o udržení, 1. kolo
06.05.2023 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Pardubice rychle inkasovaly a z Teplic odjíždí s prázdnou.

Bez bodu se Pardubice vrací z prvního výjezdu v rámci nadstavby. V Teplicích inkasovali už po patnácti minutách z kopačky Trubače, a byť měly následně ze hry více, vyrovnávací branku z toho vytěžit nedokázaly.

Zatímco v sedmé minutě Pikul pálil z dálky o kousek vedle, Daniel Trubač si vzápětí počínal lépe. Dostal se k odraženému balón a zpoza pokutového území vyslal dělovku mimo dosah Florina Nity. Nedlouho po něm ještě mohl navýšit vedení Fila, pak už ale přišla série šancí Východočechů.

Nejprve se Mucha vytasil skvělým zákrokem proti Janoškovi, následně o kousek mimo hlavičkoval Vacek. Stejnou částí těla neuspěl ani Chlumecký, jemuž také chybělo jen pár centimetrů.

Po pauze se do další nebezpečné situace nachomýtl Trubač, jeho sklepnutí na Gninga uhasila obrana na poslední chvíli. Po necelé hodině hry pak Janošek svou ranou na vzdálenější tyč napálil brankovou konstrukci, a jelikož v nastavení trocha scházela i Krobotovi, vrací se Pardubice ze severu Čech s prázdnou.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele