21. kolo
22.03.2014 17:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Zbrojovka Brno 5:0

Slovácko doslova rozmontovalo Zbrojovku Brno a v důležitém záchranářském souboji má tři body. Brněnští vyšli naprázdno a do konce soutěže je čeká ještě pořádná fuška se záchranou. Hattrickem se při vítězství 5:0 blýskl Jaroslav Diviš.

Přitom vše mohlo být jinak, kdyby Brno proměnilo první velkou šanci zápasu. Šisler zcela osamocený ve vápně hlavičkoval těsně nad! Slovácko mělo štěstí, tuto šanci přečkalo a pak už jen udávalo tempo hry. Ve 14. minutě se navíc ujalo vedení. Obránce Košťál si ve snaze zabránit šanci vstřelil vlastní gól a Slovácko vedlo 1:0. Zavadil ještě mohl odpovědět, ale gólman Petr byl u balónu rychleji. Šest minut před koncem prvního poločasu domácí náskok zdvojnásobili. Po závaru v pokutovém území se z dorážky trefil Jakub Petr - 2:0 pro Slovácko.

Na začátku druhého poločasu byl k vidění hodně ofenzivní fotbal plný šancí a také gólů, které dával ale jen jeden tým - domácí Slovácko. Doškovu hlavičku Hladký vyrazil a z další dorážky se prosadil Jaroslav Diviš - 3:0 pro Slovácko. Za další tři minuty už to bylo o čtyři branky. Šimkův centr dopravil do sítě hlavou opět Diviš a Zbrojovka byla na ručník.

Na druhé straně měl velkou šanci Skalák a domácí brankář skvěle zasáhl. Vzápětí na to Diviš orazítkoval tyč a fotbal nahoru dolu pokračoval. Zbrojovka ale nedávala branky, a tak poslední slovo mělo opět domácí Slovácko. V nastaveném čase zkompletoval hattrick Jaroslav Diviš a Zbrojovka si odvezla nepopulárního bůra.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ronaldik

Vážně nechápu, proč se pořád v souvislosti se Slováckem mluví o záchraně... Ten klub má formu jak kráva, klidně může ještě sahat po Evropě. A ne že by jim to nepřál, rozhodně víc než Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

Protože EuroFotbal.

Reagovat
vanGomm

Tohle já říkám pořád tým,který má po 20.kolech 26 bodů už nemůže nikdy sestoupit,protože tým na 15.místě až na vzácné vyjíky 30 a víc bodů neudělá.Co se týká Slovácka,tak na tu Evropu v tabulce asi už to dohnat nepůjde,ale o to jeno místo by si polepšit klidně mohli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele