33. kolo
23.05.2021 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Teplice v Karviné prohráli, přesto jsou zachráněni

Fotbalisté Teplic budou hrát nejvyšší soutěž i v příští sezoně, přestože sami se v boji o záchranu moc nepředvedli. V Karviné totiž prohráli 2:0, když poločasovou přestávku svými trefami orámovali Čmelík s Hercem.

První větší příležitost přišla až po čtvrtině utkání, Grigar se při ní však musel pořádně činit. Hercovu ránu z dálky jen horko těžko vytáhl nad horní tyč. Na opačném konci hřiště to ze střední vzdálenosti zkoušel Mareček, ovšem Neuman nezůstal oproti svému protějšku pozadu a také se vyšvihl.

Konec první půle byl událostmi nabitý. Nejprve znovu ztroskotal Mareček, tentokrát z voleje, na brankáři, pak na druhé straně Tavares připravil zajímavou pozici Lukáši Čmelíkovi, který ranou doprostřed brány skóroval ve druhém zápase po sobě.

Po návratu ze šaten přišly pro skláře další potíže. Tavares sice svůj únik proměni nedokázal, pak ale Čmelík poslal centr na Christiána Herce a ten už se hlavičkou nemýlil. Ve zbytku utkání už hrozili jen Slezané, kteří si také pohlídali tříbodový zisk a posunuli se na jedenáctou příčku. Teplice jsou zachráněny díky porážce Příbrami od Pardubic.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele