základní skupiny - skupina E
21.10.2008 20:45 CET
6 : 3
(2:2)

Reportáž

Villarreal přestřílel Aalborg. Žolík Llorente dal hattrick

Ve skupině E přivítal Villarreal na svém hřišti dánský Aalborg. Po strhujícím zápase bez obran plném gólů a vynikajících akcí se nakonec radoval domácí tým, který zvítězil 6:3 a má tak našlápnuto k jasnému postupu ze skupiny. Po třech zápasech má sedm bodů. Dánský Aalborg má bod jeden a bude nejspíš s Celticem bojovat o pohár UEFA.

Domácí svého dánského soka zprvu značně podcenili. Prvních dvacet minut totiž jednoznačně patřilo dánskému klubu. Aktivní byl zejména útočník Marek Saganowski. Ten měl v úvodní dvacetiminutovce hned několik střeleckých pokusů a úspěšně zaměstnával obranu domácích. Vyložená příležitost ale přišla až v 19. minutě a hned skončila gólem. Anders Due centroval před bránu a právě Saganowski ve velmi těžké pozici hlavou překonal Diega Lopéze – 0:1.

Villarreal se pak osmělil a vyrovnání přišlo ve 28. minutě. Přesnou ranou po zemi do středu brány se po přihrávce Marcose Senny prosadil Giusepe Rossi. O pět minut později se Villarreal radoval znovu. Ze slušného úhlu se do horního rohu brány Aalborgu přesně trefil Joan Capdevila. Šok pro domácí přišel hned vzápětí. Po skvělé přihrávce Saganowskiho se do levého rohu branky trefil Thomas Enevoldsen a vyrovnal na 2:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Ve druhém poločase nastala ještě větší gólová smršť, kterou začal Villarreal, konkrétně Joseba Llorente. Ten v 67. minutě po krásné individuální akci a skvělé střele k tyči poslal domácí opět do vedení – 3:2. O tři minuty později se Llorente radoval znovu. Po narážečce s Piresem se znovu trefil umístěnou střelou do rohu branky a zvýšil už na 4:2.

Aalborg se ještě nevzdával a jiskřička naděje pro něj vzplanula v 77. minutě. To hlavou snížil Andreas Johansson po přesném centru Anderse Dua. Jiskřička bohužel pro hosty pohasla hned vzápětí. Po rohovém kopu se hlavou trefil přesně Robert Pirés a znovu navýšil vedení domácích – 5:3. Definitivní tečka přišla v 84. minutě, kdy Joseba Llorente dokonal svůj hattrick. Po přihrávce od Capdevily se znovu opřel do míče, který zaplul do hostující branky pošesté.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (12)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych si aby tam Aalborg něco uhrál ale pochybuji.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska večer bych chtěl bejt na el madrigalu...

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

super Ponorka

Reagovat
Xavi

To musel být zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejovej výsledek

Reagovat
jtbs

basket

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu sa hovorí gólostroj.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele