37. kolo
09.05.2010 15:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

Juventus FC - Parma FC 2:3

Juventus se ani v posledním letošním domácím zápase příliš neukázal a po prohře s Parmou už má jisté, že příští sezónu začne dříve než je zvyklý. Bez ohledu na výsledky posledního kola totiž Stará Dáma skončí nejlépe sedmá a půjde do předkola Evropské ligy. Přitom s vítězstvím Parmy se příliš nepočítalo, protože ta už byla zachráněná a na kontě navíc měla tři porážky v řadě.

Bianconeri do zápasu nevstoupili úplně špatně. V 16. minutě se po přesné ráně Del Piera ujali vedení a určitě nečekali, že ještě do poločasu budou prohrávat. Už za tři minuty totiž odpověděl Davide Lanzafame. Jeho střela byla tečována Chiellinim, což pomohlo k překonání gólmana Buffona.

Ve 28. minutě musel hlavní sudí přerušit hru z důvodu nekázně fanoušků. Z kotle Juventusu se na hřiště začaly házet různé předměty, a tak dostal kapitán Del Piero možnost promluvit se zástupcem kotelníků a celou situaci uklidnil. Vlastním fanouškům domlouval i na druhé straně Morrone. Hra tak mohla po šesti minutách pokračovat. A ve 40. minutě Lanzafame dokonal skvělý obrat. Crespo utekl obraně, Buffon sice ještě jeho pokus vytěsnil, ale proti dorážce již nic nezmohl.

Třetí gól přidala Parma pět minut před koncem zápasu, střelcem byl Biabiany, který se ocitl úplně sám před Buffonem a nebyl problém pro něj přesně zakončit. Juventus už ve třetí minutě nastavení jen skrze Iaquintu korigoval skóre.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 ...2 penalty pre juve

Reagovat
smazaný uživatel

kolik týmu postupuje do uefy

Reagovat
smazaný uživatel

5., 6., 7.,

Reagovat
JuveIt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele