Synot liga - preview 25. kola

15.04.2016, 08:48, aktualizováno 17.04.2016, 08:39
Previews
Oba kandidáti na mistrovský titul se dnes představí v akci v rámci 25. kola Synot ligy. Viktoria Plzeň může Spartě alespoň načas odskočit už na rozdíl 12 bodů, pokud vyzraje na Brno. Letenské potom od 18:45 čeká malé pražské derby s Bohemians 1905...
Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno  (neděle 16:45)
V nedělním programu 25. kola české nejvyšší soutěže se představí oba hlavní kandidáti na titul. Jedním z nich je Plzeň, která má k ligovému prvenství nejblíže a v domácím prostředí přivítá Brno.

Plzeň ve Zlíně i s pomocí rozhodčího Patáka natáhla vítěznou sérii na 13 ligových výher. O další tři body bude bojovat v domácích Štruncových sadech proti Brnu, které je jako poslední připravilo o všechny body. Mezi oběma víkendovými koly ještě absolvovali Západočeši odvetu čtvrtfinále tuzemského poháru, v níž neuspěli a byli vyřazeni Mladou Boleslaví. "Samozřejmě vnímáme, jak se liga vyvíjí. Každé utkání až do konce už teď bude těžké, bude to také hodně o hlavě a psychice. Rádi bychom potvrdili body ze Zlína a udrželi před Spartou i po tomhle kole ten nadějný náskok v tabulce. Myslím, že nemá smysl se vracet k nějaké porážce z Brna. Jsem trochu nervózní z toho, že máme zraněné hráče, z toho mám větší obavy než z toho, že hrajeme dvakrát do týdne. Ale už několik zápasů na hráčích pozoruji, že vnímají, že liga finišuje. Kromě kvality se tam objevuje i týmová soudržnost a srdíčko a věřím, že to tak bude až do konce sezony. Brno je v pohodě, přijede mužstvo, které má sebevědomí a potrápí každého favorita. Ale věřím, že to s pomocí fanoušků zvládneme," prohlásil kouč domácích Karel Krejčí, jehož svěřenci mají devítibodový náskok před druhou Spartou. Ta však má jeden zápas k dobru.

Šesté Brno v posledních týdnech vykazuje velice dobrou formu, neboť vyhrálo poslední tři kola. Nyní však narazí na silného soupeře v podobě aktuálního lídra tabulky. Podle Kotalových slov jeho tým nejede do Plzně s poraženeckou náladou. "Plzeň od prohry s námi v Brně neztratila body. Rádi bychom výkon z posledního vzájemného duelu zopakovali, ale jsme realisté. Zápas bude pro nás určitým testem konkurenceschopnosti. Nadcházející utkání s účastníky pohárů nám ukážou skutečnou výkonnost týmu. Nejedeme do Plzně s poraženeckou náladou, chceme se poprat o dobrý výsledek, což znamená neprohrát. Plzeň má výbornou formu, nic nepodcení, protože bojuje o titul. V poháru trenér Krejčí šetřil několik hráčů základní sestavy. Bylo znát, že Plzeň dává přednost lize," míní brněnský trenér Václav Kotal.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Baránek, Hejda, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, Kolář, Kovařík - Holenda.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Hyčka, Košťál, P. Buchta, Keresteš - Pašek, Zoubele, Lacko, Lutonský, Škoda - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 6.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha  (neděle 18:45)
Malé pražské derby bude na programu v neděli v Ďolíčku. Domácí Bohemians hostí Spartu, která stále usiluje o titul.

Klokani mají na kontě sice pouze pět výher, ale i díky deseti remízám mají na předposlední Sigmu náskok pět bodů. To však šest kol před koncem mnoho neznamená a Bohemians potřebují střádat na své konto další body k větší jistotě. Proti Spartě jim to však jde ztuha, například z posledních deseti utkání dokázali se Spartou jen jednou remizovat, jinak vždy prohráli.

"Každý soupeř je těžký, ale musíme říct, že Sparta i Plzeň patří do kategorie mužstev, se kterými se špatně vyhrává. Sparta má nabitý program, nejenom toto období, ale celé jaro. Venku v Evropské lize dokázali vstřelit tři góly, v lize neměli jednoduché zápasy a museli hodně zapnout, aby třeba nyní naposledy vyhráli nad Příbramí. Doufám, že je za podpory fanoušků v Ďolíčku hodně potrápíme a budeme na konci zápasu tím šťastnějším týmem," řekl trenér domácích Roman Pivarník.

Sparta má nabitý program, výborné účinkování v Evropě však právě ukončila, a plně se tak může soustředit na domácí soutěže, především na honbu za Plzní. Aby právě očekávaný zápas s ní příští víkend měl ještě větší náboj, potřebovali by Sparťané na lídra v tomto kole neztratit, ideálně jej i bodově stáhnout.

"Když řeknu, že se na nás zápas s Villarrealem před ligou neprojeví, tak to bude drzé. Když řeknu, že ano, tak budu za sraba. Samozřejmě, že to stopy zanechá, podívejte se na Barcelonu, se kterou se vůbec nemůžeme měřit, ale pokles formy přišel i na ně. Ale snad nás výkon s Villarrealem nakopne, že si na Plzeň udržíme takový odstup, abychom si to s ní tady za týden mohli rozdat o titul," uvedl Zdeněk Ščasný.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Čögley, Krch, Šmíd, Havel - Švec - Acosta, Hubínek, Jirásek, Mosquera - Čížek
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Konaté, Brabec, Kováč, Costa - Šural, Dočkal, Mareček, Frýdek, Krejčí - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - Baník Ostrava  (sobota 17:00)
Trápící se Příbram bude doma hostit poslední Baník, jenž se může po 25. kole v případě porážky stát prvním jistým sestupujícím. Domácí se čím dál víc přibližují sestupovým příčkám.

Příbramští v posledních pěti zápasech vyšli čtyřikrát bodově naprázdno, což znamená, že od sestupového pásma mají náskok čtyř bodů. Proto proti beznadějně poslednímu týmu tabulky neberou nic jiného než vítězství. "V sobotu nás čeká úplně odlišný zápas od toho na Spartě. Utkáme se s houževnatým a mladým týmem, který vede velice kvalitní trenér. Na jaře Baník předvádí zajímavý fotbal a bojuje o každý bod. Nicméně my musíme z tohoto zápasu, který je pro nás velice důležitý, získat tři body. Budeme hrát útočně, ale musíme být trpěliví," pronesl kouč domácích Pavel Tobiáš.

Baník je již smířen s pádem do druhé ligy, neboť na záchranu ztrácí třináct bodů. Ale v uplynulém kole slavil vítězství 2:1 nad Slováckem, na to se právě v sobotu pokusí Petrželovi svěřenci navázat. "Příbram bude velice nepříjemný soupeř, který se namočil do hry o udržení. Má s tím velké zkušenosti, ale je to soupeř, který se dá porazit. Fotbalově se s ním přinejmenším můžeme rovnat. Věřím, že naši kluci jsou po Slovácku povzbuzeni. Učím je, aby se nebáli nikoho. Takže do toho nepůjdeme se strachem," řekl kouč hostí Petržela.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Mudra, Zápotočný, Hnaníček, Divíšek - Pilík, Tregler, Rezek, Štípek - Bednář, Šabala.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Šrom - Dostál, Kaša, Vraštil, Granečný - Ožvolda, Mešaninov - Mondek, Hrubý, Holzer - Červenka.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (sobota 17:00)
Zklamání z posledního kola bude chtít napravit Slovácko, které doma v Uherském Hradišti hostí Mladou Boleslav. Ta před týdnem také překvapivě ztratila body.

Slovácko může sezónu dohrávat v poklidu. K sestupovým i pohárovým pozicím má daleko, nachází se v příjemném středu tabulky. Po dobrých jarních výkonech, zejména v domácím prostředí, kdy například Slovácko zdolalo Spartu, přišla před týdnem překvapivá porážka na hřišti téměř odepsaného Baníku. Tu by chtěl Habancův tým před vlastními diváky odčinit a potvrdit, že doma se mužstvu daří. Z jedenácti utkání zde vyhrálo osm.

"Naše poslední dva zápasy byly jako na houpačce. Podali jsme vynikající výkon proti Spartě a následně odehráli hanebný první poločas v Ostravě. Touto prohrou jsme se nedokázali dostat do hry o vyšší příčky v tabulce. Boleslav je po Spartě a Plzni jeden z našich tří nejlepších týmů. Na všech místech v sestavě má nadstandardně kvalitní hráče a je na vítězné vlně. Chceme se vyvarovat ostravského výpadku. Chystám změny minimálně na třech místech v sestavě," uvedl Svatopluk Habanec.

Mladá Boleslav bojuje o vstupenky do Evropy v lize i v poháru, kde se v týdnu probojovala přes Plzeň až do finále. Také v lize jsou na tom Jarolímovi borci dobře, stále drží třetí příčku, přestože před týdnem přišla nečekaná ztráta v silném domácím prostředí. Venku se Středočechům daří o něco méně, i tak však 17 bodů z venkovních hřišť znamená po suverénní Plzni druhý nejlepší zisk společně se Spartou a Slavií.

"Slovácko je na svém stadionu velmi těžkým soupeřem, a pokud nechceme odjíždět s prázdnou, musí všichni hráči zahrát s maximálním nasazením a soustředěním. I při náročném programu chceme uspět a uhájit třetí místo v tabulce," řekl Karel Jarolím.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Hofmann, Šimko - Šumulikoski - Biolek, Havlík, Daníček, Civič - Koné
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda (Diviš) - Jánoš, Kúdela, Čmovš, Fleišman - Takács, Rada - Čermák, Magera, Kalabiška - Chramosta
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.60 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Teplice v sobotu změří síly se Zlínem. Oba týmy jsou namočeny do záchranářských bojů. V tabulce jsou na tom o bod lépe domácí.

Severočeši získali v dosavadních osmi jarních zápasech osm bodů, kdežto jeho sobotní rival po skvělém podzimu v druhé polovině sezony uhrál jediný bod. Teplickým v tabulce patří desátá pozice a od sestupového pásma drží náskok šesti bodů. Doma nevyhráli poslední tři zápasy a tuto nepříznivou sérii se pokusí proti ševcům prolomit. "Neřešíme, co se nepovedlo, upínáme se na sobotu. Není to poprvé, kdy body nutně potřebujeme. Neděláme body, neděláme výsledky a doma neděláme radost ani lidem. Jsme v kritické situaci, ale věřím, že ji zvládneme," doufá kouč Teplic David Vavruška.

Zlín měl skvělý podzim, ale jaro má bídné, i když v uplynulém kole předvedl dobrý výkon. Proti lídrovi tabulky z Plzně sahal po výhře, ale zápas ovlivnil rozhodčí Paták, jenž mimo jiné uznal vyrovnávací gól Petržely, který zahrál rukou. Západočeši dokázali otočit z 0:1 na konečných 2:1. "Proti Plzni jsme odvedli navzdory prohře velmi dobrý výkon, který by nás měl konečně nastartovat k prvnímu jarnímu vítězství. Propadli jsme se do bezprostředního sestupového ohrožení. Zápas v Teplicích bude z tohoto pohledu pro oba týmy velmi důležitý. Teplice prohrály poslední dva zápasy a jsou na tom podobně jako my, mají jen o bod víc. Věřím, že už konečně prolomíme smolnou sérii," přeje si kouč hostí Bohumil Páník, jehož svěřence dělí od sestupu pět bodů.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Chudý - Hora, Lüftner, Jeřábek, Krob - Soungole, Ljevakovič - Nivaldo, Táborský, Fillo - Vachoušek.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Hájek, Hubáček - Janíček, Holík - Vukadinovič, Motal, Koreš - Poznar.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (sobota 17:00)
Předposlední Olomouc v sobotu doma přivítá Slavii. Oba týmy mají o co hrát. Zatímco domácím jde o záchranu, to hosté se nevzdávají bojů o postup do Evropské ligy.

Fotbalisté Sigmy v uplynulém kole nenavázali na výhru 6:2 nad Baníkem a z Liberce si odvezli porážku 1:2. Do konce soutěže zbývá odehrát šest zápasů a na záchranu momentálně ztrácejí čtyři body, které se pokusí umazat doma proti sešívaným, nad nimiž vyhráli poslední čtyři vzájemné ligové zápasy. "Podle jmen v kádru je kvalita a síla týmu Slavie jednoznačná. Ambice dopředu deklarovali už od začátku zimní přípravy, je to zkušené a vyvážené mužstvo, nicméně po herní stránce to ještě možná není podle jejich představ. Ale my se nedíváme na to, proti komu hrajeme. My už nemůžeme hodnotit kvalitu soupeře, s každým se dá vyhrát. Musíme do zápasu jít tak, abychom znovu hráli o další naději," říká olomoucký kouč Václav Jílek.

Slávisté v posledních dvou kolech nevsítili gól, pokud nepočítáme vlastní branku Dukly, díky níž i vyhráli na jejím hřišti. Nyní figurují na páté příčce a na pohárové příčky ztrácejí pět bodů. S tímto mankem se něco pokusí udělat na Hané. Tam se však postaví proti neoblíbenému týmu, který ale nemá dobrou formu. "Čeká nás těžké a bojovné utkání, ve kterém budeme muset podat více než stoprocentní výkon. Hráči musí na hřišti nechat úplně všechno. Hrajeme o poháry, Olomouc hraje o záchranu. Nemůžeme se ohlížet, jestli Olomouc hraje o sestup. Chceme na příčky, které by nám zaručovaly pohárové umístění, takže do Olomouce jedeme s tím, že chceme vyhrát," prohlásil trenér hostí Dušan Uhrin ml.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Reichl - Hála, Šindelář, Radakovič, Falta - Navrátil, P. Ševčík, Plšek, Ordoš, Petr - Chorý.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Souček - Mihalík, Hušbauer, Barák (Kenija), Zmrhal - Mešanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Vysočina Jihlava  (sobota 20:15)
Slovan Liberec bude pokračovat ve svém cíli umístit se na pohárových příčkách. Soupeřem mu bude u Nisy Vysočina Jihlava, která má odlišné starosti.

Slovan se i na jaře prezentuje účinnou hrou, která přináší body, a stále tak drží čtvrtou příčku před dotírající Slavií, na kterou má aktuálně pět bodů náskok. Na třetí Mladou Boleslav navíc Trpišovského tým ztrácí jen jediný bod.

"Jihlava je v zápasech venku nepříjemná. Viděl jsem jejich utkání v Jablonci, v Plzni i na Dukle a hráli velice dobře. Prezentují se poctivou hrou, rychlým přechodem do útoku a mají silnou středovou řadu. Máme z utkání respekt, protože dvakrát za sebou vyhrát doma je těžké. Navíc nás čeká brejkové a pracovité mužstvo. Věřím, že když tohle utkání zvládneme, tak se přiblížíme tomu, aby boj o čelo tabulky byl pro nás nakonec úspěšný. Zápas pro nás bude takovým prubířským kamenem z toho pohledu navázat na poslední dvě vítězství. Kromě dvou hráčů se nám všichni uzdravili, věřím, že i tohle nám pomůže," řekl Jindřich Trpišovský.

Jihlava je díky slušným jarním výsledkům, kdy získala deset bodů na jedenáctém místě. Ve vyrovnané spodní části tabulky má však na předposlední Olomouc k dobru pouze šest bodů. Vysočina letos venku dokázala třikrát zvítězit.

"Rádi bychom v Liberci zopakovali výkon z posledního zápasu proti Teplicím, v němž jsme byli aktivní, vyhrávali osobní souboje, dobře kombinovali a dařilo se nám i zakončení. Liberec bude jiný soupeř, na jaře se mu daří a doma je favoritem. Velkou oporou Slovanu je brankář Koubek, mladí stopeři Hovorka a Pokorný a v útoku je nebezpečný Bakoš. Připravujeme se i na rychlou křídelní hru soupeře. Stále hrajeme o záchranu, za daného rozložení sil by pro nás byla úspěchem i remíza," řekl Michal Hipp.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Koubek - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Breite, Folprecht - Jefremov, Bakoš, Vůch - Luckassen
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Kukol, Krejčí, Tlustý, Urdinov - Kučera, Šulek - Bazal, Hronek, Vaculík - Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - FK Jablonec  (pátek 18:00)
Souboj týmů ze středu tabulky, které měly před sezónou daleko vyšší ambice, bude předehrávkou 25. kola. Dukla hostí na Julisce v páteční podvečer Jablonec.

Dukla má sice utkání se Spartou k dobru, i tak však se svým bodovým ziskem nemůže být spokojená. Na deváté příčce vede skupinu týmů bojujících o záchranu. Na předposlední Sigmu má Dukla šest bodů náskok, na svého pátečního soupeře, který je v tabulce o místo výše má ztrátu pěti bodů. Dukle se nedaří vítězit hlavně venku, doma však bilance také není nijak skvělá. Z jedenácti utkání si připsala pouze pět vítězství. Naposledy Dukla málem překvapila tříbodovým vyloupením obávané mladoboleslavské tvrze, nakonec z toho však byla jen remíza. Domácí půjdou do zápasu hodně okleštěni. Kvůli kartám nenastoupí Berger a Čajič, kvůli zranění Hroššo a Koval, nejistý start panuje u Breznaníka.

"S Jabloncem hrajeme po krátké době znovu a máme jim co vracet. Vypadli jsme s nimi v poháru, ale do poslední chvíle bylo otevřené, kdo postoupí, a já věřím, že motivace jim to vrátit v nás zůstala. Doufám, že bod, co jsme získali v Mladé Boleslavi, potvrdíme a navážeme na výkon z prvního poločasu, na kterém se dá stavět." uvedl Luboš Kozel.

Hosté z Jablonce měli patřit vedle Plzně a Sparty k největším aspirantům na titul, ale nepřesvědčivé výkony drží klub po právu daleko od pohárových příček. Alespoň tedy v lize. V domácím poháru, na který Peltův celek nyní vsadí všechny možné i nemožné prostředky, naopak ke vstupence do Evropy stačí přejít "pouze" přes Spartu a pak ve finále vyřídit Mladou Boleslav. Naposledy Jablonec remizoval bez branek na Slavii. Venku v lize nezvítězil od loňského září. Ani hosté nejsou zdaleka kompletní. Zranění jsou Breda, Kubista a Mingazov, stoprocentně připraveni nejsou Masopust, Beneš a Pernica.

"Musíme se připravit na to, že nás čeká tým, jehož hra je založená na výborné kombinaci. Proto je důležité, abychom jakoukoliv příležitost, kterou si vytvoříme, trestali. Jsme poučení ze dvou pohárových utkání a věříme, že toto třetí utkání pro nás dopadne dobře," řekl před utkáním Zdenko Frťala.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Miloševič, Štetina, Gorkšs, Vrzal - Marek Hanousek, Považanec, Daniel Tetour - Mareš, Beauguel, Manzia
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Bárta - Karavajev, Rossi, Kysela, Hybš - Hübschman - Trávník, Greguš, Pospíšil, Mihálik - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň24202249:1562
2.Sparta Praha23172448:1653
3.FK Mladá Boleslav24137452:3146
4.Slovan Liberec24136537:2545
5.Slavia Praha24117632:2140
6.Zbrojovka Brno24114928:3037
7.1. FC Slovácko241031131:3933
8.FK Jablonec24710738:2931
9.Dukla Praha2368930:3226
10.FK Teplice24751231:3926
11.Vysočina Jihlava24751225:4326
12.Bohemians Praha 190524510926:3225
13.Fastav Zlín24741325:4025
14.1. FK Příbram24731429:4424
15.Sigma Olomouc24481224:3920
16.Baník Ostrava24321923:5311

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (756)

Přidat komentář
andrew96

Dnes zápas jak vyšitý pro čínské vysílání.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Znalec

杜里斯可擦除仇敵麵包

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jejich pravděpodobné sestavy jsou často velký vtip..

Reagovat
monty25

Někdy jo.

Reagovat
Blasphemer

Jednou jsem se podle toho zařídil a uhrál jsem snad nejhorší výsledek v historii tý soutěže. Takže jebat jejich sestavy.

Reagovat
db18

jediný, co je fajn, jsou ty karetní přehledy (i když to taky není úplně spolehlivý)

Reagovat
Blasphemer

Tady jsou pokaždý karetní stopky v expresce, takže to od nich taky nepotřebuju.

Reagovat
HorajzmAmmann

Lásik,Hrubý - Mondek, Azevedo, Holzer - Jakub Šašinka

když už bez Ožvoldy tak s Meschaninovem, když Azevedo tak rozhodně ne na místo Hrubého. Tak jak to mají oni by to Petržela v životě neposkládal, ty sestavy mají vycucané z prstu.

Na druhou stranu, Jakuba bych rád viděl v základu místo hokejky

Reagovat
Banikovec7

Já myslím, že to tak klidně může být, už jsme tak párkrát hráli, stejně i se Slováckem býval Ožvolda povětšinou vepředu. Toho Šašinku teda nepředpokládám, když už tak mladší.

Reagovat
taws

a zrovna tahle sestava by se mi hodně líbila

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, jak to odehrajeme na Příbrami. Herně na ně podle mě máme, otázka je, jestli už Příbram neznejistila a nebude se snažit za každou cenu vyhrát..

Reagovat
HorajzmAmmann

posledních 10 zápasů máme asi stejně bodů. Je to jen na nás, zahrajeme jako v Olomouci 2. poločas prohrajeme, když budou hrát jako většinu času pod Petrželou a vyvarují se zbytečných chyb tak máme velkou šanci. Jenže dneska nikdo neví, jak se vyspí Kaša a jestli bude trio Mondek-Hrubý-Holzer pokračovat ve výkonech z předešlých zápasů (pro mě Mondek velké zlepšení, Holzer konečně ukazuje svůj talent a Hrubý je poslední zápasy na hráče měsíce )

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde, až mi je našich dětí líto, že tam musí ject. Konečně někdo bojuje za Baník a jedou do Příbrami, kde prostě počítám s výhrou domácích, i když bych měl správně věřit našemu týmu. Ale stačí se podívat na ty kurzy.

Holt dokud zase Jardu nezavřou (to bylo prvně a snad naposledy, kdy Příbram spadla, když Starku tehdy přepadlo policejní komando na výpadovce u Mníšku), tak ta Příbram doma s týmy ze spod tabulky prohrávat nebude i když za ní budou hrát hráči s jedním okem a jednou nohou...

Nejraději bych byl, kdybych se mýlil a my tam udělali aspoň bod, ale...

Reagovat
3M

Tentokrát fandím Vám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Proč brečíš? Ještě jste neprohráli.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super děti

Reagovat
smazaný uživatel

0-0, 258(0) diváků..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem zvědavej, jestli nám Hrubeš vykartuje na Příbram všechny hráče se 3 ŽK nebo ušetří aspoň Melichárka.

Reagovat
ZB 07

Melichárka asi neušetří..víš co, ten dostane žlutou v 90.minutě za zdržování za stavu 1:0 pro nás, takže to zase tolik vadit nebude..

Reagovat
Losinho

Reagovat
Didier Drogba

Buchta by tak nevadil, za něj může naskočit Jovanovič, ale kdyby se vykartoval Keresteš i Luton, tak nemá kdo naskočit na levou obranu. Bez Melichárka by to bylo taky pěkně na prd, protože by pak musel chytat nějakej dorostenec.

Reagovat
monty25

Pan trenér

https://www.youtube.com/watch?v=RDa5e35pHL0

Co by teď za takového Teplice daly...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
andrew96

Reagovat
Znalec

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
HorajzmAmmann

Romera je v zaloze ??

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle je presne ten zapas, kdy ma Desna vs Brezova B lepsi atmosferu

Reagovat
ZB 07

Kolik tam je lidí?

Reagovat
HorajzmAmmann

100 Dukla, 10 Jablonec

Reagovat
HorajzmAmmann

Sorry Jablonec 12 (jestli někdo nešel na párek)

Reagovat
db18

13

Reagovat
ZB 07

Takže tradičních 1500

Reagovat
db18
Reagovat
ZB 07

Jak ti Jablonečáci čumí všude možně jen ne na hřiště

Reagovat
3M

Tak ono se na to asi nedá koukat

Reagovat
HorajzmAmmann

1/3 asi hraje Divoký kmeny

Reagovat
Coutinho10

nejlepsi bylo, jak tam v 2. pol. behal kazdej v jedny rade

..skoda, ze sem to nestihnul printscreenout

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

PM supportes, jak hleda v mobilu

Reagovat
HorajzmAmmann

Mareš nestřílel proč ??

Reagovat
aither

Reagovat
Kang & Kodos

WTF?? Tak snad je v semifinále stopnem, tohle do Evropy fakt nemůže.

Reagovat
db18

Šetří se právě na pohár

Reagovat
Coutinho10

parádně zatim Dukla...radost se dívat ....jenom škoda, že sme neměli při zakončení takový štěstí i my minule doma s Jabloncem

Reagovat
3M

Zdeno snad po sezóně k nám

Reagovat
3M

4:0

Reagovat
ZB 07

Co se to tam sakra děje??? Jabka musí ale dát gól

Reagovat
db18

Frňka dostal garanci zaměstnání do konce sezony, ale po březnu a dnešku teda nevim nevim...

Reagovat
3M

Píšu, snad půjde k nám!

Reagovat
C-M@ster

Horník není debil.

Reagovat
db18

*Frťalu, abych to měl přesně

Reagovat
Kang & Kodos

Divim se, kolik lidí od nás z ligy má v sestavě někoho z Jablonce. Hlavně ten duel se skóre -7:-4 je výbornej.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Teď se to hodí asi nejvíc: https://www.youtube.com/watch?v=Gqw1FI1hfJA

Reagovat
C-M@ster

Dnešní gólové hody na Julisce sleduje pouze 1067 diváků.

Reagovat
HorajzmAmmann

to jo ...opravdu by mě zajímalo kolik tam je přesně lidí !!! Ale co si budeme nalhávat, Šafarčík přidával i ve Vítkovicích.

Reagovat
HorajzmAmmann

Zhruba desetičlenná skupinka fanoušků hostujícího týmu si z průběžného stavu nejspíš těžkou hlavu nedělá. Fanoušci Jablonce se baví pobíháním z jedné strany sektoru na druhou a chvílemi to vypadá skoro jako spartakiádní nácvik.

Tak dobře, za tohle palec nahoru Důležitý je bavit se. Něco podobného jsem na Dukle zažil, i když nás bylo o něco víc

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec Tohle Frťalu musí stát místo.

Hubschman neskutečně tragickej. Jeho věční vychvalovači doufám zalezli někam hluboko do kanálů. Zas jeden hráč co si myslí, že když hrál LM za velkoklub tak může u nás jen vyklusávat. A vlastně může, trenér ho stejně postaví jen kvůli jménu.

Reagovat
taws

A co teprve Pospíšil

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, obětní beránek Pospíšil to určitě za Hubschmáka odskáče Nebo Trávník, nebo Mihálik, to je fuk, ale Hubschmánek přece nemůže být špatnej když hrál tu LM

To omlouvání a vychvalování Hubschmana už je nesnesitelné. V každém zápase ztratí neskutečné množství míčů, do obrany se jako DM téměř nevrací. Už nestíhá nejen rychlé brejky, ale ani pomalé útoky. Prostě typickej navrátilec, co hraje jen kvůli jménu. Sory, ale je to tak.

Reagovat
Posledni Kovboj

Nejdriv Horvath, pak Matejka, ted Hubschmann. O nepratelich mas koukam jasno

Reagovat
smazaný uživatel

Však všichni tři to samé, neuvěřitelně chválení, přitom nulovej přínos pro tým. Hrají/hráli jen kvůli jménu a dobrému obrazu v médiích, přitom týmu velmi škodily. Nulový pohyb, nulová sebereflexe, nulová kvalita. Rozdíl je snad jen v tom, že Matějovský s Horváthem uměli alespoń ty obloučky za obranu. Hubschman neumí vůbec nic.

Reagovat
Posledni Kovboj

ok

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsi zapoměl na Koláře

Reagovat
Kang & Kodos

Tak urbis je obecně spíš na zajíčky. Ale tu "formu" Pospíšila nese fakt důstojně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli jsem na zajíčky Mám rád moderní rychlej technickej fotbal, kterej u nás produkují spíš mladší hráči. Třeba takového Plška v Olomouci jsem nikdy nemusel, protože je typově podobný Kolářovi.

Reagovat
taws

hele já hubschmana neobhajuji ani jsem je neviděl mockrát hrát. Ale ani si neuvědomuju, že by ho tu někdo chválil. Ale spíš nechápu to vychvalování Pospíšila a tlačení ho do reprezentace. Vždyt většinou je úplně příšernej. Místo toho aby se někam posunul tak jenom stagnuje, takhle to nikam výš nedotáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Bosák má monolog o tom jak Hubschman geniálně vykrývá prostory a je hlavní oporou Jablonce pokaždé, když zápas s Jabloncem komentuje

Pospíšila jsem chtěl do repre loni, teď bohužel není ve formě. Uvidíme, jestli se jen nesvezl ze špatnou formou celého Jablonce. Teď bych si na ten post v repre spíš představoval Čermáka. Ale pořád lepší než Kolář. Ten nemá nejen formu, ale ani kvalitu.

Reagovat
Znalec

jakej má tady na EF Bosák nick?

Reagovat
Kang & Kodos

Bob Kelso.

Reagovat
taws

tak než to Kolář to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt si dovedu představit, že Frťala svede obdrženou šestku na Pospíšila a další ofenzivní hráče, a nasadí do dalšího zápasu ještě další obránce

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Manzia (taky žolík ve Fanlize) Ale že mu to trvalo...

http://1url.cz/mtKOe

Reagovat
Coutinho10

hezky vybranej strelec a dobrej kurz

Reagovat
monty25

Šikovnej hráč, trefil se už v Boleslavi. Docela se divím, že mu Kozel nezačal dávat šanci dřív, na podzim ještě hostoval v Sokolově... Já jsem ho viděl minulou sezonu při poháru v Domažlicích (kde Dukla rupla 3:1) a hrál bohužel jenom posledních 15 minut, ale moc se mi líbil.

Reagovat
Coutinho10

jj dneska me taky pomerne zaujal....vypada fakt dobre a je velkym ozivenim pro Duklu....asi ho pro priste taky koupim

Reagovat
Kang & Kodos

Autor sice neumí počítat do šesti, ale psaní zvládá s přehledem.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě zaráží Ardeleánu v Příbrami, ten tam už taky těch nezvládnutých zápasů měl dost.

Reagovat
Znalec

právě, že je zvládnul tak jak měl

Reagovat
db18

...

Reagovat
goodbay

Sekají se vám také zápasy ze záznamu na isportu? To je hrozný, z toho nic nemám.

Reagovat
Pyroman

Dneska tu Ostravu skoro lituju - zápas v Příbrami, která potřebuje tři body a píská to Ardeleánu, to nebude pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Tvrdík opět perlí. Už ohlásil sestavu na Olomouc

https://ctrlv.cz/W591

Reagovat
Pyroman

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, jestli tak fakt nakonec nastoupí, nebo Uhrin udělá změny

Reagovat
Blasphemer

To jako fakt? Já teď koukám na jeho shitter a už je to asi smazaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to smazal, čímž prakticky potvrdil pravost Kdyby nebyl úplně blbej, tak řekne že je to jen nějaká očekávaná sestava.

Reagovat
Coutinho10

tjn ale dobra

Reagovat
Kang & Kodos

Díky těm pomlčkám neprozradil rozestavení. Mind games

Reagovat
Harakan

To je ale debil

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

kenYa

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Kang & Kodos

Neni to nějakej Tvrdíkovo levoboček? Minimálně sestřih maj podobnej.

Reagovat
Blasphemer

Třeba je Číňani klonujou v nějaký laboratoři. Tenhle má za úkol škodit odvěkým nepřátelům - Japoncům. A tak ho nasadili Tomiovi do strany.

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, za chvíli nám bude vládnout syndikát Luftjardů. Ale tady je hezky vidět, co je to za verbež. Celou dobu vyskakujou Zemanovi z předkožky, a když se lidem něco, co Zeman podporuje, najednou nelíbí, tak už patří do "skupinky mocnách".

Reagovat
smazaný uživatel

Czechia je to jen v angličtině. Je třeba vytvořit referendum pro každý jazyk zvlášť

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tam nenapísal namiesto skupinka mocných čarovnú formulku tzv. mocipáni.

Reagovat
frankiefcb

a doufám, že to úsvit zaplatí.

Reagovat
john334

to je nějakej "fan" obrázek, nebo je to oficiálně od nich?

Reagovat
Blasphemer

Ofiko bohužel

Reagovat
Znalec

nejvíc nepochopitelný pro mě je, že nezkusili něco novýho? například:

Chesko (výslovnost Česko)

Reagovat
Blasphemer

nebo třeba Cheesecake, to by si zapamatoval každý

Reagovat
centos

Neboli Číský dort.

Reagovat
Posledni Kovboj

cheeeze kake

Reagovat
smazaný uživatel

šísake

Reagovat
Kang & Kodos

Nebo Chechnya

Reagovat
smazaný uživatel

Czechina

Reagovat
smazaný uživatel

Zemanland

Reagovat
Kaspar

OT: Monty, Kubasek smrdi na tenise, takze se tes na Moncu v dohranu

Reagovat
monty25

To se dalo čekat, Kubásek to naštěstí uvádí jenom výjimečně...

Reagovat
Kang & Kodos

Tebe ten smích přejde, až se na tebe zejtra večer usměje Vlášek.

Reagovat
monty25

Ten snad bude něco komentovat, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Snad ne.

Reagovat
Banikovec7

Lásik místo Ožvoldy a Azevedo místo Červenky, jinak stejně jak minule.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ozvolda asi zraneny, takze souhlas se sestavou !

Reagovat
Coutinho10

tak Tvrdik mel pravdu a sestava zustava stejna https://pbs.twimg.com/media/CgK266zWcAUPkQV.jpg

Reagovat
Kang & Kodos

To je fakt kus debila Snad mu ten twitter nezatrhnou. Škoda je zraněnej?

Reagovat
Coutinho10

jj ani minulej zapas nebyl ani na lavicce....ale uprimne mi to az tolik nevadi, protoze na jare to neni on....asi se porad neprenesl pres ten zatrhnutej prestup v zime Muris je pro me na jare volba c.1

Reagovat
Blasphemer

Cirkus Eden. Doufám že se tu ještě najde nějaký debil, který ho bude obhajovat, protože peníze od Číňanů.

Reagovat
Kang & Kodos

Psal, že je v zahraničí (asi Čína), a že si neuvědomil časovej posun. Škoda, že neni třeba ve Vegas, to by poslal předpokládanou sestavu někdy o půlnoci.

Reagovat
Blasphemer

To samý se stalo Putinovi, když spadlo letadlo u Smolensku. Taky poslal kondolenci do Polska o hodinu dřív. Tyhle posuny času každého jen otravují, já bych ta časová pásma zakázal.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Reagovat
Znalec

jako ty letní změny času, to je prašť jak uhoď

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
cubinho

Reagovat
Coutinho10

aha tak to se da trochu pochopit, ikdyz si to mel pred napsanim overit

Reagovat
db18

Reagovat
ZB 07

No..s tímto týpkem to moc daleko nedotáhnete..hlavně aby vás nepotkal stejnej osud jako Baník...jinak teda úplně chápu odchod Šimáněho..spolupracovat s Tvrdíkem musí být asi slušná zátěž na nervy

Reagovat
Losinho

Šimáně nikam neodešel.

Reagovat
ZB 07

Pravda, ale nevěděl jsem, jak napsat "pokles podílu Šimáněho akcií" v jednom slově

Reagovat
Posledni Kovboj

akorat z postu předsedy představenstva Slavie, takovej drobnej, nevyznamnej detail

Reagovat
Coutinho10

ja si myslim, ze at je jakejkoliv, tak horsi nez to bylo uz to bejt nemuze a ted uz to bude jenom lepsi

Reagovat
ZB 07

Kéžby...ale nejsem si jistej, jestli je zrovna Tvrdík důvěryhodná osoba na tak vysoké pozici v klubu..

Reagovat
monty25
Reagovat
Coutinho10

koupil sem Vachouska...tak skoda, ze neni uase nahrotu, ale mihl by se trefit i tak

Reagovat
monty25

Taky ho tam mám, tentokrát už jako použitého náhradníka (za Mageru). Ale Ládík Krejčí se musí zítra hodně snažit, protože jeho náhradník Čermák nehraje...

Reagovat
Coutinho10

ja ho nakonec nechal bez stridani...tak snad neco da

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej free stream Baníku nebo Slavie?

Reagovat
Coutinho10

za nas bych byl taky rad....zatim jedina moznost Chance

Reagovat
Coutinho10

diky

Reagovat
monty25

Za Boleslav chytá Diviš? Tak to jsem měl toho Šedu vyměnit...

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Pěkněj vlastenec

Reagovat
Coutinho10

Muuuris skodaaa to se musi davat

Reagovat
HorajzmAmmann

Zdá se mě to nebo Štípek letěl dřív než se k němu Kaša vůbec dostal ??

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Vondrášek is back!

Reagovat
Coutinho10

zase spatnej hrac

Reagovat
monty25

Ale gól to byl parádní.

Reagovat
Coutinho10

jj videl sem ...nakonec vas mam na notesu a SKS na mobilu ....(ten link vejs se trochu zadrhaval)

Reagovat
smazaný uživatel

Nejplynulejší jsou tyhle streamy ruské sázkovky, vůbec se to neseká.

http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=412337&lang=en&eid=403747&lid=412337&ci=29&si=1

Reagovat
Coutinho10

ok zkusim diky

Reagovat
Coutinho10

tak zatim skvelej...mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Deli zase perfektne pri sanci Olomouci

Reagovat
HorajzmAmmann

Pribram : Ostrava Horsi fotbal jsem dlouho nevidel...

Reagovat
monty25

Jak to ten urbis dělá, že má -5 bodů? To tam měl Jugase, co si dal vlastní gól? Ne, že by mi to vadilo...

Reagovat
Coutinho10

nebo jeste nekoho z Jablonce jestli nema ....ja mel taky, ale nastesti se stridanim

Reagovat
monty25

Ale já myslím, že ještě před chvilkou měl +2 body. Jinak jsem ale nenašel, že by za vlastní gól byly nějaké minusové body...

Reagovat
Coutinho10

tak za vlastni gol (OG) je -2 bodů...ale i tak je Jugas +1 zatim...tak taky nevim

http://fanliga.isport.blesk.cz/statistiky/zapas?match=243886

Reagovat
taws

Tak pospíšil vole

Reagovat
monty25

Mně se spíš zdá, že urbis zapomněl nastavit sestavu pro tohle kolo. Že nad ním vedu 30:1, to mi přijde nějaký divný...

Reagovat
taws

tak ten Pospíšil udělá svý..prohra, inkasovaný góly, střídaní v poločase, pochcání od spoluhráčů v kabině a už to máš takových pěkných -50 bodů :D

Reagovat
monty25

Je to možný, jestli ho měl jako kapitána...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Houby Pospíšil, Karavajev Hodil jsem ho tam když sem viděl sestavu. Obránce na křídle, no nevyužij toho

A Souček mínus dva body?

Reagovat
Coutinho10

ja ho mam za + 2 body

Reagovat
Coutinho10

tak 1. polocas zatim nic moc......ke konci to uz bylo lepsi a byly tam naky naznaky, ale ve 2. pulce t chce jeste vic zabrat a nakou jejich chybu potrestat

Reagovat
HorajzmAmmann

Musíte dát aspon gol sakra

Reagovat
Coutinho10

tak 1. polocas zatim nic moc......ke konci to uz bylo lepsi a byly tam naky naznaky, ale ve 2. pulce t chce jeste vic zabrat a nakou jejich chybu potrestat

Reagovat
monty25

Obrana Teplic Tak už jenom o gól...

Reagovat
Coutinho10

no nas Koreš zkusene...a toho prostoru co mel

Reagovat
Coutinho10

ajejej

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete šíleně.

Reagovat
Coutinho10

j na sigmu moc neumime....aspon tiket to jisti

Reagovat
monty25

Sigma vede nad Slavií, to mi ho teda vyndej. Aspoň mě teda nemusí tolik mrzet, že jsem nedal Deliho do Fanligy...

Reagovat
monty25

Střídání ve Fanlize Mešanovič <-> Manzia se mi náramně povedlo...

Reagovat
monty25

Teplice 2:2

Reagovat
Posledni Kovboj

online.monty25.cz

Reagovat
monty25

Jenom já a Coutinho se tady neflákáme...

Reagovat
Losinho

To dělá ta vaše fanblbost

Reagovat
Coutinho10

Vukadin nadhernej gol....dneska by se hodil v Olomouci

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Tak aspoň Magera dal z penalty...

Reagovat
monty25

Komentátor: "Nikdy se Teplickým nestalo, že by přišli o dvougólový náskok."

A co 1. kolo se Sigmou?

Reagovat
Coutinho10

Pavlenka skvele....drzi nadeji

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruška neuvěřitelný kouč

Reagovat
smazaný uživatel

Baník To byl gól

Reagovat
monty25

Baník

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska to Olomouci přeju jako nikdy. O to trollení Tvrdíka nechci přijít.

Reagovat
Kang & Kodos

Píči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Zmrhaaaaal gooooaaaaaaaaal nadeje zije

Reagovat
monty25

Slavia 1:1 Aspoň trochu uklidnění pro Teplice...

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

mas ho tam

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kang & Kodos

Jarda si to zkušeně hlídá. Sotva Baník vyrovnal, Sigma dostala gól.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak už i Ardeleánu pochopil, že to je vážný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Červenka dobře ale, škoda toho zakončení...

Reagovat
Kang & Kodos

Právě. Toho Divíška bych vyhodil už jenom proto, že si ho takhle povodil Červenka.

Reagovat
Blasphemer

On zachraňuje.

Reagovat
Kang & Kodos

Teď se ukážou jeho skillz.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Kolik byl dneska kurz na redku pro Baník?

Reagovat
monty25

Baník A já mám Hnaníčka v obraně...

Reagovat
Kang & Kodos

Bednář Konečně nějakej střelec ve fanlize.

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ZB 07

že já ho tam dával

Reagovat
db18

A ještě kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníííííííííííík Jarda nervy v kýblu

Reagovat
HorajzmAmmann

SKS GOLA..JDEM SI PRO ZÁCHRANU

Reagovat
Coutinho10

skoda Soucek...to bylo nadejny

Reagovat
Blasphemer

Bednář. Takových gólů mu přeju...

Reagovat
Banikovec7

Lubomír Puček

Reagovat
monty25

Zase 2 body v prdeli

Reagovat
Blasphemer

Kolik se bude nastavovat? 5 minut? 10 minut? 20 minut? Nebo Jarda pošle na hřiště diverzanta s baníkovskou šálou, aby se kontumovalo?

Reagovat
Kang & Kodos

Zastřelí praporkáře před nastoupenou komisí rozhodčích.

Reagovat
Blasphemer

*praporkář po zápase vyskočí z okna (a zavře ho za sebou)

Reagovat
Coutinho10

aaaaah Souček mel 3 body na hlave

Reagovat
Mönchengladbach

Já se tomu Jardovi stejně divím, že ho to baví, každej boží rok tyhle boje.

Reagovat
HorajzmAmmann

Helešic kujvaaaa

Reagovat
monty25

Chce se ta Příbram udržet?

Reagovat
Coutinho10

co ta Pribram nakonci nedala

Reagovat
monty25

Já jsem normálně čekal, že to Ardeleánu uzná...

BTW: Dost mě štve, že Boleslav zatím jako jediná udržela čisté konto, já mám ve Fanlize Šedu a on chytal Diviš.

Reagovat
Coutinho10

ja si nejdriv z realu i myslel, ze to mozba gol byl a ani bych se taky nedivil, kdyby to uznal ...j tak to stim golmanem zamrzi nejvic...taky se mi to s Bicikem jednou myslim v minuly sezone povedlo

Reagovat
monty25

Radič ve studiu

Reagovat
monty25

Libe a Libe a Liberec!

http://1url.cz/KtK9N

Reagovat
Coutinho10

to by melo

Reagovat
monty25

Shala Škoda, že ho nemám ve Fanlize.

Reagovat
Coutinho10

Shala gooooaaal Fanliga ...jenom me trosku mrzi, ze jak jeho, tak Mageru mam se stridanim

Reagovat
monty25

Co se týče Fanligy, tak by se mi hodil Bakoš (kapitán) nebo Vůch.

Reagovat
Coutinho10

Bakose mam bez stridani a kapitana sem zvolil stejnyho jako kdyz sem te posledne porazil

Reagovat
monty25

Kovařík?

Reagovat
Coutinho10

pamatujes si dobre

Reagovat
monty25

Hezky Shala Vůch aspoň asistence

Reagovat
monty25

Hezky Shala Vůch aspoň asistence

Reagovat
Coutinho10

aspon neco mas

Reagovat
monty25

No jo, ale v tuhle chvíli už vedeš miniligu o skóre...

Reagovat
Coutinho10

aspon neco ale otazka..nak jak dlouho

Reagovat
ZB 07

Ale jo, Shalovi to přeju..v SF Extra na mě působil fakt sympaticky

Reagovat
Coutinho10

jj hodne dobre zpracovany

Reagovat
smazaný uživatel

Shala

Reagovat
Znalec
Reagovat
HorajzmAmmann

Pulkrab jasnej gol

Reagovat
mario23

Shala. Učí se česky, super, snad bude v létě ve Spartě hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalous

Reagovat
Coutinho10

a Shala: velmi important

Reagovat
monty25

Top rozhovor

Reagovat
diskoschlampe

Kalous: „Tak česky. How was the match?"

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

Sparta na ČT Sport a my ne? Kampaň

Reagovat
pepinho2

Taky by občas mohli dát Plzeň

Reagovat
ryzskej

Ta Sigma by si měla vzít příklad z Ostravy a zaměřit se na uhájení 15. místa.

Reagovat
Kang & Kodos

Petržela ti ty čtverce pěkně zkurvil co?

Reagovat
smazaný uživatel

Víte co má společného Baník a 3 a půl čtverce?

Reagovat
Kang & Kodos

Tvrdík má chráněnej twitter

休息的房间和平,永远不会忘记

您的康

Reagovat
db18

Naštěstí se to nevztahuje na lidi, které už měli follow

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

+ sekci "best off @JaroslavTvrdik" na iSportu taky nejspíš nezruší

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ZB 07

jeden z top Slováků v ČR..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké to povídání ze včerejší výhry: http://thordivision.com/rozlouceni-s-ligou-vitezny-dest-v-pribrami/

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Tak pojďme kluci..je před námi jeden z nejlepších zápasů celé sezony a věřím minimálně v remízu (nejlíp samozřejmě vítězství)..stáhnout případné pohárové příčky na 1 bod by byla paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědav, zda Zahustel stihne ten zápas s Plzní... Jinak dnes tedy obrana asi ve složení Konate, Kováč, Brabec ( s otazníkem), Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička dneska na ČT, to je úplný svátek :)

Reagovat
smazaný uživatel

jaký by musel být kurz, abyste si vsadili, že Sparta zároveň v létě prodá Fataie a koupí V. Kadlece?

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlece nekoupi... jedine zase hostovacka

Reagovat
Blasphemer

Tak co naše sestava dneska? Nějak s tím otálejí. Jó, mít tak Jardu, tak už mám na oběd jasno.

Reagovat
Miguel19

Však podle očekávání...akorát nebude Hubník a Hořava..

Reagovat
Blasphemer

Teď to tam dali, ale obvykle to bývá už tak hodinu před výkopem. Ani lavičku nemáme obsazenou.

Reagovat
smazaný uživatel

půjde to někde sledovat?

Reagovat
Blasphemer

Na stadionu, O2 TV a pirátských streamech.

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
smazaný uživatel

Proč je na lavičce o jednoho hráče míň? Je to takovej problém dát tam někoho z juniorky např.?

Reagovat
Blasphemer

U nás si na takový (mladý) týpky nepotrpíme.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda no, v minulým zápase nastoupil (mladej) týpek Černý a hrál strašidelně, tak už Krejčí asi nemá chuť ani odvahu dávat někomu mladýmu šanci

Reagovat
Posledni Kovboj

no country for young men

Reagovat
Coutinho10

a Rajtoral zranenej ? nebo co snim je

Reagovat
Kang & Kodos

"Brno dnes připomíná bílý balet, alespoň podle dresů"

Škoda, že Plzeň už nemá ty pruhy, jako měla dřív. Mohl jsem koukat na El Clásico.

Reagovat
Blasphemer

Hraje dokonce i Milan "plzeňský Messi" Petržela.

Reagovat
monty25

"Plzeňský Messi" byl vždycky Pilař.

Reagovat
Blasphemer

Pilař může být plzeňský Robben. Já naposledy slyšel Švancaru k Messimu přirovnávat Petrželu.

Reagovat
monty25

Tak to se Švanci asi posral...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl "Hradecký Messi"

Reagovat
monty25

Dřív jo.

Reagovat
monty25

A já si vyndal Řezníčka z Fanligy...

Reagovat
Coutinho10

a ja bez stridani na lavce

Reagovat
Kang & Kodos

Řezníčka jsem si omylem nechal v sestavě, stejně jako Hubníka. A na lavičce jsem nechal zkušeně Shalu.

Reagovat
Blasphemer

Já chtěl Shalovi dát pásku, ale nakonec jí dostal Láďa. Takže hattrick musí být.

Reagovat
Coutinho10

j takze presne naopak jako ja

Reagovat
monty25

Ty nestřídáš v útoku? To já střídám vždycky. Ale udělal jsem tam před tímhle kolem dvě změny, jedna se vyplatila (Manzia za Koného) a druhá ne (Bakoš za Řezníčka). A ještě jsem udělal Bakoše kapitánem, když jsem původně chtěl dát Vůcha.

Reagovat
Coutinho10

tohle kolo vyjmecne ne....mel sem trochu precpanou zalohu, takze sem stridal 2x tam (spatne, protoze Shala a Magera zahrali zatim nejlip) a v obrane se mi stridani Jablonecka aspon trochu povedlo, abych tam nemel minusovyho hrace ....ale nestridat ten utok byla chyba no

Reagovat
smazaný uživatel

Kuuuuuba Řezníček

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, pěkně se na to všichni v obraně vysrali.

Reagovat
monty25

To byl gól.

Reagovat
Coutinho10

Kovi bohuzel jenom 2. asistence

Reagovat
Blasphemer

Já už to viděl na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoonza Baránek

Reagovat
Miguel19

Ještě 5...

Reagovat
monty25

Holenda Mám ve Fanlize jeho i Matějů.

Reagovat
smazaný uživatel

To seš dobrej blázen

Reagovat
Blasphemer

to si dělá prdel

Reagovat
Coutinho10

kdyby to Holenda nechal Kovimu

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda opět ukázal svojí excelentní rychlost, kdyby tam byl Ďuri, tak je to gól, tohle nebylo neštěstí Holendy ale nekvalita a byl tam pozdě...jinak Hrošo dobře viděl

Reagovat
Kang & Kodos

Kovařík má 3 žlutý..

Reagovat
Blasphemer

Co tam dělají?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte jestli má Milan Škoda stříbrné Audi ?

Reagovat
Civers

dostal od Tvrdíka rikšu

Reagovat
Blasphemer

červenýho žigula

Reagovat
smazaný uživatel

ma skodu citigo v plny palbe.

Reagovat
smazaný uživatel

opět Holenda pozdě..

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, ten Holenda tam nebude včas nikdy.

Reagovat
Kang & Kodos

Fořt by to doběhnul

Reagovat
smazaný uživatel

taky už jsem nad tím přemejšlel..

Reagovat
Blasphemer

Jestli Fořt nebo dnešní Holenda,to je docela Sofiina volba.

Reagovat
Kang & Kodos

Jednoznačně Fořt, Johnnymu se nechci smát.

Reagovat
db18

Fořt je skvělý (teda krom toho, že se po 17 minutách vyčerpáním svalí na zem, když sudí ukončí zápas )

Reagovat
smazaný uživatel

na to si vsaď

Reagovat
Bagr007

plzeň má lepší mužstvo než mi, tlačí nás...to ji musí rozhodčí ještě takhle připískávat?

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska mi přijde, že Plzeň hraje snad nejlepší zápas na jaře. Bejt tam Ďuriš, tak už je to 3:1

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

možná ještě víc, protože ten by si dokázal dobře načasovat i ty další náběhy, při kterejch jsme byli v ofsajdu..

Reagovat
Miguel19

Budeme potřebovat potlačit kárku?

Reagovat
Adalberto.Littleoak

http://www.stream2watch.co/live-now/sports/soccer/viktoria-plzen-vs-fc-brno-live-stream-april-17 kdyby ná kdyby náhodou někdo nemohl najít stream na lůzy z Plzně pojďme Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Brno hraje docela zajímavě, je vidět, že Kotal něco v tejdnu dělal, středně hlubokej blok s první obranou linii kam se zatahuje klidně i 6, 7 hráčů, takže z toho vzniká něco jako 6-3-1, do ofenzivy je to potom buď 3-5-2 nebo klasický 4-3-3 (4-5-1), problém celýho jejich systému je v tom, že častokrát na ty naše náběhy za obranu vůbec nikdo nereaguje, všichni tam spolíhají na ofsajd...ve druhý půli musíme zkoušet náběhy pořád, nejlíp někam do křídelních prostorů, kam by si mohli nabíhat Limba, příp. Matějů, středem kombinace nepůjde, dlouhý balony jsou cesta, nemít toho tragéda Holendu, tak je to 3-4:1 a je pokoj, takhle budem mít co dělat, protože do šancí se dostáváme, ale nemá je kdo proměnit

Reagovat
smazaný uživatel

..a Hrošo dneska skvěle

Reagovat
Blasphemer

jasná

Reagovat
monty25

Pašek Za takovou chvilku dostat 2 ŽK

Reagovat
diskoschlampe

To bylo ukázkový nakopnutí do prdele, skoro jak z nějaký grotesky od Chaplina.

Reagovat
OTASi

Reagovat
OTASi

Co to mele ten komentátor, nezáleží na úmyslu, každej hráč je odpovědnej za svoje jednání Druhá žlutá oprávněná, pro brňáka hodně zbytečná, ale byla

Reagovat
monty25

Zbytečná byla hlavně ta první za simulování...

Reagovat
OTASi

Reagovat
Blasphemer

Na O2 se žádnej komentátor netají tím, že nepřeje Plzničce.

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť vás skoro nekomentujou

Reagovat
Blasphemer

Ale stejný lidi co teď komentují pro O2 nás komentovali už na Fandovi, a to byla pokaždý neobjektivní stoka.

Reagovat
smazaný uživatel

na úmyslu, záleží, mrkni do pravidel

Reagovat
smazaný uživatel

Jako karta jasná, Pešek je idiot, ale je zas celkem neskutečný, že se dávaj karty jen na jedné straně.

Reagovat
martin1

Spokojen?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě řekni, že být neměla.

Reagovat
martin1

To neříkám, jen si to nějak přivolal.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

No nesměj se, nikde nepíšu, že se vám pomáhá, ale celkem mě namíchlo, že jí Kovařík neviděl.

Reagovat
Blasphemer

Kovařík jí dostat mohl, no. Na druhou stranu Škoda už tam od svojí žlutý taky měl nějaký tři fauly, sice ne na žlutou, ale kdyby nám rozhodčí fakt chtěl pomoct, tak už by to zařídil i pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes nepíská špatně, ale celkově mi vadí, když hráči v ohrožení stopky na důležitý zápas (nejen u vás, ale všeobecně) musí udělat fakt extra prasácký zákrok viz Matějů, aby tu kartu viděl.

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Červená karta je pro Brno mírná komplikace. Šance pro agilního Fořta.

Reagovat
martin1

Hrošovský by už ten gól někdy mohl dát.

Reagovat
Miguel19

To ho dá dřív amatér Fořt.

Reagovat
Blasphemer

Hrušínský Jeho klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík - Konaté, Kováč, Costa, Frýdek - Šural, Dočkal, Mareček, Matějovský, Krejčí - Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

podle očekávání, ale radši bych Juliše místo Lafaty

Reagovat
smazaný uživatel

Náhradníci Sparty: Štěch, Brabec, Fatai, Juliš, Sáček, Matoušek, Vácha.

Reagovat
Civers

Obrano jak víno ještě že proti nám nemůžu hrát Schick

Reagovat
smazaný uživatel

Holek, Brabec, Mazuch, Zahustel out, ale hlavně, že když jsem zmiňoval zraněné, byl jsem tu osočen, že brečím, když nám chybí jen 2 hráči.

Reagovat
monty25

Paráda, Brabec ve Fanlize...

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tvl tak to jděte do prd*le Jasně, obhájí si ji, obě karty mohl, ale nemusel dát. Nicméně hraje Plzeň, 1:1, takže výsledek je jasný že... Nechutná sra*ka ta česká liga

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
martin1

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda OFF, Fořt ON...horší už to snad bejt nemůže

Reagovat
Blasphemer

Holendo, ty vole!

Reagovat
lampas

Plzeňská rovina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby Brno do EL Koukáš se Zavadile?

Reagovat
Blasphemer

Začíná to vypadat, že Brňákům odcházejí síly. Tak šup gól.

Reagovat
Blasphemer

Fořt time

Reagovat
smazaný uživatel

Ford ta příhra panečku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

Kopic

Reagovat
Blasphemer

FOŘT VY KUNDY

Reagovat
Blasphemer

a Johnny to skvěle vybojoval alespoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

Melichárek je takovej idiot, místo toho aby podržel míč, uklidnil to, tak to hned odevzdá Plzni a ta trestá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta červená, byla spravedlivá nebo je to zase "když Plzeň nemůže, rozhodčí pomůže"?

Reagovat
Blasphemer

Ne, drž hubu.

Reagovat
Riviera Kid

nějaký podrážděný.

Reagovat
Blasphemer

Ani ne. Jenom se držím se osvědčenýho " na blbou otázku...".

Reagovat
db18

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Absolutně necitlivá, jednou za simulaci, druhá za zcela evidentně nechtěný faul... Takže taková klasická Plzeňská...

Reagovat
hefy

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
rufus

Reagovat
Miguel19

Dali jsme branku. Ale ještě není konec.

Reagovat
Kang & Kodos

Bejt v tabulce 12 bodů za týmem, kde je momentálně nejlepší útočník Fořt, to už můžeme rozpustit.

Reagovat
Blasphemer

titul s Fořtem: lvl expert

Reagovat
Sosi

Loni titul pro čišu, letos titul pro fořta

Reagovat
smazaný uživatel

Ford si tam všechny maže na chleba. Bohužel vypadá že si ráno maže na chleba ke snídani i sádlo a zapíjí to pěti kousky.

Reagovat
Blasphemer

A nebo vypouští ten chleba a dá si jenom těch pět kousků.

Reagovat
Kang & Kodos

Snídaně šampiónů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

z chleba se sádlem v rozumném množství na rozdíl od piva těžko přibereš..

Reagovat
smazaný uživatel

To se nelíbí uživateli Aidin Mahmutovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Holenda má asistenci?

Reagovat
smazaný uživatel

obavam se, ze Plzen udela jeste docela dost titulu, nez to toho stbaka prestane bavit. pak bude sance i pro ostatni tymy

Reagovat
Posledni Kovboj

*pro ostatni STBaky

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Řezník taky po zranění nemá úplně fotbalovou figuru.

Reagovat
Kang & Kodos

Fořt na Letný do základu

Reagovat
Miguel19

To by nám sebrali body na zesměšňování soupeře a znehodnocování jména ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted si jeste misto fotbalu vychutname prodlouzeni florbalu

Reagovat
Blasphemer

ČT ví co divák chce.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon na neco je ta ct dobra

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě by mohlo na Bohemce sněžit, když už nás zase vysílaj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam aspoň o něco šlo..

Reagovat
smazaný uživatel

jj nakej detskej sport pro lidi co se neprosadili v hokeji. primo celonarodni udalost

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

presne. florbal je hra pro deti zensky a buziky.

Reagovat
smazaný uživatel

navic ty zensky, co to hrajou, jsou zhruba z 80ti procent lesby

Reagovat
smazaný uživatel

znam par z Bohemky, tak to vim od nich

Reagovat
smazaný uživatel

a sou tam v bohemce i nejaky pekny kery sou treba "bi" ze by skousli kabanos?

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď napiš ještě něco ať potvrdíš svou demenci..

Reagovat
smazaný uživatel

smrt Baniku?

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tebe moc low..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Znalec

need for speed underground 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted me fakt mrzi, ze se to s tou spartou nekrylo, ten plac by byl nezastavitelny...(az me to rozbrecelo )

Reagovat
smazaný uživatel

dobrou noc..

Reagovat
smazaný uživatel

nebrec

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze to nevyslo, vitkovice na to mely... Kazdopadne ceska liga ve florbale>synot liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když budeme hodně fantazírovat, tak tomu tak je. Ale samozřejmě, je to i díky velikosti sportu apod.

Nicméně vzhledem tomu že jsem kdysi za Vítkovice chytal, tak jsem jim to taky přál. Ale tak aspoň ty ženy..

Reagovat
Sosi

Zlatej koubek, pod ním bylo aspoň 20 sanci za zapas...

Reagovat
Blasphemer

Dneska jsme si jich vytvořili málo, no.

Reagovat
Sosi

Nic moc, takovy nahody a vypracovany z hovna... ppd koubkem to byl vysledek celkem peknych akci...

Reagovat
Blasphemer

Jenom Holenda měl asi čtyři šance, Baránek tři. Ostatní nebudu ani vypisovat. Nečuměl jsi náhodou do zdi nebo z okna?

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně když je titul už fuč, tak by se poslední 2 kola mohli dávat už šance mladíkům jako Březina, Mustedanagič atd, kdy jindy také, aby pak nebyl problém je nasadit v případě nouze i v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tomu snad ani sam neveris

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

No nevěřím, ale ať pak Zdenda nebrečí, že ty hráče nemůže poslat v případě nouze v pohárech, když je nevyzkouší ani v posledních 2 kolech, kde o nic nepůjde.

Reagovat
Sosi

Kopiceho na hriste

Reagovat
Blasphemer

To by se Kalousovi nestalo.

Reagovat
Blasphemer

poslal Kopiceho na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

..a jestli to jako je pro vás výhoda?

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hvězdný rozhovory na O2

Reagovat
Blasphemer

I rozhovorovej guru Krejčí se jí tam vysmívá.

Reagovat
Sosi

koho ze jsem tam poslal?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ta holka mela kliku, ze byla celkem pekna, jinak by s ni Karel udelal kratkej proces

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka na 0 utocniku

Reagovat
Riviera Kid

Ale i tak vám dají gola.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ani nepamatuju, kdy nam nekdo nedal gol

Reagovat
Posledni Kovboj

to neni meritko

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde mi to na obrazovce zvětšit

Reagovat
Blasphemer

multidimenze na ČT

Reagovat
Kang & Kodos

Bičík si velezkušeně počkal s míčem na noze, dokud neskončila 3. minuta

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stadion Bohemians vypadá jak tréninkové hřiště Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Konate

Reagovat
aither

Vy kundy do prdele

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooaaaaaaaaaaaaaal Boheeeemians

Reagovat
Coutinho10

to bylo vysachovani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Zpátky na zem Konaté

Reagovat
hefy

Hm, Plzeň si koupila už i Spartu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Konate Nemáme obranu, ale hlavně že brečím, že vlastně nikdo zraněný není.

Reagovat
Hokaido

Ty vůbec ňejak hodně brečíš poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiňoval jsem tu, že nám chybí dost hráču, proto titul nebude, odpověď byla, že chybí jen 2, to je dnes vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ti dementi si vždy nechají dát první gol?

Reagovat
Coutinho10

aby se na vas dalo vsadit, ze to otocite

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kurz je zatím slabej. Navíc v obraně je Konaté takže nevim nevim

Reagovat
Coutinho10

zatim 2,50 ...pouzitelny to je

Reagovat
Coutinho10

asi to sazi dost lifi, kdyz po 5 minutach je 2,40

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no tipáči to bylo jen chvíli 2,5 teď to lítá mezi 2.35 a 2.4

Reagovat
smazaný uživatel

pred chvilkou sem to dal za 2.75 a najednou hups gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak to si dobre vychytal....ja to dal hned za tech 2,50....takze i to beru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď máš 3.5 jestli se někdo odváží ještě...Já jak tam vidím pořád Konatého tak už do tohohle asi víc nepřisypu

Reagovat
smazaný uživatel

Konaté je fakt hráč nejvyšší třídy. Strašnej borec

Reagovat
pepinho2

Aspoň že dostávají šanci mladí, když šance na titul je už minimální.

Reagovat
Kang & Kodos

Dokonce i Vlášek si všiml, že ty góly dostáváme nějak často.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdka na levém beku bych přirovnal k Brabcovi na pravém boku, to je fakt šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj Hybše jsme poslali pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně na dva roky, to je pro mě naprosto nepochopitelný tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Konaté nemá ani na divizi

Reagovat
Hokaido

Tragéd, v létě musí jít. Ať mi kurva nikdo neříká, že nemáme perspektivního obránce, kterej by to na Bohemce neodehrál...

Reagovat
pepinho2

Mít můžeme, ale co kdybychom prohráli a zabili tím toho hráče?

Reagovat
diskoschlampe

Reagovat
smazaný uživatel

Směrem dopředu se Konate vždy hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to není žádná hitparáda. Ikdyž teď mu to docela jde.

Reagovat
smazaný uživatel

No řekl bych, že momentálně je směrem dopředu platnější než Šural, navíc je to hráč, který nemá problém s lavičkou a kdykoliv nastoupí, hru oživí, takového hráče je podle mě škoda se zbavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dědek Čížek je rychlejší než Konaté

Reagovat
diskoschlampe

Dobře je tam větrá, jsem ho potkal loni v létě a ten měl takovýho pivase, že už jsem myslel, že skončil...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt tam fanoušci Bohemky skandují "Jude Lafata?"

Reagovat
Hokaido

čurák Lafata?

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem to tady jednou psal - on to ted zmenil, driv centroval strasne slabe a po zemi na prvniho braniciho hrace. ted uz to kope rovnou pres cely vapno do autu

Reagovat
smazaný uživatel

Teď poslal pěknej, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, protoze na to mel super moc casu

Reagovat
Blasphemer

Příhoda

Reagovat
Sosi

Hm, Plzeň může slavit titul na Letné

Reagovat
Blasphemer

No jo, fakt.

Reagovat
Coutinho10

to by bylo symbolicky

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tahle akce šla přes druhou stranu přes negra tak už je to 2-0

Reagovat
Blasphemer

Bohemka nás s tím Čížkem hecuje, ať nasadíme Fořta.

Reagovat
smazaný uživatel

Čížek si tam z nás dělá prdel.

Reagovat
Riviera Kid

Ale každopádně jako minulý týden jste sparťani poslední zápas na tiketu. Tak snad to nebudou stejné nervy.

Reagovat
Riviera Kid

to potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
Kang & Kodos

Běžte do píči s těma nakopávanejma balonama.

Reagovat
smazaný uživatel

Nanananananana David Lafata! Lafata! Dááávid Lafata!

Reagovat
smazaný uživatel

nanananana, David Lafata!

Reagovat
Kang & Kodos

Gól v 1. poločase, zbláznili ste se?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik Lafata.

Reagovat
monty25

Lopata To zase bude mít Coutinho body...

Reagovat
Coutinho10

no ale Dragon ma asi zase Dockala kapitana a je 5 bodu za mnou on tutove to ma nastaveny z leta a od ty doby a ted mu ti hraci chytaj formu

Reagovat
monty25

Myslíš, že jo? Mě třeba tuhle v duelu porazil a když jsem měl těch 229 bodů, tak měl taky hodně. Tvoje ztráta by se mi každopádně hodila... Já spíš nechápu, jak to má nastavený urbis, ale jsem za to rád.

Reagovat
Coutinho10

no myslim si ze jo.....protoze predtim mel o dost min bodu a pak mu to nabehlo z niceho nic...takze v tomhle kole sem zkazil stridani v utoku a kapitana..no a Urbis jestli dal kapitana Karavaeva (tak sem to pochopil, tak 2x tak vic minusovejch bodu no)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle musí otočit jak nic snad.

Reagovat
Miguel19

Frýdek druhý žlutý faul a nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to si musí dávat pozor, příští týden proti Vám by ho už Paták vylučoval.

Reagovat
Kang & Kodos

Lafata už se dotáhl na Ďuriše, oba 15 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Šural se úplně vytratil poslední kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Tak dneska rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapil me ty prvni kola, ze se zacal hned prosazavoat.. ale po pravde si musime rict, ze to vetsinou byly naky dorazky nebo kdyz se to k nemu odrazilo pred branou.. ted prichazi to ocekavani hledani a sehravani se s tymem.. uvidime jestli po Euru odejde. pokud ne, tak se urcite rozehraje slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že odejde, jen v případě, že by na EURU nějak výrazně zazářil. On hrál dobře i když nedával góly, ale poslední měsíc to je z jeho strany fakt nemastný neslaný.

Reagovat
smazaný uživatel

na euru se muze stat cokoliv, staci dat jeden gol a najednou bude zajemcu mraky

Reagovat
Kang & Kodos

Jemu hrozně chybí ty zápasy z Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je to zkušený hráč, který hraje ligu několik let, navíc hrál v pohárech na podzim.

Reagovat
db18

Kadlecův syndrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je zajímavé, že 1/4 týmů v Synot lize je z Prahy.

Reagovat
Miguel19

A nejlepší je mimo Prahu.

Reagovat
smazaný uživatel

A to tam ještě chybí Žižkov. :(

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se ho brzo zas v lize dočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska prohráli s Pískem na penalty a jsou snad 5., uvidíme jaký bude zájem o postup do FNL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztrácí 4 body a maj kvalitní tým, věřím jim na postup už letos.

Reagovat
smazaný uživatel

co presne myslis tim zajimave? Praha je podobne jako treba Londyn stat ve state a je snem kazdeho bezneho vidlaka se do Prahy jednou prestehovat a delat v Tescu na pokladne

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi takový pražský vidlák, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

s vesnickejma balikama se nebavim, promin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Další jasná žlutá...

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí má šílené zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

sudi podrzel

Reagovat
smazaný uživatel

A teď stáhnout Konatého ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

TY vole ten Konaté to je šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Konaté má fakt víc štěstí než rozumu. Směrem dozadu působí hrozně neohrabaně.

Reagovat
smazaný uživatel

A gól zase ze standartky, to není normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Čížek

Reagovat
Blasphemer

karma

Reagovat
smazaný uživatel

Moje oblíbená hudební skupina

Reagovat
Blasphemer

můj oblíbený průtokový ohřívač

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože

Reagovat
exse

Karma biač

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaal spravedlnost existuje...rozhodci nepiskne penaltu, tak to tam dali po rohu

Reagovat
Posledni Kovboj

Pentle.

Reagovat
Posledni Kovboj

nebo tak no.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana neskutečná.

Reagovat
Miguel19

Bohemka pěkně i proti sudím vzdoruje..

Reagovat
diskoschlampe

Kdo ho tam hlídal? Frýdek? Mu dobře fandil.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už neotočíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Konate uplnej Dani Alves

Reagovat
smazaný uživatel

a Lafata ted zkusene jako Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana to má dnes těžce v řiti.

Reagovat
Miguel19

Čížek to tam dobře luftuje...

Reagovat
ZB 07

Bohemka

Reagovat
Kang & Kodos

Ty čuráci nejsou absolutně schopný uhlídat stoletýho Čížka. Snad už na Plzeň bude Brabec.

Reagovat
Miguel19

Kováč

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeee Kováč

Reagovat
diskoschlampe

wtf

Reagovat
aither

Lafi kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co za post dneska hraje Konate?

Reagovat
Civers

Spíš za jakej tým dneska hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli teda vůbec dneska hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata nemůže dát normální gól.

Reagovat
smazaný uživatel

to zkousel naprosto nesmyslnne mezi nohy

Reagovat
pepinho2

Ať radši hrajou junioři

Reagovat
Miguel19

vrahu

Reagovat
diskoschlampe

Z tohodle se pomalu stává meme.

Reagovat
diskoschlampe

nananaanaaa David Lafataaaaa

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyť by je zavraždil, Kováč to zvlá... oh wait.

Reagovat
Kang & Kodos

Kurva

Reagovat
pepinho2

Ubetonujeme prohru 2:1

Reagovat
Miguel19

Hovnoooo karta

Reagovat
smazaný uživatel

Na Dukle bez dalšího pravého "obránce".

Reagovat
Miguel19

Nemělo by to být na nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, ve středu máme dohrávku a stopky se počítají normálně na ní.

Reagovat
Miguel19

To je debilita

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako proč? Vždyť hrajeme ve středu na Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátíme se k oblíbené variantě s Brabcem na pravý straně. Z toho mi jde mráz po zádech ještě teď.

Reagovat
Civers

Jeho v tom zápase zastínil jen od 5. minuty chodící Řezníček

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíme oba ten pohár v Jablonci, že jo?

Reagovat
Civers

Tak to já myslel jak hrál v Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

To snad radši 3-5-2.

Reagovat
Coutinho10

Cizek

Reagovat
smazaný uživatel

Čížek To je průchoďák tam

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny, co sou ligovy hraci schopny nepromenit..

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, že nám několikrát uteče hrot v podobě Čížka.

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz sem zvyklej. od tyhle sestavy v obrane nic necekam

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy budou vůbec fit Mazuch s Holkem? Nebo jsme zase tajemný jak hrad v Karpatech?

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně by mohli chybět až do konce sezóny, minimálně u Mazucha se to dá očekávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že ho platíme od odehraných minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch konec kariery

Reagovat
smazaný uživatel

Holek je na 2 měsíce mimo říkal Kováč v rozhovoru.

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, ale nemyslím si, že je Kováč úplně relevantní zdroj informací.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak proto shanis informace tady

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než Kováč, Kterej se už těší, jak si po sezóně otevře kadeřnictví.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už ty Impulzovi střídání vůbec nechápu, co teď hrajeme vůbec za rozestavení?

Reagovat
pepinho2

No v obraně nehraje asi nikdo, takže něco jako 7-3, s tím, že v záloze hraje jen Dočkal a Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

pšt. klameme

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
pepinho2

Tak přišel 3.stoper a po 5 minutách 1 odejde, takže zase hrajeme na 2 a hoří to furt

Reagovat
smazaný uživatel

Bóóóóóřek Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí - Dočkal. Naše zápasy jsou prostě neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

GoOoOoOOOLL

Reagovat
Kang & Kodos

Ládík No ty už víš kamaráde

Reagovat
hefy

Reagovat
ZB 07

Kdo by to řekl, že zápasy Bohemky budou patřit k tomu nejlepšímu, co naše liga nabízí..

Reagovat
smazaný uživatel

Mosquera, Kolumbie, prisel z 3. ligy ve Spanelsku

Acosta, Uruguay, prisel z 2. domaci ligy.

myslim, ze takhle by pri shaneni posil melo premejslet mnohem vic klubu u nas.. rikam to uz leta

Reagovat
smazaný uživatel

Bych radši teda viděl víc českých dobře zapracovaných hráčů než týhle naplaveniny z JA co nikdo nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne, nasi na to nemaji technicky

Reagovat
Losinho

Přijde ti, že je v naší lize málo cz hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem to ale nemyslel. Právě že teď je to dobré a rád bych to tak ponechal a netahal sem zahraniční zázraky.

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze vod tech hracu hlavne teda jihoamericanu muzou ty cesky mladici neco vodkoukat. dokazes si prectavit ze by v premier leg hrali samy anglicani? cim kvalitnejsi budou mit cesky hraci konkurenci tim konkurenceschopnejsima pak dobudoucna sami budou.

Reagovat
ZB 07

Mně se tento systém také líbí...to stejné třeba ten Gorkšs, co teď hraje za Duklu..to stejné Beauguel. Tito hráči mohou naši ligu určitě hodně obohatit

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Čížek zas dostane céres od Pivárníka za ty neproměněné šance

Reagovat
diskoschlampe

Ale jinak jako dobrej fotbal

Reagovat
cubinho

Reagovat
monty25

Ládík asistence

Reagovat
Miguel19

Ukaž sombrero Pepo..

Reagovat
Miguel19

Nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

Šural zraněnej, ty vole my to s tou juniorkou stejně dohrajeme.

Reagovat
Kang & Kodos

Ještě tam je Fatai, k vraždění nedojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím poslední ligová kola, když vidím, jak se marodka rozrůstá.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak nebudeme střídat

Reagovat
Hokaido

Radši hrát v 10, než vraždit nevinné juniory.

Reagovat
smazaný uživatel

Naklonujeme Kováče.

Reagovat
pepinho2

To radši bude záloha složená ze 4 středních záložníků

Reagovat
smazaný uživatel

Šural nic nepředvedl a ještě se stihne zranit, ach jo.

Reagovat
exse

I Ščasný chtěl druhou žlutou pro Brabce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněte někdo Brabcovi at nevystupuje...

Reagovat
Coutinho10

to snad neni mooozny

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Brabec se dostal jednou do repre a na srazu si zapomněl formu.

Reagovat
Riviera Kid

Cizkovi není souzeno.

Reagovat
Civers

Starej pán nás tam vodí..to nám dá góla i 12° Fořt

Reagovat
smazaný uživatel

To už bude jedno, pokud dnes nevyhrajeme, je po titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje Juliš?

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai je ten poslední, kdo v téhle grotesce chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

nemoch sem uverit tomu, ze ten centr nebyl tecovanej... leva noha evidentne jenom na opirani

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt je na jaře strašnej.

Reagovat
FCSL

Sparta To už i ten vzájemnej bude úplně o ničem

Reagovat
Sosi

Bohemka hraje fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že rozdíl je v tom, že když takovéto zápasy hraje Plzeň, tak jí pomůže rozhodčí a s takovým týmem se nedá soupeřit. O titulu asi bylo rozhodnuto už před sezonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je teď na místě vytahovat rozhodčí, nám dnes odpustil dost faulů, nějaké karty, penaltu...

Reagovat
exse

Plus ještě tu o tom jak máte 10 hráčů zraněných.

Reagovat
Miguel19

Děláš si prdel Však dneska vás tlačí jak svině..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Brabec s Konatém měli bejt venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jdi dobrej vtipálek

Reagovat
db18

Bohemka měla kopat penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kang & Kodos

Ty už taky drž píču

Reagovat
smazaný uživatel

Co si to dovoluješ ty hňupe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty...ty PRDE !

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle byl vidět rozdíl na Slovácku x ve Zlíně, ale zrovna dneska si to posíráme sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano dneska jsme si to posrali sami to je pravda. Ale kdyby ve Zlíně nepomohl Plzni rozdhočí, tak jsme pořád ve hře o titul.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

z Plzně posílám pusu a písničku https://youtu.be/XHaVmFKnK7w

Reagovat
smazaný uživatel

Posíláme kapesníčky.

Reagovat
Blasphemer

Pozdě. Honil jsem hned po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

A příště napiš něco o ubrečených sešívkách..

Reagovat
smazaný uživatel

Sis mě asi s někým spletl, já jsem o Slavii nic nepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chtěl napsat na vás sparťany všeobecně, že máte slávisty za plačky a pak píšete toto. Pokud jsi tedy NIKDY nic takového nepsal, tak se ti srdečně omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted asi posledni dve minuty slusna groteska

Reagovat
diskoschlampe

Prošku, Prošku...

Reagovat
Miguel19

Prošek vemínko..

Reagovat
Coutinho10

Prosku musis davat

Reagovat
Rarášek

Bohemka hraje strašně sympaticky. Skvěleje fotbal. Za tohle si nezasloužejí spadnout, snad to uhrajou. Letoní sezóna slušná změna.

Reagovat
monty25

Brabec To by byly nečekaný bodíky...

Reagovat
smazaný uživatel

A teď je právě oficiálně po titulu, zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace do Plzne

Reagovat
smazaný uživatel

z jakyho duvodu nastavoval dve minuty?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože kdyby nastavil 3, Sparta by vyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

ok diky, myslel sem si to

Reagovat
smazaný uživatel

dement

Reagovat
Losinho

Spěchal na tramvaj.. je víkend, jezdí to debilně, mějte pochopení

Reagovat
valloire

Mistři

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to byl výkon Sparty. Ta obrana super fakt.

Reagovat
Coutinho10

bod je pro Bohenku malo, ale aspon je pribrzdili

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je na pytel :)

Reagovat
pepinho2

Bohemka super výkon, Sparta tragédie, můžeme být rádi za bod

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nepřeháněj. Sparta tragédie vzadu, jinak to špatný nebylo.

Reagovat
Kang & Kodos

Čížek nám mohl dát asi 4 góly. ČÍŽEK. Ten 37letej frajer s panděrem nám tam furt utíkal. Jinak pro nezaujatýho diváka to musel bejt top zápas, o tom žádná.

Reagovat
db18

Doufám, že to Krejčí sledoval, v neděli by se to mohlo hodit.

Reagovat
Blasphemer

Zápas super. Ale jako když vám dělal Čížek takovej vítr v obraně, tak vám příští víkend Fořt The Destroyer fakt nasází tři fíky.

Reagovat
smazaný uživatel

*fort the farting intruder

Reagovat
pepinho2

No na šance bych řekl, že Bohemka vyhrála, hodně z nich bylo z protiútoku, ale v obraně to hořelo a v útoku jsme nebyli potentní..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians hrála velmi dobře. Bod si zasloužili. Určitě to byl pro ně velký zážitek si zahrát proti evropskému velikánu. Titul v této sezoně získá Sparta, Plzeň bude v budoucnu po odhalení jejich korupce dodatečně diskvalifikována z tohoto ročníku. Dobrou noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

a sparta bude vyloučena za rasismus, Bolka za dieselgate, takže jako tradičně udělá titul nenápadný Liberec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele