základní skupiny - skupina G
03.11.2010 20:45 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Fatální chyba rozhodčích málem připravila Real o bod, ten zachránil v nastavení žolík Pedro León

Real Madrid v průběhu druhého dějství přišel díky chybě kapitána mužstva Ikera Casillase a obrovskému zaváhání pomezního rozhodčího, jenž nepochopitelně neodpískal jasný metrový ofsajd Pipa Inzaghiho, o vedení v zápase a málem i o cenný bod ze San Sira. Jenže ...

Střídající Mourinhův žolík Pedro León však Bílému baletu uhájil letošní neporaženost a s největší pravděpodobností poslal madridský celek do další fáze Champions league. Mourinhovy ovečky byly v průběhu celého utkání lepším a fotbalovějším mužstvem, ale na to se historie ptát nebude, přesto lze říci, že AC Milán přišel k bodu jako slepý k houslím...

Merengues vstoupili do klání velice svižně, dynamicky a aktivně, načež drželi míč na svých kopačkách s postupnou, velmi přesnou kombinací vystavovali velezkušenou obranu Rossonerri v choulostivých a ošemetných situacích. Hned ve třetí minutě o sobě na levém kraji šestnáctky dal vědět argentinský forvard Gonzalo Higuaín, který pěknou křižnou střelou vystrašil Christiana Abbiatiho v brance AC Milán.

V deváté minutě vylekal napěchované ochozy na San Siru Pepe, jenž nikterak nehlídán míč optimálně netrefil, a tak se mičuda odrazila od země nad branku. Záhy poté Boateng na šestnácte švihl pravačkou, ale jeho pěkný volej mířil jen do rukavic Ikera Casillase.

Tažným motorem Realu Madrid v prvním dějství byl portugalský mág se sklony k herectví Cristiano Ronaldo a jeho argentinský kolega ze zálohy Ángel Di Maria, který se díky své rychlosti a zároveň technické vytříbenosti prokličkoval přes Alessandra Nestu a Gianlucu Zambrottu do pěkné příležitosti, kterou však nepovedenou ranou, jíž štrejchal levou tyč, v podstatě zazdil.

Ve třiadvacáté minutě vystrčila růžky exbarcelonská část milánského týmu. Po přihrávce brazilského kouzelníka Ronaldinha se za obranu dostal švédský obr Zlatan Ibrahimovič, který se pokusil přehodit zbytečně vyběhnuvšího Ikera Casillase. Jeho lob ke smůle příznivců milánského velkoklubu skončil vedle levé tyče.

Po této příležitosti se hra velice zklidnila a dobrých šancí bylo poskromnu. AC Milán velice dobře bránil a moc nepopouštěl Realu Madrid uzdu. Vše směřovalo k bezbrankovému konci prvního dějství a hráči Rossonerri se již možná viděli v kabině, když se za šestnáctkou dostal do palebné pozice Ángel Di Maria, ale namísto pumelice vymyslel úžasnou přihrávku na Gonzala Higuaína, který v pozici sám před Christianem Abbiatim nezaváhal a vstřelil italskému klubu nepříjemný gól do šatny.

Přibližně dvacet minut se zdálo, že si Real Madrid bez větších potíží pohlídá vítězství, které mohl pojistit již v sedmačtyřicáté minutě, kdy na připraveného a skvěle reagujícího Abbiatiho vyslal pořádné, jeho typické žihadlo Cristiano Ronaldo.

Dlouhou dobu se hrála na San Siru velmi vyrovnaná kopaná a žádné mužstvo si nevytvořilo vyloženou příležitost. Aktivnější skvadrou byl opět Real Madrid, který se však nedokázal přes soustředěnější obranu AC Milán dostávat tak, jak tomu bylo v prvním dějství.

Zkušená jedenáctka milánského mužstva se dočkala překvapivého úderu po obrovské chybě Ikera Casillase. Špičkový reprezentační brankář očekával od na levé straně pronikajícího Zlatana Ibrahimoviče centr do hlouby pokutového území, a tak mírně vyběhl. Švédský forvard však mírně podklouzl a mičuda si to nasměrovala k brance, kterou Iker Casillas již nehájil. Opora španělského celku míč pouze stopila pro před bránou osamoceného Inzaghiho, který byl tradičně v pravý čas na pravém místě a rozjásal naplněné tribuny na San Siru.

Šokující obrat nabralo utkání o deset minut později. Andrea Pirlo poslal pěkný lob za obranu Merengues, kde stál v jasném ofsajdu Filippo Inzaghi, který se však za hezkým pasem rozběhl a asi sám byl překvapen tím, že mu rozhodčí umožnili postupovat vstříc Casillasovi, před nímž nezaváhal a postaral se o šokující vedení AC Milán.

Real Madrid kapánek znervózněl, z čehož vyplynulo několik faulů či nepřesností a zdálo se, že vyrovnání nebude nic jednoduchého. Patnáct minut Real Madrid dobýval konsolidovaný defenzivní val domácích, ale vsítit branku se mu podařilo až v nastaveném čase.

Střídající Karim Benzema chytrou přihrávkou poslal do pokutového území taktéž střídajícího Pedra Leóna, který i s přispěním ne zrovna dobře zasáhnuvšího Abbiatiho, který nestačil sklapnout nohy a dostal housličky. Remíza je vzhledem k nepříznivému stavu, do něhož se Real Madrid v průběhu druhého dějství dostal, navýsost spravedlivá i přesto, že Real Madrid byl v celém utkání aktivnější a vypracoval si větší množství příležitostí. Remíza by však Bílému baletu měla k postupu do další fáze soutěže bez větších potíží stačit. AC Milán se o příslušnost mezi nejlepší šestnáctkou klubů ještě prát.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (1035)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Noo..zajimavy duel.....AC si venku moc neskrtl..doma to bude trochu jine kde je pozenou divaci..myslim si ze gol daji..ale na vyhru to stacit nebude...Mourinho nastavi opet skvelou taktiku a odveze si minimalne bod...tip neprohra hostu..1:1..1:2

Reagovat
afc ajax

Reagovat
smazaný uživatel

chceme 2 !!!

Reagovat
AjaxFans

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak...goly Pato-Higuain,Ronaldo

Reagovat
cresposuper

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Petrinho17

1-2 G:Ibra-Ronaldo,Di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Veselac

jasný hit dne.....a myslím, že Real nebude mít den a poprvé v sezóně prohraje......sázím překvápko jedničku na AC

Reagovat
smazaný uživatel

FORCA JOSÉ, PER SEMPRE!!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
AjaxFans

0:2

Di Maria ; Ronaldo

Reagovat
FORZAMILAN

jasně,že oplatí.............2:0........FORZA RAGAZZI

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán vrátí Realu prohru a vyhraje 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Superpippo od začátku velmi pochybuju a záloha Seedorf,Pirlo,Gattuso snad taky ne (doufám že bude hrát Prince i když proti Juve byl slabý,ale teď by to měl být víc zápas pro něj) aspoň že se ta obrana dala dohromady (Thiago to dnes víc podrží ) tip 2:1 E andiamo!!! Forza Milan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně se to může podobat vraždění neviňátek, jestli to teda hosté nevypustí.

Každopádně souboj dvou nejnesympatičtějších klubů světa nemůže dopadnout dobře, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

čím je pro Tebe AC nesympatické?

Reagovat
smazaný uživatel

ibra, robinho?

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak si užívá se 17kama závidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tohle zrovna nemyslím, poslední dobou je mi Silvio trochu sympatičtější než dřív, právě proto, že je tak mile politicky nekorektní.

Ne, myslím spíš případ Alda Mora, nejzkorumpovanější vládu v Itálii, mediokracii amerického typu apod.

Reagovat
smazaný uživatel

politiku sem nepleť

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, parádní argument. Jenže s politikou souvisí všechno, i fotbal. A nájemná vražda stranického kolegy není otázka politiky, ale otázka slušnosti.

Konec konců, Milán byl součástí nejen mediálního impéria, které mu umožnilo stát se v 90. letech tím, čím se stal. Silvio udělal Milán (samozřejmě, tohle je hyperbolizace) a Silvia udělala veselá italská poválečná politika. AC Milán je jejím produktem a proto je imo po Realu druhý nejnesympatičtější velkoklub v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to tvůj příbuzný nebo co? Je to Itálie a vůbec se takovým věcem nedivím...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá otázka. Nebyl.

Já chápu, že je ti AC sympatický. Mě občas taky, jejich hra občas mluví za sebe a jsou tu Maldiniové... Ale prostě ten klub rád nemám, Real taky ne.

Je to osobní. Nechci to nikomu vnucovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo chápu... já taky Real nemám rád, stejně jako nemám rád Mourinha (i když uznávám jeho kvality),Chelsea,Inter... atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Koprovou vomáčku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přesně!

Reagovat
Yanek

no tak drž hubu.

Reagovat
Yanek

reakce na post tunaka "nechci nikomu nic vnucovat"

Reagovat
smazaný uživatel

Proč, prosímtě?

Reagovat
Yanek

Nevím, kde jsi vzal že Real a Milán jsou nejnesympatičtější kluby na světě, od toho je tu Chelsea nebo City. Pak to, že Silvio udělal z klubu to co je taky není pravda, protože AC má bohatou historii a v nějákých 60.-80. létech byl taky velice úspěšný a měl řadu kvalitních hráčů. Real Madrid je na tom podobně, ale trofejí má ještě víc.

Na konec napíšeš, že nechceš ten názor nikomu vnucovat. Jako nevim, přeber si to jak chceš, ale podle mého byli příspěvky v diskuzi na téma ACM od tebe dnes zbytečné....

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, že AC je i Nordahl apod., ale zlatá éra přišla se Silviem. Real? Tam zlatou éru uměle vytvořila diktatura, proti který byla naše 50. léta čajíček.

Napíšu, že jsou nesymatický a vysvětlím proč. Pak taky napíšu, že to nikomu nevnucuju, tohle je moje hodnotová orientace a někdo jinej to může vnmat jinak. Jistě, že je to v podstatě zbytečný - jako každej jinej příspěvek tady dole. Konec konců, ten tvůj jim nasazuje korunu, už proto, že nepoužívám hubu, ale prsty.

Reagovat
Yanek

Sám víš dobře, jak to bylo myšleno.

Reagovat
smazaný uživatel

na tvém místě bych si tu historii nastudoval lépe, určitě by ti to prospělo...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, 60.-80. léta byla opravdu "docela úspěšná", dva tituly, nebo jak

Reagovat
smazaný uživatel

to sice nebylo na tebe, ale očividně taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Ne že bych AC nějak obzvlášť nemusel, vadí mi spíše megalomanské řeči hráčů a fanoušků, než klub samotný, ale Berlusconi je další z faktorů nesympatičnosti. Právě tento nabubřelý dědula udělal z AC to co je, za což jsou mu fanoušci vděčný, ale tenhle člověk si mé sympatie nikdy nezíská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

měl by ses vzpamatovat co pořád píšeš za blbosti, pořád se snažíš poukazovat na to jak je Real špatný a nesympatický, sorry ale už je to trapné

Reagovat
Pinturicchio

Když to nevyšlo včera Interu, tak snad dnes AC. Doufám, že Jožkovi srazí hřebínek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak včera byl Bale podle mě ještě lepší než na San Siru (herně), to co si dělal z Maiconem to byl mazec i to obejítí Lucia

Reagovat
Pinturicchio

No, já nechci výkon Garetha nějak snižovat, chraň Bůh, ale Macion v současné formě ... to není soupeř. A Lucio, který to tam musí celý zápas hasit a pak má ještě dávat běžecký souboj s ním v 90' minutě, to se taky nedivím, že to tak dopadlo.

Každopádně Bale je opravdu vynikající, takového hráče mít na křídle, to je velká výhra pro tým.

Reagovat
smazaný uživatel

a on nemá jen ty nohy na sprint. On má i přesné přihrávky a centry. Má samozřejmě i techniku, viz. ta zidanovka z prvního poločasu, kdy vykouřil dva Interisty. On je opravdu výborný hráč. Navíc má teď formu jako hrom a neskutečné sebevědomí, které z něj stříká na všechny strany.

Reagovat
Pinturicchio

Ty centry má parádní, stejně tak fyzický fond, to, co předvádí na konci zápasů je neskutečné. Učebnicové křídlo se vším všudy, komplexní hráč ... kdo ví, jak by mu slušel bílo-černý dres

Reagovat
smazaný uživatel

Neslušel

Reagovat
smazaný uživatel

Blo-černý? Copak nějaký velkoklub nosí bílo-černý dres?

Jo ták, ten velkoklub, co staví stadion o čtvrtinu měnší, než Athletic.

Reagovat
Pinturicchio

A tak když bude k prasknutí, bez atletické dráhy, tak se takový menší "nedostatek" úplně ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezájem o fotbal v Turíně je menší nedostatek?

Je mi to dost líto, musím říct.

Reagovat
Pinturicchio

No, těžko říct, proč ta kapacita není větší, fanoušků máme nejvíc v celé Itálii. ( Ale asi se mimo jiné vycházelo z průměru návštěv na domácích zápasech )

Reagovat
smazaný uživatel

No a asi se chtělo taky ušetřit, pro Juventus je ale takovej stadion trochu ostuda, vždyť se tam mimo jiné nemůže konat snad ani finále Euroligy (myslím, že UEFA chce 50 000).

Reagovat
Pinturicchio

No, ostuda bych určitě neřekl , stačí kouknout, jak ten stadion bude vypadat a co všechno tam bude.

Jinak nevím, jaké tam budou možnosti rozšíření, ale třeba si na to zadní vrátka nechali.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc je univerzální, může hrát nalevo jakejkoliv post a imo by byl platnej i uprostřed. Kdo ho d Kohoutů vykoupí, udělá terno.

Reagovat
Pinturicchio

Právě, on s tím fyzickým fondem, co má, nemá problém se vracet v 80 minutě, což je taky obrovské plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově hra Spurs je dost technická a i přes velký počet ostrovanů v týmu (v PL spíše vyjímka) je styl hry pro mě dost neostrovní. Bale je tahoun, ale hlavně je to týmový hráč a celkem už jsou hráči Spurs na sebe zvyklí, takže se na to pěkně dívá, ikdyž jde o anglický tým.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě je teď z formy celý inter takže... nebral sem v úvahu jejich formu a ani nezáleží kdo to vlastně byl, líbil se mě kvůli tomu že si takové věci dovolil, že si věří (zatím zdravě)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je směšný, že Bale dá tři góly díky tomu, že Inter vypustil poločas - a pro naše mainstream média je najednou vekou hvězdou. Směšný. Já mám Garetha rád už dlouho, přinejmenším od chvíle, kdy mi nasázel za poločas hattrick z přímáků v FM , ale jeden zápas z něj ještě druhýho Giggse nedělá, ačkoliv může být lepší, než Giggs a já mu to přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý kdo dá v 21 letech tři góly top týmu se stane mainstreamem (a píše se o něm momentálně všude ne jen u nás). Já už ho taky pozoruju asi 3 roky a vím že je dobrý, ale pro většinu lidí je třeba zatím neznámý a tímhle si to jméno dělá a je uplně jedno jestli je Inter ve formě nebo ne...na to se nikdo neptá

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže pořád je to směšný, no ne? Já vím, že to tak chodí (Javier Hernandez je další dobrej příkad), jen upozorňuju na to, jak je to pitomý.

Reagovat
smazaný uživatel

Směšné hlavně je, jak se jej naši komentátoři a "experti" ze studia snaží neustále někam prodat a dokola opakují, že Bale v Tottenhamu dlouho nevydrží

Reagovat
Pinturicchio

Jedno z dogmat našich komentátorů - mají zafixovaných pár největších klubů světa a dokud hráč nehraje tam, tak jakoby nehrál vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, to samý Ferda Llorente, například. Za chvíli dá VdB v repre šanci Muniainovi a hned se o něm bude psát. oni koupil Canalese Real a od tý doby psalo ČTK furt o tom, jak válí v santanderu.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo. Stačí se hráči ukázat pomalu v jednom zápase, oni si to zafixují a pak to papouškují pořád dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si myslíš, že vydrží? Podle mě možná do léta nebo ještě jednu sezonu (ale to pochybuju) příjde s nabídkou MC nebo Real nedejbože Chelsea a papa...někdo hodí na stůl 50 mega a jde

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli by Bale chtěl do City nebo Chelski.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že na to se hrát moc nebude, když někdo hodí na stůl balík tak půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že nění odchovanec, takže jeho vztah ke klubu může být kdovíjakej. Asi bude záležet i na případných úspěších Kohoutů.

Reagovat
smazaný uživatel

No to by mohla být taky páka, pokud skončí do 4 místa a budou hrát LM tak by neměl důvod odcházet...mimojiné Tottenham má teď hodně silný tým takže kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

To ani omylem. Jednak doby kdy Chelsea dala pořádný balík za hráče jsou dávno pryč, oni na to už prostě nemají finance a Manchester City nemá o tolik větší ambice než Tottenham a Bale by byl blázen, kdyby tam šel. Navíc fanoušci by mu to neodpustili. Jediná reálná varianta v Anglii je Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by se mi v podstatě líbil, asi kvůli Giggsovi

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

tak mít na křídlech Balea a Naniho by nebylo k zahození, ovšem by to stížilo návrat mého oblíbence Valencii...protože pak by pro jednoho nezbývalo místo...na levýho beka Balea posunout nemůžem, protože je tam Evra, tak jedině na pravo když naučil SAF bezdomovce střílet góly, bezproblémů udělá z Balea pravýho beka

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevíš, v jakym stavu se Valencia vrátí. Navíc, Bale by mohl krýt záda Evrovi, který už taky neni nejmladší. A že byste měli 3 skvělý křídla + nějakou další havěť by umožňovalo rotaci, případně prostřídání křídel v průběhu zápasu, což může hru taky dost ovlivnit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ManCity rozhodně má větší ambice než Tottenham. Ale je fakt, že Bale by byl blbej, kdyby z Tottenhamu odešel. Maximálně, jak říkáš do MU, ale nevěřim, že by se ten pŕestup (finančně) dal uskutečnit.

Reagovat
Pinturicchio

No, vypustil, mně spíš připadalo, že tam byl problém stejný jako včera - hráči, kteří ho měli bránit, prostě odpadli, ne, že by to nějak vypouštěli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl jen sestřih, tak pouze předpokládám, že to asi vypustili. Inter by přece měl bejt v jakýkoliv formě schopnej neudělat z vedení 4-0 o přestávce drama, přestože hrál s týmem, který se mu skoro vyrovná. Konec konců, když někomu dáš za poločas čtyři fíky, nemůžeš mít tak zlou formu. (Chápu, dozadu je to něco jinýho, ale i tak...) A kohouti hráli oslabení.

Reagovat
Pinturicchio

Inter na to vlétl ve velkém stylu, Tottenham vůbec nechytil začátek. Druhý poločas byl o hodně vyrovnanější. Ale asi máš pravdu, byla to nejspíš kombinace obojího ( Baleovy formy a vypuštění ze strany Interu )

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem AC v Madridu i proti Juve. Fotbalovost ten tým má, ale hrozně chybí pohyb i nasazení. A přesně proto oba tyhle zápasy ACčko proteklo. Má jejich kouč na to, aby namotivoval ty pardály na to, aby Real porazili? Nechám se překvapit. Jen příjemně ...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas! Pokud se AC bude chtit a daji do toho vse co v nich je tak na to maji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže fotbal není jen o tom chtít. Každý tým chce vyhrát Ligu mistrů a vyhrát může jen jeden. Je to i o kvalitě kádru a taky štěstí, což si mnozí nedokáží připustit

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě nám chybí jen to štěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně si Jirko myslíš, že problém bude v motivaci, že se proti Realu ani Juventusu nechtěli hráči AC vytáhnout?

Reagovat
Pinturicchio

Jeden z problémů to bude, ten přístup je takový ... vláčný, z jejich strany. Je otázka, jeslti je to problém samotných hráčů nebo Allegriho schopností coby motivátora.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že problém je v tom, že jednak hráči jako Ibrahimović a Ronaldinho se do moderního fotbalu již nehodí, protože nebrání a hráči jako Pirlo, Gattuso a spol jsou již za zenitem svých fyzických sil. Sice ten faktor menší motivace tam bude, ale AC již dlouho nic nevyhrálo a ti hráči chtějí ukázat, že nepatří do starého železa. Myslím že takový Ibrahimović, Ronaldinho, Robinho, Pato, Flamini, Thiago Silva či Antonini mají motivace více než dost, protože velké úspěchy AC nezažili

Reagovat
Pinturicchio

To určitě. Na druhou stranu, motivuj třeba takového Seedorfa, který vyhrál 3x CHL. Jinak - "Sice ten faktor menší motivace tam bude, ale AC již dlouho nic nevyhrálo a ti hráči chtějí ukázat, že nepatří do starého železa" - ale oni už to dokázali, všichni, někteří víckrát, navíc spousta z nich právě v dresu AC a když ne tady, tak jinde. ( Ten samý problém má, podle mě, letos Inter - v tom, že odešel motivátor Mourinho a přišel Benitez + to, že hráči loni vyhráli prakticky všechno, co se dalo ).

U Ibry bych problém neviděl, ten se namotivovat dokáže. Nejhorší je s tímhle Ronaldinho, ten už je myšlenkama někde na KopaKAKÁbáně.

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf 4x

Reagovat
smazaný uživatel

a myslím že zrovna Seedorf nemá problém s motivací, a pokud jde o fyzičku(výdrž) tak tu měl myslím v létě při testech nejlepší

Reagovat
Pinturicchio

No, nemá ... ono můžeš stokrát chtít, ale když už to třeba "nejde" a je ten problém v hlavě, tak s tím ani sám moc neuděláš ( Neříkám, že je to Seedorfův případ )

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, proč AC hráče jako Seedorf v kádru drží Ibrahimović se sice namotivovat dokáže, ale co je to platné, ldyž pak na hřišti buď postává nebo zmateně pobíhá. Jemu slovo pressink nic neřiká a že by se spoluhráči nějak organizovaně napadal, to už vůbec ne. Přitom to je základ úspěchu. Třeba u nás v amatérské lize hraje jeden geniální hráč, který hrává i v Německu za peníze nějakou tu jejich ligu. Sice to umí s míčem parádně, ale stačí k němu rychle přistupovat a je neschopný cokoliv udělat. To samé Ibra. Když mu znechutíš hru, tak je neviditelný a ono není tak těžké mu hru znechutit

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj po sezoně asi taky půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji, je vaší největší šancí na úspěch. Serie A mu svědčí a on jinam chtít nebude

Reagovat
smazaný uživatel

pořád se bavíme o Seedorfovi? tak to je trošku přehnané "že je naší největší šancí na úspěch" myslím že na to jsou tu jiní, příští rok se bez něj klidně obejdeme

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel Ibru

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ale ptal ses proč držíme Seedorfa tak sem řekl že po sezoně půjde (asi)

Reagovat
Pinturicchio

Tak jsou hráči, po kterých takové věci chtít "nemůžeš" ( ale Ibra, zdá se mi, co jsem AC viděl, o ty míče sem tam bojuje - když ho třeba sám ztratí a není z toho okamžitý protiútok, ale obránci si to hodí mezi sebou ). Jinak Ibra je náladový a nechá se znechutit, o tom žádná, ale když ho ten zápas "chytne", tak je v tom nasazení neskutečný.

Jinak proč ho drží ... to je otázka. Třeba proto, že za něj zatím není odpovídající náhrada a pokud se do té zálohy nasadí Boateng, tak to zase ztrácí na kreativitě, protože sám Pirlo na to nestačí ( to samé Gattuso nebo Ambrosini, částečně i Flamini ) a ten hvězdný útok je pak odříznutý a závislý sám na sobě, na což nestačí ani takoví hráči, bez odpovídající podpory zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho nic nevyhrálo? v lize sice ne ale v LM to podle mě není tak špatné (2007,finále 05,03) ob 2 roky se dostat takhle daleko je podle mě dobré. A hráči určitě motivaci mají

Reagovat
smazaný uživatel

jestli jsi ty zápasy viděl (myslím, že jsi je viděl), tak jsi musel poznat, v čem byla ta největší bída - nasazení, bojovnost, motivace. Real má sice dobrej tým i fotbalově, ale bylo jasně vidět, který tým chce vyhrát. Samozřejmě, že měl AC v Madridu i kopec smůly, ale oni nastoupili, jak kdyby se hrál nějaký pouťák. A Juve? To je kapitola ještě horší - Juve bylo herně horší, ale urvali to na srdíčko. To do toho Rossonerové nedali (a samozřejmě i v tom zápase měli zase dost smůly - nebo spíš nemohoucnosti dát i vyložené šance)

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim tě. Zápas s Realem jsem viděl druhou půlku ze záznamu a zápas s Juve první půlku a pár minutek z druhé půle. Proti Realu jim chybělo vše, Real je předčil ve všech herních ohledech. To nebylo nedostatkem motivace, oni i kdyby chtěli, tak na výborně připravené hráče Realu neměli. I kdyby hráli o svůj život a běhali od hráče k hráči, tak hráči Realu si budou hrát to své. Zkrátka Real má kombinačně zdatnější tým, investoval do něj téměř půl miliardy eur a někde ten rozdíl musí být vidět. Zápas s Juventusem nebyl o srdíčku, to už mluvíš jak Franta Straka. Juventus si přijel pro remízu, bránil v 8-9 lidech a měl kupu štěstí. Tým který brání a jen odkopává, tak je vždy opticky "bojovnější" než tým, který se snaží tvořit a něco vymyslet. A zvlášť když bránící tým vede, tak je psychicky na koni. AC se snažilo, jen nemělo kvalitu na prolomení zformované Turínské obrany a nemělo ani potřebné štěstí v zakončení. O srdíčku to vážně nebylo

Reagovat
Pinturicchio

Ten zápal pro zápas byl jednoznačně na straně Realu, bojovnost, všechno. Jinak s tím zápasem Juventus - AC nemáš až tak pravdu. ( Ale to je tím, že máš zkreslené představy o betonu x pozorné obraně ). Juventus v tom zápase předčil AC v těch samých věcech, ve kterých AC předčil Real. ( + Nepopírám, měli jsme i štěstí ).

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci polemizovat o zaslozženosti/nezaslouženosti vaší výhry, neviděl jsem celý zápas, ale Real šel aktivně za výhrou a i když vedl, chtěl přidat další góly. Vy jste dali šťastný gól z protiútoku, ale jinak jste nechali téměř celý zápas hrát AC. Možná jste byli agresivnější a chodili důrazněji do soubojů, ale pod "jít si pro výhru" si představím spíš výkon Realu proti AC, než ten váš ze soboty

Reagovat
Pinturicchio

Tak na zasloužené / nezasloužené moc nehraju. S tím souhlasím ( dali jsme gol z, do té doby, ojedinělé akce a pak AC zaslouženě, za tu sérii neproměněných šancí, potrestali podruhé ).

Ono ten náš přístup byl daný mimo jiné i tím, že my si v situaci, v jaké jsme byli, nemohli moc vyskakovat ( a bod, při tolika zraněných, by pro nás byl taky dobrý výsledek ).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to ano. Vás to utkání a okolnosti(zranění, role outsidera) ještě více semklo, zatímco AC smůla v zakončení ještě více srážela dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Nj chudáčci zranění jako by nám nikdo nechyběl (Silva,Zambrota,Ambro,Dinho) takže s těma zraněníma pššš bylo to oboustranné

Reagovat
Pinturicchio

Chyběli vám první dva. ( Ambrosini by tomu paradoxně ještě víc ublížil ).

Reagovat
smazaný uživatel

Víc než Boateng?

Reagovat
Pinturicchio

No, těžko říct, když do toho zápasu nezasáhl, ale myslím, že to, co nedodal Boateng ( a co záloze AC chybělo ), by nedodal ani Ambrosini.

AC nás nepotřebovalo nějak fyzicky přetlačit, uběhat, atd., ( viz jejich herní převaha v průběhu, v podstatě, celého zápasu ). té záloze chyběl kreativita, v sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to pochybuju...myslím že Ambro by zahrál líp než Prince ale to je jedno, kdyby byl zdravý určitě by hrál a Dinho chyběl taky...zrovna v tomhle zápase podle mě nejvíc

Reagovat
Pinturicchio

U Ambrosiniho nevím, u Dinha o tom dost silně pochybuju.

Reagovat
Pinturicchio

V našem případě souhlasím, v případě AC ne ( vypracovávali si šance v průběhu celého zápasu ) ... pokud to teda nemyslíš jako ironii.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to tak, že každá neproměněná šance tě spíš srazí dolů, než že by ti dodala sebevědomí a pokud neproměníš velké šance v průběhu celého zápasu soupeř dá gól do čeho kopne, tak tě to zkrítka psychicky rozhodí. Někdo na to reaguje zvýšenou motivací, někdo rezignací

Reagovat
Pinturicchio

No, však jak říkám, pokud to beru z hlediska těch šancí, tak AC určitě nerezignovalo, šance si vytvářeli celý zápas, jen je nebyli s to proměnit ( takže spíš možná nějaká nervozita v zakončení, než rezignace ).

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nesouhlasím. AC ve slabším složení loni Real prohnalo doma i venku. Šlo jen o to, že tenkrát se ti staří pardálové namotivovali. Byl to zápas přesně pro ně. Stejně, jako letos, ale letos tam prostě přijeli jak beránek na porážku. Nevidím problém v kvalitě kádru, ale v trenérovi, kterej je loni dokázal namotivovat, letos holt ne.

A s Juve? Že nemělo AC kvalitu, aby prorazilo val Juve? To fakt není pravda. AC ten val provalilo několikrát (hlavně Ibra), ale nedokázali využít šancí. V tom zápase byla fotbalová kvalita jednoznačně na straně domácích. Zpochybňovat ji, se mi nezdá jako dobrej nápad.

Reagovat
smazaný uživatel

Že byla kvalita na straně domácích jsem nezpochybnil, spíš jsem tím chtěl říct to, že vstřelit gól zformované obranně je nesmírně těžké a AC vždy mělo třeba v LM zmáknuté breaky než postupný útok, kde je potřeba protivníka udolat. Vy jste taky nedokázali prolomit obranný blok Interu minulý rok, protože vážně bránili dobře a to vaše kvality nezpochybňuji. Zkrátka takové zápasy kdy jeden brání a druhý útočí jsou v zakončení hodně o štěstí a to AC zrovna nepřálo

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je jasné, že když jeden dobře brání, tak se druhému útočí špatně.

Mě spíš šlo o tvojí formulaci, že nemělo AC kvalitu, aby ten blok prorazilo, protože to není pravda. Bylo to o koncovce a TU domácí nezvládli.

Ad náš dvojzápas s Interem - Inter hrál dobře a navíc jim hrálo do karet dost okolností - dlouhá cesta autobusem do Milána, gól Milita z ofsajdu, neuznaný gól Bojana ... Myslím, že i v tom dvojzápase to bylo hlavně o štěstí a toho měl Inter více (stejně jako Barca o rok dřív na Chelsea ...)

Reagovat
smazaný uživatel

U nás jim to vyhrál spíš Iker než motivace. A taky bych se podíval na rozdíly v sestavě Realu, odolat "presinku" čtveřice Benzema, Kaka', Raúl a Granero, když ho porovnám s tím dnešním, to asi nebude v trenérovi. Na takové hráče tempo AC bohatě stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

V madridu padly hned na začátku 2 šťastné goly a AC už se s tím potom poprat nedokázalo. S Juve tam byl kopec smůly a neproměněných šancí. Kvalitu zde určitě je a myslím si (pevně doufám), že AC bude chtít odčinit tyto 2 porážky, které měly kontroverzní průběh.

Reagovat
smazaný uživatel

"kontroverzní průběh".. .. o com to kecas prosim ta ?.. ved Real jasne prehral AC a 2:0 bol este mierny vysledok..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak....ty 2 haluzáky neměly žádný vliv na průběh utkání a AC jsou prostě staří chudáci

Reagovat
smazaný uživatel

to si povedal ty.. ja hovorim ze Real bol lepsi pred tymi golmi aj po nich..

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že AC porazíme, i když nám to tentokrát asi nedají zadarmo jako posledně. HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 ,nuda jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

bude to řežba a mohlo by to skončit 1:3 Robinho-Ronaldo,Di Maria a Sergio Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

naprosta krasna 2 ac na to nema uz na realu meli dostat 7golu...jose je opet vygumuje ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

měli dostat 7 gólů? ale nedostali!

Reagovat
smazaný uživatel

jo nedostali dobry postreh

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurzy jste se posrali né , vždyť jsme tam nikdy nevyhráli a obecně jsme v Itálii tradičně marní.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň nějaká sebekritika

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych faktor Mourinho Nicméně taky bych dnes AC viděl mírným favoritem

Reagovat
smazaný uživatel

kurzy mi připadají v pořádku ...

Jako jeden z mála zápasů bych souhlasil s bookmakerama.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsou ty samé kurzy jako na Twente - Inter , jestli to ti pánové vidí takhle, tak jsou dost špatní. Ale to už ostatně v posledních letech často ukázali, když na výhrách Italů nad Realem prodělali desítky milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

ono kazda serie jednou skonci

Reagovat
Jajinek

já si tu jedničku za 3,5 dal... takže dnes nemůžu prohrát...

Reagovat
Pinturicchio

Taky mi to přijde hodně nadnesené. Skoda nezkusit 1, za takový kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose na san siru neprohrava

Reagovat
Tsigi

Hrozně se těším

Reagovat
smazaný uživatel

na dnešní sestavu jsem zvědavý a po pravdě si nejsem jistý, jakou bych rád viděl.

GOLMAN

jasný, ve standardní formě spolehlivý Abbiati...

OBRANA

díkybohu aspoň za Thiaga, jedna z nejlepší stoperských dvojic světa se vrací..., horší už to bude tradičně s kraji - Antonini byl proti Juventusu strašný a vpravo jsou průměrní všichni, vyjma Bonery. tady můžu akorát opět a zase apelovat za Sokratise...

ZÁLOHA

největší otazník, neměnil bych dnes Allegriho situaci. varianta Gattuso - Pirlo - Seedorf nesahala Realu v prvním zápase ani po kotníky, jelikož je to ta nejnemobilnější varianta..., jenže Boatengova forma poslední dobou klesá, Flamini není zrovna rozhodující faktor, navíc má teď přes v lize dobře hrájícího Rina cestu do sestavy přivřenou a Ambro je po zranění. doma je sice potřeba držet míč a tvořit, jenže Real bránit nepřijede a pokud mu půjde pressing minimálně jako v prvním zápase, bude mít ta původní varianta problémy s protiútoky. mít ve formě Flamstra s Princem, mám dnes jasno...

OFENZÍVA

asi znovu Pato - Ibrahimović - Robinho. Patinho hrát musí, začíná být sám na sebe naštvaný a to je dobře..., Ibra je momentálně nejplatnější hráč ofenzívy a Robson předvedl pár zajímavých kousků v prvním zápase..., nemohoucího Dinha dnes vidět nechci, alespoň né ze začátku.

p.s.: nejdůležitějším zápasem skupiny bude Ajax, ale nechci dostat od Realu 2x za uši, takže...

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

přesto že Flamini vlastně vůbec nehraje a Prince poslední dobou nic moc tak bych je tam dal

Reagovat
smazaný uživatel

je to asi proti zdravému rozumu, ale já bych dneska Dinha možná nasadil. Proč? V prvním mači se skoro zesměšnil a musí mít o motivaci postaráno. Ale to musí vidět trenér na tréninku, co s ním ten zápas udělal - jak jsem psal - mohlo ho to extrémně motivovat, ale taky ho to mohlo psychicky srazit. Ibra je jasná volba - váš nejdůležitější ofenzivní hráč. No a Pato je taky jasný. Proti Realu se neprosadil, ale proti Juve se mi líbil.

V záloze je fakt otázka - Boateng s Juve vyhořel, ale on je ten typ, co se nenechá rozhodit. Já bych mu dnes asi šanci dal. A k němu Rino a asi Seedorf.

Reagovat
smazaný uživatel

bez Pirla? to si děláš srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

Rino mě přišel v prvním zápase přecejen potřebnější

Reagovat
smazaný uživatel

no to ti možná přišel, ale to jsi asi jediný kdo by si to dovolil. Pokud není zraněný tak není důvod aby nehrál, sice proti Juve neměl svůj den ale pořád je to základní kámen té zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Özil běhal za Pirlem a kazil mu hru . Pak museli hrát víc přes Gattusa, ale stejně to moc nezvládl a nedohrál.

Reagovat
Josifek

Podle mě moc nestíhal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale spíš čekám zase tu starou známou trojku... nemůžem hrát skoro 10 let se stejnou zálohou

Reagovat
smazaný uživatel

AC MILÁN - skvělej tým a velkej mejdan, tak tady to dávám, paráááda!

Reagovat
madridcan

Kez by sme nedostali gol a vyhrali,aby sa Mourinhovi podaril husarsky kusok v skupine Kazdopadne to bude velmi tazky zapas,700.gol prajem Cristianovi samozrejme.Cely den sa tesim na ten zapas,my mozeme,Ac musi Tesim sa na velky futbalovy zazitok

Reagovat
madridcan

Inak nahodou niekto nemate prehlad?Okrem vasej CT4,ktoru nechytam na UPC to pojde niekde inde?Ako urcite ano,ale kde tak zvykne este chodit LM okrem STV 3?Na Orfe alebo madaroch niekde alebo to je jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

na Slovensku nemáte veřejnoprávní televizi kde dávaj fotbal? Chudinky

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mají dnes Žilinu

Reagovat
madridcan

Uz som to hovoril pred dvoma tyzdnami-Zilina ide aj na jednotke aj na trojke.A na dvojke zase 100% daju dajaky rusky film s nemeckymi titulkami

Reagovat
smetos

davaji to onlajn na strankach CT4 myslim

Reagovat
madridcan

musim byt,ale z Ceska,ale nevadi.Ide to na Orf 1 a to je na UPC takze pohodicka,ale dikes

Reagovat
mike.84
Reagovat
smazaný uživatel

Dívat se na to dá různě. Tenhle ležérní zlatanovskej styl kopání do lidí je sice hnusnej, ale ten hráč na druhou stranu pomohl pořadatelům.

Reagovat
mike.84

právě ta pomoc pořadatelům mi přišla jako hodně nedoceněný, špatný vtip rozhodčího. jestli tímto chtěl poukazat na nesportovní chování hrače tak to mě zeser

Reagovat
smetos

--------------Abiatti----------------

Oddo---Nesta--Silva---Antonini

----Gattuso--Pirlo--Prince-------

Pato----------------------Robinho

----------------Ibra----------------

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Podle vseho co jsem cetl by mel chytat Amelia a hrat by mel ve stredu Pirlo-Gattuso a Seedorf, Utok Ronaldinho-Pato-Ibra...

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem to četl, ale nevidím důvod proč? (Amelia)

Reagovat
smazaný uživatel

Amelia byl v Madridu výborný...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím,ale chytal jenom kvůli tomu že byl Abiatti zraněný...jinak Abiatti má teď taky formu

Reagovat
smazaný uživatel

jasná jednička je Abbiati, pokud by nehrál, bylo by to velké překvapení.

Reagovat
Tsigi

To Abbiati byl prakticky všude letos

Reagovat
GEGE

Konečně se vrací Thiago Dneska snad bude výhra...

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

2:4 očekávám krásnej fotbal a laděnej do útoku

Reagovat
mike.84

6-6...na rohy

jinak 1-2

Reagovat
Josifek

Jsem na dnešní zápas zvědavý, ofenzivy obou týmů jsou našlapané, jmená obou klubů jsou z těch nejzvučnějších, takže nelze očekávat nic jiného než krásný fotbal. V Itálii se nám nikdy příliš nedařilo, ale na druhou stranu máme lepší formu, mnohem lepšího kouče a zejména proti některým pomalejším hráčům AC by se naši draví, dynamičtí a techničtí borci měli prosazovat podobně jako minule, takže věřím, že alespoň plichtu uhrajeme. Hala Madrid!

Reagovat
Yanek

Věřím tomu, FORZA MILAN!!!

Reagovat
Krausio_Real_M

vyhrajeme 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

cakam vyrovnany zapas.. ale tipujem ze to skonci tak 1:3.. pomoze nam aj to ze zaloha AC bude v zlozeni Seedorf - Pirlo - Gattuso a miesto Robinha bude hrat Ronaldinho

Reagovat
Losinho

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším Nemyslím si, že vyhrajem, ale nečekám ani že nás AC přehraje. Snad to bude hezky fotbal

Reagovat
Kokesh

Večer vyloupíme San Siro, už se těším.

Reagovat
Kokesh

Přání: Iker - Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - Xabi, Khedira - León, Ozil, Ronaldo - Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

97% pravda

Reagovat
Kokesh

Njn tak jinak by to měla být ta Mourinhova skálopevná sestava, ale pokud je Di Mária alespoň lehce zraněn, což je, tak nevidím jediný důvod proč by měl hrát a radši bych tam viděl Leóna. A Benzemovi bych tu šanci - možná i jednu z posledních - dal taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Di Maria ma snad koňara nebo co, radši ať je čerstvej na neděli, tam musime. Benzema dal loni na San Siru gola, a v sobotu hral skvěle, tak at hraje, Pipita si odpočine, a Atletico pak doma popraví sám třema golama

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši, hrajete s Padákama? To zas bude 3-0 po pěti minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis AC, nebo Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico Aviacion = Padáci.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to napsal schvalne

Reagovat
smazaný uživatel

njn, ae vy máte v kádru taky pěkný padáky...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ty běhající bankovky porazíme

Reagovat
Kokesh

Aspoň někdo umí běhat...to Ronaldinho a ostatní důchodci už dávno zapomněli.

Reagovat
Yanek

Si směšněj...

Reagovat
Kokesh

Směšně na mě působil AC když hrál na Santiago Bernabeu.

Reagovat
Yanek

jn, hlavně když Pirlo vymetl Casillasovu branku z 35. metrů

Reagovat
Kokesh

Jjjo protože to byl nejdlůležitější moment zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 REAL!!!!!

Reagovat
Yanek

Jinak je směšný, že když se AC relativně dařilo bylo tady na EF plno fanoušků co ten klub milujou celej svůj život. Teďs přijde prohra s Realem a zbyde jich tu hrstka...

Reagovat
Yanek

+ prohra s Juve

Reagovat
madridcan

nesledujem to,ale ked to je pravda ak si nemyslim,ze by to skalnym vadilo

Reagovat
smazaný uživatel

ac milan-real madrid 4:2

goly: Ibrahimovic,Ibrahimovic, Robinho,Pato

Real: Di Maria,Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obrazky funguji co? Jaky prekvapeni...

Reagovat
kbtk23

Konečne je zpět Silva, tak doufám že ta obrana bude šlapat.Jinak věřím ve výhru AC. Dneska se trefí Pato , není možné aby nás Madrid porazil doma

Reagovat
Krausio_Real_M

Vyhrajém 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

AC 3:2 !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já se dneska opravdu hodně těším. Neumím si to vysvětlit. Ale pro konečný výsledek to není moc dobré znamení, protože když se na něco hodně těším, tak se to podělá.

Reagovat
smazaný uživatel

A komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

vám určitě

Reagovat
smazaný uživatel

kaneček

Reagovat
smazaný uživatel

Ac samozřejmě lepší mužstvo,ale co je to platný když hráči hrajou podle nálady.Real v Itálii umí kulový,tak je snad AC 2-0 dají.

Reagovat
smazaný uživatel

toto utkaní bude velice zajimave zvlašt když se to hrje v Miláně muj tip je:1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude hrát Gattuso a Seedorf od začátku, tak to vidim špatně. Gattuso absolutně neni na Real vhodnym hráčem, Seedorf s jeho laxnim přístupem taky ne. Se zálohou bude asi největší problém, potřebujeme Real přehrát a ne hrát opět trapně na protiútoky, navíc když jsme doma. Další problém budou kraje obrany, jak už psal GATTUSO

Reagovat
smazaný uživatel

*delete*

Reagovat
smazaný uživatel

200. MERDA IBRA

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude hrát Gattuso a Seedorf od začátku, tak to vidim špatně. Gattuso absolutně neni na Real vhodnym hráčem, Seedorf s jeho laxnim přístupem taky ne. Se zálohou bude asi největší problém, potřebujeme Real přehrát a ne hrát opět trapně na protiútoky, navíc když jsme doma. Škoda že je Ambro po zranění nerozehranej. Další problém budou kraje obrany, jak už psal GATTUSO, všichni tam jsou průměrní, možná kromě Bonery, kterej je ale stejně zraněnej. Jinak by to mělo bejt v pohodě, poskládal bych to takhle:

Abbiati

Zambrotta - Nesta - Thiago - Antonini

Boateng - Pirlo - Flamini

Pato - Ibra - Ronaldinho

Reagovat
smetos

takle bych si to taky predstavoval, ale pochybuju. za Prince da Gattusa, za Flamini Seedorfa a misto R80 bude Robinho. Jako spravny fandaa verim v usmudlanou vyhru 2:1

Reagovat
cresposuper

Za Calcio!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak souhlasím že tip na 02 má největší šanci; kurz je ale dost mizernej...za Real dá gól šampon Ronaldo a za AC Pato

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy ako bude vyzerat ofenziva v pripade ze by Di Maria ozaj nenastupil inak verim a tipujem vyhru hosti 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak Abate proti Cristianovi, to asi nečekal nikdo.

Reagovat
GEGE

Reagovat
panca

snad nedopadne jako vcera maicon?!

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN-REAL MADRID, Formazione Ufficiale/Official line-up:

MILAN: Abbiati, Pato, Gattuso, Ibrahimovic, Nesta, Zambrotta, Abate, Pirlo, Boateng, Thiago Silva, Ronaldinho.

REAL-MADRID: Casillas, Carvalho, Pepe, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Xabi Alonso, Higuain, Di Maria, Ozil, Khedira.

Reagovat
madridcan

uz pozeram co robi Pato v brane

Reagovat
smazaný uživatel

ofiko,neupravoval jsem

Reagovat
madridcan

AC Milán: Abbiati - Zambrotta, Thiago Silva, Nesta, Abate - Boateng, Pirlo, Gattuso - Pato, Ibrahimović, Ronaldinho.

Subs:Amelia, Antonini, Papastathopoulos, Flamini, Inzaghi, Robinho.

Real Madrid: Casillas - Sergio Ramos, Pepe, Ricardo Carvalho, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Di María, Özil, Cristiano Ronaldo - Higuaín.

Subs:Dudek, Arbeloa, Mateos, Granero, Leon, Canales, Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

V záloze je přehrajem

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je Raúl? Nebo že by chtěl na lavce Granera místo Moma a Mateose tam dal jako pojistku na DM? To snad Raúl zvládne taky, tak snad není zraněnej.

Reagovat
rufus

Podle uefa.com Albiol na lávce je, Mateos tam není.

Reagovat
Pinturicchio

Berlusocni chce Alexe ... polib si elipsy, Silvio, ciao

Reagovat
DreamTeam

Dame tem duchodcum poradny vyprask ne

Reagovat
smazaný uživatel

forzza milan 2-0-ibra ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naše sestava se jeví líp než minule, uvidíme jak s tím naložíme. E andiamo!!! Forza MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje to na čt4?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda...dík

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na ty kecy...jak je Ac přestárlé mužstvo...přitom Maldini, Favalli, Dida a zbytek je rádo za lavičku Oddo, Inzaghi...

Reagovat
smazaný uživatel

ti první tři skončili

Reagovat
madridcan

nehadaj sa...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, chcel som radsej chodiaci stred Gattuso, Pirlo, Seedorf.. ale neva, aspon hra chodiaci Dinho miesto Robinha

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ta záloha je technicka, ale pomalá...

Reagovat
Yanek

FORZA MILAN!

Reagovat
madridcan

Ok idem si to vychutnat na Orfke,budem pocut atmosferu a nebudem rozumiet komentatorovi-mam rad taku kombinaciu

Reagovat
lnterista

Forza Jose

Reagovat
panca

neser

Reagovat
lnterista

doufam ze vas rozsekaji a Ibra bude trapnej

Reagovat
panca

ja v to nedoufam ale taky se toho bojim

Reagovat
lnterista

stejne postoupite

Reagovat
panca

no nevim nevim remizujem doma s ajaxem puknem u frantiku a EL vola

Reagovat
Pinturicchio

... a do finále s Juve

Reagovat
lnterista

semi

Reagovat
Pinturicchio

Do finále kdo? Inter?

Reagovat
lnterista

to asi ne

Reagovat
Pinturicchio

Takhle nevěřit vlastnímu týmu , příště vás klepne Twente a ještě budete rádi.

Reagovat
lnterista

nebudu rad...to radeji 4. a soustredit se na ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria vy blbci

Reagovat
panca

tak porad lepsi nez pak puknou v osmifinale Lm

Reagovat
Pinturicchio

že bychom si zopakovali finále CHL, tentokrát o patro níž?

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešní choreografie opět úchvatná paráda tohle snad umí jen na San Siru

Reagovat
smazaný uživatel

Ignazio. Snad nebude moc hořet..

Reagovat
smazaný uživatel

zatim apradni fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

proc nenahral

Reagovat
lnterista

to bych dal

Reagovat
Shevchenko

Jdu pozdě, jak to vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

paradni fotbal zatim, šance, nebezpecne situace u branek, rychle to zapni.

Reagovat
Shevchenko

Však se už dívám, je to aspoň vyrovnané?

Reagovat
smazaný uživatel

Real zatim o trošku lepši.

Reagovat
smazaný uživatel

Ho*no offside.. !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mareňa

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, stará známá nemoc Ibry z Barcelony - nepohlídání si ofsajdlajny.

Reagovat
smazaný uživatel

to offside nebyl,teda alespon ten posledni :)

Reagovat
smazaný uživatel

byl

Reagovat
Shevchenko

Jooo Auxerre.

Reagovat
Shevchenko

AS taky Menez

Reagovat
smazaný uživatel

Andreaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
panca

tak to je jen otazka casu

Reagovat
smazaný uživatel

uz mohlo byt dvakrat hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Srandovné AC

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Čapek by mi ten zápas otrávil i kdyby to bylo snad česko - holandsko na euru 04. Neprožívá to, hrozný kecy má.. a ještě pozdě reaguje viz. " Kostrbatý centr a ona golovka"

Reagovat
smazaný uživatel

žilina

Reagovat
smazaný uživatel

21. minuta a Ibra má už 3 ofsajdy

Reagovat
smazaný uživatel

ted sem to chtel napsat.

Reagovat
supervizor

Dnešní přenos na čt stojí za hov.o, ruchové mikrofony hrozné a moderator taky, ten tam snad chrápe.

Reagovat
Shevchenko

Běž do <-> ty portugalský ********

Reagovat
smazaný uživatel

Krystýna

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Ronaldo = odporná buzna.

Reagovat
anonym

To je taková pič*

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo je buh

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

AC přežilo prvotní nátlak a zvedá hlavu.

Reagovat
Pinturicchio

Poučili se ze zápasu s náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, celkem me dostal komentator, ze pry tento zapas nedosahuje kvalit zapasu minuelho...na co cumi, blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je to O HODNĚ lepší, než v prvním mači. Hrají oba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

jj hlavne AC mnohem lepsi ale to je mozna tim ze Real tak nenapada a ceka

Reagovat
smazaný uživatel

Presto si myslim, že ale Real je o trochu lepší. Ted uz se to trosku srovnalo, ale sou tam pasaze, kdy Real jasně dominoval.

Reagovat
lnterista

jako AC mnohem lepsi nez v Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

To kazdopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, do dvacáté minuty

Reagovat
panca

to je megacu.ak!! hnus. Jak tohohle kretena muze nekdo obdivovat

Reagovat
smazaný uživatel

Prej už nesimuluje , komediant jeden

Reagovat
DreamTeam

AC tece za chvili je tam

Reagovat
Rssa

A TEĎ MI VŠICHNI ANTIBUSQUETOVCI POLIBTE PRDEL

Reagovat
Rssa

a taky omluvte Capslock

Reagovat
smazaný uživatel

Dle místních madridských pohádkářů už Krystýna nesimuluje ...

Reagovat
panca

on nesimuluje, takovyhle zakroky zensky boly

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

jak to vis?

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz uz i Boateng uklidnuje spoluhrace tak to je co rict

Reagovat
Shevchenko

Je mi 10 let a můj VZOR je CRISTIANO RONALDO !!! Kam ten fotbal spěje ???

Reagovat
Chazy

Jediný štěstí, že to píská Webb, zaprvý ho zná, zadruhý se nenechá takovýma nesmyslama rozhodit a hlavně má na hřišti respekt, takže nemusí strkanice řešit kartama a uklidní to.

Ale Ronaldo žádná změna.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu by se mu to mohlo vymknout v těch strkanicích z rukou. Na obou týmech je vidět, že chtějí vyhrát a v obou týmech jsou hráči, co mají potenciál vzít v bitkách věci do vlastních rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Stane sa

Reagovat
lnterista

za Biabiany ihned

Reagovat
smazaný uživatel

Silva se asi zase zranil. To by byla katastrofa

Reagovat
GEGE

Vypadá to,že hraje přes bolest no...

Reagovat
smazaný uživatel

Do prázdné ...

Reagovat
panca

ibra uz druha golovka

Reagovat
lnterista

to je proste Ibra v lize uz by dal 2goly

Reagovat
Shevchenko

Ibraaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Pato se mi nelíbí

Reagovat
Rssa

José, na zem se odpadky nehází

Reagovat
smazaný uživatel

Jake je pocasi v Milane? Co je s travnikem? jak madridisti tak milanisti porad klouzou, sou na zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za klouzaná dneska?

Reagovat
Pinturicchio

Když tak koukám na Xabiho, tak mám chut uškrtit Ranieriho na gumě od trenek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak - Abate dneska gumuje Krystýnu slušně

Reagovat
lnterista

pekne Jose

Reagovat
Pinturicchio

Di Maria je pořádný borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
DreamTeam

goooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda. Taková chyba na konci poločasu ...

Nesta nestihnul vystoupit. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria

Reagovat
smazaný uživatel

700. gol v evropskych poharech - NIKDO JINY NEZ GOOOONZAAAAAAAALO HIGUAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj styl reakce je jasný - adolescentní. Nic ve zlém.

Reagovat
smazaný uživatel

reakci si provedl ty, takze zase nic, smula, cau

Reagovat
smazaný uživatel

no comment. Ne čau,ale radši Sbohem klučino.

Reagovat
smazaný uživatel

Si frajer, že máš 34 let a mas doma ctyry děcka.

Reagovat
smazaný uživatel

34 let a 4 děcka? bože kam ty na to chodíš.... Super, vážně!

Reagovat
smazaný uživatel

jemu je přeci 37

a vyjadřovací schopnosti 10ti letého dítěte

Reagovat
13

nebo šel míchat iontové nápoje.. Ten Čapek je dneska zase suprovej!

Reagovat
smazaný uživatel

Pipita skvele sevas

Reagovat
GEGE

není to zas tak špatné ale Real nás přehrává hlavně v záloze Pirlo zase bída a Gattuso taky nestíhá....Jediný Boateng zaslouží pochvalu...Škoda té chyby na konci poločasu a spálených šancí Ibry...

Reagovat
panca

nase zaloha je fakt strasne slaba. Nepodrzi vubec balon, pak je nakopavame balony, prichazime o balony a real chodi do brejku

Reagovat
smazaný uživatel

Pád dojmů:

Slušnej fotbal. Šance na obou stranách, ale přecejenom je to asi zaslouženější na hostující straně. Ibra si musí víc hlídat ofsajdovou lajnu a hlavně to musí začít ze šancí věšet. Netrefit prázdnou kasu, to je k zamyšlení. Krystýna je blb a všem to okázale ukazuje. Pato je dost hrozný, sterilní, neviditelný ...Do druhé půle bych se zamyslel nad funkcí Pata na place.

Reagovat
panca

no zatim z trojky pato ibra dinho je pato nejaktivnejsi

Reagovat
Josifek

Místo Pata bych tam šoupl Robinha, klidně hned.

Reagovat
Shevchenko

Místo Dinha.

Reagovat
sansiro

Ibra s Patem jsou vpředu osamoceni a hodně se stahují dozadu. To co má před nimi fungovat, nefunguje (stejně jako v posledních zápasech). Dinho se zkrátka už nerozběhne, zbytek ani nekomentuju. Při našem bránění se mi zdá, že dlouho čekáme na soupeře, co vymyslí. Ale v druhém poločase se to zlepší a zaberem! FORZA MILAN !!!

Reagovat
$dolar$

Hm az na to, ze mel Abate dostat cervenou, tak si Real s AC dela co chce Di Maria je genius

Reagovat
panca

abate cervenou?? nekdy si rikam, ze nejsi tak mimo, ale pak vytahnes takovouhle perlu

Reagovat
C-M@ster

Uz jsem videl cervenou i za vetsi koninu. Ale byla by prisna.

Reagovat
$dolar$

Jezis, vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Za co červenou?

Reagovat
$dolar$

Skoro vsechny svy prsty vrazil Ronaldovi do tvare a oci, Ronaldo mohl oslepnout Jasna cervena, mozna horsi zakrok jak vcera Valdes...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No je vidět, že dnes jsme uplně někde jinde než před 14 dny. Sice škoda toho gólu ale aspoň to byla normální akce. Thiago je skvělý, ještě neudělal chybu, Abate zatím Krystýnku pěkně gumuje (z toho jeho divadla je mě na blití), záloha je taky mnohem lepší, je tu vidět větší bojovnost. Škoda když šel Ibra z boku sám to měl být gól. uvidíme dál

Reagovat
Shevchenko

Jděte někam se Spartou.

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že sou na CT takovi pitomci a v ramci studia LIGA MISTRU davaji spot z BBV o poblbane sparte, ktera hraje EL...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kokesh

Dodatek: nechápu, jak v tak důležitým zápase v dnešní době může někdo vůbec klouzat. Si k*rva vemte příště pořádný kolíky, tohle není možný.

Reagovat
Josifek

Skvělá golová akce, skoro bych řekl, že Ronaldo v mrtvém offsidu matoucí obranu na tom místě nebyl náhodou, mezírku mezi stopery skvělým pohybem využil Pipita a míč na zlatém podnose dostal od Di Marii (sakra, mně to celý přišlo jako secvičená akce, navíc něco podobnýho letos nevidím poprvé - nebo pokus o to), který je opravdu fantastický kauf, nakonec je za něj těch 25Mio velmi příjemnou částkou (samozřejmě v kontextu dnešních cen hráčů, jinak to jsou šílený prachy za jednoho člvověka). Proč já, vždy když očekávám fotbalový šlágr, zůstanu zklaman?

Hala Madrid, dneska neprohrajem, jako tým jsme úplně někde jinde, hlavně ta záloha AC krom Pirla a výjimečných záblesků Dinha mi přijde totálně nefotbalová. Ale dneska ACčku docela vychází zdvojování CRonalda. No a Cristiano, máš ty komedie při své výjimečnosti zapotřebí?

Reagovat
smazaný uživatel

hezky gol do satny nas uklidni a ted uz se to snad udrzi....strasne se mi libi obrana hlavne Carvalho a Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

preckat nastup AC do druhe pulky, oni se pak unavi, a my pak zahrozime parkrat z brejku, nechame AC vycukat trošku, a pohodlně zvyšime na 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime co predvede ac v 2. polocase ale ikdyby to bylo jen tech 0:1 tak by to bylo skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Tak né, že by se s Realem hrát nedalo.. Ono se dá! Ještě kdyby Ibra znovu chytil střeleckou fazonu. Už proti Juve měl šancí jak máků. Jedinej hráč, který se mi moc nelíbí je Dinho. Ramos ho brání velmi dobře. V druhém poločase věřím, že se k nám pomůže to štěstíčko a góla dáme.

Obrana až na ten gól, který byl vyloženě zbytečný, pracuje velmi dobře. Nasazení rychlonohého Abateho byl od Maxe skvělý tah. Doufám, že i ve druhém poločase bude pokračovat ve stejně kvalitním výkonu.

Jako jeden z mála mám Ronalda docela rád. Jednu dobu patřil i k mým nejoblíbenějším hráčům. Jenže to co předvádí teď je na facku.. Simuluje jako vždy a ještě je zákeřný. TO šlápnutí na Abateho nohu bylo zcela úmyslné a ten zm.. se ani neotočil..

Jinak komentátorská dvojce je jako tradičně úplně na ho***. komentování nemá žádnou dramatičnost. Když je nějaká šance tak není ani náznak nějakého vzrušení.

A p. Čapek by měl dostat okamžitý vyhazov. Splést si Abiatiho za Abatiho ještě pochopím, ale Dinha za Gattuso po akci u rohového praporku, no to už je silný kafe. Plus mám ještě dojem, že si spletl Thiaga a Zambrottu.

Nicméně věřím, že to otočíme! FORZA MILAN !!

Reagovat
madridcan

Ronaldo je pan najvacsi A barcelonsky odpad palte do riti,Abate mu drbol do ohryzku,za tvar sa chytat nemal to je pravda,ale vy s tym hajzlom Busqetsom v zostave nemate co tu plakat.A ano nesimiluje,tam sa sustredte na svojho letcu Iniestu a pšššššt

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

jsi asi jiný druh. Kažý normální člověk totiž ohryzek na hrudi nemá..

Reagovat
madridcan

buchol mu do krku,pozri si opakovacku

Reagovat
DreamTeam

to nebude druhem jen to chce zajit k ocnimu

Reagovat
Kokesh

Vždyť napsal, že se za tu tvář chytat neměl...byla to taková napůl simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

jako ta Sergiova. Motta mu taky vrazil ruku do krku a on se chytnul za ksicht. Úplně stejná situace.

Reagovat
madridcan

presne tak...ale zase na druhej strane aj tam bolo naryhane,takze je to 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

no a protože (nejen) madridisté nadávali předtím na Busquetsa, tak teď nadávají na Krystýnu (nejen) Culés.....1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom připadě asi neznas cloveka.

Reagovat
anonym

Reagovat
Mr.Jindros

Real je fakt fakt silnej... AC se snad ztopoří a LM ještě něco uhraje.

Reagovat
Shevchenko

Možná jsem divný, ale co bylo na té nahrávce od DI Marii tak genialního? To bych zvládl taky.

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN! PER SEMPRE!

Reagovat
madridcan

Inak iba dve poznamky:Velka skoda,ze di Maria ma pravu nohu len na opieranie a Carvalho je proste uzasny

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, v 32 letech takřka předběhnout 21leteho Pata...

Reagovat
Kokesh

Že by byl Pato dneska zase vypískán? Sice se snaží, ale snaha 1 výkon 5. A to ho mám z těch jantarů z AC nejoblíbenějšího.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial velmi slusny zapas.. o ten gol sme urcite lepsi, skoda ze Di Maria nedal uz tu prvu sancu ale inak hra pekne a ta nahravka .. Iker tiez podrzal proti Ibrovi a aj Marcelo s Ozilom sa mi lubia.. verim ze este pridame nejake goly

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový nemilý pocit že duo ubožáků CRonaldo - Di Mária kazí i dříve nesmírně sympatického Higuaína ...jinak fotbalisti jsou to samozřejmě náramní

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Rino zariskoval.

Ale přebrousil to parádně

Reagovat
smazaný uživatel

krasne Di Maria.. radost sa divat na toho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro RMCF

Reagovat
smazaný uživatel

už sem myslel, že dnes obejdeme bez rymovaček.

Reagovat
C-M@ster

bez tech by to nebylo ono...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Albiola, ale Carvalho je ve dvojce s Pepém skvělý...a to mi v Chelsea přišel za zenitem.

Reagovat
smazaný uživatel

Abate zatím hraje slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra zase frustrovany

Reagovat
DreamTeam

uz v prvem polocase mel dostat zlutou....

Reagovat
panca

za 60 minut nebylo ac snad ani 30 sekund s balonem na polovine realu. To jsem snad jeste nevidel

Reagovat
DreamTeam

co by tam delali vzdyt se snazi uhrat slusny vysledek

Reagovat
lnterista

ale pamatujes..jeste kdyz Sparta prijela na AC a Weah daval myslim gola

Reagovat
panca

sparta je jina liga

Reagovat
lnterista

ikdyz ten pomer zacina byt pomalu stejnej

Reagovat
joshua

Moh by taky Ota udělat kulišárnu a vyrazit Čapouna.

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
smazaný uživatel

pippo

Reagovat
C-M@ster

Stahnuti Ronaldinha

Reagovat
Rssa

podle Čapka musí Ronaldinho zařadit zpátečku a zas myslí Rina...

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo

Reagovat
panca

kroscek ve fotbale???

Reagovat
smazaný uživatel

K dokonalosti chybělo, aby ho inkasoval Cronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Zilina - Marseille 0:7

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra ziliny za 2.10 byl asi spatnej napad vsazet

Reagovat
Rssa

Máš koule, musím uznat

Reagovat
GEGE

SUPERPIPPOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

šel na druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa este smejes po tych vcerajsich trapasoch Valdesa ?..

Reagovat
Shevchenko

PIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
anonym

Pippo

Reagovat
Rssa

Goooooooooooooooooooool. A opět, všichni AntiValdesovci mi můžete

Reagovat
panca

no to me poser

Reagovat
lnterista

takhle je asi jedina moznost no

Reagovat
Shevchenko

Haluz jak cyp Ale koho to zajímá?

Reagovat
X-bano-X

Golazoooo Superpipooooo

Reagovat
Tsigi

SuperPippooooooo

Iker

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto

Reagovat
smazaný uživatel

SUPEER PIPPO!! Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Syn Boží tímhle se zase na pár zápasů zachrání

Reagovat
Tsigi

On se nemá důvod zachraňovat

Reagovat
smazaný uživatel

no řekl bych, ten gól jde na vrub Ikera

Reagovat
DreamTeam

spis Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

no Pepe tam samosřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

*z

Reagovat
smazaný uživatel

ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario Goméz ....hattrick

Reagovat
Rssa

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaval bych to Ikerovi za chybu, v 99 % takovy zakrok vychazi, kdy při centru uděla branář krok do předu pro centr, akorat se Zlatan ukopl při podklouznuti, a míč letěl jinak.

Reagovat
X-bano-X

Marcelo diver

Reagovat
Shevchenko

Ibru fauloval trávník.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, velká čtyřka se nechytá a kaštany z ohně musí tahat vysloužilec Pippo

Reagovat
GEGE

To je střídání

Reagovat
smazaný uživatel

AC chysta branit remizu doma

Reagovat
smazaný uživatel

co sa tam Marcelo drzi, ved nema gule

Reagovat
smazaný uživatel

SUperpippo

Reagovat
Shevchenko

No tak Thiago.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda ze dal ten haluzny gol prave Inzaghi, ktory mohol mat uz cervenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako Iniesta ve finále MS, kdy měl byt taky vyloučený

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle potěší ještě o level víc

Reagovat
smazaný uživatel

Pepeho gol? ved sa šmykol, to bola smola na smole len

Reagovat
smazaný uživatel

Sice chyba Pepeho, ten gol jde hlavne na jeho vrub, ale Casillas to taky mohl vyresit lip, jeho chyba to taky urcite byla..

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Pippooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
anonym

To mě poser.

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd ne ?

Reagovat
anonym

Zahráno.

Reagovat
X-bano-X

golazooooooooooooooooooooooooooooooooo bum

Reagovat
Shevchenko

Tohle mě mrzí ale.

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
Shevchenko

Tak takový ofsajd, tohle mě nemůže těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí to vrací...za tu Fiorentinu...tam byl ofsajd jak kráva tady tak max. metr

Reagovat
GEGE

GOOOOOOOOOOOOOL SUPERPIPPOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo dává jasně najevo, že Raul si nebude dovolovat

Reagovat
smazaný uživatel

SUPEER PIPPO!!!

Reagovat
lnterista

to jsou semena

Reagovat
Rssa

Ofsajd jak svině, ale Pipovo zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

zas takový obří ofsajd to nebyl...

Reagovat
Rssa

Ale byl, navíc obrana Realu byla v lajně, Pipo vyčníval. Nevím co víc by postranní chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

njn...ale i tak tam ti obránci byli ve skluzu...a kdyby Iker blbě neskákal tak to má

Reagovat
smazaný uživatel

Pippoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

dochazeji nam sily, uz to je evidentni tak 10 minut. Mourinho to trochu prokaučoval s těma střidanima. Prvni stridani v 75.minutě...

Reagovat
smazaný uživatel

ROFL, Pipo je bůh sice je proti pravidlům, ale přeju mu to stejně

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pippoooo ofsajd Inzaghi

Reagovat
Tsigi

WŮHŮ

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne.. jak mu to mohli zozrat ?..

Reagovat
smazaný uživatel

Pippoooooooooooooooooooooooooooooooooooo Inzhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kraaasne si nabeh to metroveho ofsidu

Reagovat
FORZAMILAN

SUPER PIPOOOOOOOOOO INZAGHI.........

Reagovat
One-Real

Když Milán nemůže, rozhodčí pomůže

Reagovat
Shevchenko

Od vás to sedí, tohle si nechte, za to Milan nemůže.

Reagovat
One-Real

Kde v mém příspěvku vidíš zmínku o tom, že za to může Milán?

Reagovat
Shevchenko

Vyznělo to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to cinklé.

Reagovat
Lubinterista

zrovna tenhle z**d a ofsajd jak kráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

nemám ho prostě rád, gumovou tlamu a ofsajd to byl

Reagovat
panca

pippo legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Blatter umři na mor

Reagovat
Jajinek

Tohle pustit v Calciu, tak se tady pozabíjíme... ::thumbsup:

Reagovat
panca

proti cizakum je tohle povolena odchylka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

no ale nablito tady bude solidně, na to se těším... ...jinak Real měl zápas jasně v rukách a nechápu, proč to José ztratil. AC bylo neškodné a Real měl jít více do koncovky a mohl přidat gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože nestřídá, protože netočí hráče, sou pak unaveni. Jasně jeho chyba.

Reagovat
Jajinek

souhlas...až sám se divím, jak má jasnou zákald a skoro ho nemění, ale ta sehranost pak bude znát.

Dnes to ale bylo spíše o uspokojení než o únavě. AC vás nijak nezatlačilo nebo nepřehrávalo fyzicky. Jen vy jste chtěli držet 1:0 a spoléhali, že se to nějak ukope. Kdybyste se do toho obuli pořádně, mohli jste přidat nějaké ty góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimojiné no. Ale k čemu je sehranost, dyž budou v lednu všeci ofenzivni trumfy unaveni,a nebo zranění, kvuli častemu startu v zapase...

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

on se v tom ofsajdu narodil... uz se tesim na vyjadreni Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že rozhodčí zkazí svojí neschopností takhle velký zápas. Hráč drží soupeře oběma rukama, bez karty. Ofsajd, který vidí celý stadion, bohužel až na rozhodčího. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd jak kráva každopádne mi prípadná prehra vadiť nebude, pretože sme lepším mužstvom, i ked tieto posledné minúty

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nepoustej ani v okresnim preboru

Reagovat
smazaný uživatel

v okresu dostaneš CK za to, cos ani neuděla...

Reagovat
Kokesh

Ztratit naprosto krásně vyhraný zápas kvůli takové klukovské chybě...už nám asi hodně dlouho nedali gól z jasnýho offsidu, tak to vyšlo na dnešek. Ale myslím si, že pokud to bude výhra pro domácí, že se nemají fanoušci čím chlubit....

Reagovat
FORZAMILAN

Pippo se už dotáhl na Raula,oba mají po 70-ti golech v pohárech................

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som to chcel napisat .... stale je to snajper sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Tak to mrzí 2x....takovým gólem se nemá slavit žádný jubileum.

Reagovat
Shevchenko

Mu to moc vadit asi nebude.

Reagovat
panca

trosku mi to pripomina zapas ac juve

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to bylo obracene tak uz tady vidim prispevky tipy ze realu se zas nadrzuje atd atd

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi dává Realu ochutnat vlastní medicínu...hořká co?

Reagovat
DreamTeam

horka ne..podtrhuje to marnost AC:)

Reagovat
smazaný uživatel

marně si vzpominam, kdy že dal Real gol z ofsajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

simulace

Reagovat
smazaný uživatel

to děla kdekdo.

Reagovat
smazaný uživatel

málokdo s takovou intenzitou a systemačností...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, když si vzpomenu na Busquetse, ktery tomu přidává ještě ladnost pádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten spadá do toho "málokdo"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pippo je prostě bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli lidská demence nezná hranic, ale podle tvého příspěvku asi jo. Promin že gol z 1,5 metru do prázdné by dala i moje babička. O druhém golu si udělej obrázek sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol z 1,5 metru je kolikrat těžší dát než z 17

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi dosti naivní, z té pozice kterou měl při první golu by dal gol každý.

Reagovat
smazaný uživatel

a mít průměr 1gol na2zapasy za celou karieru je taky naramne snadny zejo

Reagovat
Kokesh

Kde by to vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi nepamatuješ jak mu to střílelo v 90 letech ve všechn týmech, kde byl?

Reagovat
Kokesh

Co jsem tak shlédl wiki, tak takový průměr nemá ani omylem, to sis asi vycucal z prstů.

Reagovat
smazaný uživatel

se na ní podívej znova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rino

Reagovat
Shevchenko

A Auxerre zase vede.

Reagovat
smazaný uživatel

inzaghi je parodie na fotbalistu. toto ho nemože ani mrzet. a to že dal v pohárách kolem 70 golu. kdo ho zažil tak bude vědět že 69 z nich bylo po abnormálně velkém offsidu. nic neumí ten kluk. nenávidím real, ale toto si nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

komplexáku

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli víš co to je komplex????!!!?? ale asi ne jinak bys to neříkal. protože když vidím to tvé příspěvky tak nevim kdo je zakomplexovaný. ale nebudu tě tady urážet, mě stačí že já a 99.999999% světové polulace má na něj stejný názor jak já.

Reagovat
Kokesh

Je fakt, že je to neskutečný dřevo a nekop, ale fotbal není jen o technice, kličkách apod. V týmu potřebuješ dříče jako je třeba Gattuso či hráče, který ti ten gól vždy umí dát - a to je právě ten dřevák Pippo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně jde na hřiště můj jedinej oblíbenej hráč AC Milán... Clarence Seedorf

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra skluzuje

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole. Jeden gol po dvou haluzich (Pepe uklouzne a Zlatan se ukopne) a druhy po metrovem offsidu.

Navic, jakmile dal AC vyrovnavaci gol, najednou je vsechno boli, chytaji je krece a polehavaji...

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

čo aj Pirlo už nevládze?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,po 10ti minutach si vsiimnou,ze real stridal,dobry no...Capek

Reagovat
smazaný uživatel

Uzenáč

Reagovat
smazaný uživatel

Starší pomalu chápou

Reagovat
Rssa

A Gattuso už koučuje Že by začátek zářivé trenérské kariéry?

Reagovat
Kokesh

Ten má v hlavě tak vymeteno, že by mohl kočírovat možná tak Slavoj Houslice.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

SPRAVEDLNOST EXISTUJE !!!

Reagovat
Shevchenko

No a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Pedroooooooooooooooooo

Reagovat
Carlos Juan Pablo

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
lnterista

Jose doma neprohrava

Reagovat
Lubinterista

aspoň že t ak

Reagovat
Kokesh

Já se poseru. Milán nevyhraje NIKDY!

Reagovat
smazaný uživatel

A je to 2:2

Reagovat
DreamTeam

taliani pojebani

Reagovat
smazaný uživatel

ahahahahahahahahahahahahah... a teraz placte

Reagovat
smazaný uživatel

do pr.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o toto viac ma to potesil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Taky

Reagovat
madridcan

Reagovat
Kokesh

Hajzle nepřející.

Reagovat
smazaný uživatel

proč nepřející? Já přál AC a to na plnej knedlík

Reagovat
smazaný uživatel

To je jinej level.

Reagovat
X-bano-X

hh to je zapas

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOl

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazieee

Reagovat
smazaný uživatel

Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Yesssssss Yesssss

Reagovat
smazaný uživatel

Milanu ani rozhodci nepomohli

Reagovat
DreamTeam

tak si rikam jestli dnes nemel chytat Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

u Vás zase Alonso

Reagovat
DreamTeam

on Alonso zachranoval dva jasne goly

Reagovat
smazaný uživatel

mám dost

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo nebreč!

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle mohl Abbiati chytit...

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Shevchenko

Ofsajdy 9:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pohlad na Gattusa : NA NEZAPLATENIE

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

presne :D nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlnost prece jen existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pipov sklamany vyraz, k nezaplaceni .. moze byt radi za ten bod, Milanisti

Reagovat
smazaný uživatel

nenudil jsem se

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Střídání Realu vyšly

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej a pro mě trochu nečekanej bodík. Díky, merengues .

Reagovat
smazaný uživatel

Miláňané nesmúťťe

Reagovat
Shevchenko

Proč bychom měli ? Ty a ta tvoje parta jste neskuteční, nikdo se tu do vás nenaváží a vy se tu chováte jak hovada.

Reagovat
panca

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak , frajírci z Realu. Nosy nahoru a pod'me honit z Kristýnky.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina , ne všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mi dal Leon 5b v tiplize

Reagovat
Jajinek

Opět jsem se výborně bavil, díky Ligo mistrů!!! a to jsem ještě neviděl ty kusy v Žilinské síti...takže sestřich mě dostane asi do extéze.

Jinak remíza spravedlivá. Pippo je prostě borec a Ronaldinho musí sedět. Robinho je pro hru AC daleko důležitější. Pro nadcházející derby je dobře, že Real vyrovnal, ta výhra by je mohla posadit hodně na koně.

Josého sprint pro Albiola... úplně jsem si posteskl...

Reagovat
$dolar$

sestřich jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

přepracování a demence udělá své...

Reagovat
$dolar$

jen to prepracovani, v tvem pripade se o zadne demenci bavit nemusime

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přepracovaní, aha...

Reagovat
Jajinek

co děláš...makám jak šroub...

Reagovat
lnterista

Jose chybi moc

Reagovat
Tsigi

Ronaldinho je definitvně mrtvej. Nevylučuju, že se někdy ukáže proti Lecce nebo někomu takovýmu, ale na LM proti špičkovýmu soupeři už fakt ne. S Robinhem by byla aspoň šance na něco. Takhle byla levá strana 60 minut k ničemu. Já bych nejradši vyzkoušel nějaký zápas od začátku s klasickým dvoučleným útokem. Nemůžu si pomoct, ale pořád si myslím, že tak b se potenciál útočných hráčů uplatnil nejlépe

Reagovat
Jajinek

no tak to tvrdím pořád že na dva hroty...Pirlo pod Patem a Ibrou a Pippo s Robinhem do toho jako žolíci...

Reagovat
Tsigi

Ono teoreticky by se mohl zkusit i Robson pod útočníkem. Neříkám, že by tam zaříl, ale při celkovým ladění zálohy by se to mohlo zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho že je totálně mrtvej? S takovýhlema prohlášeníma mě nes*r.. Koukal ses vůbec na ten zápas? Rozdával nejkvalitnější přihrávky na hřišti.. Je pravda že Robinho by byl platnější, ale Ronaldinho vždycky byl a bude největší machr fotbalu.. Ještě zamaká.. Běž si komentovat statusy na Fejsbuku..

Reagovat
smazaný uživatel

..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý zápas, příští rok zas.

Reagovat
smazaný uživatel

Stratili sme dva body ale sme zatím neporazitelní

Reagovat
smazaný uživatel

ste na najlepsej ceste dosiahnut vase maximuxm - osemfinale

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický Milan po haluzy a gólu s ofsajdu můžou být za plichtu ještě hodně rádi. A to co předváděli za stavu 2:1

Reagovat
DreamTeam

mnohem horsi je ze tohle ma byt spicka Italie

ta liga uz je tam asi hodne spatna

Reagovat
GEGE

S té výhry bych stejně něměl ani takovou radost když byl druhý gol s ofsajdu...Allegri měl konečně koule na to nasadit Pippa do LM aspoň na 20 minut a jak se to vyplatilo...Jinak výkon slabota Real byl lepší...Abate dneska celkem příjemné překvapení čekal sem,že bude hořet ale zvládal to dobře...

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo

Zlatan

Pepe

Iker

Krystýna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo vůbec může bejt rád že dohrál

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

S Ikerem nesouhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

No ten gól byl jeho jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si no.

Reagovat
Footballer

Pippo

Zlatan

Gattuso

Iker

Kristínka

Pepe

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted jsi me fkt rozesmal ...za co palec nahoru zlatanovi?....a Inzaghovi asi za ten faul na Xabiho a gol z km ofsidu???

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří FCB a jeho nadržené antimadridistické kecy

Inzaghi a jeho divadýlko

AC a jeho zdržování

Webb a jeho souputníci

Reagovat
Shevchenko

yarda a jeho oblíbený " " To vděčíme tobě, že ho tu zavedli, ne?

Reagovat
Yanek

yarda má dnes den, jen ho nech ať se pořádně vyřádí, řekl bych že ho to musí hrozně uklidňovat blít v diskuzích...

Reagovat
smazaný uživatel

píšeš blitky

Reagovat
smetos

dobre zneutralizovali Ronalda, ale zbytek neuhlidali. Vysledek 2:2 musi brat vsemi deseti. AC prakticky nic nevytvorilo, byla to hra na kterou uz jsem si od nich zvykl a kterou praktikujou posledni dva roky. Ronaldinho s Patem neviditelni, Ibra vecne ofsajdu. Hraci AC se musej pipovi klanet. Ikdyz byl prvni gol usmudlany a druhy z metroveho ofsajdu. Vic nez osmifinale od tohoto tymu necekam.

Real naopak hral svoji hru, ikdyz v nich nebyla takova pohoda jako pred dvema tydny, nebo v lize. ROnaldo dobre zneutralizovanej zdvojovanim a ostatni hraci se taky nepredvedli. Radostny gol v 94 minute a jako vzdycky hysterie v podani Murinha

Reagovat
Yanek

Nebudu číst jak tady všichni plačou, že druhý gól Pippa byl offside. Fauly, které dělal Real zejména v první půli byly přehlíženy. Stačilo se podívat na monokly Pirla, Ibry. Celý tým skvělý výkon, škoda toho gólu, mohly to být 3 body. Každopdáně GRAZIE MILAN, VELIKÉ GRAZIE!

Reagovat
Kokesh

Tak to si děláš fakt už prdel. Skvělý výkon? Panebože, v některých momentech zápasu jste hráli i doma naprosto druhé housle a ty svůj tým ještě pochválíš.

Reagovat
Yanek

Bože, vždyť makali, snažili se bojovali, nechali tam srdce, zejména v druhém poločase.

Ještě tu někdo začněte vytahovat že sme si ten bod nezasloužili, to je to samý co s Juve, dostanem 2 góly, máme plno šancí nedáme. Prohrajeme, nikdo tu nebrečel, takový je fotbal.

Reagovat
Kokesh

Ok to beru, ale váš útok bych za nic nechválil.

Reagovat
Kokesh

Štve mě to jen z toho pohledu, že jsme dnes mohli v poklidu vyhrát a nestresovat se do konce zápasu. Tu remízu nakonec beru. Je úsměvné, že "megahvězdy" Pato, Ibrahimovic, Ronaldindo za oba dva zápasy nedokázaly prakticky nic a patřili k nejhorším hráčům - být Pippem, tak jim dám v šatně pěknou čočku. Mrzí mě, že 14 dní nazpátek sem vychvaloval Pepeho do nebes a teď poslední dva zápasy neuvěřitelný minely a nejistota. Wake up.

Reagovat
Yanek

Ronaldinho(příště správně, zaslouží sí víc úcty než ten nagelovanej spratek) nemá formu a hraje prd, neváží si. OD začátk uměl hrát Robinho. Ibrahiumovič to odmakal s monoklem na oku tak pšt a Pato nic moc, už asi 3x zápas, první věc v kerý ti dávám za pravdu a asi i poslední.

Reagovat
Yanek

*Ibrahimovič, 3.

Reagovat
Rssa

Asi zasloužená remíza, která mi ukázala minimálně 2 věci, díky kterým už žádný soudný fanoušek Realu nemůže nadávat Barce:

1) Ronaldo je simulant, zákeřák, poseroutka a psychicky labilní blbec - 1. fuck off pro kritiky Busquetse

2) Iker Casillas nedokázal změnit směr pohybu díky nečekanému letu míče - 2. fuck off pro kritiky Valdese

3) Pepé je stále stejně slabý článek obrany Realu jaký vždy byl. Ten už se nezlepší

4) Di Mária je příjemné překvapení. Fotbalově mu to jde a má velké plus, že v té šanci v prvním poločase v pokutovém území nenafilmoval pád. Být tam CRonaldo, tak už řve na plné kolo, že má zlomenou nohu

5) Příkladné ukázání si Leona, kam chce přihrávku a načasování Benzemy

6) Obrana AC je chabá

7) Pippo je stále dobrý

8) Rino je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si to zabil s tým Pepem

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužená remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zase vymen spodni pradlo a bez si lehnout, rano musis do skoly.

Reagovat
smazaný uživatel

v dalsom zapase Realu si analyzuj aspon 5-6 hodin cely zapas a ked nejaky hrac zle prihra alebo si pluvne na zem, nezabudni to tu sem prist napisat...

inak neviem v com si lepsi od tych co rypu do Busquetsa a Valdesa, ked ty rypes do Ronalda, Ikera a Pepeho

Reagovat
smazaný uživatel

Jose to dnes trochu nezvladl se stridanimi. Ale na druhou stranu nahradnici nam zaridili bod. Ale Benzema je fakt marnej Proti provinčnimu Herculesu hraje jak pán, asi jen zablesk. Dnes už byl zase ve starych znamych kolejich. Jeden vybojovanej balon, a nahravka na gol...Jinak zase tragikomedie

Reagovat
$dolar$

Hral chvili, prisel mi celkem dobrej, lepsi nez ze zacatku sezony a prihravka na gol hezka i necekana

Reagovat
smazaný uživatel

Prihravka dobry, proti tomu nemam ani ň. Ale jinak jeho pusobeni na hřišti bylo dneska hrozne. SKoro žádný přínos, to tam mohl nechat unavenyho Gonzala.

Reagovat
$dolar$

No jenze tam nehral skoro nikdo, to byla slaba chvile celyho Realu, nedarilo se, s tim sam nic neudela... Ja osobne ho hodne kritizuju, ale za dnesek zrovna ne, jeste mu trochu verim

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho to dnes podle mě trošku provařil. Měl střídat jasně dřív, nemuselo dojit k tolika přečislení, k tolika akcim AC. Vždyť Ozil, byl druhej poločas neviditelnej, Ronaldo taky, Xabi, Khedira, Di Mariu pak stahl...Ale odešla zaloha To se nesmi stat, at da pauzu hráčum, nebo at strida driv.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
madridcan

Nesmejem sa ani nic podobne,nebudem riesit gol z ofsajdu-minuly rok Ac neboli uznane dva goly v sucte k tomu,ze mala byt piskana minuly rok penalta na Benzemu sme si kvit.Ale chcem povedat aky som hrdy nato,ze fandim prave Realu Madrid,ze bojujeme do posledneho dychu.Nic v zlom AC,ale tri body ste si nezasluzili a za to natahovanie casu duplom nie.Prajem vela zdaru proti Ajaxu

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu , výkon byl zas špatný. Mužeme být rádi za bod a já za něj rád jsem. Jinak palec tobě za normální komentář

Reagovat
$dolar$

Ale Inzaghi ma v hlave totalne vymleto To je vazne naproste kréťan a mel dostat jasnou redku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle me mel jit ven..

Reagovat
Chazy

A jen tak mimochodem dolare, Berdych prohrál s Kamkem

Reagovat
$dolar$

Jj dival jsem se na celej zapas soubezne s fotbalem Ani jeden BB, naprosto marnej, bez zajmu, prisel mi nejakej utahanej, dovolit Kamkemu 11 BB to neni u hrace top10 normalni... Doufam, ze se na turnaj mistru nedostane... nema tam co delat

Reagovat
Chazy

A tak sezonu měl dobrou, pokud ty body získá, tak si to zaslouží. Ale strašně tam vyhoří. Je škoda, že toho top 10 hráče furt nemáme. Buď má nějaký zranění a dohrává sezonu, nebo jinak fakt nevím.

Reagovat
$dolar$

Podle me na to nema proste fyzicku. Nejvic se mi letos libil na French Open, tam hral svuj nejlepsi tenis, ale dosla mu sila proti Robinovi a vypadnul. Na Wimbledonu to bylo docela stesti, ze se dostal az do finale. Ale v soucasny dobe mi prijde, jako ze uplne vyhorel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. I žlutá by byla moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Inzaghi jen zkratoval a strčil ho... což je neškodné a daleko lepší, než kdyby na něj udělal nějakej brutální skluz. S takovými vyjádřeními bych se mírnil.

Reagovat
Josifek

Nakonec docela zaloužená remíza, docela očekávána a příjemná. Myslím, že dnes jsme herně nebyli horším týmem, AC navíc dalo gola z offidu, jsem rád že jim ta patnáctiminutová zkušená zdržovačka nakonec nevyšla..

Čapek borec jak si asi po deseti minutách všiml, že je na hřišti Pedro Leon.

Pirlo, Di Maria, Rino, Pipita, Xabi (ta přihrávka Benzemovi, který pak přihrál na gol Leonovi byla geniální!) -

Reagovat
Rssa

a Ronaldinha, že vystřídal si Čapoun nevšiml vůbec

Reagovat
sansiro

Doufám, ze Ronaldinho konečně dohrál. S ním na hřišti máme vpředu o hráče méně. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív jsem si myslel, ze by bylo dobre, kdyby Real dneska prohral. Postup by to Real nestalo, ale hracum by to ukazalo, ze kdyz jim stoupne slava do hlavy, prestanou behat a zacnou si myslet, ze se to vyhraje samo, tak to je spatne. Zatim Realu vychazelo hodne a nejaka facka na probuzeni by neuskodila.

Ale to zabojovani a vyrovnani v posledni minute je jeste mozna lepsi nez ta facka. Dokazali se jeste hecnout a dokazat si svou silu.

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi ...nevim co to melo znamenat na Xabiho...a pak se raduje jak kkt z branky kterou dal s metrovym ofsidem

a tenhle hrac se ma rovnat s Raulem?

Reagovat
Inzaghi

Škoda. Byla by to satisfakce za Juve a proti těm portugalským šaškům by to obzvlášť potěšilo (jejich fanoušky, např tady, není ani potřeba zmiňovat). Jinak je Real samozřejmě někde jinde, hlavně v záloze. Allegriho rozhodnutí mi někdy nepříjdou ideální, oba dva zápasy jsme Real bránili v sedmi lidech a očividně to nestačilo. Pippo je prostě největší frajer a být zápas o dvě minutky kratší, usínalo by se jako dlouho ne... FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi.. odpustena cervena a gol z ofsajdu... ked ma v sebe stipku ferovosti tak Webbovi da minimalne fajku

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

To je vyborny jak si tu kazdej otevre hubu na Ronaldo, ale ten kroscek Inzaghiho je uplne v poradku a normalni, to neni zadnej zakerak

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že tam je 5 rozhodčích ale ofsajd jako prase neviděj jinak milan hnus co předváděl na konci škoda že sme nevyhráli milan nesmí postoupit HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

skoda chtel jsem se moc smat namachorvanym fanouskum Realu

Reagovat
Tomanatura

Dinho musí odejít, tam už mu pšenka nepokvete Ale kam s ním?

Reagovat
$dolar$

Brazilie...

Reagovat
Tomanatura

Na to je ještě moc dobrý.

Reagovat
Tsigi

Emiráty nebo domů. Velkoklub ho nevezme a malý ho nezplatí

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi je zákeřný prase

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutní kravina.

Reagovat
Mr.Jindros

Nic zákeřného neudělal.

Reagovat
Xavi

Reagovat
Biozdenda

ale klidek, jen ho strcil do zad..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Webb opet zaslouzi pochvalu Opet utkani skvele zvladl

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad nejvetsi traga mezi sudima, pokazde, kdyz piska, tak to nezvladne...

Reagovat
Chazy

No to je příšerná blbost :))

Reagovat
panca

btw co hraje allegri za styl s milanem? s cagliari takovej peknej ofenzivni fotbal a ac nakopava balony nestou a pirlem. Ani jeden zaloznik nepomuze v utoku. Porad stavi dinha, kdyz ma robinha nejak nechapu.

Reagovat
sansiro

Mám úplně stejný názor. Ibra s Patem si pro to museli chodit hodně na naší polovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobrý, bojovný výkon. Z počátku jsem Maxovi nadával za střídání Pippa, ale teď musím jen uznale pokývat hlavou. Po dlouhý době se mi líbil Rino, kterej byl opět buldokem z kterého jde strach. Konečně . Ibra pracoval skvělě pro tým. Úžasný hráč, doufám, že mu to tam v příštích zápasech padne. Pato mě opět příliš nepřesvědčil. Dinho si nedokázal poradit s tvdou obranou Realu.

K druhému Pippově gól: ano, offiside to byl.. O tom žádná. Na to jak starostlivě nám to postranní pískali, tak teďka udělalí obrovskou hrubici. Ale nezlobím se

Pippo je přesně ten typ hráče, kterého milují jen hráči týmu ve kterém hraje. Jeho štípaní,pošťuchování a všemožné jiné provokování obránců je prostě skvělé.

Maxova základní 11 byla výborná, snad možná místo Dinha Robsona.. Ale tak co.. Tenhle bod má obrovskou cenu. Děkuji celému týmu za předvedenou hru. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda ale - pokud chce AC letos opravdu hrát finále LM, tak je před něma hoooodně práce. Real je v obou zápasech přehrál. Mě ta jejich hra nějak neštymuje. Nemá to formu, nemá to tvář. Je to jen taková mozajka různých neučesaných akcí. Dalo by se možná říct, že je to variabilní a pro soupeře nečitelný, ale mě to přijde takové nesehrané ... Divné. Nevím, jak to mám popsat, ale tak každej to asi viděl, že jo ...

Reagovat
Kokesh

LM chce hrát Real, né AC.

Reagovat
Inzaghi

Je to tak. Měl tam od toho být Allegri, aby tomu dal tvář, ale nejde to vidět a není to jen jeho vina. Ten tým prostě nemá perspektivu, i když už to není tak hrozné jako roky předtím a stačilo by některé hráče zapracovat do základu, případně dva přikoupit. Zkoušet sehrávat hráče jako Seedorf nebo Gattuso se zbytkem týmu a čekat přitom od Milána atraktivní podívanou prostě nemá cenu, obrana hraje každej zápas v jiným složení, v útoku hraje o jednoho hráče míň než na papíře... Přitom, jak říkám, ta cesta není až tak trnitá.. Stačí přesvědčit Papu, aby hrál kraj, druhej Luca, k Thiagovi koupit Luize, do zálohy Prince s Flamsterem a koupit "Seedorfa II", aby se tým zbavil závislosti na Pirlovi, a pak už jen střelit Dinha dokud to jde a nechat hrát Robsona.. + pár adekvátních hráčů na lavici, případně zkoušet primaveru.. Ale s tím, co tam teď Allegri má nemůže tomu týmu dát tvář, jako to dokázal Mourinho za pár měsíců s Realem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný fotbal, dneska jsme podali x krát lepší výkon, bylo tam víc bojovnosti pohli tomu také Silva a Abate kteří zahráli skvěle...nechci tu polemizovat o gólech (Pippo je parádní, pohyb, výběr místa,přejumu ty góly když nemá tolik šancí) Jsem spokojený s předvedenou hrou, bohužel to dopadlo tak jak to dopadlo ale nevadí jedem dál! FORZA MILAN!

Reagovat
vanGomm

Zápas určitě ovlivněn.Tím,že rozhodčí uznají gól z ofsajdu už ani nepřekvapí,ale to ovlivnění je ode mne myšleno že rohodčí nedá červené karty AC Milanu (pravý bek,Inzagi a Ibrahimovič).Z toho ty první dva se měli pakovat za stavu 0:1.A v 9 lidech se hraje už dost špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas dokázal několik věcí:

1) Real na to po letech má.

2) Webb je neschopný k.kot

3) AC jr nejnesympatičtější klub Serie A

4) Inzaghi je sice střelec, ale blbec.

5) Komentář Čapka je směšný (opět)

Díky Pedro a Karime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

1,2,5-souhlas, ty zbylý dva nestojí za řeč

Reagovat
Shevchenko

Webb rozhodně není neschopný..

Reagovat
Shevchenko

Nezklamal si.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
X-bano-X

6. Ronaldovi sú už simulácie cudzie a je to charakter.

7. Marcelo proti dobrým hráčom horí ako papier.

Reagovat
DreamTeam

hm..Pato si moc nezahral.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo dnes horel?

Reagovat
DreamTeam

ja si vsimnul akorat jak horela obrana AC pri Marcelovych prunicich ale kazdy tomu rika jinak

Reagovat
X-bano-X

Všetky!!! centre Milána šli z jeho strany. Alebo snáď nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Gol šel z Ramosove strany, takže :

Reagovat
Kokesh

Jjo dneska se ta kritika proti Marcelovi fakt hodí. Strč si ty svoje komplexy víš kam...to už je ubohost.

Reagovat
X-bano-X

Aká úbohosť?Aké komplexy? Hrá beka tak má brániť čo z toho, źe je vpredu nebezpečný, keď potom nestíha pokryť hráča na svojej strane.....

Reagovat
Kokesh

Tak tohle už je moc. Slovo moderní bek ti asi nic neříká, co? Budiž, když vy máte na levé straně to "jen bránící" francouzský kopyto.

Reagovat
X-bano-X

Francuzsky kopyto? , takže moderný bek je ten čo nebráni hej? Pekne daj ešte niečo, dnes tu píšeš ako z veľkej knihy. Ako vidím pán je odborník na teplú vodu

Reagovat
smazaný uživatel

"7. Marcelo proti dobrým hráčom horí ako papier. "...

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo hořel Hlavně že Pato nebyl celý zápas vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Věci někdy nejsou tak jak vypadaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě mnohem lepěí fotbal než v Madridu. Asi zasloužená remíza. Milán větší rychlost Realu doháněl bojovností. Pippo je fakt neuvěřitelnej. V 37 je to úžasný. U druhýho gólu ale fakt nechápu čárovýho. Co se týče vyrovnání Realu, tam zase nechápu milánskou obranu. V šestnáctce nebo těsně kolem ní jsou vlastně všichni rossoneri a stejně stačí jedna kolmá přihrávka a hráč má kolem dva metry místa...

No nic, zvládnout Ajax a Auxerre. Forza MIlan!

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nas.ranej....jen co nastoupil Inzaghi na hřiště měl po minutě dostat červenou kartu a tudíž by nedal ani gol....a druhej gol AC to je výsměch fotbal...pan Howard Webb se svým pomezním by měli ukončit kariéru za kiksy v LM i na MS v JAR!!!!

Reagovat
One-Real

Takovýhle bod moc potěší a sem rád, že spravedlnost existuje.

Casillas -> co měl mít, to měl...za stavu 0:0 Ibrova chycená tutovka, ten gol mu snad nikdo za vrub dávat nemůže, to byla pořádná haluz

Marcelo -> opět výborný, hrozně se mi líbí jeho výbušnost a i razance se kterou do soubojí jde

Pepe -> dobře předskakoval, vybojoval hodně míčů, škoda toho sklouznutí, které nás stálo výhru

Carvalho -> ukázka toho, jak předvídavost a zkušenosti dělají ve fotbale své

Ramos -> slušně se pokoušel a odebíral míče

Khedira -> vcelku neviditelný, svou práci si odvedl, střelou pěkně zahrozil

Xabi -> neměl žádný geniální záblesk, ale je to ten starý dobrý Xabi z Liverpoolu, podrží míč, rozehraje, hezky se na něj kouká

Ronaldo -> dneska dobře pokrytý, až na střely moc nerahrozil, ale každý den holt není posvícení

Ozil -> dneska trošku zastíněn ostatními a nehrál to, na co jsme si v posledních zápasech navykli, věřím že se do toho zase dostane

Di Maria -> ten chlapík se mi líbí čím dal víc, takhle se bojuje za Real :)

Higuaín -> dal gol, zkoušel to, oproti některým zápasům se mi líbil

----------------------------------

Benzema -> vypadá, že jde nahoru, tak doufám že mu to vydrží a zahraje si co nejdřív od začátku

Reagovat
Kokesh

Souhlasím ve všem. Jen jedna drobnost - Pepe neuklouzl, to byla jeho nešikovnost - jen prostě netrefil balón.

Reagovat
X-bano-X

S tym Marcelom si snaď robíš srandu nie? Veď všetky centre šli z jeho strany + to ako divol cez Gattusa, ktory za to ešte dostal kartu to snáď cvičia s Ronaldom

Reagovat
Kokesh

Reagovat
madridcan

Reagovat
One-Real

Tohle má být pokus o provokaci či co? Jeden gol byl po chybě Pepeho, druhý být neměl. Marcelo bojoval o každý balon, útočil, kombinoval, moderní bek a já jsem s ním spokojenen.

Reagovat
X-bano-X

Vidíš že by som ho vinil z gólu? Písal som že všetky centre AC do 16 Realu šli z jeho strany čo je fakt, žiadny výmysel, alebo blbina, to že to AC nedokázalo využiť a stopéri si s tým poradili je super ale nič to nemení na fakte, źe tie centre tam prišli, čomu mal Marcelo zabrániť.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už chceš kritizovat, tak si vyber aspoň něco, co za kritiku sedi, Pepe, Iker, Ronaldo...ale ne jeden z TOP dnesnich hracu.

Reagovat
One-Real

Když hraješ v bloku, tak centry prostě přicházejí, Real to měl veprostřed ošéfované a žádné velké nebezpečí tam nehrozilo, navíc ty centry nebyly z žádných nebezpečných pozic, takže si svojí kritku strč za klobouk.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ser na to radsej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadskočit tak mu ten magor zlomil nohu Ale na Tebe to sedí no

Reagovat
X-bano-X

Nj hold keď ide o Real už aj za myšlienky súper dostava karty.....

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Jasne ze ano, a ne jen kdyz hraje Real. Gattuso do toho sel jak hovadu. Ze byl Marcelo pohodovi a stihl nadskocit, tak to faul neni. Ale kdyby to nestihl, tak a gattuso mu prejel pres lytka, tak uz to faul je. Takze o faulu nerozhoduje to, jak hral faulujici hrac, ale to, jestli faulovany ma strach o sve nohy.

Navic Gattusuv skluz byl hodne nebezpecny. TO nebylo pohe zduchnuti, jemne podrzeni, ktere kdyby Marcelou ustal, tak se nepiska. Ale dlouhy a nebezpecny skluz. A decela si troufnu tvrdit, ze jsi fotbal nikdy nehral, kdyz nepochopis, ze se pred takovymi skluzy nekdy radsi uskoci.

Reagovat
X-bano-X

Futbal som hral aktívne 7 rokov....a k téme Gattuso dostal za "faul" v ktorom sa hráča ani nedotkol žltu. Takže si pozri čo robil Pepe pred prvým gólom, keď ho Ibra obišiel......je to to iste len s tým rozdielom že Gattuso tu loptu chcel hrať ale minul kým Pepe už videl že ho Ibra obišiel a tak po ňom švihol nohami......ja nemám problém kritizovať našich, čo som už častokrát aj spravil. Či to bol Villa, Sergio,Alves,Keita ale aj Andrés či Leo. Lenže keď sa niečo také spomenie pri Madride, hneď je to barcelonský odpad, hajzel Busquets a letec Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Být fanouškem Barcy, styděl bych se za tebe...děláš jim fakt čest

Reagovat
X-bano-X

Zato ty robíš česť snáď len sebe, keďže nik iný sa k tebe nepriznáva.

Reagovat
smazaný uživatel

Na víc se nezmůžeš? jak typické....

Reagovat
X-bano-X

Nenapísal si tu ani blááá. Nič konštruktívne, len taký poloprd s nadávkami a pózami. Tak to gratulujem. Reagovať na presne popísaný zákrok takto......... typické. Človek vraj môže klesnúť hlboko ale ty sa zdáš že nemáš dno

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž mi jedinou nadávku, či pozu kterou jsem použil v tomhle vláknu. Ke všemu jsem se vyjádřil ze svého pohledu bez jakkýchkoliv emocí, maximálně jsem si možná mohl odpustit to rýpnutí do Barcy ale to bylo beztak zcela legitimní...Někdo jako ty mě absolutně nemůže urazit, tže v tom můžeš v klidu pokračovat. Sice ti to moc nejde, ale je to tak jediné na co se zmůžeš

Reagovat
X-bano-X

"Typický příklad totálně zabedněného a neobjektivního fanouška fanouška..." si pózer ako vyšitý. A nemám dôvod ťa urážať, nejako sa netúžim baviť s ľuďmi tvojho typu. Najprv si prečítaj celé vlákno, potom si prečítaj posty od človeka na ktorého reaguješ a potom skús niečo napísať.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozérství = faktické zhodnocení nesmyslných příspěvků? Tak to pak asi jsem, no...Vše jsem samozřejmě četl, a? " A nemám dôvod ťa urážať, nejako sa netúžim baviť s ľuďmi tvojho typu." Jediné v čem máš pravdu a s čím souhlasím. Být tebou bych se toho držel, na to rozumět lidem mého typu evidentně stejně kapacitu nemáš... v žádném případě ti ale nechci brát krásné iluze, klidně si dál fandi svým vysoce subjektivním způsobem, když tě to dostatečně uspokojuje..jen se pak nesnaž něco hodnotit objektivně, zbytečně se ztrapňuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Typický příklad totálně zabedněného a neobjektivního fanouška fanouška...Marcelo hrál svůj standart, rozhodně byli na straně Realu horší hráči...K tomu údajnému divu: nadskočit musel, pokud nechtěl skončit s ošklivým zraněním, navíc nijak nesimuloval jako Kristýna ani se nehádal...i když ho Gattuso nezasáhl, tak přesto je u takových zákroků trestný i úmysl...Běž se radši věnovat Pepkovi, Valdésovi a Busquetsovi za to jak se předvedli v Kodani

Reagovat
X-bano-X

Trafil si klinec po hlavičke

Reagovat
Shevchenko

První poločas od 20 minuty byl dobrý, ve druhém měl přijít od nás tlak a přišlo hovno. Díky bohu za Pippa, to je prostě stroj na góly. Ale z výhry bych se teda moc neradoval, Real zaslouženě srovnal. Kdyby to nebyl ofsajd, tak mě ten gól z 94. minuty zabije. Čekal jsem, že by mohla na Ronalda platit Abateho rychlost a nezklamal. Bohužel jsme přišli o možnost být první, takže v případném osmifinále už tradičně na angličany. Snad se už rozhodne v Auxerre, ale Ajax doma bychom měli dát.

FORZA MILAN!

Reagovat
Jajinek

Co je ale špatné je, že jestli se Dinho odepíše už po zimě...(což není nereálné) a Allegri pochopí, že má hrát na dva hroty, tak se asi v pokusí o Kaká a to by měli vyhráno...a my utřeme...

Messi prohlásil, že Moratti vtipkuje, Rooney podepsal smlouvu a teď ani Kaká....neeeeeee

Reagovat
lnterista

ty veris v Kakace kdyz ted podepsal Sneijder...kam pak snim? Kaka urcite ne

Reagovat
Jajinek

vždyť si dělám srandu...

Reagovat
lnterista

uz jsem myslel ze Msgoo zjistil tvoje heslo

Reagovat
smazaný uživatel

Inak robte dačo s tým trávnikom ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem byl po prvním poločase nas*anej, tak sem druhej poločas jenom koukal s otevřenou pusou. První - Pippo přijde a dá góla, potom offside jak kráva a Pippo dá góla znovu Unfuckinbelievable.

Každopádně bych rád zkritizoval Allegriho. Zajímalo by mě co na těch trénincích trénujou, první poločas snad nevyšla kloudná přihrávka. A to jeho 4-3-3 už mě pije krev. Hrát v Madridu na 3 útočníky bylo naprostý šílenství, a on to hnedka zopakuje ještě jednou doma. Kdyby byla vidět alespoň nějaká souhra, jenže nic takovýho vidět fakt není. My ale stejně hrajeme na 3 útočníky. Kdyby aspoň dávali nějaký góly z protiútoků, jenže oni nedávají. Prostě po takový době už musejí bejt sehratý, nebo tenhle systém jednoduše nefunguje.

Abych se vrátil k dnešnímu zápasu, dali sme 2 brutálně uhaluzený góly a mohli sme dostat opět výklep. Hlavně že Pato, Ibra a Dinho stojí vepředu a nic z toho. Abych jenom nehanil, tak obrana potrdila svou kvalitu a zkušenost.Pochválil bych obzvlášť Abateho a Gattusa, a Pippo už je prostě Pippo.

Reagovat
PJ

Pippo přijde a dá góla.. Až na to, že když dal toho góla, tak už tam neměl bejt

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejný jako ten uznanej gól z offsidu, rozhodčí to posoudil jak posoudil. Je zbytečný se o tom teď dohadovat.

Reagovat
Yanek

Neměl bejt, neměl bejt... Rozplačem se? Je mi trapně když opět opakuju, že to je fotbal....

Reagovat
PJ

To, co předved Inzagli, neni fotbal... Já nebrečim, Real je mi úplně volnej, stejně jako Milán, ale co tam Inzaghi předved, a jestě když to korunoval tim rozhazovánim rukama "co já já nic", tak to bych blil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

A Kristýnu nezmíníme?

Reagovat
PJ

Jo, z toho bych blil taky. Ale ten aspoň nedal soupeři bez míče loktem do zad, udělal vola akorát sám ze sebe...

Reagovat
Rssa

Ne, ten jen pošlapal Abateho. Srovnatelný prohřešek jako Pippo

Reagovat
PJ

Aha tak to sem neviděl, já myslel to jeho divadlo, jak se tam chytal za nos.

Reagovat
Yanek

No vidíš, na to sem uplně zapomněl. Ale Abate je borec snad ty výkyvy formy u něj přestanou.

Reagovat
Rssa

Se koukni. Bylo to mnohem nebezpečnější pro zdraví než Inzaghiho krosček

Reagovat
PJ

To fakt hledat nebudu. Nebezpečnější než loket (a docela prudkej) do zad hráči kterej nemá tušení ze dostane ránu? To ho musel skoro zabít, ne?

Reagovat
Rssa

Šlápnutí celou svou váhou (a Ronaldo těch 80 kg mít bude) na stehno je podle mě horší. Ale oba přežili, takže

Reagovat
smazaný uživatel

Zády k němu po tom co couváš a nevíš kam šlapeš,hrál si někdy fotbal?

Reagovat
Rssa

Hrál a čéče, já na nohy protihráčům nešlapal. Nedělám něco špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna tohle bych C.Ronaldovi nedával za vinu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak bys moh vědět,že když couváš a přesuneš váhu na stojnou nohu tak ji hned nezvedneš

Reagovat
Yanek

Ale notak, to co udělal Pippo byl zkrat, měl nějáké emoce. Ale nikdo nehraje čistě, první půli tam Ramos, Marcelo neustále tahali a rozhdočí to směle ignoroval. Navíc Pippo snad tohle udělal poprvý za celou kariéru, Kristýna to dělá v každým zápase a je jedno jestli dělá simuluje jak prase, modlí si karty pro soupeře nebo dává někomu loktem. Prasárna jak prasárna.

Reagovat
One-Real

Je docela vtipné, že zmíníš Ramose a Marcela, ale Abateho, Gattusa nebo Zambrottu visícího na Di Máriovi necháváš bez povšimnutí.

Reagovat
Yanek

Nebylo tak markantní jak u těch dvou

Reagovat
One-Real

Zrovna u Zambrotty to ty dva v pohodě předčilo, Di Mária šel sám do golu a on tam na něm byl jak ozdoba na vánočním stromečku.

Reagovat
Yanek

Zambrotta bránil, protože nestíhal. Když to byl takovej faul měl Di Maria spadnout, třeba by se pentle pískala. Předčil ty dva? Podiv se na xicht (s prominutím) Ibry a Pirla, to je jak po bitce s deseti karatistama.

Reagovat
One-Real

Z tahání se dělají rány na xichtě? Přijde mi, že trošku nevíš kudy kam. Zambrotta měl hlavně hrozné štestí, že Di Mária neni piča a nešel dolů, protože by se pak měla pískat penalta.

Reagovat
Yanek

Já nikde nenapsal, že z tahání sou rány na xichtě. Napsal sem že Marcelo a Ramos tahali co jen mohli.

Reagovat
One-Real

Podiv se na xicht (s prominutím) Ibry a Pirla, to je jak po bitce s deseti karatistama.

Tak co sem taháš tuhle větu?

Reagovat
Yanek

Protože to tady vypadá jak kdyby AC hrálo hrozně hnusně, Pippo byl největší pi*us kerej měl bejt dole kvůli tomu že dal "ťafku" Alonsovi a Realu se hrozně ublížilo.

Reagovat
One-Real

Tak to máš napsat jako nový příspěvek a né mně, když o tom jestli hrálo AC hnusně nemluvím...my jsme se bavili o něčěm jiném, tohle bych sem nepletl.

Reagovat
Yanek

Začal sem diskuzi s PJem o "faulech" které předváděl Real a AC, ty ses připojil a tak sem ti řekl co sem ti řekl. Tahání a karate sou fauly jako fauly. Dál to řešit nebudu, jdu spát páč vstávám.

Reagovat
One-Real

Tak to máš napsat PJovi a né mně. My dva jsme se bavili akorát o tahání, na nic jiného nepřišla řeč. Já taky letím, dobrou.

Reagovat
Yanek

dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže taky v každym zápase dostává naloženo,jenže tohle už nikdo nezmíní

Reagovat
PJ

Jasně, byl to zkrat. Ale zkrat, za kterej měl jít ven. Kolikrát na červenou stačí se jen po soupeři ohnat, ani ho nemusim trefit... A možná ještě víc, než ten loket do zad, mi vadila ta jeho reakce potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas Takovédle móresy nemůže normální člověk obhajovat, bez ohledu na klubovou přílušnost

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas začal v mírnějším tempu něž zápas na San Bernabeu. První poločas byl Real jasně lepší, jediný kdo se mi s AC líbil byl Boateng a ten Abate,který Ronaldovi znepříjemnoval život. Smutný pohled byl kdysi na vynikajícího Ronaldinha, který se trápí od příchodu do AC. Real dal ke konci poločasu zasloužený gol, kterým se dostal do většího klidu a svoji hru kontroval do Pepeho zkratu. Od té chvíle jsme mohli vidět uplně dva jiné týmy na hřišti, je až neuvěřitelné co jeden gol udělá s psychikou obou týmů. Potom dal Inzaghi další gol, o kterým si udělá obrázek každý sám. Nakonec přišlo zasloužené vyrovnání za minutu dvanáct. Remíza byla spravedlivá podle průběhu zápasu, ale podle hry si Real zasloužil vyhrát.

Ronaldo za divadýlko v prvním poločase

rozhodčí za neodpískaný ofsajd, Abateho stažení Ronalda,nepotrestaný nepochopitelý zákrok Inzaghiho na Xabiho

Reagovat
madridcan

Inak Karim

Reagovat
madridcan

Sa mi pacilo ako ten stryko Faster v brane AC robil opicky pre divakov ked chytil slaby volej Ozila a potom ako plakal na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec ten bod asi bude stacit na prvni misto ve skupine ...z 2poslednich zapasu nam staci 2body a uz je to jasny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Mou nevyhrál. A to byl rád,že remizoval,dle reakcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pozri si radsej highlighty..

Reagovat
smazaný uživatel

.... no já viděl posledních 5 min. nastavení a dle reakcí Moua si myslím,že byl rád,že je rád.

Reagovat
smazaný uživatel

bol rad, ale z toho dovodu ako sa AC k tomu vedeniu dostalo..

Reagovat
smazaný uživatel

To si teda fanoušek Chelsea, dyž hraje tvuj klub a ty se radši koukáš na zapas tymu, ktery absolutne nenavidis. Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

jDE VIDĚT,ŽE NEVÍŠ VŮBEC O ČEM MLUVÍŠ,KLUKU. My už skončili( mimochodem 4:1 ) tak sem to přepnul. A navíc: Dívám se na VŠE. Minule sem se díval na celý zápas Real-AC. Čekal sem zápas a bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

dojemna story

Reagovat
smazaný uživatel

a dost. Val spát.

Reagovat
smazaný uživatel

ten report pisal jiri-fcb ? .. ziadna zmienka o Ikerovom zakroku 1 na 1 proti Ibrovi a potom veta : "švédský obr Zlatan Ibrahimovič, který se pokusil přehodit zbytečně vyběhnuvšího Ikera Casillase.".. zbytocne vybehujuceho ? .. ved mu zmensoval uhol a dostal ho pod tlak, co aj nakonec zabralo..

Reagovat
smazaný uživatel

Lapiz.

Reagovat
smazaný uživatel

uz som si myslel no ... ale aj tak s tym nesuhlasim..

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem ho já! Pro mě jako gólmana nepochopitelný výběh v moment, kdy Ibra na velkém vápně má na kopačce míč ...

Reagovat
$dolar$

Aaaa pan nezaujaty

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujatý, ano, vysoce a pořádně. Nesnáším Real a nesnáším toho náfuku Casillase, co si myslí, že je nejlepší brankář ...

Reagovat
$dolar$

Tak to tady o tobe uz kazdej vi...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak!

Reagovat
smazaný uživatel

Náfuka? spíš poradny flegmatik.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to tak nemyslím. Jeho reflexy jsou pro mě jedny z nejlepších vůbec. Tentokrát nevím nevím, nesedlo mu to. První gól napůl jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tezko rict no

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je

Reagovat
smazaný uživatel

Však souhlas - ovšem jeden z nejlepších

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi by to bolo nechat ho namierit a dat mu cas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned za ním byl Pepe (křitoval ho), takže se nebojím toho, že by z té akce nic moc nebylo. Gól z toho nebyl, mě výběh proti hráči, který má krátce za vápnem nebo na vápně na noze skákavý míč a hrozí to, že mě přehodí, nevyběhl, ale gól z toho nepadl, tak to vyřešil dobře. Přesto může být rád, že to netrefil.

Reagovat
Rssa

Každý ví, že jediné správné řešení by bylo dát mu kolenem při odkopu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no Ibrovi by to nezaskodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My bychom ho na rozdíl od jiných za to nepochválili...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ho chválil, jardíku?

Reagovat
Rssa

Pokud vím, tak Valdese nikdo nechválil.

Ale naopak:

madridcan

03.11.2010 21:43

Ronaldo je pan najvacsi A barcelonsky odpad palte do riti,Abate mu drbol do ohryzku,za tvar sa chytat nemal to je pravda,ale vy s tym hajzlom Busqetsom v zostave nemate co tu plakat.A ano nesimiluje,tam sa sustredte na svojho letcu Iniestu a pšššššt

Velký rozdíl je, že Sergia do obličeje zasáhli a to divadlo potom si měl odpustit, Ronalda do obličeje nezasáhli

Cristiano Ronaldo je větší simulant než Sergio

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina neskutečně

Reagovat
Kokesh

A ještě k tomu doma. Zlatá Slávie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Navodar

tak otrepanejsi vtip ale dam ho sem :) telefona predvolba Ziliny sa meni na 07 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jestli tohle má být nejlepší rozhodčí na světě,tak to snad ať to raději pískají roboti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

no to teda ZDALEKA neni nejlepsi rozhodci na svete! Je velice spatny..

Reagovat
smazaný uživatel

No pískal finále LM i MS,takže asi podle FIFA a UEFA je...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ho tam davaji proto, že je zaruka, že se bude něco dit, a tudiž nebude finale klasicka nuda

Reagovat
Chazy

Tak Webb je vynikající rozhodčí. I kdyby teď zkazil všechny zápasy, co bude pískat, odpískal nespočet výbornejch zápasů a poradil si s největšíma derby co Anglie nabízí. Teď má příšerný období, ale rozhodčí je to prostě neskutečně kvalitní.

Jen má hodně svéráznej přístup ke všem nesportovním hrám, strkanicím apodobně, řeší to radši ústně, než kartama.

Reagovat
Biozdenda

no ja nevim, asi jsem videl vsechny ty zapasy, ktere pokazil.. Myslim si, ze proste nema koule na piskani a jen hru prapodivne ovlivnuje, kolikrat jsem videl, ze hraci obou stran nechapou, co tam blazni a jen krouti hlavou, nacez jim borec zacne neco vysvetlovat.. Takove zapasy pak muzou koncit vselijak, protoze on vsechno pousti a ve vypjatych momentech to muze vest k velkym prasarnam. Hraci vi, ze si muzou dovolit skoro vsechno a ceka je jen ustni napomenuti..

Reagovat
Chazy

Pokud je to jak říkáš, tak mi přijde velice zvláštní, že se dostal tam, kde nyní je.

Reagovat
Biozdenda

no me taky, ale mezi rozhodcima je zajimava hierarchie a neni moc jasne, podle ceho je vybiraji na dulezite zapasy. Treba Lubos Michel mi prisel o nekolik kategorii vys - jistota, presnost a autorita, to bylo jeho. Webb mi oproti nemu pripada casto nejisty, vyroky dost sporne a autoritu si sam nici..

Reagovat
Biozdenda

vypada celou dobu celkem mimo. Kdyz ma piskat, nepiska, kdyz ma tahat karty, netaha, kdyz by mel nechat hru plynout, piska.. Navic by se nemelo v lize mistru piskat anglickym zpusobem jak to borec praktikuje..

Reagovat
smazaný uživatel

no veru.. Webba som nemal rád ani na majstrovstvách a tu sa teda tiež veľmi nepredviedol..

Reagovat
minoLFC

Simone Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak vy, ale já si to jdu dát na videu znovu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra od 9:20 záznam na ČT4, jsem na zápas hodně zvědavej

Reagovat
Shevchenko

Nepracuješ?

Reagovat
herbage

Jsem student, takže ne

Reagovat
smazaný uživatel

zapas druha pulka hnus...Inzaghi je pekny prase...a ten report k zapasu tady stoji za velky kulovy (nerikam ze bych napsal lepsi, ale tohle je snad nejhorsi report co jsem na EF kdy cetl)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inzaghi hrá, len to čo 99 % ostatných hráčov tiež. Avšak sem tam majú hráči šťastie (Pipo často :D ), že rozhodcovia ofsajd neodpískajú.. :D

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim ten ofsajd, ale kroscek na xaviho

Reagovat
vanGomm

Ted ve studiu říkali,že Real Madrid jěště nemá jistý postup.já si ,ale myslím,že má.Real má 10 bodů Milan 5 a Ajax 4.a jelikož se bude hrát zápas Milán-Ajax,tak je Real už v OF.

Reagovat
smazaný uživatel

to chces povedat ze studio ČT je omylne

Reagovat
vanGomm

No tak vzhledem k tomu,že tam jsou 3 odborníci,tak by alespoň jeden z nich měl vědět,že v zápase AC Milan-Ajax buď příjdou o body oba,nebo někdo z nich.a proto je jasné,že oba dva už nemohou ve 2 zbývajících zápasech mít na kontě 10 bodů a Real Madrid už tím pádem na 3.místě skončit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

sak jasne.. to bolo myslene ironicky

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
madridcan

No co sa tu clovek nedozvie o Marcelovi,Pepem,Ronaldovi

1.Tema Ronaldo.Abate mu drbol do krku.Este raz ano nemal sa chytat za tvar,ale teraz ho opat mat za simulanta?Mam pocit,ze vacsina cakala len nato,lebo uz nema nanho co vytiahnut.Ako som uz pisal muzstvo v time s Busqetsom a Iniestom nema co plakat,ale na druhej strane 500 z 1000 komentarov pod barca-Inter bolo o Sergiovi takze ok.

2.Pepe-takze Pepe je vdaka smiesnej chybe priemer hej?Toto moze povedat iba totalny neprajnik alebo zaslepenec.Pepe ci s Albiolom,ci s Carvalhom je jeden z najlepsich obrancov na svete ci sa vam to paci alebo nie.Cim dlhsie to budete popierat,tym viac budete na smiech.

3.K Marcelovi sa ani nebudem vyjadrovat,ma to vazne nebavi.Myslim,ze Ehmmm,Vandertom a One-Real sa tu uz vysmiali dost a snad otvorili oci niektorym.CO si budem nahovarat?Urcite nie...

4.Takze prvy gol je Ikerova chyba ano?Aha vybiehaval,lebo Pippo nabehoval,ze sa Ibra ukopol s tym neratal a bol v protipohybe.Ked sa v dnesnom zapase chcete smiat brankarovi Abbiati je krasny terc aj s tou svojou obrovskou dierou medzi nohami

Reagovat
Yanek

Jenom ke čtverce, Abbi nás drží každej zápas, nedokážu si představit kde bysme bez něho byli. Vzhledem k tomu co předvádí na ten jeho gól nikdo kecy mít nemůže.

Reagovat
madridcan

no a to iste aj k Ikeru,proste vybiehal a islo to do protipohybu.Nebola to taka chyba,ze lahku loptu vypustil ako napriklad Dida u nas minuly rok.Je smiesne za toto sa donho navazat...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ale odborník

a tá tvoja otázka.."Este raz ano nemal sa chytat za tvar,ale teraz ho opat mat za simulanta?" ODPOVEĎ " ÁÁÁÁÁAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŃO...!!!!!!!!!!!!!!! Brad Piť, Tom Hanks, Sean Penn sú obyčajné filmové nuly oproti Ronaldovi. Je trápny c-h-u-j-k-o.. Najlepšia prešpapkonožka na svete.. Dúfam, že si raz tie nohy tak zamotá, že mu ich ani vlastná matka nikdy neropletie.. A celkom zábavné je aj ako si vždý krásne upraví "vlásky" pred tým ako ide kopnúť priamy kop.. je to trapko..

Reagovat
madridcan

tristvrte na dvanast a ty este nemas kazajku?

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERPIPPO JE PROSTĚ KLASIK a že lidem pije krev ? nepil ji snad někdy ? nenávidí a miluje ho tolik lidí, že je snad i krásné vidět, kolik na něj po dalším zápase blije a zároveň palcuje uživatelů.

výkon lepší než v Madridu, ale Real je momentálně zkrátka daleko modernější tým než Milán. byli lepší a remíza je zasloužená snad jen z hlediska bojovnosti, respektive výkonu ve druhém poločase, protože v prvním byl Real prokazatelně lepší, což jsem bez jakýchkoliv nadějí čekal. José je na Milán expert, prokazoval to s přehledem už v Interu, on prostě ví co na nás hrát a funguje to takřka bezpečně. strašně moc jsem si ke konci přál ty 3 body, i když bych bez vytáček uznal, že by byly nezasloužené. na druhou stranu po prvním poločase bych v nejmenším nepohrdl remízou, takže si nestěžuju, kór když pro nás je nejdůležitějším zápasem Ajax.

co se týče jednotlivců - Abbiati je prostě TOP, Thiago obranu podle očekávání posunul někam jinam, Antonini zaslouženě seděl, Abate v rámci možností příjemně překvapil, ze zálohy jednoznačně nejzajímavější(!) Rino, jinak se podle očekávání dokázalo, že momentálně na tu madridskou nemá, ať už by v ní nastoupil kdokoliv z kádru. ofenzíva - Ibra opravdu není týmový hráč ? opravdu neumí bránit ? ach bože :). začíná se mi nebezpečně dostávat pod kůži, nicméně to se mu dařilo už v Interu. Patovi do TOP hráče něco chybí..., co ? nevím..., má techniku, rychlost, myšlení, ale něco mu chybí. nevím co..., opravdu nevím, nicméně jednou bude nejlepší ze všech. Ronaldinha prosím v zimě prodat, protože tento hráč je mrtvý..., proti Realu ta nejhlubší tužka a v lize už to bohužel rovněž nedohání. Allegri ? dnes jsem mu 3 body neskutečně přál, protože by mu vytvořily opravdu pevnou půdu pod nohama a byl bych moc zvědavej, jak by na ní stavěl v budoucnu. mám ho rád a věřím mu, ale Leo byl zatím co se týče srdcovky přecejen trochu jinde (za což Max nemůže, Leo je MILANISTA).

STRAŠNĚ moc chci Sokratise na beku..., STRAŠNĚ moc, přestože dnes nepodal Abate vůbec špatný výkon a sami víme nejlíp, jak je schopný hořet, kór proti levelu, jaký představuje momentálně Real.

gratuluju Madridu ke 4 bodům z dvojzápasu..., zasloužené a fotbal se mi líbil, i když náš jen ve druhém zápase a v rámci možností. negratuluju jim ovšem k místím fanouškům..., neskutečná sebranka, která mi sice nejspíš brzo nableje pod koment, nicméně jestli ono by se nechtělo radši zamyslet..., dost jedinců tady něco postrádá a škodí to diskuzi.

p.s.: náš tým má pořád hodně práce, ale těším se po tomto zápase na ligu..., tahle remíza je pozitivní, byla bojovná..., chci vidět vzpruhu, zlepšení a rád bych viděl nejlepší italské tifosi brzo opět v akci, protože dnes to byla jííízda.

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati mozna mohl mit ten posledni gol takovy jesle si nechat dat skoda no...

Reagovat
Jajinek

(jo a nikdo tu nenablil tak to zkusím první, třeba je to vyprovokuje... )

Reagovat
DelPiero137

Pippo je klasa a sympatak. Aspon sa zato nehanbi, neriesi po zapasoch cez media ci bol v offside alebo nie, tesi sa golu a tomu ze pomohol tymu. Je iny ako ostatny, jedinecny a sympaticky. Kazdy hrac robi chyby, kazdy hrac zije z rozhodcovskych chyb.

Nech zije Filippo

Reagovat
$dolar$

Ja treba na vas nerekl nic spatnyho, jen me nastval Inzaghi, za ten loket do zad Xabimu... Naprosta zbytecnost...

Reagovat
Tsigi

Jo no ale psát tady po skoro 20 letech co hraje jaký je to zákeřňák atd. když je to prostě kravina, tak to se mi zdá úplně mimo

Reagovat
$dolar$

Ale to co provedl zakerny bylo

Nic proti nemu jinak nemam, pan "offside" mi nikdy nevadil a ani nebude

Reagovat
Tsigi

Zákeřný to bylo, ale za ty roky si každý mohl udělat obrázek, že to zákeřná osobnost není. Prostě zkrat. Mimo včera Wall válel 28 bodů, 12 asistencí a to nemá vůbec střelu skoro všechno dává z nájezdů

Reagovat
$dolar$

Jj chvili jsem i videl, ma uzasnou rychlost, ale jak pises ve strelbe se musi jeste hooodne zlepsit, aby casem patril mezi superstars Moji Cavs zatim nic moc, za to Chicago docela jede a hlavne Rose Portland taky moc sympatickej tym a dobry vysledky, Roy uz patri mezi uplne nejlepsi

Reagovat
Tsigi

Roy je top 5 na svý pozici a když konečně sehnali někoho, kdo dokáže hrát na místě Odena při jeho zraněních, tak to jim taky dost pomohlo. Chicagu se daří Rose pálí jeden za druhým a Noah kraluje doskokům, když se přidal Deng, tak Portland nestačil. Já včera viděl půlku Lakers a ti jsou prostě neuvěřitelní. Ta jejich lavička je hrozně namakaná a dost se to ukazuje. Dneska se chci kounout na Dallas. Ještě jsem je letos neviděl

Reagovat
$dolar$

Ja kouknu na chvili Boston - Bucks (kterym fandim) a pak usnu, zitra mam od 7 skolu To mi dost stve, vzdycky ujdou dobry zapasy... Ikdyz ted se kouknu a budu fandit Filadelfii, aby konecne vyhrala, vcera uz mela jasne vyhrat a nic, je mi lito Iguadoly, kteryho povazuju za TOP05 nejlepe branici hrace NBA...

Dallas jsem taky nevidel, videl jsem chvili Denver, ale zatim taky nic moc, ikdyz 2x vyhrali nic zvlastniho, bude to vyrovnany utkani...

Reagovat
Tsigi

No, já bych to taky nezvládal, ale na škole nám mění okna a do ledna mám volno Takže teď si tu NBA užiju. Já mám docela rád Indianu. Hibbert se mi zdá letos fakt dobrej. To je prý absolutně basketbalová oblast. Jo, Iguodala je skvělej a hlavně Philadelphia je jeho tým. Turner se mi moc nelíbí jako od čísla 2 bych čekal trošku víc k ukázání, i když po týdnu se těžko soudí.

Reagovat
$dolar$

Se mas A me jeste hrozne bavi kdyz si vsadim na svuj oblibenej tym, to to hrozne tlacim a pak jsem dvojnasobne nasranej

Grazle s tou skolou

Ten Turner to neni zas tak uplne spatny, ale jak rikas od 2 draftu se ceka asi neco vic Ale uvidime pristi rok co nam predvede Honza Vesely

Reagovat
Tsigi

Veselýho tipujou jako jedničku z Evropy. Fakt bych mu to přál. Hlavně nějaký tým, kde by si zahrál. Já sázel zatím jednou trefil jsem všechno mimo Bostonu s Cavs a tak si dávám trochu pauzu, protože mě to nasralo hrozně

Reagovat
$dolar$

Kdyz se ptali manazeru tymu z NBA, kdo jsou nejlepsi hraci mimo NBA, tak Vesely byl 2. spolecne s Navarrem... Prvni byl Rubio Uvidime v petce by byt mohl, ale musi zlepsit strelbu

Reagovat
$dolar$

Orlando ted slusnej valec

Reagovat
Tsigi

Po tom trapasu z Miami se musí snažit

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého Abate naznačil svůj potenciál. A jelikož má naše obrana obrovské problémy s rychlonohými hráči (ať už Lavezzi, Ronaldo nebo Özil), nebál bych se ho pokusit zapracovat do sestavy. Vím, že má velké poziční nedostatky, ale věřím mu. Navíc Papa mě zatím nijak nepřesvědčil.

Reagovat
smazaný uživatel

No, mobilní internet je skvělá věc...O.o

Reagovat
smazaný uživatel

Papa na stopera v Miláně nemá, respektive né dostatečně, nicméně na pravém beku by mohl prodat svůj potenciál. má skvělé defenzivní schopnosti, dokáže soupeři pořádně otrávit život, je to hlídací pes, na hbitá křídla jako dělaný. je rychlý, dravý a slušně technický, navíc se v AEK a Janově nebál vyrazit dopředu. poziční hra není na tomhle postu životně důležitá, jako na stoperu, navíc je v ní pořád přecejen o něco lepší než Abate a když srovnáme tyhle dva v bránění, je to rozdíl třídy. snad Allegri k týhle variatně ještě sáhne, odepsal ji podle mě příliš brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že první sezona v Italii byla z jeho strany svkvělá. Během té druhé üž začal dělat chyby a teď u nás taky nic moc. Nevím, ten Abate se mi tam včera moc líbil a jeho rychlost by mohla být velkou zbraní i při podpoře útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

rychlost je jeho jednoznačně největší zbraní, jenže je mu k ničemu, pokud zkazí následný útok nepovedeným centrem, přičemž jeho % úspěšných centrů je (čistě odhadem) podprůměrné. já říkal už loni, že pokud by zapracoval na bránění (stalo se) a kvalitním supportu ofenzívy (zatím se víceméně nestalo), na beku ho rád uvidím. na druhou stranu v bránění je Sokratis jiná třída a do ofenzívy jsou minimálně na stejné úrovni..., úspěšnější nájezdy dopředu jsem viděl častěji u Papy.

držím palce oboum, Ignazio je u nás už aspoň veden jako pravý bek, Sokratis bohužel jako rezervní stoper...

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná jsem lehce ovlivněný jeho včerejším výkonem, který jsem absolutně nečekal a moc mu to přeju.

Je pravda, že jeho centry nepatří k nejlepším. Nadruhou stranu se do té možnosti dostane díky svému obrovskému zrychlení.

Každopádně jak jsi psal výše, přeju to oběma. Hlavně at' nám to šlape

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého Abate naznačil svůj potenciál. A jelikož m

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého Abate naznačil svůj potenciál. A jelikož má naše obrana obrovské problémy s rychlonohými hráči (ať už Lavezzi, Ronaldo nebo Özil), nebál bych se ho pokusit zapracovat do sestavy. Vím, že má velké poziční nedostatky, ale věřím mu. Navíc Papa mě zatím nijak nepřesvědčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní hodnocení . Řekl bych, že remíza byla zasloužená. Až na ten jasný offside, ale za to AC přece nemůže, z toho lze vinit jen rozhodčího. K rozhodčímu se netřeba vyjadřovat. Webb už několikrát prokázal své "kvality" jako například ve finále MS a jediné co nepochopím je, jak ho můžou pořád nasazovat na takovéto zápasy .

Před Pippem klobou dolů. Ať si o něm kdo chce co chce říká, zaslouží si hluboký obdiv a úctu. Je to pan střelec a podle mého mu to střílet nepřestane nikdy. .

Jinak AC ten postup moc přeju. Je to můj druhý nejoblíbenější klub a doufám, že Vám v příštím zápase k tomu postupu co nejvíc pomůžeme, ale myslím, že to ani nebude moc potřeba a ten postup si vybojujete vlastními silami .

Reagovat
smazaný uživatel

Mou po zapase : "Milan's first goal was a mistake by Pepe as he slipped. It was a poor situation for us. The second goal was clearly offside, but I don't want to speak about this," he told Sky Sport Italia.

"We played a great game and played a great first half. We saw Milan's character, not fantastic football, but a team with years of experience in the Champions League.

"We were the bosses on the pitch though. We risked a lot, but the goal from Pedro Leon was right.

"Real Madrid the strongest? We have to improve, we have the talent.

"Everyone is young and we have plenty to work on. We have shown talent and that we are a team who can be naive, but we can win the Champions League if we work on it."

Reagovat
smazaný uživatel

well said

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Rssa

Mou:

Jose Mourinho believes Real Madrid talisman Cristiano Ronaldo doesn't dive but those who do are protected by referees.

"Cristiano is a player who does not have the culture of the swimming pool, he has no culture of simulation, he is a British-trained player, Ferguson trained," he insisted, as quoted by AS.

"In some cases, the simulators are given more protection, and those who are honest are often the losers. I'm not a hypocrite if I say that they [defenders] hit Cristiano very hard, and that the yellow cards do not arrive or are slow in coming."

Mourinho je prostě velká kecka

Reagovat
asskicker

Naco to dementovi vysvetlujes

Reagovat
smazaný uživatel

preco pises o sebe v tretom pade.. ?

Reagovat
smazaný uživatel

A copak řekl špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, opravdu nesimuluje.

Na druhou stranu - Mouřenín přece nemůže přiznat, že je Krystýna diverka jak blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Zopakuj si angličtinu, on říká, že tak není vychován, ne že není...

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale naprosto jedno, jak je vychován. Prostě to dělá. A jestli prošel výchovou Sira Alexe, je na tom naprosto irrelevantní.

Reagovat
Rssa

Jose Mourinho believes Real Madrid talisman Cristiano Ronaldo doesn't dive

Zopaku si angličtinu ty

Reagovat
smazaný uživatel

A ty dočítej do konce...

Reagovat
Rssa

Takže to má CR už od narození, když tak nebyl vychován? Už jako spermie simuloval?

Reagovat
smazaný uživatel

Leon je první španělský hráč, který dal letos za real gól.

Reagovat
DelPiero137

AC by malo obmenit znacnu cast kadra. Vacsina opor je uz za zenitom a nedostane sa tak lahko spat na vrchol. A aj ked sa to zazrakom podari, vydrzi to chvilu, neverim ze by sucasna zostava vedala hrat na maxime cely sezonu. Proste nadisiel cas Gattusa, Pirla, Seedorfa, Pipa, Nestu. Rovnako Ronaldinho uz nebude nikdy taky dobry. Robinho s Patom sa javi ako najzivsi, co vedia pridat AC na kvalite.

Chce to uplne novu generaciu, novy naboj. Nieco ako spravil Real tento rok. Ziskat 4-5 maldych a velmi perspektivnych hracov. Potom budu platny na ihrisku aj Pirlo, Nesta, Gattuso...

Nehovorim to lebo neprajem AC, ale uz dlhsiu dobu citit ze to nie je to slavne AC ktore dalo dole ManU 3-0, hrala mala smrnc, obrana bezchybna atd... AC si zasluzi lepsie vysledky. Dufam ze dojdu co najdalej.

Reagovat
Godwinson

Ten Inzaghi je vážně vymaštěnec, ale nic novýho. Jinak pěkný.

Reagovat
Pipo123

dakujem obom klubom, vdaka ním a svojej kvalite som vyhral 140 eur 20 min pred koncom som dal za stavu 1:1 že další gol da AC a 10 min pred koncom som dal že to skončí remízov, dva tikety, dve výhry, dva prepotené dresy AC a Realu

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=E-O8wtmZ3aY .. kto to tam pri 0:12 tancoval u postrannej ciary ?

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb: zamysli se někdy nad tím, jaký blitky píšeš! Nemusíš dělat za každou cenu zástupce za Kyslíka.

Reagovat
smazaný uživatel

on a zamyslat sa ?.. to asi nehrozi..

Reagovat
asskicker

Pise idiot ktory posiela Inzagiho na fajku k rozhodcovi

Reagovat
smazaný uživatel

jaj, sorry, nabuduce ho poslem ku tebe

Reagovat
gonzalesl_is_back

Někdy bych si proti němu rád zahrál fotbal. Za ty "objektivní" pohledy a demagogie... nějaky housle podrážkou :-) Hala Madrid. Komickej náhodnej Milán co urval bod. Starý chudáci co nestíhali, Pipo měl dostat červenou a gól z ofsajdu :-) Spokojenost i tak :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že ti nástup Mouřenína už úplně vycucnul mozek z hlavy. Je neuvěřitelné, co tu předvádíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem oproti tvým bezmozkovým výplodům je to vskutku slabý odvar... Mourinho tým pozvedl, mám se na něj zlobit? Ano, podle tebe? Ty ale pro mě nejsi reference, pochopíš to už jednou? Vzhledem k tvým výlevům silně pochybuju, ale aspoň to zkus...

Reagovat
smazaný uživatel

tak schválně - kdo začal prvně nadávat do idiotů, jardíku? Poradím ti - já to nebyl.

Že vás (a tebe taky) štve, když napíšu o Krystýně pravdu - že je směšná, když se tam v autu válí jak štětka, tak za to já, jardíku, nemůžu. Jen ti poradím - když tohle udělal náš Sergio, tak jsem o něm taky napsal, že je to pitcha. Ale to je střelba do vlastních řad a toho se od vás (a tebe zvlášť) člověk nedočká.

No, nechme to. Pravdu si v našem sporu najde každý asi jinou. Měj se, jak chceš

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový dojem, že se tady jedná o dlouhodobější "tvorbu". Nejen o tohle .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Presne tak, zbytecne si hraje na Kyslika a tim degraduje vsechno co napise...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ho (i když se často neshodneme) musím zastat, pro mě je to rozhodně jeden z těch rozumnějších fanoušků Barcy i španělské kopané celkově...

Reagovat
smazaný uživatel

cufk Kristýna, ten by měl dostávat žlutou za simulaci už při zavazování tkaniček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moje dojmy? Opět se ukázalo, že prostě fotbal není vždycky spravedlivý, měli jsme zaslouženě vyhrát 0:2. AC si ani jeden gól nezasloužilo, prostě dali gól, kvůli smůle Pepeho a ještě smůle Casillase a druhý o tom se mi ani nechce mluvit, jak tohle nemůže vidět rozhodčí (opět se prokázalo, že má být video). My jsem se i po vedení 0:1 stále snažili vypracovat nové šance a dát další gól, jenže jak se dostalo do vedení AC a to ještě k tomu totálně nezaslouženě, tak začali hru kouskovatk, že se na to nedalo koukat, byla to hrůza z jejich strany, neskutečně nesportovní, já neřeknu trochu, ale co je moc toho je příliš. Jo jinak jak tu vidím ty vaše reakce na Ronalda, tak jde akorát vidět že jste skupina b*bých závistivců, když už o tom mluvíme, tak Abate měl dostat jendoznačně červenou kartu. Prostě nespravedlivý zápas měli jsme vyhrát 0:2. Jo a AC se mi úplně zhusnilo svým stylem hry, když vyhrává, takže doufám že místo nich postoupí Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od toho gólu na 2-1 tam ležel po faulu Ibra 1:10, Gattuso v křečích 0:35, Pippo po faulu 1:00 a Pirlo nevím proč (úder do hlavy asi) 2:00. Tohle všechno bylo od 79. do 88. minuty. Když připočteme střídání Rina, tak se nehrálo v těch deseti minutách přes pět minut , šance na dvě akce za sebou nebo na souvislý tlak prakticky žádná. Naštěstí jsme se k tomu dostali aspoň v nastavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo dostal loktem do obličeje od Karima. Bylo to ale nechtěné. Pirlo stál za Karimem a ten ho neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak ostatní, ale Pirlo dostal pořádnou ránu loktem od Benzemy.

Reagovat
DelPiero137

Pockaj ked bude Mourinho hrat takticky aby udrza vysledok. Bude to podobne kuskovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to nevím, tuto sezónu jsem zatím viděl všechny zápasy Realu a třeba proti Herculesu, což byl hodně těžký zápas, jsme to otočili až v 82. minutě a jak to potom vypadalo? Hráli jsme stejně jako předtím, drželi míč a pak ještě přidali jednoho góla a nikdo z Realu tam nekouskoval hru, to samé proti Milánu, taky jsme vedli a i tak, jsme si pořád vytvářeli šance a snažili se dát další gól.

Reagovat
Tsigi

Pirlo dostal od Benzemy loktem

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak od gólu na 2:1 se prkaticky vůbec nehrálo

Reagovat
Shevchenko

Jděte už někam s těma kecama se závistivci. To je tak vždy, když někdo někoho kritizuje (po právu), tak ten druhý, který se ho chce zastat, řekne, že mu ten první závidí. Tohle je ta jetrapnější argumentace.

Reagovat
smazaný uživatel

ne není to nejtrapnější argumentace, víš ono u většiny těch co ho tady pomlouvají to je i o té závisti

Reagovat
Shevchenko

Ne to teda není proboha, tady v té republice se snad nikdo nemůže kritizovat.

Reagovat
smazaný uživatel

900. pro plechiho

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

A jeho panu Hankeymu

Reagovat
Xavi

Webb je největší tragéd, píská jenom proto, že Anglie má v komisi nejvíc zástupců a nasazování rozhodčích nikdy nebylo o výkonosti, ale o konexích.

Inzaghi největší ubožák, co udělal na Xabiho, to je na kriminál, doufám, že dodatečně mu dají nějaký trest, protože tohle si přece nemůže dovolit.

Jinak zápas dobrý, Real asi tak o parník lepší a měl vyhrát.

Reagovat
cristiano.K.

seš hloupej, je vidět,že si viděl pískat webba dva zápasy včerejší a finále MS webb je už přes tři roky nejlepší rozhodčí!

Reagovat
Xavi

Je mně úplně jedno, jak píská bramboráckou ligu, v LM se má pískat fotbal a to mu očividně nejde.

Reagovat
cristiano.K.

co je pro tebe bramborácká liga?

Reagovat
Kily

já jsem se za poslední cca dva roky poměrně často setkával s reakcemi fanoušků anglických klubů, kterým se protočily panenky, když zjistili, že jejich tým v Premier League píská zrovna Webb

Reagovat
smazaný uživatel

trosku OT, neviem ci si admin ty alebo Kopy ale mohli by ste sa pozriet na tie asskickerove komenty co mi adresoval.. myslim ze to neni v poriadku s pravidlami

Reagovat
cristiano.K.

nebude náhoda,že Webb dostává ty nejdůležitější zápasy. Někdy ty zápasy jsou tak daný,že at se rozhodčí snaží jakkoliv tak se to ukočírovat nedá, sám jsem rozhodčí, znám to. Mně se v PL moc líbí, horší výkony podává na mezinárodní scéně, těžko říci čím to bude.Dosáhl jako rozhodčí všeho, ale rozhodčí jako hráči motivaci neztrácejí.......

Reagovat
Kily

náhoda to nebude, pro spoustu lidí to ale pak zase po nepovedených zápasech může být jenom důkaz toho, že s rozhodčími to je dneska hodně špatné a spousta z nich postrádá kvalitu. Třeba ve Španělsku je to letos hrůza a mám za to, že to o moc lepší nebude.

nijak nechci rýpat do rozhodčích, práci mají hodně těžkou a před několika roky se mě pár lidí opakovaně ptalo, proč nechci dělat rozhodčího. Nikdy jsem nechtěl být tím, o koho si každý bude otírat hubu a bude mu nadávat, což je důvod, proč rozhodčí o to víc obdivuju, nedělal bych to ani za titul pro Valencii Proto se taky snažim rozhodčí moc nekritizovat, ale spíš je obhajovat s tím, že to jsou taky jenom lidé a i oni mají právo na chyby. Naposledy jsem na rozhodčího nadával cca před šesti měsíci v zápase EL mezi Valencií a Werderem a nebylo to kvůli té penaltě za Banegův faul na Pizarra. Hrály proti sobě dva ofenzivní celky a moc jsem se těšil na parádní fotbal se spoustou šancí a branek, všechno to podtrhlo to, že zápas pískal Angličan Atkinson a tudíž jsem čekal, že nebude zbytečně přerušovat hru. A hodně jsem se spletl, nedával výhody a přerušoval zápas pokaždé, když někdo upadl na zem. Rozdal víc karet, než bylo nutné, neposkytoval výhody a celkem odpískal cca o 15-20 faulů víc, než měl, hodně mě to zklamalo, ale taky jsem to nakonec překousl

Reagovat
cristiano.K.

ve španělsku je to skutečně problém,pomalu každých 14 dní se tam něco najde.Dovolím si tvrdit,že v Anglii jsou lepší rozhodčí, ačkoliv Atkinsona rád nemám a nehodnotím ho kladně nekoukal si náhodou v pondělí na dohrávku mezi Blackpoolem vs

West Brom...tomu klukovi bylo 25let a pískal PL vytáh dvě červený(první neoprávněná,druhá jasná) během první půle a West dohrával v 9 lidech,vypadalo to,že se to zvrtne,ale on to ukočíroval a byl to famozní zápas,protože West i v 9 makal a doknce snížil...

Reagovat
Kily

ee, ve stejný čas se dohrávala i Primera, u které si u nás v baru můžu dát i pivko, takže jsem měl jasno v úterý ráno jsem koukal na statistiky z toho zápasu kvůli tomu, jak mohl Blackpool získat další tři body a jestli nastoupil Bednář a dvě červené nešlo přehlédnout, navíc v tak brzkém čase. 25 let? hmm, hodně slušný, občas se podívám na rozdělení rozhodčích a mrknu na zápas, který bude řídit

Reagovat
cristiano.K.

jj já vím, já dal přednost PL místo PD taky takhle koukám na livesportu mohlo to skončit 5:0 tak jako 2:2 kdyby v 95.minutě vyrovnali nevím,jestli to byl jeho první zápas,ale v budoucnu jsem na něj zvědavej, je jen dobře,že se dává šance těmhle mladým rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas..kdyby včera Real prohrál, byla by to velká nespravedlnost, protože většinu času byl jasně lepší a AC se dostalo na koně jenom díky evidentně neregulérnímu gólu. Nechápu, co tam rozhodčí na čáře dělal. Jinak AC může být rádo, že nedohraválo v 9. Na druhé straně Ronaldo se v pohodě uživí i jako herec, kdyby se mu náhodou přestalo dařit ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Kriminál.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Inzaghimu by měli utáhnout uzdu, je to dobrý útočník, ale neumí si udržet emoce

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí k smíchu, oba brakáři k smíchu, Inzaghi k smíchu a Ronaldo taky k smíchu

Reagovat
Biozdenda

neni nad to poradne se vyhulit na zapas co?

Reagovat
DelPiero137

Tak toto je fakt povedeny koment tazko sa bude prekovanvat (myslim to v dobrom duchu).

Reagovat
smazaný uživatel

PIPPO PIPPO PIPPO PIPPO PIPPO PIPPOPIPPOPIPPOPIPPOPIPPOPIPPO

Reagovat
cristiano.K.

jsem rád,že spravedlnost existuje a real vyrovnal

Reagovat
Rssa

Světový simulant no.1 - Cristiano Ronaldo

Takový hráč nemůže letos vyhrát Zlatý míč. Ten se simulantům dávat nesmí!

Reagovat
madridcan

uz s tym prestan,si trapny.Za ksicht sa chytat nemal,ale dostal poriadnu jebu do krku.Uplne rovnaky pripad ako Busqeuts u ktoreho to prebiehalo rovnako.Tak uz nefnukaj,myslim si,ze jeden prispevok ktomu od teba stacil,teraz to nemusis pisat vsade.Mimochodom pochybujem,ze je Cristiano tentorok favoritom aj ked hral paradne minulu sezonu nevyhral trofej a ani na MS nehral poriadne.Tato sutaz hodnoti uspechy a tym padom nevyhra ani Messi,ktory ma ,,iba" titul...

Reagovat
Rssa

Prvně si zameť před vlastním prahem, až pak poučuj.

Reagovat
madridcan

to vravi ten pravy Ja som si v prispevku pozametal dost,zato nieco take od teba cakat je odvaznost hraniciaca s blaznovstvom

Reagovat
Rssa

Ano, praví ten pravý, já bezdůvodně nepomlouvám vaše hráče, neobhajuju hráče Barcelony (v diskuzi o Valdesovi jste ho chtěli ukřižovat, poukazovali na jeho chybu s Kodaní...no a teď to samé udělal Iker)....najdi mi opak

Reagovat
madridcan

ano tak ja Valdesa som absolutne neriesil a riesim si iba ,,svojho" Ikera.Prvy gol za chybu rozhodne nepovazujem kedze bol vo vybehu a Zlatan mu smykom kopol do protipohybu.A este k tomu riesi sa Ronaldo tak mi tu nevytahuj Valdesa a Ikera a hlavne nevytahuj temy,ktore so mnou nemaju nic spolocne kedze ja Valdesa uz nejaku tu dobu neriesim JA hovorim o Sergiovi a Cristianovi,ich porovnania a myslim si,ze tvoje znechutenie si napisal raz a to staci,nemusi byt v kazdom prispevku,ktory posles

Reagovat
Kily

ono ten první gól Inzaghiho se za chybu Ikera částečně dá považovat, protože si neuvědomil, že se na něj ze strany řítí Ibra, který si ve Španělsku získal renomé hráče, který je schopen se i neuvěřitelně ukopnout jinak co si myslíš o druhém inkasovaném gólu? Když se teda pomine to, že to byl jasný ofsajd a branka neměla platit

Reagovat
madridcan

uz som napisal vyssie,ze ten gol neriesim kedze pred rokom Ac neuznali dva goly a v sucte s tym,ze na Benzemu mala byt pred rokom jasna penalta sme si kvit

Reagovat
Kily

já jsem to nemyslel po stránce součtu čtyř zápasů za poslední rok, tohle já taky neřešim, spíš jsem chtěl narazit na to, že tenhle gól, když pomineme jasný ofsajd, nebylo zase tak složité chytit. Iker mu dobře zmenšil střelecký úhel a pak už stačilo si jenom kleknout, protože Inzaghi nebyl v nejideálnější pozici na lob a bylo vidět, že jediná šance na gól přichází v úvahu díky střele po zemi, Iker místo toho vyskočil a Inzahimu to strašně ulehčil. Tím nechci rozpoutávat debatu o Ikerových chybách, kterých je hodně málo, jenom si myslim, že tenhle gól padá z části i na jeho vrub

Reagovat
madridcan
Reagovat
Kily

vim, vim, na tenhle gól nebo na branku Villy proti Chelsea jsem si taky vzpomněl včera, když byl v podobné situaci Ibrahimovič a volil proti Ikerovi lob jenom jsem chtěl vědět, jestli v počínání Ikera ve finální fázi vidí fanoušci Realu chybu, případně jestli ten gól stejně jako já pokládají za branku, která se dala bez většího problému chytit

Reagovat
smazaný uživatel

ale nikde neni napisane ze Inzaghi by zakoncoval rovnako keby neskoci..

Reagovat
$dolar$

Ja si treba stejne jako Iker v ten moment myslel, ze ho prelobuje

Reagovat
Kily

byla to možnost, ale podle mě ta méně pravděpodobná. Inzaghi už byl z úhlu, míč měl na delší nohu, křižoval ho obránce a Iker byl na pokus o lob už hodně blízko, protože dobře zmenšil střelecký úhel. Pippo to udělal skvěle, využil toho nadskočení a chytře dal gól, každopádně Iker to tady podle mě mohl vyhodnotit lépe

Reagovat
Kily

třeba v prvním poločase si při složitější situaci počínal mnohem líp, Ibra to teda podělal, že nevystřelil dřív, ale Iker mu zmenšil úhel a pak si počkal, až ho Ibra trefí a to měl mnohem víc času a prostoru. Ta Inzaghiho šance byla taky gólová, jelikžo šel sám na brankáře, ale v porovnání s tou Ibrahimoviče měla menší naději na úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

on podla mna cakal lob alebo strelu hore lebo Carvalho sa mu uz hadzal pod nohy a Iker si myslel ze mu to stihne blokovat

Reagovat
madridcan

aha ked pominieme?Tak myslel,ze buchne lob Nieco podobne ako gol Ronalda proti Marseille doma na 1:0

Reagovat
Rssa

Já tě považuju za rozumného Realistu (narozdíl od dolara), ale opravdu se někdy kroť, vždyť nemůžeš psát opak toho, co všichni viděli (tzn. Ronaldo simuloval). A připomínáním Busquetse opravdu neospravedlníš Ronalda.

Reagovat
$dolar$

A ja narozdil od madridcana nejsem ani realista...

Reagovat
asskicker

to nie ty si Murinholista

Reagovat
Rssa

Tím pro tebe hůř

Reagovat
asskicker

Rovnaky pripad ako Busqeuts, to ano, a ten sa tu stale riesi a pripomina v diskusii s Barcou doteraz, takze trapny tu je niekto iny...pri simulacii Busqeutsa nanho nadavali aj fans FCB, teraz je to od vacsiny fans RM, len kto ma v time Busqeutsa sa nema ozyvat a podobne sracky

Reagovat
asskicker

*reakcia na Madridcana

Reagovat
madridcan

no kto je tu trapny povedz?Nech sa paci najdi mi kde pripominam a spominam Busquetsa?Ani v diskusii pod Interom si myslim,mozno raz som to spomenul a mozno ani to nie.Spominam len preto,lebo sa omiela Ronaldo a je to ta ista situacia

Reagovat
madridcan

mimochodom ja som to uz dvakrat tuna spomenul,ze chapem,ze sa bude riesit Ronaldo a nic nemam proti kedze sa riesil aj Sergio,ale Rssa to spomina tu uz treti krat a to mi pride trapne

Reagovat
asskicker

trapny je tu niekto iny...to znamenalo vacsina fans RM, ak ked beriem ze to vyznelo tak ze si to ty....

Reagovat
Rssa

madridcan

03.11.2010 21:43

Ronaldo je pan najvacsi A barcelonsky odpad palte do riti,Abate mu drbol do ohryzku,za tvar sa chytat nemal to je pravda,ale vy s tym hajzlom Busqetsom v zostave nemate co tu plakat.A ano nesimiluje,tam sa sustredte na svojho letcu Iniestu a pšššššt

Reagovat
Rssa

jak říkám, prvně si zameť před svým prahem...pak bys nemusel vypadat jako pokrytec

Reagovat
madridcan

a co je natom zle???Hovorim,ze sa za tvar chytat nemal,ale do krku dostal

Reagovat
Rssa

Zle je na tom to, že při simulaci Ronalda to omlouváš Busquetsem. Celkem zbytečné, nemyslíš? Všichni víme, co Sergio udělal.

Reagovat
madridcan

jiri - fcb03.11.2010 21:50

jako ta Sergiova. Motta mu taky vrazil ruku do krku a on se chytnul za ksicht. Úplně stejná situace.

[reagovat]

madridcan03.11.2010 21:52

presne tak...ale zase na druhej strane aj tam bolo naryhane,takze je to 1:1

Reagovat
Rssa

Tady už si to psal nejspíše v klidu, ale to předchozí vyznělo hrozně blbě, to musíš uznat

Reagovat
madridcan

o 9 minut nato,nezda sa mi

Reagovat
asskicker

"A ano nesimiluje "

Reagovat
madridcan

ved dostal supu do krku,za tvar si chytat nemal,ale boliet ho to muselo.Inak tym ano nesimuluje som narazal na fakt,ze v drese Realu ma velmi velmi malo prihranych faulov,ale to uz je teraz jedno

Reagovat
asskicker

suhlas, oproti MU je to dost velky pokrok, ale on si proste tie svoje trapne gesta a obcas zbytocne zakerne oplacnaie alebo fauly proste neodpusti...len nechapem preco kazdy hned na to ze Ronaldo simuloval vytiahne Sergia, kedze obaja su rovnaky a teraz bol zapas RM a nie FCB

Reagovat
madridcan

to je skor take,ze ked as ozve fanusik barcelony tak hned ma madridista na jazyku odpluvnutie na Busquetsa Ja som to uz spominal,ze aj tam bolo naryhane pod debatou Barca-Inter takze tu nehovorim nic,ja som len od zaciatku narazal nato,ze spominat od jedneho uzivatela viackrat je zbytocne Ber tak,ze vcera by spravil ROnaldo to co spravil a dajme tomu o mesiac hra barca s interom a Busquets spravi to co spravil pred polrokom.Madridisti nabehnu do diskusie,ze Busquets ty po*****y simulant a katalanci hned budu kricat na Ronalda Proste Busquets to spravil skor a tak je najlepsia odpoved na Ronalda

Reagovat
asskicker

nj, ale je to proste blbost nejakym sposobom obhajovat simulaciu tym ze to iste spravil niekto predtym...a vidis, predsa to bez problemov ide Ehmmm. Dolar a dalsie individua...som zvedavy co by pisali ak by dnesny zapas bol pred zapasom Barca-Inter, ci by Dolar napisal taku istu hovadinu ako nizsie - Jeste jednou ti rikam, jak si vubec dovolujes psat neco o simulovani, kdyz tvuj celej tym je plnej tehle unfair hracu...

Reagovat
asskicker

takze suhlas, aj ked je proste chore nejakym sposobom obhajovat simulaciu simulaciou...

Reagovat
$dolar$

Prosimte, poustej si tohle pred kazdym zapasem a pak mlc - http://www.youtube.com/watch?v=1YMb_xO5yrU&feature=related

Reagovat
asskicker

http://www.dailymotion.com/video/xbqlnt_dirty-ronaldo-dive_sport

napodobne, a ze ich tam na nete je oproti takemu Busqetsovi pozehnane

Reagovat
asskicker

tak 1:1 na simulantov, aj ked so sebareflexiou u fanuskov je to 1:0 pre Barcu, pretoze az na 2-3 fans Realu, ktory simulaciu priznali a uznali ze je to hnus, oproti ehmmm style

Reagovat
$dolar$

Samozrejme, ze simuloval, ale dostal poradnou ranu do krku a navic se pak nedival "nenapadne" skrz ruce, jestli to rozhodci vidi...

Reagovat
asskicker

takze teraz sa bude rozlisovat ci sa este nahodou nepozeral cez ruky atd..

taka ista hnusna simulacia aku urobil aj Sergio, ale to by si musela vacsina akozefans RM aj priznat co tu urcite nehrozi

Reagovat
$dolar$

Jeste jednou ti rikam, jak si vubec dovolujes psat neco o simulovani, kdyz tvuj celej tym je plnej tehle unfair hracu...

Reagovat
asskicker

to snad nieje mozne

a nie je to moj nejaky moj tym, a s tym kolko je unfair a zakernych hracov v RM a Barce tak su si rovni

Reagovat
$dolar$
Reagovat
madridcan

Reagovat
$dolar$

Co bylo na tom videu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
kiwwi

Zidane tried it with materazzi but the linesman saw it

Reagovat
madridcan

1000 pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj si pozeral to video ?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kily

tohle už není náhoda, nemáš ty doma nějaký program, který tě upozorňuje na diskuze na EF, u nichž počet příspěvků končí 99?

Reagovat
smazaný uživatel

dopadli dobre uz iba proti aj auxerre a ajaxu real maju za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

nj dobre ste dopadli ... diky za prve miesto

Reagovat
smazaný uživatel

a ten ajax a auxerre este budu kusat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec hodně dobrej zápas, Real sice opět lepší, ale hraje se na góly..

Pippo

Reagovat
smazaný uživatel

pipo při prvním golu mel štěstí a má dekovat zlatanovi a ten druhej by nemel bejt gol.. bol to jasnej ofsajd .. tak nechapu co se pipovi tento zapas povedlo.. uz je starej neříkám že nebyl dobrej, on byl a hodne ale ted už NENI

Reagovat
Al Capone

Berlusconi má dlouhé prsty...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele