2. kolo
29.08.2020 19:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Zase bez problémů. Slavia hladce zdolala i Příbram

Ani druhé ligové utkání v nové sezóně nenadělalo fotbalistům Slavie problémy. Sešívaní po Českých Budějovicích zdolali i Příbram, a to poměrem 3:0. V první půli se prosadili Provod a Bořil, v závěru z penalty pečetil vítězství brankář Kolář.

Slávisti vlétli do zápasu jako uragán a hned ve druhé minutě musel Melichar zasahovat proti Stanciovi. To se mu sice ještě povedlo, o pár desítek utkání už ale byl krátký na Provodovu střelu. Mladý křídelník se dostal k prodlouženému míči na zadní tyč a snadno jej dopravil do sítě.

Po centru padl i gól číslo dva. Šlo o souhru krajních beků, kdy Coufal z pravé strany odcentroval a z levé zavírající Jan Bořil hlavou překonal Melichara. Bořil mohl o po čtvrtině utkání přidat druhou branku, centru Traorého ale nezužitkoval. Nedobře si na druhé straně vedl i Rezek, jehož rána z hranice vápna skončila hodně mimo prostor tří tyčí. Třetí brankovou příležitost měl před pauzou Bořil, který tentokráte pálil do konstrukce.

Po přestávce měl příležitost navýšit vedení červenobílých Masopust, to by ale musel seřídit mířidla a vystřelit o něco níže. Melichara poté dvacet minut před koncem prověřil Olayinka, nedlouho po něm přispěchal se svým pokusem střídající Musa. Zkoušel to i Holeš, jenže ten bránu netrefil.

Třetí branky, poměrně netradičně vstřelené, se Slavia dočkala až v nastavení. Po souboji Kingueho s Provodem byl nařízen pokutový kop, jehož exekuce se ujal brankář Ondřej Kolář, který svého protějška hravě překonal. Sešívaní si tak udrželi stoprocentní bilanci, Středočeši naopak na své první body stále čekají.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
kecipep

5:0

Reagovat
John Obi Mikel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Lorcan

3:0

Reagovat
PH8

Reagovat
Marv

4:0

Reagovat
Marv

Reagovat
boryland

0:0................

Reagovat
ondrasch77

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele