základní část, 3. kolo
05.08.2023 15:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Mladá Boleslav je po výhře v Karviné stále bez porážky

Místo v horních patrech tabulky má po třetím kole jisté Mladá Boleslav. Ta si poradila s Karvinou 1:2 a dostala se tak na metu sedmi bodů. O góly se postarali Jawo s Júsufem, za domácí snižoval Mikuš.

Na první branku se nemuselo dlouho čekat. Už po pěti minutách způsobil zajímavý centr z levé strany velký rozruch ve vápně. První střela mířila do tyče, s druhou si poradil Ciupa, nicméně dorážku v podání Lamina Jawa už nezastavilo nic.

Málo vídané zaváhání pak vedlo ke druhé brance Středočechů. Svozilova dlouhá hlavička na brankáře vypadala jako snadná záležitost, jenže Ciupa se snažil pustit si míč do vápna. Nepočítal však s dotírajícím Júsufem Hilálem, který jej obral o míč a snadno zakončil do odkryté klece. Další trefu mohl vzápětí zapsat Jawo, hlavičkoval však do břevna.

Ve druhé půli Slezané pookřáli a snažili se dohnat ztrátu z první půle. V sedmdesáté minutě se Suchého hlavička odrazila jen k Rajmundu Mikušovi, jenž přízemní střelou přinutil Trmala kapitulovat. Vyrovnat mohl deset minut před koncem Papalelé, kdyby si na něj Trmal nepřipravil skvělý zákrok.

Více už toho Karviná nezmohla a zapsala tak druhou porážku v řadě. Naopak Mladá Boleslav se dočasně vyšplhala až na druhé místo.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele