37. kolo
09.05.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - UC Sampdoria 1:1

Palermo doma nedokázalo porazit Sampdorii Janov a na čtvrté místo nadále ztrácí dva body. Ze vzájemného zápasu totiž vzešla remíza 1:1 a o účastníkovi předkola Ligy mistrů rozhodne poslední kolo, momentálně má k milionářské soutěži blíže janovský celek. Oba týmy se prosadily z pokutových kopů.

První poločas byl z obou stran hodně opatrný a na obou celcích bylo znát, že ve hře je opravdu hodně. K první vážné střele se odhodlal Pastore, naneštěstí pro Palermo mu chyběla větší přesnost. Sampdoria vystřelila až před koncem prvního poločasu, Tissoneho pokus byl zajímavý, jenže mezi tři tyče se nevešel. V prvním poločase to bylo bohužel vše.

První velký okamžik celého utkání nastal až ve druhém poločase. Manniniho fauloval brankář Sirigu a rozhodčí odpískal pokutový kop ve prospěch hostující Sampdorie. Giampaolo Pazzini penaltu proměnil a Doria měla Ligu mistrů na dosah. O chvíli později už to mohlo být 0:2, Cassano se řítil sám na brankáře Palerma, ten ale dobře vyběhl a zmenšil Cassanovi střelecký úhel. Také Palermo mělo možnost zahrávat pokutový kop, Luciano Zauri hokejovým bodyčkem odstavil Miccoliho a rozhodčí pískal penaltu číslo dvě. Stejně jako Pazzini jí s přehledem proměnil Miccoli a bylo srovnáno - 1:1.

Sicilané dokonce sahali po vítězství, Miccoli ostře vypálil k tyči a Storari předvedl výtečný zákrok. Ještě větší šanci měl Budan, ten se dostal po vyražené Pastoreho střele k dorážce, jenže branku trestuhodně minul. Palermo můžou tyto nevyužité šance stát Ligu mistrů.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
vanGomm

Zápas podobný jako Manch City.-Tottenham.Bude se to motat kolem remízy,ale v Palermu je vždy "horká půda" navíc mají letos doma ztáty,takže dvojtip HX nebo X.

Reagovat
vanGomm

Oprava:Palermo doma minimální ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli je neuvritelny PAN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele