základní část, 15. kolo
03.11.2019 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Sparta v Opavě uhájila těsné vítězství

Až nečekaně těžká šichta čekala na Spartu na půdě poslední Opavy. Ta sice kapitulovala již v desáté minutě, kdy se prosadil Vindheim, poté však Letenští nemohli přidat druhý gól a o vítězství se do posledních vteřin strachovali.

Při svém ligovém debutu v základní sestavě o sobě dal Andreas Vindheim poprvé vědět v šesté minutě, kdy po Haškově centru hlavičkoval vedle. O několik okamžik později už se norský obránce radoval z branky. Našla ho Kangova průnikovka, načež Vindheim ukázal chladnou hlavu a přesnou ranou otevřel skóre utkání.

Srovnáno mohlo být po Hečově zaváhání, Stáňova střela ovšem skončila jen na bránícím hráči. Problémy měl i na druhé straně Fendrich, který Sáčkovu pumelici horko těžko vyrazil na roh. V obrovské šanci selhal Kozák, na druhé straně dvakrát před pauzou zahrozil Zavadil. Nejprve jeho standardku zneškodnil Heča, poté po narážečce pálil mimo.

I po přestávce byly největším ohrožením střely zpoza vápna. Avšak jak ta Haškova, tak Zavadilova ze standardky, skončily vedle, Dediče zase v pohodě vychytal Heča. Pětadvacet minut před koncem se Slezané dožadovali pokutového kopu poté, co Frýdkův loket trefil Svozila, sudí s nimi ale nesouhlasil.

Poté opět úřadoval Vindheim. Nejprve pořádně prověřil Fendricha, načež bravurním pasem nalezl Kozáka, který ale bránu netrefil. Stejně dopadl i Hložkův obstřel a Haškova rána z vápna. Domácí v závěru nevyužili ojedinělou standardku a umožnili tak Spartě posunout se do elitní šestky.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Filip236

1:3

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
boryland

2:1...………….

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele