24. kolo
05.04.2008 19:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - Viktoria Žižkov 0:0

Velice průměrné bezgólové utkání nemohlo nadchnout ani jednu stranu příznivců. Z poloviny prázdný stadion viděl více šancí ve vápně domácích, ale v utkání hrála prim nepřesnost v zakončení. Oba týmy tak zůstávají v horší polovině tabulky.

V 7. minutě se dostal zlínský Kraus za obranu, ale se střelou z úhlu si Bartalský poradil. Na druhé straně se uvolnil Švancara a s přízemní střelou měl co dělat Baranek. Hostujícího brankáře prověřil Musil střelou z voleje, Bartalský nezaváhal. První gólová šance přišla ve 31. minutě. Švancara nahrál volnému Šťastnému, jehož střelu sice zlínský brankář vyrazil, míč se však šťastně odrazil opět od střelce a Zúbek musel vykopávat z brankové čáry. Jinak se oba týmy snažily v útoku prosadit marně a do šaten je vyprovodil pískot a bučení.

Stejně jako na počátku utkání, tak i brzy v druhé půli úřadoval ve vyložené šanci Kraus. Tentokráte na brankové čáře hlavou odvrátil nepříjemnou střelu Šťastného po rohu. Na druhé straně byla opět v akci Krausova hlava. Vyskočil ho našel centrem na malém vápně, domácí útočník ale nedokázal přesně zamířit. V 69. minutě chybělo pohledné kombinační akci přesnější zakončení. Besta, Šťastný a Koukal nabídli velkou příležitost pro Švancaru, který střelou v pádu těsně minul. Devět minut před koncem přišla poslední a největší šance zápasu. Kušnír nacentroval do vápna a osamocený Kalod mohl v klidu hlavičkovat. Přesto nedokázal zblízka zamířit lépe než nad. Pár hostujících fanoušků akci zatleskalo, gól byl velmi blízko.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, fkvz.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zopakujem ..výborný výkon s venkovního utkaní v Olomouci ...a ..tři body na domacím hřišti so naše !!!!!!!!!!!!!!!ZlíN...........!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele