22. kolo
14.04.2007 14:30 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Sparta Praha - FK Teplice 2:1

Trenér Michal Bílek oproti utkání se Zlínem překopal základní sestavu a tento tah se mu bodově vyplatil. Sparta zaslouženě získala tři body, žádný úžasný výkon však nepředvedla. Úvod jasně patřil Spartě, která hrozila už od úvodních minut. Nejprve přímý kop Matušoviče minul branku Slavíka jen o pár centimetrů, ale v 11. minutě napřáhl Kisel z dobrých 25 metrů a jeho střela byla nechytatelná. Sparta pokračovala v aktivitě a Teplice skoro k ničemu nepustila. Po půlhodině hry se prosadil Libor Došek, který prostřelil hostujícího gólmana střelou do protipohybu. Tepličtí byli v prvním poločase naprosto bezzubí, pouze sledovali hru Letenských a nakonec byli rádi, že obdrželi pouhé dva góly. Trenér Bartl zřejmě o poločase dodal teplickým hráčům chuť a sílu bojovat, protože jeho svěřenci nastoupili do druhého dějství jako vyměněni. V 53. minutě centroval Štohanzl, který doletěl až k nohám Edima Džeka a ten si s míčem věděl rady a snížil na 1:2. Jenže Sparta mohla už za pár minut zvýšit svůj náskok. To by ale nesměli Tepličtí mít v brance Martina Slavíka, který nejprve zlikvidoval střelu Kisela a následně dorážku Kuliče. Do konce utkání se kromě žlutých karet již nic velmi zajímavého nestalo, a tak jsem se stali svědky zasloužené výhry pro Spartu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

No tak hosi, ukazte uz zase ze jste nejlepsi v lize.Sparta Praha, ole!

Reagovat
HOST*Tonda

tipuju 1:0... nikdo jinej nez SPARTA nemuze ziskat titul..to by zas nikdo nebyl v LM!

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyz to vyhraje sparta tak tam opravdu nebude, hlavne ne cerveni buzici to uz radsi ta slavia.

Reagovat
Pharrell

0:1

Reagovat
HOST*slávista

a odkdy prohrává nejlepší tým ve Zlíně dyť sparta na to letos nemá

Reagovat
smazaný uživatel

ta na to nemá nikdy, pokud nemá prachy na podplácení

Reagovat
HOST*

SPARTA JE NEJLEPSI TYM V CR A ZAHRANICI DEBILE NEKDY MUSI PROHRAT I TEN NEJLEPSI CHAPES

Reagovat
smazaný uživatel

zasejc jeden cerveny debil a buzik promluvil a tak to vypada,dlouhyyyyyyyyy vysmech

Reagovat
HOST*šenol

výhra SPARTY 5:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele