37. kolo
09.05.2010 15:00 CET
3 : 3
(2:2)

Reportáž

Udinese Calcio - AS Bari 3:3

Na Stadio Friuli se diváci v posledním letošním zápase opravdu bavili. Nejen, že mohli oslavit 100. a 101. gól Antonia Di Nataleho v Serii A, ale zároveň viděli celkem šest branek a ačkoliv Udinese nakonec s Bari remizovalo, nemuseli domů odcházet nespokojeni, protože zápas už stejně nic neřešil.

Udinese přichystalo Bari první velkou příležitost po čtvrthodině hry, když ve vápně fauloval Meggioriniho Zapata a vypadalo to, že Barreto posune Galletti do vedení, ale nestalo. Hostující útočník totiž přestřelil. Vše však napravil jen o dvě minuty později, kdy dostal před šestnáctku kousek prostoru a přesně zakončil. Chyba tak byla odčiněna. Vedení Bari ale netrvalo příliš dlouho. Už ve 21. minutě se svým 100. gólem v italské nejvyšší soutěži přispěchal Antonio Di Natale. Velkou zásluhu na jeho gólu ale má Isla, který celou situaci připravil.

A ve 27. minutě už Bianconeri vedli. Di Nataleho centr z pravé strany spadl na nohu Simone Pepeho, který přesně a neomylně zakončil. Také Bari ale dokázalo na góly soupeře odpovědět. Pět minut před přestávkou našel dlouhý pas Donatiho Komana a ten na zadní tyči z voleje srovnal na 2:2.

Ve druhém poločase zamezil Di Natalemu ve druhém gólu akrobatický zákrok Bonucciho, ale domácí kanonýr se druhého zásahu dočkal v 63. minutě. Povedená kombinace Pepe s Islou, do níž se zapojily i patičky, skončila gólovou střelou Di Nataleho. Udinese málem díky střele Pepeho přidalo i čtvrtou branku, ale Almiron na čáře míč vytěsnil. A v nastaveném čase nakonec Bari dokázalo srovnat a byl to právě Almiron, kdo se radoval z třetí branky svého týmu.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele