základní část, 25. kolo
13.03.2022 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Sigma ukončila čekání na gól a zvítězila v Karviné

Po třízápasovém půstu dokázala olomoucká Sigma konečně skórovat. Na hřišti Karviné se Hanáci prosadili velmi rychle, a i když v průběhu zápasu o náskok přišli, nakonec si vedení vzali zpět. Výsledkem 1:2 taky utkání na stadionu karvinského MFK skončilo.

Aktivní vstup do utkání mohl v úvodu po přihrávce od Breiteho zužitkovat Navrátil, jehož nicméně ještě vychytal brankář domácích Bajza. V páté minutě se ale Breite dostal k další nahrávce, když centrem vyhledal Greššáka, jenž hlavičkou poslal Sigmu do vedení. Poté mohl skórovat také Daněk, Bajza však Karvinou podržel a zároveň pořádně vyčinil svým pasivním spoluhráčům.

Po inkasovaném gólu se Karviná přece jen probrala, avšak do přestávky se korekce skóre nedočkala. Hlavičku N'Diayeho po standardní situaci rozehrané Bartošákem totiž snadno lapil gólman Hanáků Macík. O vyrovnání usilovali Slezané zejména po změně stran. Nejprve po přihrávce od Zorvana donutil Macíka k zákroku Bartošák a z dorážky měl gól na noze Papadopulos, jenže útočník MFK netrefil odkrytý kout bránu.

V 51. minutě se ovšem odehrála podobná situace. Tentokrát vystřelil Zorvan, Macík míč vyrazil jen k Papadopulosovi, který se na druhý pokus z dorážky nemýlil. Remízu však Karvinští udrželi jen sedm minut. V 58. minutě si balón na hraně pokutového území domácích zpracoval Navrátil a povedenou ránou nártem o břevno vrátil Sigmě vedení. To hosté tentokrát udrželi až do závěrečného hvizdu.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (2)

Přidat komentář
Alan

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele