Reportáž

Inter postupuje do osmifinále, na Rubin čeká Evropská liga

Inter Milán si připsal zasloužené vítězství proti ruskému mistru Rubinu Kazaň a připojil se k obhájci titulu z Barcelony, oba favorité si i přes jistě nepříjemné patálie zahraji očekávané osmifinále. Tatarské mužstvo čeká bezpochyby hojivá náplast v podobě třetí příčky, která zaručuje udržení se v evropských pohárech do příštího kalendářního roku.

Inter dlouhou dobu hledal recept na velmi dobře pracující obranný blok Rubinu, který měl k překvapení domácích příznivců v úvodu trochu více ze hry, ba dokonce si připsal jednu obrovskou příležitost, která zůstala trestuhodně nevyužita. Inter se postupně zlepšoval, zpřesňoval kombinace a začal trochu obšírněji obléhat pokutové území Rubinu Kazaň. Po půlhodině hry se Mourinhovi svěřenci dočkali, když je poslal do uklidňujícího vedení Samuel Eto'o. Po obrátce přidal pojišťující branku nádhernou ranou Mario Balotelli. Inter Milán však, navzdory několika dalším šancím a dvoubrankové výhře, nepřesvědčil.

V osmnácté minutě přišla nejnebezpečnější chvilka před Juliem Césarem, v momentě pravdy selhal devětadvacetiletý řecký záložník Karadeniz Gökdeniz. Christian Noboa poslal za obranu domácích fantastickou přihrávku, pro kterou si doběhl již zmiňovaný Gökdeniz, jehož zakončení tváří tvář brazilskému brankáři by nesneslo ani mírnější kritéria Gambrinus ligy, natožpak Premier ligy.

Následující minuty patřily domácímu mužstvu, které získávalo jistotu a díky kvalitnější kombinaci se posouvalo blíž a blíž Ryzhikovově svatyni. Odpovědnost vzal na svá bedra Javier Zanetti. Kapitán mužstva obešel dva obránce, s jejichž přispěním posunul míč na Balotelliho, jenž parádní zpětnou patičkou nalezl v oblasti penaltového puntíku osamoceného Samuela Eto'oa, který nekompromisní ranou málem protrhl síť.

Branka domácímu mužstvu vlila krev do žil, bez větších potíží drželo míč a připsalo si ještě dvě nebezpečné střely Maicona a Wesleyho Sneijdera. Po obrátce to byl Rubin, který deset minut tvrdil tempo a připravoval domácí obraně těžké chvíle. Inter se ale z náporu hostí dokázal vymanit a odpor ruského týmu definitivně zlomil v čtyřiašedesáté minutě.

Ryzhikov musel krátce po hodině hry vytáhnout jeden ze svých lepších zákroků proti střele Cambiassa, poté už kapituloval. Mario Balotelli napřáhl z třiceti metrů a nádhernou pumelicí překonal bezmocného brankáře, před nímž rána smolně zaplavala. Bylo rozhodnuto.

V dalším průběhu utkání již Kazaň nekladla žádný větší odpor a Julio César byl bez práce. Zato Sergei Ryzhikov musel vytáhnout další robinsonádu proti Cambiassově střele, po zranění navrátivší se Wesley Sneijder pak trefil tyč. Závěr druhé půle již žádnou výraznější příležitost nepřinesl, Inter bez větších potíží dokráčel do zdárného, postupového konce.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (433)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas se vysílá na ČT2, jinak 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (El Chori)

Рубин вперед!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ve středu Kazaň bez Bucharova a dalšího kvalitního hrota k dispozici nemá...

Každopádně ofenzivně se to postavit musí, Interu bude stačit remíza, takže se hrnout dopředu určitě nebude...

---------------------El Chori genio---------------

Gökdeniz-------------------------------Kasajev

---------------------Rjazancev-------------------

---------Semak--------------Noboa---------------

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, co na ně taktický velmistr Berdyjev vymyslí, snad toho šoumena vykouří.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně remíza stačit nebude pokud Kyjev porazí Barcu...ale to se podle mě nestane, i když...

Reagovat
vanGomm

Pokud zápas Inter Milán-Kazaň skončí remízou 2:2 a vyšší,tak Inter Milan bohužel končí.Zápas Kyjev-Barcelona na to pak tedy alespoň pro Inter Milán už nemá žádný vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

A mozem sa spytat? NA toto si ako dosiel????

Reagovat
vanGomm

Přišel jsem na tak,že Inter Milan by při remíze 2:2 a vyšší měl horší vzájemný zápas (Kazaň-Inter Milan 1:1 byl 1.zápas).Potom by Inter Milán v LM končil bez ohledu na výsledek Kyjev-Barcelona.Mohlo by se i stát,že pokud by Kyjev porazil Barcelonu,nehrál by Inter Milán při remíze 2:2 a vyšší ani EL.Doufám,že počítám dobře.Pokud ne tak mě opravte.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ratas spravne ale tak Barcelona v Kyjeve snad neprehra a Inter moze remizovat to suhlasim tam moze byt hocijaka remiza a pri 1:1 rozhodne skore respektive pocet strelenych golov?

Reagovat
vanGomm

Bohužel při remíze 2:2 a vyšší se Inter Milán s LM musí rozloučit.Remíza 0:0 a 1:1 mu bude stačit jen v tom případě,když Kyjev neporazí Barcelonu.Ale ani tato varianta se nemůže vyloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si... podle me to bude kus za kus. Hasan Kabze za Bucharova a Popov za Šaronova.

Reagovat
smazaný uživatel

Hasan Kabze.

Reagovat
smazaný uživatel

A dobrá zpráva před zápasem. Domínguez ještě vůbec není rozhodnutý, zda z Kazaně odejde a chce si ještě promluvit s vedením. Snad ho případné osmifinále definitivně zlomí. I když hlavní slovo má bohužel jeho žena, podpantoflák.

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin Kazaň (RUS)

Reagovat
vanGomm

Očekávám vyrovnaný zápas ve velice vyrovnané skupině a tipuji X.Klidně to může skončit 2:2 nebo i 3:3 ať si diváci příjdou na své.Mohlo by se ale stát,že, ta remíza pak bude vlastně pro oba prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

se klidně vsadim že to bude plichta a barca vyhrajev kyjevě, čili nám postup zase spadne do klína jako loni

no je to na hovno s útočnou hrou co předvádíme, jestli zas bude hrát ofenzivu jen útok + Sneijder tak to vpynu a pude se vyblít, ať hraje Quaresma nalevo ne? neivm co Mourinho pořád zkouší s těma defenzivníma středama, dle mě by měl José končit i když je to muj neoblíběnšjí trenér, chce to někoho kdo vyznává útočnej styl

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma hrát nemůže je to napsané v tom článku

Reagovat
smazaný uživatel

nepovídej, ale když sem to psal tak to tam ještě nebylo , ale nepotřebuju to přečíst z článku vim to ze stránek Interu, ale ví se to až odedneška , já s Ricardem počítal - škoda

Reagovat
smazaný uživatel

je to škoda poslední dobou šel nahoru...

Reagovat
ronaldinho_10

Já doufám v remízu 2:2 a postup by tak mohl spadnout do klína Kazani...

Reagovat
lnterista

Probable Starting XI: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Motta, Cambiasso, Stankovic; Sneijder; Milito, Eto'o

tak se mi to libi

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těžkéj zápas, nemyslím si, že domácí budou hrát úspokojivé "catenaccho".

Bude to hodně o vůli, o momentální formě a samozřejmě také o štěstí, přejí to Rubinu Ka

Reagovat
smazaný uživatel

No tak se ukažte.

Reagovat
smazaný uživatel

No Juventus sa ukazal vcera ze mas vobec odvahu sem pisat po tom fiasku vcerajsom

Reagovat
Jajinek

Interista už sestavu naznačil, klidně bych tam ale dal místo Motty Vieiru nebo Muntariho, spíše Patricka, i když je nerozehraný, ale pravděpodobně to bude tak, jak je uvedeno výše.

Můžeme dopadnout stejně jako Juve, a nebo to nějak ušmudlíme. Sám jsem zvědav a doufám.

Reagovat
Jajinek

neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tu odvahu protože Juve,Inter a AC si můžou podat ruce i když postoupíte moc reklamu italskýmu fotbalu taky neděláte.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu, že bys nás rád hodil do jednoho pytle s váma, ale pravda je taková, že přes ty zkraty s Curychem jsme uhráli 4 body ve dvojzápase jak s Realam, tak OM a zaslouženě postoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, jak můžeš do téhle společnosti tahat AC. Se podívej, jak oni hráli s velkoklubem a jak my a Inter.

Reagovat
homeles8

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda quaresmy že nebude zrovna když se docela chytnul tak se zraní. Ale Líbila by se mě sestava 3-5-2 Cesar-zanetti,lucio,samuel-viera,cambiasso-muntari,sneider,stankovic-militto,etoo

Reagovat
Jajinek

ou...

Reagovat
smazaný uživatel

ted nevim... děláš si prdel???

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoď Vieru,Muntariho,dej tam Santona a Maicona.Zanetti do zálohy.Systém 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

na Maicona si nejako zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

1 a postup Interu

Reagovat
Mr.Jindros

FORZA INTER! Zachraňte čest Serie A...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč všichni píší něco o ostudě pro italský fotbal..zatím z každé z top3 lig nepostoupí jeden tým (atletico, juve a liverpool), ale jen italská dělá ostudu. Fakt, že 3 hlavní tahouni soutěž mají do optimálního rozpoložení daleko je sice zřejmý, ale na základě toho se nemůže hodnotit celá soutěž. Nehledě na to, že konkrétně Juve a Inter mají kádr papírově mnohem silnější, nežli kdokoliv v předních klubů v PL či PD. Jen se prostě nedaří, ať už vinou trenérů, funkcionářů anebo prostě nevhodného rozpoložení hráčů. Interu samozřejmě postup přeju a věřím, že v letošní lm se ještě hodně uslyší o SA

Reagovat
smazaný uživatel

"Nehledě na to, že konkrétně Juve a Inter mají kádr papírově mnohem silnější, nežli kdokoliv v předních klubů v PL či PD" ... jako nadsázku to beru, pousměju se a jdu dál. Jestlis to myslel vážně, můžu se jenom smát ...

Reagovat
RMCF

To s tím silnějším kádrem nemyslels vážně že?

Reagovat
smazaný uživatel

pro oba: Valencia, Sevilla, Atletico, Liverpool, Arsenal - tyto týmy považuji za špičky zmíněných lig a všechny jsou papírově slabší

Reagovat
smazaný uživatel

To už zachraňuješ: "nežli kdokoliv v předních klubů v PL či PD" ... mimochodem, jestli porovnáváš mistra soutěže s týmy, které byly v posledních letech na třetích a horších místech, uznáváš tím slabost

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím důvod proč bych měl něco zachraňovat, já s tebou v ničem nesoupeřím. Při troše snahy by jsi vydedukoval z mých odpovědí, že slůvko "kdokoliv" bylo nesprávně užito, což nepopírám. S prvními dvěma týmy z PD a PL je srovnávat nebudu, protože se domnívám, že ta kvalita je tam +- stejná a zbytečně bych tady vyvolal zase tu nic nepřinášející hádku kdo je lepší (a které ty se rád zúčastníš už podle tvých reakcí). Záměrně jsem tedy hodil do placu týmy, které jsou považovány za širší špičku v Evropě a které jsou přesto papírově slabší nežli týmy ze "slabé" SA.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezůčastnil bych se, tohle vysvětlení mi stačí a už to chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

co Fialky ?

Reagovat
smazaný uživatel

co s nimi?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt, že 3 hlavní tahouni soutěž mají do optimálního rozpoložení daleko je sice zřejmý .

Fiorentinu bych do toho taky započítal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky se musí brát v potaz kdo měl jako skupiny

kdžy si to vemu, Arsenal, Chelsea, MU měli hodně slabý skupiny a postup byl 99%, jedinej Liverpool měl těžší skupinu a končí,

z Itálu měla nejtěžší skupinu Fiore a je tam, pak AC a Juve měli taky těžkou celkem, a Inter má asi nejlehčí a měl jasně postoupit

ale pořád Fiore, AC a Juve měli těžší skupiny než ti angláni

no a španělé - Real měl nejtěžší jde dál, Sevilla procházka růžovim sadem, Atletico je letos tragický i když z druhýho místa se dalo postoupit, ale nemělo formu no, a barca to má z Interem docela lehký

ale prostě Kyjev a kazaň překvapili, od Kyjeva sem čekal že bude kousta, ale od Kazaně jako nováčka vůbec

prostě angličani měli nejlehčí skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Inter má nejlehčí? Si děláš prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a né snad?

nejhůř druhej měl bejt dle předpokladů, ale situace ji jiná no

Fiore - Liverpoo a Lyon

AC - Real a Marseille

Juventus - Bordeaux a Bayern

všechny tyhle kluby strkaj Kazan i Kyjev do kapsy, Inter má jen Barcu , ostatní měli dva top kluby, takže je to tak , nevim co se ti nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille je tak zhruba na úrovni Kazaně a Kyjevu...

Skupinu F dělá náročnou především fakt, že v ní není slabý celek, na kterém by se daly nahonit body - AC mělo Zurich (že s ním uhrál jen bod je druhá věc), Juventus měl Haifu a Fiore mělo Debrecen...

"Inter má asi nejlehčí a měl jasně postoupit" - Moc Interu přeceňuješ, v jeho silách není jasně postoupit proti týmům Kyjevu a Kazani, oba nejsou za ním o tolik vzadu. A ukazuje se to i na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nehledě na to, že konkrétně Juve a Inter mají kádr papírově mnohem silnější, nežli kdokoliv v předních klubů v PL či PD" ... jako nadsázku to beru, pousměju se a jdu dál. Jestlis to myslel vážně, můžu se jenom smát ...

Reagovat
smazaný uživatel

OU!!! Sorry!

Reagovat
smazaný uživatel

tak konečně uvidím Rubin jak hraje.když je tady vynášena do nebes

Reagovat
smazaný uživatel

Na hre zrovna Rubinu toho moc ke koukani teda neni

Reagovat
smazaný uživatel

tohle podepisuju. Viděl jsem je dvakrát, ale tvrdý beton. Nic moc ke koukání.

Nicméně hrají tu obranu opravdu naprosto výborně. Kdo má rád obrannou hru, mohl by si smlsnout

Reagovat
smazaný uživatel

Organizaci hry mají naprosto fantastickou, ale i dopředu umí, když to potřebují, snad tu ukážou dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

V Lize mistrů dopředu moc ne, kromě domácího zápasu v Interu, ale v Rusku, když chtějí hrát útočně, tak přehrají každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale tak bavíme sa o LM, nie o Rusku. Tam, nic moc... Tak isto sa pod Kerzak0va podpisujem. Na základe hry by ale mala v tej skupine postúpiť len Barca, na to sa však nehrá, takže by mal prosto postúpiť najlepší. Podľa výsledkov by som druhý postupujúci flek dal práve Kazani pred Interom, nech je prvý ročník EL hneď zaujímavejší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic moc...Barcu nepřehraje asi nikdo nebo málokdo...A s Kyjevem to byl vyrovnaný dvojzápas, až na druhý poločas v Kyjevě, kdy Kazaň nepochopitelně zalezla.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitezstvi Interu... rozhodne lepsi individualni kvality a zkusenost Interu. Kouzla samana Berdyjeva uz k postupu nepomuzou. Navic chybi opora utoku Bucharov a opora obrany Šaronov a bez nich ta tymova souhra (ktera je nejvetsi zbrani Rubinu) nebude tak slapat.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic Kazan si postup zkazila sama. Uz ho mohli mit davno jistej - kdyby jim padla jedna z desitek sanci a tycek doma s Interem a jenom neremizovali doma s Kyjevem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bucharov chyběl i na Nou Campu. Věřím, že oba se dají nahradit a Kazaň postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bucharov nemusí chýbať, zato Šaronov... Inter by si to mal udržať, minimálne remízou, ale postup by som prial asi viac Kazani. Dokázali (ako...) uhrať na Nou Campe, doma neprehrali, v osemfinále by mohli byť pre všetkých ľahším sústom než Inter, ktorý príliš nemusím a ten jeho futbal...

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli je Kazan v cesky televizi, tak jim dvojnasob neverim ....kdykoliv bylo posledni dobou rusky muzstvo na CT, tak to byl zrovna herni pruser (Juventus - Zenit, Wolfsburg - CSKA...)

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 když postoupilo CSKA tak by bylo dobré pro Ruský fotbal kdyby postpupila i Kazan

Reagovat
j_mrazik

Rusáci x Mourinho... nemůže postoupit ještě někdo jinej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Pome hosi..chvi videt tvrdou obranu s rychlim prechodem do utoku a poradne nasazeni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

vsak se vecer divej

Reagovat
smazaný uživatel

já chci vidět stejnou touhu a hlad po výhře jako v Kyjevě!

Reagovat
lnterista

jj z toho jsem mel dobrej pocit

Reagovat
smazaný uživatel

přechod do útoku jako vždy bude hodně špatnej pokud nebude hrát aspoňbalotelli nebo někdo ofenzivní nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady, quo vadis? Kam kráčíš, Intere? Alea, achta, es. Mám strach, to přiznám bez mučení, podobně nesvůj jsem před zápasem dloluho nebyl, protože ke Kazani cítím velký respekt, navíc po včerejším supertrapasu Juve se bojím o podobný scénář u nás. Je fakt, že máme prakticky stekjnou situaci o všechno jako včera Juve, takže uvidíme.

Hrajeme doma, jsme papírově lepší, měli bychom postoupit.

Místo Motty bych taky zkusil spíše Muntariho, někdo běhat musí. Chivu by výrazně chybět nemusel, máme Krále Javiera. Jsem zvědav na Sammyho, snad se minule konečně chytil, i když....

Sandrino Mazzola v it. médiích říkal, že při vypadnutí u nás José končí - no jsem zvědav...

Pojďme chlapci, ukažte se!

FORZA INTERNAZIONALE!!!

P.S. Gratulace AC k postupu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja z tohto zápasu nemam vobec ziaden strach,lebo kvalita je jednoznacne na nasej strane

Reagovat
lnterista

to byla i s Helsingborg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby vše záleželo jen na kvalitě, prohráli bychom teoreticky tak max. 2 zápasy ročně

Reagovat
smazaný uživatel

napr doma sme s Barcou mohli kludne prehrať,a nakoniec sme uhrali bod,ktory sa javi momentalne ako dost cenny

Reagovat
Tsigi

když už se pokoušíš o latinu, tak bys to mohl napsat aspoň spávně, jinak to nevyznívá moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslel, že to mám blbě, no co, snaha byla

Reagovat
smazaný uživatel

co je quaresmovi

Reagovat
smazaný uživatel

inter fuj

Reagovat
smazaný uživatel

portugalský elegán

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale poněkud staršího ražení ,jak by řekl Bosák.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady je to remiza a Dynamo porazi Barcu....a postoupí Dynamo a Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Už netrpěliva vyhlížím začátek zápasu. Snad chlapíci Kazaňští navážou na úspěch CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

netrpělivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to Josého labutí písen, pokud s Interem nepostoupí? Nevím no... každopádně forza Inter!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Italský Nemotorný Trapáci Evropskouligumistrůdneska Remízujou.

Reagovat
Swarley

uznejme to jako ne dobrý, ale platný pokus

Reagovat
homeles8

100. pro můj ne dobrý, ale platný pokus.

Reagovat
Swarley

Reagovat
homeles8

Může se stát, že by osmifinále hrál Inter-AC?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
homeles8

to je dobře,dík.

Reagovat
Tsigi

mám nulu na poločas ´, snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

RUBIN KAZAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že nejen fanoušci Interu, ale i ostatní mi dají za pravdu, že Inter už by si ten postup konečně zasloužil! tip: 2:1

Reagovat
lnterista

konecne zaslouzil? ted postupujem docela pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem LM, většinou co pamatuji tak Inter končil smolně před osmifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si ho zaslouží, uvidíme dnes večer.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, jednoduché to mít s Rubinem rozhodně nebude!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to neposerem. Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

že v zalohe mozno nastupi Muntari a Motta

Reagovat
Tomanatura

No, takže, Forza Inter?!

Reagovat
lnterista

ze vahas.... !!! Forza Inter !!!

Reagovat
Tomanatura

Strašně nerad to píšu, protože mě tu pak hodně lidí zbytečně kritizuje, ale dneska je všechno jinak, dneska se prostě musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli čemu?

Reagovat
lnterista

nechapu

Reagovat
Tomanatura

To Forza Inter. Podle některých můžeš fandit jen jednomu týmu a když fandíš dalším, tak jsi prostě ten "gloryhunter".

Reagovat
smazaný uživatel

na to se vyser, já taky když chci napíšu třeba "Forza Viola", aby porazili Live, nebo "Forca Barca" proti Realu, apod., takže asi tak...

Reagovat
M11

nebo Forza Juve.. kdyz hraje Juve..

Reagovat
smazaný uživatel

tak v LM proč ne, už jsem to několikrát napsal. Sice se mi třásly ruce jako samotnému Parkinsonovi, ale co už..

Reagovat
M11

Reagovat
Tomanatura

Nejhorší na tom je, že éInter sleduju každý týden, ale líbí zrovnatak sleduju AC

Reagovat
homeles8

nebo Dynamo do toho, když hraje Dynamo Budějovice.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, Avanti Inter!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky stručný kouč Berdyjev.

Pár hodit zpátky Jose Mourinho, řekl, že Inter je silnější než Kazaň a dnes ho porazí. Co mu odpovíte?

Že vše záleží na vůli boží.

Odkud má Mourinho takovou jistotu?

Zeptejte se jeho.

Věříte svému týmu?

Čas ukáže, jsme v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

RESPEKT!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Já stále nechápu, jak někdo po všech zápasech této skupiny může tvrdit že byla lehká a dovoluje si Kazaň nebo Kyjev podceňovat. Jistě, papírově máme silnější kádr, ale ten rozdíl mezi námi a těmito mužstvy rozhodně není tak velký, a to není urážka pro Inter, to je prostě pochvala pro "východ". vyjádření MSgooa, že se zápasu nebojí, protože jsme jasně lepší, je až směšné (i když známe ho že).

Na druhou stranu, bych si tady nechtěl vytvářet alibi, pro případný nepostup. Dnes se prostě postoupit musí, a když ne, bude to ostuda a blamáž, bez ohledu na sílu Kazaně.

Dnes vyhrajeme, pro San Siro, pro fanoušky, pro Calcio, pro Inter!!

Forza Ragazzi!!

Reagovat
smazaný uživatel

INTER PER SEMPRE, PER SEMPRE NEL CUORE!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Mírným favoritem je Inter a třeba zúročí zkušenosti a vyhraje přesvědčivě, nicméně se taky klidně může stát, že ho Kazaň řádně prožene. Jsem nato hodně zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

ale přeješ to Kazani, že jo? Přiznej se ty jeden nevděčný Katalánče!

Reagovat
smazaný uživatel

To ani přiznávat nemusím, z této diskuse je to zjevné. Jsem rád, že Barce přeješ, ale tady mám jasno: Верю в Рубин и Барсу.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

ты фантазёр

Reagovat
Tomanatura

O patro výše, samozřejmě

Reagovat
Jajinek

Nejsi sám...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne,že sa nebojim,nevidim tam ziaden dovod,preco by som sa mal bat,ak ho tam vidis,tak sa mozes bat dalej kym zápas neskonci

Reagovat
Jajinek

i když plácneš úplnou blbost, kterou ti 10 lidí vyvrátí, budeš stále dokola mlét tu svojí a dělat ze sebe ještě většího * než jsi...

Reagovat
lnterista

co znamena ta hvezdicka?

Reagovat
Jajinek

Já nechtěl být sprostý...

Reagovat
lnterista

ja vim...tak to aspon poseptej

Reagovat
smazaný uživatel

no přece HVĚZDA

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem si stoprocentně jistý jen tím, že to bude na hřišti řezba.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, něco pro Žulu s Lúciem, to bude tvrďárna

Reagovat
smazaný uživatel

Mám nějakou blbou náladu, že by předzvěst? léčím nervy na hlasování o rozpočtu, celkem nuda, předtím solidní estráda, pobavil jsem se

Reagovat
smazaný uživatel

čau lidi jak sem občas píše ten z toho stape blog jak nabizi 100%jisty zapasy tak mu nevěřte taha akorat z lidi prachy a dava mylny tipy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To hádam nie toto

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že to dáš všude

Reagovat
homeles8

Forza Calcio! Inter dneska musí a finále čekám derby s AC Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby fakt, to bych se asi posral, vůbec si to neumím přdstavit. To by tu byla solidní hádka a hecovačka Nádherná představa, takovej zápas...

Reagovat
homeles8

já bych fandil AC a Inter bych na 90 minut úplně nenášel. A taky bych se asi posral. Ale bohužel to moc růřově nevidim.

Reagovat
homeles8

Reagovat
lnterista

to je hodne vesmir

Reagovat
homeles8

no a co jako? tak to tu hned nevyplácni a taky věř, že takový finále bude

Reagovat
lnterista

nejakej nervozni

Reagovat
homeles8

jo

Reagovat
smazaný uživatel

bože a jak já bych Javierovi přál držet nad hlavou Ušatý pohár a vidět ho, jak z šaten vede hráče vstříc finále... neskutečná představa

Reagovat
lnterista

ja bych to pral i Sunarovi

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný, ale Javčovi přímo neskutečně

Reagovat
homeles8

Já Alexovi

Reagovat
homeles8

Tak mi vyšlo, že když Inter vyhraje a Dynamo Kyjev vyhraje aspoň o 5 gólů tak postoupí Inter a Kyjev. Takže Dynamo do toho a Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to nedáme tak mě trefí

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre remizu 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

MILANO - Questi i ventidue di partenza per Inter-Rubin Kazan, gara valida per il matchday 6 della Uefa Champions League 2009-2010 in programma questa sera allo stadio "Giuseppe Meazza" in San Siro a Milano (ore 20.45)

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta; 45 Balotelli, 10 Sneijder; 9 Eto'o, 22 Milito;

A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 11 Muntari, 14 Vieira, 19 Cambiasso, 23 Materazzi;

Allenatore: José Mourinho

Rubin Kazan: 77 Ryzhikov; 9 Salukvadze, 24 Popov, 4 Cesar Navas, 19 Kaleshin; 7 Semak, 42 Murawski, 16 Noboa; 15 Ryazantsev, 10 Dominguez, 61 Karadeniz;

A disposizione: 29 Revishili, 3 Ansaldi, 5 Bystrov, 23 Baliaykin, 32 Gorbanets, 88 Kasaev, 6 Sibaya,

Allenatore: Berdiyev

Arbitro: Pieter VINK (Olanda)

Reagovat
Jajinek

Tak Mou to řádně rozjel. Bez Cuchua, to jsem zvědav.

Reagovat
lnterista

jj jsem hodne zvedavej...zaciname 2.polocasem

Reagovat
Jajinek

Jinak na lavičce je úplná smršť úročných hráčů, jsem zvědavý, co bude José dělat, když to nepůjde....

Reagovat
lnterista

jj aby to zas nebyl nejakej kiks viz. Rivas vs. Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

ani nemluv, je mi z té vzpomínky na blití

Reagovat
Tomanatura

Teď jsem to chtěl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Mou se nasral, to jsem tedy žízniv, hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Ansaldi na stridacce?

Reagovat
smazaný uživatel

díky bože, konečně sestava dle mího gusta, akorát Esteban místo Motty

Reagovat
Jajinek

No, na to že Inter ve 4-3-3 nikdy nějka povedený zápas nesehrál si nějak věříš....ale uvidíme, sám jsem zvědavej...

Reagovat
lnterista

no ja z toho mam docela strach...ale urcite nebude nuda

Reagovat
Jajinek

taky, proti Viole zadek strašně hořel, a to ještě nebyl Wes a hrál Cuchu. navíc oni toho strašně zadrbali, Kazaň nás takhle může smést. Ale je dobře, že to Mou hecl, bude sranda a aspoň ho už nikdo nebude nesmyslně krtizovat za celou dobu správné rozestavení, když teď použije to "jejich..."

Reagovat
lnterista

jj aspon se neboji...Mancini by tam flaknul Burdissa do zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn

Reagovat
smazaný uživatel

proč není Cuchu místo Motty?

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekané pojďmě hoši do tohooooo!!! Forza Inteeeeeeer

Reagovat
lnterista

Takovou ofenzivni sestavu jsem jeste co fandim Interu nezazil....a vse live na ct2

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, myslím, že bylo i "hůř"

Reagovat
lnterista

tak to me ji rekni...je to tak od 97

Reagovat
smazaný uživatel

ne, já jako nevím přesně, ale určitě by se něco našlo. Já fandím od 24. 12. 1995, kdy jsem dostal dres Bergomiho, píšu vždycky ´96, to už byl prakticky další rok no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle může Kazani sedět, uvidíme.

Reagovat
Lubinterista

No je to dost, že něco aspoň zkusí už v prvním poločase.

Forza INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao Interisto, tak co říkáš - jdeme na ně?

Reagovat
Lubinterista

Jak jinak, ale už se to chce zase trochu vrátit na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný ,trochu to ale musíme vyhecovat. Forza Inter!!!

Reagovat
M11

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pazza Inter Amala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPIONI SIAMO NOI! NERAZZURRA, TU SEI MIGLIORE! PER SEMPRE AMORE MIA! FORZA INTER! PAZZA INTER! ORA PER SEMPRE INTER!!!

Pojďme ragazzi, ukažte jim!

Reagovat
M11

ty si radne nazhaven

Reagovat
smazaný uživatel

si, veramente! Forza Inteeeeeeeeeeeer!!!

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ma dai..sembra ke il rubin vi sta veramente sul cazzo

Reagovat
smazaný uživatel

La Grande Storia nel Inter continua!

Reagovat
lnterista

vlastnis?

Reagovat
lnterista

vlastnis?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Lubinterista mi to zkopíroval, pašák

Reagovat
lnterista

to je takova bible

Reagovat
smazaný uživatel

jj, krásné archivní záběry z velkých zápasů, i z 50. let, které zbožńuju - Nyersův hattrick a 3-0 AC v r. 54, legendární šestka Juventusu v témže roce. Rozhovory s Lorenzim, Burgnichem, Giacintem... paráda Jinak, u Burgniche tam mají nepochopitelnou chybu, v popiscích vždycky píšou "attacante", přitom to byl exceůlentní difensore... chyba se vloudí, nevadí

Reagovat
Tomanatura

Máš to v italštině, či v češtině?

Reagovat
smazaný uživatel

italsky, česky to nevyšlo, nebo jo?

Reagovat
lnterista

italstina...ty mas cestinu?To snad ani neexistuje

Reagovat
Tomanatura

tak já se ptám, jestli to v češtině vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

202. pro výhru Interu nad Kazaní!

Reagovat
smazaný uživatel

Ansaldi a Kasajev na lavicce... Dominguez na hrotu....Rubin zrejme prijel akorat branit - to bude muset Kurbanovi allah hodne pomoct aby s takhle pasivni sestavou (a hrou?) nedostali na San Siru nakladacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurban ví, co dělá.

Удачи Рубину!!!

Reagovat
Jajinek

Psotka ve studiu komentuje zápas Interu!!!! Sen sen sen!!! Moje dva srdcové týmy vyznávající odlišný styl se poprvé jakš takš propojují. Tak dnes to bude veliké!! Jdeme na to!

Reagovat
Lubinterista

Raději bych tam viděl Pulpita (promiň)

Reagovat
smazaný uživatel

Interista

Reagovat
Jajinek

jasný, Pulpit je s námi dlouho ve fanklubu atd atd. Ale Psotka je mi prostě sympatičtější.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná poslední odpověď pana Petržely.

Reagovat
irik

Když o tom tak přemýšlím, tak ten ruský fotbal má opravdu něco do sebe ..., pominu-li zdejší redaktory, jež pro mně reprezentují sortu fandů ruské ligy, tak i ten Petržela má po 4 letech v Petrohradu nepřiměřeně zkreslený úsudek ...

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi připadá

Reagovat
smazaný uživatel

Zato vy co znate ruskou ligu mozna tak z vysledku mate usudek naprosto presnej

Reagovat
smazaný uživatel

btw. - co Petrzela rek?

Reagovat
irik

Že Kazaň má lepší hráče a v Milánu vyhraje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, to bude tema automatama .... a co to ma spolecnyho s fandama na EF?

Reagovat
irik

Další člověk, co svým způsobem vstoupil do dění ruského fotbalu, chytnul se toho a zastřelo mu to úsudek.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi? furt nechapu tvoje narazky

Reagovat
irik

Další v návaznosti na redaktory, o kterých mluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? co to placas? ....nikdo tu nic takovyho nepsal, ze ma Kazan lepsi hrace a ze Inter porazi. (prave naopak)

Reagovat
irik

Ale ne, to si mě špatně pochopil. Na Petrželově případu jsem jen demonstroval, jak ruský fotbal pohltí vyhodnocovací centra v mozku zuúčastněného, neříkal jsem tedy, že redaktoři cokoli říkali k zápasu Kazaně na Interu, nýbrž jen že jsou obecně podobně horliví zastánci svých rusáků ..., asi do vás skrze tamní fotbal a jeho prostředí proudí ta východoslovanská mentalita, jinak si to neumím vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady vymejslis za priserny uvahy? nemas nahodou zatemnenej mozek ty? ....o cem ted jako ted mluvis? To ti tak hrozne lezi v zaludku ten Tymscuk nebo co? Kvuli tomu tady nemusis vymejslet takovyhle kraviny. Bez se schladit a udelat si ukol do skoly, rano vstavas...

Reagovat
irik

O čem mluvím? Ty to v tom opravdu nevidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

O Tymoscukovi (vzhledem k tomu, ze v kazdym prispevku na EF musis pridat dovetek o otm, ze si v Bayernu neskrtne - nejaka osobni zast?)...

Reagovat
irik

Že si neškrtne jsem použil jako kompliment Van Bommelovi, to by ti naopak mělo být po chuti.

Reagovat
smazaný uživatel

A kvuli tomu tady pises takovy blaboly?

...jinak pokud te to potesi, dival sem se ted jak vcera Bayern porazil Juve a Van Bommel byl opravdu fantastickej, s Olicem (mimochodem do Nemecka prisel z CSKA) nejlepsi hrac zapasu.

Reagovat
irik

Kvůli tomu fakt ne, ale kvůli chování a posudkům lidí spjatých s ruskou ligou, které se dostanou ke mně (oni inkriminovaní redaktoři, plus dnes Petržela).

...ani moc nepotěší, spíš je mi to dost jedno. Timo včera taky nehrál špatně, ale v přímé konfrontaci bylo vidět, že je pořád o krok za Van Bommelem. A to, že ruská liga je na rozehrání se podobných hráčů excelentní volbou jsem nikdy nepopíral, nepopírám dokonce ani její kvality, dle mého úsudku je rozhodně porovnatelná s francouzskou, jen se to nesmí přehánět s tím cavykem (? i ? ) okolo.

Reagovat
smazaný uživatel

O jakejch posudcich a cavykach porad mluvis? ....vim ze Ikercc tu miva vsemozny vystupy (hodnekrat sem uz o tom cet, nebo nedavno sam videl nakej ten jeho flejm ohledne Ruska vs. Nemecka liga), ale to uz si res s konkretnima jedincema....

Reagovat
irik

Právě tyhle všemožný hodnocení a hádky kolem lig i hráčů jimi projivšími. Nechci hledat konkrétní případy, na to, jak jsme BL x RPL řešili my dva, někdy před šesti měsíci si možná taky vzpomínáš. Já tomu rozumím, známe to všichni - v podobných diskuzích pro objektivitu není místo, ale u vás rusáků se mi to vždycky zdálo trochu moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce tebe, vim akorat o dohadech o Tymoscukovi.... jestli sme resili neco ohledne lig to netusim. Kazdopadne, me tyhle debaty o ligach jsou ukradeny, ani netvrdim ze je Ruska liga treba lepsi nez Bundesliga a podobny blbiny... takze fakt netusim o cem by jako ta debata se mnou mela bejt ...

...ten pocit mas mozna tak kvuli tomu, ze spousta lidi ma pocit, ze Ruska liga je nakej odpad na urovni Rumunska a podobne. Potom se divej, kdyz Zenit vyklepne Bayern, CSKA postoupi pres Wolfsburg, Kazan neni otloukankem, Arsavin se prosadi v Arsenalu (to tu bylo tisice prispevku o tom jak nic neodkazal a zahral jenom na euru a ze na PL nema a bla bla...) a podobne .... kdyz se pak nekdo odvazi tvrdit opak, protoze ligu sleduje, ma prehled o hracich, kvalitach atd - tak pak s tim kazdej ma problem. Zatemnenej usudek nebo problem maj spis ostatni

Reagovat
irik

Pamatuju si to jenom útržkovitě a hledat to teď nemíním. Každopádně řešili jsme právě Bundesligu a ruskou ligu, ale je to fakt dávno.

Tvůj/váš postoj samozřejmě chápu, ale je to i trochu vzdor neinformované většině a ruská liga, a Arshavin obzvlášť, své kvality určitě má, jen se to nesmí s obhajobou. Přehánět.

Jdu spát (zítra vstávám do školy), dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamena "nema se prehanet"? ... takze kdyz mi tu pul eurofotbalu tvrdilo, ze nema na Arsenal a ze se objevil az na euru (kravovina nejvetsi) tak mam bejt zticha a cist kraviny dal? ...budu si to pamatovat a priste budu mlcet, at te neurazim

dobrou noc..

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tyce vcerejsiho Tymocha, tak nemusis tady vracet komplimenty ....vcera rozhodne nic neukazal (ikdyz chapu ze dal gol) a za tech par minut ani nemoh. Porovnani tech dvou je podle me (a podle vcerejsiho zapasu) uplne nemozny, pac jsou UPLNE jiny typy. Van Bommel je silovejsi, technictejsi - ma lepsi prehled, rozerhavku a kopaci techniku. Tymoscuk vynika obrovskou bojovnosti, dokonalym skluzem a odebiranim balonu, vydrzi, fyzickou...

Reagovat
irik

To nevracím, svoje si právě tou bojovností a nasazením odehrál, a víc od DM ani nechci, ale když dá Mark van Bommel víc, je jasné kdo bude hrát, kdo je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si podle tebe vcera svoje odehral, tak chapu ze si od Tymoscuka jeste v Bayernu poradne nic nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň nelži. Řekl, že může vyhrát a neřekl, že má lepší hráče.

Reagovat
irik

Na otázku, zda může vyhrát odpověděl, že určitě. Že má lepší hráče také řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde tam vidíš, že řekl, že vyhraje? A neřekl, že má lepší hráče, ale že nemá horší nebo něco v tom smyslu. Tak nepřekrucuj prosímtě.

A kdo zná Petrželu ví, že rád přehání a proto ho mám rád, lepší než ty diplomatické odpovědi 95% nudných, zoufalých RÁDOBY EXPERTŮ.

Reagovat
smazaný uživatel

si zas dělají prdel s těmi kecy, ne? Co Santon, Krhin, skoro už i Obi...

Reagovat
Tomanatura

Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, jdeme na to ragazzi!

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a už nastupujeme

Reagovat
terry

Kyjev vede.

Reagovat
Tomanatura

Hmm, Stuttgart jinak válí

Reagovat
irik

Gross udělal pořádnej vítr v kabině a přesně to potřebovali, kvalitu mají . Stejně jsou to ale svině.

Reagovat
Jajinek

Wes zatím nedal přesnou nahrávku...

Reagovat
Jajinek

Walter...

Reagovat
lnterista

Roberto mas ho tam

Reagovat
Tomanatura

Kurz na Inter se teď zvedá nejvíc jak může. Ivan je letos příšerný...

Reagovat
Tomanatura

A přemotivovaný Lucio zraňuje klíčové hráče

Reagovat
smazaný uživatel

jak to můžeš říct, když hrál párkrát? Navíc nikterak otřesně...

Reagovat
Tsigi

Ivan ,,netuším, kde stojím,, jde na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan snad bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

zatial hrame spatne

Reagovat
Tomanatura

Mario je otřesný, hraje jak primadona a k tomu zase háže kyselé xichty

Reagovat
Tsigi

Ten golman Rubinu hraje nohou, jak v okresním přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Kopací technika je jeho slabina, ale dneska je to fakt extrém.

Reagovat
lnterista

co tam jako Zanetti delal? Chlape to neni liga

Reagovat
Tomanatura

GOOOOL

ZANETTI

Reagovat
lnterista

to ho omlouva

Reagovat
Tsigi

fakt skvěle mu ukopli míč

Reagovat
lnterista

Reagovat
Tomanatura

I Ronaldinho by mohl závidět

Reagovat
smazaný uživatel

Popov...

Reagovat
Arbiter

jaktože na livescore to není

Reagovat
smazaný uživatel

rusáci to teda ubránili

Reagovat
smazaný uživatel

kráááááááásaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tomanatura

Inter od vstřeleného gólu

Reagovat
lnterista

Sneijder se hleda...ale to pujde

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatí mmolto bello ragazzi, Muž zápasu zatím jasně Javier. Onm je prostě neuvěřitelný, neskutečý, jedinečný... Nevím kolikrát to ještě budu psát, ale je to Král, INTERISTA NUMERO UNO!!

Jinak, Sammy konečně že by probuzení? Mario krásná pata, jinak neviditelný, Milito taky nic moc zatím. Wes dobře, Dejan je náš Nedvěd, maká za pět. Motta se mi nelíbí. Obrana OK, škoda teď Maicona, málem mu tu ruku přelomil... Iván dobře, Lucifer taky, Javča nej. Julio OK.

Škod Žuly, snad nic vážného...

Nepřestáváme, stále hrajeme to samé!

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je neviditelný?

Reagovat
smazaný uživatel

já ho moc nevidím, spíš se hledá

Reagovat
Jajinek

Naní, obraně hoří jak školák... Směrem dopředu

Reagovat
lnterista

ty kdyby jsi fandil Barce...to bych teprve chtel videt ten souhrn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do inkasované gólu hrál Rubin celkem dobře, ale pak tam začali tropit neskutečné hlouposti, snad je přes poločas Berdyjev srovná...

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin hraje otresne celej zapas. Saronov v obrane strasne chybi, Popov na jeho miste dela hrozne chyb.... Murawski je totalne marnej a Dominguez na nezvyklym postu uplne utopenej. S takovou si odnesou trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Do gólu Etooa to celkem šlo.

Domínguez zdvojují, ztrojují, furt mu běhá někdo za zády. Ale jeho chvíle příjde, proti Barce to bylo podobné (hrál taky na hrotu) a pak rozhodl....Ale s Bucharovem by to bylo nepochybně lepší, dalšího kvalitního útočníka už bohužel nemají.

Popov to s míčem neumí, v soubojích celkem ok až na tu přihrávku Balotellimu...Murawski je pomalý, s míčem špatný, to je hráč tak proti slabším týmům v ruské lize.

Reagovat
Jajinek

Tak vstřelený gól nám hodně pomohl, před tím to byla bída. Sice jsme na ně vletěli, ale pak jsme jim nechali moc prostoru, což je způsobené tím rozestavením. Naštěstí to pak Samy odstřelil.

Zanetti vzadu hoří jak papír, ale směrem dopředu je vynikající. Wes zatím stejná trgédie jako včera Diego, nedá balón, a hraje strašn vytaženě a chybí tam pro rozehrávku. Má před sebou 3 hroty, mohl by to zatlačit víc do hloubky a tvořit. Jinak ale míčů zíkskal hodně.

Mario mě sere celej poločas, kličkuje jak magor, a pak vystřihne geniální patičku.....

Barca vyrovnala, vypadá to dobře, ťuk, ťuk!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Javier že hoří? Ani se mi nezdá, teda. Mě se neskutečně líbí. Je fakt, že v tom jsou emoce a osobní obrovská sympatie, ale je fakt úžasný

Reagovat
Jajinek

V obraně neskutečně. Ryazancev ho 3x obešel a šel do nebezpečného centru, vůbec neví jak ho zastavit. Ale jinak to vynahrazuje...

Reagovat
smazaný uživatel

tak on nemůže hrát všechno, Motta mu vůbec nepomáhá, spolupráce s ním vlevo vůbec nefunguje,to je pak těžký... Navíc to není jeho post, tam je třeba si to předávat. Neřekl bych, že ty přechody jsou vyloženě Javčovy, ačkoli by to mělo být pevnější no. Stejně ale nej. hráč zatím

Reagovat
Jajinek

Tohle není o souhře a o postu, on selhal 3x jeden na jednoho.

Reagovat
lnterista

v obrane spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti se několikrát nechal úplně lehce obehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

snad Jos= bude pokraačovat a nebude to chtít ubránit tm že tam pošle někoho do zálohy defenzviního

nejlepší obrana je útok

Reagovat
Jajinek

Psotka teď dal Mariovi sadu...

Reagovat
lnterista

rasista

Reagovat
Jajinek

Psotka je král

Reagovat
Tomanatura

Co řekl?

Reagovat
Jajinek

že ho sledoval v úvodu, měl 4 míč, držel ho déle než měl a vždy ho ztratil...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Inter hrae hnusný fotbal....KAZAN....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak neymslim že je to sestava 4-3-3. ale 4-5-1 ofenzivní záložník + křídla a Diego sám na hrotu, střed tmelí Motta s Dejanem

takhel bych to hrál klidně , mísot Motty ale Esteban

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad příští rok, letos ještě Kazaň asi na postup není připravena. Hlavně to chce rozšířit kádr o kvalitní hráče.

Ale rád se nechám překvapit...

Tak pojďme.

Reagovat
Tsigi

remíza a výhra Kyjevu-nejlepší možnost

Reagovat
lnterista

Batoletiho bych vystridal

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

i tak bych ho vystridal tam chodi jako by to osvobodil

Reagovat
M11

Reagovat
Tomanatura

Jinak, Interisto, říkej furt nějaké negativa na hráče, protože po tom vždycky ten hráč zařídí gól

Reagovat
terry

SuperMario

Reagovat
smazaný uživatel

mariooooooooooo

Reagovat
Lubinterista

Mario je bůh

Reagovat
lnterista

chi non salta rossonero hey hey

Reagovat
smazaný uživatel

moc tomu pokriku nerozumis co?

Reagovat
lnterista

to me ho teda vysvetli pliiis

Reagovat
smazaný uživatel

to ti ani neni divny ze takhle ta veta nema smysl? .....misto "hey" tam je "é"

Reagovat
lnterista

boze...ted jsi me okradl o 2minuty zivota

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon taky Kazan nekdy vidi jaky to je, kdyz se snazi hrat ale goly dava souper

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mám taky rád

Reagovat
smazaný uživatel

INTER !!! Eto 'o jak jinak nez excelentni vykon ,jako vzdy .. balotelli zaplat panbuh za ten primak..zatim jediny co predvedl JINAK GO! GO ! INTER

Reagovat
M11

v klidku

Reagovat
terry

Diego.

Reagovat
Arbiter

tak Rubinu přejí úspěch v EL, je to jediný tým, který tam budu sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter byl produktivnější, vyvaroval se hrubých chyb a proto zaslouženě postoupil. Kazaň dneska neodehrála dobrý zápas, až na dvě povedené desetiminutovky. Trio Ansaldi, Šaronov a Bucharov mi tam moc chybělo. Bucharov mohl na mohutné stopery Interu platit, Šaronov je sehraný s obranou a mnohem lepší hráč než zmatkář Popov a o Ansaldim se ani nemusím bavit, stíhá bránit i útočit, nevím proč nehrál...

Ale pro Kazaň jsou to cenné zkušenosti, snad je využijí příští rok. Šest bodů je pěkných a navíc budou hrát v pohárech i příští rok, protože BARCAAA!!!

Reagovat
Jajinek

Nebylo to dechberoucí ani jinak oslnivé, v určitých fázích nás Kazaň přehrávala a měla šance, ale v celku s přehledem je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vyzvedl bych Mottu, Cordobu, Cuchua a Zanettiho.

Více tradičně v článku, který dodám v pozdních nočních hodinách...

Těším se na los, mám radost a FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to vyrovnaný zápas, jednou tahal za delší konec Inter, podruhé Rubin, v závěru jste to uhráli už s těžkým přehledem...Ale objektivně jste byli o něco lepším týmem, vaše hra nebyla taková rozháraná jako u Kazaně.

Gratulace.

Reagovat
Jajinek

asi tak, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

parada chlapci,dokazali sme to,som hovoril,že sa netreba,takyto vykon som ocakaval,boli sme hladni po vitazstve,hlavne ten prvy gol nas nakopol,a proste aku bojovnost predviedol Cuchu v závere tak sa to ma robiť,že treba bojovat stale i ked sme vyhravali už o dva goly a inak Mariooo tym priamym kopom si ma velmi potesil,neskutocny gol

Reagovat
smazaný uživatel

že sa netreba bať

Reagovat
Jajinek

Oni dokázali něco co jsi hovoril??

Reagovat
smazaný uživatel

co si vyssie pisal vo svojom prispevku o mne,tak sa potvrdilo to,co som tvrdil

Reagovat
Jajinek

no to si snad děláš srandu....vždyť se potvrdilo, jak to byl těžký zápas a že jsme z něj tady měli oprávněné obavy, žádná procházka růžovým sadem to nebyla. Ty jsi vážně neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo

09.12.2009 15:22

tak ja z tohto zápasu nemam vobec ziaden strach,lebo kvalita je jednoznacne na nasej strane

preto som ten strach nemal,lebo som vedel,že budeme odhodlani dat do toho vsetko a hrat riadne po cely zápas,nie že len jeden polcas, i ked stale sme neboli pred superovou branou,mali aj oni nejake sance,ale zasluzene sme vyhrali,jasne že to nebola a ani nemohla byt prechadzka ruzovou zahradou,prechadzka ruzovou zahradou nie je ziaden zápas v LM,aj keby sme hrali napr proti Macabi

Reagovat
Jajinek

Celý zápas potvrdil, že tvůj příspěvek byl volovina. Kazaň jsme jednoznačně neporazili, byi vcelku vyrovnaným soupeřem, sice to vypadá na klidný postup, přesto jsme ho museli vydřít. Kdyby Kazaň proměnila nějakou šanci, přišla by tradiční křeč a mohlo to dopadnou špatně. Jsem vděčný, že to tak nebylo.

Nebudu ti to dokola vysvětlovat, jestli to nechápeš, tvá chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

ale itak preco by som mal mat nejaky strach?

Reagovat
Jajinek

mě třeba na Interu hodně záleží, a když vidím před sebou v důležitém utkání vyrovnaného soupeře, ještě v momentě kdy nemáme až takovou formu a jde o hodně, zlášť v Lm, kde jsou naše výkony pod psa. Tak mám lehce strach, stejně tak mluvili s respektem roberto, interista atd atd. Neobhajuj zase neobhájitelné. Spokoj se s tímhle vysvětlením a nesnaž se zase hlavou prorazit zeď. říci před tímto zápasem "tak ja z tohto zápasu nemam vobec ziaden strach,lebo kvalita je jednoznacne na nasej strane" nebylo opodstatněné, tak to prostě je, já tě za to nechci skalpovat, řekl si to řekl, já tu už napsal větších blbostí

Reagovat
smazaný uživatel

za to,že tym mas lehce strach,tak ho nemusim mať aj ja...ale respekt pred nimi mam aj ja,ale neviem preco by som mal mať za to nejaky strach

Reagovat
Jajinek

takže ty toho nenecháš jo? Z kterého slova věty ""tak ja z tohto zápasu nemam vobec ziaden strach,lebo kvalita je jednoznacne na nasej strane" číší ten tvůj respekt?

Reagovat
Tsigi

Těším se na los, snad bude k Italům i Interu milý

Reagovat
Tomanatura

Manchester - AC, Chelsea - Inter, Fiorentina - Bayern?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Tsigi

Manchester bych z velký trojky Chelsea, Manchester, Barcelona chtěl nejvíc, přes ně se postupuje

mý přání AC-Sevilla, Viola-Stuttgart, Inter-Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

...Bayern aj Inter budu povazovani za ciernych petrov pri lose, no niekto si zanadava

Reagovat
smazaný uživatel

Los je ted v patek?

Reagovat
Lubinterista

Na konci to ten tvuj Psotka posral, jak neni šálek? Jakej Liverpool, Arsenal?

Reagovat
Jajinek

on má rád Premier League....to se o něm ví, co chceš hold dělat no....až bude další beseda v kavárně, tak ho konvertuju....

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost, jsme tam

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho sem nevidel otresnejsi kopanou

Reagovat
Jajinek

Takže koho pánové : Bordeaux, United, Real, Chelsea, Sevilla, Arsenal

Nic lehkého, spíše vše těžké. Nechtěl bych Carlettovu Chelsea, nějak mi je to celkem jedno. Přání : Arsenal!

Reagovat
Tsigi

Arsenal - to bych vám dokonce fandil s radostí

Reagovat
lnterista

Bordeaux,Sevilla,Arsenal...jinak konecna

Reagovat
Tsigi

líbí se mi tvůj přístup, sdílím ho v případě AC

Reagovat
Jajinek

S United by to byla zajímavá odveta a Real je nevyzpitatelný...ale je pravda, že by to byl asi dost silný oříšek.

Reagovat
Tsigi

osobně si myslím, že Real s Ronaldem je na úrovni tý nejvyšší špičky a bude válcovat

Reagovat
Jajinek

já z nich zatím takový pocit nemám, ale uvidíme na jaře. Ale na los se těším...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by byl good aspoň by byla sranda u TV, táta fandí Chelsea ale lepší by to bylo ve Finále

Real, Chelsea, MU, Bordeaux, Sevilla, Lyon, Arsenal

nechci MU prootže s tim už sme hráli, jinak je to asi jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon skoncil druhy, takze ak sa nemylim sa s Interom nestretnu...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, až teprv vidim že Fiore nakonec vyhrála

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Fiore a možná ještě Bordeaux tam už pro Inter není příjemný soupeř . Navíc tu v rámci atraktivně náhodného losu smrdí Chelsea .

Reagovat
Lubinterista

Fiore nemůže, v osmifinále proti sobě ještě nemohou hrát ze stejné země.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně velkej luxus - nepamatuju, kdy dali v jednom týdnu góly 2 různí brankáři!

Reagovat
smazaný uživatel

kdy bude los osmifinale?

Reagovat
smazaný uživatel

Liga mistrů losovávní 18.12. 12:00

Evropská liga losování 18.12. 13:00

Live TV Eurosport obojí

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pečlivě hledám.Mám radost ,že mu odpovím a teď koukám,že mě někdo předběhl.Tak ti teda děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

bože

Reagovat
smazaný uživatel

no tak LIVE to zase neuvidím. Už to vidím, jak přijdu domů a dostanu ránu mezi oči jako loni s MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan: "Dostal jsem ránu do stehna. Chtěl jsem hrát dál, ale najednou jsem viděl, že mám stehno jako Roberto Carlos, tak jsem raději vystřídal".

Reagovat
Jajinek

...No nejlepší bylo, jak ho v prvním poločase sundal Lúcio...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek
Reagovat
smazaný uživatel

Balotelliho uces vypada jak kdyz ma na hlave hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

ktovie ako vyzera tvoj

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne normalne...Rozhodne ne jako Balotelliho.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno pre teba hej,ale pre inych nemusi tak normalne ako hovoris vyzerat

Reagovat
smazaný uživatel

Španělské kluby - 40 bodů

Italské kluby - 41 bodů

Anglické kluby - 46 bodů

(italský fotbal nestíhá)!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak se podvi co měli italové za soupeře a co angličani, Arsenalu se ty body dělali sami stejně jako MU a Chelsea, ani jeden neměl ve skupině těžšího soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

to já vím moc dobře to sem spočítal jen pro kritiky,to já dobře vím že italové stíhají Mohlo to být ještě lepší kdyby Juventus hrál ta jak loni a nepřivedl nevhodné hráče a hrál pořád to svoje 442!Tuhle statistiku bych ukázal všem těm blbečkům co mají komplexi z uspěchů italských mužstev v minulosti.A zase se to jednou vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ty kritice italskyho fotbalu moc nerozumim...

Reagovat
smazaný uživatel

když si to vemu, tka každej s Italů měl ve skupině minimálně jednoho těžkýho soupeře, s Anglánů pouze Liverpool a ten je lost, možná Chelsea Porto, ale Arsenal nic, MU taky nic - jasně můžem e bavit o CSKA nebo Wolfsburgu, ale WFL prvně v LM takže se nic nečekalo, CSKA možná už tma hraje nákej pátek ale kvalita kádru nedosahuej třeba kvalit Bordeux, Realu, Barci, Lyon (soupeřů italů)

ale každopádně Fiorentina vnejtěžší skupině 15 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

mozna to bylo mysleno ironicky:-/ jinak by nestihal ani spanelskej fotbal, coz se mi moc nezda kdyz postoupili 3 ze 4 a to jeste vsichni z prvniho mista...

Reagovat
Arbiter

jenže ty body ztrácel i Inter s Barcou proti soupeřům typu CSKA a spol...Rubin není o parník lepší, než CSKA...

Reagovat
Jajinek

ne o parník ale lepší bezesporu je...

Reagovat
smazaný uživatel

Rubin je lepší než CSKA,

ale MU mělo největší konkurenci v CSKA , Chelsea v Portu a Arsenal v nikom, kdyžto AC mělo Real a Marseille , Inter Barcu, Juventus Bayern a Bordeux, Fiore Liverpool a Lyon, všechny týmy co sem jmenoval jsou mnohem lepší než CSKA tak nevim co řešíš

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sansiro

Díval jsem se na koeficienty zemí. Itálie má před Němci asi 3 body náskok. Pokud ten systém dobře chápu, bude se po sezóně škrtat pět let starý rok, ve kterém Itálie měla 5 bodů navíc. Tzn., že pokud Itálie na ně neudělá v této sezóně ještě dva body, asi přijde o 4 zástupce v LM. Možná se ale pletu, úplně jistý si nejsem.

Reagovat
Jajinek

Jak už to to někdo psal, na to, jak těžké skupiny měli Italové v LM, tak je úspěch, že postoupili 3 týmy. Škoda toho Juventusu, to by byla jinak fantazie.

Uvidíme, jak dokáží navázat mužstva v Evropské lize, AS je za vodou, Lazio naopak skoro bez šance. Stále věřím Janovu, že je schopný doma Valencii porazit!!

Reagovat
smazaný uživatel

jo taky věřim že Janov je udělá, AS tam je, Lazio je pryč, Villareal si to pohlídá kdyžtak kaprama to je jistý

Reagovat
sansiro

V posledních letech měli italové těžké skupiny i soupeře ve vyřazovácích. Nakonec to nejhorší nebylo, ikdyž vidím zase hrozbu v soupeřích z prvních míst. Bude také potřeba, aby Juve uhrálo něco v EL z hlediska koeficientu, protože se to myslím bere stejně jako LM. Lazio už šanci nemá, Janov to má ve svých rukou, ale vidím to tak 50:50.

Reagovat
Jajinek

Když Lazio vyhraje a Villareal prohraje se Salzburkem, tak mají stejně bodů a podle čeho se dále postupuje? Vzájemné zápasy?

Reagovat
sansiro

jj, vzájemný zápas (ten debakl po ČK)

Reagovat
Jajinek

Oba vyhráli jeden, takže rozhoduje asi skóre ze vzájemých zápasů....tak to je na nic no.

Reagovat
Jajinek

Chtělo by to, aby Viola nedostala Bayern, proti ostatním ji věřím. AC by mohlo v LM letos uspět a těch silných soupeřů se bát nemusí. A u nás se raději nevyjadřuju.

Snad Juve EL nevypustí, mohli by dojít hodně daleko. Navíc jsou tam ve vyřazovací části zajímavé bonusy a je tam hodně kvalitních klubů, vyhrát tu soutěž by mohlo být dost prestižní...

Reagovat
smazaný uživatel

ale Chelsea bych se tolik nebál, přeci jen José ten tým dobře zná a zná jejich silný a slabý stránky, to by vošefoval , já se nebojim nikoho z těh soupeřů, nechci akorát MU - protože nechci dvakrát toho samího soupeře, mám rád rozmanitost

Reagovat
Jajinek

Já bych chtěl někoho z trojice Bordeaux, Arsenal, Sevilla...jinak cestu nevidím. Real by mi nevadil, United by bylo zajímavé sledovat odvetu, ale na Chelsea bych si fakt nevěřil. Ale ono je to vcelku jedno, tady už jsou všichni silní.

Reagovat
homeles8

400. pro PC

Reagovat
smazaný uživatel

primavera: Inter - Ac 1:1 (Arnautovic - Verdi)

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem ty losery přejet, letos bych to rád vyhrál celý . takhle nabouchanou Primaveru jsme snad ještě neměli

Reagovat
smazaný uživatel

většina z nich se může zfleku přesunout na lavičku do áčka. Především útok je (+Paloschi) je příslibem do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, výbornou squadru máte, fakt síla , my ale taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Do prvního gólu to bylo slabé, jediná šance byla ta Balotelliho, kterou golman chytil. Při tom prvním gólu Zanetti pěkně zakličkoval, ale bylo štěstí, že ten obránce to tam nahrál Mariovi. Ten mě na hřišti hodně štval, protože hodně ztrácel míče a padal, ale pak nahrál na gól a dobře tam narval ten přímák, vzpomněl jsem si na Zlatana. Zanetti na levém beku ze začátku hodně nestíhal a 2-3 tam přes něj šel centr do vápna, ale jinak se mi líbil, byl aktivnější v podpoře útoku, než jsme zvyklí u Chivua. Z možných soupeřů bych si přál asi Sevillu, určitě nechci Chelsea. Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao amici. Vidím nových 100 komentů, přečtu to až později, nynéí mám hodně práce, ale konstatuje NÁDHERA! JSME TAM!!

Jinak, díky moc Jardovi (Jajinkovi) za výborný souhrn, fakt dobrá práce, souhlas naprostý. Díky za Javču a Ivána, konečně i někdo jiný viděl to, co já. Iván je miostr, Javier je KRÁL! IL CAPITANO!!

PER SEMRPE INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně jsem se tu k tom upořádně dostal.

Spokojenost, kvalitní, koncentrovaný výkony. Mou to poskládal tetokrát dobře, mám z něj radost projednou .

Julio - konečnmě stará dobrá jednička, skvělý výkon. Díky Julione!

Maicon - výborný, fakt se mi líbil ,nemám praktickY co vytknout. Stíhal se vracet, byl nebezpečný a zároveň zodpovědný, OK. Škoda té střely z konce 1. dějství, to byla rána panečku...

Žula - veliká škoda, doufám, že nic extra vážného

Lucifer - perfektní, skvěle bojoval, makal, pomáhal záloze ve vyvážení míčů, skvělý v hlavičkách i pozemi. Sice to kosil na obě strany, ale co už . Líbí se mi jeho snaha a obětavost, málem vypustil duši. Vykopával prakticky z čáry....

Iván - vynikající výkony, moc mě potěšil. Chudák jinak střídá kvůli obrovské konkurenci, kdekoli jinde by byl na place furt. Výborný pozičně, ve vzduchu i ve skluzích. Báječně to tam, jednou vykopl (už nevím komu) v 16-ce. Díky Iváne, díky Interisto!

Javier - Il Geniale Difensore, Il Grande Capitano!!! Je to vůbec člověk z masa a kostí? Jeho síla v nohách je neuvěřitelná, dobře, že to jiak slaboučký komentátor ocenil Dozadu sice zpočátku nejistý, jde vidět, že nalevo to není úplně 100%, ale celkvoě na jedničku. Úžasný v ofenzivě, bojoval, plival krev, to se mi líbí. V 36 letech náš nejlepší hráč sezony zatím, prostě legenda, největší Interista, kterého jsem na vlastní oči viděl hrát. Grazie, per sempre nel cuore Il Trattore!!

Motta - parádní výkon směrem dozadu, kontrola míče a přihrávky nic moc. Pozice na DM mu sedí o dost více než na kreativním místě, udělal mi radost, jen tak dál

Drago - makal, snažil se, vybojoval hodně míčů. Letos m isvou hrou připomíná Nedvěda, mákm ho rád. Snad nic vážného s tím stehnem...

Cuchu - výborný výkon, takovou snahu jsem od něj dlouho neviděl. Znovu ten pravý Cuchu Musí být v základu...

Wes - zpočátku ic moc, později opora. Jezdil, makal. Škoda tyče, po zranění ale spokojenost...

Mario - novej Ibra. Většinu zápasu houno, dva záblesky geniality a je to. Neskutečný gól i příhra, celej Zlatan.

Sammy - konečně se snad probudil, potěšil mě. Makal, mohl přifdat další gól. Byl důležtiý i v poli. Hodnotím více než kladně!

Diegol - z útočníků nejslabší, celkem zutopený. Makal pro tým, jeho zápas to ale nebyl...

Grazie ragazzi!

INTERNAZIONALE PER SEMRPE!!!

Reagovat
Jajinek

Srovnání Maria se Zlatanem je hluboukou urážkou pro Il Genia. Balotelli má záchvat geniality 25 poločasy za pů roku....ještě bude muset hodně, hodně, hodně, hodně, hodně přidat.

Reagovat
Jajinek

*2 poločasy za půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, že rozdíl tam je velký, ale náznaky se taky počítají, víc od retarda Maria zatím chtít nemůžeš

Reagovat
Jajinek

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, bojím se MUTD, ostatní beru. Nejlepší by byla Sevilla, Bordeaux nebo případě i Arsenal, Real ani Chelsea bych nechtěl...

FORZA CALCIO!!!

Reagovat
Al Capone

Balotelli sice hrál absolutní hovno, jenom zbytečně kličkoval a stejně mu to nevycházelo, nenahrával a když nahrál tak stejně špatně, ale jednoho góla dal a na dalšího nahrál,takže v tomto zápasu byl prospěšný. Nesleduji Inter tak nevím jestli takto hraje pořád, ale jestli ano tak Inter se ho musí zbavit,protože takový hráč je k ničemu, ale je ještě mladý tak třeba se naučí i nahrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje takhle často, povede se mu tak 1 zápas z 5.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě , zbavit se 19 letý hráče kterej už může hrát v základu, to by byl geniální tah

je mladej, a po boku Zanettiho , Materaziho (ten ho naučí svináren : ) a dalších mazáku Interu z něj bude kolem 25 let abonent na Zlatej míč, Mou ho vycepuje

Reagovat
Al Capone

Ano je ještě mladý, ale už dost starý na to aby pochopil, že fotbal je o týmové hře a ne o sólování.

Reagovat
smazaný uživatel

ale víš prd jaký měl pokyny, on je jeden z málo z Interu co umí přejít hráče v souboji jeden na jendoho, tkaže myslim že to má povolený, jen se mu nevedlo no, ale nakonec u obou golů a o tom to je, Zlatan taky celej zápas hraje tuhu a pak rozhodne, to dělá hráče velkými

Reagovat
Al Capone

možná, že umí jeden na jednoho, ale on se naivně pustí do dvou-třech hráčů a pak stejně přijde o balon, pochybuji, že měl pokynu typu: obejdi tři hráče a dej góla

Reagovat
smazaný uživatel

no odepsat můžete co chcete ale ve finále LM letos vidím Real vs Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

napsal by sem chalsea ale jesli bude hrát za bayern Rboben společně s Ryberým tak ti jsou pro mě větším favoritem ,samozřejmě nesoudím jen podle těch dvou ale jsou nenahraditelní a chtěl by je v týmu oba každej určitě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele