18. kolo
28.02.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - SK Kladno 0:0

Zlín nadále zůstává poslední. Několik šancí na vítězný gól promarnil a naopak v závěru mohl ztratit i remízu. Středočeské Kladno si drží poslední nesestupovou pozici.

Skóre mohl po necelých deseti minutách otevřít Kroupa, kdyby však udělal na malém vápně o krok více a usměrnil tak balon do odkryté branky. Na druhé straně zahrozil po rohovém kopu Szaba Beneš, když hlavičkou nadělal starosti Baránkovi. Dlouhou nudu mohl ukončit sedm minut před koncem Bača, kdyby však odražený míč netrefil z pár kroků vysoko nad branku. To na druhé straně mířil o mnoho lépe Šilhan, když po přímém kopu Szaba hlavičkoval jen o decimetry nepřesně. Na měkkém trávníku tak branka před přestávkou nepadla, což jen dokumentovalo velmi opatrný fotbal.

Domácí začali druhou půli ofenzivněji, ale taktika centrů nebyla proti kladenské obraně nic platná. Do gólové šance se dostal až po hodině hry Žůrek, který se sotva rozkoukal po střídání. Spolupráci Dostálka se Šmahajem však zakončil nepovedenou střelou. Zlínský tlak mohl nový hráč na hřišti zakončit i po čtyřech minutách, z vápna ale střílel vysoko. Čtyři minuty před koncem vysunul Dostálek skvělou přihrávkou Musila, který však k nepochopení všech volil místo střely přihrávku do Země nikoho a spálil tak šanci rozhodnout. Na druhé straně se ke střele dostal střídající Bartek, ale svým pokusem z vápna trefil pouze brankáře. Zápas z chvostu tabulky tak branku nepřinesl.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele