4. kolo
20.08.2016 18:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Fastav Zlín 0:2

Viktorka předvedla zejména v prvním poločase velmi špatný výkon a po zásluze ho se Zlínem prohrála. Domácí byli naprosto bez nápadu i pohybu. Na druhé straně Zlín hrál nebojácně a cítil, že proti trápícímu se Plzni má šanci na úspěch.

Zlín v prvním poločase několikrát ohrozil Kozáčikovu branku a celkově byl lepším týmem. Po výborné přihrávce Holíka postupoval Marek Jordán sám na Kozáčika, ale plzeňský brankář fantasticky zasáhl! Na druhé straně vypálil z dálky Hořava, ale Viktorka z toho vytěžila jen rohový kop. Ševci ale byli nebezpečnější a ve 36.minutě šli zaslouženě do vedení. Živulić přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Tomáše Poznara a Kozáčik poprvé inkasoval! Viktorka ani poté neoslňovala a do šaten šla za nepříznivého stavu.

Roman Pivarník byl nucen znovu o přestávce zvýšit hlas a tentokrát to mělo účinek, neboť Plzeň vstoupila do druhého poločasu jako vyměněná. Série dobrých šancí v podání Kovaříka, Baránka nebo Koláře však zůstala nevyužita. Každopádně byla to zase stará dobrá Viktorka a zdálo se, že Zlín tento nápor nemůže dlouho vydržet. Jenže Ševci vzdorovali a z brejkové situace zasadili Viktorce definitivní KO. Čtvrthodiny před koncem prchl rychlý Vukadinovič, předložil balón Dame Diopovi a bylo to už 2:0!

Plzeň se alespoň snažila o korigaci, ale ani to jí nebylo přáno. Po výbuchu v Bulharsku tak přichází další nezdar a otázkou zůstává, jak dlouho může Roman Pivarník na lavičce Viktorie vydržet.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
patrikhm

Pivarnik VEN!!! Co je tohle za trenera? Šadek by mel kleknout na kolena a prosit pana Krejčiho aby se vratil!!!

Reagovat
patrikhm

Porad rotuje sestavou jak magor, nenecha tym si sednout. Bakos s Ďurisem nastoupili az na konci.. To mluvi za vse

Reagovat
patrikhm

Nejhorsi na tom je ze Pivarnik je amater a vedeni ma od zacatku ruzove bryle! S tuctovym trenerem nema Plzen sanci udelat nejaky vysledek aspon v EL!

Reagovat
smazaný uživatel

No musim souhlasit ze v posledni dobe ty vysledky Plzne jsou tragicke ...je treba udelat zmenu

Reagovat
patrikhm

Jedině změnu trenéra.. Je pravda, že proti Zlínu nastoupilo 8 hráčů, jenž proti Razgradu sedělo na lavičce, ale Plzeň měla vždy kvalitní i širší kádr. Pivarník nemá žádnou taktiku, je to stejné nemehlo jako Koubek a Uhrin!! Proč vedení Plzně pohrdá uměním pana Krejčího???

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Ševci olee!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 golem v 93 minute z penalty

Reagovat
ondrasch77

Nehraje Kopic, Zlín má formu... 2:1. když pomůže rozhodčí...

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele