Reagovat
smazaný uživatel

DEJ BUH AT TO NEVYHRAJOU HAZENKARI Z BARCELONY

Reagovat
smazaný uživatel

přesna tak uz me stvou tou jejich hrou

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad ani jednoho finalistu, ale Manchester do toho!!!

Reagovat
C-M@ster

QUE SERA SERA

WHATEVER WILL BE, WILL BE

WE'RE GOIN' TO WEMBLEY

QUE SERA SERA

Reagovat
Devil

Jen at hraje Barcelona fotbal a ne ten hnus plnej simulovbani co predvedla s Realem.

I kdyz v to moc neverim,tak doufam,ze MU Barcelonu konecne skalpuje......

Glory Glory Man United.....

Reagovat
Cipinho

Barca narozdíl od Realu fotbal hrála

Reagovat
Devil

Tak to jsi asi jeste asi opravdovej fotbal nikdy nevidel....

A nechapu co je na tom tak moc smesnyho?

Reagovat
C-M@ster

Panejo, anketa se srovnala na 50:50 :)

Reagovat
niflheim
Reagovat
PePiG7

moc emotivní a motivující vídeo

Reagovat
scholes18

Reagovat
Free_player

Reagovat
niflheim

Reagovat
Devil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak to video je luxus...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

toto video uz pozeram po 28x a stale s otvorenou sankou

Reagovat
smazaný uživatel

ako vyzerá otvorená sánka?

Reagovat
kiwwi

tak

ale chapem, mal som napisat pozeram na to s oddelenou sankou od celuste

Reagovat
niflheim

Takže prostě otevřené huba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Glory, glory gloryhunters.

Reagovat
niflheim

Ty jsi byl vždycky debil.

Reagovat
barcelona17

byt Barcelonou tak uz bych letel do Londyna dokud prach ze sopky na Islandu není nad celou Evropou aby nemuseli v patek jet autobusem

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt v londyne sou uz od uterka....

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa kedy to pisal

Reagovat
smazaný uživatel

aha, chybka se vloudila

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester FCB určitě neporazí protože Barca je skoro neporazitelná. FCB určitě vyhraje. Tip : 4:2 1Messi,1Villa,2Xavi 1Rooney,1Puyol(vlastní).

Reagovat
supporter

Barca je SKORO neporazitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

seš pěknej blbec vlastní:DDD

Reagovat
smazaný uživatel

ale tu mame odbornikov iba trepete hra sa na Wembley a to by mal kazdy vediet ze Manchester je doma neporazitelny

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

BARCELONA-MENCHESTER UNITED 3 : 0, ( VILLA, MESSI, MESSI )

Reagovat
smazaný uživatel

taky mlady a uz fetuje

Reagovat
PePiG7

1-2 Pique-Wazza,Scholes

Reagovat
FCBjhonysFCB

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:3po prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

nemám rád ani jeden klub, menšie zlo je ale asi predsa len barcelona...

najkrajšie by bolo vidieť Rooneyho ako po jeho nepremenenej penalte v rozstrele menžester padne na kolená.

každopádne reálne očakávam asi 2:1 pre barcelonu + niekto z MU dostane červenú.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 - Xavi - 2x Hernandez

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandím ani jednomu týmu, tak doufám, že to bude hezký fotbal, i když se to vzhledem k soupeřům čekat nedá...Jak tady někteří psali, vypadá to, že Barcelona je opravdu trochu tlačena rozhodčími, navíc na tým s tak velkým počtem skvělých hráčů je toho simulování nechutně mnoho, ale Man United taky není zrovna tým sympaťáků

Reagovat
forrest

3,50 na Man Utd je luxusní kurz, jdu do toho za 10.000,- Kč - tohle musíme vyhrát!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prohraješ, MU bude bez šance...

Reagovat
xfox88

10,000 som nedal..ale 50€ čok som tam dal... tkaže.. nech je pekný víkend.. GLORY !

Reagovat
Manik...

tak já to vidím 1:1 - Puyol a Vidic

Reagovat
Filipow

Oba dva vlastní, né?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona v anglii nevyhraje dokazal ji porazit arsenal proc by to nemohl dokazat Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

A doufam ze se ty holciciky z Barcelony nebudou vale zase na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED,UNITED,UNITED-tipuji 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Odhad cien jednotlivých hráčov predpokladaných základných zostáv FC Barcelona a Manchestru United vo finále LM 2010/2011 podľa transfermarkt.de:

FC Barcelona (Šp.)(445): Víctor Valdés (20) - Daniel Alves (35), Gerard Piqué (38), Carles Puyol (20), Éric Abidal (17) - Sergio Busquets (30), Xavi Hernández (50), Andrés Iniesta (60) - Pedro Rodríguez (25), Lionel Messi (100), David Villa (50)

Manchester United (Angl.) (207,5): Edwin van der Sar (3,5) - Fábio da Silva (3,5), Rio Ferdinand (20), Nemanja Vidič (37), Patrice Evra (27) - Antonio Valencia (19), Michael Carrick (18), Ryan Giggs (4,5), Park Ji-Sung (12) - Wayne Rooney (52), Javier Hernández (11)

Reagovat
smazaný uživatel

manutd moze uspiet iba ked Barca zahra zle, a to sa verim nestane

Reagovat
xfox88

Barca moze uspiet iba ked manutd zahra zle, a to sa verim nestane

Reagovat
Devil

To stejný se dá říct i naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

povedat to mozes, ale bude to blbost ... manutd moze zahrat skvele a barca ho moze dat, ale naopak tazko, ked barca zahra skvele, tak na nu ozaj nikto nema

Reagovat
Devil

jasný vole....

Reagovat
vladis271

ale teraz má náhodou pravdu

Reagovat
Devil

Podle fans Barcelony urcite....

Reagovat
Minister

Reagovat
naheCZ

Barcelona je až moc přeceňovaná vidím to na výhru pro United 1:2

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Maďari nech bejt. Pískaj dobře.

Reagovat
C-M@ster

5 Maďarů bude řídit utkání, tak to bude pořádná divočina.

Reagovat
xfox88

tiež sa na to teším.... aby to ešte nebol zápas rozhodcov..

Reagovat
niflheim

Jenom doufám, že za Barcelonu nenastoupí zase rozhodčí...hlavně ať jim nežerou ty jejich simulace. Barcelona - disgrace to football.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

A kedy v zapasoch proti vam nastupil s FCB aj rozhodca ty nouma, vies si spomenut, ci je to len fantasmagoria z tvojej hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Cestou do finále sme porazili francouzského mistra, anglického mistra, německého vicemistra a teďka musíme porazit španělského mistra. Sme silnější než před dvěma lety a rozhodně herně nečitelnější. Snad to bude dobrý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nemusela být reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný no, ale ten francouzský mistr neni kdo ví co, navíc jste se moc nepředvedli, Schalke bylo asi nejslabší tým co jsem kdy v semifinále viděl, měli dost velké štěstí,že se tam vůbec dostali, no a Chelsea v té době, kdy s váma hrala na tom taky nebyla zrovna nejlíp, ani jeden ten tým nedosahuje ani zdaleka kvalit Barçy a ja si právě myslím, že jste slabší než minule...

Tak uvidíme no

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester je slabší než před dvěma lety, jenom díky slabé konkurenci v PL mají titul (konkurence je tam velká, ale letos na to nikdo jiný neměl, Chelsea měla tragický podzim, Arsenal nezvládl závěr..) a jenom díky štastnému losu jsou ve finále, tak snad je porazíme.

Máme lepší individuality, máme lepší tým, tak snad to vyjde.

Tip 2:0 nebo 3:1, minimálně jeden gol dá Messi

Snad bude moct nastoupit Puyol i Abidal, at jsme v nejsilnější sestavě

Visca el Barça y visca Catalunya!

Forca Barça!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky řečeno, Barca bude tradičně dominovat a MU k ničemu nepustí. MU bude mít maximálně 3 střely na bránu ze střední vzdálenosti, nebudou schopni si vypracovat šance, je to banda volů.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbě řečeno. Ligu mistrů sme zvládali s náhradníkama až do čtvrtfinále, Schalke sme přejeli. PL je pro nás těžší soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle toho jak to bereš, PL jste získali zaslouženě, protože jste jako jeden z mála týmů hráli celou sezonu vyrovnaně bez velkých výsledkových obtíží.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo aji jiné roky. PL vyhráváme pravidelně protože je to ligová soutěž a je míň o náhodě. Ale je faktem že je pro nás náročnější. LM a poháry hraje béčková sestava pravidelně až po čtvrtfinále a stačí to. Tohle bysme si v lize nemohli dovolit.

Reagovat
Free_player

Tak se taky podívej co jste měli za soupeře

Reagovat
Devil

Alespoň hrají fotbal a nesimulujou při každým střetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Simuluje každej když má dobrou příležitost, sice je to smutný, kazí to fotbal, ale bohužel je to tak. A jestli si myslíš opak tak jsi celkem naivní... Např. Falcao taky nasimuloval penaltu proti Villarealu...

Reagovat
Devil

Tak kazdej spadne a nafilmuje faul,ale jen kluci z Barcelony se dokazou jeste pul hodiny valet a simulovat bolest

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Busquets, Pedro, Mascherano a Villa = nechutní simulanti.

Reagovat
vodka

lol, jaký skabší united? naopak, koncentrovanější, spolehájící na útočnou trojku (Ronei, Hernandez, valencia), týmovější a pevnější, než 09, doufám, že ve finále to bude poznat.......

Reagovat
afc

preco potom vacsina fans MU stale nadava na herny prejav?tiez si nemyslim,ze je MU silnejsi ako pred dvoma rokmi.Prave naopak.Ved len trio Rooney-Tevez-Ronaldo bolo o level vyssie ako tvoje uvedene trio.A s tou koncentraciou by sa dalo polemizovat.Kolko zapasov na zaciatku MU pohnojil a pustil dvojgolove vedenie?Toto sa im v minulosti nestavalo.

Reagovat
kiwwi

disciplinovanejsi a timovejsi United tu uz dlho nebol a bodka

Reagovat
afc

V 2008 bol herne niekde uplne inde.A timovy bol vzdy.

Reagovat
kiwwi

uz ma tieto reci absolutne nebavia...najslabsi United je Anglicky sampion s naskokom akym uz dlho nie a hra finale LM...a nepotrebuje na to ziadneho Ronalda ani sasa Teveza...ja vobec nechapem ako sa toto mohlo stat

Reagovat
vodka

protože tímto stylem sme začali hrát až po uzdravení do tohoto klíčových hráčů? Valencia a Park, Carrick je zpátky ve formě a Fletch nastoupí asi taky...

Reagovat
kiwwi

ten Fletch asi nakoniec nie...nema vraj este potrebnu fyzicku...skoda, presne hrac, ktory by sa na to finale hodil a vynecha uz tretie finale, to je na gulku

Reagovat
r.mrazik

nebyt tam barca,tak se na to snad i mrknu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že to víme

Reagovat
r.mrazik

byla soukroma soutez,kdo zareaguje...vyhral jsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, tos ho vypek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to tady někdo nahrávat? Nebo ví někdo kde by to mohlo jít pak v dobré kvalitě stáhnout? Děkuji za odpověď

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

cize daj dajaku inu stranku

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.matchhighlight.com/forums/

Já stahuju z tadyma. Můžu ručit akorát za zápasy anglických týmů, ty jsou ve skvělé kvalitě, s dobrým komentářem a poločasovým, předzápasovým a pozápasovým rozborem.

Reagovat
smazaný uživatel

oběma děkuji mnohokrát, zítra to neuvidím a v post zkouškovém nadšení bych to rád shlédnul (s nevědomím o výsledku) při sklence dobrého vína..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je zakázané uvádět výsledky, takže na začátku nevíš vůbec nic. Všecky zápasy Man United jsou tam do druhého dne, já sem stáhnul aji rozlučku Garyho Nevilla a FA Youth Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 (17. Pique, 53. Messi, 67. Villa - 21. Nani)

Reagovat
smazaný uživatel

(za výsledek a 2 střelce + ty minuty, kde nechybělo mnoho)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nechci vás srát ale sem asi jedinej z vás kdo tam zítra bude..Ráno letím

Reagovat
C-M@ster

Tak se bav, hlavně jestli nemáš falešný vstupenky. Kamoška je jednou měla a chudák zůstala před stadionem. Na další finále LM ale měla pravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš a já budu zítra nocovat pod širákem na čundru. Teď co je lepší.

Reagovat
Kily

bez dlouhého rozmýšlení ti dávám svůj hlas a na tom názoru se opravdu jenom minimálně podepisuje fakt, že mám v úmyslu podruhé v řadě vynechat finále LM, protože mě prostě nezajímá (já vím, já vím, ještě že sem to vám všem sdělil )

Reagovat
C-M@ster

Loni bylo Nemecko - Italie. Letos Spanelsko - Anglie.

To sledujes jen gambac ligu? :)

Ji se loni taky nedival kvuli nezajmu, ale letos sou tam 2 nejlepsi kluby.

Reagovat
Kily

tu nesleduju skoro vůbec, Bayern nenávidím, Inter nesnáším a rád jsem dal přednost Stanley Cupu Habs-pensylvánská prasata. Barcelona se mi hnusí a i když proti Manchesteru United nic nemám, tak si nějakej pohlednej fotbal od jejich souboje, stejně jako skoro od jakéhokoli jiného finále dnešní doby, neslibuju a nemyslím si, že případně přijdu o tak moc. Čundru bych tady jednoznačně dal přednost

Reagovat
smazaný uživatel

sklidni se s Pens!

Reagovat
mickey mouse

Na kolik tě to vyšlo se vším všudy ( letenky,ubytování) ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k té pravděpodobné sestavě - Maxwell podle mě určitě nenastoupí!

Bud v plné palbě - Alves-Pique-Puyol-Abidal a nebo Alves-Pique-Mascherano-Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je uzasna ale tak nejak myslim ze united je porazi

Reagovat
tnt03

Reagovat
homeles8

0:1+

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=hz1kmGKDuUE rooneyho svet, alebo spomienky keď ešte nebol taký skazený :(

Reagovat
pospech11

jak sebou jebne o to auto

Reagovat
Shevchenko

Fotka: AC Milan - Liverpool 2007.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesměj ti hnusové z Manchesteru vyhrát..BARCAAAAAAAAAAA

Reagovat
homeles8

to je skoro jak ten palec Filipa12 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Prej světů

Reagovat
homeles8

Reagovat
tnt03

Manchester vyhraje Sir Alex nám ukáže jaký pak má famozní tým.Před Barcou respakt ale United v Anglii vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Za 5 let bude ve finále hrát Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem na ten tradiční anglický tým se 3 Angličany v základu zvědavý. Vůbec netuším s čím přijdou, tak snad mile překvapí ofenzivní hrou. Podle jmen rozhodně vypadají slabší než předloni, cestu do finále měli rozhodně snažší než my, takže věřím v dobrý výsledek, tedy jakékoliv vítězství.

Visca el Barca y visca Catalunya! En aquests moments sóc orgullós de ser culé!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Tradiční anglický tým jsme byli tak možná v 90. letech, momentálně už je to multikulturní klub s nejmodernějším fyzickým a přímočarým stylem fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá, beru v potaz.

Reagovat
Kenneth

Jedém Manutd! Hlavně nenechat vyhrát ty kašpary z Barcelony. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Barcu?

Reagovat
mithro

football, bloody hell uz aby to tu bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by to Hrach rozhodnul ! Moje přání 2:1 (Hernandez, Hernandez - Xavi)

Reagovat
Kily

samej Hernandez

Reagovat
smazaný uživatel

To mi ani nedošlo když jsem to psal

Reagovat
smazaný uživatel

United for the title!

Musia to dať diabli za Anglicko :)

môj tip 3-2pp

Reagovat
smazaný uživatel

A nejak nechápem to podceňovanie od fans Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne. United je určitě to nejtěžší, co v Evropě je. Sar v bráně, Vidič na stoperu a Rafael na útočným beku, silová, pracovitá, sehraná záloha a výbornej útok ... To všechno řízené Sirem z lavky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Z obou stran je to o nedostatku respektu. Na jedné se pořád zmiňují simulanti, na druhé se podceňují fotbalové kvality. Když vezmu v úvahu, že ty kluby proti sobě nic nemají, hráči i trenéři se vzájemně uznávají, tak je nepochopitelné, že to fanoušci tak hrotí.

Reagovat
pospech11

fans vždycky všechno hrotí

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht. Tyhle kluby mezi sebou nemají žádnou rivalitu a stejně to tady vypadá, jak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu nesmyslnému "hecování" také nerozumím, zvláště pak řečím o divadle, když sám SAF tyhle řeči odmítá. Já ale jako neznalec anglických poměrů říkám, že současný kádr mi připadá papírově slabší než ten předloňský - a to není o nedostatku respektu, zápas bude nesmírně těžký.

Reagovat
kiwwi

lenze my silu Barcy nepodcenujeme...je to to najtazsie proti comu mozeme nastupit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já taky nikde nepíšu, že sílu Barcy podceňujete. Z vaší strany je to o těch simulantech.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

oni jsou přece více než jen klub a nikdo na ně nemá

Reagovat
smazaný uživatel

1:1(Messi,Giggs) a v prodloužení Pique

Reagovat
smazaný uživatel

United!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Glory Manchester....goly: 2xChicharito, Rooney - Messi, Villa....at jedou Katalanci domu s brekem...doufam ze to bude piskat nejakej rozhodci kterej si do toho nenecha kecat...

Reagovat
C-M@ster

Nekdo smazal hned 1. komentář, kterej byl o tom, jak rozhodčí zítra pomůžou Barceloně?

Jako ten komentář byl sice přitaženej za vlasy, ale jen parafrázoval co prohlásil Mou. Takže nechápu cenzuru toho komentu a necenzuru Mourinha, ale to je fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Manchester urve

Reagovat
smazaný uživatel

fandím sice Chelesa, takže ani jeden z klubů opravdu nemusim, ale výhru přeju Manchesteru...anglický fotbal musí vyhrát nad simulanty ze Španělska

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
godwood

Reagovat
MacekKlacek

přesně moje slova .. škoda no

Reagovat
Tomanatura

Uvidíme. Hodně se těším a nemůžou mi to zkazit ani naprosto přiblblé diskuze, kde se obě strany ukazují jako blbci. Barcelona je favorit, mají jeden z nejlepších týmů historie fotbalu a momentálně těžko překonatelný styl fotbalu. Ale v Anglii se jim zas tolik nedaří, nevyhráli tu už 4 zápasy po sobě, evidentně jim tamější stadiony nešmakují. Ve Wembley je hrozný trávník, což by taky spíš mohlo vyhovovat nám, nepotřebujeme tolik krátkých přihrávek. Chce to dát do hry srdce a neposrat se z nich, chce to před zápasem pustit hráčům záznamy Charltona, Robsona, Keana, nebo Beckhama, aby viděli, co je to dát do té hry naprosté všechno, chce to naprostou taktickou zodpovědnost a chce to uhlídat Messiho.

Už sestavy nám ukážou, jakou cestou se bude naše hra ubírat. Já strašně moc doufám, že nenastoupí Berbatov a že Giggs bude v pořádku. U křídel si pořád nejsem jistý, koho z té trojky Park, Valencia, Nani posadit? Nebo spíš z dvojky Valencia a Nani?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Šance bych viděl vyrovnané. Jestli je Barca favorit, tak hodně mírný. Sice jsme v Anglii 4x po sobě nevyhráli, ale to mě nijak netrápí. V Lize mistrů si jezdíme ven pro bod (paralela s vámi), hra na výhru by v obou případech vypadala dost odlišně. Hrozný trávník mě teda překvapuje. Sir podle mě bude chtít využít Parka na otupení Alvese, na druhé křídlo asi Valenciu, to je můj názor.

Určitě máte výhodu v tom, že jste ve Wembley častokrát (9 zápasů?) hráli. Jsem rád, že jsme tam odehráli před minulou sezonou přátelský turnaj s Tottenhamem a Al Ahly + několik hráčů za reprezentaci.

van der Sar - Fabio, Ferdinand, Vidic, Evra - Valencia, Carrick, Fletcher (Giggs), Rooney, Park - Chicharito

Valdes - Alves, Pique, Mascherano, Puyol - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villa

Tip 1-0 (Villa)

Reagovat
Swarley

nejspíš bych nechal sedět Naniho...spíš bych měl problém s tím, koho na pravou obranu...jestli Rafaela, Fábia nebo Sheasyho...u dvojčat mám strach, že by ten zápas nemuseli dohrát...oni umí žrát trávu, hrát tvrdě, ale koklikrát je na nich vidět, že jsou přehecovaní, viz Bayern...

ale i přes to bych to viděl nejspíš takhle:

VdS - Rafael, Vidic, Rio, Evra - LAV, Carrick, Giggs, Wazza, Park - Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

místo Rafaela Fábio a místo Giggse Fletcher a máš večerní sestavu

Reagovat
niflheim

Podle mě Giggsy bude hrát.

Reagovat
kiwwi

travnik je vraj vymeneny a je v perfektnom stave

a jasne ze posadit Naniho, o tom ani nerozmyslaj

Reagovat
Arbiter

vynechavam

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je nejčastějším účastníkem finále evropských pohárů - 17 účastí

Reagovat
smazaný uživatel

England!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Přeju Messimu. Nic jinýho mě v tomhle zápase nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Mě prostě jen zajímá, kolik toho bude schopný v životě vyhrát a kam až se na pomyslném žebříčku vyšplhá. Pokud vyhraje další LM, tak mu to přidá další body a tohle by si měl užívat asi každý fanda sportu, když vidí někoho absolutně výjimečného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jéjej,zas takový bůh to není...je to bublina o megastar. Těží hrozně z toho v jakém týmu hraje. Ano je skvělý,ale jsou i zápasy ve kterých je naprosto nulový, viz MS. Když za sebou nemá Xaviho tak je poloviční,tak to vidím já...

Reagovat
Tsigi

Všechny největší jména světovýho fotbalu hrály v kvalitních týmech a měli kvalitní spoluhráče. Na konci dne je všechno o vítězstvch a těch nikdo nedosáhne bez nějaký pomoci. Tohle naprosto nediskvalifikuje Messiho umění. Na národní scéně spíš uvidíme, jestli jednou Messi dostane nějakého trenéra, který se ho nebude snažit sabotovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nediskvalifikuju, jenom v něm nevidím tak jedinečného fotbalistu. Nízko položené těžiště, skvělá technika, hra na jeden dotyk to mu nelze upřít, ale není to podle mě hráč který totálně změní misky vah a zvedl by nějak brutálně průměrný tým. Vážím si víc míň viditelných hráčů-tvůrce hry nebo DMka které odvádějí nejvíc černé práce, na těch to podle mě stojí. Messi je vynikající fotbalista,ale nemyslím si, že je z "jiné planety".

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak samozřejmě chápu tvé nadšení vůči němu a neberu ti ho

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumím, líbila se mi ta druhá část věty. Pěkně napsaný.

Reagovat
kubys

Ty kurz jsou trapné

Reagovat
Tsigi

Tak sázkovy to dělají, aby lidé vsázeli. Ne aby odráželi nějaký poměr sil

Reagovat
kubys

Sázkaři se hlavně konečně vyřádí, protože tady skoro nejde prohrát.

Reagovat
kiwwi

tak daj nejaky tip

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 (Messi, Villa - Park)

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se ve Wembley, ne na Villa Parku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filipow

Reagovat
exse

4:0 (3x Messi, Iniesta)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach...týmto zápasom prídeme o oficiálnu nadvládu nad Európu

Reagovat
smazaný uživatel

*Európou

Reagovat
smazaný uživatel

Super, hrůzovláda končí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, ať jsou pecky.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 nebo 2:2 záleží kdo dá první gól

Reagovat
smazaný uživatel

This is ENGLAAAAND! Nemám rád Španělsko, španělskou kulturu, španělský fotbal....a k smrti nesnáším katalánskou Barcelonu. Slušňáčci každým coulem a pak akorát na hřišti brečí. Už se těším až si v hospodě pořádně zařvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je jedno, kdo vyhraje, jen chci, aby to nebyl defenzivní fotbal bez šancí, ale pořádnej útočnej fotbal, ať se máme na co koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney is ready to shine at Wembley C' mon United

Reagovat
FCSL

0-0 4-5 na pentle

Reagovat
mickey mouse

Sarovi se nepovede poslední zápas a po fatálních minelách dostane 3 góly od Messiho, Iniesty a Puyola BARCAAA

Reagovat
Kokesh

MU winner. Barce prostě už ani nejde přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim, že ty simulanty porazíme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Si nevyberes - http://www.youtube.com/watch?v=slZ65HKUsVM

Takze 0:0 a uvidi se kdo bude mit pak stesti

Reagovat
Swarley

favorit je daný a to Barcelona...ona musí hrát, ona musí předvést skvělý fotbal, ona musí vyhrát...to by mohlo z našich setřást nervy a ještě více je hecnout k večernímu výkonu...

co hrát proti Barceloně?aktivní beton poctivě to bránit odzadu, nechat Barcu kombinovat a když to půjde tak to zkoušet z breaků...to je jednoduchá a jediná cesta jak je porazit a dle mého na to máme..

VdS - Rafael, Vidic, Rio, Evra - LAV, Carrick, Giggs, Wazza, Park - Chicharito

osobní tip, 1:2 (Messi - Giggs, Chicharito)

Reagovat
smazaný uživatel

aktivní beton a zkoušet to z breaku? tak to určite neni jedina cesta jak barcelonu porazit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaký beton?prostě té barceloně nepůjčíme míč a vyhrajem BARCELONA:MANUTD 1:3

Reagovat
vocasisko

nepůjčit Barceloně míč? sni dál

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ať je pohár radši v UNITED než v tom kroužku trapných simulantů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
godwood

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký článek, výborné shrnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Že děkuji...

Reagovat
mickey mouse

kde se hraje další finále?

Reagovat
smazaný uživatel

Allianz Arena

Reagovat
mickey mouse

tak to mám kousek, asi začnu šetřit

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyhrajem tak se ožeru a když ne tak se ožeru ještě víc

Reagovat
Kaze

Sar - Rafael, Vidic, Rio, Fabio (tohle je trochu risk, ale zas tak horší než Evra není) - Luis, Carrick, Giggsy, Park - Rooney - Berba

Reagovat
smazaný uživatel

BARCELONA : MANUTD 1:3 !!!!!!! v bwin.com jsou asi na drogách,když je tam kurz na MANUTD 3,5 a na BARCU 1,9 ,to mělo být opačně,

Reagovat
ronaldinho_10

Ty jsi zase na drogách, pokud sázíš u BWIN nebo se orientuješ podle jejich kurzů

Když už, tak jedině Pinnacle... Kurzy na dnešní zápas 2.120 - 3.440 - 3.870

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Pinnacle má nejlepší kurzy...

Reagovat
smazaný uživatel

já nesázím,ale viděl jsem to nahoře u článku,tak jsem na to reagoval,MANUTD fandím od roku 1982

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

No ty tvoje nesmysly se už ani nezobrazují...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Free_player

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
godwood

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Páči sa mi ako tu poniektorí kričia "anglický futbal!" pritom za MU nastúpia max 3 angličania v základe plus prestupu španiela De Geu sa tiež nijak nebránia

Reagovat
kiwwi

to su lamy co?

Reagovat
smazaný uživatel

za tu vašu barcu zasehrají samí cikání a taky se vám do toho nikdo nes--e,chasmro car

Reagovat
smazaný uživatel

valencia, nani vyzerajú ako keby boli na VPP tak by som bol ticho

btw nefandím ani jednému klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

je velký paranoioandroide mezi cikánem a zbytkem světa,(černoši,běloši,rudoši,kreolci atd.),ale cikán , je stále cikán

Reagovat
Free_player

Jo tohle tvrzení vzhledem k tvýmu nicku plně sedí

Reagovat
C-M@ster

Ikdyby tam hrali sami mongolove, tak hrajou ryze anglicky fotbal.

Reagovat
kiwwi

Messi uz skoroval v LM v 19 statoch, ale v Anglicku este nikdy

Reagovat
vocasisko

dneska to protrhne a věřím mu, že dá hattrick, už jen z toho důvodu, že se těším na tu diskuzi, že je i tak Ronaldo lepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

ved je

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Skorovál, bohužel rozhodčí mu neuznal regulerní gol.

Ale dneska to doufám napraví a jeden tam šoupne

Reagovat
smazaný uživatel

Gary krasne zakonci karieru...vyhrou LM

Reagovat
smazaný uživatel

pokud myslíš nevilla, tak se v uterý rozloučil s kariérou a je bez angažmá atd prostě. za manutd jako nic

Reagovat
smazaný uživatel

VDS- O shea,Rio,Vida,Evra - LAV,Carrick,Andy,Park-Giggs-Rooney...rozhodne v prodlouzeni stridajici CHICARITO...a new hero ...

Reagovat
antimadrista

3:1 pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barca hraje krasnej fotbal,ale tim,ze jen simuluje a kazdej rozhodci ji to sezere,tak to preju MU

Reagovat
noustres

Reagovat
noustres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Už chci vidět jak bude Puyol mávat kolem 11:45 večír tou zasraně pěknou, lesklou věcí nad hlavou a velký pan Sir bude vytahovat z kabátu jeden kapesník za druhým !!!!

No jak já se těším !

Reagovat
smazaný uživatel

11:45 večír? to zní fakt divně

Reagovat
Free_player

23:45 je to tak lepší ???

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi videl nekdy fergusona brečet?

Reagovat
Free_player

No jednou možná a parkrát už měl dost namále Ale dneska se to splní !

Reagovat
Filip12

Manchester vyhrá tip dlouho 0:0 v 92 minutě příjde zlatý chlapec MO a pak vše rozhodne on by si gól ve Wembley zasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl sem na otočku letět do Londýna a dát Messimu něco do jídla aby měl dneska průjem a nemohl nastoupit ,ale nějak mi to překazila ta uprskaná sopka Ale jednoznačně UNITED !!!

Reagovat
Filip12

analní pomstva pro nezvaný

Reagovat
kiwwi

dame trocha statistiky este:

Manchester Utd are the only unbeaten side in the Champions League this season (nine wins, three

draws).

Barcelona’s only defeat in the Champions League this season was in London, when they lost 2-1 at

Arsenal’s Emirates Stadium last February.

Barcelona are the best attacking side in this season’s competition with 27 goals while Manchester United possess the best defence with four goals conceded in 12 games.

Barcelona are the only side to have completed more than 90% of passes in the Champions League

this season (90.9%), whilst Xavi and Sergio Busquets are the only players to have completed more

than 1,000 passes (1,103 and 1,035 respectively).

If Alex Ferguson lifts the trophy at Wembley, he will join Bob Paisley as the most decorated manager in the history of the Champions League/European Cup with three wins.

Barcelona have not failed to score in their last 20 Champions League games. The last side to stop

them from finding the net were Rubin Kazan in November 2009.

Barcelona were the last side to lift the Champions League trophy at Wembley when they won it in

1992 (1-0 v Sampdoria, after extra-time).

This is the seventh time Barcelona have reached the final of the Champions League/European Cup,

including three in the last six editions. They have won it three times and finished runners-up three

times.

Alex Ferguson is the third manager to lead a team to four Champions League/European Cup finals

(1999, 2008, 2009, 2011), after Miguel Muñoz and Marcello Lippi.

If Barcelona beat Manchester Utd at Wembley, Spain will overtake Italy in terms of most Champions

League/European Cup trophies. At the moment, they are tied on 12 trophies each, with England a

close third (11).

Lionel Messi is the top scorer this season in the Champions League with 11 goals. If he keeps hold

of top spot, he would become the first player to win it outright in three consecutive seasons in the

history of the European Cup. He is already Barcelona’s leading scorer in the history of the

competition (36 goals).

Edwin Van der Sar will become the oldest player to win the Champions League/European Cup if

Manchester Utd are victorious. The oldest player to feature in the final remains Juventus ‘keeper

Dino Zoff: he was 41 years and 86 days old when he played Hamburg in the 1983 final (lost 0-1).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

K těmhle číslům ještě jednou přidám ten další rekord, že je Barca v 17. finále v soutěžích pořádaných UEFou. Na druhým místě nechala Real se 16ti. Třetí je Juve a ACM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nato kolikrát ste se dostali do finále máte dost málo trofejí. Real je o dost úspěšnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, to není jen o PMEZ a LM, tak si to nejdřív nastuduj a pak rozumuj

Reagovat
smazaný uživatel

O dost? O jednu trofej. Vedou 11:10. Dnes je můžeme vyrovnat.

Zkus si najít info než něco plácneš

Reagovat
smazaný uživatel

A nenapadlo te, ze mysli procentualni uspesnost vzhledem k poctu ucasti?

Reagovat
smazaný uživatel

Real necelých 69 %. Barca přes 62 %. Co se ti nezdá?

Tyhle ty vaše výstřely do tmy miluju. Jen abyste se navzájem obhájili, tak uděláš vola i sám ze sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas vyhodu, ze ho ze sebe nemusis ani delat Real ma v EC a pozdeji v LM dohromady 12 finalovych ucasti a 9 trofeji, Barcelona ma ze 6 ucasti 3 trofeje, ja myslim, ze je jasne videt, kdo je uspesnejsi jak procentualne, tak co do poctu trofeji.

Treba to prospero myslel takhle, vzhledem k tomu, ze se dnes resi LM a ze to uvadel ve startistikach i kiwwi. Ale ne, hned dva fanousci FCB na nej musi utocit jak tady nejde jen o LM a dulezity je i PVP a ten pochybnej predchudce poharu UEFA. Jste s tim svym protezovanim Barcelony nesnesitelni.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Holt si ne s každým sednu. Já tebe urážet nebudu.

]

undefinedjiri - fcb

28.05.2011 12:37

undefined

K těmhle číslům ještě jednou přidám ten další rekord, že je Barca v 17. finále v soutěžích pořádaných UEFou. Na druhým místě nechala Real se 16ti. Třetí je Juve a ACM.

[reagovat]

Evidentně musí být každému, kdo umí číst a dokáže si dát dohromady 1 a 1, jasné, že jde o všechny soutěže organizované UEFOU.

Takže výsledek naší debaty:

1. Buď jsi ten, který dělá hloupého, který si jádra diskuse jakoby nevšimnul a teď chce svoji diskusní kůži zachránit za každou cenu.

2. Nebo jsi prostě ten, kdo neumí číst nebo si nedokáže dát dohromady 1 + 1.

Která možnost je ta pravá? Já tipuju tu první a stojím si za tím, že za každoucenu chceš obhájit kolegu. Dokonce i za cenu tu, že uděláš vola sám ze sebe. Trefil jsem se?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si toho divadylka, na nikoho tim nezapusobis. Ja sem ti jasne rekl, ze vzhledem k uvodnimu prispevku ve vlakne a vzhledem k tomu, ze se dnes hraje finale prave LM, mohl reagovat prospero ne primo na ten tvuj prispevek, ale na tebe coby fanouska FCB. Nikde jsem nerekl, ze to tak bylo, ale ze to tak mohlo byt, protoze ja sam to z toho nepoznal. A proto me udivilo, ze i kdyz to neni jednoznacne poznat, hned ste se zase jak dva blbci na nej vrhli at si doplni vzdelani a at se podiva, kolikrat vyhrala Barca nejakej pohar veletrznich mest nebo co si do toho zase vsechno pocitate jen proto, abyste nemeli tretinu trofeji v porovnani s Realem.

Takze se netrap nejakym trefovanim a zapoj jednou tu svou makovicku

Reagovat
smazaný uživatel

jen mimochodem. První ACM 15, druhý Liverpool 11, ... Manchester 5

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle vase "argumenty" primo zboznuju

Reagovat
smazaný uživatel

tohle neměl být argument, ale příspěvek do diskuse pro ty, kdo neví, které kluby jsou nejúspěšnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

viz:

undefinedhrubas

28.05.2011 14:28

Tyhle vase "argumenty" primo zboznuju

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Co by to mělo proboha být za argument?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ja taky nevim, proc to sem jiri cpe, kdyz to neni vubec podstatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to je věc, která někoho může zajímat, třeba mě.

Reagovat
smazaný uživatel

To si muzes vygooglit behem tri sekund

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovídej. A stejně si to rád přečtu, protože za normálních okolností by mě to samotného googlovat nenapadlo a těžko bych případně vedl diskuzi s wikipedií. Nerozumím tomu, co tu předvádíš.

Reagovat
smazaný uživatel

To můžeš všechno. Takže diskuze ani články na EF nemusí být, šak si to vygooglujeme

Reagovat
Al Capone

rekord naprosto k ničemu

Reagovat
Infi

Copak, zas druzí?

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě rekord. Postupně se přes vás dostáváme skoro ve všem. Bojíš se?

Reagovat
smazaný uživatel

ked si aj hraci barcelony budu o sebe mysliet tolko co si myslite vy,tak sa toho nebojim

Reagovat
smazaný uživatel

tím, že říkám, jak rychle vás v těch všech úspěších Barca dohání (místy i předhání), tak vyjadřuju namyšlenost?

Reagovat
homeles8

jo! A tim, že přimpomínáš výhru 5:0 půl roku potom, to je taky namyšlenost. (Neni to tady v tý diskuzi ) Prostě když se furt takhle posmíváš a připomínáš že jste lepší, tak i když je to pravda, tak takhle to nikdo nechce uznat. A já se jim nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mi to neznechutí fotbal jako zápasy Realu s Barcelonou v LM letos.

Reagovat
Tomekcz

Doufam ze SAF namicha poradnej beton, aby to Barce pekne znechutil a at tady kazdej blije jakej je to hnus Bude to stejna nuda jako v Rime, ale snad se nakej protiutok povede.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Free_player

→→→

Reagovat
mickey mouse

ot: máte zkušenosti s http://www.worldticketshop.cz/ ? Je to seriózní? Nebo kde nakupujete lupeny?

Reagovat
Filipow

Utkání je jen formalita, vítěz je již na světě, 2:1 - Messi, Villa - Hernandéz. Visca el Barca, Visca i Catalunya!

Reagovat
smazaný uživatel

Twice the pride, double the fall. Tak dobrý tým nikdo na světě nemá, aby tohle mohl říct před utkání s nama.

Reagovat
smazaný uživatel

utkáním

Reagovat
smazaný uživatel

proč to děláš?

Reagovat
Filipow

Píšu jen pravdu.. a co se ti (zas) nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

snad vám chicharíto ty katalánský prdele nakope

Reagovat
Filipow

Je jen dobře, že bude pískat Kassai.

Reagovat
smazaný uživatel

to zase bude fotbal ze strany barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

No aspon z jedné strany

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

z té naší

Reagovat
Al Capone

Jestliže bude fotbalový Bůh spravedlivý, tak Barcelona bude dohrávat v 8 hráčích, neuznají jim aspoň jednoho regulérního gola a prohrají z nasimulované penalty

Reagovat
smazaný uživatel

ké=ž by

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude dlhy vecer...

Reagovat
smazaný uživatel

Football is a simple game. You win the ball. You pass the ball. You score a goal.

Or, you win the ball, you pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass pass and David Villa shoots straight at the keeper.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

OT: co je zač Felipe Menezes?

Reagovat
smazaný uživatel

No za poslední 4 roky je United potřetí ve finále a to svědčí otom ,kdo ovládá Evropu ... A to United a né ta banda simulantů z Barcelony..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli jednou, jako Barça, až dnes se rozhodne , kdo opravdu vládne Evropě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a zde máme taktiku Barcelony pro dnešní zápas http://youtu.be/ftlfPb0gyxI

Reagovat
smazaný uživatel

to už tu bylo, ale

Reagovat
Kenneth

Je to sice staré, ale pobaví mě to vždycky.

Reagovat
Filip12

Reagovat
Filip12

Reagovat
Biozdenda

stare, ale slabe

Reagovat
Biozdenda

Muj tip: Barca zacne nervozne a MU pujde do okamziteho tlaku. Pokud ho Barca ustoji, tak na 80% vyhraje. Pokud dostane, na 95% prohraje. Myslim, ze to takhle bude vypadat, protoze MU chodivaji z satny mrte sebevedomi, kdezto Barca sebevedomi ziskava az kombinaci.

Reagovat
Al Capone

já bych se za takovou kombinaci tak akorát styděl

Reagovat
Biozdenda

a o cem mluvis?

Reagovat
Al Capone

ty jsi psal o kombinaci Barcelony, a já jsem na to reagoval

Reagovat
Biozdenda

aha, uz to cvaklo na spravnem miste. Pro Barcu je ta kombinace vyhodna, protoze si vsichni osahaji mic, vyzkousi podminky a tak. Je to dobry zpusob hry, ale priznavam, ze i me ponekud omrzel..

Reagovat
Al Capone

jak já jsem rád, že jsem dnes v práci a tu bídu neuvidím, aspoň se nebudu rozčilovat až sudí bude opět jenomu týmu připískávat

!GLORY GLORY UNITED!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

zase možná lepší, než se dívat na hru klubu, jehož trenér svým hráčům při hře bez míče zakáže překročit půlící čáru, ne?

Reagovat
Al Capone

viděli jsme ve Valencii

Reagovat
Kily

tak to ano, ale sám moc dobře víš, že porovnáváš naprosto neporovnatelné. Důležitost našeho posledního vzájemného zápasu a finále Ligy mistrů se srovnat nedá

Reagovat
Al Capone

máš pravdu, ale Real hrál ten hnůj jen proti kataláncům a všichni z toho dělají jak Real strašně betonuje.

Reagovat
Kily

jj, já ty kecy o betonování neberu vážně a jenom se nad tím vždycky pousměju. Real sice nemá nějak parádně propracovanou ofenzívu a nejvíce těží z individuálních kvalit hráčů, ale nejsnazší varianta bývá často ta správná a díky tomu se na něj letos pěkně koukalo. U nás tohle pochopil Emery, který po odchodu Koemana (fuj, a to jsem myslel, že tohle jménu už nikdy nenapíšu, dalo mi to pořádně zabrat), dal hráčům spoustu volnosti a rozhodl se využít jejich největších předností. Taky jsme pak začali hrát pěkný fotbal (letos to samozřejmě moc neplatilo). A k Mourinho, uvidíme za rok, jakou taktiku zvolí ve finále LM, ale dneska se finálové zápasy nehrají na krásu, ale na jistotu, žádná hitparáda to taky nebude, stejně jako by to styl "opatrnost nadevše" byl i letos

Reagovat
Kenneth

A opět ta Kilyho neutralita. Po kolikáte je to dneska co se jich zástáváš?

Reagovat
Kily

ne poprvé, a teď zase já - pokolikáté se jich zastávám na základě pravdy? jenom přiblížím, že mám na mysli první poločas zápasu v Madridu

Reagovat
Al Capone

je docela zajímavý, že se té špíny tak pořád zastáváš

Reagovat
Filipow

Ale on se nezastává Realu.

Reagovat
Kily

nemyslím si, že tahle reakce byla nutná

Reagovat
Kily

jestli to bereš pouze jako zastávání se, tak ok, já ale spíš reaguju na to, jakou tlupu slušňáků tady ze sebe ti druzí dělají na základě toho, že neustále plivou hnůj na druhou stranu a následně to ještě zveličují. Z toho všeho pak plyne akorát dalších tisíc zbytečných vláken, kde se stejní lidé neustále hádají o jednom a tom samém, používají stejné argumenty a po několika hodinách dojdou k výsledku, že vyřešili hovno. To mi vadí úplně nejvíc

tak, a teď si jdu vyčistit zuby, protože moje snaha o omezení podobně hloupých vláken má za následek, že jsem si nasral do huby, jelikož jediné, co z ní bude, že rozvinutí jednoho takového vlákna

Reagovat
Al Capone

Reagovat
C0br

10

Reagovat
Biozdenda

8

Reagovat
Filipow

8/10, ale měl bych 9/10, pač jsem myslel, že u té otázky: ,,kolikrát se potkala Barca a United" se počítalo i to, které se hraje dnes.

Reagovat
Losinho

Tam já měl jedinou chybu. Ale ne z tohoto důvodu.

Reagovat
Shevchenko

9, ten Londýn jsem nevěděl.

Reagovat
centos

3

Reagovat
edejv

taky 9 z 10.

Reagovat
nani92

6

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte kdo bude komentovat na ČT ? snad Bosák.....

Reagovat
ronaldinho_10

Mám pocit, že by to mělo vyjít na Čapka Ale v hospůdce to není tak hrozný jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě v té době v sobě už budu mít alespoň litr a půl vína.

Reagovat
Al Capone

jedině tak se dá přežít na katalánská nuda

Reagovat
Kenneth

Katalánská nuda se přežít dá,ale výroky těch rádoby komentátorů se přežít nedají. Naštěstí už nějakou tu dobu koukám na zahraniční přenosy.

Reagovat
Al Capone

záleží jeslti to sleduješ na netu nebo máš i nějaký zahraniční kanál v TV, přeci jenom radši přežuji onanistu Čapka a uvidím to ve skvělé kvalitěn že se rozčilovat u počitače

Reagovat
Kenneth

Tak já budu koukat na Němce dneska. Ti aspon u toho nekvákají že Nani je vylepšený Petržela a nebo že Vidič a Olič jsou krajané.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Filip12

no což dřív to byl jeden stát takže má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Komplexy, komplexy, komplexy

Reagovat
Biozdenda

Ja mam Čapouna rad vsude. Ale Bosak vystrelujici jednu perlu za druhou je proste nejlepsi

Reagovat
Carrick

na Merčiaka na STV však ani jeden nemá

Reagovat
Biozdenda

Merčiaka mam tez rad, na Euroligach jsem stravil fotbalove detstvi a pubertu ale Bosak a jeho vtipky mi ale prijdou porad nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Merčiak má přehled jako málokdo, o každém hráči ví strašně moc a má cit pro hru, což třeba Čapek moc ne. A Bosákovi zase schází ten přehled, někdy u něj až žasnu, co tam blekotá za hovadiny.

Reagovat
Biozdenda

souhlasim s Merčiakem. Je to borec, ktery se tim zabyva fakt dlouho a je to poznat. Sice zase nema tak melodicky a prijemny hlas jako nasi BČ, ale proste vi.

Reagovat
Carrick

to už je mi fuk, já raději budu poslouchat komentátora, který žije fotbalem, sleduje zápasy a má přehled o hráčích

Reagovat
Kily

Čapounovi ten fotbal moc nejde, much má postupem času dost, Bosák jde taky hodně dolů, asi by neuškodilo začít se soustředit na fotbal o trochu víc než na golf. Nejsmutnější na tom je, že i tak je na ČT pořád jasně nejlepší a nikdo se mu nepřibližuje

Reagovat
Biozdenda

ale tak komentator by mel mit i vic kvalit nez jen znalosti. Čapek ma proste prijemny projev a umi zakricet, kdyz se neco deje. Kdyz se rekne "čtverák," tak si predstavim Čapka, jak se smeje nekomu, kdo nejak vtipne spadl

A btw nenapdlo vas treba, ze nasi komentatori upadaji spolu s fotbalem? Prece jenom se jim asi nekomentuje moc dobre, kdyz nikde zadny cech (krome Čecha ) a u nasi repre si prece jenom tolik nezakrici jak driv..

Reagovat
Kenneth

Přibližuje. Slepička ze Sportu.

Reagovat
smazaný uživatel

No taky už to není to co to bývalo....ale zase pragmatický Čapoun

Reagovat
Al Capone

mohl by zrzek chytnout nerva rozbít herečkám držky, aspoň bude sranda

Reagovat
Filipow

300. Pro pěkný fotbal a výhru Barcy.

Reagovat
Al Capone

to je ale neslučitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JAVIER HERNANDEZ. Doufám že se dneska trefí, moc bych mu to přál

http://www.youtube.com/watch?v=6BBG388moc4

Reagovat
smazaný uživatel

si myslim, ze nas hrasek dnes rozhodne jako tehdy OLE...

Reagovat
SunFells

Přesně takový hráč nám hodně chybí, kdybych si měl z Manchesteru někoho vybrat ...bral bych právě jeho. Ale United jsou pro něj asi ideální.

Reagovat
Filip12

Wembley bude pro United dobrá výhoda pořadatele sice rozdaly vstpenky 50/50 ale stadion jelokož má 90000 tak budou mít anglání převahu a to rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

to dáva zmysel, len ešte doraz: je aj zlá výhoda?

Reagovat
Filip12

snad ne

Reagovat
Infi

Tak uvidíme jak dopadne souboj mistra ze sráčkovské PD a mistra z božské PL. Snad to bude dobrý fotbal z obou stran, od United si slibuju že se nezaleknou a budou hrát ofenzívně. A pojďme, Visca el Barça!! http://www.youtube.com/watch?v=BIJllb_2J7o

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
edejv

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy hlavne na zlozenie obrany ... dufam ze eric by zvladol plnu 90 min zataz a tym padom by mohol naskocit aj puys ktorym je obrana o 20% lepsia ... v pripade potreby by ho potom mohol nahradit masch ..... som zvedavy co vymyslel sir , kedze dva zapasy ktore sledoval z tribuny hralo z 75% hraci z becka a lavicky .... dufam ze messi tam hodi niakeho fika a vyrovna/prekona Ruudov rekord .... tak si to vecer uzime a nech vyhra ten lepsi .. Visca el Barca !

Reagovat
Filip12

škoda že Lea nebrání WAyne kdyby to do něj napral tak ho sbíraj půl hodiny

Reagovat
Kenneth

Božského Lea bude bránit Vidič a 27 letou legendu Iniestu snad Scholes. Dneska jim ty slzičky po faulech budu i věřit.

Reagovat
Filip12

27-letou legendu to bude až tak za 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

za 10 rokov bude 27-ročnou legendou tak možno Benik Afobe.

Reagovat
Al Capone

když se Pepe v jednom El Clásicu snažil o kombinaci s Ronaldem tak proč by nemohl Wayne bránit Messiho

Reagovat
Filipow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Jack. On a Mourinho to konečně řekli nahlas.

Reagovat
Al Capone

njn prostě špinavý paklub

Reagovat
smazaný uživatel

Od fanouška Realu to vyznívá docela směšně

Reagovat
smazaný uživatel

fúú, tak mladý a také výroky. Je to osobnosť, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to taky ješte nepřekosl asi, jako většina lidí tady

Arsenal na nás neměl a ted budou házet pšínu, ti by si taky měli nejprve zamést před vlastním prahem...

Reagovat
Al Capone

ano Arsenal i Real na na kalánce neměli, ale to co říká je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

nikto pšínu nehádže, len sa nahlas hovorí pravda...

Reagovat
asskicker

kde je neuznany regulerny gol, neodpiskana penalta, neudelena cervena karta?

Reagovat
smazaný uživatel

ale pre boha snad necakas ze budu objektivny a poukazu na chyby rozhodcu na obe strany .. jasne ze budu hadzat spinu len na to co "poskodilo" ich ...

Reagovat
C0br

Co by překousával, jen říká pravdu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

este mal spomenut ze rozhodca nezasluzene vylucil robina a odpiskal vymyslenu penaltu .... to je tak ked ludia nevedia prijat prehru ...

Reagovat
smazaný uživatel

to vylúčenie Robina bolo nezaslúžené, ale o tom sa s fanúšikom Barcelony nemá cenu baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa to tu rozoberalo vela krat takze este raz ... mozno ze ten hvizd naozaj nepocul , to nemeni nic na tom ze mal byt beztak vonku uz pred tym za ten jasny umysel ud*bat dani co najviac do ksichtu .... neviem co k tomu este chcete dodavat

Reagovat
Kenneth

Tak to se tě zeptám proč nebyl za podobný prohřešek vyloučen Piqué, když vzal Ramose pod krkem?

Reagovat
smazaný uživatel

v ktorom to bolo zapase ? nepostrehol som ...

Reagovat
Kenneth

Tuším že 1. zápas LM. Hráči opět udělali kolem rozhodčího kolečko a Piqué úmyslně škrtil Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokial ho z nicoho nic chytil pod krk tak urcite mal prist karetny trest, pokial to bolo vzajomne , tak pre oboch ... jmna napr zaujima ako dopadol ten pan co chytil pinta pod krk cez polcasovu prestavku v tom 1. zapase LM ... to bolo tiez celkom huste a necudujem ze mu potom pinta natasal

Reagovat
Kenneth

Tak Ramos se s ním normálně bavil a Piqué začal magořit. A ten incident s Pintem jsem neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

nepostrehol som to , ale ak to bolo ako pises , tak mal dostat kartu ..... tak to lutuj , to bola mela skoro ako v II. okresnej triede

Reagovat
Kenneth

Já viděl akorát to, jak se tam rozzuřeného Pinta snaží uklidnit.

Reagovat
smazaný uživatel

jose je proste ahowman

Reagovat
Kenneth

Nejtrestanější hráč z lavičky.

Reagovat
C0br

To co nejvíc do ksichtu zjevně posuzuješ podle další simulantské etudy mistra Alvese, protože se ho sotva dotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

tie ruky v tvari boli a bol to jasny umyel , neviem co na tom furt obhajujete

Reagovat
smazaný uživatel

Červená byla jasná, nevím co řešíte.

Přísná, ale jasná.

První žlutá byla udělena naprosto správně, když Persie udeřil Alvese do obličeje, ani se nedíval na balon, tkaže muže byt rad, že dostal jen žlutou.

A druhou dostal za odkopnutí balonu po odpískání rozhodčího, když ten hvizd slyšel i Bosák a to je komentátorská stanice na Nou Campu hodně vysoko, tka to musel slyšet i Persie.

Přísné vyloučení, ale zasloužené.

Podobné vyloučení za odkopnutí balonu jsem během toho měsíce viděl ještě několikrát....

Reagovat
Hristo Stoichkov

http://www.youtube.com/watch?v=mkbGIBZOVKQ

Finále ukrajinského poháru mezi Shakhtarem a Dynamem, Eduardo vyloučen. Stejná situace jako u RvP.

Reagovat
smazaný uživatel

No to sis našel jednu z x možností co potrestána byla, ale od toho vyloučení RvP jsem viděl několik (min.10) podobných situací jako u Robina a potrestány nebyly......

Reagovat
asskicker

a co teraz? aspon vidis, ze ej na rozhodcovi ci to potresta alebo nie a ak ano tak si to v pohode obhaji podla pravidiel, tak neplac

Reagovat
smazaný uživatel

no hrozně placu...ale to byl nějaký Ukrajinský pohár nebo co....zatímco Barca - Arsenal jeden z nejsledovanějších fotbal. zápasů tohoto roku a prostě se to nedělá....Busacca to měl nechat být, ale čekal jak Robin udělá nějakou chybičku a pošle ho ven.

Reagovat
Infi

Pravidla se odvíjí podle toho, jakou má ten zápas prestiž?

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tenhle povaleč? No fůha ...

Reagovat
SunFells

Nevíš o čem mluvíš

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podívej na zápas Arsenalu na Barceloně a všimni si chování zrovna jeho. Když jste výsledkově postupovali, tak nejen prasil, ale hlavně si lehnul na trávník a nechtělo se mu na nohy. Potom už to nedělal. Asi už ho zákroky tak nebolely. Takže - ano, tohohle povaleče ...

Reagovat
SunFells

Jezdí naplno, takže čas od času zaprasí, to ano. Stejně tak se z té země zrovna ochotně nezvedá ...ale že by padal sám? Takový moment jsem u něj viděl asi jen jednou, kdy si chtěl jít zoufale pro penaltu a zrovna komentátor i po opakovačce tvrdil, že se mělo pískat. On se většinou souboje snaží spíše ustojit.

Neříkám, že Arsenal je v tomto svatý, ale vybral sis zrovna nesprávného

Reagovat
smazaný uživatel

nevybral jsem si nesprávného. Já si jeho chování všimnul a u takhle mladého hráče mě to překvapilo. Kor u Angličana. Bylo to přesně to, co Angličani kritizují na "jižních náplavách".

Reagovat
asskicker

Reagovat
SunFells

Temperament jižanských stěžovatelů zčásti má no, ale to hlavní mu chybí ...herectví. Tedy s tím povalečem si se vůbec netrefil. A je pěkný jak moc dobře ho znáš z dvou matchů, kde excelovali jiní a gunners to nebyli

Reagovat
smazaný uživatel

nechám tuhle debatu tak, jak to je. Já vím, co jsem viděl. Tys mi alespoň zčásti potvrdil, že jsem viděl správně a tím jsme se vlastně dostali k tomu, že Jack křičí, ať chytí zloděje.

Reagovat
SunFells

Jojo, Jack křičí, ne zloděj ...protože on může křičet. Srovnávat ho s různýma Pedrama, Alvesama a Busquetsama je úsměvné

Reagovat
asskicker

Je usmevne, ze Pedro simuluje v dvoch zapasoch a je hned mega simulanat, ale, že to urobil to parkrat Jack, tak to je v pohode

Reagovat
SunFells

Heh, najdi mi ty simulace Jacka prosímtě ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

http://www.youtube.com/watch?v=HG33271Exu4

Hned na začátku. Barca zakopla míč, on se válel minimálně dvě minuty, byla z toho ta známá mela. Nejhorší na tom však je, že ho odtáhli Valdesovi za branku, on se zvednul, začal se hlásit, skoro vysprintoval na polovinu hřiště a asi pět vteřin po obnovení hry se vrátil na hřiště...

Druhou simulaci se pokusím najít, to byl úplný dive.

Reagovat
SunFells

To je dive? Z toho prvního záběru to vypadá, že ho Iniesta po odehrání míče nabral. Na tom druhém jde zezadu vidět hovno. Z toho to nedokážu úplně posoudit, ale řekl bych, že znám Jacka dost dobře na to, že by se jen tak pro prdel dvě minuty neválel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Po dvouminutovém ležení běžel ve sprintu na půlku a hned se zapojil do hry. Že by chtěl tu bolest setřást sprintem?

Reagovat
SunFells

Pokud ho Iniesta nanakopl do kosti, tak co by nebyl schopen po takovém čase sprintovat?

Ale musím vzít zpět to neležení pro prdel, v takovém zápase by toho asi schopný mohl být.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byl to Mascherano. A jestli toho byl Wilshere schopen v takovém zápase, tak jsi sám odpověděl na otázku, co někteří hráči předváděli v Clásicu.

Reagovat
smazaný uživatel

to iste je u vas Marcelo tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

ale já ho s nikým nesrovnávám přece. Jen prostě zrovna od něj mi to přijde divný a směšný. Zrovna on tyhle věci umí taky. Z Arsenalu byl v tom určitě nejlepší na place. Tak u toho jsem se zastavil. Nic víc. Nehledej někde něco, co není a nebylo (jejda, kterej přitroublík se sem přiřítí s rádobyvtipnou poznámkou? )

Reagovat
SunFells

Tím "zrovna od něj mi to přijde divný" a křičením chyťte zloděje ho přirovnáváš k oněm odpadlíkům. A zbytek jsme už probrali, on má s nima společné akorát to naléhání na rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

“Hráči Barcelony sú veľmi dobrí v tom, že vedia vytvoriť tlak na hlavného rozhodcu a ten v danej chvíli potom často zmení verdikt v prospech ich tímu. V osemfinále Ligy majstrov proti nám toto často zneužívali a hlavného rozhodcu stále otravovali. Najväčšiu aktivitu v tomto smere mal Sergio Busquets. Barcelona ovplyvňovala rozhodcu aj v semifinále proti Realu Madrid na jeho pôde, kde provokovali hráčov Realu Madrid a simulovali pády. Hráči Manchestru United si musia dať na toto pozor. Barcelona chce mať vždy rozhodcu na svojej strane,” povedal Jack Wilshere pre denník Daily Star.

Ano, on s nimi má společného jen to, co na nich kritizuje. A to, o čem bylo tohle vlákno, ve kterém jsi se mě snažil několikrát přesvědčit o nepravdě a nakonec jsi to přiznal vlastně na plnou "hubu".

Reagovat
SunFells

Jsi zmatený jirko, já psal o tom, že Jackie je v tomhle směru hodně temperamentní ....A podívej se na co jsem reagoval, vlákno bylo o něčem jiném

Reagovat
asskicker

ale cosi, ved on nikdy nesimuloval, ostrovanie nesimuluju

Reagovat
Biozdenda

kdyz o neco jde, tak simulujou vsichni, i ti tvoji ostrovani

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu? Má. Není důvod, proč mu to vyčítat.

Reagovat
asskicker

Takze ak taky Puyol prehlasi pred zapasom s Arsenalom : Je to unfair klub, uplakany trener, uplakany hraci, ktori nevedia prehravat (vlastne ani vyhravat) rozhodcovia budu zase piskat pre nich ako v poslednom londynskom zapase, snad nam uz jasne regulerny gol aj uznaju a odpiskaju penaltu po jasnej ruke, nemoze ich ten rozdodca doma tlacit do nekonecna.

Napises potom: Má pravdu? Má. Není důvod, proč mu to vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to, co jsi napsal, vůbec není ve stejné rovině s tím, co řekl Wilshere. Zatímco Wilshere jen konstatoval, že využíváte simulací a psychologického nátlaku na rozhodčí (v naprosto neadekvátní míře) ke svému prospěchu - za co vás teď kritizuje v podstatě celá Evropa krom samostých fanoušků Barcy, ty jsi vypsal věci o nějaké tlačence rozhodčích (která stejně nebyla, chyb bylo po obou stranách) - což pokud by byla chyba Arsenalu, znamenalo by to, že obviňuješ Arsenal z úplatků.

A těch názorů, že je Wenger uplakaný a že Arsenal neumí pro/vyhrávat, se objevuje spousta, takže to opravdu neřeším. A jsem ochotný to uznat, však sám kolikrát Arsénovi vyčítám, že se vymlouvá na zbytečný věci.

Reagovat
asskicker

Takze stacilo napisat, nie neuznal.

A to co robi podla neho FCB, robi bez nejakych skrupul aj RM aj Arsenal aj MU, hoc v mensej miere.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem napsal, že bych to uznal. Tedy to, za co Arsenal /jeho zamětnanci/ můžou. Neuznal bych to, kdybys na Arsenal svaloval vinu, že rozhodčí upřeli Barce gól a kdesi cosi.

"...hoc v mensej miere." - Ano, právěže v menší míře. Takže je za to také víc kritizovaná než ostatní. Stejně třeba tak, jako je Arsenal kritizovaný, že má ubrečenýho trenéra.

Reagovat
vodka

tomu říkám dedukce

Reagovat
oddy

že fanda barcy tu bude říkat Jackovi povaleč to už je trošku síla

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych tisíckrát radši kdybysme hráli finále třeba s Bayernem, aji když je mám rád jako drát do oka. Alespoň by záleželo akorát na umění fotbalu a ne na hereckých výkonech.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou jsem si zvyknul na to, že fandové ostatních klubů brečí PO zápasech s Barcou, ale že budete kňučet už PŘED zápasem zrovna vy, hrdí tvrdí Rudí Ďáblové, to jsem nečekal.

Nenadáváte náhodou Kanonýrům a Scouserům do fňuken?

Reagovat
asskicker

Tak chcu mat naplakane dopredu, aby toho po zapase este viac stihli

Reagovat
smazaný uživatel

já je nechci provokovat, ale prostě jsem skoro šokovanej týmhle chováním. Před zápasem se v 90ti % příspěvků jen nadává. A to nejen od nějakých nýmandů, ale i od vcelku normálních fanoušků.

Beru jako vrchol ubohostu BULET (ano, je to prostě bulení a nikdo mi to nevymluví) ještě před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuješ si zápas na EURU 2004 s Řekama? Tam sme před zápasem měli největší obavy ne ze síly Řeckého týmu, ale z jejich schopnosti simulovat, ovlivňovat rozhodčí a z Colliny. Tak asi takhle. Nevěřím že budete hrát čistě, čili že nebudete v pěti lidech diskutovat s rozhodčím a nebo že nebudete umírat na trávníku. Tohohle se bojím. Jestli je to podle tebe brečení, tak klidně, hádat se s tebou nebudu.

Reagovat
asskicker

Samozrejme, ze je to bulení...najlepsie na tom je vsak to, ze vsetko sa to deje az od chvile ked dosiel Fnukyno do RM, odvtedy sa fans RM zmenili na obycajne placky, ku ktorym sa pre istotu pridavaju aj timy, ktore s Barcou predtym zasluzene prehrali a ich fans to do teraz neuniesli...

Pindaju na to simulovaie, pritom simulovantov tam maju rovnakych,rozdiel je v tom divadle, co niektory hraci FCB k tomu predvadzaju...ale musis to chapat, ostrovny hraci hraju VZDY FAIR PLAY nikdy neplacu, nestazuju a hlavne nesimuluju

Reagovat
Swarley

co trávník v zápase s Realem?to je taky bulení předem?nenech se vysmát hned takhle odpoledne

Reagovat
Kenneth

Ta sedla parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

takže chceš porovnávat jasnou věc jako je nepostříhaný nepokropený trávník s něčím, o čemž nevíš, jestli bude? Neskutečný, co tady předvádíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

Domnienky VS Fakty

A blbecek pod nim si mysli ako ta zotrel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když vyjadřuje obavy Barcelona tak je to jasná věc. Když vyjadřujem obavy my, tak je to brečení. Bože. Proč se zase hádám s fanouškama PD. Patří mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to přece nejsou obavy. To, že se nekropil a nestříhal trávník, se vědělo. Byl to dokazatelný fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jak hráči Barcelony diskutujou s rozhodčím, válíjou se po trávníku a jak simulujou není dokázaný fakt? Myslíš že ste si tu vaši pověst nezasloužili?

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužili si to za jeden dvojzápas, ze kterého se utvořila taková obrovská bublina, že by to bylo vtipné, kdyby to nebylo trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

Blbas, napises nam k tomu nieco ci sa zmozes len na smajliky?

Reagovat
vodka

na to se jinak než smajlíkem reagovat nedá.. navíc zabředávat znovu do diskuse, která už probíhala včera je dost zbytečné... MU vytváří tlak na rozhodčího taky, ale v počtu simulací, teatrálních výstupů apod. na Barcelonu s RM nemá nikdo... a vůbec nevim, proč hájíte neobhajitelné...

Reagovat
vodka

a vůbec se to netýká jenom těch Classic, jak se tady všichni snažíte přesvědčovat...

Reagovat
smazaný uživatel

A čeho dalšího tedy? Očekávám něco, čím se Barcelona vyniká z normy ostatních klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

*vymyká

Reagovat
vodka

počet těch simulací a divadel je u barcelony prostě nad jakoukoliv tolerovatelnou normou... a je jich dost v každém zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se asi koukám špatně. Chtít po tobě, abys mi poukázal na nějaké prosimulované zápasy z PD, je asi zbytečné, tak se zeptám, co tak moc nechutného předvedla Barcelona proti Manchesteru v posledních zápasech?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je to porad dokola, vy si to nejste schopni priznat a obhajujete neobhajitelny, vi to uplne vsichni krome vas, jenze kdyz uz nekdo prijde s nejakymi neoddiskutovatelnymi dukazy, stejne mu na to pak napisete, ze jen zavidi, at se podiva na svuj tym a podobny kraviny, jak kdyby se tim neco menilo.

A nech si tech vtipku, ass-lickere.

Reagovat
smazaný uživatel

"A nech si tech vtipku, ass-lickere."

To už je ale fakt křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takze on muze komolit a ja ne, zajimavy. Zapada to do vasi obvykle "logiky"

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho příspěvek jsem jenom přelít (je slovensky), takže částečně sorry. Ale stejně nechápu, proč máš potřebu se shazovat na jeho úroveň. Ale tvoje volba, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu chtel jen ukazat, jak je podobny komoleni trapny

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť těch El Clasic bylo letos pět. A o všech pěti sem četl to samé - stížnosti z obou stran, herecké etudy Barcelony a kritiku Barcelonských že Real nechce prohrát a přizpůsobil tomu taktiku. Na žádný jiný tým se takhle nestěžuje, ani když dominoval Evropě Real, AC, nebo když byl silný Juventus. Za ty poslední tři, spíš dva roky ste si neskutečně zhoršili pověst. Předtím byla Barcelona vesměs obdivovaná, aji když ste nehráli nic moc v posledních sezónách pod Rijkaardem, nebo hlavně když u vás hrál Ronaldinho ve vrcholné formě. Ale teďka je to hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Co nám kazilo pověst dva měsíce zpátky (před letošními zápasy s Realem)?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vaše házenkářská hra která lezla krkem všem kromě fanouškům Barcelony. Takhle ste nehráli ani pod Rijkaardem - aji když aji tehdy ste měli hru založenou na držení míče. Stejně tak nehrály ani jiné týmy s hrou založenou na držení míče, třeba PSV. A taky fanoušci Barcelony prohlašující že kdo nehraje jako Barcelona, tak hraje beton, bez ohledu na to jakou má herní filosofii, jestli hraje venku, jestli se hraje pohár, nebo jestli je to slabší tým. Prostě buď se nechat porazit a pět gólů, nebo hrajem beton. Z úplně stejného důvodu je široce nesnášeno španělsko. A naopak, němci které nikdo nikdy pořádně nemusel jsou obdivovaní, aji když v kritériích jako úspěšnost, sympatičnost země, "národní ryzost" kádru a nebo vůbec oblíbenost hráčů prohrávajou se španělskem na KO.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak, hra Barcelony byla všeobecně obdivována a vyzdvihována. Snad jenom fanoušci fotbalu z ostrovů vždy omílali trapné řeči o házené, odborníci se stavěli na druhou stranu. S tím betonem to taky není rozhodně tak, jak říkáš. Rozhodně to není tak, že tým, který nehraje "jako Barcelona" automaticky hraje beton. To s tím Španělskem už se Barcelony netýká, ale přesto drtivá většina mých známých přála titul právě jemu. A mizím, odpovím večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávají, protože někteří se vymlouvají na věci, které neexistují, nebo jsou přitažené za vlasy (popř. to je chyba pouze těch kterých klubů samotných). Tohle je založené na reálném podkladu, tak nevím, proč to řešíš.

Reagovat
smazaný uživatel

moment. On řeší CO BUDE vidět v zápase. A teď mi řekni, jak to ví? Má křišťálovou kouli? Ne, jen bulí. A dopředu. Fuj.

Reagovat
Side

Nepotřebuješ křišťálovou kouli abys věděl, jak se budou hráči Barcelony na hřišti chovat.

Reagovat
smazaný uživatel

A co je tohle za kec? Řekl, co hráči dělali proti Arsenalu, co zopakovali i proti Realu, nevim, proč by se nemohl domnívat, že to budou zkoušet i dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak, že jsou Mascherano, Pedro a Busquets simulanti, kteří kazí dobrý dojem ze hry Barcelony s tím by si souhlasit mohl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

masch simuloval v 2 zapascoch a hned ho chces porovnavat s takymi simulantskymi esami ako sergio ci pedro ?? .. nebud smiesny ...

Reagovat
asskicker

Eso Pedro???

Reagovat
smazaný uživatel

tie jeho teatralne pady a chytanie za za tvar mi dost zere nervy , podobne ako sergio .. spravit to mne proti hrac na zapase tak by som sa asi neudrzal

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro ne. Tomu jeho údajnému simulování předcházelo Arbeloovo šlápnutí mu na lýtko. Zkus si to někde najít.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale ja nemyslim len classica , viackrat teatralne lietal

Reagovat
Filipow

Kdy Pedro simuloval?

Reagovat
asskicker

Tak 2 krat si v prvom zapase LM s Realom skocil...preto mi vadi ak mu niekto nadava do simulantov, to je potom kazdy hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

kks napiste niekde do redakcie Marcy alebo As nech oznacuju barcelonskych ako hercov a simulantov a potom nad tym masturbujte

Reagovat
smazaný uživatel

špíny!

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro vítězství Valencie v příštím ročníku LM

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych vám to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

jenom jedno vítězství?, ale to ani nepostoupíte ze skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

.. radši to ani nechci komentovat, nicméně - nepovedlo se to nedávno Juve? Šest remíz a postup ze skupiny?

Reagovat
smazaný uživatel

..a když nad tím tak přemýšlím, tak i s tím jedním vítězstvím by se dala LM vyhrát

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
delfin

i bez... prokontumovat se až do finále, a tam taky kontumačně vyhrát

Reagovat
Kily

jim se šest remíz povedlo letos v EL, ale postup z toho nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvláštní, já mám pocit že se to Juve fakt v LM povedlo, ale bude to tak pět let nebo víc.. Hledat se mi to nechce, radši bych kdyby mi to někdo definitivně potvrdil nebo vyvrátil :)

Reagovat
Kily

mrknu

Reagovat
Kily

nic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím potom kde jsem tuhle informaci vzal, ale nosím ji v hlavě už fakt dlouho

Reagovat
delfin

nebyl to italskej nároďák?

Reagovat
Kily

Chile se povedlo na MS postoupit ze skupiny se třemi remízami

Reagovat
delfin

ale italové tohle zvládli taky ne? dokonce mam pocit, že tak aji neco vyhráli...

Reagovat
Shevchenko

Málem se jim to povedlo minulý rok.

Reagovat
delfin

Reagovat
Shevchenko

Jediné co se jim povedlo, bylo vyhrát pětkrát za sebou 1:0, jen v posledním zápase remizovali s Maccabi Tel-Aviv 1:1 čímž přišli o rekord vyhraní všech zápasů ve skupině, neinkasování a mít všechný výsledky stejné. A bylo nějak 5 nebo 6 let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi ono Ale proč se mi to popletlo s remízama fakt netuším

Reagovat
Kily

jojo, 2004/2005

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa neviem dockat na dnesny vecer. Dufam, ze to bude krasny futbal!

Visca el Barca!!!

Reagovat
Devil

Tak to zalezi na hracich Barcelony....jestli se budou pri kazdem stretu valet zase pul hodiny na travniku-je opet po fotbale.....

Reagovat
Filip12

Collina by na Barcu byl idealní sudí to by jim to rudlo před očima

Reagovat
X-bano-X

Colina? Colina patril medzi absolútnu špičku a práve on trestal KAŽDÝ faul. Stačí si spomenúť na ME, zápas Česko - Holandsko a penclu. On by sa s tým nepáral. Neviem kto by proti Barce dohral v plnom počte.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi tě líto zamindrákovanej Slováku

Reagovat
asskicker

Aj mne je ta luto, zit s hovnom v hlave nie je ziadna vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale zápas s Holandskem byl naprosto prokazatelně tím holohlavým kreténem ovlivněnej v náš neprospěch, tak proč tu s tím nějakej Slovák schválně provokuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow ja sa zastavam Bana( ) ale co takto sa ist pozriet do diskusie pod MS 2010 Tam je vela mindrakov...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na jednom MS jste byli úspěšnější, gratuluju, nebo do diskuze pod naše bronzové ME, kolik že to máte medailí z fotbalu včetně mládežnických kategorií? Děkuji za odpověď

Reagovat
Kily

on se nechlubí tím, že na tom MS byli, ale poukazuje na dementní část českého národa, která se s tímhle do dnešního dne nedokázala srovnat a musí neustále kopat do Slováků

Reagovat
Kenneth

Oni zase urážejí Jágra,české hokejisty. V tomhle si nemůžeme nic vyčítat.

Reagovat
Kily

to ano, to se mi taky nelíbí, ale proč nebýt lepší než oni tím, že je necháme být v tomhle případě jedinými blbečky?

Reagovat
Kenneth

Vždycky se najde skupina lidí kteří budou urážet Slováky. Je to začarovanej kruh. Nesnaž se změnit svět Kily

Reagovat
Kily

na to jsem rezignoval už před několika týdny, ale sem tam se mi to vrátí a především pak v podobných případech, kdy se řeší problém Česko - Sovensko

Reagovat
Kenneth

Stejně si myslím že ta nenávist přichází spíš od Slováků. Kdekoliv se řešili sportovní úspěchy tak vždy přišli s argumentem kdo byl na MS v Africe?

Reagovat
Kily

v tomhle případě to chce oddělit časové úseky, v poslední době mají Slováci v tomhle případě samozřejmě navrch, oni se na náš úkor dostali na vrcholnou akci a navíc na ní udělali úspěch. Čechy v tom případě irituje porážka od Slováků, hrozně je štve, že tam postoupili ze skupiny a existuje i hodně početná skupina, kterou maximálně sere, že si Slováci "dovolili" vůbec porušit zaběhnutá pravidla a najednou byli/jsou ve fotbale před námi. V tomhle třeba já vidím největší problém, Češi si zvykli na dominanci, najednou je pryč a strašně složitě se s tím vyrovnávají. Samozřejmě tomu pomohou i ubohé kecy slovenské spodiny, která je najednou nahoře, minulost neřeší a na základě současnosti provokuje a uráží. V tom případě to ale mají mnohem snazší Češi jako já, kteří nechovají žádnou nenávist je Slovensku a nemusejí se tak s něčím podobným vyrovnávat

Reagovat
Kenneth

Né, já se musím smát že Slováci si myslí jak je jejich fotbal nahoře. Postoupili z nejlehčí možné skupiny, na MS vyhráli jedinej zápas, po MS dostali s Lucemburskem a stejně si budou myslet jak na tom jsou skvěle. A to jsem ještě nezmínil ty debaty o tom jak je Škrtěl v top 10 stoperů světa.

Reagovat
smazaný uživatel

za příspěvek i názor na Škrťela

Reagovat
smazaný uživatel

Som Slovak, ale ze by bol Skrtel v TOP 10 stoperoch na svete, to je fakt nezmysel...

Reagovat
Kily

tak sám moc dobře víš, že se počítají jenom výsledky a ty slovenský fotbal poslední dobou nemá špatné, když vezmeme jenom základ, tak repre byla na MS a mistr se dostal do LM. Pak je tady strašně důležitá další věc - ta ubohá spodina vidí jenom tyhle úspěchy a z nich žije a bude žít ještě dlouho, dále existují ale i inteligentní Slováci a ti moc dobře vědí to, co jsi naznačil ty. Rosický měl pravdu v tom, že to nejsou žádní zázraci, na MS hráli dva zápasy hovno a díky jednomu pak najednou byli na vrcholu, po MS pak jednou uhrají výsledek a hned na to následuje kruté vystřízlivění s tím, že ta zklamání, případě neuspokojující výkony a výsledky začínají převládat. Tihle lidé moc dobře vědí, že slovenský fotbal na tom není tak dobře

Reagovat
Kenneth

Tak zrovna Rosický si to mohl odpustit, díky tomuhle výroky se rozšířila ta vlna nenávisti okolo toho, sám hraje hovno a bude rejpat ještě do ostatních. A s tím mistrem v LM. Tam taky postoupili defakto přes nejlehčí možný tým, v LM dostali největší domácí nářez. Tím chci naznačit že Slovenský fotbal je lepší než ten český,ale není na tom zas tak růžově jak si někteří myslí.

Reagovat
Kily

asi si zařídím copyright na své příspěvky, jenom jsi vlastně zestručnil to, co jsem napsal já

u Rosického jsem narážel jenom na to jedno označení

Reagovat
centos

.. a přitom hází mindrák na ně.

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to pozor.Ja sa vam nesmejem,nic neporovnavam a absolutne som neriesil,ze nieste na MS.Ked tam ste tak vam prajem,rovnako ako som prial Cechom u nas na MS.Ja neporovnavam nic,ale to smiesne ,,my tam sme a vy tam nieste" a porovnavanie kto co ma je smiesne maximalne.Drz sa prosim temy a nechod namna vypoctami a zbytocnostami.Riesim mindraky a tych bolo v MS 2010 dost hoc neviem preco...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale ten příspěvek s Collinou byl jednoznačně zaměřenej proti Čechům a jako provokace Každýmu soudnýmu divákovi je jasný kdo byl poškozenej a dávat to jako příklad supr rozhodcovskýho rozhodnutí je fakt provokace nejvyššího řádu, to se nezlob

Reagovat
X-bano-X

Co si ty za kreténa.......pri tom penaltovom zákroku bolo jasné a úplne nezmyselné držanie za dres. Keď sa neskôr po majstrovstvách rozoberal tento zápas, všetci sa zhodli že to bola hráčova blbosť a šikovnosť De Boura. Že to Nedved nedokázal prekusnúť a svojím teatrálnym výstupom kľačiac prosil rozhodcu o odvolanie verdiktu, len prilialo olej do ohňa. Ja som na rozdiel od teba čechoslovák, 10 rokov som žil v spoločnom štáte a nevidím jediný dôvod vám nepriať. Tá následná kampaň, ktorá sa spustila v Česku proti Colinovi je snáď porovnateľná s Mourinhovou kampaňou proti Friskovi.

Takže si tie svoje výplody chorej mysle nechaj pre seba a neobťažuj nimi návštevníkov webu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý už jsem to rozdejchal

Tak ne

sorry

Reagovat
smazaný uživatel

United - Barca 3:1, goly: Giggs, Rooney, Anderson - Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Inter fandí United

Reagovat
Shevchenko

AC fandí Barce

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland fandí lidem, aby to přežili

Reagovat
smazaný uživatel

...dobro vzdy zvitazi

Reagovat
Biozdenda

svaly versus srdce

Reagovat
Al Capone

ta bílá mu fakt nesluší

Reagovat
minoLFC

hmm ManU a nudný LM futbal Barcy

bude stačiť výsledok z livescore

Reagovat
smazaný uživatel

Závist z Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě zajímalo, proč závist? Velkých evropských trofejí má Liverpool o hoooodně víc než MU.

Reagovat
Al Capone

jen o dvě (zatím), jiné evropské poháry nejsou důležité

Reagovat
smazaný uživatel

jistě že jsou a halvně v minulosti byly

Reagovat
Al Capone

jasný, pro žebráky kteří na nic jiného nemají jsou úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, že zatímco jsi se závistí začal, teď jde cítít především z tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají jich míň o 6.

Reagovat
Al Capone

jeslti počítáš nějaké sranda poháry tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš koho zajímá minulost ... Realita je taková ,že poslední titul v PL vyhrál Liverpool ,když si ještě tahal kačera ... A Realita je taková ,že Liverpool hraje v PL druhé housle už několik let ... A jentak se to nezmnění ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

nejsou dulezite

Reagovat
vladis271

Jj, PVP by som prirovnal ku Carlingcupu

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že v poháru Mickeyho Mouse hrají většinou kvalitnější týmy, než hráli v PVP :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslel jsem rozhodně z letošní sezony, když zmiňuje hru

Reagovat
minoLFC

to určite ManU je Manu, no a zápasy Barcelony tento rok boli uspávacie väčšinou

Reagovat
Devil

A jestli pak vis-co to vubec ManU" znamena,kdyz uz to tu tak vesele pises...?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United?

Reagovat
minoLFC

nie, pouč ma pred polrokom si zistil v nejakom v fóre, že sú na to slovo anglický fans ManU vzťahovačný, takže teraz je to pre teba ako tradičneho českeho fanušika s typickým GLORY GLORY UNITED dogma

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdybys ty dejme tomu bydlel v Anglii a četl bys Sun a pak se dozvěděl jeho konotace na Liverpool, tak bys pokrčil ramenama a řekl "no a co, já na to kašlu, mě to nevadí". Ty nejsi moc dobrý fanoušek.

Reagovat
minoLFC

no ja by som Sun nečítal, ale pokiaľ ti Blesk vyhovuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to jako žes mi dal za pravdu.

Reagovat
minoLFC

no to nedal, sun by som nečítal nikdy a čo píše mi je fuk, važne ho môžu brať iba slaboduchý jedinci

Reagovat
smazaný uživatel

Ani tu paralelu nechápeš? A nebo ju odmítáš chápat?

Reagovat
minoLFC

nechapeš ty, mne je Sun a jeho članky ukradnutý, nečítal by som ho preto, že je to bulvár, nie v súvislosti v sLiverpoolom(je mi to fuk), ale to su vzťahovačný niektorí na slovo, mohli by ísť bojkotovať tv prenosy

Reagovat
Devil

Jak si tak precitam tvoje zavistive komenty na adresu finalistu,tak bych rekl,ze spise ty tady budes tradicnim krkem lezoucim dennim menu......

Reagovat
minoLFC

jake zavistive komenty? ManU ma ešte čo dohadnať v Europe voči Liverpoolu Ja to nebudem sledovať z jedineho dôvodu, tradična holomajzna v podaní ManU s kapkou pomoci od rozhodcu vs tohtoročna hadzana v podaní Barcy

Reagovat
Devil

Jake zavistive......tak treba nemam zapotreby vypisovat v cem vsem je Lpool v pozadi za MU atd atd....je pravda,ze ta LM"je jedina vetsi ohanka,kterou se jeste muzete ohanet..Otazka je,co budes delat tak za 5 let!

To ostatni co jsi napsal je asi to,o cem jsem se bavil v predchozim komentu(zkracene receno blbost)

Ze zapas nebudes sledovat uz vsichni vime a asi to nikoho zas tak nezajima a co se tyce tveho nazoru na kvalitu zapasu je jiste,ze hvezdar nejses.Snad jen decko a zaroven zavistivi a zaujaty fans Lpoolu,kterej urcite nebude srsit chvalou na tento duel....proste klasicka ohrana reakce ,ktera se tu obevuji den co den uz hodne let.

Reagovat
minoLFC

muhehe ja ničím neohanam, napisal som, že ho sledovať nebudem, zaujalo to väčšinu ludi, ktorí tu písali o zavistí, čo je uplna blbosť, pritom je fakt, že v podaní manU to bude holomajzna ako vždy

Reagovat
Devil

Rekl fans Lpoolu,kterej ani LM nehraje o rivalovi,kterej prave vyhral titul PL(19) a chysta se na finale LM....jak flustrujici... holomajzno!

Reagovat
minoLFC

no a? to sa mám z toho titulu po...?

Reagovat
Devil

Treba...tve konicky me nezajimaj.....

Reagovat
Kenneth

Vy z toho ManU máte neskutečný komplex

Reagovat
Al Capone

ManU - to je naschvál nebo nic o tom nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Liverpoolu si neodpustíjou žádný kopanec.

Reagovat
Al Capone

ale toto je ubohost

Reagovat
smazaný uživatel

není to tak dávno (14 dní), co tady o tom vcelku dobře někdo argumentoval. Ona je to často zkratka Manchesteru třeba i v grafice na televizi. Kdo to byl už nevím. Fantomas?

Já se toho nezastávám, ač jsem to taky donedávna používal (neznalost). Ale nebuď tak stahovačnej.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, teď jsem to taky viděl na nějakém streamu, tuším že to byla nějaká švýcarská televize

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a když už to víš, používáš to pořád? Slušnost je neurážet ostatní týmy, tím méně soupeře. A lidi kteří víjou o co jde a používají to dál, tím spíš že každé oslovení soupeře rovnou píšou jako urážku, nestojíjou za to abych bral na jejich názory ohled.

Reagovat
Kenneth

víjou,nestojíjou. Hele nemáš link na ten článek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Já sem to četl už asi dva, tři roky zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

nepoužívám

Reagovat
vodka

já, domigno a fantík myslim taky...

Reagovat
homeles8

je to i ve fifě 2001 :-)

Reagovat
homeles8

a nikdo za to EA Sports nežaloval

Reagovat
vitasrp

Kristepane, co tohle je za kopanec?? Chápu, když tohle sere nějaký Anglány, kterejm se při vyslovení ManU hned vybaví ten ohavnej song fans LFC a s tím spojená tragédie v Mnichově, ale že to za nějakej kopanec považujou i čeští fans, i když vůbec nemají důvod brát ManU jako urážku, to je vážně neskutečný..

Reagovat
smazaný uživatel

manu manu manu manu manu

Reagovat
papos182

Jezis uz zase

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi strašně moc komický, že to nejvíc tankuje československý fanoušky kolem 20 ti let, kteří si to před pár týdny přečetli v diskuzním fóru, přitom se vsadím , že před tím sami xkrát použili sami ManU

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Al Capone

mě to ale vůbec netankuje, jenom pokud vím co to znamená tak proč to budu používat? i jako fanoušek Liverpoolu

Reagovat
Al Capone

teď nemyslím sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to nemyslíš jako urážku, neni důvod to nepoužívat. Já dávám přednost používání nejkratších "pojmenování" jako Chels, Real, Barca, ManU, Live, City, ACS, SKS, atd atd a fakt neřeším jestli to někoho uráží nebo ne, až budu chtít urážet, tak budu používat výrazi jako Shity, házenkáři, čukotka atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

stačí United

Reagovat
smazaný uživatel

ManU je kratší

Reagovat
smazaný uživatel

MU

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo jenom M :) ne, jak už bylo řečeno ManU bývá často i v televizní grafice

Reagovat
Chazy

Doprdele NIC to neznamená. Když tomu budeš přikládat urážlivej význam, tak to něco špatnýho je, ale ManU je prostě jen ZKRATKA, nic víc. I MUTV, televize MU (žádná švýcarská), tam občas má MANU. Fakt jak retardi. Se něco dočetli, tak tady mudrujou. Vztekat se kvůli tomu, že někdo napíše ManU a myslí tím Manchester United, je prostě směšný...

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

ale kludne by som sa stavil ze henten saso to pise takto narokom

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Někdy se to fanouškovství moc přehání. Například já jsem tohle používal x let. Až mi to ale před dvěma roky vysvětlil na ICQ fantomas.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš jak dopadl v LM Liverpool?.. jo ,aha, on tam nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Tak fans Lpoolu nic jinyho ani nezbude........

Reagovat
Nikikrew

Chcem , aby vyhral anglicky futbal nad spanielskym

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle jsem trochu na rozpacích a netuším komu fandit, mám radši anglický fotbal, ale zase na druhou stranu je mi sympatičtější Barca, než ManU.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reakce na zdejší debatu. Busquets a Alves jsou simulanti, proti tomu nic nemám. Ale označovat tak Pedra, Mascherana či Villu? Stejně tak bych na druhé straně mohl jmenovat Rooneyho, Chicharita, Fletchera či Giggse.

Reagovat
Devil

Jo,kazdej spadne,ale rozdil je,ze Rooney,Chicharito se pul hodiny jeste nevali po travniku kvuli simulovani bolesti....a ten Fletcher a Giggs....smesne ze jsi jmenoval zrovna tyto dva!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ty dva jsem jmenoval schválně (v souvislosti s Pedrem, Maschem a Villou - to nejsou žádní simulanti). Giggs kdysi nafilmoval penaltu proti Borucovi, Fletcher také zkoušel penaltu v LM (CSKA?). Nikdy bych se je neodvážil (narozdíl od takového Naniho) označit za simulanty, proto ten příklad. Ale jak už jsem psal, proti označování Alvese či Sergia nic nenamítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
vitasrp

Fletcher..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Devil

Tak potsekl ho,ale i tak vstal a hral dal a nevalel se hodinu na trave drzici se za koleno...!!!

Reagovat
vladis271

Skvelá diskusia. Škoda, že tú trofej niekto z nich dnes zdvihne nad hlavu

Reagovat
homeles8

Manchester je normální.

Reagovat
Kenneth

Je to menší zlo z těch dvou.

Reagovat
homeles8

tak mě je to jedno, proti Barceloně jsem fandil i Interu Milán a to už je co říct :-)

Reagovat
smazaný uživatel

presne ...obidva tymy ultranesympaticke, ak neberem do uvahy Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu.Ten je najviac nesympaticky...

Reagovat
mithro

sustred sa spolu s kralom pekne na ligovy pohar, ligu majstrov nechaj ultranesympatakom

Reagovat
homeles8

jo, on s tim fakt něco udělá tohle taky nesnášim

Reagovat
minoLFC

tak ja fandim v tom zápase Barce, ale pozerať to nebudem, nečudoval by som sa výsledku 1:0 a uspávaciemu futbalu

Reagovat
vladis271

samozrejme, že aj ja. Idem to kukať do baru s jedným mufanom a goonerom

Reagovat
smazaný uživatel

Go ManU, go! A díky za CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi sakra říct, k čemu jsou tyhle vaše debilní diskuze dobrý? To vás jako baví trávit volnej čas o víkendu psaním takových sraček? Tohle už je fakt odpor. Jediný, co se tady poslední dobou pod zápasy Barcy v Champions League řeší, je simulování, rozhodčí a podobný zhovadělosti.

Někteří experti, jako jmenovitě Kenneth, to tady budou rozebírat do nekonečna. Závěry zdejší diskutze jsou jasný: hráči Barcy jsou simulanti, kterym připískává rozhodčí, Man Utd. nemá dostatečně kvalitní kádr a do finále se dostal jen díky slabýmu losu.

Moje závěry jsou taky jasný: většina z vás, co tady "přispíváte", jste omezení kreténi, který se sem chodí léčit a naprosto tady marníte čas nekonečným opakováním věcí, který stejně nemají žádnej smysl a řešení.

(za ban budu rád, tady to stejně stojí za hovno a vlastně vůbec netuším, proč mám tendenci sem psát, když ze všech lidí v diskuzi by se našlo tak max. 5-10 jedinců, kteří nemají hlavu strčenou až po trapézy v prdeli)

Reagovat
Kenneth

Ano,zrovna já to v týhle diskuzi řeším.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to tu niekto napisal - takze palec hore

Reagovat
centos

Reagovat
Ligter

Tak aspoň, že jsi to vylepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Wazza ;-) GLORY GLORY MAN UNITED!!

Reagovat
smazaný uživatel

ve ctvrtek Bolt,vcera Lukas Konecny a dnes United a budu spokojenej clovek

Reagovat
C-M@ster

OT: Ted sem narazil na jeden vtip, ale moc se sem nehodi a asi je to stary, ale chci ho napsat, nez ho zapomenu.

Sir Alex and Kenny walk into a bar,Kenny asks him to buy him a pint and Fergie says: You have to be over 18.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Reagovat
centos

vysvětlíš mi to pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Netrap ho

Reagovat
smazaný uživatel

Treneri Liverpoolu a Manchestru idu do baru a Kenny popyta Fergusona,aby mu kupil pivo naco mu Alex povie,ze musi mat nad 18(trofeji)

Reagovat
smazaný uživatel

dvojzmyselne vtipy su najlepsie Muz: ,,Mam dat ten chlieb vonku vtakom?" Zena: ,,Nie radsej rukou." Muz: ,,Sprav mi daco jest." Zena: ,,Sprav si daco sam." A muz vyskocil z okna

Reagovat
centos

Dík, ale narážel jsem na to, že se směje něčemu, čemu nejspíš nerozumí. Přeložit si to umím, akorát nevím, kdo je Kenny. Asi někdo z Liverpoolu, co :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/liverpool-i-nadale-povede-kenny-dalglish-148067/ ich trener a klubova legenda, fanusikmi Liverpoolu volana aj King Kenny

Reagovat
centos

Dík, já sleduju jen kapr ligu :)

Reagovat
minoLFC

ty sa nerehní, tebe by tiež nenalial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

este 5 hodin

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Stevenage - Torquay odloženo o 15 minut?

Reagovat
Filip12

tak a mám jasno chobotnice ukázala na United

Reagovat
smazaný uživatel

V LM zase ukázala na Real...

Reagovat
smazaný uživatel

Real - Barca .. abych byl přesný

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ukazuje len preto aby mali niektori ludia uz jasno, napr. Filip12, ale pravda to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Paul je jen jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Messi,Messi,Iniesta

Reagovat
niflheim

666. za dnešní výhru United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S pomocí pekelnou se Rudí ďáblové dočkají triumfu.

Reagovat
Filip12

muže na barcu mít vliv pekalná atmosféra z Wembley Angláni to tam určitě udělal ďábelskou atmosféru má někdo vydeo atmosféry z wembley ?

Reagovat
smazaný uživatel

"vYdeo" nema nik. Aspon uz kazdy vie aky si ty Ynteligent...

Reagovat
Filip12

* SORRY ZA HRUBKU

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebude to na ně mít vli. Pekelná atmosféra ve Webley dle mého úsudku nebude. Krom toho můj komentář se vůbec atmosféry netýkal.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Barca bude zase brana jako domaci tym? Ja uz nechcu venkovni dresy ale domaci cerveny v Rime to stacilo.

Reagovat
mithro

bohuzial dnes znovu biele dresy

Reagovat
Tomekcz

bez nich to nejni proste ono, ty letosni bily jsou proklety jak se nam venku nedari

Reagovat
smazaný uživatel

Vaniak a Van der Sar

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapadlo nekoho taky to ze ta nenavist vuci Barce tady na EF taky tak trochu vznika aroganci nekterych jejich fanousku ? asi neni treba sahodlouze vypisovat...samozrejme + si k tomu prictete to ze kazdej kdo ma moc uspechu jde postupem casem fanouskum jinych klubu cim dal vic na nervy coz je tak trochu logicke ale fans toho dotycneho tymu by to melo spis tesit ze jim jini zavidi.

Reagovat
smazaný uživatel

co jim kdo zavídí? simulanta pedra, nebo busquetse nebo messiho? ne děkuji

Reagovat
Mercury

Messiho jim určitě závidí hodně lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

já ne

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak ze je Messi nejlepsi hrac planety musi uznat opravdu kazdy . Ja je taky nemam rad, proste se mi jejich styl nelibi , ale funguje to tak nemaj duvod to menit.

Reagovat
smazaný uživatel

zase hned musi spominat simulacie , boze ty si trapny ako kamen na piesocnatej plazi

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je podla teba simulant?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Dalej radsej nekomentujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, dokud jsem se blíže neseznámil s jejich fans, Barceloně jsem v Evropě celkem přál... Před devíti lety mě to přešlo a nehodlám to měnit, protože oni se nezmění rovněž

Reagovat
Mercury

To je velice rozumné nefandit někomu kvůli fanouškům :)

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsi vůbec yardův komentář?

Reagovat
Mercury

ano..co jsem pochopil špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba rozdíl mezi fandit Barce a celkem přát Barceloně v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel je to tak , ale fanousci Realu a Barcelony na Eurofotbale si obvykle nemaj moc co vycitat.... coz je ale zpusobeny tim ze ve spanelsky sekci se prakticky fandi jen temhle dvema , kdyby to bylo rozlozeny mezi vic tymu tak to bude lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

A co taky Kopy, Kily? Ti tiez fandia iba Barce ci Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam samozrejme i jini ale kdyz to porovnam dejme tomu se vsema dalsima ligama tady(PL,SA,GL...) tak v tech vsech je to urcite mnohem rozmanitejsi. A treba v zadny jiny sekci to neni o tom ze 95% prispevku tam pribude teprv az odehrajou sve zapasy dva urcite tymy.

Reagovat
smazaný uživatel

FORCA BARCA!!!

Reagovat
Rssa

ZHODNOCENÍ SEZÓNY 2010/2011 - FC BARCELONA

LIGA

Naprostá spokojenost. Když pominu neskutečnou sérii 31 ligových zápasů bez ligové prohry (bohužel rekord nám utekl v San Sebastianu) , tak Barcelona tuto sezónu opět bořila různé rekordy a mýty. Opět padlo spousta „manit“ (přesněji 4), což potěšilo nejen mě, ale i fanoušky na tribunách a určitě i fandy na EF.cz. Některé zápasy byly neskutečné a nezapomenutelné, ale našlo se i pár zápasů, na které bych rád zapomněl. Například hned první zápas na domácím hřišti v sezóně skončil prohrou s nemotivovaným Herculesem se střelecky potentním Valdézem. Pak ale následovalo 231 dní bez ligové prohry. A že to bylo sakra povedených 231 dní.

Pár významných zápasů:

7. kolo – Barcelona – Valencia 2:1 – snad ještě těžší zápas, kdy v 1. poločase nás Netopýři přehrávali svojí rychlou a přímočarou hrou, naštěstí Pepek do druhého poločasu své hochy nemotivoval a Legenda s Puyolem dokázali utkání obrátit v náš prospěch.

11. kolo – Barcelona – Villarreal 3:1 – důležitá výhra nad šlapající Ponorkou a navíc zápas, ve kterém padl jeden z nejhezčích gólů letošního roku napříč Evropou. Xavi rozehrál rychle přímák a Messi s Pedrem po sérii narážeček na prostoru o velikosti hlavy průměrně vzrostlého pštrose a mezi asi 6 bránícími protihráči dokázali takřka nemožně se dostat do šance, kterou Messi chladnokrevně pravačkou! uklidil do sítě. Masterpiece.

12. kolo – Almeria – Barcelona 0:8 – pořádný výprask na půdě soupeře, hattrick Messiho, krásná asistence Fontásbauera.

13. kolo – Barcelona – Real Madrid 5:0 – pro mě zápas sezóny, naprostá dominance a destrukce toho dne ubohého soupeře. Výtečný výkon od Messiho, Villy, Legendy a Xaviho.

Období listopadu až únoru bylo naprosto dokonalé, Barcelona hrála nejlepší fotbal a každého drtila. Později docházely síly a požitek ze hry nebyl takový jako v tomto období. Ale přesto se dokázalo vítězit, což je znak síly.

CdR

Finále a celkově stříbrné medaile – taky spokojenost. Na cestě do finále si tradičně zachytal Pinto, dostali šanci mladíci a celkem z 9 zápasů dát 3 „manity“, to se cení. Škoda toho finále, byl to nešťastný zápas, který jsme mohli vyhrát, ale bohužel nevyšlo.

LIGA MISTRŮ

V Lize mistrů jsme se dostali do finále, což je zase obrovský úspěch bez ohledu na výsledek. Základní skupina byla v podstatě hodně jednoduchá – Panathinaikos (zápas, ve kterém padl taky jeden z nejhezčí gólů sezóny – opět narážečkovaná Messi se spoluhráči), Rubin i Kodaň byla jednoduchá sousta. O něco šlo až ve vyřazovací části. Hned z kraje nám los přisoudil Arsenal. Zápas venku byl jeden z nejhorších úkazů povolené koncentrace a vypuštění zápasu. Po vedoucí brance se ve druhém poločase hoši rozhodli zvolnit, což Arsenal zaslouženě potrestal. I přesto se to nemusel řešit, kdyby rozhodčí uznal regulérní branku na 0:2, ale co už. Doma už si to Barcelona pohlídala, Arsenal předvedl naprosté nic, ani jednou nevystřelil na branku a stejně zásluhou vlastní branky zmateného Busquetse vyrovnal. Rozhodla vůle po vítězství a větší kvalita. Branka Messiho z prvního poločasu (po nádherné spolupráci Fabregase s Iniestou…) a akce před branou Xaviho – byly jako z učebnice geniality. Pohodový dvojzápas s Šachťarem, který to na NC otevřel a po zásluze dostal na budku, byla jasná záležitost. No a pak to slavné El Clasico – dvojzápas plný hnusu, teatrálnosti, nefér zákroků ze strany Realu a simulací ze strany Barcy. Každopádně opět se ukázalo, že ve vzájemných a vypjatých zápasech má prostě Messi navrch nad C.Ronaldem. Taky v zápase na hřišti Realu padla nejhezčí branka celé sezóny – Messi a jeho kličkovaná mezi zbytkem Realu. Odveta bylav podstatě formalitou, která byla okořeněná geniální přihrávkou Legendy na Pedra a zase zbytečnou brankou po přílišné samolibé přihrávané u vlastního vápna. No a finalé? To uvidíme až po dnešku.

HRÁČI

Celý kádr Barcelony byl úzký a zároveň široký. Úzký v tom smyslu, že v áčku pravidelně nastupovalo cca 19 hráčů, široký v tom smyslu, že kdykoliv bylo potřeba, zaskočil mladík z béčka a vedl si parádně

Vicky Valdés – vyhrál Amorovu trofej, už počtvrté. V letošní sezóně byl opět lepší než Iker Casillas, spolehlivější (až na výjimku v podobě branky RvP v Londýně), reflexy má lepší než kdejaká kočka, spolehlivě hrál s míčem na pozici takového chytajícího libera. Je pravda, že je trochu výbušnější, ale takový on už je.

José Pinto – spolehlivá dvojka, bavič týmu. Jako vždy pravidelně chytal v CdR a spolehlivě, navíc když byl Vicky zraněn, tak zaskočil i na pozici jedničky v lize a vedl si parádně. Nelíbí se mi na něm jeho samolibost při hře nohou v oblasti vlastního vápna a to, že nahrává někdy svým spoluhráčům do úzkých – takhle zavinil branku v San Sebastianu. No a taky ten jeho „pískací“ incident není vůbec v pohodě.

Dani Alvés – nejlepší pravý bek planety, který má snad patery plíce. O jeho důležitosti nemluví jen statistiky (4 branky a 20 asistencí !!), ale i jeho přítomnost na hřišti, kdy dokázal lítat po pravé straně celý zápas a tím zaměstnávat a přečíslovat soupeřovu obranu. Svoje navýšení platu si zasloužil a je to jeden z největších faktorů současných úspěchů Barcelony. Za celé svoje angažmá v Barceloně má průměr 0,4 bodu na zápas, což je více než někteří útočníci v lize. Ano, je teatrální, ano, může být některým nesympatický, ale pro fanoušky klubu to bude miláček, protože pro Barcu dýchá, jí, žije i spí. Jeden z kandidátů pro mne na ocenění nejlepší hráč Barcelony v této sezóně. A na koupi dresu.

Carles Puyol – srdce a obrovský kapitán, Tarzan, zeď…Ve dvojici s Piquém takřka nepřekonatelný (z 61 ligových zápasů, ve kterých hráli spolu, prohrála Barcelona pouze 1!). Velký univerzál a spolehlivost sama, který ale část sezóny nehrál z důvodu zranění kolena, které si nechá po sezóně operací vylepšit. Nedokážu si představit co se stane, až odejde do hráčského důchodu.

Gepard Piqué – mladý stoper začíná přebírat zodpovědnost a ze začátku to nevypadalo příliš dobře, protože Piquébauer dělal spoustu chyb a nestíhal. Ve druhé části sezóny se trošku zvedl, ale rozhodně je to jeho nejméně povedená sezóna ze všech 3 dosavadních. A přesto je s podivem, že je řazen do různých all-star týmů. Možná mu uškodila absence velkého kamaráda Puyola, možná ho rozrušila Shakira a jejich večerní domácí waka waka, ale jisté je, že se musí zlepšit a ustálit výkony. Jeho střelecká potence je ale potěšující. Budoucnost Barcelony, miláček reflektorů a paparazzi.

Gabriel Milito – sezóna hrůzy. Kdykoliv se dostal na hřiště, tak buď nestíhal rychlostně, nebo se opětovně zranil. Někteří říkají, že kdysi náš nejlepší obránce, já osobně ho moc nemusím a za sympaťáka ho nemám. Po sezóně musí odejít, poděkujeme mu za služby a pošleme do Itálie, kde může ještě několik let působit ve velkém fotbale.

Eric Abidal – Ánimo Abidal, King Eric. Překonal toho nejtěžšího soupeře – rakovinu a pokud nastoupí do finále LM, pohádka bude uzavřena (snad). Je neskutečné, jak jeho forma rostla a rostla, až se stal nejspolehlivějším obráncem Barcelony v této sezóně. Jeho elegance a rychlost platí na všechny útočníky, čisté odebírání míče a technika je taky na vysoké úrovni. Ale čas nejde zastavit a myslím, že příští sezóna může být jeho poslední.

Maxwell – Alibistický Brazilec, který dopředu nic nevymyslí a vzadu to taky není slavné. Nastupoval překvapivě často, i díky velkému počtu zranění obránců, sice nic nepokazil, ale nepřidal žádnou přidanou hodnotu, něco navíc. Jeho plat je navíc docela vysoký a věkem už nepatří mezi mladíky. Jeho výlety na levém křídle mě pravidelně přiváděli k šílenství.

Adriano – lepič sestavy. V sezóně nastoupil na pozicích pravého obránce, levého obránce, levého záložníka a levého křídla. Všude zahrál spolehlivě, ale jeho místo je na levé obraně. Dopředu aktivní, rychlý, kombinačně zdatný. Já jsem s jeho přestupem spokojený, navíc má velký potenciál předvádět parádní fotbal – tak jako např. s Rubinem Kazaň, kdy si na levém křídle dělal co chtěl. Jedno z překvapení sezóny.

Andreu Fontás – mladičký Fontásbauer se konečně podíval častěji do sestavy a byl příjemným překvapením. Když hrál ve dvojici se zavedeným stoperem, tak předváděl spolehlivé výkony. Pokud hrál s dalším mladíkem – trochu to drhlo (např. s Bartrou). Technika, přehled, klid – to mu nechybí. Nastoupil v 8 zápasech.

Thiago Alcantara – obrovská naděje barcelonské zálohy. Velmi technicky zdatný, na svou výšku překvapivě dobrý hlavičkář. Zahrál si v 17ti zápasech, dal 3 branky (z toho 2 hlavou). Na čem byl měl určitě zapracovat je obrana a přístup k zápasu, dokáže ho odchodit. Každopádně on a jeho bratr, to je budoucnost zálohy. Nejde ho brát jako náhradu za Xaviho, svojí ofenzivní hrou a předpoklady bych ho viděl spíše na místě Iniesty.

Sergio Busquets – obrovsky důležitý článek sestavy měl opět výtečnou sezónu, ale mně osobně je sympatický čím dál méně. Naprosto nesnáším jeho teatrálnost, simulace, ale přesto to je jeden z nejlepších DM na světě. Technický, s výbornou přihrávkou a čtením hry, univerzál. Stálice sestavy a jeden z Pepkových majstrštyků.

Xavi – opět výborná sezóna od malého generála fotbalových trávníků. Legenda klubu, reprezentace i světového fotbalu. Jeho schopnost vyslat neuvěřitelnou přihrávku, jeho neskutečná neodstavitelnost od míče a přehled, napadání i bránění, to vše z něj dělá naprosto komplexního fotbalistu. S přibývajícím věkem je potřeba ho trochu šetřit, už nemůže hrát přes 50 zápasů za sezónu (plus reprezentace), taky má proto problémy se zdravím.

Andrés „Legenda“ Iniesta – co o něm říct, když už skoro vše bylo vyřčeno. Letošní sezónu opět posunul svoje schopnosti na vyšší level, v současnosti druhý nejlepší fotbalista na světě s neskutečnou technikou, schopností přejít přes nespočet protihráčů a pomalu dozrávání do role Xaviho (hlavně v oblasti nahrávek). Má čuch na důležité branky, má vítěznou povahu. Taky začal se více cpát do zakončení a proto končí sezónu s 10 brankami na kontě. Neustále se zlepšuje.

Javier Mascherano – El Jefe, drsný muž zálohy, který se překvapivě výborně uchytil na stoperu. Je obrovsky rychlý, dokáže odebrat čistě míč i pořádně přejet protivníka. Překvapivě rychle vypiloval nahrávky a teď dokáže to, co by nikdo od něj nečekal a takové přenesení hry na 40 metrů pro něj není problém. Obrovský sympaťák, který svojí bojovností a zápalem připomíná Puyola. Riskantní přestup, ale naplno nahradil a možná i překonal Yayu Tourého.

Seydou Keita – silný prvek zálohy, který je potřeba, aby nás někteří soupeři nepokopali a nepřejeli silou. Překvapivě střelecky potentní, často sice neviditelný, ale Pepkův oblíbenec a určitě má u nás minimálně ještě jednu sezónu budoucnost. Tato sezóna ale nebyla jeho nejlepší.

Ibrahim Afellay – levná posila, která se zatím podle mého úplně neadaptovala a kdo ví, jestli někdy adaptuje. Obrovsky rychlý, přímočarý (na některé soupeře přímo dělaný), s dobrou střelou z dálky, ale zatím alibisticky nahrávající vždy nejbližšímu soupeři a s míčem si nerozumějící. Uvidíme co s ním udělá letní příprava, pro mě zatím jemné zklamání.

Pedro – na přelomu roku měl neskutečnou formu, jeho běhavost, bojovnost a schopnost bleskurychlé kombinace je pro současnou Barcelonu nepostradatelná. Loni 12 branek v lize, letos 13 branek a celkově 21 branek a 10 asistencí. Na to, že nebyl považovaný za nějaký extra talent se neskutečně vypracoval a ukázal, že někdy je píle a pracovitost více než talent (jasný příklad opaku Bojan). Nepostradatelný prvek na pravém křídle a doufám, že ho případná posila nevystrnadí.

David Villa – sezóna celkem uspokojivá, v důležitých zápasech dával branky, sice má častá období sucha, ale já jsem hlavně zvědavý na příští sezónu, protože Villa už 2 sezóny jeden skoro bez přestávky a dovolené. Je to navíc sympaťák a do útoku MVP zapadl naprosto přesně. Lepší posila než Ibra, statisticky taky žádná hrůza – 18 branek v lize a 22 celkem, je hodně dobré číslo. Vyplatil se a zapadl.

Leo Messi – Co dodat, v současnosti nejlepší fotbalista na světě a čiré boží dílo. Génius. V 54 zápasech nastřílel 52 branek a přidal 24 asistencí, čímž nejen v mých očích překonal Cristiana Ronalda a jeho střeleckou explozi v tomto ročníku. Nejspíše opět nejlepší hráč Barcelony tuto sezónu. Spousta krásných branek, slalomů mezi protihráči, krásných přímých kopů. Nepostradatelný hráč.

Bojan – největší zklamání v sezóně. Obrovský talent se zasekl na vývoji, chybí mu v současné době lepší zpracování míče a schopnost obejít protihráče. V současném systému hráč jeho postu (čistá 9) nemá moc šanci na uplatnění, musí hrát více z křídla – což Bojanovi nesedí. Navíc často byl zraněný a svým přístupem neoslnil. Jeho budoucnost je na vážkách, ale asi ještě jednu sezónu bych mu šanci dal.

Jeffren – v podstatě stále zraněný hráč, který když nastoupí, tak vždy patří k nejlepším. Ve své levé noze má dynamit připomínající Roberta Carlose, bohužel je skleněný.

Bartra – talentovaný, ukázal že do budoucna se s ním musí počítat, silný a rychlý, RB a CB

Jonathan Dos Santos – bohužel moc se nepředvedl a upřímně pro něj nevidím místo

Sergi Roberto – hráč, který má pro Pepka velkou cenu. Technicky zdatný, celoplošný záložník, překvapení

Montoya – taky se na hřišti moc neukázal, ale v béčku hraje parádně a pro mě je to vysněné RB pro příští sezónu. Snad podepíše

TRENÉR

Pepek trénuje celým svým tělem a duší. Proto začíná mít zdravotní potíže, padají mu vlasy šíleným tempem, je psychicky vyčerpaný. Bohužel taky si nemyslím, že by ještě za 2-3 sezóny byl u nás. Každopádně už teď je to legenda, která za 3 roky získala tolik trofejí, kolik 99 % trenérů nemá za celý život. Má své chvilky, ale stále zůstává gentleman a třeba na slavné tiskovce to natřel Mourinhovi. Skromný chlap, který to nehraje.

ROSSELL

Co na tohoto chlapíka říci Definitivně uvidím po tomto přestupovém období. Má své velké nedostatky – například sponzor na dresu, to je neskutečný hnus, stejně tak válka s Laportou a jeho slavný výrok o dalším manitě pro Real Madrid. Ale zase na druhou stranu je velice schopný obchodník, jehož přestupy se vydařily neskutečně – Afellay za 3 melouny, Adriano, Mascherano. Uvidíme, koho přivede letos.

ODCHODY

Maxwell, Milito, Nolito, Zlatan, Hleb, Keirrison, Henrique,

PŘÍCHODY

Botía, Kun Aguero nebo Alexis Sanchez, José Angel (budeme mít taky vlastního Anděla)

Přeřazení Thiaga, Fontáse a Montoyi do prvního týmu

VYHLÍDKY DO BUDOUCNA

V současné době je kádr obrovsky kvalitní a potřebuje jen doplnit v útoku a obraně, protože tam není příliš velký počet alternací. Postupem času musíme nahradit Puyola a Xaviho, kteří stárnou, ale ještě 2 (Puyol) až 3-4 (Xavi) sezóny poslouží, i když počet zápasů bude menší. Potřeba zapracovat Thiaga do zálohy a Fontáse do obrany. Zapracovat Afellaye natrvalo nebo prodat. Nekupovat Cesca. Najmout ostřelovače a Wengera postřelit jakmile se přiblíží k La Masii.

MLÁDEŽ

Protože jsem se tuto sezónu více věnoval i našemu Béčku, viděl jsem spoustu budoucích hráčů áčka. Nejvíce mě zaujal Rafa Alcantara, který roste v neskutečného hráče s neuchopitelným stylem – něco mezi Ronaldinhem a Iniestou. Také Bartra a Montoya předváděli vysoký standart, stejně tak Sergi Roberto. Snad bude více šancí dostávat i Sergi Goméz a hlavně Gepard Deulofeu.

PLUSY A MÍNUSY SEZÓNY

+ úspěchy, titul v Primeře a finále CdR a Ligy mistrů

+ krásná hra, spousta branek, dominance

+ Messi, Xavi, Iniesta ve Zlatém míči

+ pokoření Realu Madrid

- Mourinho a jeho nenávistná kampaň

- simulace, podrážděnost

- příliv gloryhunterů a vzrůstající nenávist fanoušků ostatních klubů

HRÁČ SEZÓNY

1. Messi

2. Legenda

3. Dani Alvés

4. Vicky Valdés

5. Xavi

Reagovat
Rssa

Nějak se to natáhlo...

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí, aspoň to měl člověk napínavý když jel odspoda a čekal, kdo je vlastně autorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

jo bol to šokujúci koniec ako v Šiestom Zmysle, čakal som jiri - fcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rssa

A byl si v šoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne. Od tvého vánočního souhrnu s tebou počítám jako se spisovatelem. Ale očekával jsem podpis jiřího-fcb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

já nedávno četl knížku a na konci jsem zjistil, že lidi v moři sežral žralok, moc zajímavý čtení

Reagovat
Yanek

hezke cteni, takove souhrny mam rad. Jenom to oslovovani legenda je trosku trapne...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně za tu druhou větu.

Reagovat
Losinho

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taky to nemám rád...je to prostě Iniesta, žádná Legenda

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Mascherano a sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Parada

Reagovat
One-Real

btw na "jarním" srazu EF v Praze jsem se hádal s pár lidmi, podle mě je v současné době a v současné sezoně již důležitější Iniesta než Xavi, když chybí Iniesta je to víc vidět, než když chybí Xavi...co si o tom myslíš?

Reagovat
vocasisko

Já s tím souhlasím, Iniesta Xaviho už řekl bych jak se předpokládalo přerostl a vždy když je na hřišti tak je to citelná ztráta. Každopádně velká ztráta je i absence Xaviho, ale ten neměl podle mě tento rok moc dobrej, asi za to může hlavně únava a možná se i začíná projevovat stáří. Já vím Giggs, Scholes, ale ne každej vydrží hrát do 40ti.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebude to tím, že měl třeba loni životní sezónu, po které logicky následuje mírné zhoršení (jen nápad, ne skálopevné tvrzení)?

Reagovat
vocasisko

taky to může být pravda, ale nic na tom nemění ten fakt, že Iniesta ho pomalu, ale jistě přerustá, každopádně ukáže příští sezóna, jestli tohle byla pouze Iniestova sezóna, nebo už je pro nás "platnější"

Reagovat
Rssa

Iniesta a Xavi jsou podle mého stejně důležití, ale v příští sezóně už to bude více na Iniestovi. Xavi má velký podíl na držení míče, protože je takřka neodstavitelný. Navíc pozičně je na tom lépe a získá víc míčů. Na tom ale Andrés hodně zapracoval. Z pohledu útoku je Iniesta asi už důležitější, z pozice organizace hry je to pořád Xavi. Ale v této části sezóny je Iniesta přeci jen důležitější - už kvůli jeho schopnosti rozhodovat ty absolutně nejdůležitější zápasy

Reagovat
Mercury

Souhlasím. Jejich přínos se dá těžko porovnávat, plní dost odlišné úkoly, ale jakmile jeden z nich chybí, je to znát. Lépe řečeno, je velký rozdíl, když hraje Messi, Xavi i Iniesta nebo když jeden či dva z této trojice na hřišti nejsou. Letos je podle mě Don Andrés fantastický, těsně za Messim. Odchod Zlatana a fakt, že Iniesta odehrál většinu zápasů a bez zranění považuju za hlavní důvody, proč mi hra letošní Barcy přišla lepší a pohlednější.

Jinak k tomu Affelayovi - nemám z něj moc dobrý pocit. Nečekal jsem mnoho, takže zklamán nejsem, ale nevidím v něm budoucnost. Jeho přímočarost je někdy ku prospěchu (viz asistence Messimu na SB), ale jinak je v té sestavě techniků a hračičků jako pěst na oko. Ono je to asi tím, jaké má kolem sebe hráče, ale zdá se mi, že v práci s míčem opravdu hodně zaostává a moc si nedovolí. Jasně, v létě absolvuje celou přípravu s týmem, což mu pomůže, ale tohle podle mě není otázka systému ale dispozic, které ten hráč má. U Affelaye si nejsem jistý, že do Barcy někdy plně zapadne. Trochu jak Ibrahimovic - výborný hráč, ale nehodí se...třeba mě však příjemně překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta je teď opravdu druhý nejlepší hráč světa. Xaviho přednost je v tom, že je schopen vymyslet neskutečně překvapivé nahrávky, které rozhodují zápasy, což samozřejmě souvisí s tím jak Barca hraje a že je Xavi schopen v každé situaci pomoct si nahrávkou nebo to řešit jinak konstruktivně - takový přehled Iniesta nemá. Ale individulálně, technicky, rychlost s míčem, do útoku je Iniesta talent jaký je jen Messi (ten je samozřejmě ještě trochu jinde)

Reagovat
X-bano-X

Masterpiece až na pár chybiek ako Amorova trofej a Afellayove alibistické prihrávanie najbližšiemu súperovi .

Reagovat
Rssa

no on to opravil Word, samo že vím, že to je Zamorova trofej

Reagovat
vocasisko

btw Montoyu bych ještě minimálně rok nechal v Bčku, jen ať hraje, Dani těch 50 zápasů za sezónu dá, sice by se sem tam mohli točit, ale v té pozici může být Martin i jako hráč B-týmu

Reagovat
Losinho

Moc pěkné shrnutí.

Reagovat
centos

To nečtu.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Ligter

Pěkný souhrn.

Reagovat
smazaný uživatel

tlieskam , krasne zhrnutie , velmi dobre sa to citalo ... len ma zaujalo ze si nespomenul Caceresa ... dost ma zaujima co s nim pepek zamysla .. bud ho vziat spat a zaradit ho natrvalo do muzstva , alebo ho predat ....

Reagovat
Rssa

Někde jsem četl, že Sevilla už využila opci a za 3 mil. Euro ho odkoupila

Reagovat
Footballer

Hezké čtení

Reagovat
smazaný uživatel

Zběžně jsem to prolít, ale skvělé čtení a vesměs souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné

snad jen pár výhrad k Abimu (ten se postupně přesune na stopera a takové tři roky ještě vydrží), Keitičovi (ten není PŘEKVAPIVĚ gólový- hrává box to box, tam není občasný gól překvapením), Militovi (ten si zaslouží úctu kua), Deulofeu teprve nakukuje do béčka, na něj si takové dva tři roky počkáme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné ....

Reagovat
smazaný uživatel

je jedno kdo vyhraje, bude záležet na tom, jakým stylem vyhraje, at už barcelona simulantskym stylem a nebo manchester antifotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

United! (prosím.)

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Naco sa tu potom pleties?

Reagovat
smazaný uživatel

kam to mam jinam napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechaj si to pre seba

Reagovat
smazaný uživatel

takze tu mohou prispivat jen ti, co chteji napsat, ze zapas skonci 5:5?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale naco tu kazdeho provokujes?

Reagovat
centos

Jenom tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak vidim, tak tu provokuju akorat tebe. Nevim, jestli si nastrikas do trenek, kdyz ti nekdo pochvali Barcelonu, ale ja jen napsal svuj nazor a ty jsi mi od ted u zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jeste se mi libi, jak si nekteri fanousci Barcelony automaticky mysli, ze slovo nuda je reakci na jejich styl hry.

Reagovat
smazaný uživatel

No toto som si presne myslel, ok nechame to tak a nebudeme sa tu dalej hadat...

Reagovat
smazaný uživatel

no tohle me napadlo az na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len pisem, aby si netrepal blbosti, ze to bude nuda. Ako to mozes vediet?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze si to myslim a protoze posledni zapas, ktery se za vylozene nudny neda povazovat, byl zapas Liverpool-AC Milan, kde jeste hrali Smicer s Barosem.. promin, ale ja si soucasnou Barcelonu nedokazu predstavit jako tym, ktery je zarukem zabavy

Reagovat
smazaný uživatel

*zarukou

Reagovat
smazaný uživatel

tak se nedívej

Reagovat
smazaný uživatel

..jak je to dnes s dresy..kdo ma jakou barevnou kombinaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Capek ti urcite rekne, kdo je kdo, neboj

Reagovat
66pepo66

Barca je uvadzana ako domaci tim, takze budu mat normalne domace dresy a United budu mat vonkajsie Biele (bohuzial) ale predpokladam, ez sme zasa ako vonkajsi tim kvol itomu, ze ako hostia sme v LM este neprehrali (aj ked sme neprehrali v LM zatial vobec :D) narozdiel od ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

..myslim ze ne Time..nejsem v Cechach..ptal jsem se na barevnou kombinaci a ne kdo je kdo,ale co tady cekat vlastne..

Reagovat
Side

Máte někdo na Twitteru toho Pierse Morgana? To je strašnej kokot, se chová jak mistr světa. Rád bych věřil tomu, že to co píše je jenom popichování, ale někdy už to teda přehání.

Reagovat
smazaný uživatel

Swarley, pořádně ty čerty nabuď.

Reagovat
Swarley

kamaráde, já na to nemám nervy... ještě do toho státnice, dneska takovej marast...jestli se nevyvrátím, tak to bude zázrak...

Reagovat
Kily

to máš ještě horší než já, já jsem kdysi maturoval den po finále Poháru UEFA Valencia - Marseille, to se radost z toho, že jdu mezi posledními ze třídy a budu mít trochu času na učení, hodně rychle změnila ve zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcelonu by to chtělo nový pravidlo: Pasivní hra

Reagovat
vocasisko

jasně no, tak proč jim ten balón soupeři prostě nevezmou a nehrajou oni

Reagovat
Ligter

Dnes se překoná rekord v počtu příspěvků.

Reagovat
Mercury

a ten je jaky?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt pri semifinale real: barča to tu kolabovalo kolem 2300 příspěvků, rekord je neco kolem 3000 mam pocit, nekdo to sem nedavno psal

Reagovat
Error

To fakt komentuje Čapoun?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze kdyz Bosak komentoval finale EL, tak bude Capek komentovat LM, ale nevim, jak to maji rozdelene

Reagovat
Mercury

Stoprocentně to komentuje Čapek, četl jsem s nim před pár dny rozhovor, kdy to sám říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

MANCHESTER DO TOHO 3:1 . Ten gól at si messi dá at nebrečí

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Sice mě jiří-fcb zas nazve řiťolezcem fanoušků MU, ale dnes fandím jednoznačně Manchesteru... Ať si Barcelona zas jednou sedne na prdel a její fanoušci nemaj furt hlavu ve výšinách

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni jí tam mít moc nebudou, až budou mít po dnešku jako rádoby nejlepší tým světa jen jednu trofej a to ještě ne z nejlepší ligy světa :)

Reagovat
2miguel1

No dať do predpokladanej zostavy Maxwella to je teda amaterizmus.

Reagovat
Mercury

to dost.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.manchesterutd.cz/2011050081/pet-duvodu-proc-man-united-vyhraji-ligu-mistru

tak ten prvy bod ma zabil , ujavne redaktori nevideli tie zapasy , alebo im slovo objektivita vravi asi tolko ako mne vyprazane slimaky

Reagovat
smazaný uživatel

oni to pisou vetsinou fanousci klubu pro fanousky klubu, takze to je treba brat s nadhledem

Reagovat
Kily

hmm, autor se před dvěma roka asi díval jenom na prvních deset minut

"dopomohly rozhodčí"

Reagovat
smazaný uživatel

prvni bod je totalni hovad*** ale s dalsimi souhlasim

Reagovat
Biozdenda

a taky je slepy, kdyz nepozna chlapy od zenskych

Reagovat
smazaný uživatel

1, 2, 4

Reagovat
scholes18

a tebe realita asi tiez moc nevravi co??

Reagovat
smazaný uživatel

ja zijem v realite , ale ten co pisal ten prvy bod zjavne nieco fetuje .... ostatne body su v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se nemuzu dockat Jediny co si preji je spravedlivy rozhodci, nesimulujici hraci Barcelony (timto si muzou sami zhnusit pripadne vitezstvi finale), vyborny vykon od obou muzstev a krasny fotbal

Muj tip : 3:1 pro MU (Rooney,Park,Chicharito x Villa)

Reagovat
smazaný uživatel

800. pro dodatečné postihy za simulování

Reagovat
Mercury

Busquetse bych pokutoval už preventivně před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ted te tu vseci ukamenuji uvidis!

Reagovat
scholes18

staci ked budu potrestani simulanti dnes vecer na ihrisku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz zase tie vase kecy o simulovani...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tohle je pravda, poslední 2 roky Barca neskutečně simuluje a je to velká škoda

Reagovat
scholes18

to nie su keci..to je realita..co je velmi skoda..

Reagovat
smazaný uživatel

chod uz s tou realitou niekam prosim ta , pises to sem ako keby v ManU nikto nikdy nesimuloval , nerob zo seba saska

Reagovat
scholes18

co je pravda nie je hriech

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze ty mas tu pravdu trosku pomylenu

Reagovat
scholes18

tak v tom pripade nie len ja ale vacsina tu diskutujucich..

Reagovat
Mercury

Zajímavá statistika - Xavi v letošním ročníku Ligy mistrů (863 minut) ani jednou nefauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šikulka. Teď už jenom zbývá počkat na nějakého pozéra, co ti řekne, že tyhle tvé argumenty zbožňuje.

Reagovat
Mercury

jaké argumenty? to měla bát spíš taková zajímavost :) přijde mi to skoro neuvěřitelné..

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, je to neuvěřitelné. Xavi je gentleman.

Reagovat
smazaný uživatel

prosím vás ldi jo jnm po zápase kdyby náhodou manu vyhrál,tak nepiště ty vaše kecy že barca byla lepší nebo že manu vyhrál nespravedlivě,barca je v 99 % zápasů lepší takže si po zápase radši rozmyslete co napíšetě.Teď trošku mimo jnm jak vidím ty komentáře fanoušků barcy,tak jestli to takhle berou i hráči tak se o výhru manu nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Vládiku

Reagovat
smazaný uživatel

ty by jsi tem vsech fans Barcelony mohl dokonce i velet!

Reagovat
smazaný uživatel

souboj dvou nejhnusnějších týmů světa. Na jedný straně ubrečenci z barcelony vyznávající házenkářský styl a na druhé straně ubrečenec Ferguson s neskutečně nesympatickym kádrem

Reagovat
scholes18

nemusis ich trtkat..najdi si krajsie timy

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že nastoupí hovado Scholes a zprasí někoho ze čtveřice Alves,Busquets,Iniesta,Pedro ... a nebo rovnou všechny

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som chcel stretnut najlepsie zajtra na ihrisku teba , aby si videl ako viem prasit ja

Reagovat
vocasisko

to já bych rád, kdyby sejmul tebe a to rovnou do palice, ale to očividně někdo už dávno udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak preco ten "hadzanarsky" styl je tak ucinny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reakcia na Jonceka

Reagovat
scholes18

lebo rozhodcovia

Reagovat
C0br

To nikdo nepopíra, ale je to prostě odporná hra a antifotbal. Já se jen modlím, aby to nezačly praktikovat další týmy.

Reagovat
vocasisko

pro mě je zase odporná hra a antifotbal nákopy, který předvádí většina anglických týmů, tak si nemysli, že podle tebe se bude každej řídit

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je teda vzor fotbalu to, co předvádělo Německo a Holandsko tj. co nejrychlejší přechod do vápna a ne miliarda přihrávek do zádu a nedejbože vystřelit před vápnem...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je teda vzor fotbalu to, co předvádělo Německo a Holandsko tj. co nejrychlejší přechod do vápna a ne miliarda přihrávek do zádu a nedejbože vystřelit před vápnem...

Reagovat
C0br

Určitě to je fotbalovější než ta házená co teátro club barcelona předvádí. To je prostě nuda bez překvapení, nápadu, žádná přímočarost, rychlost.

Reagovat
smazaný uživatel

bez prekvapenia , napadu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa citas?

Reagovat
Mercury
Reagovat
C0br

Normální gól, který přišel po desetiminutové nudě?

Reagovat
Mercury

to bylo slabé :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, ukaž nám nějaký pořádný gól. Chci si tu nádheru taky vychutnat.

Reagovat
C0br

http://www.youtube.com/watch?v=6MIjDtJFypI druhý gól, http://www.youtube.com/watch?v=jPlO2wwdprk to jsou góly na které se barca opravdu nechytá, ale já se tu nebudu hádat se zaslepencema, kteří by byli schopní tvrdit, že teátro club barcelona nesimuluje

Reagovat
Mercury

to snad ani nestojí za komentář..jsou to každopádně pěkné goly..normální člověk dokáže i přes své antipatie ocenit povedené akce soupeře, ne tak idiot tvého ražení...ale s lidmi jako ty je každá diskuze zbytečná, takže s tím končím..házet perly sviním mě nebaví

Reagovat
C0br

Jdi si nadávat svejm kamarádům sociopate, to že jste zaslepenci, kteří se chovají stejně jako ten váš ubohý klub, nemůžeš popřít.

Reagovat
Mercury

V tvém případě je to diagnoza. Čao.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól po chybě stopera (co to vyváděl? ), respektive po brejcích. Až se dočkám doby, kdy bude Barcelona přehrávaná soupeřem hrajícím v 10 hráčích na její půlce, možná se ty dočkáš podobných akcí. I ona se ale umí třemi přihrávkami od Valdése dostat až do kuchyně a zakončit.

Reagovat
Infi

Bez překvapení? Nápadu? Rychlosti? Děláš si srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

pre niekoho antifotbal , pre nikoho super futbal ... niekomu sa paci to , tebe sa asi paci ked to kopu na 30m kde su otoceny ...

Reagovat
Filip12

Hadamczik jede ze Peltou do wembley

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit Messimu

Reagovat
Dr. Admess

2 hodiny do úvodního výkopu...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa velmi tesim

Reagovat
Filip12

tež ale víc Wayneovi a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna diskuze o simulovani taky se mi nelibi ze hraci prihravaji zakroky, ale to udela obcas snad kazdy hrac. Ale zase ty herecke vykony, co byly k videni v nedavnem pamatnem zapase Barcy s Realem, z toho se musel zvedat zaludek snad i fanouskum Barcelony (aspon doufam, ze se vam to bezduvodne chytani za oblicej taky nelibilo). Tohle uz byl trosku jiny level. Ale jinak Barca hraje krasny kombinacni fotbal a doufam, ze treba takovy Busquets si uvedomi, ze jako jeden z nej DM nemusi delat takove kraviny GO UNITED!

Reagovat
smazaný uživatel

Napisal si to objektivne, a to sa mi paci

Reagovat
Mercury

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
Infi

Reagovat
Kokesh

Perfektní.

Reagovat
mithro

hm tak koluju klebety ze Fergie chysta nejaky major surprise, zeby Bebe

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Owen :)

Reagovat
Filip12

přeju mu vw Wembley goal

Reagovat
mithro

nestras

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nič nie je isté, respektívne je isté že po zápase si toto bude môcť spievať len jeden klub

http://www.youtube.com/watch?v=ifKqwFEP2Is

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič na DM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Sýr krade nápady jo.

Reagovat
hefy

Ještě se nezačlo hrát a už je tady 900 komentů. Dneska padne rekord.

Reagovat
Infi

Nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

A to este neprisiel jiri-fcb...

Reagovat
Yanek

Reagovat
hefy

A kiwwi.

Reagovat
C-M@ster

Pokud budou nejaky sporny situace a treba i prodlouzeni tak by mohl.

Kolik rekord je neco kolem 3,3?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na 3:1. Barca dneska bude muset makat na plné koule, protože se hraje na jeden zápas, takže žádná udržovačka jako v semifinále nebude

Reagovat
C0br

http://www.youtube.com/watch?v=OJBT7UGO5bw&feature=player_embedded - na co se můežem těšit dnes od ztělesněné ubohosti jménem teátro club barcelona?

Reagovat
Tomekcz

Psotka

Reagovat
smazaný uživatel

9

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že vyhraje ManUtd, ale myslím si,že farsa je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
smazaný uživatel

chyba jsem si neuvedomil ze ma banik a farsa stejnou zkratku

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to je potom ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nejaky zvlastny ukaz..

Reagovat
smazaný uživatel

viz reakce výše

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som si vsimol

Reagovat
Rssa
Reagovat
Josifek

Sakra, tak pro dnešek jsem hodně na vážkách, vůbec nevím, komu fandit. Tradičně přeji v Evropě všem španělským týmům, obzláště proti Ostrovanům, ale MU je mi z ostrovů vedle Tottenhamu nejbližší a navíc letos jsem si Barcu docela zošklivil...tak uvidíme, asi se přikloním na stranu toho týmu, kdo se mi bude líbit více, nechť zvítězí hezký fotbal.

Reagovat
mithro

Van der Sar; Fabio Rio Vidic Evra; Valencia, Carrick, Giggs Park; Rooney Hernandez

ale owen miesto berbu na lavke

Reagovat
mithro

Subs: Kuszczak, Smalling, Fletcher, Scholes, Anderson, Nani, Owen

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Tomekcz

tohle si Berba nezaslouzi, mozna by se nedostal na hriste ale co tam chce delat Owen? vubec se me nelibi jak se na nej SAF vykaslal na konci sezony.

Reagovat
mithro

asi holt na barcu v predu chce rychleho hraca inac si to neviem vysvetlit, ak aj toto berba ustoji a zostane u nas tak klobuk dole..ale zas, jemu sa v LM fak nedari

Reagovat
Tomekcz

no me Owen v jeho letech nepride uz ani rychlej, ale co na hriste se stejne nedostane si myslim, by stridal Naniho, Fletchera.

Reagovat
mithro

jasne, ale ked utocnika na ozivenie hry, tak asi fakt skor owena, aj ked berbu zboznujem, uvidime, musime fergiemu verit

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli není zraněnej, tak je myslím jasný, že odejde v létě.

Reagovat
Kily

to je Berbatov tak špatný?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v tomhle zápase by jim na moc věcí nebyl. Ale to ostatně Owen taky ne

Reagovat
mithro

na styl barcy sa asi Fergiemu nehodi do planu

Reagovat
smazaný uživatel

Největší sympaťák z ManU a zůstane na tribuně.

Reagovat
Swarley

říkejte mi Sir Alex tohle je sestava, kterou jsem si přál...

Reagovat
Swarley

až teda na toho Berbu, to je docela úlet...tam musí být nějaký zranění, jinak to není možný...

Reagovat
C-M@ster

Bordel.

Reagovat
Swarley

no co já vím, kde lítá...ale na to finále si mohl udělat čas

Reagovat
stas87

uz len kvoli kecom zhrzenych realistov si prajem vyhru hadzanarov,a zasa kvoli kecom o hadzanej z ostrovov si prajem aspon 3:0 vyhru.

Reagovat
papos182

Doufam, ze SAF nema koupeny i tento zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

900. Pro dnešní výhru Barçy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Snad vyhraje hezký fotbal. Líbilo by se mi 2:3 a hra nahoru dolu.

Reagovat
j_mrazik

Má smysl číst těch 900 příspěvků nebo je to jenom o "házený, rozhodčích, SAFově věku a simulování"?

Reagovat
Kily

ee, Fergusona skoro nikdo neřeší

Reagovat
Infi

Reagovat
Marv

0:0 házenkáři vyhrajou na penalty

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě hodinu...snad to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Let's go red devils!! Musíme vyhrát!! Pro Edwina, pro odvetu za minulé finále, pro anglický fotbal!!

Reagovat
smazaný uživatel

Můj skromný tip: 0:1 Giggs

Jinak koukám, že hraje Park, tudíž dneska bude http://tinyurl.com/3epdmyk

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady, už je to tady!!!

Reagovat
smazaný uživatel

eště né

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Abidal, ; Xavi, Busquets, Iniesta; Pedro, Messi y Villa

BEZ PUYOLA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Můj osobní tip na tenhle zápas je, že Mascherano nedohraje. Moc utkání s nima nedohrál ještě v LFC. Takovej horší Vidič v posledních letech v north-west derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tohle je fakt na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

mascherano na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

prober se

Reagovat
smazaný uživatel

hraje tam snad líp než v záloze

Reagovat
vocasisko

pravda, Mascherano se bude hodně smát, až si tam bude dělat z čičarita prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak Puyol bude hodně chybět, doufal jsem že nastoupí, škoda, musí to obrana zvládnout i bez něho.

Forca Barça!

Reagovat
Swarley

zraněnej?

Reagovat
Mercury

Carles :(

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Barcy ještě není?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdě no

Reagovat
Kily

a máš jich k dispozici dokonce víc, stačí si jenom vybrat

Reagovat
mithro

Barcelona XI v Man United: Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Villa

tak ta klebeta ze puyol out sa potvrdila, masch na cb, to by mohlo ist

Reagovat
Swarley

co je s Puyolem?

Reagovat
smazaný uživatel

Stále má ty problémy s kolenem, po finále jde na operaci, každopádně k zápasu zelenou má, ale asi to není 100 procetní a tak Pep nechce riskovat..

Reagovat
Swarley

tak Mascherano to celkem zvládal na tom stoperu, aspoň co jsem teda viděl...ale určitě to je oslabení...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj zvládá to perfektně, ale Puyol je Puyol

Hlavně aby Masch dohrál, přece jenom na stoperu proti top mužstvům toho neodehrál tolik a taky Pique je bez Puyola o dost salbší, tak sem zvědav...

Reagovat
Swarley

určitě bude chybět...ale stejně se to bude odvíjet od toho, jak moc budeme schopni tu stoperskou dvojku ohrozit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, no jsem zvědav

Reagovat
Swarley

tak to je nás víc konec kamarádíčkování, dostane co proto simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

---------------------------------------VÁLDES-----------------------------

ALVES-----------------PIQUE--------------PUYOL-------------ABIDAL

----------MASCHERANO-------------XAVI---------------------INIESTA

----------MESSI-----------------------VILLA---------------------PEDRO

VITĚZTVÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Bebé to rozhodne! Jako z Hollywoodu...

Reagovat
Filip12

ještě hoďku

Reagovat
smazaný uživatel

Zahajovací sestavy dnešního utkání

United : Van der Sar; Fabio Rio Vidic Evra; Valencia, Carrick, Giggs Park; Rooney Hernandez

Barca : Valdés; Alves Pique Mascherano Abidal; Xavi Busquets Iniesta; Pedro Messi Villa

rozhodčí: Viktor Kassai

Zápasem bude provádět jiri - fcb pokuď dorazí. Přejeme pěknou podívanou, nebo polétanou ze strany hráčů Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tak vtipný, ale určitě ti někdo z té sebranky z PL palec dá

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotřebuju žádný palce. Podstatný je, že mluvím pravdu. Neskutečně se mi Barcelona znechutila zápasy v roce 2011 s Realem Madrid. A to takovým způsobem, že dneska budu přát úhlavnímu rivalovi, kterýho jinak ze srdce nesnáším a cokoliv spojenýho s tím klubem se mi hnusí.

Reagovat
smazaný uživatel

A abysis nemyslel, tak nejsem fanoušek realu, spíš jsem vždycky přál vám proti nim, letos přišla změna.

Reagovat
Kenneth

Nádherně ten počet antiBarca fans stoupá.

Reagovat
Filip12

souhlas United moc nemusim zvlášť když fandim City ale Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, stejně jako naše uspěchy

O to pak ty trofeje a překonané rekordy těší víc, když to plno haterů nedokáže překousnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Vidíš jak jsi dopadl, Filip s tebou souhlasí

Reagovat
Kenneth

Napiš Fuck off Barca a ten palec od něj dostaneš taky.

Reagovat
smazaný uživatel

On sa ku nemu neprida, lebo je rozumovo niekde inde...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem sympatizoval s Arsenalem v tom jejich dvouduelu (ale jejich vypadnutí jsem rozhodně neobrečel). Když de o Barcu, jde vešekrá ostatní nenávist stranou

Reagovat
Counter

Reagovat
mickey mouse

cože

Reagovat
Swarley

a cokoliv spojenýho s náma se ti nehnusí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím teď jestli jsem to blbě napsal, nebo ty blbě přečet, ale hnusíte se mi

Reagovat
Swarley

aha dobrý, to už jsou nejspíš ty nervy...já už jsem si říkal, že se snad fakt blíží konec světa nebo tak něco...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jen doufám, že proběhl tak hodinovej rozhovor mezi Fábiem a SAFem, kde mu vysvětlil, že v deseti by se hrálo docela těžko...oni jsou obě dvojčata super, ale kolikrát přehecovaní...

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim nevim jak se udrží

Reagovat
Swarley

ale jo...oba dva jsou v úžasné formě, ty ještě čeká skvělá budoucnost a nakonec doufám, že u nás...jen to nechce nějaký stupidní zákroky, jinak by to měl s přehledem zvládnout...

Reagovat
smazaný uživatel

mně se strašně líbí jejich styl hry, ale na Rafaelovi mě někdy sere to chování....už dostal aj nějaké redky....ale snad už se zklidnil (teda jestli to byl Rafael)

Reagovat
Swarley

no on to byl spíš jen ten výbuch s Bayernem...ale tak má tendence do toho chodit někdy ostřejš (z toho přehnanýho chtění) a dneska bude mít té práce vzadu víc než dost...

Reagovat
Swarley

a jinak Abidal

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmmmm, zajímavý, že bez Puyiho... ale tak Pepek k tomu má asi důvod... Já osobně čekal Puyiho v základu spíš než Erica, ale zas Carles narozdíl od Erica snad od El Clásic nehrál ani minutu, proti Realu ale ukázal, že hrát po pauze pro něj není problém.. Dá se ale říct, že se to teda dalo čekat, Pepek 100% ví co dělá, jen jsem se obával nějakýho ''překvápka'' v podobě Keity v základu nebo tak podobně. No nic, snad to zvládnem!

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
j_mrazik

Ty vaše přemáhání, že teda laskavě někomu budete fandit, si strčte do prdele. Nikdo na to není zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Tak jestli je to pravda že Charles nenastoupí tak sem o moc klidnější roony si tam s Javiera udělá trhací kalendář

Reagovat
Kenneth

Charles? To je kdo?

Reagovat
Filip12

hádej takovej vlasatej muž

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nebylo naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kokesh

Bez Puyola je to jasný, na to se ani nemusím dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Online přenos jiriho-fcb si tentokrát nechám ujít.

Reagovat
Kokesh

Zatím to vypadá, že se vzchopil a poprvé v životě opustil křeslo u PC a vydal se směr hospoda.

Reagovat
Kily

Reagovat
Kily

Reagovat
Kily

yes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zm*de

Reagovat
Kenneth

Opět si mi tu 1000. nefér vzal.

Reagovat
Kily

poctivě vybojovaná, asi 40x jsem musel zmáčknout F5, až mě to nakonec přestalo po půl minutě na čísle 998 bavit a poslal jsem to pro jistotu dvakrát

Reagovat
Kenneth

Klikal sem na F5 asi minutu do doby než tam bude 999. a najednou 1000. . Nevadí,dvoulitrovka je moje.

Reagovat
Kily

to je možný, jdu na pivo a budu doufat, že v hospodě naladíme baráž o účast v izraelské nejvyšší soutěži Hapoel Petach-Tikva - Hapoel Kfar-Saba

Reagovat
Kily

ale bylo vidět, jak moc lidí tu tisícovku chce, když najednou přestaly naskakovat nový komentáře

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Swarley

věděl jsem to, ani jsem na ten litr nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

at vyhraje fotbal, padne hodne golu

a pohar pokud mozno lepsi, ne stastnejsi

zo 0-0, pentle

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pre Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

1000. Pro FC Barcelonu - nejlepší klub na světě a dnešní výhru ve Wembley! Forca Barça!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Tak hlavně že ses tak snažil.

Reagovat
Kokesh

Druhý nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

1000. pro vítězství Barcelony

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje. Ešte nám zápas ani zďaleka nezačal, už týždeň sa mi z neho a jeho diskusie zvieral žalúdok. Ajhľa, človek sem dnes príde, pekne si ju prejde a presne vie prečo toho nechal. Futbal nikdy viac.

To je viac na plač ako na smiech, až sa človek čuduje ako s niektorými "charaktermi" vydržal tak dlhú dobu...

Aspoň dúfam, že sa Boh nado mnou zmiluje, ušetrí ma kecov, povaľovania sa a hádzanej, ale nakoľko viem, že tento očistec ako príprava na nebo je cesta trnistá, zazlievať mu opak nebudem. Aj tak dobre vieme ako to dopadne, že Jeffo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alééééééé

Reagovat
Swarley

ty vole, tady se to schází...Getzo, Darth Vader...

Reagovat
SunFells

To jo, za chvilku přijde i Belzebub.

Reagovat
smazaný uživatel

mr. Henkey

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je veľmi dobré, Dark Side of the Force sa zgrupuje.

Reagovat
Swarley

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

jej pán svätý, pán charakter, pán s nadhľadom, pán.... si skvelý!môžem sa ťa dotknúť?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na zaplakanie.

Reagovat
Tomekcz

Doufam ze si Mascherano vzpomene na cas v Liverpoolu a na tu cervenou co dostal proti United Snad mu Javier zatopi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterou myslíš? Tu debilní na konci zápasu na anfieldu, nebo ještě debilnější na old trafford?

Reagovat
Tomekcz

no prvne sem mel na mysli tu z OT na tu prvni sem si ani nevzpomel tak si da hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

At to dopadne jakkoli i tak to bude skvělá sezona. Super liga, kde byl bonus zesměšnění Realu na Nou Campu, skvělá Copa, až na to smolné finále a super Liga Mistrů, ted to jen zakončit výhrou a bylo by to dokonalé.

Visca el Barça!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá CdR?? Ano, pro mě jako pro fanouška Realu ano. Ale pro katalánce. Nvm nvm.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ne když jsme došli až do finále ? Šak píšu, až na to finále...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych o nějakém zesměšnění nemluvil. Je docela pravděpodobný, že budete mít letos stejně trofejí jako Real

Reagovat
smazaný uživatel

Zesměšnění to bylo, mluvím o zápase s Realem, který jsme vyhráli 5:0!

A ikdyby tak mezi Copou a ligou je velký rozdíl, navíc jsme ve finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že to na trofeje může být 1:1 A to nemluvím o tom, že by pak ManU byl daleko úspěšnějším evropským týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

"daleko úspěšnějším " ? Nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Na trofeje 2:1? Tak co je úspěšnější? Samozřejmě, kdyby vyhrála Barca, bylo by to naopak, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Hypotetická otázka, pokud to dnes projedete. Budeš stále tvrdit, že je Barcelona nejlepším týmem současnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

OK,

Reagovat
smazaný uživatel

uznávám, že slovo daleko jsem si mohl odpustit, ale jinak si za tím stojím...

Reagovat
smazaný uživatel

Safra, jsem nervózní jak prasca před porážkou (vlastně před výhrou )

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes fandím nie za Manchester, ale za Premier League a aby sa konečne každému ukázalo, že PD na PL nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když vyhraje Barça tak se dokáže že PL nemá na PD ?

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak

Reagovat
13

Tenhle souboj jenom ukáže jestli je lepší MU nebo FCB, ale o kvalitě lig něco nevypovídá

Reagovat
13

nic*

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak preco pise YungGooner toto: aby sa konečne každému ukázalo, že PD na PL nemá. Vy ste nejaki divni

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, já osobně si myslím, že je PL lepší než PD. Ale všimněte si, že píšu JÁ OSOBNĚ!!! O tomto se přou daleko větší persóny světového fotbalu, než kdokoliv tady. Tudíž si myslím, že to tu nevyřešíme

Reagovat
Swarley

říká Masopust

Reagovat
SunFells

Je skromný

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle se mnou musí každý souhlasit

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

yes, Csaplár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Cesc sedí vedle Allegriho a Gallianiho na Wembley, a co na to herbage? Mg, přivést ho tak se tetelím blahem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by ne

Reagovat
SunFells

Určitě si tam sjednávaj kontrakt, aby mohli zrovna zamávat kamerám

Reagovat
Yanek

Říkám něco o kontraktu? O Cescovi se poslední dobou mluví ve spojitosti s náma, mluvilo se o něm předminulé léto a Raiola byl během května několikrát v Londýně a prozradil, že pracuje na velkém transferu. Galliani řekl, že přivede hráče ze zahraničí a Fabregas je jeden z mála hráčů, které přímo nevyvrátil. Samozřejmě, je to pouze spekulace, ale rozhodně je to zajímavé...

Reagovat
SunFells

Pro vás ano, mě to moc nevzrušuje. Není šance, že by šel jinam než do Barcy, natož do Itálie

Reagovat
lnterista

doufam ze to nebude na posledni chvili aby to vyhecovalo pana Morattiho

Reagovat
Yanek

Ale já doufám taky, nejsem zvědavý na to, abych se stresoval do posledních chvil, že v Evropě to bude zas ostuda...

Reagovat
lnterista

ikdyz si myslim to co kolega nahore...tenhle hrac na italii vubec nemysli a byl bych hodne prekvapenej

Reagovat
smazaný uživatel

prohrat finale a jeste slapat 107 schodu pro medaile za prohru

Reagovat
Swarley

OLE

Reagovat
Swarley

a i Terry

Reagovat
C-M@ster

Na ČT snad nikdy nevysloví Solskjaera správně.

Reagovat
Chazy

A víš určitě, jakou výslovnost maj Norové? Já kdysi čet, že často čtou, jak píšou, třeba Carewa rozhodně nečtou anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Carewa je problém výslovnosti i to, že má původ jinde, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak ho to čtou na ČT. Správně je to "Solšar".

Reagovat
smazaný uživatel

Solšer*

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nie je. Chazy má pravdu s tou nórskou výslovnosťou.

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca y visca Catalunya! Podme Barcaaaaaaaaa!!!

Reagovat
C-M@ster

Puta Barca.

Reagovat
One-Real

Doufám v remízu 1:1. (Já mám vsazeno -2,5 a brácha že dá Messi gól). Takže ideálně takto a potom penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

frisco , tyčinky do ruky a jdeme na to..

Manchesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

United dnes hadzanarov musia porazit....

Reagovat
smazaný uživatel

Capek

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Swarley

pěkně Barca fans

Reagovat
Swarley

a naši sakra taky, to měli ukázat dřív

Reagovat
smazaný uživatel

GGMU!!!!! Ψ

Reagovat
mithro

spirit of '68

Reagovat
Yanek

FORZA dobrý fotbal a hned potom Barca...

Reagovat
Tomekcz

Capek to me rve usi

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehrá Nani?

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle tymu pro nej neni misto, nastesti

Reagovat
Infi

První zklamání utkání... Čapek..

Reagovat
C-M@ster

Můžem se těšit na rýmovačky, držení akcií nad vodou, vybíhání v ústrety a ódy na Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Basa Plzničky vychlazená, tuny popcornu hotový, HD funguje, může se začít

Reagovat
johan14

ManU to dnes dúfam dá, to vychvaľovanie Barci si žiada príučku. Len z rozhodcov mám obavu, aby sa nepotentovali a nepískali každý kontakt ako faul.

Reagovat
Yanek

110 pro MILAN!

Reagovat
Yanek

0

Reagovat
Tomekcz

Carrick head shot

Reagovat
mithro

carrick hezkyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick

Reagovat
One-Real

Nechci bejt škodolibej, ale myslim že tohle tady by se hodilo něco o božích mlýnech.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ked sa mal Busquets chytať za hlavu tak sa nechytal

Reagovat
Tomekcz

dive uz zacina

Reagovat
mithro

presne

Reagovat
smazaný uživatel

1111. Pro Johna Terryho.

Reagovat
Jajinek

tak naposledy letos...za necelé dvě hodiny už to nebudu moct zpívat...snad ještě někdy...

SIAMO NOI, SIAMO NOI...CAMPIONI d EUROPA SIAMO NOI!!!!!!!

Díky kluci, nikdy nezapomenu!

Reagovat
Chazy

Ať to rozhodne Valencia, wiganská stopa v CHL by byla unikátní ..

Reagovat
Tomekcz

Park to je neco

Reagovat
Swarley

Chicharito to je prostě hráč...

Reagovat
Ligter

Reagovat
hefy

Messi nesimuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Žádná červená po střele po odpískání?

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jj, ale součtem pak byla redka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Mel menjut nekdy nejakej provar v prestupech? Ja mam takovej pocit ze se tam snad prosadil kazdej kdo tam sel

Reagovat
Ligter

Třeba Forlán se moc neprosadil.

Reagovat
Jajinek

Veron, Kleberson...bude jich vic...ale z velkoklubu jedni z nejmin, to je pravda...

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Bebé

Reagovat
Ligter

Nechápu, jak sem tak rychle můžete stíhat psát.

Reagovat
Ligter

Rýmovačka je tady.

Reagovat
Aldeano

Taky si říkám

Reagovat
Tomekcz

ujjj Barca pod tlakem taky moc nevi skoda ze se nevede finalni faze

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady je to jasný... s úderem 10. minuty jsme začali hrát

Reagovat
Infi

Ruka která se pískat dala.. Achjo, té Barce se tak nadržuje

Reagovat
mithro

co trepes

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, tak United to vydrželi 10 minut teda, myslim že se řaděj hned za Gijon s Realem ne?

Reagovat
smazaný uživatel

neměla bejt reakce

Reagovat
Ligter

To by bylo přece jen kurevsky přísný.

Reagovat
Infi

Jde o princip trollové

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Xavi, Valencia, Chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

tak už by to chtělo ale něco proměnit kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Manchester to dnes bude mať ešte ťažšie než som si myslel

Reagovat
smazaný uživatel

El Jefe

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím se mi to líbí.

Reagovat
Infi

Reagovat
Tomekcz

zacina to horet

Reagovat
mithro

prestali sme behat a takto to vyzera

Reagovat
Tomekcz

no takovy tempo neslo udrzet ani polocas

Reagovat
Ligter

Krásně Vidić

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič světově.

Reagovat
Swarley

jako Wazza je tam dneska na vycházce nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím teda celkem nuda

Reagovat
Aldeano

Moc opatrný

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson se vrátil z WC nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je dnes príšerný v koncovke

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!

Reagovat
Rssa

Pedroooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrooooooooooooooooooooooo

Golasoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
homeles8

:-(

Reagovat
C-M@ster

To neee.

Reagovat
Tomekcz

jen to ne zas prohravat

Reagovat
smazaný uživatel

Príšerná obrana a Giggs má brániť Xaviho?

Reagovat
Infi

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že se nám to s tim Arsenalem letos v LM už stalo.. kluci si z toho vzali ponaučení a už se jim to nestane

Reagovat
smazaný uživatel

jen to nezakřiknout.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaaaaaaa

Reagovat
Infi

TY ZLOSYNE

Reagovat
smazaný uživatel

TÍMTO SE VŠEM OMLOUVÁM!

Reagovat
One-Real

Tak a je hotovo, gratulace Barce k LM. Tak teď ať už se trefí i ten Messi když už má ten brácha vsazeno.

Reagovat
Swarley

tak to zasrat...ten střed shořel jak papír...jestli Wazza chce stát celej zápas v kruhu, tak to tam nemusí být...

Reagovat
smazaný uživatel

docela je to v řiti, teď se bude hrát uspávačka házekářů a největší simulant dá gol

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechápem tú zostavu Carrick-Giggs v strede, to akože čo s tým chceli hrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, tohle je jeste s Rooneym naprosto obvyklej stred, dalsi moznost byla s Fletchem, kterej neni fit.

Reagovat
Swarley

nj, jenže Rooney to má zatím na párku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tim se ale nic nemeni na tom, ze stred Carrick-Giggs je dnes nejlepsi moznej.

Reagovat
Swarley

tak jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hold smola, že ten Fletcher nie je fit ...

Reagovat
smazaný uživatel

prisel jsem videl jsem cca 15s při score 1:0 pro barcu: Valencia odkopava x busquets pada a opět teatralní pád radši rychle přepnout a užit si něčeho jineho

Reagovat
Tomekcz

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

gigsííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííík LEGEND

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

CHAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL WAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
mithro

L PICI GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Swarley

Wazzaaaa

to na něj musím nejdřív nadávat??

Reagovat
Tomekcz

ROONEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Zálesák

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně ten zm*d

Reagovat
Ligter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL roooooneeyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd. Té Barce se hrozně nadržuje

Reagovat
smazaný uživatel

Bozi mlyny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od fandy MU odvážné popsání situace ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase te nenapadlo nic lepsiho, nez odbihat od tematu, vy ste vsichni kouzelni

Reagovat
smazaný uživatel

tak co ti na to mám napsat jinýho? Prostě si nevidíš ani na konec nosu. Kdyby to bylo naopak tyk pištíš jak malá myška. Kouknu se, jak budeš reagovat, až vám sudí něco přifouknou v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo takto radšej nenapísať nič, ako napísať niečo tak detinské?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se klidne koukni, nebo si projdi vsechny PL souhrny, nic takovyho nenajdes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

milimetrovej

Reagovat
smazaný uživatel

jn, ještě bych odpískal další

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň už víš jaké to je když vám sudí ubližujou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, posledně v Anglii neuznali regulérní gól Messimu. To vám hrozně ublížilo

Reagovat
lnterista

to mas na lepsi naladu http://www.youtube.com/watch?v=pcOYnu_-c98

ale nemyslim si to

Reagovat
božský John

To jsou přesně ty situace,co by se měly pouštět, volá se po tom furt. Jak to má ten rozhodčí v tom okamžiku poznat,že je vo kozu v ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Držte s timhle už hubu, kor po semifinále 2009

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

ma cistu pravdu... za taky postup do finale by som sa dodnes hanbil....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusím tě tak ponižovat a dát sem sestřih?

Reagovat
smazaný uživatel

dej ho sem třeba dvakrát. Nijak mě tím neponížíš.

Ale já ti tady chyby v neprospěch Barcelony dávat nebudu. Je to zbytečný. Zabedněnci zůstanou zabednění, ať se děje, co se děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásny citát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mé srdce bije pro Chels a tam výraznější nepravosti proti Barce nebyly, co si pamatuji.

Tohle je ovšem neskutečný a troufám si tvrdit, že díky tomu Barca vyhrála LM neoprávněně http://www.youtube.com/watch?v=Q_tuJWUcyDw

Reagovat
smazaný uživatel

Offside-mavej to ty ....

Reagovat
smazaný uživatel

prvy krat co Barcelone nepomohli ?

Reagovat
Boban

Gol z niceho, THIS IS MU

Reagovat
Yanek

A pak, že to bude nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

WAZZAAAAAAA

Reagovat
One-Real

Čapek jak mluví o tři vteřiny dozadu.

Reagovat
Yanek

Aha, takže to neni jenom můj pocit. S ním to je čím dál horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal, že je to chyba v přenosu....

Reagovat
smazaný uživatel

Čapek to říkal na začátku, že je přenos (respektive zvuk) posunutý...

Reagovat
Kovi81

on rikal, ze ten prenos je nejak posunuty, proto to nesedi

Reagovat
mithro

tam mate

Reagovat
Chazy

Ofsajd no.

Reagovat
mithro

to su tie hranicne kt sa pustaju

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kurva, tak to má bejt

Reagovat
Tomekcz

Capek se zas nejak zklidnil, u toho golu Barci zrval jak utrzenej

Reagovat
Mishko

Rozhodca kompenzuje za semifinále s Realom

Reagovat
smazaný uživatel

"Fantázia v pohybe" Rooney

Reagovat
Swarley

vždyť se s něma dá hrát, tak nebuďte pořád jak posraní...začněte jezdit, řezat to od podlahy jak bývá zvykem a ne tam jen čumět jak telata...jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

a rozhodci bude piskat fauly

Reagovat
Swarley

tak bude pískat fauly...chce to přitvrdit, jezdit, nedat nic zadarmo...zatím mi přijde, že kromě chudáka už teď udřenýho Parka se nikomu nechce...

Reagovat
mithro

pozri valencia ide po lop;te a piska to..to sa tazko hra do tela

Reagovat
mithro

Reagovat
Infi

Hlavně že ta Barcelona nestřílí z poza 16... Házenkáři

Reagovat
smazaný uživatel

To tady budete furt psát, když se náhodou stane něco, co je vám vyčítáno?

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to takové zrcadlo těm vašem idiotinám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Ano, pořád a stále, smiř se s tím

Reagovat
Ligter

Mění na tom něco těch pár střel zpoza šestnáctky? Barcelona si nahraje nesčetněkrát za zápas, tak nevím, proč zrovna teď vadí to označení, byť trochu pejorativní?

Reagovat
Tomekcz

Rooney takhle ztracet mice to smrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Pytel,tak to bylo super,skoda ze to nevyslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla škoda. Ale krásně rozehráno

Reagovat
smazaný uživatel

park je borec za to co na hřišti předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by United rozhodli o výhře v 95. minutě z naprosto vymyšlené penalty.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Tomekcz

ta Evrova strana zatim hori, pres Fabia nejde skoro nic

Reagovat
smazaný uživatel

A další škoda. Nevadí. Výkon dobrý. Ono to tam padne. Třeba nám sudí vrátí ten ofsajd ...

Reagovat
smazaný uživatel

nebo nám písknou pencli

Reagovat
smazaný uživatel

tak já věřím tomu, že by se to mohlo stát a vy byste pak ještě byli vysmátí od ucha k uchu. Když teda koukám, jak se k tomu stavíte

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Jiříčku, já do tohodle utkání šel s tím, že nemám komu fandit, ale kvůli tvejm nadutejm komentářům mám naprosto jasno, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

takže to schrňme. Sudí udělal chybu. Já napíšu, že sudí udělal chybu a jsem nadutej? A fandové MU, kteří to rozhodnutí ještě kvitují jsou co? Pokorní? Neblázni

Reagovat
smazaný uživatel

Shrňme si to tak, že jsi tu pravděpodobně nejvíc mimo realitu i ze všech barcelonistů a to je co říct

Reagovat
smazaný uživatel

dobře tedy. Takže já jsem nafoukaný a ty jsi pokorný, když mi nadáváš. Ale jo, beru. A teď k našemu tématu. Jak jsi to myslel s tím nadutectvím? Kdo je nadutej a proč a kdo nadutej není a proč. Když něco tvrdíš, tak to i obhaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadutej je ten, kdo je nafoukanej díky úspěchům a kvůli tomu je mimo realitu svými příspěvky a to na tebe přesně sedí. Nikde jsem netvrdil, že jsem skromnej, na to jsem si nikdy v životě nehrál

Reagovat
Infi

Zvláštní, ještě nedáno jsi mi tvrdil, že máš Barcelonu rád

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné, v rámci PD mám Barcelonu rád, ale zároveň mám radši PL než PD, už chápeš mé dilema komu fandit?

Reagovat
C-M@ster

Ofsajdem vám částečně vrací postup do semifinále.

Reagovat
Tomekcz

No jeste ze sme to vyrovnali, ale staci to trochu otevrit a hned to smrdi golem, ani na chvilu nesmi polevit a hlavne neztracet jednoduchy mice.

Reagovat
mithro

giggsy dnes prepada, wayne tiez, to sa potom tazko brani, evra ten pozicne nestiha celu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

to bude sranda až to při penaltách uklouzne piquemu, jako při penclích terrymu

Reagovat
Infi

Nebo Vidicovi, viď

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pěkný zápas, jsme lepší a škoda, že jsme to vedení neudrželi, navíc dostat gol po faulu na Xaviho a ještě ofsajdu Giggse ...

Škoda těch zahozených šancí, Villa tam mohl aspon jeden šoupnout, a ten signál kdyby vyšel, to by byla nadhera...

Snad budeme takto hrát i nadále a ten další gol přijde, Messi si s něma děla co che , tak snad tam jeden pošle

Forca Barça!!!

Reagovat
C-M@ster

Puta Barça!!!

Reagovat
Infi

Je to zajímavé. Když se v něčem pomůže Barceloně tak jsou to jen simulanti, kterým se nadržuje, když se pomůže proti hrajícímu týmu, tak je to "to máte za to, je v pořádku".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
X-bano-X

Polčas parádny z oboch strán. Škoda toho offside, ale neva. Dáme to aj bez toho. Barcaaaaaaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím pěkný match z obou stran. Barcelona je znatelně lepší, tak snad to dotáhne do vítězného konce. A Messi snad dá gól

Reagovat
Swarley

aktivnějš, aktivnějš, aktivnějš...a ať mi nikdo neříká, že to proti Barceloně nejde...jde, ale přijde mi to strašně statický, připosraný...tenhle tým na to sakra má...neříkám, že je máme přehrát, to nejde, to jsme pochopili už dávno všichni, ale aspoň to odjezdit po prdeli...tam je klíč k úspěchu...

tak ať je prosím Rio s Vidicem proliskají v šatně a začnou jezdit...první poločas se chodilo, tak sakra ten druhej musí být odlítanej nahoru dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Se nazačátku poločasu moc vyběhali.

Reagovat
Swarley

když to Park zvládne 45 minut, tak to musí zvládnout všichni...

Reagovat
PJ

Park má troje plíce, brát ho za vzor je nefér

Reagovat
Swarley

nezájem už se není na co šetřit...

Reagovat
mithro

mne pride ze park hra naraz osobku na viac hracov barcy

Reagovat
Infi

Že to proti Barceloně nejde jsou jen výmluvy týmů, které prohrály

Reagovat
Swarley

vyrovnanej fotbal se s Barcelonou hrát nedá...toť můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

pár poznámek:

-Busquets dostal ve 2.minutě to co si zaslouží

-Čapek tradičně mluví hlouposti

-Xavi a iniesta se rýmuje

-Evra hoří jak papír

-Místo Chichara měl hrát Berba

Vidič rozhodne

Reagovat
mithro

som zvedavy koho tam hodi sir miesto ryana, ratam okolo 60. minuty striedanie

Reagovat
Tomekcz

Fletch nebo Andy Scholes by asi zas nestihal. Skoda ze tam nejni Berba, ten si s micem rozumi a vyrovnal by se hracum Barci i v technice od 15 minuty sme vubec nepodrzeli mic.

Reagovat
mithro

ten balon na zaciatku na rooneyho by si berba spracoval na nohu, ale keby bolo keby

Reagovat
johan14

Rozhodca za 1, hráči Barci sa neváľajú aj keď zopár pokusov bolo, asi Busquetsa upozornila facka z úvodu. ManU ľavá strana nestíha ináč makajú. Giggs hádam odohrá lepší polčas, aj keď prihravka na gol klobuk dolu. Tak poďme na 2 polčas, zatiaľ je to fajn match.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem si nevšimnul proklamovaného filmování a diskusí se sudím od hráčů Barci. A to ani po tom, co po chybě sudího dostala Barca kus. Před zápasem jsem měl z některých komentářů pocit, že se nebude na hřišti dít nic jiného. Doufám, že se kouká i Wilshere.

Reagovat
SunFells

Just walking over to the stadium......im buzzing for this game... http://yfrog.com/h8yhckdj

Dívá, neměj obavu

Reagovat
Infi

Gól z offsidu, styděl bych se za takový gól

Reagovat
Ligter

A přesto platí. No není ten svět hrozný.

Reagovat
Infi

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Hraniční, pustil bych to

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, ani to nerozebírali ve studiu jako křivdu

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs /OUT/ - Scholes /IN/ and.... http://www.youtube.com/watch?v=ix92AUoPbJk

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrajem parádně, tak dobré jsem to ani nečekal Manchester prvncíh 8 minut jezdil jak šílený, ale potom odpadli a začali jsme tlačit my šancí a náznaků bylo až nečekaně mnoho, s trochou štěstí tam nejmín jeden gól mohl ještě spadnout. Škoda toho Rooneyho golu, sice byl z ničeho, ale akce parádní.

Reagovat
cristiano.K.

zápas v jasné režii FCB, MU si v podstatě vypracovali jednu šanci a proměnili. Byl to milimetrovej ofsajd, který se lehce dá přehlédnout.Barca si vypracovala 3 šance v prvním a další 3 si připraví v druhém poločasu, nemám pochyby, že tentokrát promění. Barca

Reagovat
alcantara

Skvely futbal, mozno opat vyhrajeme, mozno na to zomrieme, ale nasa tvrdohlava, stale rovnaka snaha o ofenizvu je ta najkrajsia vec. Nech uz dopadneme akokolvek, tak vsetci povinne:

Oleeeeeeeeeeeeeeee,Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, serr del Barçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ole, ola, serem barcu

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že se sar rozloučí s pohárem

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hrubas apod. nevíte, jak to bude s Radkem Černým? Půjde s QPR do PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja naposledy cetl, ze mu nabidli jednolety prodlouzeni, tak predpokladam, ze to neodmitl

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
C-M@ster

Lasery na obličeji VDS

PUTA BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna hranicni situace ktery by se meli pro dobro fotbalu poustet , koukam jak tu vsichni Barcelonsti fans o tom pisou jako by to bylo nejmin o metr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Tak podte hosi 45 miut to nejak na krev odjezdit a na konci se uvidi

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak se k zápasu postaví MU teď. První poločas hráli hodně pasivně a bez pohybu. Trochu se bojím, že šetřili síly a čakali, s čím přijde Barca.

Na hře Barci bych neměnil nic. Výkon dobrý, šance byly. Jen je proměnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ty naslapany stehna ,chce to poslat dobrej balon a uz ho sprint nikdo nezastavi Tak dem na to

Reagovat
Swarley

k čemu to je, když pak stojí na půlce?se podívej na Parkovi párátka, ale jak kmitají

Reagovat
smazaný uživatel

Mash se nějak rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

ať udělaj něco s tim zvukeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej začátek

Reagovat
mithro

ale hrame united

Reagovat
Tomekcz

Capku drz uz hu...

Reagovat
Ligter

Čapek je nějak naspeedovanej, když je Barcelona u šestnáctky.

Reagovat
Infi

Xavi.. Jediný hráč, co se dostal nad 6 km... A Carrickovýc 6,3 nad 6 nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

on je celej nějakej zmatenej, když furt mele něco že Messi nedal dlouho goal proti anglickym týmům, přitom dal snad i naposled v odvetě proti Arsenalu ne?

Reagovat
mithro

to bol aky faul toto

Reagovat
mithro

evru by mal niekto vyfackovat na tej lavej strane

Reagovat
Tomekcz

ty woe EDWIN Co tam sakra Evra dela tam nikdo nejni!!!!

Reagovat
Rssa

Leo Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Tomekcz

ach jo vzdyt se vubec nehejbou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messsssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Golasooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooo, a teď už mlčím...!

Reagovat
Mr.Jindros

Co tam ten Manchester dělá?

Reagovat
Ligter

Sakra, vždyť tam jenom stáli.

Reagovat
Yanek

Strašně statická obrana Manchesteru, Messi krásně.

Reagovat
Swarley

a zase, Park aby se tam z toho posral...ty vole já na to nemám nervy...

Reagovat
Infi

LEOOOOOOOOOOOOOOOO MESSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!! FAHSDKB FAJSDKLNŮASDKLF

Reagovat
smazaný uživatel

Nepis katalansky.

Reagovat
Infi

To byl faceroll

Reagovat
mithro

take chyby take chyby

Reagovat
smazaný uživatel

A teď to nepodělat. MU je produktivní jak lev v říji.

Reagovat
One-Real

Tak paráda, Messi dá gól bráchovi vyšlo a teď MU vyrovnat a ať vidíme penalty.

Reagovat
Jajinek

Dobrá střela doprostřed brány...

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě přišlo, že byl Saar asi pro pití.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, asi Sarovi, měl žízeň...

Reagovat
Swarley

Edwin hovno viděl...

Reagovat
Jajinek

jasný...ale podle mě měl i špatné postavení...šel moc s tím pohybem hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ale bol trosku mimo poziciu, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bože počäúvať toho Merčiaka po goloch Messiho to chce nervy

Reagovat
mithro

presne

Reagovat
Ligter

Nejsme na tom o moc líp.

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim o co se jedná, ale pochybuju, že by existovalo něco horšího než Čapek...

Reagovat
X-bano-X

Sme lepšiiiiiiiiiiiiiiii je to taaaaaaaaaaaaaam 55 zápas, 53 goooooool Leoooooo Messiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nevim, podle me se to dalo chytat..

Reagovat
Tomekcz

co to je vzdyt padal kdyz k nemu dobihal

Reagovat
mithro

iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Pritvrdit!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten man u je neskutečně slabej, jak mohl takový tým vyhrát ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam letos nebyl žádný silný tým. asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě karta pro to prase Alvese

Reagovat
smazaný uživatel

A teď prase Carrick, abych byl objektivní.

Reagovat
Infi

Messi dorovnal rekord van Nistelrooye, z Messiho se pomalu stává legenda, né z Iniesty

Reagovat
smazaný uživatel

Messi has equalled van Nistelrooy’s record for the most goals in a single season of the Champions League.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick!

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ubohe nekoho palcovat za skaredy faul :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to byl hezky faul

Reagovat
Tomekcz

tady mas ty simulante Dej tam Naniho za Giggse na kridle uz nestiha

Reagovat
mithro

tak tak gigsy musi dole treba to ozivit

Reagovat
Swarley

konečně...brousit, brousit, brousit...

btw. Čapek si tam vytáhl mixážní pultík?

Reagovat
smazaný uživatel

Přeskakuje hlas Čapounovi všem nebo je chyba na mém přijímači ?

Reagovat
Swarley

ten Evra má formu, to se fakt musí nechat...

Reagovat
mithro

mne sa zda ze uz uplne odisli vsetci po tom druhom goile

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda, to je škoda. Taková akce

Reagovat
smazaný uživatel

Jeeeej,tak to byla skoda...

Reagovat
Infi

Kolik má ten mistr božské PL střel na branku? Dokonce jednu?

Reagovat
smazaný uživatel

merciak nepi .... ten otrasny barcelona styl je nepozeratelny... messi valdes alves xavi valdes alves iniesta xavi messi xavi alves pique messi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: trenérem anglické chelsea se nejspíš stane roy hodgson

Reagovat
smazaný uživatel

tak to im vopred gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

odvolat ancelottiho a dosadit RH to chce fakt kus debility

Reagovat
Chazy

To tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeee, kde to psali?

Reagovat
smazaný uživatel

Sun

Reagovat
C-M@ster

Ti snad po příští sezóně koupí Bílka.

Reagovat
Tomekcz

to uz jen cekaj na 3. tam nikdo nebeha az na Parka

Reagovat
mithro

nema niekto statistiku zraneni pravych obrancov? podla mna united jasne vpredu

Reagovat
Rssa

Goooooooooooooooooooooool, David Vižáááááááááááááááá

Reagovat
X-bano-X

goooooooooooooooooool Daviiid Villlllaaaaaaaaaaaa

Reagovat
prevadec spojitosti

je to 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Villllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Golasoooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Yanek

Je to tři nulaaaaa - Čapeeeeeeeeek!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

nejhorsi faktor z galavecera

Reagovat
C-M@ster

"Je to tři nulaaa..."

Reagovat
Tomekcz

no presne tak si o to rikaj aspon 10 minut

Reagovat
mithro

je to tak..a vybojovat loptu a hned ju stratit, nech ide do riti s takym branenim nani

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt debil ten Čapek," je to 3:0 !!!"

To už fakt ne tohle

Reagovat
mike.84

proto STV2

Reagovat
smazaný uživatel

To bohužel nechytám

Reagovat
C-M@ster

Kua, to měli odpálit někam dopiče...

Docela průser teď.

Reagovat
Infi

ANOOOOO ANOOOOO ANOOOO BARCAAAA VILLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
mike.84

NANI :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD přišel a udělel ze sebe zase školáčka MESSI (a prý nějaký ronaldo..kdo to je)

Reagovat
Ligter

Jajx, ale krásnej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa hraje tragické jaro a pak kopne tohle ...

Reagovat
13

Čapek..

mimochodem ten záběr po golu na Sirovu tvář opravdu potěšil..

Reagovat
smazaný uživatel

Merčiak

Reagovat
Mishko

čo vyvádza?

Reagovat
smazaný uživatel

onanuje nad Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

neznasam ho...debila

Reagovat
One-Real

Gratuluje Barce, za dnešek zasloužený triumf .

Reagovat
C-M@ster

seš jak Čapek...

Reagovat
One-Real

Co to meleš ?

Reagovat
C-M@ster

Spíš co to meleš ty, hraje se 90 + nastavení. Ne 74.

Reagovat
One-Real

Ty jsi případ to snad není možné.

Reagovat
C-M@ster

Ty seš opilej nebo co?

Reagovat
One-Real

Ježiš mlč už a nauč se bejt objektivní, byl bych stokrát radši kdyby vedl Manchester, ale dneska je to holt zasloužené pro Barcu, tak si dej studenou sprchu a nebuď takový zabedněnec. Když to MU vyrovnají, budu jen rád, ale nepočítám s tím a pokud to dopadne takhle, tak je to zasloužené.

Reagovat
C-M@ster

No, ty i Čapek už končíte. Jako je na 99,5% rozhodnuto, ale v té 74. minutě se s tím dalo něco dělat. MU to předvedli i jindy než jen ve finále před 12 lety.

Reagovat
Ligter

Tak on narážel na to, že je předčasné vynášet soudy, byť je už výsledku mnoho nakloněno. (jen procházím)

Reagovat
smazaný uživatel

neodolatelna magicka technologia barcelony a podobne kokotiny

Reagovat
One-Real

Já Barcu nesnáším, ale co je špatného na tom uznat že byla dneska lepší a zasloužila si to, je vidět že si tu asi krátce.

Reagovat
mithro

boze aky som rad ze nemusim doma pocuvat merciaka

Reagovat
smazaný uživatel

Ronei uz peni, hura na Busquetse

Reagovat
Tomekcz

to uz bude pruchodak koho tam ted SAF chce dat, Owen to fakt vytrhne

Reagovat
smazaný uživatel

Nejkrasnejsi fotbal co sem kdy od barci proti klubu jako united

videl

Reagovat
smazaný uživatel

kouká se na to dobře. Jsem překvapený, že se dokázali až takhle dobře zkoncentrovat po tom vypuštěným závěru ligy. Tohle Pepek umí

Reagovat
smazaný uživatel

....villovi sem ten gol pral jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Baví mě jak si s nima Barca hraje

Reagovat
Jajinek

nevím jestli si toho někdo všimnul...ale proč ve Wembley nemají lavičky náhradníků a hráči musí sedět na tribuně??

Reagovat
lnterista

a ted si predstav ze sedis uplne nahore

Reagovat
C-M@ster

Scholes... tak snad bude mít dobrej den.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž, co umíš, Paule

Reagovat
Swarley

ať si aspoň Scholes zahraje..

Reagovat
mithro

Paul a do nich

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Villa and Pedro have scored 98 goals for Barcelona this season, in all competitions.

Reagovat
Infi

VISCA EL BARCA! VISCA EL BARCA! VISCA EL BARCA! VISCA EL BARCA! VISCA EL BARCA! VISCA EL BARCA! VISCA EL BARCA! VISCA EL BARCA! VISCA EL BARCA! VISCA EL BARCA!

Reagovat
Infi

1:1 na ruky

Reagovat
Tomekcz

kdyby radsi hrali a nezvedali ruce

Reagovat
SunFells

Co to tam Giggs předvádí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak takova ruka se nepiska...Villa tam dobihal,a Giggs to do te ruky kopl...zadny umysl od Villy,takze pohoda..

Reagovat
smazaný uživatel

mě spíš překvapilo, jak Giggs přestal hrát a gestikuloval tam se sudím. Takové chování bych čekal spíš u těch "divadelníků" na druhé straně ...

Reagovat
mithro

to ma tiez sklamal, taku ruku si ziadat ked moze zabojovat, smutne

Reagovat
Tomekcz

SAF to uz asi vzdal, Giggs na kridle to snad vidi ze to nejde

Reagovat
mithro

ten mal byt uz dole chcelo to trosku energie na ihrisko takto to nema vyznam, rooney uz len rozhadzuje rukami, za tento vykon si nezasluzime vyhrat, cakal som viac teda od hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Čapku, ty vole, komentátor má být nestranný, celý večer mi kazíš tím neskrývaným fandění Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se nakonec na to finále podíval. Barca prostě hrála účinněji a lépe. Konečně někdo, kdo to ManUtd tak nežral.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vela, to je vela...dufam, ze sa Real v buducej sezone proti Barce vzchopi, tato hegemonia fcb zacina byt extremne nudna

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky teď hodně nebezpečně. Ale vyšlo to

Reagovat
Tomekcz

at de do prdele vezme mic a faul

Reagovat
nani92

škoda..snád o rok

Reagovat
Chazy

Barca je fakt fenomenální.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ty, Brute?

Reagovat
Chazy

Tak co se dá říct jinýho? Dneska prostě MU kompletně přejeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale... :sarcasm: (missing before)

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to myslíš vážně, tak potěší

Reagovat
Infi

Díky, to se cení

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to kurva je vyzývať hráčov MU k faulom a odobriť každý hnusný zákrok ?? toto keby môj nebohý dedo videl ten by vás hnal vidlami

Reagovat
smazaný uživatel

Getzo5

28.05.2011 20:14

Aspoň dúfam, že sa Boh nado mnou zmiluje, ušetrí ma kecov, povaľovania sa a hádzanej, ale nakoľko viem, že tento očistec ako príprava na nebo je cesta trnistá, zazlievať mu opak nebudem. Aj tak dobre vieme ako to dopadne, že Jeffo?

Ale zaslúžená výhra po koncentrovanom výkone a našich chybách. Congrats culés.

Reagovat
smazaný uživatel

Robot sa vratil

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Davide. Krásnej gól. Alespoň nějaká náplast za to prospaný jaro.

Reagovat
SunFells

Je v tom ČT fanzone někdo i za Manchester? Nebo je tam jen Čapek?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že proti Barceloně nehraje Schalke 04.Němci by je rozsekali Huntelaar a Raul,to je nejlepší útok světa

Reagovat
Trand

Němci Huntelaar a Raul...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Villa bude mít všechny důležité trofeje a může se v létě vrátit do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

ještě 2 minuty a nastavení ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no co... united už jednou dokázali ve finále LM dát 2 góly ... (v samotném závěru)

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se nesměj. Já už s Barcou prožil dost podělaných dobře rozehraných zápasů ...

Reagovat
mithro

busquets

Reagovat
smazaný uživatel

LAV

Reagovat
Infi

CARLES PUYOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!§§

Reagovat
C-M@ster

Ať to komentuje klidně Slepička, hlavně už ne Čapek. Komentoval to i předloni.

Reagovat
Infi

Já osobně doufám, že tu nebudou žádné hádky, tohle je fakt pěkné utkání a ani na jedné straně se nedá mluvit o jasném nadržování.. 1:1 na ruky.. Gol United z offsidu.. byl milimetrový, nebral bych to ani offside a pro rozhodčího prakticky neviditelné.. Skvělý zápas.. Barcelona je prostě fenomén, Messi je prostě nejlepší.. United je výborný tým.. VISCA EL BARCA!

Reagovat
Ligter

Výborný příspěvek. Doufám, že se tak povede i diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Villova ruka v prirodzenej polohe, čo ju mal odrezať ?

Reagovat
Tomekcz

nechapu jak mohli tak odflaknout 2. pulku jedinej park se snazil jinak vsichni stali a cumeli jak kolem nich lita mic prece je ten zacatek nemohl tak vystavit.

Reagovat
mithro

presne tak druhy polcas sme im to darovali ako na podnose, sklamali ma dost

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto, že už neuvidím Sara, největší sympaťák v MU

Reagovat
smazaný uživatel

a už je to pomalu tadyyyyyyyyy, CAMPEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOONES, CAMPEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOES......

Visca el Barça i Visca Catalunyaaaaaaaaaaaa!

Reagovat
Rssa

je to domá

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam

Díky, Pepku. Tohle bylo něco

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Barcelona hrála s Bayernem,tak to prosere

Reagovat
Manik...

by dostali 10 Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Baví vůbec ty hráče Barcy pořád slavit trofeje? To už je musí unavovat, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, určitě je to hrozná otrava..

Reagovat
smazaný uživatel

No, né že bych si nepřál někdy něco vyhrát, ale vyhrávat pořád něco do kola musí začít nudit...

Reagovat
Infi

buď tiucho a nemluv hovna

Reagovat
nani92

vidno, že si asi nič v živote ešte nevyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ty. Človek prirodzene hľadá nové výzvy a aj víťazenie sa môže prejesť.

Reagovat
nani92

ved dobre, ale až tak Barcelona nieje dominantná aby napísal, či ich to už nebaví..pochopím akurát vyhrávanie PD, tam nemajú konkurenciu, ale LM je niečo iné

Reagovat
homeles8

40 litrů semena :-)

Reagovat
lnterista

minimalne

Reagovat
lnterista

Barcu muze vyradit jenom Inter...to se taky ceni

Jinak gratulace absolutne zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak v dnešní době může vyhrát Ligy mistrů tým, který je jasně protlačován ze strany UEFY. Hnus, hnus a ještě jednou hnus. Každý normální fanoušek si bude pamatoval ovlivnění zápasů - nesmyslná druhá žlutá pro Van Persieho a červená pro Pepeho.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

áno Arsenal aj Real boli jasne lepší 2 zápasy a tieto dve karty pretlačili Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

To je uplně jedno kdo je lepší.

Reagovat
REPLIKATOR

Vidět poražený Man Utd - k nezaplacení Barča

Reagovat
Rssa

United odešli fyzicky

Reagovat
cristiano.K.

v 10. minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš psychicky. Zdálo se mi, že se čím dál víc soustředili na diskuse se sudím a na fauly, než na běhání za balonem.

Reagovat
Swarley

díky Edwine

Reagovat
Swarley

kuš

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barce, zaslouží si to. Dnes se vyhla simulování, to jí patří ke cti. Už jen díky tomu jsem měl mnohem lepší pocit z celého zápasu, který se tak udál bez výraznějšího kontroverzního momentu. Trošku mě mrzí, že se United nepovedlo to trochu zdramatizovat ve druhé půli, ale co, i tak to byl poměrně pěkný zápas. United určitě ukázali, že Barce dokáží konkurovat, ale nakonec to blaugranas zvládli v pohodě. Už bych se jen opakoval, takže se zopakuji jen jednou - Gratulace Barceloně.

Reagovat
Ligter

Gratulace Barceloně k vítězství, zaslouženě. Chvílemi to bylo od nás hrozně statické, holt zase příští rok. Hoši děkujem a hlavně van der Sarovi hodně štěstí v životě.

Reagovat
Jajinek

jj, Inter má důstojného nátupce...

gratulace!

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju Barceloně.. vyhráli jste zaslouženě , užijte si to :) ....

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Swarley

gratulace...proti Barceloně se musí předvést výkon na 200% a ona sama musí mít svůj slabší den...ani jedno se bohužel nekonalo, takže zasloužený výsledek...

jinak začínám Parkovi stavět sochu, MOTM...

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera Barcelona. Nikoho nenechala na pochybách, že je nejlepším týmem světa Vždyť jsem to říkal, že duel Arsenal - Barcelona byl předčasné finále a taky jo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Merčiak to sú sračky zavrite mu už hubu ...

Reagovat
Infi

JE TO TAM JE TO TAM.... HOŠI JSME ZLATÍÍÍÍ... LEPŠÍHO SOUPEŘE DO FINÁOE JSEM SI PŘEDSTAVIT NEDOKÁZAL, NEZALEKKLI SE, HRÁLI SKVĚLE, ALE BARCELONA PROSTĚ LÍP, JE MI TROŠKU LÍTO VAN DER SARA, ALE I TAK JE TO KONEC NA VRCHOLU A JEDEN Z NEJLEPŠÍCH BRANKÁŘŮ.... TEĎ MĚ OMLUVTE, JDU SE BAVIT O BARCELONĚ.. VILLA SUPER, PEDRO SUPER, MESSI NEJLEPŠÍ................... BARCAAAAAAAAAAAAAAAAA CELÁ BARCAAAAAAAAAAAAAAAA, JE TO TÁÁÁÁÁÁÁÁÁJM!!!!!!!!!!!!§§

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulace Barcelone. Hrali skvele a zaslouzene vyhrali. U nas me zklamaly vykony Giggse, Hernandeze a i cele obrany, ktera nechala skvelym utocnikum Barcy nesmyslne mnoho prostoru...ale na zaver male srovnani: prumerny plat hracu Barcelony je cca 155 000 liber tydne, United 95 000 UNITED

Reagovat
One-Real

Gratulace Barceloně, příští rok se snad potkáme až ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi vítězný gól ve finále Ligy mistrů, titul v LM a Primera Division. Hm, hm, to by C.Ronaldo musel na podzim dát dalších 40 fíků, aby mu mohl v souboji o zlatý míč konkurovat

Reagovat
smazaný uživatel

herbage?

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
mithro

gratulace Barcelone, dnes sme im to druhy polcas dali na striebornom podnose a taky dobry tymto dokonale vyuzil, snad zase o rok

Reagovat
smazaný uživatel

nevimcojeteďzačíslo. pro Erica Abidala

Reagovat
homeles8

zbytečnej článek, stačila expreska

Reagovat
Infi

Slabší soudek homeles

Reagovat
homeles8

mluví z tebe piva

Reagovat
Infi

Tjn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

jinak teda vloni to byla senza party a neuveritelne emoce...nekteri hraci Barci mi prijdou jako..."jo, hura, dalsi doma"...ale tak je to vcelku pochopitelny no...

Reagovat
Infi

Myslím že můžu říct za všecny.... DĚKUJI ZA GRATULACE, UNITED BYL SKVĚLÝ SOUPEŘ (SORRY MLUVÍ ZE MĚ EMOCE A PIVA)

Reagovat
SunFells

Gratulace Barce. Nepřál jsem jim to, ale tohle utkání si zasloužili vyhrát ....a šlo to i bez etud.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je pravda. Barcelona je fakt asi nejlepší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Trapný výkon ManU

Reagovat
niflheim

Ty jsi trapný.

Reagovat
Rip

Víc než dnešní výkon ManU určitě néé

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

to si musel čekat

Reagovat
Rip

Ne nečekal od finalisty Ligy Mistrů ikdyž hráli proti Barce.

Reagovat
panca

barcelona je monstrum takhle si pohrat s man utd smekam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dnes vyhrál nad sousedem - fandem MU - basu pivka. Tak jako tak si to stejně vypijeme spolu.

Reagovat
One-Real

Cíl Kopyho ragbyového kopu, Ježek?

Reagovat
smazaný uživatel

no to snad ne. Nedomluvili jsme se na značce, ale doufám, že zrovna Ježek to nebude.

Reagovat
PJ

tak to má bejt

Reagovat
Yanek

Pěkný zápas, Barca letos zaslouženě.

Reagovat
niflheim

Velká škoda dneska. Barcelona odehrála pěkný zápas. Jenom budu mít v hlavě pořád to, jak byli protlačení přes Arsenal a Madrid, ale to nezmění nic nad tím, že dnes opanovali zápas.

Jenom bych možná za stavu 2:1 poslal na hřiště Berbu za Javiera, kterému moc zápas nevyšel. A rovněž nám i ve středu chyběl Fletch, který očividně pořád asi není moc v pořádku. Toho druhého poločasu byla velká škoda, zvláště když si člověk vzpomene na tempo, ve kterém jsme vstoupili hned do úvodu zápasu.

Naše obrana zahrála dobře, ale nejvíc bych asi vychválil našeho neúnavného "beztak feťáka redbullů" Parka . Co ten tam dneska zase oběhal, to byla nádhera. Přechod do útoku byl slabší. Bylo vidět, že Giggsy je pořád více krajový záložník a střed zálohy bude třeba v létě vystužit nějakým kreativním hráčem ( já chci toho Modriče! ).

Čapek zase "nezklamal".

Reagovat
Tomekcz

dneska me tam chybel ten viteznej duch, jako by se po 10 minutach vytratil. Asi musime hrat finale v cervenym jinak nevim

Reagovat
mithro

je to tak tie biele dresy nam nesedia

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo, když si Fábio natáhl sval a protahoval se u tyčky a Čapek: Hm, tak Fábio už toho asi má dost a odpočívá

Reagovat
smazaný uživatel

"jak byli protlačení přes Arsenal a Madrid"

Koukám, že ne každý tu prohru uplně překousl

Reagovat
niflheim

Ale jo...já to překousl, jenom si ale vždycky něco najdu

Reagovat
66pepo66

Nespravdlive... uz 2.krat nemala Barca co robitr vo fi nale. Banda skriatkov, kotrym pomohli rozhodcovia az do finale. Stym tiki-taka nech idu do prdele a to vlanie na konci ako inak opat v podani Alves ci Busquets bol ofkat trpane. Z duse nenavidim ten "tim" meno mbarcelona, svinstvo! Hanbil by som sa fandit ci vobec byt hracom takeho klubu. HNUS

Reagovat
smazaný uživatel

Pepo ty sem už radšej nepíš...Barca hrala nádherný futbal! to že sa ti neľúbi taký typ futbalu tak kukaj SLOVENSKÚ LIGU napr. tam sa hrá odkopávaná nato sa kuká výborne...

Reagovat
Tsigi

O tom že Barcelona je nejlepší tým na světě není pochyb. Otázkou je spíš na jak dlouho je to udržitelný, protože tohle je neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek má za 3 sezony 9 trofejí a další dvě možné hned v srpnu v Superpohárech. Tomu se říká "přijít ve správný čas na správné místo".

Reagovat
Kenneth

Má jich 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
Kenneth

Ukazovali to na Němcích, Josep za 3 roky 10 trofejí.

Reagovat
smazaný uživatel

"přijít ve správný čas na správné místo"...toto je kruté k práci Guardiolu, ktorý to po Rijkaardovi nemal jednoduché a odvážil sa spraviť vážne rozhodnutia...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale moment, takhle hnusně jsem to nemyslel. Já vím, jakou práci Pepek udělal. O pár příspěvků výš jsem mu děkoval za předvedenej výkon. Jen jsem chtěl podotknout, že výbornou práci pro Pepka udělal Frank. Plus Pepkovi vyzráli ti nejlepší hráči v jeden čas. Vicky, Pique, Puy, Dani, Sergio, Iniesta, Xavi, Messi ...

Reagovat
stas87

krasne finale,bohuzial len z jednej strany tak ako si dnes barcelona manchester mazala na chleba,tak takto to robi aj v la lige proti racingu...takto dolezity a pritom jednoznacny zapas vyrovnanych superov sa tazko bude opakovat,len skoda edwina,ze si tu karieru nezakoncil ziskom pohara

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 je milosrdný výsledek vzhledem k tomu, o kolik byla Barca lepší.. ale pro MU, který nehrál nepohledně, pokud zrovna hrál..a za začátek

Reagovat
SunFells

Pep Líbí si mi na mě, jakej je i po těch úspěchách furt stejnej stydlín, zůstává svůj

Reagovat
Infi

Victoooooooooooooooooooooooooooooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
cristiano.K.

Příště by ve finále s Barcou mohl být tým, který by alespoň trochu dokázal Barce konkurovat jinak Barca hrála skvěle, líbilo se mi,že hlavně taky stříleli ze střední vzdálenosti, což nebývá obvyklé Goly vstřelili všichni tři nejofenzivnější hráči Sir má větší frekvenci žvýkání než většina krav Nechat sedět Naniho a nechat tam trápit tragického Valenciu a proč né? Paula vytáhnout na 12.minut? Já možná budu rád,že Fergie vydrží ještě naký to léto

Reagovat
Infi

ERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

vzdycky jsem jim fandil (barceloně ) a ted jsme opet prvni - uz poctvrty

Reagovat
Infi

CARLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Infi

GERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Reagovat
Infi

DANIELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!""

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraješ si tu na herbage, že ne?

Reagovat
Rssa

Kapitán Abidal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že to nechali na Abidalovi

Reagovat
Chazy

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

ANDRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!!!!!!!!!!!§§

Reagovat
PJ

Gratulace Barceloně a jejím ROZUMNÝM fanouškům, vyhráli ste naprosto zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

ManU tam byli dneska jen diváci,nudné finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barce ac to rikam nerad tak neco na tom pravda bude ze jsou mozna nejlepsi tym vsech dob......

Jinak nevim co vsem vadi na tom Capkovi , ja proste koukal na fotbal a nejak sem ho neprozival , byl zpozdenej ale za to nemohl , pak se prerekl u 3.golu Barcy no boze.

Reagovat
johan14

Gratulácie pre FC Barcelona, súpera sfúkli. Krásne to dnes hrali. Sir Alex sa mi zdá že to neodhadol dobre, podobne ako naposledy. Visca Barca.

Reagovat
Infi

A takdále, už mě to nebaví, dokončete to kdyžtak..................... ale zapomněl jsem na XAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII a LIONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!!!!!! BUDOUCI LEGENDAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA United

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas lepsi to treba kricet z okna nez to tady psat , malokoho to zajima

Reagovat
Infi

neser

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

pche, ty jsi teda fanoušek

Reagovat
Manik...

Byl to krásný zápas , moc mě to potěšilo, čekal jsem něco jiného, ale jsem příjemně překvapen , moc velká gratulace Barceloně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

prostě fenomenální, no

Reagovat
smazaný uživatel

motm Carrick. Headshot Busquetsovi, sestřelení Iniesty. Jenom tomu chybělo šlápnutí do ksichtu Alvese a byl by to parádní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Barcelony, dnešní výhra naprosto po zásluze !!!

btw tenhle příspěvek si zapamatujte, neni to pravidlem, že přiznávám svou chybu

Reagovat
Tsigi

Když se teď barcelonští nechávali fotit, tak bylo vidět, že v tom mají trénink. To uskupení bylo dost rychlý

Reagovat
Infi

RONALDO JE FRAJER, ALE MESSI JE LEPŠÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§ VAN DER SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NESKUTEČNÉ CO TENHLE BRANKÁŘ DOKÁZAL FERGUSON A GUARDIOLA UNITED A BARCELONA

Reagovat
Swarley

jinak díky Edwine, budeš mi chybět

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PJ

Reagovat
SunFells

Reagovat
nani92

už len preňho som chcel aby vyhrali

Reagovat
Chazy

Reagovat
alegre

Reagovat
JozkokozleJ

Mam rad futbalove dynastie na svetovej urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jen MESSI je bůh!!

Reagovat
ACSMan

Taky gratuluji Barce, i když jí nesnášim tak si to zasloužila a za tu naší pasivitu a sestavu ještě víc, sestava nebyla špatná ale byl tam samej hráč kterej maká ale nic světabornýho nevymyslý tohle mě trošku zklamalo, možná moh hrá Andy, Nani od začátku nemusel hrát Valencia ani Park atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Říkejte si so chcete, ale Messi je děsný sympaťák A Guardiola taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jediní dva. (ok, možná ještě Abidal )

Reagovat
Yanek

Ani prd, Barce jsem to přál, ale Messiho s Guardiolou teda vysloveně nemusim.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
One-Real

Příští rok to budete mít těžší hoši barcelonští.

Reagovat
One-Real

Příští rok to budete mít těžší hoši barcelonští.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci a hurá na dovolenou

Reagovat
Tomekcz

uz to rozkradaj

Reagovat
Swarley

dobře se Csaplár zasnil

Reagovat
One-Real

Zloději z Barcelony .

Reagovat
smazaný uživatel

Jose keby nebol s prepáčením idiot a nepakoval som do Realu, tak sme mohli oslovovať my A takto oslavuje Barcelona

Každopádne dneska bola Barcelona jasne lepšia a hlavne čo odstránili a za čo im patrí veľká gratulácia, boli tie ich nespočetné simulácie.

Reagovat
Kenneth

2:5 s průměrným německým týmem a ted jdi plakat jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

Priemerný nemecké kluby ma nezaujímali a ani ma nezaujímajú a ani nebudú, tak zbytočne ich sem tlačíš.

Reagovat
homeles8

tak tohle je nelogický :-)

Reagovat
Kenneth

Tak hlavně že je logický že by Inter ted oslavoval LM kdyby José zůstal.

Reagovat
homeles8

Je to možný, ale je zbytečný se o tom bavit, protože už se to nikdy nedozvíme :-) Ale tvoje reakce na MsGooa byla nesmyslná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebyť tých vašich odporností, rozhodcu a potom sračiek v semifinále, kde bol na lavičke proti Vám Jose, tak neviem neviem či by ste dneska slávili By som bol radšej zcela zticha. Jose Vás ma celkom pekne zmapovaných

Reagovat
Kenneth

Je ti jasný že se bavíš s fanouškem Realu? Není, ale nepřekvapuje mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo ja viem komu ty fandíš .To fakt? Ja to neriešim.

Reagovat
Infi

Kope kolem sebe z posledních sil

Reagovat
smazaný uživatel

no s tým ANTIFUTBALOM čo chce robiť tak možno hej..

Reagovat
Infi

VAN DER SAR

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

stejně byBarcelonu Everton porazil

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

co Everton, ale Stoke by ich sfuklo ako sviecku

Reagovat
SunFells

Kurnik, s tím Cescem to bude letos ještě víc nesnesitelné

Reagovat
Chazy

A hrál by tam v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, když nehraje ani ve Španělsku

Reagovat
Yanek

AC! Ti to říkám...

Reagovat
SunFells

Nech těch naivních žertů

Reagovat
SunFells

Asi by se točil s Xavim a Iniestou. Ale v těchto zápasech těžko říct, kdo by byl upřednostňován.

Reagovat
SunFells

Nicméně byl by jim celkem zbytečný, když tam maj lepiče Keitu, Busquets je dle mě schopný alespoňn z části sehrát tu Xaviho úlohu a zaskočit za něj může Masherano ...a tlačí se tam ještě ten mladej Alcantara. To jejich zájem o Cesca však nijak neshazuje a on už se u nich letos asi taky viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale co se dá dělat, no... každopádně za ty správný prachy bych ho tam pustila.

Reagovat
SunFells

Já taky, kdyby přišla patřičná náhrada. Navíc Aaron začíná pomalu nabývat starou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je v správnych rukách. Zvíťazil spravodlivý futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím opakovalo se jejich minulý finále,ManU hrál prvních 10 minut a pak konec

Reagovat
CubONE

naschval pises ManU ? ked mas k nemu neutralny postoj, tak to prosim nepis

Reagovat
Swarley

Messi je opravdu blázen...neskutečnej hráč, opravdu neskutečnej...génius

Reagovat
Chazy

Do City s ním ...

Reagovat
Swarley

aspoň by se trošku něco dělo...i když on by jim vystřílel titul v PL i pod Mancinim...

Reagovat
Mindas

Přes Silvu by se do sestavy nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám radost, že se mu tam daří.

Reagovat
Mindas

Jako bez srandy. Silva překvapil snad všechny pesimisty, včetně mě. Když jsem viděl jeho trápení na začátku sezóny, kdy ho s přehledem strčil do kapsy A. Johnson, a když ho vidím nyní, tak to se nedá srovnat. Technicky jinde, než 3/4 ligy, myšlenkou to samé a hlavně se strašně rychle zvykl na hru do těla. Polovinu střetu vyhrává on, i když je o půl metru menší a polovinu lehčí. Dávat víc šancí do kterých se dostává, i když s prstem v nose, tak je to jeden z nejlepších hráčů současnosti.

Reagovat
One-Real

Pique mi přijde nějaký smutný, ten v myšlenkách už zas šu*á Shakiru.

Reagovat
PJ

A z toho je smutnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Už ho ty oslavy nudí a těší se na večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a? Pravý chlap

Reagovat
indy

ma niekto link na oslavy?

Reagovat
Swarley

proč jim tam pustili ty odstřikovače?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože za 2 dny se tam hraje důležitější zápas a trávník musí bejt ready

Reagovat
smazaný uživatel

angličtí pořadatelé spustili zavlažování na slavící barcelonské hráče. Skandál ...

Reagovat
Chazy

No co, trochu povyrůst by se některým hodilo ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Těžko hledat podobnej tým trpaslíků

Reagovat
PJ

Tak při zápase se ani nezapotili, bylo by blbý odejít z finále LM v suchejch dresech

Reagovat
One-Real

Příští rok to bude 10 let od posledního triumfu, to něco symbolizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jim tam pustili to zavlažování

Reagovat
smazaný uživatel

Shakira se tam také přisrala?

Reagovat
Rssa

A už to kropí, to je morálka

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok, jestli si můžu tipnout, tak Barca domácí pohár. Titul PD k Mourinhovi a Realu, Lm do rukou Chels po finále nad Barcou

Reagovat
smazaný uživatel

kez by... ale moc tomu neverim, chelsea tym striedaním trenerov nema sancu.... navyse ak je to s Royom pravda tak to je totalne v p.... ale ako sen pekne, bral by som to

Reagovat
smazaný uživatel

jen to ne, proboha...

Reagovat
Rssa

Ale kluci manchesteráčtí, vidíte, že když není utkání uměle vyhecované trenérem blbcem Mourinhem, tak se hraje čestně, bez simulací, výbuchů a dalších věcí.

Reagovat
indy

a k tomu vo vybornom tempe...najlepsie finale za posledne roky

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom, jak moc myslíš poslední roky

Reagovat
C-M@ster

Tak Classico je vyhecovaný spoustou dalších věcí než jen Mourinhem.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy jsem ještě neviděl podobně odporný a vražedný clásica, jako letos. A to fandím už hrozně dlouho. Opravdu to bylo letos přes závit. Naše škoda, že jsme se nechali stáhnout na jejich úroveň.

Reagovat
mithro

ale naznaky tam boli, sergio aj iniesta si to neodpustili ani dnes ale pravda, bolo to dnes v norme

Reagovat
Rssa

Iniesta právě dneska nezasimuloval nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu tam měl. Když se držel vzájemně s Valenciou a zničeho nic spadnul.

Reagovat
Rssa

Však tež Valencia má pracky jak on nohy, to nebyla simulace. No ale ty fauly na něho - od Giggse a hlavně neustále od valencii, který nechápu proč tak dlouho hrál bez žluté karty

Reagovat
vodka

o si děláš teď prdel ne? jak si tam iniesta lehnul na té půlce po té, co ťuknul do Valencii ON ramenem, to bylo co? Busquets zase trapčil s tím ošetřováním, ale jinak v pohodě, čekal sem to mnohem horší, obzvlášť, když budete vést...

Reagovat
Rssa

O Busquetsovi se nebavím, na něj je snad můj názor už jasný Tak to nevím, až budu koukat na záznam, tak se na to zaměřím. Ale pokud to bylo jen toto jedno (což asi bylo, protože víc jsem toho fakt nezaregistroval), tak to je super. Navíc to ošetření Busquetse bylo prosté zdržování co praktikuje KAŽDÝ tým na světě, včetně MU. Faulovaný předtím byl.

Reagovat
smazaný uživatel

to Don Andrés odpadl fakt hrozně rychle. Taky si myslím, že ten zákrok přifilmoval.

Na druhou stranu máš pravdu. Valencia hrál hodně tvrdě a je zvláštní, že dostal kartu až takhle pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky blb.

Reagovat
mithro

Reagovat
Didier Drogba

trenérem blbcem

Reagovat
honziss

Liga mistrů je rok od roku víc nudnější.

Reagovat
Chazy

A co bylo na dnešku nudnýho??

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ako ty ale ja som sa bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

teba snad letos LM bavila?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě.

Reagovat
JozkokozleJ

Uz si jak moj dedo, ktory vravi, ze uz ten futbal nie je tak dobry ako za doby... a potom zacne menovat svoje legendy.

To su obdobne blbosti ako bezali pocas MS, ze uz to nie je ono...

Reagovat
homeles8

jo, já to mám stejně. Když skončí starej dobrej hráč (naposledy Gary Nevile) tak skončil hráč, díky kterýmu stálo za to se koukat na fotbal. A těch už moc není. Snad ještě vydrží Giggs, Beckham, Totti, Del Piero atd, co nejdýl. Pak už pro mě fotbal nebude nic a asi se přestanu dívat. Mě ten moderní už tolik nebere. Nejmladší mí oblíbenci mají tak 33 let :-( Ale já to tak mám se všim. Až nebudu moct jezdit se starou dorou škodou 120, tak budu chodit pěšky, žádnej novej moderní sráč si kupovat nebudu. To je asi nejlepší přirovnání.

Reagovat
panca

tak si kup 30 let stary porsche

Reagovat
homeles8

kde na to vemu :))

Reagovat
JozkokozleJ

...to ti vlastne na tvoju karu uz ani nepredavaju na benzinke benzin, vsak? Stat (ci EU) ti hadze "klacky" pod nohy

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Do stavu 2:1 do byl super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý výlev, gratuluju.

Reagovat
homeles8

Evropská liga je poslední dva-tři roky mnohem zajímavější, než Liga Mistrů, jejíž úroveň opravdu rok od roku klesá

Reagovat
smazaný uživatel

A komu to tady píšeš? Mě to fakt nezajimá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba jo

Reagovat
Yanek

Proč nám to cpeš pořád dokola? Pro tebe znamená zajímavé utkání spoustu gólů, pro mě zase taktický fotbal okořeněný nějakou genialitou z jedné či druhé strany. 100 lidí, sto chutí, tak se neopakuj pořád dokola jak kolovrátek o tom, jak je LM naprd. A kdyby tam byl Juventus...

Reagovat
honziss

Proč výlev? Prostě mě ta soutěž nudí čím dál tím víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ji už příště nesleduj a nemusíš se zapojovat do diskuzí. Zdar.

Reagovat
honziss

Můžu se do diskuzí zapojovat, jak se mi zachce. S jakýmkoliv názorem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, přijď nám zase příště napsat jak tě něco nebaví. Každý si to určitě rád přečte

Reagovat
honziss

Určitě přijdu, děkuji za pozvání.

Reagovat
smazaný uživatel

Honziss a myslíš, že když to takhle řekneš, tak nějak zdiskredituješ ten fenomenální úspěch Barcelony?

Reagovat
honziss

Proč si myslíš (nebo myslíte), že chci zdiskreditovat fenomenální úspěch Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se ptám.. Připadá mě, že takovýhle názor mívají hlavně ti, kterým leze krkem, že je Barcelona holt nejlepší na světě a má raději o třídu horší ligu, ale hlavně, že je vyrovnanější.. Přitom Porto letos vyhrálo EL v daleko větším stylu..

Reagovat
honziss

Tohle má souvislost s Barcelonou úplně stejnou, jako s Manchestrem, Interem, Madridem, Chelsea aj. Jen tím chci říct, že v mých očích ztrácí rok od roku tahle soutěž atraktivitu. Možná mě nebaví koukat stále na ty stejné týmy, možná jen nemám v téhle soutěži komu přát... Nevím. Chtěl jsem to tady napsat už delší dobu, ale nechal jsem si to až na finále. Asi špatná volba, protože tady je uznáván asi jen názor davu.

Takže ještě jednou, tímhle nesnižuju dnešní výkon Barcelony, ani její dominanci v posledních letech. Jen mě tahle soutěž prostě nebaví. Tak se poserte, že jsem si to dovolil říct.

Reagovat
smazaný uživatel

no letosni rocnik byl ten ze slabsich, jsem si jistej, ze pristi rok bude zajimavejsi

i pres to by s letosni formou barca vyhrala, dneska jak zahrali po ty "pauze" v pd...., kloubouk dolu pred pepem, vedel co dela

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nerozčiluj, že sem se zeptal.. Nebuď podrážděnej za otázku, která je vzhledem k tomu davovému názoru docela dost logická. Všechno je individuální. Dost lidí taky sleduje raději okresní přebor, protože je to baví víc než jakákoliv liga.. Já ti ten názor neberu, ale když něco takového plácneš, tak nemůžeš neočekávat podobné reakce.

Reagovat
honziss

Pokud je mám čekat, pak tihle oponenti také musejí čekat to, že se tomu budu bránit. Prostě tuhle vztahovačnost všeho špatného, co člověk řekne, k Barceloně, nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápeš jí kvůli tomu, že se s ní nesetkáváš u každého příspěvku jako my, kteří její styl máme rádi.. To je snad pochopitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to mělo souviset s úspěchem Barcelony, já sdílím jeho názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic si z něj nedělej, je to jen další pozér. Dříve Barceloně fandil, byl to jeho klub numero uno.

Reagovat
honziss

No a? Nějaká souvislost?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby tě nebral vážně.

Reagovat
honziss

Jen proto, že jsem kdysi fandil Barceloně? Proto je snad můj názor nějak znehodnocený a neměl by být brán vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

OK, sorry, myslel jsem, že jsi teď další ze zhrzených hejtrů.

Reagovat
vodka

co to je za kravinu? tím snad ten názor akorát je očištěný od toho, že je nějaký hater barcelony...

Reagovat
smazaný uživatel

To si právě nemyslím, proto ta póza.

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
KnoxXx

VDAKA ZA VSETKO EDWIN, CO SI MU DAL ZA TIE DLHE ROKY

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to nakoniec veľmi dobre finále..bál som sa že to bude nuda ale nebola:) Barcelona vo finále bola lepšia, bohužiaľ...

Reagovat
Infi

http://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA BARCELONAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EUFORIE

Reagovat
smazaný uživatel

vďaka za ČT HD

inak manchester dnes ako náhrada za solné stĺpy. krásny zápas, arogantní "angličania" to aspoň nemajú ďaleko domov.

už sa teším na zajtrajšiu reprízu finále vo fife proti kamošovi na xboxe au revoir

Reagovat
JozkokozleJ

Az na to, ze Capek bol dnes o 2 sekundy pozadu, hoc cely zapas si myslel, ze je o 2 sekundy popredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Není o čem, všichni to viděli, Barca je prostě úplně jinde než zbytek fotbalové konkurence...Opět se potvrdilo, že zatímco hru soupeři napřizpůsobuje, tak chování ano, tže momentů ke zblití bylo minimum. Krásné goly Messiho a Villy (proč to pořád vozit do kuchyně)...Nicméně zklamání, utkání naprosto postrádalo napětí, goly Barcy byly jen otázkou času. Snad ta její dominance co nejdřív skončí

Messi - nejlepší hráč historie

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a kloubouček za to gesto s Abidalem, to byla paráda

Reagovat
alegre

Reagovat
Tomekcz

+ Scholes a Giggs tohle byla asi jejich posledni sance vyhrat LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera! Naprosto zaslouženě. Ten slavný Manchester z božské PL nám byl soupeřem možná prvních 15 minut...

Nečekal jsem, že je tak přejedem a v pohodě si dokráčíme pro vítězství. Prostě nádhera! Messi byl fenomenální, dělal si s něma uplně co chtěl, všichni hráli skvěle a na konci Eric kapitán, prostě famozní...

Guardiola

Super sezona. Double! !!!

Gracias Equip! Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Barcaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tomanatura

Máme se ještě hodně co učit, toto je nejlepší tým historie fotbalu. Gratulace.

Neodpustím si jedno - ti skvělí angličtí fans dneska byli naprosto k hovnu, zas a znovu se potvrdilo, že jižani jsou na tom daleko líp. A nebo to byli scouseři.

A Messi by mohl jednou do Bocy

Reagovat
Tomanatura

+ ještě k diskuzi. Tady si zřejmě lidé myslí, že čím lepšímu týmu fandí, tím lepším jsou člověkem. No, proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On je to jen vytrvale podporovaný mýtus, že jsou angličtí fanoušci nejlepší na světě. Nicméně, dle mých informací na tom není ani Barcelona kdovíjak dobře, nicméně z trochu jiných důvodů.

Reagovat
Rssa

Myslíš ten zákaz ultras na Nou Campu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Zákaz skupiny Boixos Nois. Tím byl vyřazen hnací motor atmosféry na stadionu. Plus se k tomu přidává fakt, že Nou Camp se stává oblíbenou turistickou atrakcí. Když jsem náhodou viděl zápas Barcy v LM, udělala režie pár záběrů do publika. Asiati s foťáky v dresu Barcelony, puberťáci požírající hamburgery apod (což neznamená, že tam chodí jenom tihle).

Reagovat
JozkokozleJ

Tak vzhladom na to, ake podmienky si kladla ta skupina fandov, tak je dobre, ze ich zakazali...

Reagovat
JozkokozleJ

... teda zakazali... odmietli ich "pomoc" na stadione.

Reagovat
smazaný uživatel

o co jde presne mohl by jsi vysvetlit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký podmínky si kladli? Já teda, co jsem četl, tak to nebylo kvůli tomu, že by si kladli nějaké podmínky.

Reagovat
JozkokozleJ

V slovenskom Denniku Sport bol v koncom minuleho roku obsiahly rozhovor s Laportom, ktory kvoli nejakej komedii dorazil na SVK. Snazil som sa ten rozhovor dohladat, i som ho nasiel, avsak uz je spoplatneny (tzv. systemom Piano). V nom uvadzal dovody k zakazu onej skupiny. Nepamatam si to uplne naprosto presne, kazdopadne Laporta popisoval situaciu tesne po svojom zvoleni, ked za nim prisiel nejaky predak skupiny a pozadoval:

- klubovnu na stadione (kedykolvek pristup)

- nejaky presny pocet pernamentiek (zadarmo)

- vysoku rentu za podporu jeho ako osoby, s tym, ze kedykolvek bude chciet vyhodit nejakeho trenera, tak to tomu trenerovi z tribun "osladia"

- este nejake ine podmienky, ktore si nepamatam, no v celkovom suhrne nemali nic spolocne s fandenim klubu, ale skor mi to prislo, ze ak Laporta nekecal (nevidim nejaky zasadny dovod), tak ta skupinka bola banda prizivnikov s vnutornou strukturov (a to sa mne strasne protivia taketo bandy darmozracov).

Reagovat
minoLFC

jj ono aj ta nahovno atmosfera na QT je vďaka scouserom

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi gratulace barce, zaslouzenej titul

holt predcasny finale bylo minuly kolo, skoda

jeste ze barca a real nehrajou pl

Reagovat
Free_player

A TO BYLO FURT DRŽKOVÁNÍ

PREJ NĚJAKEJ TEPLEJ MANCHESTER TO určitě :D

BARCA !!!!!! BARCA !!!! BARCA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barceloně, je opravdu nejlepší na světě...smekám, i když nerad První minuty vypadaly nadějně, po vyrovnání a prvním poločase to vypadalo taky nadějně, ale ve druhým poločase nás naprosto přehráli a ukázali, že jsou fenomenální

btw. Čapek je fakt č*rák...na něj sem snad nasranej víc, nez na to, ze sme prohráli

Reagovat
Rssa

Tak to byl krásný zápas! Neříkejte mi, že toto je ten váš "nudný házenkářský výkon bez špetky překvapení". To je blbost, právě dnes například dala Barca 2 branky zpoza šestnáctky a to je dost překvapivé. Hra měla tempo a Manchester United byl soupeř aspoň morálně na výši, protože před zápasem žádné provokace nebyly, stejně tak nějaké skandály nebo tak.

Jsem hrozně rád, že zápas nerozhodla žádná sporná situace. Ruka v pokutovém území na obou stranách, takže šul nul, žádná penalta, žádný ofsajd (i když u Rooneyho branky byl Hrášek trošičku v ofsajdu). Snad jen 2 žluté . Žádná, opravdu ŽÁDNÁ simulace dneska (Busquets se válel, ale vždy to byl faul).

Zaráží mě ale jedna věc. Jak je možné, že tým z fyzické ligy, jakou PL je, dokáže takhle kondičně odpadnout a absolutně nestíhat? Ano, soupeři Barcelony toho naběhají hodně, ale takové fyzické zhroucení nemá snad ani poslední tým v PD. Technicky je Barcelona daleko vyspělejší, takový Valencia mi dneska přišel jako debutant z třetí ligy, zato když nastoupil Nani, tak začal řádit. A taky je s podivem, že MU nedokázal zareagovat na barcelonský presink, který je snad každému znám.

Ze strany Mu bych vyzdvihl asi Rooneyho, ostatní nehráli žádný oslnivý zápas.

Ze strany Barcy je to jednoznačně Messi a pak celý zbylý tým. Neunavitelný Pedro, iron man Dani Alves, Legenda Iniesta, generál Xavi (ó jak jsem se před zápasem mýlil, že je Iniesta v lepší formě...), střelec Villa, naprosto spolehlivý Pique, neprostupný Mascherano, vynikající Valdés, bojovník Abidal a Busquets.

Je to krása, Barca je jedna velká rodina.

Reagovat
Rssa

Jinak samozřejmě gratulace ke skvělé kariéře končícího Edwina a Scholese.

Reagovat
Tomanatura

Já nevím, jestli fyzicky odešel nějaký divák v poslední řadě, ale ten mistr fyzické PL určitě ne. Prostě chtěli dát rychlý gól, ten nedali a potom se nemohli dostat do hry. Prostě ten pressing prvních 15ti minut nemůže udržet nikdo, kdo není maratonec, navíc vy už jste se uklidnil a hráli si svůj fotbal.

Reagovat
Rssa

Ale ve druhém poločase tam někteří vaši hráči opravdu pletli nohama. Např. Fabio, Giggs nebo i ten Valencia (ten nestíhal už ke konci). To nebylo z důvodu, že by neměli míč, teda aspoň tak mi to připadalo. Sezóna je dlouhá pro oba týmy.

Reagovat
Tomanatura

Tak ale Giggs má 37, Fabio 20 a navíc se zranil a Valencia nehrál půlroku, čili optimální fyzičku nemá. Carrick, Rooney, Vidič, Evra, Javi, Park to zvládli úplně v pohodě, na Ryanovi se spíš podepsalo něco jiného.

Reagovat
Rssa

No tak například Abidal taky nehrál několik měsíců a uběhal to. No nevím, mně to tak přišlo, protože všude byli hráči MU pozdě, ale asi to bude i tím, co jim Barca dovolila - nic.

Reagovat
Rssa

Jo a Abidal je snad první nekatalánský a nešpanělský kapitán Barcelony - mýtus se boří, ale myslím, že zrovna v tomto případě (ne jak s dresy ) je to správné a super gesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Figo( ) měl taky kapitánskou pásku a těch hráčů by se asi našlo mnohem víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldinho taky měl pásku

Reagovat
smazaný uživatel

Mám si to zítra pustit? Já to neviděl..

Reagovat
Rssa

Ale jo, docela fajn zápas, něco jako v posledním kole s Malagou, akorát ve větším Ne, byla to paráda, super fotbal, dominance, Messi kouzlil, opravdu kouzlil

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak stáhnu

Reagovat
vodka

oni neodešli fyzicky, ale hlavně psychicky... ale všechna čest, naprosto zasloužená výhra... jenom doufám, že tímto stylem se bude snažit hrát co nejmíň týmů, jinak přestávám sledovat fotbal, přestože dneska se to eště dalo a až na pár sekvencí to byl relativně pohledný fotbal...

jednoznačná chyba je nenasazení Fletchera, i když nevim, jak na tom byl fyzicky...

ale vidět se radovat toho šmejda Alvese, Busquetse a Mascherana s Ineistou, to neni pohled, který bych vydržel dlouho...

Jinak Messi je nejlepší fotbalista světa a nebojím se říct, že i historie, má naprosto všechno, úspěchy, jedinečný styl hry, pro to označení mu nechybí nic, kromě titulu mistra světa...

Reagovat
panca

tak bylo by zajimavy videt dve barcy proti sobe! Ja myslim, ze by to bylo zajimavy. S tim tlakem na mic by to takova hazena nebyla A zadnej druhej tym nema na tenhle system hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy ball possession přes 50%

Reagovat
Rssa

Tak je to možné, viz výše

Dneska to byl krásný zápas i díky vám, protože ať už je SAF jakýkoliv, není to provokující a až zákeřně jednající krysa jako Mourinho. A jen relativně? Co víc tě má přesvědčit než dnešní rychlý a dominantní výkon Barcy, 19 střel proti 4, 12 střel na bránu proti 1, 6 rohů proti 0

Mascherana a hlavně Iniesttu nemůžeš přidávat k těm dvěma . Dani je možná hajzlík, ale neskutečný pro svůj tým a každý tým takového hráče má - MU má Rooneyho, City mají De Jonga, Newcastle má Bartona...všichni šmejdi, ale naprosto klíčoví hráči. A navíc, Dani je můj obrovský oblíbenec a zatím jeden z favoritů na můj dres.

Messi je neskutečný a opravdu je požitek na něj koukat. Nevím co víc o něm napsat, už bych se jen opakoval

Reagovat
vodka

tak přejeli ste nás jak malé kluky, ale mně se ten styl fotbalu založený na držení balonu líbit nikdy nebude... ale proti repre španělska je to pořád nebe a dudy, ten Messi dělá strašně, ale fakt strašně moc...

pro mě největší zklamání výkon Valencii, Giggse, slabý výkon podal taky Ferdinand a Evra, který se tam nechal školit... Za to z Fábia a Rafaela budou do 5 let nejlepší krajní beci světa

Reagovat
Rssa

Tak já si užívám jak krásné a technické fintičky, kombinační fotbal založený na držení míče a preciznosti a zároveň fotbal Liverpoolu, což je jak nebe a dudy.

Nejhorší u vás dneska Valencia, Giggs, Evra (ale to už snad poslední dobou není překvapení ne?), i ten van der Sar neměl svůj den a druhá branka je trochu na jeho účet.

Fabia a Rafaela očekávám u nás, až zestárne Dani a na levé straně to nebude OK. Zatím nám je vychovejte.

Reagovat
vodka

http://www.youtube.com/watch?v=A0rZx6Fvz-A nejkrásnější fotbalový zápas, co sem kdy viděl...

fintičky, přihrávky, všechno ok, ale já chci vidět dravost, agresivitu, chuť jít do brány za každou cenu... u vás je to všechno tak na jistotu... fakt stroj...

Reagovat
Rssa

Tak nejhezčí zápasy mám taky jiné než toto: ČR - Nizozemsko 3:2 (Euro 2004), AC Milan - Liverpool 3:3 (finále LM), Barca - Real 5:0 a 6:2...Liverpool - MU 3:1 ...ale každopádně to není jen stroj, to je prostě recept na úspěch, který Pepek objevil a zdokonalil. A přitom je to krásný fotbal, s parádní technikou, kde rozhodují schopnosti a ne větší výdrž...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

De Jonga prirovnanat k temto hracum

Reagovat
FORZAMILAN

Gratulace na Camp Nou,zcela zasloužený vítěz ligy mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně tenhle cirkus skončil a můžeme se zase soustředit na důležité zápasy:

Huddersfield - Peterboro

Royals - Swans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Zápas som nesledoval, ale výsledok podľa predpokladov, podľa ohlasov Barca dominoval, ManU hral klasické hovno a klasický z neho uplietol gól

Jedna info ale chýba, koho si Giggs zobral do hľadiska? Manželku alebo.....?

Reagovat
FORZAMILAN

no tu kurvu přece

Reagovat
CubONE

Man Utd hral hovno aj napr. proti Schalke, ze? ja by som sa ako Scouser velmi neozyval

Reagovat
minoLFC

Schalke v semi? najhorší výkon mužstva vo vyradovacích kolach? tak to jo podľa toho sa dá veľa hodnotiť

Reagovat
CubONE

cize, ked 04 hralo hrozne, znamena to, ze aj Man Utd vtedy hral hovno??? to rozhodne nie, hrali dobre, to musis uznat

Reagovat
vodka

kde byl prosimtě LFC? s trapnýma výkonama proti spartě v EL bych fakt držel hubu a utíkal spátky do boudy pro psy...

Reagovat
vodka

*zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Barco a uznání doManchesteru

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Barco a uznání doManchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi nesmierna česť ako Interistovi odovzdať nástupníctvo nad kraľovaním v Európe takému týmu,ako je FC Barcelona, kde každé meno je veľký pojem

Takže poriadne to oslávte a nasledujúci rok si užite.

A veľa šťastia na Majstrovstvách sveta klubov. Znovu prineste tú trofej do Európy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík

Reagovat
Yanek

"Je mi nesmierna česť ako Interistovi odovzdať nástupníctvo nad kraľovaním v Európe takému týmu,ako je FC Barcelona"

bleska bych ještě přežil, co je moc to je moc...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Jajinek

a na mě si stěžujete...podívejte, jak on tu vystupuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako? Však si Yanek len robí srandu. A ja som sa na Teba dneska nesťažoval, ja ťa už poznám, že čo si zač. Ale myslím si, že sa lepšíš

Reagovat
Jajinek

nevyprovokuješ mě

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím? Ani som ťa nechcel, ja ťa nemám záujem provokovať

Reagovat
Kily

na tebe si tady někdo stěžoval?

Reagovat
Jajinek

pry v Calcio sekci zavadime elitařskou krutovladu a znemožnujeme osatním názor...

...ok, beru to jako podmětný názor...ale pak přijde tady ten vrchol neoprávněné arogance nademnou a je to fakt k smíchu.

Reagovat
Kily

no, máš to složitý, já bych ho nevyměnil ani za Kopyho a FC Porto FC, tady by zvítězilo menší zlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím ťa, už prestaň zveličovať a domyšlať si

Reagovat
Yanek

Já se směju jednou za čas sám, MSGoo to dokonce i pochopil, tak co zas zkoušíš...

Reagovat
Yanek

Mimochodem, "podívejte, jak se chová on!" aka děti ve školce mě uplně složilo, dik

Reagovat
Jajinek

asi jsem to Tvoje dost dobře nepochopil, má chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Barca, gratulujem! hrali ste dobre, aj ked mne sa ten vas styl na pohlad vobec nepaci...Messi skvely, rovnako aj Villa

Man Utd, dakujem za krasnu sezonu a napatie, finale s tymto kadrom bolo dostacujuce

mimochodom Edwin je strasny frajer, dakujeme!

Reagovat
X-bano-X

Toto sú momenty kvôli ktorým sa oplatí ten futbal sledovať. Keď Erik dvihol pohár sťa by kapitán vyhŕkli mi slzy ako malému chlapcovi. Dnes to bola oslava futbalu. Druhý polčas sa nápadne podobal na jesenné clásico. Proste paráda. Majster Primery vs majster Premier League a dopadne to takto. Každopádne vďaka Manchestru. Takto sa hrá proti Barcelone. Môžu odísť so vztýčenými hlavami. Prvý polčas(teda skôr prvých 10 minút) boli kvalitatívne na výške, škoda že potom odpadli. Vynechával im stred a to je proti Barce smrť.

Dnes sa mi po dlhej dobe veľmi páčil Piqué, konečne sa na neho dalo spoľahnúť. No a Leo, to je óda na moderný futbal. 53 gólov v 55 zápasoch v takom mladom veku je niečo neskutočné. Kde má ten človek hranice? Keď som videl oslavujúceho Villu, hneď v prvej sezóne u nás.......všetci si to zaslúžia. Po tom čo sme v tejto sezóne prežili, po tom ako sa na nás všetci chystali, ako nám hádzali polená pod nohy, je toto toto double tým najsladším zadosťučinením. Ale dosť bolo rečí, dnes je čas na oslavu.

Visca el Barca!!!!! Víťaz La ligy a víťaz Ligy Majstrov 2010/2011

Reagovat
Infi

Reagovat
mickey mouse

Barca zaslouženě, úplně je přejela. LM vyhrál klub který předváděl nejlepší fotbal sezóny 10/11

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov, tenhle tým je zkrátka fenomenální.

Reagovat
smazaný uživatel

A zajtra sa teším na zápas, v ktorom sa nám predstaví minuloročný víťaz Ligy Majstrov v súboji o Coppa Italia, zápas Inter Miláno vs Palermo

Reagovat
Kenneth

Každopádně jsem zvědavý jestli se potvrdí to prokletí obhajoby a jestli příští rok vyhraje někdo jiný.

Reagovat
alcantara

To je naozaj neskutocne, ako xavi s iniestom rozobrali dalsiu zalohu na framforce, behaju ako keby hrali prvy zapas v sezone. Hovorte si co chcete, andres je legenda, takeho hraca spanielsko este nemalo a dlho mat nebude. Tretis zlata lopta pre messiho, v 23rokoch je tiez nieco, co sa bude tazko dorovnavat. Najvacsim superom tejto vynimocnej generacie je motivacia, snad budu mat chut vyhravat este zopar rockov

Forca Barça!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No to je nádhera, krásné finále, téměř dokonalý výkon, Manchester jsme naprosto zničili. Palec Fergusonovi, že není takový magot jako Mou a nezkazil finále metonem a fauly Krásné goly, krásné akce, prostě pohodové finále. Sice jsem si možná v duchu přál trochu víc napětí, ale co bych si stěžoval že?Messi opět potvrdil extratřídu, když se rozběhl, tak mu nikdo absolutně nestačil, borec Díky hoši!!!Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

3TROFEJE ZA 5LET THE BEST

Reagovat
smazaný uživatel

a jsou tu

Reagovat
vladis271

5x TIMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

hezky zahrála Barca, stejně ale půjdou z kopce až odejdou Xavi a spol. a je to jen otázka času kdy začne Bayern nebo Liverpool vládnout Evropě 8-)

Reagovat
Infi

Xavi a spol. = ?

Reagovat
X-bano-X

Xavi a zvyšných 10 + náhradníci, tréner, asistent, realizačný tým .......

Reagovat
Infi

Ještě je lepší, když se někdo odvolává na konec Iniesty, kterému je nějakých 27 tuším... Za pár let to bude Messi

Reagovat
Kenneth

Už aby to tu bylo, je to s nima k nevydržení,zkurvená doba.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

ale nic, já si myslel že jsou ještě dva nejmenovaní hráči starší, nicméně to nemění nic na tom že Barca LM neuhájí! :-P

Reagovat
Infi

Tak nikdy nevíš, třeba další LM vyhraje Shakhtar

Reagovat
smazaný uživatel

Po Barce to spíš vidím na Real, bohužel...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
CubONE

1800. pre Edwina van der Saara

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs Dnes nejhorsi hrac United Odflakal to

Reagovat
alcantara

Mimochodom, dufam cules, ze ste si hlasivky ako-tak usetrili, pretoze nas caka dalsie finale ligy majstrov, hadzanarske Zajtra nezabudnite fandit.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Kenneth

Tak snad aspon házenkáři ukážou co je fotbal.

Reagovat
JozkokozleJ

Ha-Ha-Ha

A to ti pisem ako fanda Realu

Reagovat
homeles8

si fakt nejhustší

Reagovat
JozkokozleJ

... ale neusinam na vavrinoch, abys ma nedobehol.

Reagovat
smazaný uživatel

BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas.

Reagovat
Kily

může mi někdo shrnout, co se ve Wembley dělo? Naivně jsem šel na pivo a doufal, že tam budou dávat něco, co by mě zajímalo šli jsme ve čtyřech a skoro celý fotbal prokecali o všem jiném, jenom ne o fotbale. Od dalších jsem pak slyšel, že to byl pěkný fotbal a tady údajně panuje uvolněná atmosféra. To se všichni posrali, nebo je tu klid?

Reagovat
homeles8

neni tu jiri-fcb :-)

Reagovat
Kily

s tím se bavím jinde každopádně to beru jako důvod, proč tu není ani 2000 komentářů. Kvůli tomu bude nejvíce naštvaný Kenneth, jelikož mu hrozí, že valencijský zloděj ukradne příspěvek číslo 2000

Reagovat
Kenneth

Přesně ták, vždy si používal nekalé praktiky,určitě ses s jirim domluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

já tu jsem. Ale nepřispívám. Popíjím dobré vínko, vyklepávám z nohou kurev-kou únavu ze stavby jezírka a taky relaxuju po vypětí psychickém po finále. Neskutečné nervy a dnseka jsem si několikrát říkal, že nevyhrát tenhle zápas by byl velký hřích. Ale na druhou stranu jsem trnul, kdykoliv se MU dostali k vápnu. Oni jsou hrozní zmetci a dokáží uštknou z každý akce jak kobra. I 2 minuty před koncem jsem ještě úplně nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Finále naprosto bez kontroverzí a i největší antibarcelonani uznávají že jsme Manchester prostě přejeli jak válec

Reagovat
Kily

no Mourinho => no problems?

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kily

ať se to někomu líbí nebo ne, tak Mourinho je tou osobou, která má dost možná největší podíl na tom, co se v zápasech dvou fantastických španělských klubů dělo. Dříve to takový hnus, a teď nemyslím na hřišti, ale mám na mysli všechno to okolo, nebyl. Dneska to vypadá, že to byl pohodlný zápas, žádné přebytečné a stupidní kecy na adresu jednoho nebo druhého týmu z řad samotných finalistů (když pominu totální extrémy z obou stran), tyhle kecy naopak měli jenom fanoušci Realu a antiBarcelona haters, jinak mezi fanoušky těchto klubů, přestože spolu v nedávné době svedly několik bitev s rozdílnými výsledky, žádná zášť nepanovala a nepanuje, svět se zlepšil a nemám na tom podíl já

Reagovat
Kenneth

Chceš říct že je Mourinho v kabině naschvál hecuje?

Reagovat
Kily

ne, jednak hecování v kabině je naprosto v pořádku, ale především já jsem neměl na mysli kabinu, ale celý ten jeho cirkus okolo prostřednictvím médií. Dneska to údajně měl být vyhecovaný zápas, no a soudě dle komentářů fanoušků Manchesteru United, které jsem si našel, to bylo v pohodě, žádný problém, na finále Ligy mistrů až neuvěřitelně klidná atmosféra, zkráceně se nenašel vlastně žádný rušivý element

Reagovat
Kenneth

El Clasico se s tímhle nedá ani na míle srovnávat. Je možný, že tam nějakej ten faktor Mourinho je,ale určitě ne takový. A pokud se nechají hráči ovlivnivit Mourinhovo kecy do médií, tak už nevím co si mám o tom myslet.

Reagovat
Kily

nemyslím tím jenom hráče, takže jinak a vrátím se jenom do španělského prostředí - jakožto fanoušek Realu, zažil jsi, aby před zápasy s Barcelonou panovala tak neuvěřitelně nepřátelská atmosféra, jako letos? Okamžitě samozřejmě beru zpět vpálený argument, že letos to dopadlo nejhůře, jak mohlo a konaly se čtyři zápasy během pár týdnů a vlastně není možné to jen tak porovnávat, ono je vlastně složité to porovnávat, jelikož pro Barcelonu to bylo o to prestižnější, že na druhé straně byl ten portugalský hulvát. Ale většina osočování i tak přicházela ze druhé strany, dřívější trenéři Realu se nechovali jako Mourinho, který se na už tak velké vyhecovanosti podepsal tím, že to vyhecoval ještě více

Reagovat
Kenneth

Podle mě to bylo jen díky tomu že se to hrálo všechno v tak krátkou dobu, tlak na hráče obrovský.

Reagovat
Kily

tady vezmu zpět cosi z toho, co jsem napsal o chvíli dříve a beru, že tenhle fakt měl na tom všem naprosto klíčový podíl. Každopádně jsi sám přiznal, že Mourinho na tom mohl mít podíl a podle mě na tom podíl opravdu měl, a to ne zanedbatelný, protože toho hnusu, který z toho celkově byl, bylo opravdu hodně. Ale počkáme na další sezonu, možná bude stačit už Superpohár, i když to jsou dva zápasy za týden... jdu hledat další dovolenou, jakožto budoucí půlmaratonec si jí zasloužím

Reagovat
Kenneth

Kdy se ten Superpohár hraje?

Reagovat
Kily

běžně jeden a dva týdny před zahájením PD, takže počítej první zápas v polovině srpna a druhý o týden později

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Ten faktor "Mourinho" tam nebyl a hned se hráči soustředili na fotbal. Oproti clásicům to byl fotbal o 100 % lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsi mě dostal. Špatně jsem si přečetl komentář a vyšlo mi z toho: "sráči se soustředili na fotbal"...a říkal jsem si, že jsi v té katalánsko-madridské válce docela přitvrdil .

Reagovat
smazaný uživatel

přitvrdil? Zdá se ti, že nejsem dostatečně tvrdý? Nu dobře, přidáme pod kotel. Blíží se oznámení zajímavé zprávy o podpisu Adeho v Madridu ...

Sakra, já jsem slíbil, že pod tím článkem budu hodný ...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

on není špatný fotbalista. Když se soustředí na fotbal, tak je dobrý. Budete ho mít za pusu - 6 mega a plat prý 3,5 mega. To nejsou špatný cifry

Ale mě to dělá radost hlavně proto, že se minimalizovaly možnosti, že byste koupili Kuna (to by mě jeblo) nebo Ibru (no to si neumím vůbec představit ... ).

Reagovat
Kenneth

Ani zadarmo ho nechci. Když si představím že jsme vůbec nemuseli vyhazovat Raúla, místo toho si kupujeme takové arogantní,vymatlané nekopy.

Reagovat
Kenneth

No a ještě ten Altintop k tomu, to jsme se zas předvedli.

Reagovat
Kily

já bych ještě neházel flintu do žita, za tuhle cenu a plat se stává dostupným i jiným klubům

Reagovat
smazaný uživatel

nekaž mi naděje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

tak bacha, já to neuznal. Protože jste ve finále ani neměli bejt, pře Arsenal a Real Madrid vás protlačila UEFA, takže jste měli 2x vypadnout.

Reagovat
Rssa

Ty jsi ale zvláštní úkaz, jehož 80 % příspěvků není k věci.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Infi

Tebe na svět asi taky protlačila uefa

Reagovat
smazaný uživatel

Hele můžu tě o něco požádat? Dal bys mi prosím tě ban do 3. června?

Reagovat
Kenneth

Nemůžeš se učit na státnice?

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň budu bloklej a nebudu sem furt čumět.

Reagovat
Kily

jsi něco provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Neprovedl. Ale žádám tě o ban do 3. červn 2011, abych neztrácel čas na eurofotbalu a učil se na státnice. Ono se to nezdá, ale je to žrout času jak sviňa.

Reagovat
Kily

tak jestli ho chceš, tak ti ho dám, jenom se pro potvrzení zachovám stejně jako moderátor jedné soutěže na ČT1 - mám tedy sázku uzavřít?

Reagovat
smazaný uživatel

No a neocitnu se na nějakých Cibulkových seznamech?

Reagovat
Kily

budeš jenom v Kilyho kartotéce a můžu tě ujistit, že to neshoří tak, jak by shořel mnou organizovaný táborák

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, to přežiju . Tak potvrzuji. Chci ban do 3. června 2011.

Reagovat
Infi

Pískatelné ruky na obou stranách, ale zároveň nepískatelné, skvělý zápas, výborný van der Sar, protržení střelecké smůly Pedra a Villy, fenomenální Messi, bez sporných momentů na obou stranách, fenomenální messi, skvělý xavi a faulující valencia.. Gol United z milimetrového offsidu, nebral bych to jako tragédii

Reagovat
smazaný uživatel

s tím "výborným" Edwinem bych brzdil. Druhý gól mohl mít. Popravdě nevím, co u tý tyčky dělal. Ta střela byla z dálky a poměrně dost ke středu brány ...

Ale zase chytl parádně střelu Xaviho. To byla hodně divná střela. Prvně šla úplně do prd-le, ale rotace ji stočila nejspíš k tyči. To byl moc pěknej save.

Reagovat
Lemond Laws

Podle mě neviděl přes Vidice..tak si musel popojít

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný. Potom se na Vidiče rozčiloval. Ale tak jako tak si myslím, že tyhle střely by měl gólman mít.

Reagovat
Infi

= dobrý výkon

Reagovat
smazaný uživatel

oukej. Dobrý Sar souhlas.

Reagovat
Infi

Reagovat
X-bano-X

U nás v štúdiu pri opakovačke tvrdili že brankár sa najprv pohol do protipohybu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhý gol mít nemohl tesně před ním to skočilo

Reagovat
smazaný uživatel

střela byla z dálky? Byla asi z 18 metrů...Pravda, umístěná moc nebyla, ale razantní dostatečně a navíc skrytá, než Edwin ty svoje 2 metry poskládal na zem tak to z takové vzdálenosti ani moc chytat nešlo...Tohle je jednoznačně chyba Evry a stoperů. kteří jen pasivně vyčkávali na 16 a vůbec nepočítali s tím, že by snad Leo z téhle vzdálenosti mohl střílet (což se jim vzhledem k Barca stylu "všechno do kuchyně zase tak moc nedivím)..

Reagovat
JozkokozleJ

Uplny suhlas... s tym, ze milimetrove ofasjdy by som ani za ofsajdy nepovazoval.

Reagovat
panca

bylo to tak jasny, ze neni co rozebirat

Reagovat
Lemond Laws

Dotaz. Když už končilo studio, tak na tý obrazovce za nima mi přišlo, že se Piqué s něky rve.. Je to možný?

Reagovat
smazaný uživatel

?!

Reagovat
Lemond Laws

Hrozně tam kolem sebe máchal pěstma... Nebylo poznat jestli slaví, nebo někoho mlátí Musím se podivat na záznam.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to by byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěli ho pustit za Shakirou.

Reagovat
Kily

hádal se s Valdesem, kdo si dřív vezme trofej a jelikož o Valdesovi ve chvíli, kdy se mu něco nelíbí, je známo, že je agresivní, tak použil pěsti

Reagovat
Lemond Laws

Ten byl nic moc

Reagovat
Filipow

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem něco podobnýho zahlídl...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
X-bano-X

Jemné OT:

Toto je pre Barcu už 69 trofej. Ak sa podarí Supercopa, Európsky superpohár a MS klubov, tak dorovnáme Real v počte trofejí už túto sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož škoda. Barcelona byla k poražení, první půlka prvního poločasu to ukázala. Bohužel to nevyšlo to. Vyhrál lepší tým, těch šancí sme moc neměli a Barcelona ty svoje proměnila. 3:1 je asi adekvátní výsledek. Mrzí mě to, ale život de dál. Aji tak to byla hodně dobrá sezóna.

Reagovat
CubONE

Reagovat
vladis271

Krásny večer. Normálme som nabral odvahu..................wut? to vás muhehehe

Reagovat
smazaný uživatel

Počky na sezónu PL. 20. titul, ani se nenaděješ.

Reagovat
CubONE

Reagovat
vladis271

ja som mal zlého tušáka, dával som vám veľké šance, takže barcelonský expres ma strašne potešil. To, čo bude o rok momentálne neriešim, nemal by si ani ty. Viem, že mufani rátajú s titulom už teraz, alee

Reagovat
smazaný uživatel

Nepočítám s titulem, počítám s tím že budete za nama Mám v sobě pět piv, litr vína, dva panáky zelené, tři panáky absinta, jointa a panáka vodky a aji tak mám čistou hlavu pokud jde o šance Liverpoolu skončit před nama.

Reagovat
smazaný uživatel

to ráno ti nezávidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemívám kocoviny. Ráno budu naprosto v pohodě.

Reagovat
Yanek

Velká závist.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, když sem byl mladej jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

28. Musel sem se k tomu poctivě prochlastat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky na to dřu jak kůň, zatím trpim, ale výsledky se dostavěj..

Reagovat
smazaný uživatel

uf, závidím. Já mám velkou výdrž, ale nesmím míchat. V tom případě prožívám další den peklo. Fuj

Reagovat
Yanek

Mám to podobně, a nejhorší je červené s bílým!!!

Reagovat
smazaný uživatel

já jak kdy. Někdy mě dokáže ráno udělat zajímavějším třeba i samotné pivčo. Ale to byla výjimka.

Jinak nemám odsledováno, co mi udělá největší bordel v žaludku. Snažím se to co nejvíc omezovat a pít jen víno nebo pivčo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sedum deci bylo bílého, veltlín, pozdní sběr 2007, tři deci byl nějaký merlot. Ten mě moc nechutnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme s "kamarádkou vypili dvě sedmičky vínečka, ona červený, já bílý.. Zůstala po ní sklenice, tak to srkám a zítra se určitě nic dít nebude.. A to jsme k tomu měli pár digestivů Krásnobřezeňskýho rumu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud večer piješ nejrůznější druhy a chceš tu ranní kocovinu trochu zabrzdit, doporučuju vypít během večera nebo před spaním alespoň dvojnásobné množství čisté vody oproti alkoholu..

Reagovat
Kily

já před týdnem zalil sestup Deportiva půllitrem slivovice, kterému předtím v hospě předcházelo šest rychlých desítek, a druhý den jsem byl na kaši, v pondělí dej vědět, jak jsi dopadl

Reagovat
vodka

já sem nejvíc vypil 3 sedmičky ginu ve 2, ale polovinu si nepamatuju a usnul sem tak, že sem měl prdel na židli a hlavu na zemi...

Reagovat
vodka

+ předtím v průběhu dne nějaké plecháče...

Reagovat
vodka

ale, měla byt reakce na prospera...

Reagovat
Kily

to mně se nikdy nestalo, mě vždycky někdo z kamarádů dovedl domů

akorát pak jsem byl sám odpovědný za to, co se dělo doma...

Reagovat
vodka

no jo... já mám hlavně obrovský problém s oknama, to ani nemusím nějak moc pit, nebo byt celkově našrot. už se mi stalo, že sem měl okno po 6 pivách, přitom když sem se pak ráno ptal, co se dělo, tak všichni překvapení, že sem měl vůbec okno a že sem se choval jak střízlivý... naštěstí to černé období je za mnou a okna naskakují klasicky po 10. 12°

Reagovat
Kily

mně se tohle poslední dobou taky stává. Ne teda přímo okno, ale jak jsem přestal chodit na pivo v množstvím větším než průměrném, tak si dám i pět piv, rum a druhý den mi není vůbec do skoku. Nevím, jestli mám zase začít chlastat ligu, nebo ustoupit ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těším na náš menší Ligue 1 sraz u mě doma s domingem a Frankiem.. Chudák Frankie si myslí, že první den bude střízlivej..

Reagovat
Kily

tak hlavně dávejte pozor, aby od někoho nedostal přes držku a pro jistotu si pozvěte Kopyho, protože ten má s chytáním jeho zvratků zkušenosti. A když si od Bagouna půjčíte psa jako úklidovou četu, tak nic nezkazíte

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, nemám koberce.. Frankie se bude muset uhlídat sám, protože těžko se s domingem uhlídáme sami.. Jinak naposled co byl v berouně, tak sem se kvůli němu taky popral, takže nějaký zkušenosti už mám

Reagovat
Kily

tam taky nebyly koberce a pes se hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Však on si to uklidí sám.

Reagovat
Kily

jen aby, brácha se poblil před třemi týdny, překryl to a neuklidil, asi má voňavý zvratky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si taky všiml, že novinama se dá uklidit ledacos.. Co bydlím sám se to hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Volové...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, pánové, nechcete mě pomoct k dvoutisícovce, tak na to se-u a jdu spát. Dobrou.

Reagovat
Kily

proč by pomáhali tobě, když stejně všichni vědí, že to vyžeru já?

Reagovat
smazaný uživatel

ty seřereš hodně věcí, to je pravda. Ale tuhle dvojtausendovku jsem si chtěl ukousnout já.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson a jeho tiskovka

Reagovat
smazaný uživatel

Máš odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Can you find players like Xavi and Iniesta and Messi all the time? Probably not. But they are enjoying the moment that they have just now.''

Ať mi ještě někdo povídá, že se dá nějak s prostořekostí porovnávat s Mourinhem..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom potvrdil, že má koule. Prohrát, třebaže jasně, s dnešní Barcelonou není ostuda a její výkony není třeba shazovat. Zachoval si tvář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho ale Barcelonu vyradil Preto ju chcel vyradiť znova, ale NIEKTO bol proti

A čo keď sa tam spolu stretli hráči ako Iniesta, Xavi a Messi? Konkurencieschopný tým +taktika sa dá postaviť, né že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl proti? Fotbalovej bůh?

Dá se porazit, ale ne porážet..

Reagovat
vodka

to bylo jasné už v zápase... aj on prostě rezignoval a uznal, že na současnou barcelonu nic vymyslet nemože... Už na hráče nehulákal, na konci ani nepusobil nasraně, hráčom to taky v určitý moment zápasu taky došlo a psychicky se složili...

ale že to uzná a vezme s takovou grácií Je to rozhodně rytíř, ten titul má oprávněně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky jsem si toho všiml, i pro medaile si šel v klidu. Patří mu díky za skvělý zápas a chování okolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož standard. SAF není Sir pro nic za nic. Když už prohrajem kvůli fotbalu, tak je to třeba říct. V PL se to moc nestává, v LM taky ne, ale občas na to dojde. Dneska ne to došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na to došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, ale já chtěl jeho chování kolem finále pochválit celkově. Po vyhrocených utkáních s Realem to proběhlo v klidu i díky němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dám to aji sem. Brutální parodie na písničky 90. let.

http://www.youtube.com/watch?v=zIyeNRbbKBw

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
C-M@ster

Jo, to je velkej hit na videacesky.cz (i s titulkama pro neanglictinare).

Kdyz uz tu doporucujes, doporucil bych spanelskej web-serial Malviviendo:

http://www.videacesky.cz/serialy/malviviendo

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulaciu Barcelone posiela aj Madridcan Verim,ze o rok sa takto budeme tesit my,ale to je samozrejme len prianie a nie dajaka 100% istota aku mali fanusikovia Barcelony co sa tykalo treblu Dneska proste manchester nemal narok a zasluzene sa tesi Barcelona.Mimochodom vsetci sa tesime,ze Abidal sa vyskrabal z najhorsieho a ze sa vobec vratil spat.Za to klobuk dole,ale spravit z neho kapitana,najma ked je na travniku minimalne Xavi,Iniesta,Puyol a dokonca hoc aj Messi,je si myslim trosku smutne.Gesto krasne,ale zbytocne... Nehnevajte sa zato namna,to je len moj nazor,lebo ja byt kapitan,hrdy katalanec,ktoremu je Barcelona zivot,tak ma to trosku nasere.V tej euforii by som nato mozno sral,ale potom by som si povedal,ze mi to vyfukol nejaky ,,zoldak" pre ktoreho je barcelona ,,len dalsi klub".No nechcem sa o tom rozpisovat,proste mne to prislo zbytocne,ale 100 ludi 100 chuti...

Reagovat
smazaný uživatel

Gesta bývají zbytečná, ale právě proto jsou to gesta. Oni nakonec ten pohár nad hlavu zdvihli všichni, myslím, že Carlesovi to stačí jako prvnímu dvakrát. Navíc na dnešním úspěchu neměl na hřišti klíčový podíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže ty tým kapitánom a kataláncom nie si toto je asi posledná vec, ktorá hráčov napadne, či už budú v eufórii alebo nie. Celý kolektív pôsobí ako jedná veľká rodina, Eric si prešiel ťažkým obdobím a myslím že to bol nápad samotného Puyola alebo Xaviho

Reagovat
smazaný uživatel

pisem,ze to je moj nazor a ako to prislo mne.Ako to prislo tebe,Xavimu,Puyolovi,Jozkovi zo Skalice co fandi Barcelone ma viac-menej nezaujima a urcite to hlavne nebudem riesit ked je jasne,ze asi Abidal si tu pasku netiahol sam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale napísal si to sem asi preto, lebo si čakal nejaký koment, či nie?

Pokiaľ máš ale takýto názor, je to dosť smutné, keďže sa v prvom rade jedná o banalitu. Si pozri, ako Abiho vyhadzovali do vzduchu po výhre titulu PD, nebol to ani Xavi, ani Puyi, ani Pepek on je proste v kolektíve obľúbený a keby si ty v tom kolektíve kapitán a hrdý katalánec, tiež by si bol rád, keby si videl Abiho s kapitánskou páskou dvíhať nad hlavu ušatý pohár a neverím že by ťa to o dva tri dni začalo srať

Reagovat
Infi

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

M(Messi)ost V(Villa)aluable P(Pedro)layer Barça

Reagovat
smazaný uživatel

1984. pro Orwella, interbrigadistu působícího mimo jiné i v Katalánsku

Reagovat
smazaný uživatel

Orwel

Reagovat
smazaný uživatel

Orwell Už to nebudu pít.

Reagovat
Mindas

Njn, tak jedině příští rok musí Barce přistřihnout křidélka City se svým zaparkovaným autobusem před brankou Harta.

Reagovat
smazaný uživatel

V kolikátém koši pravděpodobně budete?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

4., ne?

Což bude docela nepříjemný i pro kluby z prvního, když chytnou City

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, jak si posledních pár let stáli v Evropě (jestli vůbec). Ve Football Manageru se navíc přičítají nějaké body do koeficientu, i když klub Evropu nehraje, takže asi tak.

Reagovat
kubys

To se přičítá národní koeficient.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dík.

Reagovat
Mindas

City hrají základní skupiny, postupují ze třetího fleku PL. Minimálně postup do další fáze by měli ukopat, bez ohledu na soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, s tím počítám.

Reagovat
Chazy

No pokud chytnou třeba právě Barcu a někoho silnýho z druhýho koše, bude to docela problém. Na druhou stranu ber to tak, že když se v CHL vyhoří, snad to bude konec Manciniho ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhém podle mě. Tottenham taky chytil nějaké nic moc Švýcary. Young Boys Bern nebo něco takového.

Reagovat
Mindas

Spurs hráli předkolo. City postupují ze třetího místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Tottenham je pravidelný účastník pohárů, má určitě vyšší koeficient. A jedná se mi o nasazení do košů pro skupinovou fázi.

Reagovat
kubys
Reagovat
smazaný uživatel

Takže asi ve třetím, dík. Skupinu s AC, City a Dortmundem bych asi nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by dal vítezný gól ve finále Yaya, tak bych to bral jinak ne

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Myslíš objektivně, že City v LM obstojí? Případně taktika proti Barceloně, bylo by to otevřený, nebo taky 10 hráčů před míčem?

Reagovat
Mindas

Těžko říct. Objektivně je nutno říct, že City ten kádr přes léto ještě více našlápnou, i když méně, než v minulých letech. Každopádně ta hráčská kvalita je nyní obrovská. Mlady kádr na všech postech kvalita. Sice ta morální síla je menší, než u United nebo Chelski, ale tu vodu může čeřit v příštím ročníku. Sám jsem zvědavý, jak si s tim poradí. Na lávce tragéd, který ale zase vytvořil jednu ze nejlepších defenzív v PL. Minimálně ten přechod do útok je výborny, i když to City prokážou v jednom zápase ze tří.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Samozřejmě, je to vynikající kádr, každej post zdvojenej, víceméně mladej tým, perspektivní... A já vás právě vidím buď jako černýho koně příštího ročníku, nebo jako absolutní provar. Žádnou zlatou střední cestu tam nevidím. Ale spíš tipuju černýho koně. Protože, jak jsi sám napsal, už by teď v létě neměly bejt tak velký přestupy, kádr bude zase o něco víc sehranější atd. No, bude mě hodně zajímat, jak se s tim porvou, určitě na to mají - skupinu minimálně, ale aby se pak neprojevila taková "nezkušenost"

Reagovat
Mindas

Žádný veliký šlágr asi nebude. Čekal bych podobnou cestu letošního Tottenhamu, i když o kolo víc by klidně City ukopat mohlo. Nezkušenost týmu se určite projeví, i když by to mohla pohltit zkušenost jednotlivců. Já sám moc nečekám, i když ta kvalita je zkrátka obrovská. Ještě to přenést z kvality do síly.

Reagovat
smazaný uživatel

nemaju sancu je moj skromny nazor

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tak jak se máte? Ještě 13 příspěvků

Reagovat
kubys

Messi, Xavi, ronei TOP, jinak simulaci jsem viděl od Iniesty (vzkaz pro Rssa).

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrovolně se boje o 2000 vzdávám.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

2000 pre Real Madrid a jeho vitazstvo v buducom rocniku Ligy Majstrov

Reagovat
kubys

Možná ani ty jsi nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň to jedno víťazstvo uhráte v skupine, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby som vypil dva litre vodky Kutuzov,vypil bandasku nejakeho Tesco piva,snupol si nekvalitny heroin a zhulil tolko travy ako Šeps za cely zivot,tak by som dokazal vymysliet lepsi do*eb ako si napisal ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti gratulujem ozvy sa potom, ak to bude aktuálne

Reagovat
kubys

2000. pro Baník Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

2000.pro letošní ročník LM

Reagovat
smazaný uživatel

2012. pro obhajubu Barçy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
numeromis

Krásné finále. Myslím, že jedno z nejlepších za poslední léta.

I jako zapřísáhlému fanouškovi Barcy mi dnes bylo MU líto. Sir Alex a jeho upřímná gratulace Pepkovi se cení, dnes mi byl nejsympatičtější od dob, co sleduji fotbal. A to jak kráčel do schodů, připadal mi jako děda, už má svá léta, obrovský respekt. I Edwin, i když jsem ho nikdy neobdivoval, tak jsem mu přál hezké zakončení kariéry a je smutné se loučit 2. místem. Vítězství jsem přál samozřejmě Barce, ale jemu alespoň dobrý výkon a za rámeček si to asi dnes nedá, taková smůla nesmůla, zrovna 2x nepodržel.

Ať si říká kdo chce co chce, ať si nadávají do simulantů, ať obviňují UEFU a rozhodčí, Barca hraje nejúčinnější a nejkvalitnější fotbal a vyhrála zaslouženě. Přijde mi, jako by i předběhla dobu, její filozofie se mi líbí, její angažovnost i mimo fotbal má moje obrovské sympatie, proto jí od dětství fandím.

Respekt MU, stejně jako je nesmysl, že za úspěchem Barcy stojí sudí, tak je hloupostu, že MU vděčí dobrému losu. Ve finále se sešli 2 nejlepší týmy součastnosti, s Realem nyní TOP 3, nenapadá mě, kdo by tyto týmy mohl momentálně ohrozit. Kvalitní fotbal, krásný zážitek, tohle mě na fotbale baví, žádná závist, žádné výmluvy, vítězství lepšího.

Děkuji za krásné finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto přesně, do puntíku souhlas.

Reagovat
Mr.Jindros

Chelsea, AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar.Tak a mame po finale.Hodnotenie katastrofa.Cakal som od Fergasona viac.Osobne by som postavi tych istych hracov,ale pocas druheho polcasu by som zvolil ine striedanie.Skoda na stiedacke Berbatova co vie podrzat loptu,Andersona co sa neboji behat a ide do kazdeho suboju a nani prisiel az velmi neskoro.Proste len cakal Fergason co sa udeje.Veril moc v schopnosti svojich hracov co je na jednej strane dobre a na druhej to moze ublizit,co sa stalo.Barca bola jednoznacne lepsia a hrala svoju hru,co je velka chyba.Ale neni koniec sveta tak GLORY GLORY MANCH UNITED.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Giggs v 37 letech naběhal po Xavim nejvíce kilometrů ze všech.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak asi nejslabší hráč na hřišti...

Reagovat
kiwwi

hmm, mal som asi 4 promile u toho finale cize si skoro hovno pamatam, ale az tak?

nabehal najviac, nahraval na gol...to nemoholo byt az take tragicke

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to přišlo hodně slabé z jeho strany...

Reagovat
kiwwi

ja by som aj nieco napisal, ale nemozem pretoze by to bolo povazovane za fnukanie

Reagovat
vodka

větší zklamání byl výkon Tonyho...

Reagovat
mithro

pre mna Evru, ale tak to len podtrhlo jeho sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, víťaz FIFA Ballon d´Or 2011 - Lionel Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Lionel Messi - 34 striel na bránu, 16 mimo bránu, 12 gólov (24% úspešnosť strelby)

C.Ronaldo - 24 striel na bránu, 29 mimo bránu, 6 gólov (11% úspešnosť strelby)

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona vládne vďaka rozhodcom a pre nič iné.Už cez Arsenal by nemala nárok prejsť.

Reagovat
Al Capone

Gratulace do Barcelony , sice finále hrát neměli ale co se dá delat. Aspoň se ukázalo která liga je ta nejlepší , PL v přímé konfrontaci s La Ligou dopadla tragicky, no Evropa se má co těšit, Real bude ještě silnější(a to už bude teda síla), Barca jako obhájce a Valencia dojde hodně daleko. Španělsko prostě vládne.

Reagovat
Kily

Valencia dojde hodně daleko - zase tak jistě bych to netvrdil, my pořád nejsme vy nebo Barcelona, abychom měli postoupit tak trochu bez ohledu na soupeře, bude záležet na losu. Letos jsme na něj měli štěstí a nic navíc z toho nevytřískali

Reagovat
Al Capone

Pochválil jsi někdy Valencii? Co já vím tak jenom kritizuješ, narozdíl od takového Kopyho...

Reagovat
Rssa

On je to totiž tatáž osoba. Ve skutečnosti se jmenuje Kilykopy, ale protože je adminem, tak nikdo si to nemůže zjistit. Kily je část osobnosti, která kritizuje a kopy je ta část, která jen chválí. Tímto navíc se počet fanoušků na webu EF.cz zvyšuje na celkový počet 2 lidí, což vytváří masivní základnu Netopýrů.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kily

nejsem nadšenec přehlížející fakta a všímám si hlavně nedostatků, ale pochválit umím taky, naposledy po zápase s Villarrealem, předtím za dotažení příchodu Ramiho a předtím asi po vykopnutí Koemana

Reagovat
smazaný uživatel

Troufám si tvrdit, že to z velký části prokaučoval SAF. Aby do začátku tak důležitýho zápasu nenaskočil nejlepší střelec a nahravač. Valencia tam hořel jak papír a Chicharito podal horší výkon, než Torres.

Berba by si offsidy pohlídal lépe. Neříkám, že by zápas dopadl jinak, ale mohla to být hezčí podívaná. Jinak mne hra ManU dost zklamala

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě toho se tímhle přišlo o výbornýho žolíka, kterým mohl Hrášek být...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo. Hernandez byl doopravdy trocha bezradný, spíš by tam byl lepší ten Berbatov. A LAV toho dost udělal dopředu. Spíš mě vadí že sme po první čtvrthodině přestali hrát. Z toho sme měli vytěžit něco víc.

Reagovat
Devil

Zaslouzena vyhra Barcelony-Manchester na ni vcera jednoduse nemel.

Jsem rad,ze to se na to dalo i divat a hraci Barcelony konecne nepadali jako suche listi.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona DÁL VLÁDNE EVROPSKÉMU FOTBALU MESsi QUE EN CLUB

Reagovat
smazaný uživatel

Zalúžená výhra barcelony, momentálne jednoznačne najlepšie mužstvo, manchester nemal žiadny šancu vyhrať. A vy velký fanúšikovia anglického futbalu a že vás je vela, čomu fakt nerozumiem, sa musíte zmieriť s tým ,že na európsky futbalový trón ešte pár rokov mať nebudete !!!

Reagovat
Gryphonheart

nic moc utkání, zlatá Gambrinus Liga..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě včera dostal Čapek při gólu na 3:1.

"A je to tři nula!"

Reagovat
smazaný uživatel

Čapoun fandil. I ten jeho výkřik po závěrečném hvizdu byl zvláštní. Začal řvát a slavit. Pak si to jako uvědomil a trochu se zkrotil.

Na druhou stranu - každej nějakýmu týmu fandí a fandil a přes to se k tomu komentování dostal. To se pak při vítězství v LM tlumí emoce těžko. Druhá věc je, jestli by měli tihle komentátoři být nasazováni na "jejich" kluby.

Ale není to jen Čapek. Takový Bosák je zase hrozný fanda do Bundesligy a řekl bych, že fandí Bayernu. A taky to nikdo nezmiňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák fandí St Pauli. Bůh víc proč. Ale BL má rád celkově, to jo.

Reagovat
Biozdenda

tak to respekt. St. Pauli je antifasisticky klub

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice hezký, ale sportovní komentátor si tohle na klubový úrovni v žádným případě prostě dovolit nemůže

Reagovat
kubys

Čapek mi tímhle trochu znechutil finále, ono to bylo jasně slyšet celý zápas. U něho to fakt bývá extrémní, protože fandí i při zápasech Chelsea nebo Sparty, opravdu zvláštní komentátor.

Reagovat
j_mrazik

Čapek ale neustále u tý Barcy masturbuje. Ono je ale těžký tam někoho dát, když ne Bosáka (nevím, proč to nekomentoval). Pořád ty narážky na "a Barca teď jako by říkala svému soupeři, pojďte nám vzít balon".

Reagovat
Pinturicchio

Krásné finále, prakticky bez simulací, parádní fotbal, z obou týmů vyzařoval vzájemný respekt, žádné zákeřné fauly. Vyloženě jsem nefandil nikomu a užíval si fotbal, ale musím říct, že když jsem viděl slavící Culés, rozzářeného Pepka, Abidala jako "čestného kapitána" při přebírání trofeje, tak jsem to Barce moc přál ... a nevím, jestli to bylo tím alkoholem v krvi ( ), ale včera mě jejich fotbal moc bavil.

Ale co je s podivem, tak jak v dnešní době, kdy se ve fotbale smazávají rozdíly, dokázala FCB vybudovat mužstvo, u kterého jde vidět oproti zbytku světa tak markantní rozdíl - když nefunguje jejich hra, tak si veme míč Messi a zápas rozhodne sám, čistý génius a pro mě osobně momentálně bez diskuse nejlepší hráč světa.

Sláva vítězům, čest poraženým, Barca vyhrála zaslouženě.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ManU opět prokázali, že jejich finálová účast byla velkým omylem.. Oni na to prostě nemají.. Museli by to jedině dotáhnout k penaltám a čekat až trefí někdo zase tyč.. Jinak gratulace Barce ... ManU =

Reagovat
smazaný uživatel

Proti FCB by bola finalova ucast kazdeho omylom, ty šášulo.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
niflheim

ty jsi ale šašek

Reagovat
kardous

nejvíc mě zase dostal Csaplár:"pokud chcete uspět proti Barce,tak jí nesmíte nechat hrát".Aha no

Reagovat
Biozdenda

to je celkem logicke, kazdy kdo proti ni uspel to udelal tak, ze nenechal hrat Xaviho, Iniestu a Messiho a byl klid.

Reagovat
Biozdenda

co me vcera udivilo bylo, ze padly tak pekne goly. Ten gol MU byl naprosto paradni, paradoxne ve stylu Barcy, a ten Villuv byl opravdovy majstrstyk co jsem videl, tak jedno z nejlepsich finale, ale dost velkou cast jsem nevidel, protoze hospoda

Reagovat
M11

celkem klidna diskuze

Gratulace Barce.. nepotvrdili nic co by se nevedelo.. jsou nejlepsi

Reagovat
Biozdenda

az moc.. Necekal bych, ze tou dobou, kdy vystrizlivim uz tu nikdo nebude

Reagovat
smazaný uživatel

zapas paradny , goly este krajsie .... co ma celkom dojalo bola kapitanska paska na Erikovej ruke Visca el Barca !

Reagovat
kiwwi

samozrejme gratulacia Barce - neda sa proti nim hrat a uz je to trapne

najviac ma serie to, ze ten zapas bol taky kludny ze sa neda ani o com diskutovat, hadat a tak...trochu nuda

Reagovat
Rssa

však já to říkal už před zápasem, že pořádáte na Barcu nepochopitelný diskuzní hon

Reagovat
blaugrana

Nebolo tam nič, čo by mohlo nejako zhanobiť jej výkon, či?

Reagovat
kiwwi

tak stale by sa dalo diskutovat o tej nude

Reagovat
Infi

Nuda mohla být max ze strany Manchesteru, protože vystřelil 1x na branku, Barcelona 12x na branku

Reagovat
kiwwi

vy donutite k tej nude proste kazdeho

Reagovat
mithro

dalo by sa podla mna o niektorych nasich hracoch, resp o ich vykone vcera ale cert to ber, prvy v anglicku, druhy v europe, s tym sa da zit do dalsej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná škoda, že tu ze sebe zas nemůžeš dělat vocasa, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona MU jsi kromě toho gólů ani neškrtnul:D

Reagovat
smazaný uživatel

v prvnich 10 minutach jsem si rikal, ze to bude teda zajimavy a mozna vyrovnany, ale pak se ten stroj rozjel naplno Vcera se hralo cestne, bez zbytecnych faulu a vyhrocenych situaci. Rozhodci moc dobrej vykon. Barca zaslouzene! BARCA BARCA BAAAAARCA!

Reagovat
Al Capone

Nejlepší jedenáctka uplynulého ročníku Ligy mistrů podle serveru goal.com: Manuel Neuer (Schalke) - Dani Alves (Barcelona), Nemanja Vidić (Man United), Ricardo Carvalho, Marcelo (oba Real Madrid) - Andrés Iniesta, Xavi (oba Barcelona), Ryan Giggs (Man United) - Lionel Messi (Barcelona), RAÚL (Schalke), Samuel Eto'o (Inter)

Reagovat
kiwwi

zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

docela dobrá jedenáctka. Místo Eťáka bych tam možná šoupnul Rooneyho. Přecejenom svůj tým dotáhnul do finále. Eťák končil v 1/8finále ...

Jinak je to asi OK.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, 1/4 finále ...

Reagovat
C0br

Škoda těch chyb při druhém a třetím gólu. Ta Messiho střela byla taková divná, neuvěřitelně rychle změnila směra, Edwinovi se asi nedá nic vyčítat. Ten třetí gól krásný, ale po naší hloupé ztrátě míče. Ale co s tím nadělám, gratulace do Barcelony, asi jsou opravdu nejlepší.

Reagovat
Luc-Luc

MUFC nemel nejmensi sanci, Barca je nekde uplne jinde...a EPL dostala opet tvrdou facku

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rssa
Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to sice přehnaně řečeno, ale něco na tom přece jenom bude. Čtyři roky zpátky byla PL na vrcholu, zvítězila v LM po třech účastnících v semifinále, ale od té doby nic, žádný mezinárodní úspěch. Španělský fotbal má od té doby na kontě dvě Ligy mistrů, pohár UEFA, Mistrovství světa, Mistrovství Evropy a v létě se pokusí potřetí za sebou vyhrát evropský superpohár. Zkrátka takový obvyklý cyklus, jsem moc zvědavý, do kdy budou Pyreneje kralovat fotbalu.

Reagovat
kiwwi

to nikomu neberiem, ale PL>PD

a nic na tom nezmeni ani 10 titulov Barcy v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on ale nikde nepsal opak, PL prostě dostala tvrdou facku a s tím kvalita soutěží nemá nic společného.

Reagovat
kiwwi

s tym ma PL pramalo co do cinenia...vobec to nejak nechapem tu poznamku

facku dostal MU a nie PL

Reagovat
smazaný uživatel

No PL po super sezonách už třetí rok na mezinárodní scéně (i díky Barceloně) utírá, takže asi tak.

Reagovat
rufus

Těší mě, že zvítězil fotbal, to je jenom dobře. Ale je škoda, že fotbal reprezentovala zrovna Barcelona..

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Barca !!! Kataláncům jsem nikdy nefandil, ale včera opět ukázali kdo je nyní na světě nejlepší. Je to v současnosti opravdu sympatický tým, vlastně klub, kde táhnou všichni za jeden provaz a to že se jim náramně daří není rozhodně dílem náhody. MU se snažil, ale bez debat na ně opravdu neměl a Fergie to vzal sportovně, to se musí nechat. Rozhodně to tedy nebylo nudné finále LM, ba naopak a tak to má být. Byla to oslava fotbalu!!!

Reagovat
barcelona17

kde se budou hrat finálové zapasy dalsi roky? vim akorat ze pristi rok to bude Allianz Arena Mnichov a co dalsi roky 2013,2014,... nevite nahodou?

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě nerozhodlo ne ?

Ikdyž možná jo, zkusím pohledat...

Reagovat
smazaný uživatel

2013 bude oznámeno někdy letos, takže 2014 buď taky nebo příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde to někde stáhnout v HD kvalitě?

Reagovat
Al Capone

určitě, jenom musíš hledat

Reagovat
fantomas

MU > Barcelona

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Výkřik do tmy

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Člověče tohle jsem od tebe nečekal

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Já jo

Reagovat
fantomas

Ne, samozřejmě, na Barcu teď prostě nikdo nemá. MU zklamalo.

Reagovat
Rssa

Já čekal, že něco takového napíšeš, vzhledem k antiBarcelonství (nebo aspoň k více než rezervovanému přístupu), žádná zlá krev, neboj

Reagovat
fantomas

Tak já to ani neviděl, ale co sem slyšel od spoluhráčů, tak bylo MU hodně marný. Na druhou stranu, že je Barca nejlepší na světě, uznám celkem v pohodě, ale na ty vaše hérečky (a že prej včera za rozhodnutýho stavu nezklamaly) jen tak nadávat nepřestanu.

Reagovat
Rssa

Tak se na to koukni ze záznamu a uvidíš sám. Včera ani za rozhodnutého stavu nesimulovali (to že Busquetse sundal Evra kolenem a pak se chvíli válel se dá pochopit...), to spíš hráči MU byli podrážděni a pořád diskutovali s rozhodčím (hlavně absolutně příšerný Giggs a nasraný Rooney)

Reagovat
fantomas

Slyšel sem o hlavně Iniestovi. Tobě to spíš už ani nepřijde.

Reagovat
Rssa

Iniesta zasimuloval jen jednou v souboji s Valenciou (který mimochodem nepochopitelně dlouho hrál bez žluté karty), jinak vůbec. A ne že mi to nepřijde, ono to tak včera prostě nebylo. Teďka si jak fandové MU před zápasem, když hodnotili hru a chování hráčů bez nějaké bližší zkušenosti (tzn. kouknutí na jiné zápasy než El Clasico) Koukni, je to krásný fotbal a MU na kolenou, bude se ti to líbit.

Reagovat
fantomas

To těžko. Navíc ke koukání na zápasy ze záznamu se nedokopu, ani když de o Arsenal. Iniesta a Villa prej skákali, to je všechno, co sem slyšel a věřim tomu celkem lehko. Po realitě se pídit nebudu, stejně vám nakonec tohleto nikdy předhazovat nebudu, když nemám důkazy.

Reagovat
Rssa

No ale toto už je lež, nevím kdo ti to nabulíkoval. Villa nesimuloval ani jednou, Iniesta jednou. Opravdu se koukni, když je to finále LM a ne nějaký blbý zápas v Sunderlandu. Aspoň bys uviděl pravdu tak, jaká je a ne jak je prezentována fandy "čestné" PL

Reagovat
fantomas

Mně fakt nelákaj zápasy, u nichž znám výsledek a kór ty, u kterých bych i bez následnýho vyprávění věděl, jak budou probíhat.

Reagovat
fantomas

*mě

Reagovat
Rssa

Ten, kdo nechce přijmout pravdu, bude ve svém zaslepení žít dál

Reagovat
fantomas

Mně to je ale fakt jedno. Třeba ti budu věřit, že neskákali, mně stačí, že skákali v x dalších zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně bylo mnohem sportovnější chování hráčů Barcelony. Což teda bylo jasné předem, i díky té masáži, co hráči po zápasech s Madridem ze všech stran dostali.

Reagovat
mithro

ja jo

Reagovat
Infi

MU 1:3 Barcelona

Reagovat
Infi

Měla být reakce, ale ani nevím kde

Reagovat
Rssa

Barcelona vítězem i házenkářské Ligy Mistrů

Reagovat
barcelona17

i hazenkarske domaci ligy skoda ze basket euroliga jsme vypadli s pannathinaikos, ale to bychom chteli trochu moc, proste neskutecna sezona pro Barcu

Reagovat
vladis271

teraz si tu strašne nahral na smeč. Som zvedavý kto ťa prvý zabije. Pointa bude síce očakávaná, ale ak sa dobre zabalí môže to byť sranda.

Reagovat
centos

Jsem to bral po prvním přečtení jako provokační vtip, ale asi nebyl.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fantomas

Když ste hráli házenou jako jediní.

Reagovat
Rssa

Přesně tak, soupeř házenou moc nehrál. To je jako ve fotbalové Lize mistrů, tam zase hrála jen Barca fotbal

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Letošek se zadařil. Kromě basketu teda ...

Reagovat
alcantara

Daniel Saric

Reagovat
Xavi

Všichni tady opěvujete Messiho, no podle mě byl jasně nejlepší hráč Xavi.

Jinak neskutečné finále.

Reagovat
Puskas

Takhle zrušit jeden z nejlepších mančaftů světa, to se jen tak nevidí.

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
Rssa

po kariéře se tím můžou živit

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele