Synot liga - souhrn 24. kola

08.04.2016, 22:05, aktualizováno 10.04.2016, 21:23
Komentáře a souhrny
Plzeň otáčela na půdě oslabeného Zlína a podobně si počínala i druhá Sparta proti Příbrami. Brno má dobrou formu a potvrdilo ji i v duelu s Bohemians 1905. Domácí zaznamenali třetí výhru v řadě, když zvítězili 2:1. Tento výsledek je ve 24. kola populární a zrodil se i v Liberci, Jihlavě a Ostravě. Slavia a Jablonec se rozešly smírně, Mladá Boleslav ztratila s Duklou...

Sparta Praha - 1. FK Příbram 2:1

10.04.2016 19:30

Góly: 66. Bořek Dočkal, 86. David Lafata - 3. Valērijs Šabala

Těsně, ale přece! Sparta se proti Příbrami pořádně nadřela, ale nakonec nepříznivý vývoj otočila a zůstává ve hře o titul. Příbram posadila do sedla minela brankáře Bičíka, ovšem jeho spoluhráči mu pomohli a nejprve srovnal Dočkal a po něm vstřelil vítěznou branku kanonýr Lafata.

Podobně jako na Villarrealu se Pražanům vůbec nepovedl start do utkání a lví podíl na tom měl hrubou chybou opět brankář David Bičík. Ranu Šabaly doprostřed branky nedokázal chytit a Spartu čekalo to, co si v sobotu zkusila i Plzeň, tedy otáčet nepříznivý vývoj. Sparta dle očekávání zvýšila obrátky, ale Příbram mohla udeřit ještě jednou. Hnaníček se dostal do solidní pozice, jenomže nedokázal trefit branku. Sparta si do konce prvního poločasu vytvořila hned několik stoprocentních šancí, ale střídavě neuspěli Lafata, Costa, znovu Lafata i Dočkal.

Příbram šla do šaten za příznivého stavu, ale ve druhém dějství ji čekala ještě těžká práce. Sparta byla naprosto dominantní, měla více než sedmdesáti procentní držení míče a hlavně spoustu vyložených šancí. V 51. minutě cpal míč před prázdnou branku Krejčí a Lafata na něj nedosáhl. Na druhé straně zase hlavičkoval z malého vápna Hnaníček, ale Bičík bez problémů lapil. Nicméně Hnaníček hlavičkoval na malém vápně úplně sám a kdyby balón lépe trefil, mohlo být se Spartou zle.

Ale tlak sílil a Sparta se nakonec dočkala v 66. minutě. Lafatova přihrávka prošla až k Dočkalovi, který propálil Hrušku a srovnal na 1:1. Sparťané pochopitelně ještě více ožili a Příbram už se jen a jen bránila. Tlak Pražanů byl drtivý a to Příbram nemohla vydržet. Čtyři minuty před koncem přišel rozhodující okamžik. Konaté našel ve vápně Davida Lafatu a ten se stal sparťanským spasitelem! Zlomená Příbram se ve zbývajících minutách na odpor nezmohla a nakonec odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Viktoria Plzeň 1:2

09.04.2016 20:15

Góly: 9. Lukáš Pazdera - 59. Milan Petržela, 74. Ondřej Vaněk

Mistr z Plzně to sice zvládl, ale ve Zlíně to neměl vůbec jednoduché. Necelou hodinu trvalo Viktorii dobývání zlínské branky, než se díky kontroverzní brance prosadil Milan Petržela. Následné vyloučení Matějova a rozhodující branka Ondřeje Vaňka znamenali vítězství Plzně 2:1.

Zlín cítil křivdu, Plzni dlouho odolával a jelikož vedl zásluhou brzké branky Poznara věřil, že může překvapit a získat důležité body. Zlom nastal v 59.minutě, kdy Milan Petržela předvedl skvostné sólo, zakončené brankou, jenomže při něm zahrál rukou, takže se mělo pískat. Sudí Paták branku uznal a následně udělil protestujícímu Matějovu druhou žlutou kartu. Oslabený Zlín pak inkasoval ještě jednou.

Ale pěkně od začátku. Zlín favorita dokázal dokonale zaskočit a už v deváté minutě se ujal vedení. Holík našel přesným centrem Poznara, ten si zpracoval balón na prsa a přesně mířenou ranou překonal Kozáčika! To byl pro Zlín snový začátek a zároveň také všechno, co směrem dopředu v prvním poločase vymyslel. Viktoria okamžitě převzala otěže zápasu a svého soupeře jasně přehrávala. Ševci se nicméně v prvním poločase ubránili, ale ve druhém je čekal velký nápor.

Kolářův pokus z úhlu vyrazil Dostál a zlínský brankář si poradil i s další ranou, tentokrát Hubníka. Zlín každopádně mohl vstřelit druhý gól a několikrát tomu byl blízko. Nepříjemná byla Hájková rána, kterou Kozáčik zkrotil a poté přišel onen klíčový okamžik. Petržela při gólovém sólu zahrál rukou, ale nepískalo se, což rozlobilo Matějova, který za vehementní protesty uviděl druhou žlutou kartu a byl vyloučen. To posadilo Viktoriány do sedla a následný drtivý tlak přetavili v rozhodující branku. Z dálky napřáhl Ondřej Vaněk, střela mířící do středu branky zaplavala a Dostál kapituloval. Po zápase se zlínský brankář za chybu kál, nicméně i takové momenty fotbal přináší.

Ševci se i v oslabení sympaticky snažili a mohli při troše štěstí srovnat. Kozáčik ale závary před brankou ustál a Plzeň tak díky další výhře navyšuje náskok už na dvanáct bodů.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 2:2

09.04.2016 18:00

Góly: 76. Stanislav Klobása, 80. Jan Chramosta - 1. Jakub Mareš, 11. Bidje Manzia

Po Slavii ztratila body také Mladá Boleslav. Ta do zápasu s Duklou vstoupila katastrofálně, ale ani dvoubrankové manko ji nepoložilo. Mladoboleslavští zareagovali na branky Mareše a Manzii prostřednictvím Klobásy a Chramosty.

Dukla v prvním poločase Mladou Boleslav dokonale zaskočila. Jasmin Ščuk ztratil balón, čehož využil rychlým centrem Manzia a hlavičkující Jakub Mareš zmrazil domácí fanoušky - 1:0 pro Duklu. Boleslav sice mohla bleskurychle odpovědět, ale Takácsova hlavička skončila těsně vedle. Místo vyrovnání udeřila Dukla podruhé, nejprve Šeda zmařil šanci Teturovi, ale krátce po něm hostě předvedli povedenou akci na jejímž konci střílel do prázdné branky Manzia - 2:0 pro Duklu. To byl začátek jako hrom a opařená Boleslav se dlouho nemohla dostat do hry. Ve 25. minutě zablokoval Takácse Štětina a i další horké okamžiky ve vápně hosté přečkali.

Boleslav se nicméně nevzdávala a do druhého poločasu vstoupila hodně aktivně. Ve 48. minutě tvrdě vypálil Kalabiška, načež Rada předvedl pohotový zákrok. V další velké šanci se ocitl Chramosta a hosté jeho pokus přežili jen se štěstím. V 65. minutě spálil další velkou šanci Vrzal a bylo s podivem, že golman Rada stále držel čisté konto.

Hosté se neuchýlili jen k bránění. Z protiútoků také dokázali pořádně zaměstnat domácí defenzívu jako například v 66. minutě po další ztrátě Ščuka, kdy vstřelil branku Tetour, ovšem díky ofsajdu správně neplatila. Každopádně Mladá Boleslav ovládala hru a nakonec zaslouženě vstřelila kontaktní branku. Chramosta přiťukl balón Klobásovi, jenž z otočky vymetl šibenici!

Závěrečných patnáct minut slibovalo dramatickou podívanou a nutno podotknout, Dukla si koledovala o další gól. Mladá Boleslav ještě víc sešlápla plyn a v 80. minutě bylo srovnáno. Magera poslal Chramostovi krásnou přihrávku a ten technickou ranou překonal Radu - 2:2.

Dukla mohla mladoboleslavský stadion ještě jednou zmrazit, ale souhra Čajiče s Marešem brankou neskončila. V nastaveném čase byla Boleslav blízko dokonání zvratu, avšak Chramostu na přední tyči vychytal Rada.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - FK Teplice 2:1

09.04.2016 17:00

Góly: 32. Tomáš Kučera, 43. Lukáš Vaculík (pen.) - 51. Štěpán Vachoušek

Důležité body získala na úkor Teplic jihlavská Vysočina. Domácí zvítězili díky brankám tradičních opor Kučery a Vaculíka 2:1 a v tabulce se posunuli na desáté místo. Jediný zásah Teplic obstaral Vachoušek.

Nebýt brankáře Hanuše, vše mohlo být úplně jinak. Teplice totiž vstoupily do zápase o něco aktivněji a už v deváté minutě zlikvidoval obrovskou šanci Lüftnera brankář Hanuš! Hlavičku, která směřovala jasně do branky, vyrazil fantastickým zákrokem na rohový kop. Na druhé straně zase vyslal varování Kučera, Chudému však problémy nenadělal. Skóre se tedy poprvé změnilo až ve 33. minutě a postarala se o to Jihlava. Tomáš Kučera z dálky práskl do míče, Chudý se sice natáhl a na míč si sáhl, cestu do branky mu však překazit nedokázal. Vysočina navíc vycítila šanci vstřelit další branku a to se také do konce prvního poločasu podařilo. Vachoušek totiž v pokutovém území fauloval Dvořáka a sudí měl jasno. Lukáš Vaculík pak coby správný kapitán penaltu proměnil a Vysočina šla do šaten za výborného stavu 2:0.

Trenér Vondruška na nic nečekal a do druhé půle si připravil hned dvojí střídání. Uvadlou ofenzívu přišel podpořit Davor Kukec a místo Ljevakoviče nastoupil Kodeš. A tento záměr se vyplatil, neboť Teplice z kraje druhé půle skutečně snížily. Štěpán Vachoušek využil propadlého míče a nadvakrát překonal Hanuše.

Kdo čekal teplické pokropení živou vodou, musel být zklamán. Z jejich strany to totiž bylo po hříchu vše a jelikož do černého nezamířila už ani Jihlava, skončilo utkání vítězstvím domácího celku.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 2:1

09.04.2016 17:00

Góly: 31. Robert Hrubý, 79. Robert Hrubý - 82. Stanislav Hofmann

Baník si připisuje třetí vítězství v sezoně! Svěřenci Vlastimila Petržely si vyšlápli na nedávného přemožitele Sparty a dvěma zásahy Roberta Hrubého zvítězili 2:1. Slovácko bylo hlavně v závěru hodně nepříjemné, ale Baník nakonec výhru uhájil.

Pomalu se stává tradicí, že jde v jarní části sezony Baník takřka vždy do vedení. A i tentokrát si jako první zakřičeli gól ostravští fanoušci. Po půlhodině hry se poněkud šťastným odrazem dostal míč až k Hrubému, který jej nekompromisně dopravil do sítě! Jinak se toho na vítkovickém stadionu příliš nedělo. O něco více ze hry měl Baník, Slovácko nedokázalo v první pětačtyřicetiminutovce branku Šroma jakkoliv ohrozit, a tak se stal jejich nejvýraznějším momentem odchod Lukáše Sadílka, kterého poměrně brzy nahradil Jaroslav Diviš.

Slovácko nesehrálo dobrý poločas, a tak se čekalo, že do hry přijde Libor Došek. Střídání se přímo nabízelo, neboť hosté prohrávali, navíc dopředu potřebovali někoho, kdo by na mladou obranu Baníku mohl platit. Ale kouč Habanec si další střídání šetřil, a tak se začalo tak, jak se končilo. Až v 62. minutě došlo na obávaného dlouhána, ovšem že by se tím hra Slovácka nějak změnila, to tedy ani náhodou. Naopak, v 68.minutě mohl vstřelit druhý gól Robert Hrubý, který z rychlého protiútoku ztroskotal na Hečovi. To byla obrovská šance, která mohla Baníku výrazně přiblížit tři body.

Slovácko se ale nepoučilo, směrem dopředu dál neprodukovalo nic a deset minut před koncem mohla ostravská euforie propuknout naplno. Karol Mondek našel přihrávkou Roberta Hrubého, jenž napravil zaváhání z před pár minut, krásně se položil do centru a zvýšil na 2:0.

Cestu za třemi body ještě dokázal ztížit Stanislav Hofmann, když jen dvě minuty po Hrubého brance snížil tak, že zůstal hlavičkující zcela osamocen a gólman Šrom neměl nárok. Závěrečné minuty byly dramatické, Slovácko hledalo dlouhými míči Doška, ovšem domácí už výsledek ubránili.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Jablonec 0:0

09.04.2016 17:00

Góly: -

Slavia doma ztratila další body, když nenašla recept na obranu Jablonce a jelikož sama neskórovala, skončilo utkání 0:0. Pražané měli o něco více ze hry a také větší smůlu, neboť po střelách Bořila a Mahalíka zazvonila tyč.

Šlágrem sobotního programu byl bezesporu duel Slavie s Jabloncem. Utkání slibovalo ofenzivní podívanou, nicméně diváci se nakonec v Edenu žádné branky nedočkali.

Šance tu ale rozhodně byly a to na obou stranách. Slavia začala o něco aktivněji, ale Mešanović a po něm Hušbauer zamířili těsně vedle. Na druhé straně musel předvést několik perfektních zákroků Pavlenka. Nejprve zlikvidoval pokus Mihálika a před koncem poločasu famózně vychytal i Karavajeva. Změnu skóre si nevynutil ani obránce Bořil, kterému se postavila do cesty tyčka! To ještě Sešívaní netušili, že se jim branková konstrukce připlete do cesty ještě jednou.

I druhý poločas byl vyrovnaný. Po hodině hry se odhodlal k další pumelenici Hušbauer a předvést se musel i brankář Bárta. Bohužel zatímco v prvním poločase bylo šancí několik, v tom druhém zajímavých momentů razantně ubylo. Solidní osmitisícová návštěva ožila až v závěru, kdy doslova odmítl vedení Mešanovič a krátce nato napálil tyčku Mihalík. Tlak Slavie v této fázi zápasu vrcholil, nicméně s nastavením už se i do jejích nohou vkrádala křeč. Zápas nakonec vítěze nepoznal, oba celky se rozešly smírně 0:0.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 2:1

09.04.2016 17:00

Góly: 2. Kevin Luckassen, 77. Zdeněk Folprecht - 69. Petr Ševčík

Liberec zvýšil svůj náskok na čtvrtém místě před Slavií už na pět bodů, když doma porazil Sigmu Olomouc 2:1, zatímco Slavia jen remizovala bez branek s Jabloncem. Liberec se před vlastním publikem dostal brzy do vedení, Sigma sice srovnala, ale o pár minut později vstřelil vítěznou branku Folprecht.

Slovan byl v domácím prostředí stadionu U Nisy jasným favoritem a páté Slavii za nic nechtěl dát možnost smazání náskoku, zvláště když doma hostil předposlední Sigmu.

Liberec vstoupil do zápasu tím nejlepším možným způsobem. Už ve druhé minutě se po Coufalově centru dostal ke střele Luckassen a Buchta na jeho razantní projektil pod břevno neměl nárok! Domácí se rychle vstřelenou brankou uklidnili a nadále kombinovali na soupeřově polovině, ovšem do další velké příležitosti už se nedostali. Pouze ze střední vzdálenosti pokoušeli štěstí Chorý a na druhé straně Vůch, oběma scházela patřičná přesnost a když Bartlovi nevyšel pokus o lob, skončil první poločas vedením domácího celku 1:0.

Svěřenci trenéra Trpišovského měli ve druhém poločase jasný úkol, soupeře co nejdříve dorazit druhou brankou a pokud možno kontrolovat hru. Sigma se ale nejenže nenechala zatlačit, ale dokonce vyrovnala hru a po hodině hry srovnala i skóre. Petr Ševčík si vyměnil míč s Hálou a poté přízemní střelou překonal brankáře Koubka - 1:1. Z vyrovnání se Olomoučtí radovali všudy všeho jen osm minut. Po centru Bakoše vrátil vedení na stranu Slovanu Folprecht!

Olomouc mohla ještě jednou srovnat, ale Ordoš svojí tutovku zazdil a více už Liberec nepovolil. V páté minutě nastavení zkratovaly nervy Buchtovi a za nepochopitelnou hlavičku Pulkrabovi si nic jiného než červenou kartu nezasloužil.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905 2:1

08.04.2016 20:15

Góly: 11. Michal Švec (vl.), 76. Michal Škoda - 3. Tomáš Čížek

Zbrojovka Brno doma dokázala otočit výsledek proti Bohemians 1905 a připisuje si tři body. Klokany sice poslal do vedení Čížek, ovšem krátce na to si vstřelil vlastní gól Švec a obrat dokonal vítěznou brankou Škoda.

Zbrojovka nevstoupila do zápasu ideálně, už ve třetí minutě inkasovala vůbec po prvním vážnějším centru. Acosta posadil míč na hlavu zkušeného Čížka a Bohemka vedla 1:0. Domácí nicméně nemuseli na vyrovnání čekat dlouho, Keresteš poslal do vápna Klokanů parádní centr a nešťastník Michal Švec si vstřelil vlastní gól. V úvodní čtvrthodině jsme tak viděli dvě branky a nerozhodný výsledek 1:1.

Další fáze zápasu patřila zejména domácím borcům, kteří měli hned několik vyložených příležitostí. Zoubeleho pobídku nedokázali využít jak Škoda, tak i Pašek a akrobatické zakončení Jakuba Řezníčka musel likvidovat Zlámal. Ve 36. minutě nabídl Klokanům zajímavou šancí chybující Keresteš, avšak Acosta z nadějné pozice netrefil cíl a vzápětí Čížek těsně minul Melichárkovu branku. V závěru poločasu byli Pražané lepším celkem, ovšem skóre se i přes pokusy Mosquery a Krcha nezměnilo.

I ve druhém poločase se hrál útočný fotbal se šancemi na obou stranách. Zlámal měl co dělat s pokusem Hyčky a Buchta zase na poslední chvíli odzbrojil Schicka. Vyrovnaný průběh nakonec dokázali strhnout na svojí stranu domácí fotbalisté. Keresteš našel Škodu a jeho hlavička skončila v síti - 2:1 pro Zbrojovku. V závěru utkání mohlo Brno výsledek několikrát pojistit, ale neujala se jak hlavička Jovanoviče, tak i pokus Keresteše. Brno však nemuselo zoufat, výsledek 2:1 už udrželo a potvrdilo dobrou domácí formu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň24202249:1562
2.Sparta Praha23172448:1653
3.FK Mladá Boleslav24137452:3146
4.Slovan Liberec24136537:2545
5.Slavia Praha24117632:2140
6.Zbrojovka Brno24114928:3037
7.1. FC Slovácko241031131:3933
8.FK Jablonec24710738:2931
9.Dukla Praha2368930:3226
10.FK Teplice24751231:3926
11.Vysočina Jihlava24751225:4326
12.Bohemians Praha 190524510926:3225
13.Fastav Zlín24741325:4025
14.1. FK Příbram24731429:4424
15.Sigma Olomouc24481224:3920
16.Baník Ostrava24321923:5311

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (631)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

furt pláčeš?

Reagovat
C-M@ster

Zbrojovka zas Tvrdíkovi šlape na paty.

Reagovat
smazaný uživatel

krasa kluci moji, hlavne hrat tak dal, no a uvidime co s toho bude na konci

Reagovat
Znalec

značí číslo v tvém nicku rok tvého narození?

Reagovat
smazaný uživatel

6.4. jsem se narodil

Reagovat
Znalec

aha, svět už nikdy nebude jako dřív

Reagovat
kalla

Neuznaný regulérní gól Bohemky, z protiútoku vymyšlený faul na Brňáka a z následného tresňáku gól Brna. Škoda této hnusné černé kaňky na jinak velmi pěkném zápase. 100x lepší než neustálá Plzeň na ČT...

Reagovat
pingla

Ta bude až zítra

Reagovat
kalla

Teprve po 10 v lize na jaře na obrazovkách ČT

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
C-M@ster

vypadalo to na první pohled na ofsajd, ale zkrátka to posral pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Jinak je ještě vtipný, jak se tahle situace, kdy někdo napíše "Zbrojovka " a pod tím je mnoho dalších palců, opakuje...snad to tak bude až do konce sezony

Reagovat
Didier Drogba

dělám to pokaždé já

Reagovat
ZB 07

Tak to sorry..ale snad v tom budeš pokračovat..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Bagr007

Reagovat
didosh

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no sice se Brno na nas zase dotahlo, ale celkem se vyplaci na ne doma sazet...chtel sem je dat za stavu 0:1 (kurz byl podobnej), ale jeste sem dokoukaval hokej baraz, takze sem si pockal az na livko 20 min pred koncem

https://www.chance.cz/ViewUsersLiveTicketAction.do?id=336953737&hash=7f49e09e&t=bGl2ZSA0LjIwIHphIDEgNzAwS8SNIE9L%0A&siteId=-13&affid=I9Uci6LFm33WvymLxs8gIw%3D%3D&popup=1

Reagovat
monty25

Ty jedeš!

Reagovat
Coutinho10

v tejdnu Barcelona a ted Brno ...celkem se daří po tom tiketu z derby

Reagovat
Didier Drogba

sakra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys měl přestat . fakt pěkný sumy..

Reagovat
Coutinho10

sazim jenom tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se nebojíš vsadit větší sumu..

u toho já mám vždycky největší průser. fakt pěkný

Reagovat
Coutinho10

j ono jak kdy...kazdopadne driv by tohle pro me bylo taky nemyslitelny...driv jsem sazel hodne casto, ale za malo....ted uz si snazim vybirat tymy a zapasy o kterych sem presvedcenej a paradoxne mi nejvic vychazi sazet na tymy, kterym az tolik nefandim, ale vidim u nich tu viteznou mentalitu (vy, rudý nebo v tejdnu barcelona)...a obcas zkudim i nakou akovku za nakou stovku napr. na strelce ...tohle napr. vcera

https://www.chance.cz/ViewUsersTicketAction.do?idu=-73479692783&idb=-11&hash=0ac01d47&t=dGlrZXQgNDEgemEgMzAwS8SNIEtP%0A&data=QUtVOzMwMDtDWks7NDEuMDk7Mw%3D%3D%0A&affid=I9Uci6LFm33WvymLxs8gIw%3D%3D&popup=1

Reagovat
Losinho

Skvělej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

jasna 1ka ...skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nabizela se,na Brno doma vsazim pravidelne,nicmene jsem dneska udelal vyjimku a veril Bohemce,ze by tam ten bod mohla udelat a i ho udelat mela..

Reagovat
Coutinho10

j Bohemka nehraje spatne a nastesti v moji situaci jsem dobre vyckal na pravej moment....kazdopadne to dopadlo tak jak sem cekal...Brno uz proti Dukle doma ukazalo kvalitu a dneska to potvrdilo i bez Zavadila.....kazdopadne ty ostatni zapasy si hezky pochytal...o to vetsi skoda pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Spolehal jsem na to,ze Zavadil bude chybet..bylo to jenom za dvacu slozeny z patecnich predehravek,ale zamrzi..kazdopadne tys ty na tom livku vychytal krasne

Reagovat
F.Torres

bez zavadila hráli pomalu líp jak s ním už někdy na podzim tuším, navíc doma patří brno mezi nejlepší kluby a bohemka hraje u dna. Prostě favorit dnes byl jasnej.

Reagovat
F.Torres

nerozumíš tomu, tak nevsázej

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
C-M@ster

Taktak, že ti vyšla ta hokejová plichta.

Reagovat
kalla

Dobré jméno

Reagovat
ZB 07

Naprosto úžasnej zápas a fantastickej výkon i bez Zavoše...nevím, jak se to dnes líbilo fotbalové veřejnosti, ale musím říct, že tohle byl pro mě jeden z nejlepších zápasů celé sezony..

Důležité je však říct, že Bohemka byla suverénně nejlepším týmem, který zde na jaře hrál a to, co tam odvádí Pivarník, je úžasné...o to víc si však musíme cenit této výhry a myslím, že ty poháry si letos prostě zasloužíme...a ta děkovačka na konci byla také luxusní..

Teď to chce zítra fandit Olmiku a Peltovi, ať nám je Evropa zase o krůček blíž...UEFA do Brna!!!

Reagovat
Znalec

jako kdyby Brno začlo líp zapracovavat mladý, opravilo a naplnilo Lužánky, hrálo takhle jak hraje pravidelně a někdo by to zadotoval, tak bych mi v EL nevadili

Reagovat
Didier Drogba

to jo, stačí fakt málo, aby to bylo profi

Reagovat
ZB 07

Takže nám vlastně chybí jen stabilní výkony, mládež, stadion a peníze...už opravdu chybí jen kousek

Reagovat
salami

Reagovat
Aldeano

Reagovat
soukup

tak zapracovávat mladý, ono jich několik zapracovalo, ale protože se Zbrojovka plácá většinou ve druhý polovině tabulky, tak šli za lepším. Jen ve Spartě jich je několik...

Reagovat
Znalec

nevim proč prodávali Kaloudu za 100 mega... kdyby počkali 2 roky, zvedl by s ostatnima zbrojovku a šel by třeba za 150....

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou moc velký počty už..

prachy za Kaloudy stejně nikdy Zbrojovku neviděly..

Reagovat
Didier Drogba

to jo, prodej to byl luxusní, ale bohužel to šlo všechno do něčí kapsy

Reagovat
soukup

proč prodávali Kaloudu? Protože to byl hráč, co se na to MS dostal jako náhradník díky zraněním, do té doby nijak nezářil a za jeden povedenej půlrok přišla nabídka za víc jak 100M, to by odmítnul jen debil. Čekat s ním dva roky, tak by nejspíš zvadl a žádných 100M a víc by se nekonalo

Reagovat
smazaný uživatel

no...byl v těžkým laufu. nezapomenu ten jeho gól Spartě. ale měl navíc.. rozhodně bych neřekl, že by měl nějak zvadnout. jen prostě Brňák..s typickejma slabinama. prodej přišel, jak měl..

Reagovat
F.Torres

za 150 max tisíc někam do 2 ligy

Reagovat
salami

to určitě, podobně jako se to vyplatilo se Střeštíkem

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
3M

3.10.2015 u Vás hrál zatím v této sezóně nejlepší tým

Reagovat
ZB 07

To spíš my jsme hráli nejhůř..to už bych možná řekl, že tu nejlepší výkon odehrál Jablonec, kterej nám dal trojku..ale i vy jste nás přehráli ve všech směrech, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nazdáááár

Reagovat
smazaný uživatel

nazdaar mladiku

Reagovat
lampas

Nechápu jak si může veřejnopravní televize dovolit kolo co kolo cpát do televize pořád jen Plzen. Tenhle zápas byl asi stokrát zábavnější a poutavější, než jakýkoliv zápas Plzně letos na jaře co dávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mononukleoza

Naštěstí ty doby kdy tam byla jen Sparta je pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevíte o nějaké odborné práci, která analyzuje vztah počtu gólů a počtu diváků?

Reagovat
F.Torres

na co ti to bude? navíc stejně ti vyjde nesmysl. Když vezmeš nějakou estonskou ligu, kde padá mrtě golů s malou návštěvností a porovnáš to třeba s Dortmundem, kde těch golů padá míň s vyšší návštěvností. Tam prostě těžko budeš hledat závislost.

Reagovat
F.Torres

to bys to musel joo hodně specifikovat a stejně si nemyslím, že by ti vyšlo něco kloudnýho, nehledě na to,že by jsi do ty analýzy zasáhnul takovým způsobem, že už by to nemělo žádnou vypovídací schopnost. Návštěvnost prostě nezáleží na gólech, těch proměnných, který mají mnohem větší vliv na návštěvnost je hodně a golovost mezi ně nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo napsat, že nevíš

Reagovat
F.Torres

potěší to do někoho, kdo mele nesmysly. I osla by napadlo, že to je blbost návštěvnost záleží třeba na velikosti stadionu, města, umístění v tabulce, ne na golech, jelikož třeba takovej villareal ve španělsku má malou kapacitu stadionu a dalo by se pokračovat dál. Za dobrou radu místo vděku, se dozvím, že tomu nerozumím, přitom jak je vidět, ty jsi idot.

Reagovat
smazaný uživatel

takže prostě nevíš

Reagovat
F.Torres

napsal středoškolák a udělal nesmyslné grafy v excelu

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je v pohodě, já se na tebe nezlobím, za to že to nevíš

Reagovat
F.Torres

neboj, mě tím nenaštveš, jen jsem chtěl pomoc, ale tobě není jak, pro dobrotu na žebrotu, poučení pro příště

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rád, že ses poučil, že pokud neznáš odpověď, tak odpovídat nemáš

Reagovat
F.Torres

pro tebe z toho plyne ponaučení, že pokud nerozumíš analýzám, tak je dělat nemáš

Reagovat
Posledni Kovboj

ty musis bejt v kolektivu hodne oblibenej co?

Reagovat
F.Torres

na základě čeho? že mu chci pomoci, aby nedělal zbytečně nesmysly? a on mě za to vyfakuje? Nevím co má pomoc spočenýho s neoblibou v kolektivu. Koukám, že tady se rádi zabýváte věcma, které mezi s sebou nemají moc velké spojní. Nicméně ti klidně odpovím. Oblíbenej jsem celkem dost, většina lidí co mě zná se ke mně hnedka hlásí a jde mě pozdravit. Kamarádi naštěstí nejsou na takové, úrovni jako někteří uživatelé na EF. Pak ta komunikace je snažší

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud jsi i ve skutečnosti takový rozumbrada..

Reagovat
F.Torres

Jaký rozumbrada? V tomtoo odvětví mám celkem zkušenost, tak jsem mu chtěl pomoci. Dám si ten čas a napíšu mu, že se zabývá něčím, co z mého pohledu nemá moc významný vliv a spíš se jedná o blbost (+ mu tam napíšu proměnné, které z mého hlediska hrajou daleko důležitější roli) a on mě pošle za radu víceméně do řiti. Neřekl bych, že v tomto případě je chyba na mé straně. Většina lidí by spíš poděkovala a třeba se ještě na něco zeptala, ale koukám, že místní sebranka má jinačí názor na poskytování pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím všeobecně, že tady na EF působíš tak, jako že všechno víš a znáš nejlépe

Reagovat
F.Torres

Tak to opravdu není, jen pokud něčemu rozumím nebo jsi sem jistý pravdou, tak si za tím stojím, což mi přijde jako naprosto normální věc. Rozhodně to ale není tak, že všechno vím. Navíc dokážu uznat, že jsem se mýlil, pokud mi protistrana nabídne arumenty a něčím je podloží.

Tady v té diskuzi jediné čeho jsem dostal od protistrany je poslání do hajzlu po radě.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, a už mě zase poučuješ, že to je jinak

Reagovat
F.Torres

jak tě poučuju prosimtě? Normálně ti odpovídám na tvé nařčení, žádné poučování v tom co jsem napsal není. Celkem by mě zajímalo čeho chceš dosáhnout tím, že mě tady označuješ jako rozumbrada, že jen poučuju atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jsem ti chtěl vysvětlit, proč ti Posledni Kovboj psal, že musíš být v kolektivu oblíbený..

Reagovat
F.Torres

a ještě mi napiš, jak jsem tě poučoval, mi totiž přijde, že jsi mě chtěl spíš popíchnout, než něco vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak bych ti to popsal. Myslím že z té diskuse je to vše jasné. A nechce se mi tady rozjíždět vlákno, stejně bychom k ničemu nedospěli..

Reagovat
smazaný uživatel

tihle kluci co jsou výrazně chytřejší než okolí to měli vždycky těžký

Reagovat
Posledni Kovboj

proste dalsi zneuznanej genius

Reagovat
smazaný uživatel

Čím víc gólů dáme,tím víc bodů máme,tím víc lidí přijde. Mam k tomu i graf,ale poslal jsem ho na kraj.

Reagovat
andrew96

Ludva to má uložené v Excelu.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si zastupitelé města Brna uvědomí, že není potřeba cpat všechny prachy pouze do Komety.

Jinak na jaře Zbrojovka pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Tak ono neni divu že pro město je lukrativnější značka Kometa vzhledem k okolnostem (Kometa - víceméně stabilní člen play off ELH, vysoký divácký zájem, Zbrojovka - ve vyhnanství, spadla do 2. ligy nebo se plácala ve spodní půlce GL, divácky spíše průměr).

Reagovat
ZB 07

Jenže ono to všechno jde ruku v ruce...s větším množstvím financí a novým stadionem by se zvedla divácká návštěvnost (a to klidně až čtyřnásobně oproti současnosti) a přišlo by i zlepšení, co se týče výkonů a příchodu kvalitních posil..ono dost hráčů si rozmyslí, jestli jít radši do týmů, kde chodí 20 tisíc diváků na novým stadionu a nebo jít do Příbrami, kde je 20 tis.součet návštěvnosti za celou sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je zbytečný řešit..

Reagovat
C-M@ster

Kolik dalo město Zbrojovce a kolik Kometě?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se hrálo za lužánkami, tak by pochopitelně více lidí chodilo, než na nějáký bývalý školní stadion ( na srbské ). Kometa je sice lukrativnější, ale město by mělo rovným dílem dotovat, jde o to jak chce být Brno bráno.

Pokud chce být pouze hokejové město, tak se není čemu divit. V druhém největším městě ČR musí být kvalitní i fotbal.

Samozřejmě není to jen o stadioně a o zahraničních investorech

Reagovat
C-M@ster

100. pro Zbrojovku v pohárech

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Zavadil už pryč, ať jim můžu fandit

Reagovat
soukup

má myslím smlouvu až do 2017 a i potom tipuju zůstane na nějaký pozici v klubu. I když asi na nějaký, kde tě to bude štvát míň než na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš a já sem slyšel cosi o tom, že by měl jít do Baníku pomoct do druhé ligy. Ale jak pravdivé to je, to netuším.

Reagovat
soukup

to by Lichna jen tak nerozdýchal

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem slyšel taky, ale je to podle mě blbost..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bydlí v Opavě, měl by to blízko. Ale to už spíš věřím tomu, že by se vrátil Bystroň se zázračně uzdraveným Neuwirthem

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Nepotřebujeme v pohárech klub, kterej vypadne hned v prvním předkole. K čemu bude, když se třeba Spartě a Plzni bude dařit, když se stejně body do koeficientu budou dělit všema účastníkama?

Reagovat
db18

Ono je to v tom případě ale jedno, kdo nás se Spartou do Evropy doprovodí...

Reagovat
Bosko

Není. Liberec ukázal, že v Evropě zahrát umí, Boleslav má schopnýho trenéra a já věřím, že příští rok se prosaděj no a z pátýho místa? Snad každej musí uznat, že Slavia by měla v Evropě větší šanci než Brno ( i když to že je lepší než Brno neznamená, že bude válcovat Evropu) Slavia má lepší kádr a víc peněz, takže přes léto může posílit na Evropu

Reagovat
db18

Pořádně posílit a pak vypadnout jak Bolka, protože se do půlky října budete sehrávat.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bosko

"Pořádně posílit" myslím v tuhle chvíli koupit jednoho krajního obránce na levou stranu a jednoho pořádnýho útočníka. Víc není potřeba, tenhle kádr se do léta sehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

na základě čeho věříš, že se Boleslav prosadí? pro mě je to jedna z největších jistot v životě, že se neprosadí ani kdyby nevímco :)

Reagovat
Bosko

Je fakt, že jim věřím každej rok Ale maj tam dlouhodobě stabilní prostředí, v klidu si to tam budujou, Jarolím i přes všechny jeho chyby pořád patří mezi nejlepší český trenéry a kádr špatnej nemaj. I přesto, že k smrti nesnáším jejich simulanta Chramostu, přál bych Bolce v Evropě konečně úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

já si tohle říkával taky, ale už mě z mého optimistu vyléčili

Reagovat
taws

jo jenže to vypadá, že půjde pátej tým z ligy, takže to Brno tam bude muset být ať se ti to líbí nebo ne

Reagovat
Bosko

Viděl jsi tabulku? Brno vyhrálo v zoufalých Teplicích pochybnou penaltou (navíc po naprosto děsným výkonu) a včera porazila snad ještě zoufalejší Bohemku. To opravdu není důvod o nich mluvit jako o kandidátech na poháry. Ještě před pár tejdnama se takhle mluvilo o Zlínu

Reagovat
ZB 07

Kašli na to..zoufalejší Bohemku? Vždyť drželi snad 10 zápasů bez porážky a hrajou skvělej bojovnej fotbal...a když už tu zmiňuješ děsný výkony Zbrojovky, tak se koukni na vaši hru, minimálně doma hrajeme daleko atraktivnější fotbal než vy..

Reagovat
Bosko

Bojovnej ano, to oni vždycky. Ale skvělej? Ale no tak.....

Naše hra není nijak oslnivá, to rozhodně nepopírám, ale v několika zápasech na jaře jsme měli půlku kádru zraněnou a druhou nemocnou. Brno má možná dobrou aktuální výsledkovou formu, ale opravdu věříš, že jí vydrží do léta?

Reagovat
ZB 07

Jen jsem reagoval na to "zoufalejší"..tým s tak dlouhou sérií bez prohry je vše jen ne zoufalý..

Ano, možná máte trošku větší potenciál v pohárech, ale upřímně ani Slavia ani my nemáme moc velkou šanci na postup do skupin, tak proč by nemohl EL hrát ten, kdo hraje lepší fotbal v lize a získá víc bodů (to myslím zcela neutrálně..může to být jak Slavia tak Brno)? A jestli věřím, že nám forma vydrží až do léta? Ano, věřím..myslím, že by bylo opravdu smutné, kdyby tu práci, kterou tu Kotal vytvořil, kluci po sezoně zahodili a vše se vrátilo k našemu podprůměrnému normálu..

Reagovat
Bosko

Já bych vám přál, abyste to udrželi, už by bylo načase aby Brno hrálo nahoře, lidi si to tam zasloužej. Ale jsem v tom skeptickej, pokud mě Brno překvapí a udrží to, tak smeknu.

Pokud se Slavia do předkola dostane, věřím že má šanci. Jen to chce vhodně doplnit na postech, kde nás tlačí bota a zároveň udržet hráče Deliho. Jenže se trochu obávám, že je hodně pravděpodobný, že Jablonec vyhrale pohár a potom bude úplně jedno, jestli bude pátý Brno nebo Slavia

Reagovat
ZB 07

Já vám to taky přeju...akorát ten Jablonec, no..tam budeme potřebovat i štěstí..

Reagovat
taws

Zato vy jste porazili ubohej Zlín a trapnou Duklu...to už radši to Brno

Reagovat
Bosko

Ještě jsi zapomněl říct, že jsme porazili trapnej Baník a v Edenu naprosto trapný Brno :)

Jen naprosto slepej a zaujatej člověk nevidí, že Slavia má mnohem větší potenciál než Brno k tomu, aby došla v EL do skupin. Brno na to nemá kádr, ani prostředky k jeho vybudování.

Reagovat
taws

díval jsem se jen na posledních 5 zápasů, dál jsem nezacházel...no upřímně já tam velkej potenciál nevidím pod tvrdíkem. To zas v pauze číňani nakoupí půlku sestavy z předraženejch průměráků. Vždyt kterej z těch hráčů se dá považovat za posilu? možná Barák, z kterýho do budoucna něco bude. Hušbauer je už jen parodie sebe sama. Linhart, útočník kterej nedává góly, je sice mladej, ale to byste mohli vytahnout někoho z dorostu. Mešanovič je takovej ještě horší škoda a to už je co říct, na gól potřebuje takovejch 5 až 6 tutovek. Železník sice měl dobrej půlrok ve Zlíně, ale tam měl neotřesitelnou pozici a všechno stálo na něm, takovou šanci ve slavii nedostane. Bořil není víc než jen průměrnej obránce, není o nic lepší než Mikula s Jablonským.

Reagovat
Bosko

Já jsem s posilama spokojenej, člověk nemůže čekat, že hned začnou válet.

1)Bořil je výborná posila, vyhraje obrovský množství soubojů ( v tomhle dle statistik jeden z nejlepších v lize) a ukazuje, že umí skvěle zahrát dopředu, dneska byl výbornej. Nevyšel mu jen zápas na Dukle a na Spartě, jinak dobrá posila.

2 )Hušbauer zahrál dneska taky výborně, konečně hrál na pozici, která mu sedí. Jezdí po zadku, snaží se o přihrávky za obranu, střílí. Jen je problém, že když hraje uprostřed on a Souček, tak se Souček moc tlačí dopředu a Hušbauer tak musí spíš bránit než útočit.

Každopádně já věřím, že Hušbauer půjde nahoru, nefláká to a fotbalový kvality na naší ligu má dobrý.

3)Mešanovič je momentálně lepší než Škoda. Hodí se do kombinace, je docela rychlej akorát někdy se snaží věci řešit až moc fotbalově. Neříkám že je to tom bomber (toho Slavia musí koupit, chce li hrát výš), ale rozhodně dobrá posila.

4)Barák je taky dobrá posila, na svojí postavu dobrej technik, má dobrou střelu, rozhodně má slibnou budoucnost

5)Pavlenka - dobrý. Rozchytal se. V prvním zápase na něm bylo vidět že dlouho nechytal, ale teď při zranění Berkovce je dobře, že ho máme, jinak nevím kdo by chytal. Na Dukle nás podržel, dneska měl taky dobrý zákroky.

To byl výčet dobrých posil. Teď ty špatný:

Železník se absolutně nechytá, je totálně mimo. Víc k němu nemám co říct.

Linhart? Špatnej vtip. Budějky byly rády, že se ho zbavily, je to flákač a fotbalově ničím nevyniká.

Souhlasím s tebou, že s Tvrdíkem to moc růžový nebude. Bojím se že on bude schopnej dát za průměráka 15 mega a všechny kluby v lize nás budou chtít natáhnout....

Reagovat
Didier Drogba

stejně kromě Plzně a Sparty to všichni zeserou okamžitě, takže je to fuk

Reagovat
smazaný uživatel

tak Liberec bych úplně nezatracoval

Reagovat
smazaný uživatel

odejdou Sraltani a jaký byli

Reagovat
smazaný uživatel

přijdou další

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrubý zůstaň pls

Reagovat
Losinho

Hra podle onlinu super, asi si to konečně začíná sedat. Musíme hrát 4-5-1 prostě, je jedno v jaký konkrétní variantě. Snad ale se Škodou, Mešanovič je zoufale neproduktivní. A od léta s Hrubým!

Reagovat
db18

No... dost to připomínalo vzájemný zápas, když jste měli Necida na půlroční hostování...

Reagovat
Losinho

V čem konkrétně? Neviděl jsem to

Reagovat
db18

Slavie aktivnější, i lepší šance, ale žalostné zakončení...

Reagovat
salami

řikám to od začátku, jakmile se hraje na dva utočníky, tak neovládáme hru, je tam velká mezera mezi nima a zálohou, dnešní sestava vypadala fajn, Hrubýmu by mohl sedět ten post ofenzivního záložníka se Součkem v zádech, nevíš jakou má přesně úlohu ted v Baníku? a taky by mě zajímalo jaký role měli dneska Barák a Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

No hraje toho špílmachra, který tvoří hru. V záloze levo běhá Holzer, vpravo Mondek. Uprostřed jsou defenzivnější Ožvolda a Lásik nebo Meshaninov a před nima právě Hrubý. Před nim je už jen útočník nebo Červenka..

Reagovat
salami

dík, útočník nebo Červenka

Reagovat
Posledni Kovboj

Cervenka != utocnik, s tim se da souhlasit

Reagovat
bobis21

už máme stejně jako Lázně Bohdaneč

dobrý týmový výkon, potěšili hlavně Mondek a Hrubý toho bych tu rád viděl ještě příští rok, ale to je vzhledem k druhé lize asi sci-fi

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Granečný taky super. Zklamal mě jen Červenka a trochu i Šrom, vypadal nejistě jako Chmiel.

Reagovat
bobis21

Červenka souhlas. Na Šroma toho moc nešlo, takže není moc co hodnotit

Reagovat
ZB 07

V Liberci 9.min. nastavení...a pak, že čeští sudí málo nastavují..

Reagovat
bobis21

v Ostravě minuta, což teda přišlo málo i mě, a to jsem se těšil na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Faktor Puček

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

měl jsem stejnou reakci jak to ohlásili

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Sosi

za tu prdel to stálo

Reagovat
ZB 07

Co se tam vůbec stalo...prej Buchta zkoušel tzv. Zidanovku..

Reagovat
Sosi

Letěl dlouhej míč z půlky do vápna Sigmy, Buchta vyběhl před vápno a chtěl to odkopnout, ale tam couval i myslím Pulkrab, kterej ho chtěl zase přehodit... trefil Buchtu... písknutej faul, Pulkrab ochází k půlce... Buchta se nasral, vstal, zezadu na něj skočil, Pulkrab se otočil a Buchta mu dal hlavičku... Pak se sám skácel k zemi

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Jak si tam pak ještě podruhý lehnul, to je kokot

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Azazelo RD

Trošku nezvládá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pulkrab se ještě držel Já bych po něm vystartoval

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně se mi líbí, že se tam nezačal teatralně svíjet, jako by to udělalo 90% fotbalistů. Ale teda dobrej vstup do ligy

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
monty25

Tak ten má dost.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Miguel19

Vyjebat Spartu a pak padnout s Ostravou

Reagovat
HorajzmAmmann

debakl s Olmikem a pak porazit Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Naše děti

Reagovat
smazaný uživatel

Super výkon. Slovácko až na posledních 20 minut, kdy nás zatlačilo hodně bídné.. Škoda že to tak nešlo celou sezonu, nesestoupili bychom podle mě..

Jinak moc se těším na vývoj Ožvoldy a Granečného.. Ti dva budou poklad, pokud je udržíme, hlavně ten Granečný..

Červenku bych už nechal sedět, naprosto zbytečný hráč. Hlavně bych ho na konci sezony už poslal zpátky, naopak kdyby byla jakákoliv šance získat Hrubého, tak jsem pro, ale to se nepovede.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hrubý má na víc než na 2. ligu

Reagovat
bobis21

Červenka je na hřišti naprosto zbytečný. Kterýkoliv z Šašinků by tam zahrál minimálně stejně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kterýkoliv, kromě Kuby Ten se po tom hřišti jen tak poKrautuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem si říkal, jestli i ten Kraut nebyl lepší než Červenka..

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku jo, od vyloučení po šmejkalově simulaci už ne. A starší Šašinka zahrál těch 5 nebo 10 minut hůře než Kraut. Byl jako po půl litru vodky.

Reagovat
Bosko

Hrubý do Baníku nastálo? Tomu snad nikdo nevěří, je u vás jen aby se rozehrál

Reagovat
bobis21

nikdo tomu samozřejmě nevěří, ale přát si to můžeme

Reagovat
Bosko

Jojo, já taky věřím, že si Pelta s Horníkem nepohlídaj MOL Cup a Slavia půjde z 5. fleku do Evropy :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta trochu blikanec

Reagovat
Znalec

kripl, měl by dostat tak 5 zápasů

Reagovat
Alan_Shearer

Sigma spatnej tym. Druha liga zaslouzene.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Znalec

Taky vam nefunguje na isportu ani livesportu odkaz na druhy gol baniku?

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tam máš tmu tak ti to jede, to byl gól jaký svět neviděl

Reagovat
Banikovec7

Moc nechápu co mají všichni proti Červenkovi, dnes i proti silnějším stoperům hodněkrát udržel balón a sklepnul záložníkům do běhu, taky kolik vybojoval faulů, ikdyž většinou fauluje on, ale dokáže to udělat tak, aby to vypadadlo, že je faulován. Jinak dnes Granečný

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré to není, ale průměrný ten Červenka je. Útok to chce posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

*Posílit všude, ale hlavně útočníka.

Reagovat
Miguel19

Někdo z Liberce nebo Teplic. Můžete mi říct, kdo přišel první s tou výměnou Breite(?) za toho bubáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruška chtěl "bubáka" a Henry(JT) sledoval Breiteho už dýl a chtěl ho do týmu, ale nevyšlo to.

Byl velkej zájem z obou stran, ovšem kdo přišel první ti nepovím.

Reagovat
monty25

Další prohra Teplic, dva tikety v prdeli, Fanliga v prdeli. Toť dnešní Synot liga.

Reagovat
Coutinho10

no a ja dnes hraju zrovna s Vseminou, kterej ma zivotni kolo

Reagovat
Znalec

nějaký kratky shrnutí dneska ne?

Reagovat
monty25

Už ani nemám chuť to nějak komentovat. K výkonu Teplic můžu říct snad jenom to, že hrát prvních a posledních 10 minut nestačí... Příště doma se Zlínem zápas pravdy. Jestli ani tam to nebude za 3 body, tak už budu mít vážné obavy...

Reagovat
diskoschlampe

Ty vole, co ten kokot Buchta předvedl, to jsem ještě neviděl. Tým tlačí, hraje alespoň o bod, kterej potřebuje jako sůl a on to takhle zazdí. A přitom Půlkrab neudělal žádnou prasárnu, ani po něm nijak nevyjel. Nechápu...

Reagovat
diskoschlampe

Teď ze záznamu to vypadá ještě líp, jak si ten šulin po tý hlavičce ještě lehnul , neskutečnej klaun.

Reagovat
smazaný uživatel

válí se na zemi, vstane, strčí ho, dá mu hlavičku a znovu si lehne na zem

to jsem fakt ještě neviděl

Reagovat
ZB 07

Zdá se mi to nebo má Zlín připravený choreo na poloprázdným stadionu?

Reagovat
Losinho

Tak a teď poprosíme o rozbor stavu trávníku experta a spolukomentátora: "Čvachtá to."

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Na ČT 2 tou dobou běžel James Bond a říkal něco podobného.

Reagovat
diskoschlampe

Jo jo, odpovídala Čuhelová.

Reagovat
taws

ale tak aspon Buchta předvedl svou ligovou derniéru, na kterou se nezapomene

Reagovat
Wat

Supr, supr, SUPR! Dneska výbornej výkon směrem dopředu, hodně nezvyklý od nás, ale kluci potěšili po té Příbrami a šli do zápasu naplno. Strašně mě potěšilo zařazení Jirky Tlustýho do sestavy, bohužel to nebylo očekávaně místo Krejčího, kterej to tam snad má předplacený... dneska zase chyboval a bláznil, achjo.

Potěšil mě Kučera, zase s přehledem. To stejný Kukol', na jeho poměry hrál výborně na pravym kraji s Vaculíkem. Bazal je fakt asi jen běžec a dříč, ale nic navíc směrem dopředu prostě nedá. Dvořák je zas ideální na zdržování ke konci zápasu, to je jeho nejlepší role a nejvíc mu to jde. A Hronek je blázen, sám na golmana, kterej stojí na vápně a on ho místo obejítí nějak obstřeluje, při čemž ho stejně trefí...

A Honza Hanuš nás zase jednou podržel, nemiluj ho fakt. Tři body děsně důležitý, zase to vypadá o trochu lépe než před tejdnem/dvěma. Hlavně to v dalších zápasech zase nepodělat.

Reagovat
vanGomm

Boleslav že ztratila s Duklou?Spíše by se hodilo podle průběhu utkání napsat,že naopak získala.Ten,kdo v tomto remízovém utkání ztratil byla tedy spíše Dukla Praha a ve druhém pak ztratila Slavia.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diskoschlampe

By mě zajímalo, co tak asi tomu rozhodčímu mohl říkat

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Wat

To je vůůůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se stát legendou...

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
db18

200. pro plzeňský obrat

Reagovat
smazaný uživatel

hezky Berbrič

Reagovat
pawelFCB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Ty krávo, ten Buchta je dobře vypatlanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela může všechno

Reagovat
kalla

To je nechutná špína ten Petržela a Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nenápadně

Reagovat
smazaný uživatel

Berbr je čurák

Reagovat
Moribundus

To nešlo přehlédnout a to na tu ruku čumí 3 sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý kdo podporuje korupční Plzeň si zaslouží smrt

Reagovat
Bex5

si debil

Reagovat
smazaný uživatel

Fořt ,první dotek si dá sám basy a pak spadne má to ten Krejčí za potřebí, co má za problém s Holendou?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš co má za problém s Černým.. Myslím, že by to hůř jak Fořt neodkopal a navíc je mladší a kmenovej hráč Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí má celkově problém dát šanci "neprověřeným" hráčům... Vždyť z juniorky nedostává šanci nikdo

Reagovat
db18

...i hráčům z lavičky, když bylo jasné, že Procházka další zápas nemůže nastoupit, tak stejně hrál i v lize - s odůvodněním, aby se Hejda při té příležitosti nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen dobrá tláča

Reagovat
monty25

Na zápasech Zlína s Plzní je krásně vidět, že silnější pes mrdá. Zářez jako prase na podzim i na jaře...

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
Miguel19

Dneska nás k tomu dotlačil praporkář...bez něj bychom neotočili ani náhodou.

Reagovat
iamek

Kterej?

Reagovat
Sali5

Bohužel Radek no

Reagovat
smazaný uživatel

Tým, který je v lize díky Peltovi, když si to nevybojoval na hřišti, řve Pelta ven, protože pan předseda jako Sparťan jednoznačně ovlivňuje zápasy ve prospěch Plzně. Tak kluci ševcovský udržet formu a za rok si tu účast můžete vybojovat zpátky ve druhý lize a tentokrát to zkuste na hřišti

Reagovat
Kang & Kodos

Zkus si zařvat Tulinger ven, to nemá takovej zvuk.

Reagovat
db18

A Berbr ven! Jde taky blbě přes jazyk.

Reagovat
salami

Reagovat
ZB 07

Plzeňáci..těšte se na příští kolo!

Reagovat
db18

To se těšíme i bez tebe...

Reagovat
ZB 07

Akorát je škoda, že váš kádr nebude kompletní..takhle ta naše výhra nebude plnohodnotná

Reagovat
smazaný uživatel

Oni hrajou příští kolo s vámi? Tak to už by měl někdo z Plzně faulovat, aby ten Váš hráč stihl spadnout ve vápně do příštího týdne...

Reagovat
ZB 07

A pak ještě trapně simulovat zranění až do konce sezony, no..

Reagovat
smazaný uživatel

V lize není zákeřnější a zkažěnšjí hráč než Milan Petržela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

Vácha, Costa, Matějovský, Dočkal.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zkoušíš to marně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Už jim předejte ten titul, protože tohle už nemá cenu ani sledovat..

Reagovat
db18

Reagovat
martin1

Tak proč to sleduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

uz jen dve kola a trofej je nase.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká póza, ale nějak ti ji nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nechapu, co mi neveris.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zas můžeme sledovat naše zápasy v klidu, i to má něco do sebe.

Reagovat
C-M@ster

Co mi to jen... uz vim, cervena Zlina proti sparte... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska konecne dobrej vykon a zaslouzena vyhra. Navic Petrzela se zase dostal do formy, coz se hodi, kdyz Kopic je mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan zraje jako víno

Reagovat
smazaný uživatel

Cože se hodí, když neměl hrát díky trestu od disciplinárky. Fair play nade vše že?

Reagovat
smazaný uživatel

S fair play na me nechod. To je devizou moralne cistych spartanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na mě vytáhneš? Váchu? Dočkala? Matějovského? Ani kdyby se spojili, tak nesahají Petrželovi ani po paty.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kalla

Petržela výbornej na házenou...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva, je v tý Plzni někdo, kdo nemá pupek?

Reagovat
smazaný uživatel

Paták.

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela, ten nemá ani mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

#PilsnerUrquell

Reagovat
smazaný uživatel

Poznar: cely zapas to byla od pana Pataka jedna velka lez. Neni to od nej poprve.

Takže Poznar dostane trest od DK.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se musí tvrdě potírat

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, rovnou můžeme pod znak FAČR dopsat:

''Plzeň vítězí'', aby to sudí dostatečně motivovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tak nezvladas. a obzvlast vtipne je to po letech Lafaty, rukach Vachy a dalsich zapasech, ovlivnenych ve vas prospech v letosni sezone

Reagovat
smazaný uživatel

to cos vyjmenoval stihla dneska Plzeň za jeden zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Takže je mnohem čestnější, protože to ovlivnilo pouze 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

ne, protože se to děje i v jiných zápasech

Reagovat
Spalovač šancí

tak v tom případě jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je přesně co ti říkám, tohle spolu vůbec nejde srovávat nemluvě o tom, že ta penalta proti Teplicím byla minulou sezónu, až tak zpátky musíš sahat, aby si na Spartu něco vytáhl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Zline vam pomohl atd. Ja si to nezapisuju. Ale skoro po kazdym kole tu bylo neco, cim se vam pomohlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Zlíně tou červenou kartou 3 minuty před koncem? Která byla přinejlepším sporná? Když už jsme navíc vedli 1:2 a Zlín si ani neškrtl? Ty to chceš srovnávat s dneškem? No to si děláš prdel!

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovej costa co nemel dohrat polocas .. a brabec druhou puli .. a brabcuv gol smrdel ofsajdem .. no secteno podtrzeno zlin odskakal ..

Reagovat
Hokaido

Ja si to nezapisuju, ale skoro po každým kole... Ty jsi kašpar. Obecný tlachání ti jde na výbornou.

Reagovat
Hokaido

Ty množný čísla jsou skvělý.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se to bude na konci sezóny zase vyškrtávat, když se odtrhli?

Reagovat
ZB 07

Trest by měl dostat hlavně Paták..jak tento člověk může pískat ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

no právě proto může pískat :)

Reagovat
smazaný uživatel

A takových je více. Jech, Ardeleánu, Lerch. Proč my se vůbec divíme, že se furt něco děje, když to pískají takoví sudí?

Reagovat
ZB 07

Ardeleanu je taky poděs no..vždyť ten borec nemá ani na to pískat divizi..

Reagovat
Wat

Tak, dokud tyhle individua budou dál pískat na nejvyšší úrovni u nás, nemá se cenu rozčilovat, i když je to těžký. Když prostě ten sudí dokáže ten zápas tak zajebat, že si občas řikám, jak jim tu licenci mohli dát. By to i sudí z lidu odpískal líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom je to, že ti Jech přijede pískat zápas do Opavy, kdy zajebe celý zápas a nepískne dvě jasné penalty a pak se další kolo podíváš na ligu a on ti tam tu ligu vesele píská Ti sudí se nasazují, jak se jim to líbí, zvlášť v druhé lize není nad nima žádná kontrola. Co si budeme povídat, ani v lize se nic nestane, dostane 2 zápasy stopku a jede se dále.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tomu se ale musí bojovat víc, než jen nadáváním v médiích. Měl by přijít bojkot jako to udělal Zličín.

Reagovat
Kang & Kodos

Letáková kampaň a alegorické vozy

Reagovat
C-M@ster

Jj, to je srovnatelny s bojkotem prvoligovych tymu, inteligente.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti Zličínu, ale ten jejich bojkot úplně vyšuměl a nic nezměnil, nemluvě o tom, že něco takového si ligové týmy nemůžou dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezměnil, ale kdyby to udělali prvoligový týmy, to by bylo jiný kafe. Myslím, že by klidně mohli, kdyby za nima stáli sponzoři, což není zas tak nereálný, viz případ "Křetínského kabely", kdy už sponzoři hrozili, že spozorovat přestanou.

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

uz tady zase fnukas?

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že ta Barca padla, když už nic jinýho

Reagovat
Kang & Kodos

Kucí vopálený jsou nějak z formy, ne? Další titul pro Atletico

Reagovat
Coutinho10

jeste ze jsem je nehral solo o polocase

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Delegat Hyský v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Nadava se na Pataka, ale chyba jasne na strane asistenta,ktery byl od toho par metru...vylouceni naprosto v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejde jen o ruku, tam bylo menších momentů více.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavení taky takové "plzeňské", je mi líto těch lidí, že si zaplatili za to, aby z nich udělali čuráky. Taky to znám z nejednoho zápasu s nimi

http://oidnes.cz/14/023/cl6h/VL5172c7_Z_Banik_Gol.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

z tohoto úhlu není poznat fakt nic, když je ten míč ještě ve vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

ten míč už je dávno na zemi..

Reagovat
smazaný uživatel

chce to pohled z brankové čáry, tenhle je fakt o ničem a dost zkresluje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Paták měl ale udělit žlutou Petrželovi za simulování a Hubníkovi za jeden z těch dvou zákroků kolíkama napřed...možná tam bylo i něco dalšího ze stran Plzně či Zlína, prostě celkově špatný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a co by v konecnem souctu resila jedna zluta pro Petrzelu a Hubnika?

Reagovat
smazaný uživatel

museli by hrát jinak a je možný, že minimálně jeden z nich měl dostat dvě

Reagovat
C-M@ster

Ma cenu ti to vubec vysvetlovat?

Reagovat
Wat

Holt Paták si už udělal tu pověst, že se mu dává všechno za vinu... Ale může si za to sám, magor.

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Milan 78%

Reagovat
smazaný uživatel

IQ?

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

To sedí...Milan je přesně ten typ, co uvádí IQ v procentech

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě náhodou, nemá Spartu s Plzní pískat právě Patak?

Reagovat
smazaný uživatel

konečně bychom se něčím přiblížili La Lize

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela nema ani koule jit na rozhovor..mr*ka..

Reagovat
martin1

Třeba by šel, neřek bych, že je to z jeho iniciativy.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

kokot bez koulí, hmm

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mrdka si tak mozna ty, kdyby takovy gol dal kdokoliv jiny, tak by se stalo co? kdyby to dal takto Vacha, tak se prizna? kdyby to dal Dosek za Slovacko, tak se prizna? Kdyby dal takto gol zlin, tak by se stalo co? Posral to asistent

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzela neni mrdka ode dneska,ale tohle osloveni si vybojoval uz davno a od ty doby to nekolikrat korunoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Spíš ho asi Plzeň nepustila... chytré rozhodnutí, taky byste si měli Váchu připoutat na vodítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Me je osobne sympatictejsi,kdyz ten hrac na rozhovor jde..at ukaze svuj charakter a urcitym zpusobem se k tomu postavi,je to lepsi nez trapny vymluvy na zraneni..

Reagovat
Kang & Kodos

A pak plácne něco jako Chramosta nebo Limberský... Kdyby řekl, že o žádný ruce neví, tak bys byl nasranej ještě víc.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam ze ne,ale to uz je pak na vlastni sebeprezentaci toho danyho hrace..bud to muzes okecat a udelas ze sebe jeste vetsiho blba v ocich verejnosti nebo se k tomu muzes postavit aspon trochu ferove a priznat to..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Miguel19

Reagovat
db18

Potřebuje Petržela ještě ukazovat svůj charakter, o kterém si každý udělal svůj obrázek sám?

Reagovat
smazaný uživatel

proč se mi nechce uznat ten první zápas, když už dávno skončil? je to frustrující

http://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTA0MjM2NTAwNDg1MTcwMDqS4fkGaVsNq78icDk%3D&kind=MAIN

Reagovat
Miguel19

Však je jedno kdy se ti to vyhodnotí jako prohra..

Reagovat
smazaný uživatel

Však ti to nevyšlo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ok, už dobrý

Reagovat
$$CaptainKokotko

Byla to ruka, ovlivnilo to cely zapas, ale to ze ten obrance zlina se na 1-2sekundy podiva na rozhodciho jak mental, misto toho aby se ho snazil branit

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý nick

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
C-M@ster

Bude se plest s Michalem

Reagovat
smazaný uživatel

Kde máš vidle?

Reagovat
C-M@ster

Ve tvym zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Výběr oblíbených klubů Ten nick máš oprávněně.

Reagovat
$$CaptainKokotko

tolik titulu a tolik$$$$ nema nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vykaslat se na zarez,nejvetsi pruser je,ze lidi jako Patak jeste vubec tu ligu piskaj...

Reagovat
smazaný uživatel

...tak asi chce jet za odměnu na soustředění k moři, nebo pískat evropské poháry, však víš jak se to vede...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo pískat v Kataru za větší peníze. To je taky pro smích, když Berbr přímo řekne, že sudímu dal stopku, ale poslal jako "na oplátku" pískat do zahraničí za ještě větší peníze. Neuvěřitelný trest pro toho sudího, příště se jistě poučí.

Reagovat
Liquid

sparťanům se nebude snadno usínat, Plzeň jde do trháku, možná škoda, že Bolka neudělala dnes 3 body, mohla ještě zaútočit při současném zuboženém stavu Sparty na 2.místo a teď ještě ten zbytek zdravotně uzpůsobených sparťanů je pod tlakem, že zase neudělají titul

Reagovat
Kang & Kodos

Aby jste nás ještě nepřeskočili i vy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechat se předskočit Celticem by byl fakt kumšt, i když...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Liquid

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je skutečný Ščasný, nebo si založil falešný profil Tvrdík ?

Reagovat
kalla

Čišovský se z toho bude obracet v hrobě, kam to kdysi dobrá Plzeň dotáhla. Na největší žumpu ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čišovskýmu, kterej prodával zápasy, to asi zase tak nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

S ALS se asi těžko bude otáčet.

Reagovat
Hokaido

Jako je to docela frustrující, že Plzeň pořád vyhrává a kromě nesporný kvality je to z části i štestím. Kvalita našeho a jejího fotbalu podle mě není stejná, přesto výsledkově nedokážem držet krok. K tomu nahuštenej program a zranění a fakt to přestává být sranda. Pokud v příštích 4 kolech ztratíme, tak titul nevyhrajeme. A los je celkem těžkej-venku Bohemka, Dukla a Teplice, doma jen Plzeň.

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

O titulu už je rozhodnuto.

Reagovat
Hokaido

Tvůj nick a oblíbený klub mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nezlob se na mě, ale letos opravdu titul nedáme, prostě bez šance, abychom vše vyhráli a Plzeň k tomu ztratila. My budeme mít co dělat, abychom vyhráli na Bohemce a Dukle.

Reagovat
Hokaido

Já tomu prostě pořád věřím. Navíc je vtipný, že tenhle pesimismus přichází po kontroverzním vítezství Plzně. Kdyby vyhrála 3:0 v nezajímavým zápase, byla by nálada lepší, přitom to nemá žádnej vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o ně, ale o nás, máme zraněné hráče, zbytek působí unaveně a před námi zápasy venku, kde se nám herně či výsledkově nedaří. A vzhledem k tomu, že teď už bychom museli opravdu vše vyhrát (Plzeň prostě víc jak 1,2x neztratí), tak přichází logický pesimismus.

Reagovat
Hokaido

Teď jsem si uvědomil, že zranění jsou snad jen Holek, Vácha, Mazuch a Jiráček. Poslední dva stejně skoro nic neodehráli.

Ta tíseň se týká hlavně EL, kde jsou navíc dva stopeři vykartovaní. Nic jednoduchýho, ale na gratulace Plzni je přeci jen ještě brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Zahustel, což je pro nás jeden z klíčových hráčů a hlavně za něj nemáme náhradu.

Reagovat
db18

Ten si už brzy bude moci nasadit dlahu a nastoupit, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se hlavně nikde nepotvrdilo, co přesně s tou rukou má, takže těžko soudit, kdy by mohl nastoupit. Zítra v celkem bezvýznamném zápase, který stejně musíme vyhrát i bez něj asi ne, ale ve čtvrtek bude nejspíš muset hrát.

Reagovat
Hokaido

Ve čtvrtek bude na 99%.

Reagovat
db18

Jo, tak se zítřkem nijak nepočítám, spíš to beru výhledově na EL a pak na náš vzájemný zápas, kde půjde možná o poslední šanci se ještě chytit šance na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě není rozhodnuto, to může bejt možná až po zápase na Letný. Máme venku Boleslav, tam si myslím, že to bude těžký, vaše největší naděje je ale náš herní projev. S Holendou teď hrajeme o deseti a jak jsme mohli vidět, tak pro nás je velkej problém zápas proti deseti rozhodnout včas a bez problémů. To co pro nás teď může mít velkej význam je přínos Vaňouse, pokud začne hrát, to je přesně ten hráč kterýho jsme potřebovali a chyběl nám, standartky, důraz, střelba, pár zápasů aby se dostal líp do mezihry a půjde to. Taky to prospělo Hrošovi, že mohl hrát výš (na pozici 8), to s Hořavou musí hrát DM. Ideální teď asi Hrošo, Vaňous, Hořka, na hrotu Kolda.

Jinak nesleduju vaše zápasy, přiznám se, že jsem neviděl na jaře ani jeden, nevím jak moc jste unavení a za jak dlouho se vám daj do kupy některý hráči, ale i když to z vašeho pohledu možná působí beznadějně, tak věř že není, ty zápasy venku všechny vyhrajete, otázka je jak zahrajeme právě v Boleslavi a u vás - to rozhodne, jelikož to máme ve vlastních rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

náš projev nebyl tak špatný, třeba se Slávií zvládli obrat a celý zápas jeli naplno, ovšem teď naposledy proti Slovácku to byla bída, zakončení minimální...ale doufám, že to byl jen jeden extrémně nepodařený zápas...asi jako vždycky se rozhodne v našem druhém vzájemném zápase

Reagovat
Aldeano

Z obvyklé sestavy je pryč jen Holek a Vácha,ale stejně se musí brečet

Reagovat
Losinho

Jakou s tím má spojitost nick?

Ztrácíte optimisticky 6 bodů, navíc máte nahuštěnej program a rozsáhlou marodku.. navíc Plzeň je kvalitou sice za váma, ale umí si to prostě pohlídat..

Osobně je mi jedno, kdo z vás to vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud Plzeň vyhraje úplně všechno nebo skoro všechno, tak si ten titul prostě zaslouží, my jsme neměli prohrát na Slávii, na Slovácku a měli jsme hrát daleko lépe v Plzni...ale naděje ještě existuje

Reagovat
Chlupatá máma

Budete rádi za třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo že nás to bude stíhat tuhle sezónu? loni to měl údajně být Jablonec

Reagovat
Kang & Kodos

Letos měl mít Jablonec dokonce titul

Reagovat
Hokaido

Reagovat
db18

Sudí to posrali, takže zde má cenu jen zmínit, že někteří pisálci by si nejdřív měli vzpomenout na to, jakým způsobem vyhrál jejich tým ve Zlíně (a že si sudí následně nezapískal) a až potom něco psát sem.

Reagovat
db18

...ale to bych toho chtěl asi moc.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak... když krade on, můžu i já

Reagovat
db18

Pochopení textu: 0/10

Reagovat
kalla

Přísně ses ohodnotil...

Reagovat
smazaný uživatel

neplatný argument

Reagovat
kalla

To jsme rádi, že se to stalo u Plzně poprvé a zcela náhodou...

Reagovat
db18

Přesně o tomhle píšu no...

Reagovat
Hokaido

A co ti, co tu nic nepsali, či snad dokonce nefandí Spartě? Nebo co tím chtěl básník říci?

Reagovat
db18

O ty mi nejde... (o tvůj koment taky ne...) reaguji na některé pokrytecké výlevy...

Reagovat
Wat

To jsem rád, protože Paták to na Jihlavě kurví každej zápas pravidelně a hlavně když už, tak ne pro domácí, žejo!!!

Reagovat
db18

...taková kurva zkurvená mezi rozhodčími.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Zlína se Spartou a teď s Plzní bych nesrovnaval. Jistě, uznam, že vyloučení Bartolomeua být nemělo a jestli měl jít do sprch Brabec, to objektivně nedokážu posoudit též. Ale je jiná věc dát červenou v 90. minutě, kdy už o nic nešlo, než teď

Reagovat
Hokaido

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Aleš Uher

‏@AldaUher

Vikend otcu se v Synot lize povedl. Patak dostane od taťky Berbra pochvalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to je kdo ?

Reagovat
C-M@ster

Asi fanousek spartx

Reagovat
Kang & Kodos

Sportovní redaktor Moravskoslezského deníku. Specializace - Baník Ostrava, HC Vítkovice. Sport na Moravě a ve Slezsku.

Jo, vypadá to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

typický Sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Ten co řeší Plzni rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jinak ještě k Petrželovi... Tu ruku mu zas tolik nevyčítám, to je prostě jen a jen chyba rozhodčího a je naivní si myslet, že by jinej hráč klidně z jinýho týmu nepokračoval v akci ( tady spíš viním karmu, která navíc dopustila, že se od něj odrazil míč do brány ).

Spíš je na blití třeba ten penaltovej skok, za tohle sudí musí prostě hned vytáhnout žlutou. Občas je složitý to posoudit a je asi lepší nechat to bez písknutýho faulu i žlutý karty, ale tady to bylo zcela evidentní. Sudí to vidí a stejně je posranej tu žlutou dát, přitom podle pravidel je přestupek na stejný úrovni jako úmyslná ruka nebo zatažení za dres.

Reagovat
smazaný uživatel

takový už je fotbal no, ani jedna z těch tří věcí není vždy odměněna žlutou kartou, stejně jako zdržování rozehrávky atd.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Plzeň nepřipustila komplikace a prokázala charakter.

Reagovat
Gryphonheart

4x 2:1

1x 1:2

1x 2:2

1x 0:0

Reagovat
F.Torres

Až na tu Slavii super výsledky zatím. Do toho ten pláč. Vydařená sobota koukám

Reagovat
smazaný uživatel

Flyeeeeeeeeeeeers

Reagovat
smazaný uživatel

sory,spatny clanek

Reagovat
smazaný uživatel

špatný portál

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Bagr007

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Znalec

Reagovat
risk je zisk

Me teda vic rozesmalo to, co predvedl Buchta v Liberci , takovej kaspar .

Reagovat
smazaný uživatel

jak si po tom zas lehl na zem, to je legendární

Reagovat
Aldeano

Sigma no.

Reagovat
smazaný uživatel

To je kokot, prý že si nic nepamatuje

Reagovat
db18

To jsme Petrželu na ten pozápasový rozhovor mohli s klidem pustit....

Reagovat
risk je zisk

No to jo .

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil, 6x nevím v jednom rozhovoru "Asi to byla ode mě velká chyba, že jsem vstával a šel na toho hráče..." hlavne ze vubec nevi...

Reagovat
Posledni Kovboj

sasek kola, mozna i podzimu, pokud Limberskej zase nekde nerozmrda sloupek

Reagovat
risk je zisk

no krasne se predvedl, jak vylizany je.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaiser

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Spalovač šancí

UEFAZEŇ

Reagovat
pawelFCB

"Silnější pes mrdá"...

Reagovat
monty25
Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, čekal jsem něco vtipného. Třeba že se vyfotí s buchtou v ruce.. Tohle je celkem nuda..

Reagovat
monty25

To si musíš představit, že Buchta vstal z postele...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok no

Reagovat
db18

Vstal levou nohou...

Reagovat
smazaný uživatel

mně se líbilo, že se Pulkrab během toho všeho taky nesvalil na zem a nezačal hrát podobný divadýlko...

nakonec přes ty mladý borce povede cesta z tady toho simulanství. oni vědí, že na to každý nadává a pak z nich maj akorát prdel..

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím...Sterling, Neymar a sposta dalších si to musí uvědomovat taky a stejně jim to za to stojí...

Dokud se nebudou udělovat čluté karty a pokuty klidně i na základě videa po zápase, tak to jen tak nevymizí...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím ta ještě mladší generace než je Neymar.

Sterling k ní sice taky patří, ale o jeho inteligenci si iluze nedělám. to je asi další podmínka

Reagovat
Bex5

Zlín sice hrál špatně, to ale neznamená, že nemohl zvítězit nebo remizovat. Petržela je asi bezmozek, nicméně jeho ruka, pokud se tohle jako ruka píská (nahoře někdo píše, že ne, někdo, že jo), byla chyba rozhodčího. Já bych taky hrál dál. Ale ta redka potom?

Takhle já vyhrávat nechci. Tyhle vítězství nechte Spartě, jestli jim to nevadí. Ačkoliv je vtipný, že tady křičí zrovna zástupci ACS: "Chyťte zloděje!" (Zlín, Sigma ...). Docela dokážu pochopit Zlíňáky i kohokoliv jiného, že je nasranej. Jsem taky.

Reagovat
r.mrazik

Jak kdyby to bylo prvni rok,co se plzni pripiskava...

Reagovat
Bex5

to ne, je to asi tak pátý rok pro nás a dvacátý pátý pro vás

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, jaký je váš názor na biopotraviny?

Podělte se prosím o svůj názor prostřednictvím dotazníku zde: http://goo.gl/forms/Q9n0amXscA, který nám pomůže k průzkumu trhu. Zabere to jen malou chvíli. Moc děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo link na Spartu?

Reagovat
andrew96

Ten Fořt Proč všichni řeší Patáka, to bylo daleko lepší.

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Do píči, to jsou nervy pokaždý. Letos si při většině zápasů připadám asi takhle: https://www.youtube.com/watch?v=XW4GNmzpRnk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Znalec

Reagovat
pepinho2

Velký pozitivum Konaté, dneska skvělej dopředu i dozadu..taky bylo dobrý, že jsme si dokázali vytvořit hodně šancí, ale v koncovce to byla hrůza...a je škoda, že junioři nedostali šanci(když nepočítám Čapka na 5 sekund)

Reagovat
ZB 07

Pěkně Sparta..Příbram z ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně, kdo to v poločase osolil?

Já výjimečně fandil Spartě. Než mít v lize Příbram, to raději ať Sparta vyhraje ligu. Kéž by se Olomouc vzchopila a ty lemry Příbramské poslala dolů. Bohužel, příští kolo má Starka ideální prostor na svůj "fair play"..

Reagovat
db18

Já zkusil před zápasem Příbram(SBR), když jsem viděl Timiho na RB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A nakonec byl výborný.

Reagovat
db18

Překvapil...

Reagovat
Miguel19

Olomouc s tím losem získá tak max 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
C-M@ster

Kurz byl docela malej, ne?

Já zvažuju příští kolo Plzeň - Brno, dát na Brno s kurzem 12. Plzeň s Holendou a Fořtem bude pálit šance a zbytek týmu bude unavenej z poháru, co hrajou ve středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přes 2 určitě. Kdo dával v 60. tak ještě více. Já si udělal radost, vyhrál jsem 90 Kč a zítra si asi zajdu na kafe

Reagovat
db18

Včera na Plzeň byl kurs 4,2 - tak předpokládám, že to vypadalo podobně (i když Příbram byla několikrát marnější jak Zlín...)

Reagovat
C-M@ster

V průběhu 1. halfu chtěl kamoš vsadit, ale kurz byl jen 1,65. Ale nemám info, kam se vyšplhal během půle a později.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dával v poločase asi za 2.15.

Reagovat
smazaný uživatel

V 55. bylo u tipace 2,85..

Reagovat
ZB 07

Brno je tutovka příští kolo..

Reagovat
C-M@ster

Ale přemýšlel jsem, že se možná víc vyplatí na výsledek 0:1 s kurzem 30, než dvojka s kurzem 12. Pokud vyhrajem, tak pravděpodobně 0:1. 2 góly jsme dali venku akorát Dukle Praha.

Reagovat
ZB 07

Jako rozhodně ti to nechci vyvracet, ale podle mě je 0:1 trošku nepravděpodobný..hodně by také záleželo, kdy bychom tu branku vstřelili, ale obávám se, že kdyby to bylo někdy ze začátku utkání, tak bychom se potom (podobně jako na Spartě) zatáhli a nějaký gól zcela jistě inkasovali..i když ona už i výhra Zbrojovky sama o sobě by byla přinejmenším překvapivá, takže to můžeš klidně risknout..

Reagovat
C-M@ster

No, já se na to dívám tak, že pokud vyhrajem, tak to na 90% bude 0:1, takže víc než dvojku, se člověku asi vyplatí vsadit přímo na 0:1.

Plzeň bude unavená z pohárů + vepředu nemá pořádnýho útočníka + podcení Brno.

Jasně, šance není kdovíjaka, ale s kurzem 30 to nikdy není tutovka.

Reagovat
ZB 07

Tak jestli to bereš takhle, tak asi ten stav 0:1 je nejpravděpodobnější..i když, jak říkám, muselo by se vše skvěle sejít, abychom tam neinkasovali..osobně už spíše věřím výsledku podobnému tomu zpřed dvou let, kdy jsme tam zvítězili 3:2..

Reagovat
C-M@ster

Joj, tak koukám, že kurz na Brno stoupl na 14. Kurz na 2:3 je 108.

Jinak ta výhra 2:3 už je 4 roky (12.8. 2012) a uvidím, jestli to trochu stoupne, možná dám nakonec neprohru, uvidím.

Reagovat
ZB 07

To tak letí.. já jsem fakt myslel, že to jsou tak 2 roky ..jinak ten kurz začíná být lákavej i pro mě a to téměř nesázím..možná dám čistou 2..remízou bych řekl, že to neskončí..

Reagovat
Kang & Kodos

Jste se nějak rozjeli. O víkendu bez šance, Plzeň to nějak ukope. Daleko větší šanci budete mít doma proti nám.

Reagovat
C-M@ster

Vzhledem k marnosti Plzně v útoku a středečnímu zápasu s Bolkou, kterej je snad unaví, vidím šanci na výsledek 0:1 rozhodně vyšší než 3%, což tvrdí Tipsport.

Jako jo, Plzeň neprohrává a už vůbec ne doma, naopak Brno venku není žádnej postrach, ale malou šanci mají.

Reagovat
Kang & Kodos

Středa - neděle neni zrovna smrtící kombince, a bůhví jakou postaví sestavu. Nedivil bych se Fořtovi v základu A i kdyby zejtra nastoupili v plný palbě, tak tým jako Plzeň by určitě neměl bejt unavenej z toho, že si dá jednou za měsíc dva zápasy v tejdnu. Ale jo, šanci máte určitě vyšší, než jakej je kurz.

Reagovat
ZB 07

Do nekonečna vyhrávat Plzeň nemůže..navíc my teď zažíváme skoro nejlepší sezonu v novým století, takže věřím, že je překvapíme..

A zápas proti vám bude hodně záviset na tom, jestli vám ještě o něco půjde..ale mohli bychom vás obrat o titul podobně jako před pár lety (řekl bych před dvěma lety, ale už to je určitě taky dýl ), kdy jsme se tím zápasem dokonce i zachránili..jeden z top zápasů na Srbské..

Reagovat
Kang & Kodos

2013 myslim. Donekonečna určitě ne, my jí doma vyškolíme. Akorát nám to dost možná nebude moc platný.

Reagovat
ZB 07

Když je porazíme i my, tak vám to platný bude, takže bys nám to měl přát dvojnásob

Reagovat
db18

...do té doby bude Paták zase schopný pískat a zase se postará o zaříznutí Asie.

Reagovat
Kang & Kodos

Stejně je mi ho trochu líto. Píská kokotiny už x let, a nakonec ho sejmou za ruku Váchy, kterou neviděl nikdo, a ruku Petržely, kde to posral asistent

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Určitě jsme vyměnili pohár za ligu.

Reagovat
C-M@ster

Jak vyměnili?

V poháru je odveta, kterou musíte - chcete vyhrát. V lize je to souboj s týmem, co venku hraje prachbídně. Krejčí určitě bude chtít uhrát oboje a bude věřit tomu, že zvládnete oboje odehrát naplno a přesto oboje vyhrát. Já tomu taky věřím, ale šance Brna tím stoupne a na kurz 12 se vyplatí vsadit.

Reagovat
Miguel19

Pohár teďka odchodíme, takže o víkendu síly budou

Reagovat
C-M@ster

Uvidíme.

Reagovat
goodbay

v poločase u Chance na výhru Sparty byla 2,1:1.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda té Plzně včera, mohl to být legendární víkend (Sparta a Real win, Barca a Plzeň down)

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě je legendární víkend Plzeň,Sparta,Barcelona prohra. Real,Baník,Arsenal výhra. Jestli se někdy toho dožiju, tak můžu umřít

Reagovat
Posledni Kovboj

Banik jeste ok, ale tim Arsenalem si to fakt nezlehcujes no

Reagovat
smazaný uživatel

Mám rád výzvy..

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ti na to jednou vyjde sázka, tak můžeš umřít jako milionář

Reagovat
noustres

Vysočina se snad konečně utrhla, ale její los S tímhle kádrem jestli zůstane v lize dá se to nazvat zázrak

Reagovat
pawelFCB

Mimochodem, včera se jen potvrdily slova Baroše,že je český fotbal žumpa...škoda, že se nevyjadřuje více hráčů...

Reagovat
Miguel19

Až včera?

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

No, chybí tam to slovo zase... ale včera to bylo už moc nechutné a nechápu, jak z toho můžou mít fanoušci radost...

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba nemaj, ale co maj dělat?

Reagovat
C-M@ster

Takže vy jste neměli radost, když se Baník podezřele zachraňoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě byli jsme rádi. Nicméně taky nás štvalo, že je kolem toho takové halo.. A nejvtipnější na tom bylo, že zápasy, které vypadaly opravdu jako domluvené, se vůbec neřešily. A místo toho se řešilo jen to, co šlo hodně vidět, i když to třeba byla jediná chyba v zápase.,

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas byl domluvený, to už se říct může. Na Bazalech se Slováckem.

Hosté, když šli do útoku, tak vážně šli, došli někam do středu hřiště a tam ztratili míč. Naše hráče nechali útočit, ale ti to stříleli naprosto do piče.

A úplně nejlepší na tom bylo, jak Slovácko někdy v 88. minutě kopalo přímák a frajer to kopl tak, jak ani nechtěl a dal nám branku. Z počátku ani nevěděl, jestli to má slavit Nakonec hosté vyhráli 1:0, aniž by fakt chtěli.

A jakože domluvený zápas ? To si pamatuji snad jen případ v Příbrami, kdy tam Davor kouzlil..Ale nalijme si čistého vína, Příbram na tom jaře to pouštěla všem namočeným, takže týden na to Bohemka v Edenu útočila snad v deseti lidech na samotného brankáře hostí.

A pak ze sebe blbec Sňozík udělal ještě většího blbce tím prohlášením o autobazaru...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Manik...

Reagovat
noustres

A hlavně proč chodí málo lidí na fotbal? "vždyť je to zábava a fair play hra a zábava" Ty lidi sou úplně hloupý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se nic dělat, na titul fakt nemáme, dnes to bylo asi nejvíc patrné, Hráči unaveni, chybují a nemáme náhradníky. Ono je sice hezké říct, že ze základu jsou zraněni 3 hráči, ale když pak nemáme do zálohy nikoho na střídání, tak je to těžké. 2.místo snad urveme a snad se zkusíme poprat ve čtvrtek o postup. Navíc se dnes zranil Brabec.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hokaido

2.místo snad urveme...

Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to je přehnané, ale celkem mě vyděsilo, když jsem před naším zápasem viděl náskok jen 4 body, každopádně ok, 2.místo je tutové, titul zase tutově ztracen, že máte zaujaté vidění a věříte v nějaké zázraky není moc můj problém. Myslím, že dnes se jasně ukázalo, jak moc nám schází zranění hráči a jak moc je znát únava a vzhledem ke zranění Brabce může být ještě hůř.

Reagovat
db18

Tak pořád ještě máte zápas k dobru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tím bojem o 2.místo jsem to přehnal, každopádně si stojím za tím, že titul je ztracen a nemyslím si to jen já, ale co jsem dnes poslouchal, tak to tak vnímala většina lidí kolem mě na stadionu. Hráčům za jaro nic nevyčítám, bojují, dřou, v Evropě dělají senzační práci, víc mě štvou ty odchozené zápasy na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se bál, aby jsme se vůbec ještě dostali do evropských pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jsme z nich ani nevypadli a ty už bys odepisoval příští sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava zatím vyhrává v testu inteligence s ostatními týmy co bojují o záchranu. Takový Zlín naopak, nejvíc bojuje a nejvíc se vysiluje pokud hraje se Spartou nebo Viktorií.

Reagovat
smazaný uživatel

stejně si myslím že byl ve stejné poloze bednář s posledním bekem a mohlo bejt vymalováno .. ale to je to video ..

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 24. kola:

To byla zase bída. Jediného střelce Vachouška jsem nechal jenom na lavičce. Vypadá to, že budu mít zase pod 100 bodů a navíc jsem si vypotřeboval poslední divokou kartu, která mi teda vůbec nepomohla... Do čela miniligy se o 3 body přede mě a Ondrasche dostal Coutinho, který už má dokonce lepší skóre než já.

https://pbs.twimg.com/media/CfthtegWsAAZnRM.jpg

Reagovat
Coutinho10

no myslel sem si, ze vyhru mam jasnou, ale Vsemina mel asi naky trumfy na lavce a vede 140:136 ....tak snad to este naky bonusovyma bodama otocim

Reagovat
monty25

Tak to bude ještě zajímavý. Koukám, že už zase vedu o skóre (3 body) před tebou...

Reagovat
Coutinho10

j je to jak nahoupacce a kazdej den to je jinak ...tak snad teda zejtra se to zase protoci

Reagovat
Kang & Kodos

120:121 by to bejt fakt nemuselo, to ať prohraju radši o 20.

Reagovat
Coutinho10

j to uz se mi taky povedlo nastesti mas este jistotu, ze se to nak pohne kazdopadne by to chtelo, abys Ledece porazil ja mam nastesti tady 3 body jasny a pokud bys vyhral, tak by to bylo neskutecne naslapany

Reagovat
Coutinho10

tak nic no....dalsi sanci posunout se do cela jsem zase provahal

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, ze nikdo nekritizuje ovlivneni utkani odpiskanim ofsajdu Bednare?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo o tom neví

Reagovat
smazaný uživatel

ten stream se mi sekal, ale teď jsem viděl video na isportu a tam je to jasný ofsajd, nebo mluvíš o nějakém jiném?

Reagovat
db18

Kdo ten ofsajd zrušil teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to ofsajd byl, sice minimální, ale byl.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi takový kokůtek i v životě?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to jenom troll..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
db18

Tomu musel Limberský přejet hrošíky, jinak si ho vysvětlit nedovedu...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Hráč Příbrami bude komentovat něčí férovost.

Reagovat
Coutinho10

tak Skalak dnes znovu v zakladu

#BHAFC team v #NFFC: Stockdale, Bruno, Goldson, Dunk, Rosenior; LuaLua, Kayal, Stephens, Skalak; Murphy, Hemed. #NFFCvBHA

Reagovat
monty25

Dobrý tip na večer

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
monty25

To je dobrý, já se koukám přes Tipsport. Tam sice ten obraz není úplně top, ale aspoň se to neseká a nevypadává to jako ty HD streamy na PL.

Reagovat
Coutinho10

j taky sem nadtim uvazoval...ale zatim tohle je dobry...tam kdyz koukam, tak pres mobil (jenom na hokej si dam pres Maxthon na notesu pres celou obrazovku)....u fotbalu to neni ono

Reagovat
Coutinho10

ale vcera sem koukal prave na pribram pres mobil a ani jednou mi to nespadlo...coz se mi posledni dobou pri sledovani nasi ligy stavalo...mozna pomohla reinstalace celyho telefonu

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooaaaaaaaaaal zase top centr od Skalaka jako proti Birminghamu

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

tak uz sem neveril, ze to Brighton urve....to spis vypadalo na Nottingham, ze da ten gol na 2:1....kazdopadne hodne dulezity 3 body v boji o postup do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám na dohráno a řikám ,že ten golman Zlína byl stejně cinklej ,jako Paták

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele