37. kolo
09.05.2010 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - AC Milán 1:0

Další blamáž zažili fotbalisté AC Milán. Ti tentokrát prohráli na půdě janovského CFC, ovšem o třetí pozici už nejspíše nepřijdou. Utkání nebylo příliš pohledné, jediný gólový moment obstaral Giuseppe Sculli. V závěru utkání pak byl vyloučen Mathieu Flamini.

Na stadionu Luigi Ferraris nebyl k vidění zrovna pohledný fotbal, tedy alespoň se to dá říci o prvním poločase. Šancí bylo na obou stranách jako šafránu. Mestova střela byla zablokována a Marco Borriello mířil dvakrát vedle. Diváci se spíše nudili a byli zvědavi, jak se bude vyvíjet druhá půle.

Druhý poločas byl o poznání atraktivnější, protože k vidění bylo více zajímavých situací. Nejprve byl ve velké šanci Marco Borriello, nůžkami krásně zakončil, ovšem brankář Janova vytáhl dobrý zákrok. Rossoneri svojí šanci nedali a proto přišel trest. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Giuseppe Sculli a Janov vedl 1:0.

O okamžitou odpověď se pokoušel Borriello, ale hlavou nezamířil přesně. Milán měl posléze velké štěstí, po ráně Acquafrescy se zachvělo břevno, Dida se po této střele jen ohlédl. Hosté se evidentně trápili, nepomohla ani střela Pirla, ani pokus Huntelaara. Pět minut před koncem šli Milánští do oslabení. Mathieu Flamini obdržel druhou žlutou kartu a musel do sprch. Zvýšit mohl David Suazo, jenže jeho akce gólem neskončila. Janovští výsledek udrželi a vyhráli 1:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-2

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

2-0 Palacio 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Janov CFC 1 - 2 AC Milán

AC si zajistý treté miesto.Trafiť by sa mohol aj Ronaldinho.

Reagovat
Shevchenko

SCULLI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele