32. kolo
10.04.2011 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Bari - Calcio Catania 1:1

Bari sice před týdnem vyhrálo na Parmě, ale k čemu to bylo dobré, když doma opět nebylo schopno zvítězit. Poslední tým soutěže jenom remizoval 1:1 s Catanií, nicméně stále existuje jistá šance na záchranu, byť je hodně malá.

Vše přitom začalo pro svěřence trenéra Muttiho velmi dobře. Ve 33. minutě hostující obrana úplně selhala při bránění rohového kopu a úplně osamocený Alessandro Gazzi neměl problém vstřelit úvodní branku zápasu - 1:0. Domácí tým pak přestal hrát a šance si vytvářela Catania a před odchodem do šaten po zásluze srovnala na 1:1. Maxi Lopez prošel přes dva obránce a pak potupil i brankáře Gilleta.

Po změně stran mohl vrátit vedení na stranu domácích Gergely Rudolf, ale bohužel pro Bari orazítkoval jeho volný přímý kop jen brankovou konstrukci! Pakliže se domácím podařilo trefit prostor mezi třemi tyčemi, zaúřadoval Andujar. Platilo to zejména po střele Emmanuela Rivase. Zahanbit se nenechal ani Gillet, který zneškodnil jak Maxi Lopeze, tak Bergessia. Utkání, ač jisté šance ještě byly, nakonec dospělo do remízového konce.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele