základní skupiny - skupina C, 5. kolo
28.11.2007 20:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Olympiakos vyhrál na Laziu a směřuje za postupem

Lazio Řím nečekaně prohrálo na domácím hřišti v "antickém derby” 1:2 s Olympiakosem Pireus. Po tomto utkání Lazio kleslo na poslední místo skupiny C, k čemuž přispěla i výhra Werderu nad Realem Madrid. Hostům se podařil dokonalý obrat a potvrdili, že se jim daří lépe na cizích hřištích. Obě své výhry v letošní Lize mistrů zaznamenali mimo domácí stadión. Na postupující ze skupiny si tak budeme muset počkat na závěrečné kolo.

Úvod utkání byl vyrovnaný. Oba týmy měly několik šancí, které však zůstaly nevyužity. Poté však přišla velká chvíle domácích. Ve 30. minutě zápasu se prosadil kanonýr domácích Goran Panděv, když zužitkoval výtečnou práci Rocchiho. Radost fanouškům však nevydržela příliš dlouho. O pět minut později vyrovnal prudkou ranou Luciano Galletti. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Fanoušci Lazia, kteří byli zaskočení nečekaným vyrovnáním, se nestačili divit ani ve druhém poločase. Po řadě zahozených šancí domácích přišel krutý trest. V 64. minutě dal na 2:1 Darko Kovačevič po selhání obrany domácích, kteří se snažili vystavit hostující hráče do ofsajdu. Kovačevič byl na hřišti pouhých 10 minut.

Italové se poté snažili něco udělat s výsledkem, ale veškeré úsilí končilo u brankáře hostů Nikopolidise. Utkání tak skončilo výhrou Olympiakosu. Tomu stačí v posledním kole proti Werderu Brémy i remíza k historickému postupu mezi posledních 16 týmů.

Autor: Aleš Cahlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bitva o 2.místo ve skupině, tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Olympiakos si zaslouží postup do další fáze LM..pokaždé jim to uteklo o kousek,ale letos to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Brémy jsou lepší,zaslouží si to víc,porazili Real bez Fringse,Diega,chytají formu a na jaře budou nebezpečnější než Olympiakos.To stejný platí pro Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos mě Olympiakos velice přijemně překvapuje. Myslím , že postoupí a moc mu to přeji !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Každý to přeje někomu jinému,já prostě Olympiakosu,vždy sem mu fandil..Každopádně poslední zápas bude velmi zajímavý pro diváka a také ve správné řecké "divočině" Být Otakarem Černým,nebál bych se ho dát do přenosu čt2 nebo čt 4,ale ten určitě mé přání nevyslyší..nacpou tam opět Liverpool,proti kterýmu nic nemám,ale viděl jsem ho již několikrát,chce to změnu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele