31. kolo
09.05.2021 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Pardubická série končí, podlehly Českým Budějovicím

Na poměry nováčka dlouhá pardubická šňůra zápasů bez porážky je u konce. Východočeši nezvládli utkání v Českých Budějovicích, kde o výsledku 2:0 rozhodli svými trefami Alvir a Čolić.

Na první velkou šanci se čekalo téměř půl hodiny, poté se po nepřehledné situaci odrazil míč ke Kostkovi, jehož ránu zneškodnil Vorel. Jako první se nakonec radovalo Dynamo. Čolić odcentroval přesně na nohu Marka Alvira, jehož volej skončil za Hrnčířovými zády. Pardubičtí ještě měli šanci na vyrovnání v samotném závěru první půle, tu ovšem nevyužili.

Po přestávce zakončoval Ewerton pohlednou kombinaci hostů, úspěch neslavil. V závěru zápasu tlak Pardubic nepřišel, namísto toho si zajímavé příležitosti vypracovali Jihočeši. Diop ještě Mršicóvým pasem pohrdnul, napodruhé už to ale vyšlo.

V nastaveném čase se k přímému kopu postavil Benjamin Čolić, jehož výborný pokus přes zeď mu vynesl již osmou trefu v probíhajícím ročníku a jeho týmu vítězství. České Budějovice se tak dotahují na nejlepší desítku, Pardubice jsou prozatím šesté.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele