základní skupiny - skupina E
05.11.2008 20:45 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Aalborg BK - Villarreal CF 2:2

I druhé utkání Aalborgu s Villarrealem bylo bohaté na branky, tentokrát ale skončilo smírně 2:2.

Villarreal byl před utkáním favoritem a kouč Pellegrini měl o čem přemýšlet hlavně v útoku. Nakonec nasadil do základní sestavy duo Llorente a Rossi. Od začátku se hrál otevřený fotbal, jako první napřáhl ke střele hostující Capdevila, ale jeho pokus mu obránci zblokovali na rohový kop. Vedle branky pálil i Cazorla, Rossi zase do boční sítě. Na druhé straně si první zákrok při střele Curtha připsal Diego López. Ve 29. minutě zase vyrazil gólman Aalborgu Zaza na roh střelu Senny. Zaza zatím svůj tým držel, poradil si i s další střelou Rossiho, stejně tak i s hlavičkou Llorenteho. Skóre se měnilo ve 41. minutě. Villarreal rozehrál brejk, Pires přihrál Rossimu a ten se trefil ke vzdálenější tyči.

Ve druhé půli nejprve střílel nad břevno domácí Caca. V 54. minutě už se Aalborg dočkal vyrovnání. Caca krásně patičkou vysunul Curtha a ten z první poslal míč do sítě. Dánové ožili, nebezpečně zprava střílel Bogelund a Diego López zasahoval konečky prstů, hlavička Caca byla ztečována na roh. V 68. minutě si Zaza zase připsal dva dobré zákroky proti Llorentemu. Po další akci Villarreal opět vedl. Na chytrou přihrávku Llorenteho lobem si naběhl střídající Guille Franco a z voleje prostřelil Zazu. Aalborg stihl vyrovnat. V 82. minutě se nádherně z trestného kopu trefil Due. Villarreal je blízko postupu do další fáze, Aalborg bude soupeřit s Celticem o Pohár UEFA.

Autor: Radek Nosil / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aalborg bude chtít doma uspět....Villareal se vzpamatovává z debaklu od Ejida a také bude chtít na 100% bodovat..no zase to vypadá na nějakou kanonádu...pro koho bude mít štastný konec? 4:2

Reagovat
Rage

to se bude jeste vzpamatovavat ? Vsak o vikendu vyhrali venku 4:1 to si myslim ze uz davno vzpamatovani jsou .Jinak Amarillos vyhrajou 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem jineho nazoru, zluta ponorka to dá, 1:2

Reagovat
Tomtaf

4:5

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych to Aalborgu, ale pochybuju, že něco uhrajou. To by musel být menší zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Aalborg to neuhraje 1:3

Reagovat
Alf da Gama

Viděl bych to, že Villarreal to zmákne a vyhraje tam 2:1.

Reagovat
jhony16

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je tipovat těžké,viz. včera,co třeba 1:1 ???

Reagovat
smazaný uživatel

Držím žltým, dúfam, že neprekvapia.

Tip 1.3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si dnes žlutá ponorka zajistí odmifinále

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

ak vyhra villareal ma zaisteny postup preto 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

ostra 2 doufam.... nepotrebujeme aby země nad náma získavali body do koeficientu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele