čtvrtfinále - odvety
04.04.2006 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

VILLARREAL - INTER MILÁN 1:0 (0:0)

Villarreal přepisuje historii Ligy mistrů - ještě nikdy se nováček soutěže nedostal až do semifinále. To se provinčnímu španělskému týmu povedlo, gólem Arruabarreny porazil Inter a gól vstřelený na hřišti soupeře v prvním utkání znamenal největšího úspěch v historii klubu.

Domácím chyběl pro zranění stoper Gonzalo, hostům Solari. První půle byla klidnější, zápas byl bojem ve středu hřiště. Inter dobře bránil a do větších šancí soupeře nepouštěl. Do první šance se po přihrávce José Mariho probíjel Riquelme, ale na poslední chvíli byl zablokován. Na druhé straně pálil z trestného kopu jen do zdi Recoba. Na pravé straně se pěkně uvolnil domácí Javi Venta, jeho centr hlavičkoval nad José Mari, ale byl mu pískán faul. Villarreal měl mírnou převahu, Senna pálil zdálky mimo, po patičce Forlána se do šance řítil Sorín a padl ve vápně zaklíněn mezi Materazzim a Zanettim. Po dalším centru Venty hlavičkoval Arruabarrena jen slabě, Riquelme dvakrát zkoušel sám ohrozit Tolda, ale branku netrefil. Za Inter se pokusil dát gól Stankovič, ale obránci jeho pokus přibrzdili a Viera neměl problémy.

Druhá půle byla o poznání živější, zásluhou Villarrealu se hrál špičkový fotbal. Po pasu Senny střílel José Mari a Toldo vyrážel míč těsně nad. Hrubku vyrobil domácí stoper Quique Alavrez, ale Recoba se přes Peňu do šance nedostal. Další rychlou akci domácích zastavil nastřelenou rukou ve vápně Materazzi. Pak už padl gól. Riquelme se uvolňoval přes Figa a ten ho fauloval. Argentinec zahrál trestný kop a Verónem nekrytý Arruabarrena hlavou trknul míč do sítě. Inter ožil, ale Figův trestný kop zblokovala hlava Tacchinardiho. V další pěkné akci "žlutých ponorek" José Mari nahrával a Forlánovu jedovku srazil Toldo na roh. Do zakončení se dostal i Riquelme, nohu do střely mu ale vložil Materazzi. Na druhé straně v šanci uklouzl střídající Martins.

Pak ve vápně ostře loktem zahrál Materazzi na Sorína, ten ležel inzultován s krvavým obličejem, hostující bek ale dostal šanci zápas dohrát, přestože by si zasloužil červenou kartu. Znovu připravil šanci José Mari pro Forlána a po teči obránce se kopal další roh. Pak byl Forlán nahravačem a tentokrát nepřesně střílel Riquelme. Toldo si s obtížemi poradil i s Riquelmeho nečekanou dělovkou z těžkého úhlu. Inter se hnal za postupovým gólem, střídající Mihajlovič pálil z trestného kopu nad. Pak na hranici vápna lehce Martinse přidržel Javi Venta, sudí Vassaras však penalty v tomto zápase nepískal. Za zdržování pak viděl žlutou kartu domácí gólman Viera a bude chybět v prvním zápase semifinále.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (42)

Přidat komentář
Shevchenko

1:0 ...ale ne, vzhledem k tomu, že to je Italský tým, tak si přeju finále Inter - AC

Reagovat
HOST*

Di domu s italskym finale!!!!!!! Finale bude spanelsko-portugalsky(villarreal-benfica)

Celkem slusnej vysledk z prvniho zapasu.Doma vyhrajem 1:0

Reagovat
HOST*

Italský finále si nech v Itálii, nikoho jinýho ty betonárky nezajímaj, snad ještě fans Chelski

Reagovat
HOST*GATTUSO

betonárky, kámo ty máš "přehled" o fotbale jak moje matka...

Reagovat
HOST*Andy

Ty si dobrá žebrota... zpamatuj se!

Reagovat
HOST*Márty

jo bude to těžká odveta..ale neroazzuri na to maj...hlavně vzadu ale bacha...a jeden goolek by to chtělo...bud ho dá Adriano,nebo Stankovič tip 1:1 odveta a Inter postup...

Reagovat
Pharrell

ten ,kdo rozumi fotbalu by nenapsal takovy nesmysl! benfica nemuze napodobit porto, protoze porto melo pred 2 lety lepsi tym a hlavne nejlepsihov trnera!!!!!

Reagovat
HOST*Marv

Nevim co pro ti tomu mate!!!!

Ja bych Benficu vubec nepodcenoval.A ten tym rozhodne neni slabej.Ja tipuju Barca-Benfica0:1p.

Barcu vyradime!!!!!!!!!

Budete se divit!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Reky

ale....

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera, vykopali ten brutal Inter

Reagovat
Shevchenko

a jak je přestříleli ! A ta střela Riquelmeho, nebo ten loket Matteraziho

Reagovat
HOST*GATTUSO

jn, věděl jsem, že Materazzi hraje jak hovado, ale že by až tak ? hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Materazziho sem měl vždycky rád, ale to co předved dneska byl hnus! Minimálně 4 zápasy by měl dostat...

Reagovat
PJ

Moje řeč, bylo to pěkně vostrý, měl jít bez debat ven...

Reagovat
Xavi

Vypadá to, že za milánské kluby hrají fakt borečci! Za AC Gattusso a za Inter je to pan Materazzi, to jsou fakt fotbalisti k pokoukání. Jinak ten Váš slavnej s hvězdným Adrianem (na kterém pořád nic zázračného nevidím) si nevypracoval ani pořádnou šanci a Villareal zaslouženě postoupil. PS: začněte už konečně koukat na předvedenou hru a nehodnoťte podle jmen.

Reagovat
Xavi

... slavnej Inter...

Reagovat
PJ

"Začněte koukat na předvedenou hru" - podle čeho soudíš, že na předvedenou hru nekoukam? Nenapsal sem náhodou něco takovýho o dva příspěvky níž?

Reagovat
Xavi

Tohle nebyla reakce na tebe! Měl jsem to napsat jako nový příspěvek! Byl to vzkaz všem těm (a nebylo jich málo) co (a nejen tady, ale i v televizi a v médiích...) vyhlašovali jaký je Inter favorit, mluvilo se tady o italském finále a pro každého je Villareal velké překvapení, které nemohou nebo nechcou pochopit, přitom se stačí podívat na jejich výsledky posledních let a taky že ty výsledky neuhráli pomocí nějakého betonování, ale hrají atraktivní, rychlý, ofenzivní, technický, kolektivní, jednoduchý fotbal.

Reagovat
HOST*alan

Musíš uznat, že se měli kopat dvě penalty každá na jedné straně. Tak by to zkončilo nejspíš 2:1 a mohlo se prodlužovat. Rozhodčí zdrbal zápas...On byl snad slepý ... obě pence byly do oči bijící...

Reagovat
HOST*alan

Měly

Reagovat
Xavi

No já jsem byl občas ve stavu bdělosti, ale že by měl Inter kopat jasnou penaltu? Neříkám že né, ale teď si nemůžu vzpomenou za co! Jediné co mě zarazilo byl Tacchinardiho knockout Sorínovi, tam měla být jasná červená a penalta nebo popřípadě nepřímý kop...

Reagovat
HOST*1860

penalty, jak pridrzel Martinse za dres a ten Tacchinardi..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Martinse to bylo v poslední minutě, tam vim o co de, ale co myslíte s Tacchinardim??

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Inter dneska předved úplný hovno, dost nemile mě to překvapilo, že neuměj zareagovat na změnu stavu (a tim i taktiky)... Nevytvořili si žádnou šanci, Villarreal byl jasně lepší

Reagovat
PJ

Taky mě Inter zklamal. Když dostali gól, čekal sem, že budou útočit, ale ono prd. Od tý chvíle už hrál jen Villarreal

Reagovat
HOST*TomG

villareal do finále!

Reagovat
HOST*

Nejlepsi zapas letosniho rocniku

Villarreal hral skvele!!Jestli bude hrat takhle i v semifinale tak by mel postoupit

Reagovat
HOST*

Finale Villarreal

Reagovat
HOST*

Let´s go Villarreal

Reagovat
HOST*

Villarreal je nej...

Reagovat
HOST*

Nejlepsi

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga opět vládne Evropě

Reagovat
sansiro

Reagovat
HOST*

Portugalsky tym zase do finale

Benfica,Benfica vitez Champions league

Reagovat
antimadrista

Už se těším na finále Barca - Villarreal

Reagovat
Xavi

Toš sákra!

Reagovat
HOST*

Misto Barcy Benfica

Reagovat
HOST*RM

Neřekl Adriano, že pokud letos nic nevyhrajou, tak odejde?

Reagovat
Jajinek

Jen si ho klidne kupte....na co je utocnik kterej da gol jenom z penalty nebo dorazky.....to muzem koupit Siegla....Jako takovou ostudu sme si udelali....po dlouhe dobe bezime na CT2 a odehrajem nejtapnejsio zapas v sezone....Hraci jako Figo,Veron,Adriano nebo Recoba by se nad sebou meli zamyslet.....mate pravdu....na Adrianovi NIC ZAZRACNYHO NENI!!!!!!....je strasne labilni...pokud neni v psychycke pohode tak je ztacenej....kem se podel ten klucina kterje na zacatku lonske sezony daval jeden gol za druhy,obhcazel klickama klidne3 chlapy zaraz a vyhraval sam zapasy???

Materazzi je proste idiot....tohle do fotbalu nepatri....nechci ho nijak obhajovat ale zase nehazejme spinu jenom na nej....tohle dela 50% obranuc ve vsech ligach na svete a nechapu proc to rozhodci netrestaj....Jako naparil bych mu aspon 5 mezinarodnich zapasu.....

Reagovat
HOST*

UEFA uz se o trest postara.....Dostane tak 3 az 4 zapasy

Reagovat
HOST*

Obafemi to je hrozny jmeno....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele