základní část, 6. kolo
17.08.2019 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovácko pokračuje ve skvělých výkonech. Výhru nad Příbramí řídil Petržela

Slovácko si připsalo třetí výhru v řadě a rovněž potřetí udrželo čisté konto. Po skalpu Zlína a Plzně si tentokrát vyšláplo na Příbram, kterou dvěma zásahy sestřelil Milan Petržela. Domácí tak minimálně do neděle poskočili na druhé místo, kdežto Středočeši zůstávají ve středu tabulky.

Moravané mají skvělou formu a trenér Svědík tak nemá sebemenší důvod ke změnám v sestavě, do které se po brzkém střídání v Plzni vrátil uzdravený Divíšek. Hosté před týdnem uspěli proti Bohemians a i jejich kouč Nádvorník nasadil na trávník stejné muže jako v minulém kole.

Zápas začal z obou stran opatrně, hlavičky Hofmanna a Šašinky příliš neprověřily gólmana Příbrami Boháče. Postupem času převzalo Slovácko iniciativu a ve 26. minutě si vypracovalo první velkou šanci. Daníček přihrávkou oslovil Šašinku, toho ale vychytal vyběhnuvší Boháč. Za Příbram odpověděl o šest minut později nepřesnou pumelicí Kodr. Ještě jednu šanci před přestávkou si Středočeši vypracovali ve 44. minutě. Menší závar před brankou domácích zakončil střelou nad břevno Polidar.

Zatímco první půle fotbalové fajnšmekry příliš nenadchla, dvě minuty po změně stran si přišli na své. Petržela přešel přes dva bránící hráče, prostřelil Boháče a poslal Slovácko do vedení. Pět minut nato však mohlo přijít vyrovnání, jenže Alvir po centru od Škody hlavičkoval vedle. Pohledný úvod druhého poločasu pokračoval, v 54. minutě předvedl Petržela další sólo, k jeho smůle ale akci nezakončil přesným zásahem.

Špílmachr domácích však pokračoval ve famózním představení a v 61. minutě se dočkal druhého gólu. Reinberk přihrál do pokutového území Zajícovi, ten se nevytočil ke střele, k volnému míči se ale jako první dostal Petržela, jenž celou akci zblízka dokončil. Následně tempo hry opadl, nepřesné střely si připsali kapitán Moravanů Daníček i střídající hráč hostů Dramé. Na bránu pálil až v 85. Havlík, na Boháče si však nepřišel.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
kecipep

2:0

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ondrasch77

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele