osmifinále - 1. zápasy
22.02.2006 20:45 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

WERDER BRÉMY - JUVENTUS TURÍN 3:2 (1:0)

Francouzský záložník Johan Micoud se stal v zápase mezi Werderem Brémy a Juventusem hrdinou, když v nastaveném čase strhnul vítězství zaslouženě na stranu německého klubu. Juventus ještě v 87. minutě vedl 2:1, ale díky brankám Borowskiho a Micouda v rozmezí pěti minut zvítězil Werder 3:2.

Do sestavy Brém se vrátil po dlouhodobém zranění Klose, turínskou branku poprvé v letošním ročníku Ligy mistrů střežil Buffon, který byl mimo hru také kvůli vleklému zranění.

Od začátku měli navrch domácí hráči, první šanci měl však hostující Camoranesi, který po Nedvědově rohu hlavičkoval nad. Ve 13. minutě našel Klose hlavou před bránou Klasniče, ten ale mířil vysoko nad branku. O deset minut později Klose opět přesně přihrál do šance, tentokrát Fringsovi, jeho volej ale Buffon vytěsnil na roh.

Ve 39. minutě už Brémy po zásluze vedly, Klasnič svou zpětnou přihrávkou našel Schulze a ten i s přispěním teče obránce Cannavara poslal míč do sítě - 1:0.

I ve druhém dějství byl lepší Werder, a tak se kouč Juventusu Fabio Capello rozhodl pro střídání. Ze hřiště odešel švédský útočník Ibrahimovič a na hrací plochu zamířila ikona Staré dámy, Alessandro Del Piero.

Posílení ofenzívy se turínskému klubu vyplatilo, v 72. minutě přihrál Vieira do běhu Nedvědovi a český záložník tváří v tvář brankáři zachoval chladnou hlavu, pravačkou z šestnáctky srovnal - 1:1. Neuplynulo ani deset minut a Juventus se dostal do vedení, špatného postavení gólmana Wieseho využil Trezeguet a hlavou trefil přesně k tyči - 1:2.

V 87. minutě ale bylo skóre opět nerozhodné, když Fringsův centr šikovně tečoval do sítě Tim Borowski. Ani to ještě nebylo všechno, ve druhé minutě nastavení přišel rozhodující okamžik zápasu, když aktivní Borowski rozehrával rohový kop a Micoud hlavou pečetil na konečných 3:2 pro německé mužstvo.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (22)

Přidat komentář
Messiáš

1:1

Reagovat
Shevchenko

5:1... ups! To jsem asi přehnal

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

1:2

Reagovat
Mr.Jindros

0-1:1

Reagovat
HOST*

0:1

Reagovat
HOST*

ses tupa troska 3-0

Reagovat
HOST*Juventino

Juve vyhraje 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický fanoušek Juventusu...

Reagovat
HOST*1860

prosim te

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Tipuji 0:1, 1:1, 1:2

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Zase si přijeli pro 0:0, hráli totální hovno, dali dva náhodný góly a doma daj v 70. minutě jednu haluz a postoupěj ... Jak dokáže bejt fotbal nespravedlivej...

Reagovat
HOST*

náhodné byly především všechny góly Werderu

Reagovat
HOST*

Ale nekecej Juventus dal nahodny goly a v odvete uz takovy stesi nebude Odveta-0:0

Reagovat
HOST*

tomu ani sám nevěříš prohrát 3:2 je celkem slušná pozice do odvety

Reagovat
HOST*1860

Juve vyhraje doma 1:0, o tom, že postoupí není pochyb..

Reagovat
HOST*Andy

Tak náhodný byl jenom jeden, kdy zaspal neuvěřitelně Wiese, to byla hrubka. Ten první, to byla lahoda, myslím Vieira tam nádherně vyslal Nedvěda... moc pěkné. Jinak Brémy jsou mi moc sympatické, hrají fakt pohledný fotbal. Juve to bude mít ještě složité.

Reagovat
Mr.Jindros

Ten druhý gól nebyl náhodný, to byl klasický Trezegueťák.

Reagovat
smazaný uživatel

No já to mysles spíš tak, že přijeli bránit a nějakym nedopatřením dali dva góly. Ne že by byli hnusný...

Reagovat
HOST*1860

Hnusný? prosím tě, Werder je hodně dobrý tým, a prohra venku 2:3 je v tomhle systému slušný.. doma jasná výhra 1:0 a postup.. a náhodný góly dávali jen domácí..

Reagovat
smazaný uživatel

A dyť řikám že hnusný nebyly! Mluvim tady o předvedený hře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele