24. kolo
07.04.2008 17:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia nevyužila dvě penalty a získala pouze bod

Zdá se, že Slavia po titulu netouží. V utkání s Plzní neproměnila hned dvě penalty a v tabulce se propadla už na druhé místo.

Úvodní minuty ani na jedné straně moc vzruchu nepřinesly. Až v 24. minutě byla velmi blízko vedení Slavia. Z přímého kopu z dobrých třiceti metrů napřáhl kanonýr Goce Toleski a nevedl si vůbec špatně. Tvrdou ranou minul bránu Krbečka jen o centimetry. Hosté pokračovali aktivněji i nadále. V 30. minutě se dostali po ztrátě ve středu hřiště do rychlého protiútoku, na jehož konci byl Martin Abrahám. Jeho střelu ovšem dokázali plzenští hráči včas zblokovat.

Viktorce zatrnulo v 38. minutě, kdy se po akci Hubáčka uvolnil Toleski, jenž byl následně v pokutovém územím, Jakubem Navrátilem, stažen k zemi. Píšťalka rozhodčího Kocourka ale zůstala němá. Ihned z protiútoku se dostal na druhé straně k zakončení Varadi, ovšem tísněn Brabcem nedokázal zamířit přesně.

Slávisté mohli jít do vedení poprvé v 56. minutě. Po rohovém kopu zahrál v pokutovém území rukou Ludovic Sylvestre a hlavní arbitr nařídil trestný kop. K jeho exekuci se postavil David Kalidova, jenž toužil odčinit červenou kartu z minulého zápasu, ale střelu po zemi k levé tyči Krbeček chytil.

Bohužel ani po tomto okamžiku se předváděná hra obou týmů moc nezměnila. Plzeňský gólman Lukáš Krbeček bude dnes po zápase určitě oslavován jako největší hrdina. Po další ruce v pokutovém území kopal už druhou penaltu Tavares, jenže také on si na talentovaném brankáři vylámal zuby. A protože Slavia na domácí již nic kloudného nevymyslela, z Plzně si veze pouze bod bezbrankovou remízu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Viktorce Plzeň se na jaře vůbec nedaří, což bude Slávce nahrávat, jen to potvrdit. Měli by být 3 body, aby se odrazil nápor Sparty, poněvadž se nedá očekávat, že zápas na Letné dopdne jinak, než se čeká. Slavia má kádr na to, aby v Plzni naplno zabodovala a stále živila velkou naději na titul po 12 mletech půstu ! Tip 0:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Do kopru !!! To se nemělo stát, takhle se o titul nehraje. Dvě neproměněné penalty, co víc dodávat. Jenomže to Spatě pěkně namazali, sakra !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to mě pěkně naštvali!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je děs,ti slávisti vždycky před koncem GL zkolabují

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele