základní část, 19. kolo
19.12.2021 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Zlín v Olomouci nezářil, ale vytěžil z minima bod

Nepovedenou druhou část podzimu zakončila olomoucká Sigma další ztrátou. Proti Zlínu sice po Růskově zásahu vedla, nicméně ve druhé půli srovnal Fantiš na konečných 1:1.

Domácí si během první dvacetiminutovky vypracovali dvě velké šance. Po krkolomné akci se snažili o zakončení Breite i Růsek, ani jednomu se to však nepovedlo. Druhý jmenovaný zanedlouho stanul tváří v tvář brankáři, nepodařilo se mu ale seřídit mířidla. Po čtvrtině utkání přišel obrovský závar, při kterém musel "Ševce" dvakrát zachránit Rakovan, jemuž pomáhali na brankové čáře i obránci.

Na další pokus už se Hanáci dočkali. Spáčil po rohovém kopu odcentroval na zadní tyči, odkud Antonín Růsek hlavou skóroval. Za pár minut mohlo být srovnáno. Fantišova hlavička po standardní situaci zamířila jen o kousek vedle brány. V závěru první půle se pak znovu činil Rakovan, a to proti Spáčilově hlavičce.

V úvodu druhé půle byl hodně aktivní Zahradníček. Ten si nejprve vylámal zuby na brankáři, vzápětí připravil šanci Breitemu, jenž pálil do tyče. Namísto zvýšení náskoku ovšem přišlo srovnání. Čanturišviliho centr našel Antonína Fantiše, který tentokráte zakončoval přesně a skóroval.

Ve zbytku utkání už jen Stejskal zlikvidoval Hlinkův přímák a utkání tak vítěze nenašlo. Sigma přezimuje na desáté příčce, Zlín jen o jedno místo níže na dostřel Hanákům.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Alan

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele