Tipy a analýzy

Tipy Davida Svobody

Po reprezentační přestávce se o slovo hlásí víkendové zápasy ligových soutěží v evropských zemích a samozřejmě také naše rubrika Tipy osobnosti. Dnes bude tipovat český moderní pětibojař David Svoboda. Roli jeho soupeře bude plnit za tým EuroFotbalu redaktor Ondřej Holzman.

Tipovačku s přehledem ovládl Petr Bříza

Petr Bříza se stal jasným vítězem čtvrtého kola tipovačky. Bývalý brankář hokejové reprezentace a nyní generální manažer Sparty Praha porazil "rufuse", vítěze prvního trojkola čtenářské tipovačky a pro toto kolo reprezentanta EuroFotbalu. Ten tak nedokázal potvrdit své předchozí dobré výsledky.

Tipy Petra Břízy

O tomto víkendu bude tipovat bývalý hokejový brankář a nyní generální manažer hokejové Sparty Petr Bříza. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské soutěže s přezdívkou "rufus". Pro naše čtenáře jsme opět připravili další tříkolový cyklus tipovačky.

Aleš Brichta v tipovačce vysoko prohrál

Třetí díl letošní tipovačky se stal jasnou záležitostí pro redaktora Eurofotbalu Petra Zajíce. Ten v souboji s Alešem Brichtou trefil pět zápasů z osmi, známý rockový zpěvák byl úspěšný jen jednou.

Tipy Aleše Brichty

Máme tu další víkend a s ním i tipovačku osobnosti. Ve třetím díle se představí se svými tipy známý rockový zpěvák Aleš Brichta. Jeho soupeřem bude za tým Eurofotbalu redaktor Petr Zajíc. Pokračuje také závěrečným kolem soutěž čtenářů.

Martin Hosták zvítězil v tipovačce 4:3

Druhý letošní díl tipovačky o jeden bod vyhrál hokejový trenér a expert Martin Hosták nad redaktorem EuroFotbalu Davidem Kubáněm. Díky Hostákovi srovnaly osobnosti celkové skóre tipovačky na 1:1.

Tipy Martina Hostáka

Do druhého dílu našeho seriálu Tipy osobnosti jsme pozvali populárního hokejového experta Martina Hostáka, jenž svede tipérský souboj s redaktorem EuroFotbalu Davidem Kubáněm. Pokračuje druhým kolem také tipovačka čtenářů.

Tomáš Radotinský prohrál 4:6

Do nového ročníku tipovačky vstoupil lépe tým EuroFotbalu díky správným šesti tipům šéfredaktora Petra Starého. O dva body méně měl fotbalový komentátor Nova Sport Tomáš Radotinský.

Tipy Tomáše Radotinského

Letní pauza skončila, a tak je tu další ročník Tipů osobnosti. Na úvod bude tipovat fotbalový komentátor Novy Sport Tomáš Radotinský, jenž změří tipérské dovednosti se šéfredaktorem EuroFotbal.cz Petrem Starým. Samozřejmě i letos bude probíhat soutěž čtenářů.

Výsledky tipovačky: Radek Bejbl vyhrál 5:3

Tým EuroFotbalu nedokázal úspěšně završit svou spanilou jízdu až do posledního dílu Tipovačky. Náš redaktor s přezdívkou Ugljan totiž nestačil na fotbalového internacionála a vicemistra Evropy z roku 1996 Radka Bejbla, jemuž podlehl 3:5. Osobnosti v tomto ročníku tak dosáhly pouhých čtyř triumfů.

Ligue 1 - 38. kolo. Tipy a analýzy

Poslední kolo rozhodne jak o titulu, tak o Evropské lize a samozřejmě i o posledním sestupujícím. Asi nejsledovanějším tedy bude zápas v Caen, kam si přijede Bordeaux pro titul a zřejmě tak i pošle domácí do Ligue 2. Vsaďte si naposledy v této sezóně podle naší analýzy.

Tipy Radka Bejbla

Druhý ročník Tipy osobnosti vyvrcholí o tomto víkendu duelem českého fotbalového internacionála a vicemistra Evropy z roku 1996 Radka Bejbla a redaktora EuroFotbalu s přezdívkou Ugljan. V tomto dílu také poznáme dalšího vítěze čtenářské tipovačky.

Výsledky tipovačky: vysoká porážka Milana Fukala

Tým EuroFotbalu pokračuje ve své spanilé jízdě. Uživatel s nickem "risk je zisk" potvrdil, že čtenářskou tipovačku vyhrál zaslouženě, když hladce zdolal fotbalistu Milana Fukala 4:1. Pro barvy EuroFotbalu je to čtvrtý triumf v řadě.

Ligue 1 - 37. kolo. Tipy a analýzy

V předposledním kole Ligue 1 se již může rozhodnout o titulu, pokud by Marseille ztratila o bod více než Bordeaux, a také o druhém sestupujícím, pokud Nantes prohraje v Sochaux, a tento zápas také pokládám za šlágr kola. Dále můžete používat naše analýzy k sázkám.

Tipy Milana Fukala

O tomto víkendu tipuje bývalý hráč Sparty a Hamburgu Milan Fukal, jenž je nyní ve službách rakouského Kapfenbergu. Proti němu se postaví další vítěz čtenářské tipovačky s nickem "risk je zisk". Druhým kolem také pokračuje soutěž čtenářů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele