Serie A - souhrn 37. kola

09.05.2010, 17:06
Komentáře a souhrny
Inter v závěru uhájil náskok, porazil Chievo a získal důležité tři body. Jistotu titulu ovšem ještě nemá, jelikož AS Řím otočilo zápas s Cagliari. V přímém souboji o čtvrté místo mezi Palermem a Sampdorií se zrodila remíza, která hraje do karet janovskému celku. Do Serie B sestupuje Atalanta...

SSC Neapol - Atalanta Bergamo 2:0

09.05.2010 15:00

Góly: 43. Fabio Quagliarella, 83. Fabio Quagliarella

Fabio Quagliarella dnes svými dvěma góly rozhodl hned o několika věcech. Tím prvním je bezesporu vítězství Neapole 2:0 nad Atalantou. Tou druhou je fakt, že si Neapol příští rok zahraje Evropskou ligu a oproti Juventusu nebude muset do předkola. A nakonec také pečetil sestup Atalanty.

Už v šesté minutě padl první gól, ale to střílel Denis a pomohl si při tom faulem, takže nebyl uznán. Ezequiel Lavezzi se pak řítil v akci jeden na jednoho na Consigliho, ale hostující gólman odolal. Na druhé straně likvidoval Guarenteho lob De Sanctis. První branka nakonec přišla až v závěru prvního dějství. Z pravé strany si vytvořil dobrou pozici Quagliarella a propálil Consigliho. Za pouhých 30 sekund mohl srovnat Tiribocchi, dokonce obešel i brankáře, ale dostal se do takového úhlu, že už dokázal trefit jen boční síť.

Ve druhém poločase se toho už příliš nestalo. Za zmínku tak stojí jen 83. minuta a druhý gól Neapole. Bogliacinův centr na zadní tyči hlavičkou poslal do branky Quagliarella. Po prohře 2:0 se tak Atalanta příštím kolem rozloučí s nejvyšší soutěží.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Bari 3:3

09.05.2010 15:00

Góly: 21. Antonio Di Natale, 26. Simone Pepe, 62. Antonio Di Natale - 18. Barreto, 39. Vladimir Koman, 90. Sergio Almirón

Na Stadio Friuli se diváci v posledním letošním zápase opravdu bavili. Nejen, že mohli oslavit 100. a 101. gól Antonia Di Nataleho v Serii A, ale zároveň viděli celkem šest branek a ačkoliv Udinese nakonec s Bari remizovalo, nemuseli domů odcházet nespokojeni, protože zápas už stejně nic neřešil.

Udinese přichystalo Bari první velkou příležitost po čtvrthodině hry, když ve vápně fauloval Meggioriniho Zapata a vypadalo to, že Barreto posune Galletti do vedení, ale nestalo. Hostující útočník totiž přestřelil. Vše však napravil jen o dvě minuty později, kdy dostal před šestnáctku kousek prostoru a přesně zakončil. Chyba tak byla odčiněna. Vedení Bari ale netrvalo příliš dlouho. Už ve 21. minutě se svým 100. gólem v italské nejvyšší soutěži přispěchal Antonio Di Natale. Velkou zásluhu na jeho gólu ale má Isla, který celou situaci připravil.

A ve 27. minutě už Bianconeri vedli. Di Nataleho centr z pravé strany spadl na nohu Simone Pepeho, který přesně a neomylně zakončil. Také Bari ale dokázalo na góly soupeře odpovědět. Pět minut před přestávkou našel dlouhý pas Donatiho Komana a ten na zadní tyči z voleje srovnal na 2:2.

Ve druhém poločase zamezil Di Natalemu ve druhém gólu akrobatický zákrok Bonucciho, ale domácí kanonýr se druhého zásahu dočkal v 63. minutě. Povedená kombinace Pepe s Islou, do níž se zapojily i patičky, skončila gólovou střelou Di Nataleho. Udinese málem díky střele Pepeho přidalo i čtvrtou branku, ale Almiron na čáře míč vytěsnil. A v nastaveném čase nakonec Bari dokázalo srovnat a byl to právě Almiron, kdo se radoval z třetí branky svého týmu.

Více informací k zápasu

AS Řím - Cagliari Calcio 2:1

09.05.2010 15:00

Góly: 79. Francesco Totti, 83. Francesco Totti (pen.) - 73. Andrea Lazzari

Římské AS si díky Francescu Tottimu udrželo naděje na zisk mistrovského titulu. Giallorossi to ale měli hodně těžké, po většinu zápasu měli obrovskou smůlu a dokonce prohrávali. Spravedlnost ale nebyla slepá a AS Řím nakonec bralo za výhru 2:1 zaslouženě všechny tři body.

V prvním poločase se hrálo na jednu branku, a to sice na branku Cagliari. AS Řím mělo drtivou převahu, ovšem žádná z šancí neskončila v brance. Už v 8. minutě měli hosté velké štěstí, kapitán Francesco Totti totiž napálil levou tyč Marchettiho branky. Vzápětí měl další obrovskou příležitost Luca Toni, obrovitý útočník z otočky vystřelil, jenže Marchetti byl připraven. Šance Říma pokračovaly, Totti mířil vedle a De Rossiho zblízka vychytal brankář Cagliari. Brankou neskončil ani hlavičkový pokus Toniho, jemu míč přihrál Perrotta, Marchetti byl prostě k nepřekonání. Riise a Menéz z dobrých pozic přestřelili a Marco Motta trefil další tyč. Když už se Římu podařilo skórovat, tak branka nebyla uznána, Perrotta byl totiž v postavení mimo hru. Vlci marně bušili na branku Cagliari, po prvním poločase se hrálo 0:0.

Druhé dějství nabídlo prakticky stejnou podívanou. První šanci Římanů v průběhu druhé půle měl Toni, hlavou ale zamířil vedle. Do jediné stoprocentní šance Cagliari se dostal Matri, Julio Sergio proti němu skvěle zasáhl. Výborný zákrok předvedl i Marchetti, když Tottiho střelu vyrazil s vypětím všech sil na rohový kop. Cagliari znovu pomohla branková konstrukce, Riiseho tečovaná rána skončila na břevně. Následnou pumelenici Taddeie zlikvidoval Marchetti.

AS mělo velkou smůlu, tu navíc umocnil inkasovaný gól. Lazzari z přímého kopu propálil vše, včetně Julia Sergia. Bylo to z velké dálky a branka tak trochu jde na vrub římského brankáře - 0:1. Smůla Říma pokračovala, Totti byl před Marchettim úplně sám, brankáře hostí přehodil, jenže zároveň přehodil i celou branku. V 79. minutě se smůa konečně prolomila, Totti se dostal v pokutovém území k míči a umístěnou střelou na zadní tyč vyrovnal - 1:1. Giallorossi pokračovali v náporu, De Rossiho dělovka skončila těsně vedle a v 82. minutě se kopal pokutový kop. Jeden z obránců totiž zahrál rukou a Totti penaltu proměnil - 2:1 pro AS Řím. Domácí už si výsledek pohlídali a drží krok s Interem.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Calcio Catania 1:1

09.05.2010 15:00

Góly: 15. Marco Di Vaio - 51. Maxi López

Bologna si v domácím prostředí rozdělila body s Catanií a po remíze 1:1 se i ona zachránila. Domácí šli poměrně brzy do vedení, trefil se totiž Marco Di Vaio. Na začátku druhého poločasu ale vyrovnal Maxi Lopéz, který opět potvrdil skvělou formu.

Domácí mohli udeřit hned v desáté minutě, Marco Di Vaio se totiž postavil k volnému přímému kopu a jeho dělovku směřující do branky musel likvidovat brankář Andujar. Vzápětí ostře vypálil Casarini, jenomže těsně netrefil branku. Ofenzivní smršť Boloni pokračovala, brankou neskončilo ani zakončení Marcela Zalayety. Po čtvrthodině hry už se ale měnilo skóre. Marco Di Vaio převzal kolmici a pěknou přízemní střelou k tyči poslal Boloňu do vedení - 1:0. Za pět minut po inkasované brance se k dalekonosné ráně odhodlal Mascara, brankář Boloni se pořádně protáhl, ale na míč si nesáhl - šel totiž vedle.

Catania ve druhém poločase přidala a výsledkem bylo vyrovnání. Nejprve sice zahodil velkou tutovku Maxi Lopéz, ale tentýž hráč o chvíli později převzal kolmou přihrávku a sám před Vivianem nezazmatkoval - vstřelil vyrovnávací gól - 1:1. Nerozhodný stav vydržel až do konce a oba celky si připsaly po bodu.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Chievo Verona 4:3

09.05.2010 15:00

Góly: 13. Andrea Mantovani (vl.), 34. Esteban Cambiasso, 39. Diego Milito, 52. Mario Balotelli - 12. Thiago Motta (vl.), 60. Pablo Granoche, 74. Sergio Pellissier

Hodně zajímavý zápas byl k vidění v Miláně, kde hrál Inter s Chievem a ačkoliv to dlouho vypadalo na jasnou výhru domácího favorita, na konci se ještě Nerazzurri o tři body báli. Nakonec je ale po výhře 4:3 získali a do posledního kola jdou s dvoubodovým náskokem před AS Řím.

Chievo se na Stadio Giuseppe Meazza ujalo ve 12. minutě překvapivého vedení, když si Marcoliniho standardku do vlastní sítě srazil nešťastník Thiago Motta. Inter však nepotřeboval ani 60 sekund a to, aby vyrovnal. Do útoku se okamžitě vrhl Samuel Eto'o, z úhlu vystřelil a míč si za brankáře Sorrentina poslal Mantovani. Další vlastní gól a stav byl 1:1!

Ve 34. minutě dokonali Nerazzurri obrat, to se z povedeného protiútoku prosadil Esteban Cambiasso, který na zadní tyči zakončil parádním volejem. Za pět minut to bylo už 3:1. Další skvostné zakončení vystřihl Diego Milito, když přeloboval Sorrentina.

Pár minut po změně stran zvýšil na 4:1 Mario Balotelli, když obešel svého strážce a zkušeně překonal Sorrentina. Pro Balotelliho to byl první zápas na Meazze po tolik omílaném incidentu z Ligy mistrů a mladý útočník branku ani příliš neslavil, jen se doširoka usmíval. To už se zdálo, že je o všem rozhodnuto, ale Chievo dokázalo závěr pořádně zdramatizovat. Po hodině hry snižoval Granoche a patnáct minut před koncem na rozdíl jediného gólu snížil vedení Interu Sergio Pellissier. Na víc se už ale naštěstí pro domácí Flying Donkeys nezmohli a odcházejí poraženi.

Více informací k zápasu

AS Livorno - SS Lazio 1:2

09.05.2010 15:00

Góly: 33. Cristiano Lucarelli - 13. Tommaso Rocchi, 44. Christian Brocchi

Lazio Řím zvládlo zápas na půdě Livorna a definitivně se zachránilo. Výhru 2:1 měli na svědomí Rocchi a Brocchi, jediný gólový úspěch domácích zaznamenal Lucarelli. Všechny branky padly v průběhu prvního poločasu.

Do první šance utkání se neohroženě řítil kapitán Tommaso Rocchi, před pokutovým územím tvrdě vypálil, ale těsně přestřelil. O chvíli později předvedli Biancocelesti pohlednou akci, po ose Mauri - Kolarov - Rocchi se prosadil posledně jmenovaný a Lazio vedlo. Zhruba za dvacet minut domácí odpověděli, Raimondi našel přesným centrem Lucarelliho, a ten kopačkou dopravil míč do sítě - 1:1.

Vrátit vedení na stranu římského celku mohl Kolarov, jeho dělovka z přímého kopu skončila na brankáři De Luciovi. Lazio nakonec vedoucí branku přeci jenom vstřelilo, podařilo se mu to až minutu před koncem prvního poločasu. K odraženému míči se dostal Brocchi a parádní střelou k tyči poslal Lazio do vedení - 1:2. Tímto výsledkem také skončila první půle.

Livorno se snažilo ve druhém dějství o vyrovnání, Bergvold z dobré pozice přestřelil a Claudio Bellucci napálil jen připraveného Musleru. Lazio si vedení pohlídalo, naopak Livornu se rozlučka s domácím prostředím nevyvedla.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Milán 1:0

09.05.2010 15:00

Góly: 57. Giuseppe Sculli

Další blamáž zažili fotbalisté AC Milán. Ti tentokrát prohráli na půdě janovského CFC, ovšem o třetí pozici už nejspíše nepřijdou. Utkání nebylo příliš pohledné, jediný gólový moment obstaral Giuseppe Sculli. V závěru utkání pak byl vyloučen Mathieu Flamini.

Na stadionu Luigi Ferraris nebyl k vidění zrovna pohledný fotbal, tedy alespoň se to dá říci o prvním poločase. Šancí bylo na obou stranách jako šafránu. Mestova střela byla zablokována a Marco Borriello mířil dvakrát vedle. Diváci se spíše nudili a byli zvědavi, jak se bude vyvíjet druhá půle.

Druhý poločas byl o poznání atraktivnější, protože k vidění bylo více zajímavých situací. Nejprve byl ve velké šanci Marco Borriello, nůžkami krásně zakončil, ovšem brankář Janova vytáhl dobrý zákrok. Rossoneri svojí šanci nedali a proto přišel trest. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Giuseppe Sculli a Janov vedl 1:0.

O okamžitou odpověď se pokoušel Borriello, ale hlavou nezamířil přesně. Milán měl posléze velké štěstí, po ráně Acquafrescy se zachvělo břevno, Dida se po této střele jen ohlédl. Hosté se evidentně trápili, nepomohla ani střela Pirla, ani pokus Huntelaara. Pět minut před koncem šli Milánští do oslabení. Mathieu Flamini obdržel druhou žlutou kartu a musel do sprch. Zvýšit mohl David Suazo, jenže jeho akce gólem neskončila. Janovští výsledek udrželi a vyhráli 1:0.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Parma FC 2:3

09.05.2010 15:00

Góly: 16. Alessandro Del Piero, 90. Vincenzo Iaquinta - 20. Davide Lanzafame, 40. Davide Lanzafame, 85. Jonathan Biabiany

Juventus se ani v posledním letošním domácím zápase příliš neukázal a po prohře s Parmou už má jisté, že příští sezónu začne dříve než je zvyklý. Bez ohledu na výsledky posledního kola totiž Stará Dáma skončí nejlépe sedmá a půjde do předkola Evropské ligy. Přitom s vítězstvím Parmy se příliš nepočítalo, protože ta už byla zachráněná a na kontě navíc měla tři porážky v řadě.

Bianconeri do zápasu nevstoupili úplně špatně. V 16. minutě se po přesné ráně Del Piera ujali vedení a určitě nečekali, že ještě do poločasu budou prohrávat. Už za tři minuty totiž odpověděl Davide Lanzafame. Jeho střela byla tečována Chiellinim, což pomohlo k překonání gólmana Buffona.

Ve 28. minutě musel hlavní sudí přerušit hru z důvodu nekázně fanoušků. Z kotle Juventusu se na hřiště začaly házet různé předměty, a tak dostal kapitán Del Piero možnost promluvit se zástupcem kotelníků a celou situaci uklidnil. Vlastním fanouškům domlouval i na druhé straně Morrone. Hra tak mohla po šesti minutách pokračovat. A ve 40. minutě Lanzafame dokonal skvělý obrat. Crespo utekl obraně, Buffon sice ještě jeho pokus vytěsnil, ale proti dorážce již nic nezmohl.

Třetí gól přidala Parma pět minut před koncem zápasu, střelcem byl Biabiany, který se ocitl úplně sám před Buffonem a nebyl problém pro něj přesně zakončit. Juventus už ve třetí minutě nastavení jen skrze Iaquintu korigoval skóre.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - UC Sampdoria 1:1

09.05.2010 15:00

Góly: 68. Fabrizio Miccoli (pen.) - 54. Giampaolo Pazzini (pen.)

Palermo doma nedokázalo porazit Sampdorii Janov a na čtvrté místo nadále ztrácí dva body. Ze vzájemného zápasu totiž vzešla remíza 1:1 a o účastníkovi předkola Ligy mistrů rozhodne poslední kolo, momentálně má k milionářské soutěži blíže janovský celek. Oba týmy se prosadily z pokutových kopů.

První poločas byl z obou stran hodně opatrný a na obou celcích bylo znát, že ve hře je opravdu hodně. K první vážné střele se odhodlal Pastore, naneštěstí pro Palermo mu chyběla větší přesnost. Sampdoria vystřelila až před koncem prvního poločasu, Tissoneho pokus byl zajímavý, jenže mezi tři tyče se nevešel. V prvním poločase to bylo bohužel vše.

První velký okamžik celého utkání nastal až ve druhém poločase. Manniniho fauloval brankář Sirigu a rozhodčí odpískal pokutový kop ve prospěch hostující Sampdorie. Giampaolo Pazzini penaltu proměnil a Doria měla Ligu mistrů na dosah. O chvíli později už to mohlo být 0:2, Cassano se řítil sám na brankáře Palerma, ten ale dobře vyběhl a zmenšil Cassanovi střelecký úhel. Také Palermo mělo možnost zahrávat pokutový kop, Luciano Zauri hokejovým bodyčkem odstavil Miccoliho a rozhodčí pískal penaltu číslo dvě. Stejně jako Pazzini jí s přehledem proměnil Miccoli a bylo srovnáno - 1:1.

Sicilané dokonce sahali po vítězství, Miccoli ostře vypálil k tyči a Storari předvedl výtečný zákrok. Ještě větší šanci měl Budan, ten se dostal po vyražené Pastoreho střele k dorážce, jenže branku trestuhodně minul. Palermo můžou tyto nevyužité šance stát Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Siena 1:1

09.05.2010 15:00

Góly: 15. Marco Marchionni - 3. Simone Vergassola

Ani jeden z toskánských týmů si sezonu příliš nevylepšil. Fiorentina prohloubila svou krizi, když před vlastními diváky pouze remizovala s předposledním týmem tabulky - s rivalem ze Sieny. Za hosty otevřel skóre Simone Vergassola, za domácí vyrovnal po čtvrt hodině hry Marco Marchionni.

V letošním derby již ale nebylo prakticky o co hrát. Leda o čest. A tu si ani jeden z týmů příliš nevylepšil. Fiorentina protáhla svou ligovou sérii bez výhry již na šest zápasů, v tabulce klesla až na desátou příčku. A lepší než devátá již skončit nemůže. Naproti tomu Siena má již dlouho zpečetěný sestup do Serie B, ani čtvrtý zápas bez zisku tří bodů na tom nic nezměnil. V nejvyšší italské lize již nemůže skončit lépe než na devatenáctém místě, nakonec by také mohla skončit poslední.

Domácí nejspíš před tímto utkáním postihla také rozsáhlá marodka. Kvůli zranění nemohl nastoupit Mario Alberto Santana, Juan Manuel Vargas, Alessandro Gamberini, Gianluca Comotto, ani Babacar. Hostům chyběl "pouze" Francesco Pratali s Francescem Parravicinim.

Téměř okamžitě se ujali hosté ze Sieny vedení. Pro domácí příznivce to musela být tvrdá rána. Centr Massima Maccaroneho z levé strany našel Albina Ekdala, ten míč sklepl ještě lépe postavenému Simone Vergassolovi. Ten míč ze sedmi metrů napálil volejem za brankáře Sebastiena Freye - 0:1.

Domácím se ale vcelku záhy také podařilo vyrovnat. Stevan Jovetić si z obránců soupeře udělal slalomové tyče, prosmýkl se kolem několika protihráčů, situaci nakonec vyřešil brilantně. Na vzdálenější tyči objevil Marca Marchionniho a ten již neměl s umístěním míče do prázdné sítě problémy - 1:1.

Fiorentina se před vlastními fanoušky nadále snažila. Další branka by pochopitelně celou Florencii rozradostnila. Přímý kop Adema Ljajiće poslal pouze kousek nad branku Cesare Natali, byl to ale Jovetić, který byl stále nejnebezpečnějším hráčem Fiore. Svými drzými průniky často zamotával hlavu obráncům Sieny.

Trenér domácích se hru snažil oživit střídáním o poločase. Nevýrazného Keirrisona nahradil Alberto Gilardino. Činit se ale musel spíše brankář Violek, Sebastien Frey. Nicméně ten si dokázal poradit jak s ranou Maccaroneho, tak s pěknou střelou Emanueleho Calaia. Na druhé straně si Massimo Gobi udělal z brankáře Curciho dobrý terč, gólmana Sieny musí ještě nyní bolet ruce po tvrdé ráně Montoliva.

Všechno mohlo pro Violu nakonec skončit tragicky. Čtyři minuty před koncem totiž nahrál do malého vápna střídajícímu Larrondovi jeho spoluhráč Jajalo pěknou přihrávku. Mladý Argentinec se otočil, stál tváří v tvář Freyovi. Střela mu ale nevyšla tak, jak by chtěl. Natrefil břevno...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán372310474:3479
2.AS Řím37238666:4177
3.AC Milán371910857:3967
4.UC Sampdoria371810948:4164
5.Città di Palermo371711957:4662
6.SSC Neapol371514850:4259
7.Juventus FC371671455:5355
8.Janov CFC371491457:6051
9.Parma FC3713101442:5049
10.ACF Fiorentina371381648:4547
11.AS Bari3712111447:4947
12.Udinese Calcio3711111553:5644
13.Chievo Verona371281737:4044
14.Cagliari Calcio3711101655:5743
15.SS Lazio3710131436:4243
16.Calcio Catania379151343:4542
17.Bologna FC3710111641:5441
18.Atalanta BC37982036:5135
19.AC Siena377102040:6631
20.AS Livorno37782226:5729

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (132)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

FORZA ROMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sice 3 body, ale niektori hraci fakt sklamali... Matrix si zasluzi hodnotenie 4, co tam porabal Pandev neviem pochopit...Mohlo to byt aj 7-1...

Reagovat
smazaný uživatel

Maaaario

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Jajinek

Pokud je někdo fanda Drogby, přepněte si na Novasport...

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš tu "drogbakameru"? Co to je? ( Pochytil jsem to jen v nějakém foru ). Didijé má nějakou soukr kameru v trenkách nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

jn..., splněnej sen skalního fandy

Reagovat
panca

chudak ten kameraman, co musi celejch 90 minut cucet na drogbu

Reagovat
Jajinek

třeba je to ženská...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grazzie Romo Grazzie Totti !!! Rozhodne sa o tyzden ...

Reagovat
smazaný uživatel

tady už není co obkecávat, bylo by to pořád o tom samým..., dojíždíme sezonu vyloženě na setrvačnost, je to děs..., výsledek zápasu Palermo - Doria jsem řešil skoro víc než náš.

s Juventusem neprohrát a udělat za sezonou pořád ještě celkem pozitivní čáru...

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA 3 tyčky a dalšie velke šance ,ale nakoniec zasluzene 3 body ....rozhodne sa v poslednom kole ,teraz som cely tyzden aj fanušikom sieny GRAZIE ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

trapnej inter dufam ze bez trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dyť už jednu maj

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sa hovori ,,byt v obraze,,.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

iter si ten titul nezasluzi at zije roma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska fakt mazec, Slepička komentuje ITALSKY a teď si Drogba zaplatil kameru na hokej to radši nepřepnu, je možný že by Růža hrál v 1. útoku a to bych už asi dneska nevydejchal

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

A potom že není Italská liga zkorumpovaná... . Zase jako minulý rok. Když potřebujou nějaké kluby remízu je remíza. Minule kolo a ted taky... HNUS !!!! Bologna-Catania kurs- 3.2..... 1.4....12 A tak dále...

Reagovat
Pinturicchio

Tak pak jsou asi zkorumpované všechny ligy v ( nejen ) Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

NE To je všeobecně známé JEN v Itálii... už dlouhá léta!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Děje se to všude. A na mezinárodní scéně zrovna tak ( Dánsko - Švédsko, ME , tuším )

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
PJ

Najdi v jiny top lize kurs pod 2 na remizu

Reagovat
Pinturicchio

Kurzy neberu moc v potaz, ale čistě jen výsledky, kdy to dost často dopadne tak, jak se to jednomu nebo druhému hodí do krámu ( a nejčastěj, když oba potřebují něco ).

Reagovat
PJ

Kdyby to v ostatnich ligach bylo stejne tak "dost casto" jako v Italii, tak by na to bookmakeri urcite uz prisli a kurzy nastavovali tak, jako v Italii. Nenastavujou, tudiz to asi tak "dost casto" jako v Italii nebude.

Reagovat
mickey mouse

no ja si vsadil jeden tiket na 1 a druhy tiket na 2 a nakonec to byla stejně ta 0

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

AC - JUVE to bude asi sranda match

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že potvrdíme korupčnickej charakter a pustíte nám to

Reagovat
10

není důvod to pouštět, když už máte 3. místo jasný, stejně jako my už nemůžeme být lepší, než 7.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, nebyl jsem si jistej, jestli máme i lepší zápas, ale v prosinci jsme jim dali trojku

Reagovat
10

jj, půjde už jen o čest...a to je dobře, právě kvůli těm případným spekulacím

Reagovat
panca

ti jsou na tom jeste hur nez my, takze jim dame kotel a jeste nas to nebude stat ani euro

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt..., třeba šetřit na novou smlouvu pro Odda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Předposlední kolo a jen 58 komentů.

Reagovat
smazaný uživatel

A číst se jich dá asi šest.

Reagovat
Shevchenko

Bohužel je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

mám jich tady 5..., kdo mě doplnil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

No přece ten můj na který mere reagoval.

Reagovat
M11

brzke uzdraveni.. a co nejrychlejsi navrat domu

Reagovat
Shevchenko

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

máš tam aspoň pěkný sestřičky?

Reagovat
Shevchenko

Ujde to. akorát mě sere, že musím, vzhledem k tomu, že mi je 17, ležet na děckém oddělení. Teď tu vedle mě leží 6letý kluk, který šel spát v 8. Na EF píšu z mobilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zverbuj ho do fanklubu..., Galliani řekl, že se zaměříme na mladé, takže to vezmem z gruntu

Reagovat
smazaný uživatel

njn, život je boj. Ono si ale nevybereš, u "dospělých" bys měla zase 76letého spoluležníka a ten by šel spát taky v 8. Jinak palec pro většinu sestřiček a ty jejich kraťoučké průsvitné šaty, vykasané podkolenky a pekelně obratné píchání injekcí.

Reagovat
smazaný uživatel

většinu ? nenavštěvuješ nemocnici v Beverly Hills ?

Reagovat
smazaný uživatel

je to s podivem, ale ne. Nicméně občas se pohybuji v areálu nemocnice a musím pocvhálit i ty naše české kočky, protože dlouhých opálených nohou není nikdy dost. Často si říkám, že jsem se měl vydat směrem studium medicíny.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni stříkají nad Chelsea

Reagovat
Tomanatura

Vše bylo u preview.

Reagovat
Tsigi

Maturita za dvěřma, na zápas jsem se koukl, ale na nějaký rozbory už mi nezbývá a taky když to tady vidím, tak to snad ani nemá cenu

Reagovat
-Kopy-

A nejlepší diskuze v Serii A je fuč.

Reagovat
smazaný uživatel

už dááávno..., shořela jako papír.

Reagovat
Tsigi

případný úspěch Interu v LM to zabije úplně

Reagovat
lnterista

jj to by tu zase bylo nenavisti

Reagovat
Tsigi

spíš myslím x dalších debilů, kteří jsem začnou psát

Reagovat
Tsigi

sem, ježiši

Reagovat
lnterista

to taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nám to přej, ne?

Reagovat
Tsigi

já neříkám, že mi to je nějak proti srsti. Přeci jenom v zápase s okupantama je těžký fandit jim, ale nejspíš budu přát podle fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

takže nám

Reagovat
Tsigi

když nad tím uvažuju tak pořád ideální variantou pro mě zůstávají penalty a Zanettiho střela vedle , která to vše potopí

Reagovat
10

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nějak jsem nebyl schopnej pochopit tu větu dokud mi nedošlo, že těmi okupanty nemyslíš Inter na San Siru

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus dnes podtrhl hodně mizernou sezonu, kterou zakončil až na sedmém místě tabulky Serie A. Stará dáma doma nestačila na Parmu a prohrála čtrnáctý zápas sezony, tolik porážek si na své konto během jednoho ročníku nikdy nepřipsala.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ferrara bola velka chyba

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ferrara bola velka chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

těch chyb je mnohem víc, pramení už v dávných dobách...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak im k tomu gratulujem

Reagovat
Tsigi

Příští kolo výhra Palerma a Neapole

Reagovat
Tomanatura

Jinak, zkuste se dneska kouknout na Bet365 v 21:00 na zápas Flamengo-Sao Paulo. Vágner, Adriano, Hernanes, Dagoberto, Cicinho, Miranda. Všichni by měli hrát v základu

Reagovat
lnterista

dik za tip

Reagovat
smazaný uživatel

to je hokej svk-rus

Reagovat
Tomanatura

Ho co?

Reagovat
smazaný uživatel

ale keby hral robinho a robertocarlos tak by som si pozrel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

koukat na Slovensko na MS je největší plýtvání času

Reagovat
stas87

pockaj si na zapas taliansko-francuzsko

Reagovat
Alberto Aquilani

cicinho nehrá

Reagovat
Tomanatura

Jono. Komentátor o něm něco říkal, ale fakt jsem mu nerozumněl.

Tyto předzápasové sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. per Javier

Reagovat
lnterista

to je takovej borec ze to ani nepotrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě to přesto radost udělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo znalý říci, co se to v aktuální sezoně stalo s Fialkama? V LM se prokousali až do čtvrtfinále, zatímco v lize mizérie, přitom na podzim hájili bezproblémů 4. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

posily se většinou nechytly - Felipe zklamání, Ljajić zatím zklamání, Zanetti věčně zraněnej, Bolatti nic moc, Keirrison nic moc, odchod opory Mela, Prandelli už je ve Florencii přílíš dlouho, kombinace ligy a LM, Mutu a jeho problémy, zraněnej Gambero, k tomu nějaká ta smůla...

Reagovat
smazaný uživatel

Jim po vyřazení z LM prakticky skončila sezona, spousta hráčů odehrála ten náročný program celý a poslední dva měsíce dohrávají zranění, zlomení, pokopaní a vyždímaní. Na dně.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

LM !

Reagovat
smazaný uživatel

Je veľmi blízko !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V 54. zaťukala, Pazzini už otevřel dveře, ale pak proběhla nějaka myš v podobě Miccoliho, tak je radši Pazzo zavřel, ale Mazzari nam řekne příští tyden : ,,Pojďte dál"

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

INTER JE NEJLEPŠÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Anche se non vinceremo Scudetto, eroi siamo noi !!! FORZA ROMA !!!

Reagovat
vanGomm

Zde v tabulce je Juventus zvýrazněn,že jde do př.EL.Zdeněk Grygera však v rohovoru (Gól č.17/2010) řekl,klesli jsme na 7.nepostupové místo.Co tedy platí?

Reagovat
smazaný uživatel

idú do EL vdaka Interu Miláno a AS

Reagovat
vanGomm

Tak moc díky.Je vidět,že ani hráči Juventusu se v tom nějak moc nevyznají..I když vlastně Grygera už mezi ně vlastně nepatří,nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

je to ešte hráč Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

A bylo v tu dobu jasné, kdo bude hrát finále poháru?

Reagovat
vanGomm

Finalisté italského poháru o nich se vědělo už 21.04.Grygera v rozhovoru řekl:Po zápase s Catanií (36.kolo 02.05 1:1) jme klesli na 7.nepostupové místo.Takže o účastnících finále věděl cca už 2 týdny to je jasné.Jeho neznalost mohla asi pramenit z jeho velice špatných výkonů z té doby.Jinak si to u něj jako hráče Juventusu nedovedu vysvětlit.

Reagovat
Pinturicchio

Tak jestli je Zdenda informovaný tak, jak umí hrát fotbal, tak by dokázal zpochybnit i účast mistra v CHL. A nebo ten rozhovor byl připravený dřív, v době, kdy se to ještě nevědělo.

Reagovat
vanGomm

Ne nebyl jasně tam řekl po zápase s Catánií 36.kolo,které se hrálo 02.05.Tudíž ten rozhovor byl prokazatelně až po 2.květnu.A v té době už bylo 2 týdny známo finále Inter-AS.O co hrájí to by hráči vědět měli,ale asi je zajímají úplně jiné věci.Jako nedávno (Gól 13/2010) tam byl rozhovor z hokejistou Fleischmannem (Washington C.) a na dotaz,zda by jel pokud by vypadli z play off.Odpověděl:Nad tím jsem opravdu nepřemýšlel.Ani nevím kdy a kde se to hraje.K tomu není co dodat.

Reagovat
vanGomm

Tím,zda by jel je myšleno MS v hokeji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele