Serie A - souhrn 32. kola

09.04.2011, 19:58, aktualizováno 10.04.2011, 22:45
Komentáře a souhrny
Juventus urval vítězství proti Janovu a drží se římského AS, které včera vyhrálo v Udinese. AC Milán vyhrál ve Fiorentině, Neapol veze všechny body z Bologně a stále zůstává o dva body před Interem, který si včera poradil s Chievem. Body se dělily v Bari, Cagliari a nakonec také v Palermu, kde v nastavení zabojovala Cesena. Lazio zdolalo Parmu a Lecce uspělo na hřišti Sampdorie...

ACF Fiorentina - AC Milán 1:2

10.04.2011 20:45

Góly: 79. Juan Vargas - 8. Clarence Seedorf, 41. Alexandre Pato

AC Milán potvrdil svojí suverenitu a ze hřiště Fiorentiny si odváží plný počet bodů za vítězství 1:2. Hosté vedli v průběhu utkání o dvě branky, ale Fiorentina dokázala snížit a v závěru navíc hrála přesilovku, kterou však nezužitkovala. Červenou kartu uviděl Zlatan Ibrahimovič.

Úvod utkání nabídl několik zajímavých příležitostí, Seedorf pálil jen do Boruce a toté platilo na druhé straně o Santanovi. Milánští se dostali do vedení po pár minutách hry, Seedorf zužitkoval přesnou přihrávku na hraně ofsajdu a v klidu poslal míč do sítě - 1:0 pro AC Milán. Viola mohla brzy srovnat ale Abbiati předvedl skvělý zákrok. Rossoneri do poločasu své vedení navýšili, při krásné akci nahrával do tutovky Boateng Patovi a mladý Brazilec se nemýlil - 0:2 pro AC Milán. Stejný výsledkem i první pětačtyřicetiminutovka skončila.

Diváci si přišli na své i ve druhém poločase, zpočátku Milán hru kontroloval a Violu do větší příležitosti nepouštěl. Navíc měl i svoje šance a nebyly malé! Ibrahimovič se řítil sám na Boruce a minul branku, za chvíli byl vytáhlý Švéd znovu v akci, ale ani tentokrát nebyl přesný, v pádu lehce minul. Fiorentině se nakonec podařilo vstřelit kontaktní branku, ještě než se tak stalo byl v pokutovém území faulován Comotto, jenže sudí viděl úmyslné filmování a domácího borce ocenil žlutou kartou. Pak už přišla zmiňovaná branka, rána Montoliva se ještě neujala, kdežto dorážka Vargase ano - 1:2.

A to nebylo všechno, v závěru uviděl zbytečně červenou kartu Ibrahimovič a poslední minuty dohrávali Rossoneri o deseti mužích. Viola ale krátkou přesilovku využít nedokázala a doma s Milánem opět prohrála.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Brescia Calcio 1:1

10.04.2011 15:00

Góly: 22. Andrea Cossu - 61. Andrea Caracciolo

Brescia si veze z Cagliari poměrně cenný bod, ačkoliv ideálnější by byly určitě všechny tři. Jeden bod totiž Rondinelle nadále nechává na předposledním místě tabulky. Na gól Cossua z první půle za hosty odpovídal Caracciolo.

Obě mužstva nastupovala v dobré náladě, protože své poslední zápasy vyhrála. Dnes k tomu lépe nakročilo Cagliari, které udeřilo vlastně hned z první větší šance. Astori z vlastní poloviny hřiště poslal dlouhý pas až do šestnáctky, kde si hned z prvního dotyku skvěle obhodil brankáře Arcariho Cossu a střelou do prázdné brány otevřel skóre.

Do té doby se sice více snažila Brescia, ale po vstřeleném gólu už převzali kontrolu domácí. Rondinelle proto na hřiště už po půlhodině vyslali tvořivého Diamantiho. Ještě do poločasu však mohli podruhé inkasovat. Astori našel úplně volného Biondiniho, ale Arcari skvělým zákrokem zasáhl.

Po neproměněných příležitostech Cossua a Edera udeřil v 61. minutě Caracciolo, který poslal do brány hlavou Diamantiho centr z trestného kopu. V závěru to byl opět Caracciolo, jenž mohl rozhodnout, ale jednu svojí šanci nedal. Nejprve olízl hlavou brankovou konstrukci, pak ho zastavil Agostini a do třetice sice obešel gólmana Agazziho, jenže pak napálil míč do boční sítě. V nastaveném čase se hosté hodně hněvali na sudího Bergonziho, který udělil Ederovi žlutou kartu za filmování, jenže to byla pro útočníka už druhá, a tak následovala červená. Protestoval také kouč Iachini a byl vykázán.

Více informací k zápasu

AS Bari - Calcio Catania 1:1

10.04.2011 15:00

Góly: 33. Alessandro Gazzi - 44. Maxi López

Bari sice před týdnem vyhrálo na Parmě, ale k čemu to bylo dobré, když doma opět nebylo schopno zvítězit. Poslední tým soutěže jenom remizoval 1:1 s Catanií, nicméně stále existuje jistá šance na záchranu, byť je hodně malá.

Vše přitom začalo pro svěřence trenéra Muttiho velmi dobře. Ve 33. minutě hostující obrana úplně selhala při bránění rohového kopu a úplně osamocený Alessandro Gazzi neměl problém vstřelit úvodní branku zápasu - 1:0. Domácí tým pak přestal hrát a šance si vytvářela Catania a před odchodem do šaten po zásluze srovnala na 1:1. Maxi Lopez prošel přes dva obránce a pak potupil i brankáře Gilleta.

Po změně stran mohl vrátit vedení na stranu domácích Gergely Rudolf, ale bohužel pro Bari orazítkoval jeho volný přímý kop jen brankovou konstrukci! Pakliže se domácím podařilo trefit prostor mezi třemi tyčemi, zaúřadoval Andujar. Platilo to zejména po střele Emmanuela Rivase. Zahanbit se nenechal ani Gillet, který zneškodnil jak Maxi Lopeze, tak Bergessia. Utkání, ač jisté šance ještě byly, nakonec dospělo do remízového konce.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AC Cesena 2:2

10.04.2011 15:00

Góly: 5. Jasmin Kurtić, 36. Mauricio Pinilla - 90+2. Marco Parolo, 90+6. Emanuele Giaccherini

Delio Rossi se dnes už radoval, že se mu jeho "druhý" debut po překvapivém návratu na lavičku Palerma vyvedl a je pravdou, že k tomu měl důvod. Jeho svěřenci vedli ještě v 90. minutě 2:0, jenže pak totálně vybouchli a od Ceseny, která dohrávala v desíti, dvakrát inkasovali a nakonec získali jen bod. Rossi by se tak nyní dost možná měl bát o svojí pozici, temperamentní prezident Zamparini totiž tohle nemusí ustát.

Rossi se na lavičku vrátil po 35 dnech, když se ze Stadio Barbera bleskurychle pakoval Serse Cosmi a fanoušci ho přivítali potleskem ve stoje. Palermo potřebovalo vyhrát, protože šest ze sedmi posledních zápasů prohrálo a sebevědomí bylo hodně nízko. Oproti tomu Cesena, která bojuje o udržení, za posledních šest zápasů vyšla naprázdno jen jednou.

Palermo ovšem začalo velice dobře a už v páté minutě vedlo. Balzaretti posunul na Liveraniho, jenž se po dlouhých měsících konečně objevil na hřišti, a ten poslal míč na mladíka Kurtiče, který ve skluzu vstřelil svůj první gól v Serii A. Pro Cesenu to bylo ještě horší, když nemohl pokračovat Felipe a naskočit musel Pellegrino. Srovnat mohl na druhé straně Malonga, když šel po dlouhém pasu sám na brankáře, jenže branku při zakončení minul. Rosanero znovu hrozili až několik minut před přestávkou. Pinillovu hlavičku sice ještě po Cassaniho centru Antonioli vytáhl na roh, ale po něm už kapituloval. Balzaretti asistoval Pinillovi a ten zvýšil vedení Palerma na 2:0.

Ve druhém dějství musel Sirigu likvidovat po akci Jimeneze střílejícího Giaccheriniho. Pak šla Cesena do desíti. Steve Von Bergen se musel po červené kartě poroučet ze hřiště za ošklivý zákrok na Pinillu a kartónek stejné barvy viděl i na lavičce sedící Sammarco, jenž vehementně protestoval. Nicméně to Cavallucci Marini nezastavilo, naopak ještě ve druhé minutě nastavení zápas zdramatizovali, když snižoval přesnou ranou Parolo. A to nebylo vše. Kvůli červeným kartám se totiž nastavovalo šest minut a doslova v posledních sekundách Palermo přišlo o celý svůj náskok. Bogdani s Parolem připravili palebnou pozici pro Giaccheriniho a ten vyrovnal.

Domácí vyrovnání neunesli, fanoušci pískali a hráči vyběhli z lavičky a stěžovali si a nadávali. Problémy pak ještě pokračovaly i v tunelu, ale k ničemu vážnému pravděpodobně nedošlo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - US Lecce 1:2

10.04.2011 15:00

Góly: 69. Massimo Maccarone - 39. David Di Michele, 66. Ruben Olivera

Sampdoria se ne a ne vyhrabat z výsledkové krize a po domácí porážce s Lecce se znovu výrazně přiblížila sestupu. Nyní jí od Serie B dělí jeden jediný bod. Lecce rozhodlo o vítězství na konci prvního poločasu a na začátku toho druhého, Sampdoria sice snížila, ale vyloučení Manniniho definitivně rozhodlo.

Hned zkraje utkání došlo k několika zajímavým okamžikům, po faulu na Pozziho se měla kopat penalta, stejně jako na druhé straně po ruce Olivery. Pak už se začal hrát fotbal, Zieglerův přímý kop si cestu do branky nenašel a Mesbaha vychytal v šanci pozorný Gianluca Curci. O chvíli později byl v dobré šanci Maccarone, ovšem skóre se ještě neměnilo. To se poprvé stalo ve 39. minutě, Palombo nedokázal odvrátit rohový kop hostí a Di Michele to ztrestal - 0:1. Kdo si myslel, že Lecce bude vedení bránit za každou cenu, ten se zmýlil.

Sampdoria pochopitelně přidala plyn a Lecce muselo několikrát děkovat skvělému Rosatimu. V prvním případě zlikvidoval nepříjemnou střelu Gubertiho, ve druhém zase vychytal kanonýra Maccaroneho. V 66. minutě výrazně hostům přiblížil záchranu Ruben Olivera, který se prosadil po klasickém protiútoku do otevřené obrany domácích - 0:2.

Svěřenci trenéra Cavasina na druhý gól bleskurychle odpověděli a stále byli ve hře o body. Střídající Macheda s šancí ještě neuspěl, ale tomu nemuselo vadit, neboť ho střelecky zaskočil parťák Massimo Maccarone - 1:2. Akcie Sampdorie ale zase rázem klesly, neboť druhou žlutou kartu uviděl Mannini a musel předčasně do sprch. Janovští se snažili, ale stadion Luigi Ferraris jakoby byl zakletý. V závěru mohlo Lecce výsledek definitivně potvrdit, jenže dobrým zásahem se prezentoval Curci. Lecce nakonec vítězství nepustil a dostalo se v tabulce právě před svého dnešního soupeře.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SSC Neapol 0:2

10.04.2011 15:00

Góly: 30. Giuseppe Mascara, 45. Marek Hamšík (pen.)

Neapol zvládna nepříjemný duel v Bologně a minimálně do večera se připojila k AC Milán na čele tabulky. Vítězství pro Partenopei zajistili Mascara a z penalty přesně mířící Hamšík. Hosté si dokázali poradit i bez nejlepšího střelce Cavaniho, který stál kvůli kartám.

Na Stadio Dall'Ara přicestovalo přes 15 tisíc fanoušků Neapole, a tak se mohli hosté cítit v Bologně skoro jako doma. Také že Azzurri začali útočením a po několika sražených střelách chtěl penaltu po kontaktu s Buscém Dossena, ale nebyl vyslyšen. Skóre se otevřelo po půlhodině hry. Lavezzi svou patičkou překvapil brankáře Viviana, jenž míč poslal pouze k Mascarovi a ten jednoduše zakončil. Na domácí obranu pak Neapol vyzrála ještě těsně před přestávkou. Hamšík šel s Lavezzim sám na branku, svému argentinskému spoluhráči před gólmanem přihrál a Viviano ve snaze Lavezziho zastavit fauloval, dostal žlutou kartu a kopala se penalta. Tu proměnil Hamšík a do kabin se šlo za stavu 0:2.

Kouč Bologně Malesani se nechtěl vzdát a poslal na hřiště do druhé půle dalšího útočníka Meggioriniho, na což reagoval protějšek Mazzarri stažením Maggia do čtyřčlenné obrany. Morgan De Sanctis se pořádně dostal do akce až při střele Di Vaia, ale neměl větší problém. Skórovat mohl domácí kapitán až v 55. minutě, kdy dokonce De Sanctise obešel, ale pak poslal míč do boční sítě. Di Vaio mohl do třetice skórovat v závěru duelu, ale dnes mu to netypicky nemířilo, a tak zápas skončil 0:2.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Parma FC 2:0

10.04.2011 15:00

Góly: 23. Hernanes, 77. Sergio Floccari

Ani příchod nového trenéra Franca Colomby neznamenal přísun tří bodů a Parma tentokráte prohrála na půdě Lazia. Biancocelesti se naopak vrátili do první čtyřky, když dokonale využili sobotního zaváhání Udinese. Pohodlné vítězství 2:0 zařídili Hernanes a Floccari.

Diváci na Olympijském stadionu v Římě čekali na první branku zhruba 23 minut, pak totiž pěkně zakombinovali Brocchi se Zaratem a společně připravili první branku pro Brazilce Hernanese - 1:0. Záhy mohlo být srovnáno, nebýt skvělého zákroku Fernanda Muslery proti Giovincovi. Uruguayský brankář ve službách Lazia si poradil i s následnou střelou Ledesmy. Parma vystrkovala růžky a před koncem poločasu spálila další velkou příležitost. S Angelovou střílenou přihrávkou měl Muslera jisté problémy, ale situace nakonec pro Lazio dopadla dobře.

Po změně stran došlo ke kontaktu mezi Gobbim a Zaratem, domácí se po něm dožadovali odpískání pokutového kopu, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá, po pravdě řečeno po právu. Parma se snažila něco vymyslet, ale Lazio jí do dalších příležitostí nepouštělo. V 77. minutě navíc rozhodl o osudu utkání střídající Sergio Floccari, když se vyhnul ofsajdové pasti a překonal Miranteho - 2:0.

Gialloblu sice zkoušeli ještě s výsledkem něco provést, ale proti byl Muslera, jenž podobně jako v prvním poločase zlikvidoval dobrý pokus Giovinca i zakončení Božinova. Lazio vyhrálo 2:0 a vrátilo se do první čtyřky.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Janov CFC 3:2

10.04.2011 12:30

Góly: 50. Simone Pepe, 63. Alessandro Matri, 83. Luca Toni - 7. Leonardo Bonucci (vl.), 57. Antonio Floro Flores

O nějakém krásném fotbalu dnes v Turíně rozhodně nemůže být řeč, ale přesto si diváci na Olympijském stadionu mohli po obědě dopřávat gólové hody. Juventus nakonec vyválčil vítězství 3:2 a ačkoliv Janov dvakrát vedl, tak nutno říct, že si body jen stěží zasloužil. Ideální to ale nebylo ani od Staré Dámy.

Během celého víkendu se spekulovalo, jestli v základní sestavě Grifů naskočí Rodrigo Palacio, či nikoliv, až nakonec zůstal jen na lavičce. Nicméně v útoku v prvních minutách zas tolik nechyběl, protože už v sedmé minutě domácí příznivce šokovala vedoucí branka Janova. Antonelliho centr si totiž do vlastní sítě za bezmocného Storariho srazil Leonardo Bonucci a Grifové vedli 0:1.

Bianconeri se z prvního nečekaného úderu dlouho vzpamatovávali a až do 40. minuty bude v análech zápasu hluché místo. Pak přišla doposud největší šance Juventusu. Bonucci mohl napravit své předchozí zaváhání, jenže proti jeho hlavičce výborně zasáhl Eduardo. Ještě do přestávky stihl rovněž hlavou zakončit Pepe, ale trefil jen boční síť. Domácí tlak postupně stupňovali, ale nakonec udeřili až po změně stran.

Nejprve ještě Pepeho ránu vytáhl nad břevno Eduardo, ale po dalším centru do pokutového území a hlavičce Pepeho, který míč poslal do kštice Rossiho a od něj se míč odrazil do vlastní sítě, bylo vyrovnáno. Na vlastní góly to tedy bylo nerozhodně. Mnohem zábavnější druhá půle nedávala fanouškovi chvilku klidu. Juventus ucítil po vyrovnání šanci a jen dnes skvěle chytající Eduardo držel Janov ve hře, neuspěl proti němu ani Krasič.

Pak opět Starou Dámu zmrazil gól soupeře, v 56. minutě poslal skvělou přihrávku na Flora Florese Antonelli a janovský útočník přesným zakončením vrátil hostům vedení. Nicméně radost netrvala dlouho. Na hřiště totiž vyběhl Luca Toni, jenž v Janově ještě na podzim působil, a hned svým prvním dotykem s míčem vytvořil gólovou asistenci Matrimu, jenž v 63. minutě srovnal na 2:2.

Do konce zbývala půlhodina a čekalo se, kolik gólů v Turíně ještě padne. Nakonec otěže zápasu pevně do svých rukou chopili domácí borci a v závěru vyvinuli velký tlak. Gól však stále nepřicházel. Na zadní tyči mohl doklepnout míč do brány Toni, ale nedosáhl na něj. Vzápětí měl obrovskou příležitost Pepe, ale Eduardo dalším dobrým zákrokem vyrazil míč těsně vedle levé tyče. Nakonec to ale Grifové neustáli, v 83. minutě trestuhodně neubránili Toniho a ten svým druhým gólem v černobílém dresu zajistil Juventusu vedení.

Říct tři body by bylo ještě trochu předčasné, protože minutu před vypršením základní hrací doby nechala domácí obrana ve vápně úplně volného Flora Florese, ale ten z voleje nakonec minul, a tak si mohl Juventus oddechnout. Definitivu třem bodům mohl dát v poslední minutě nastavení Toni, ale ani on nedal, a tak zápas skončil 3:2. Juventus poprvé v letošní sezóně ukořistil třetí výhru v řadě.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 1:2

09.04.2011 20:45

Góly: 88. Antonio Di Natale - 59. Francesco Totti (pen.), 90. Francesco Totti

Udinese bylo ještě donedávna na jaře zcela suverénní, jenže v posledních dvou zápasech se dosud dobře promazaný stroj zadrhl a Bianconeri nezískali ani bod. Nejprve překvapivě podlehli Lecce a dnes nestačili v důležitém duelu na AS Řím, jenž si domů veze tři body za výhru 1:2, ačkoliv to do posledních minut vypadalo na remízu. Udinese může přijít v neděli o čtvrté místo.

Domácí museli nastoupit bez Alexise Sancheze, jenž se při rozcvičce zranil a i to mělo vliv. Naštěstí se ze zdravotních problémů oklepala alespoň druhá hvězda Di Natale. V útoku hostů se představili Vučinič s Tottim.

Po úvodních šancích na obou stranách a strkanici mezi Cassettim a Di Natalem to však nevypadalo dobře ani s domácím kapitánem, jenž po necelé půlhodině hry signalizoval směrem k lavičce, že bojuje s bolestí. Nakonec to ale ustál a pokračoval. Doniho pak prověřil tvrdou ranou Abdi a římský gólman potřeboval dva zákroky. Udinese mělo po Tottiho trestném kopu štěstí, že si nedalo vlastní gól, Handanovič tečovaný míč vlastním obráncem skvěle lapil. AS Řím kontroloval míč a v první polovině dokázal soupeře na jeho vlastní půdě pořádně uzamknout.

Po změně stran měli sice první příležitost Bianconeri, ale Islova střela olízla brankovou konstrukci a pak se v 57. minutě otevíralo skóre. Jenže v neprospěch domácích. Pinzi ve vápně fauloval Pizarra a sudí Damato odpískal penaltu. "Desítku" sebevědomě proměnil Totti a svým 202. gólem v Serii A poslal Římany do vedení.

Udinese se pak málem úplně potopilo, když relativně snadný trestný kop nezachytil Handanovič a na brankové čáře pak musel akrobaticky likvidovat Juanovu hlavičku Domizzi. Hra se ale přesunula i na druhou stranu, kde Doni nejprve vyrazil tvrdou ránu Isly a vzápětí zariskoval a vyběhl proti Cuadradovi. Byl ovšem úspěšný.

Hosté vedení relativně kontrolovali, jenže nakonec tři minuty před koncem neuhlídali Di Nataleho, kterému asistoval Corradi a domácí kapitán vyrovnal na 1:1. Zápas ale ještě nekončil. Velké vzrušení přineslo nastavení. Nejprve byl Tottiho trestný kop odvrácen a Udinese šlo do rychlého brejku. Asamoah dal dokonce branku, jenže míč do sítě dopravil paží, ačkoliv ho v šestnáctce držel Perrotta. Hlavní arbitr nicméně zapískal ve prospěch hostů a to nakonec rozhodlo. AS totiž ještě v poslední minutě zmobilizovalo všechny síly a po přihrávce Riiseho skutečně v poslední vteřině hry rozhodl o výhře Vlků Totti.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Chievo Verona 2:0

09.04.2011 18:00

Góly: 66. Esteban Cambiasso, 84. Maicon

Opět to nebyla žádná hitparáda, ale to nejdůležitější Inter proti Chievu splnil, získal tři body. Vítězství svými góly zařídili Cambiasso a Maicon a Nerazzurri tak vytvořili tlak na Neapol a AC Milán, kteří budou chtít určitě rovněž vyhrát.

Inter potřeboval po dvou posledních zničujících prohrách výhru jako sůl, ale Chieva se mohl po právu obávat. Na podzim s ním totiž prohrál a minulou sezónu vyhrál po velké přestřelce 4:3.

První šanci připravil ve 14. minutě zápasu Yuto Nagatomo, jenž nastoupil na levém kraji obrany, a také po levé straně utekl, ale Eto'o pod tlakem před bránou míč netrefil. Vzápětí už se málem radoval Pazzini, když ho vyslal do šance Maicon, ale domácího útočníka nakonec zastavila branková konstrukce. Za ošklivý zákrok na Eto'a si odnesl žlutou kartu Sardo, Bogliacina pak likvidoval Julio César.

Moscardelli ve středu hřiště připravil o míč Ranocchiu a Gialloblu pak měli sérii několika rohových kopů, což vyústilo v zakončení Sarda a zákrok Césara. Na druhé straně dobře pálil Eto'o, ale také jeho pokus zastavilo břevno. Také domácím fanouškům ale zamrazilo, Pellissier minul terč o pár centimetrů. Ještě před přestávkou pálil po rohu do boční sítě Maicon.

Inter postrádal v ofenzivní fázi myšlenku, a tak Leonardo na druhou půli vyslal místo Stankoviče do boje Sneijdera, jenž nenastoupil v základu kvůli menšímu problému s lýtkem. V úvodu druhého dějství to dvakrát zkoušel Pellissier, ale ani jednou neuspěl a stejně si vedl i na druhé straně Pazzini, k němuž se centr Nagatoma ani nedostal.

Bezbrankový stav skvělým zákrokem proti Mandelliho střele udržel Julio César a ještě větší příležitost mělo Chievo v 61. minutě. Jenže Constant nedokázal využít zaváhání Lúcia s Maiconem po pasu Thereaua a v zakončení zklamal. Inter tak přečkal několik horkých chvil a v 65. minutě konečně udeřil. Hosté nedokázali pořádně odvrátit trestný kop z levé strany, před bránu ho vrátil Maicon a Esteban Cambiasso prostřelil vše, co mu stálo v cestě a s pomocí teče překonal Sorrentina.

Čtvrthodiny před koncem špatně došlápl Lúcio a mezitím, co mu lékaři ošetřovali kotník, měl velkou příležitost Pellissier, ale po Jokičově asistenci přestřelil. Střídající Diego Milito pak šel na druhé straně sám, ale Sorrentina svojí slabou střelou nemohl překonat. Hra se opět přenesla před bránu Interu, Uribe se obtočil kolem Ranocchii a trefil boční síť. Tři body nakonec pro Nerazzurri pojistil Maicon. Šest minut před vypršením základní hrací doby si z pravé strany naběhl do vápna a přes Sneijdera s Militem se k němu míč opět dostal a brazilský pravý bek z otočky vstřelil svůj první gól v sezóně a zároveň mohl slavit výhru svého týmu v poměru 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán32208456:2368
2.SSC Neapol32205752:3065
3.Inter Milán32196758:3563
4.SS Lazio32176941:2957
5.Udinese Calcio321751057:3456
6.AS Řím32158949:4453
7.Juventus FC32149950:4051
8.Città di Palermo321351447:5244
9.Cagliari Calcio321271338:3743
10.ACF Fiorentina3210121038:3542
11.Bologna FC3211101134:4240
12.Janov CFC321091331:3739
13.Chievo Verona328121230:3436
14.Calcio Catania32991430:4136
15.US Lecce32971635:5334
16.UC Sampdoria327111426:3632
17.Parma FC327111430:4532
18.AC Cesena327101529:4531
19.Brescia Calcio32791628:4030
20.AS Bari32491920:4721
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (392)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele