Serie A - souhrn 32. kola

09.04.2011, 19:58, aktualizováno 10.04.2011, 22:45
Komentáře a souhrny
Juventus urval vítězství proti Janovu a drží se římského AS, které včera vyhrálo v Udinese. AC Milán vyhrál ve Fiorentině, Neapol veze všechny body z Bologně a stále zůstává o dva body před Interem, který si včera poradil s Chievem. Body se dělily v Bari, Cagliari a nakonec také v Palermu, kde v nastavení zabojovala Cesena. Lazio zdolalo Parmu a Lecce uspělo na hřišti Sampdorie...

ACF Fiorentina - AC Milán 1:2

10.04.2011 20:45

Góly: 79. Juan Vargas - 8. Clarence Seedorf, 41. Alexandre Pato

AC Milán potvrdil svojí suverenitu a ze hřiště Fiorentiny si odváží plný počet bodů za vítězství 1:2. Hosté vedli v průběhu utkání o dvě branky, ale Fiorentina dokázala snížit a v závěru navíc hrála přesilovku, kterou však nezužitkovala. Červenou kartu uviděl Zlatan Ibrahimovič.

Úvod utkání nabídl několik zajímavých příležitostí, Seedorf pálil jen do Boruce a toté platilo na druhé straně o Santanovi. Milánští se dostali do vedení po pár minutách hry, Seedorf zužitkoval přesnou přihrávku na hraně ofsajdu a v klidu poslal míč do sítě - 1:0 pro AC Milán. Viola mohla brzy srovnat ale Abbiati předvedl skvělý zákrok. Rossoneri do poločasu své vedení navýšili, při krásné akci nahrával do tutovky Boateng Patovi a mladý Brazilec se nemýlil - 0:2 pro AC Milán. Stejný výsledkem i první pětačtyřicetiminutovka skončila.

Diváci si přišli na své i ve druhém poločase, zpočátku Milán hru kontroloval a Violu do větší příležitosti nepouštěl. Navíc měl i svoje šance a nebyly malé! Ibrahimovič se řítil sám na Boruce a minul branku, za chvíli byl vytáhlý Švéd znovu v akci, ale ani tentokrát nebyl přesný, v pádu lehce minul. Fiorentině se nakonec podařilo vstřelit kontaktní branku, ještě než se tak stalo byl v pokutovém území faulován Comotto, jenže sudí viděl úmyslné filmování a domácího borce ocenil žlutou kartou. Pak už přišla zmiňovaná branka, rána Montoliva se ještě neujala, kdežto dorážka Vargase ano - 1:2.

A to nebylo všechno, v závěru uviděl zbytečně červenou kartu Ibrahimovič a poslední minuty dohrávali Rossoneri o deseti mužích. Viola ale krátkou přesilovku využít nedokázala a doma s Milánem opět prohrála.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Brescia Calcio 1:1

10.04.2011 15:00

Góly: 22. Andrea Cossu - 61. Andrea Caracciolo

Brescia si veze z Cagliari poměrně cenný bod, ačkoliv ideálnější by byly určitě všechny tři. Jeden bod totiž Rondinelle nadále nechává na předposledním místě tabulky. Na gól Cossua z první půle za hosty odpovídal Caracciolo.

Obě mužstva nastupovala v dobré náladě, protože své poslední zápasy vyhrála. Dnes k tomu lépe nakročilo Cagliari, které udeřilo vlastně hned z první větší šance. Astori z vlastní poloviny hřiště poslal dlouhý pas až do šestnáctky, kde si hned z prvního dotyku skvěle obhodil brankáře Arcariho Cossu a střelou do prázdné brány otevřel skóre.

Do té doby se sice více snažila Brescia, ale po vstřeleném gólu už převzali kontrolu domácí. Rondinelle proto na hřiště už po půlhodině vyslali tvořivého Diamantiho. Ještě do poločasu však mohli podruhé inkasovat. Astori našel úplně volného Biondiniho, ale Arcari skvělým zákrokem zasáhl.

Po neproměněných příležitostech Cossua a Edera udeřil v 61. minutě Caracciolo, který poslal do brány hlavou Diamantiho centr z trestného kopu. V závěru to byl opět Caracciolo, jenž mohl rozhodnout, ale jednu svojí šanci nedal. Nejprve olízl hlavou brankovou konstrukci, pak ho zastavil Agostini a do třetice sice obešel gólmana Agazziho, jenže pak napálil míč do boční sítě. V nastaveném čase se hosté hodně hněvali na sudího Bergonziho, který udělil Ederovi žlutou kartu za filmování, jenže to byla pro útočníka už druhá, a tak následovala červená. Protestoval také kouč Iachini a byl vykázán.

Více informací k zápasu

AS Bari - Calcio Catania 1:1

10.04.2011 15:00

Góly: 33. Alessandro Gazzi - 44. Maxi López

Bari sice před týdnem vyhrálo na Parmě, ale k čemu to bylo dobré, když doma opět nebylo schopno zvítězit. Poslední tým soutěže jenom remizoval 1:1 s Catanií, nicméně stále existuje jistá šance na záchranu, byť je hodně malá.

Vše přitom začalo pro svěřence trenéra Muttiho velmi dobře. Ve 33. minutě hostující obrana úplně selhala při bránění rohového kopu a úplně osamocený Alessandro Gazzi neměl problém vstřelit úvodní branku zápasu - 1:0. Domácí tým pak přestal hrát a šance si vytvářela Catania a před odchodem do šaten po zásluze srovnala na 1:1. Maxi Lopez prošel přes dva obránce a pak potupil i brankáře Gilleta.

Po změně stran mohl vrátit vedení na stranu domácích Gergely Rudolf, ale bohužel pro Bari orazítkoval jeho volný přímý kop jen brankovou konstrukci! Pakliže se domácím podařilo trefit prostor mezi třemi tyčemi, zaúřadoval Andujar. Platilo to zejména po střele Emmanuela Rivase. Zahanbit se nenechal ani Gillet, který zneškodnil jak Maxi Lopeze, tak Bergessia. Utkání, ač jisté šance ještě byly, nakonec dospělo do remízového konce.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - AC Cesena 2:2

10.04.2011 15:00

Góly: 5. Jasmin Kurtić, 36. Mauricio Pinilla - 90+2. Marco Parolo, 90+6. Emanuele Giaccherini

Delio Rossi se dnes už radoval, že se mu jeho "druhý" debut po překvapivém návratu na lavičku Palerma vyvedl a je pravdou, že k tomu měl důvod. Jeho svěřenci vedli ještě v 90. minutě 2:0, jenže pak totálně vybouchli a od Ceseny, která dohrávala v desíti, dvakrát inkasovali a nakonec získali jen bod. Rossi by se tak nyní dost možná měl bát o svojí pozici, temperamentní prezident Zamparini totiž tohle nemusí ustát.

Rossi se na lavičku vrátil po 35 dnech, když se ze Stadio Barbera bleskurychle pakoval Serse Cosmi a fanoušci ho přivítali potleskem ve stoje. Palermo potřebovalo vyhrát, protože šest ze sedmi posledních zápasů prohrálo a sebevědomí bylo hodně nízko. Oproti tomu Cesena, která bojuje o udržení, za posledních šest zápasů vyšla naprázdno jen jednou.

Palermo ovšem začalo velice dobře a už v páté minutě vedlo. Balzaretti posunul na Liveraniho, jenž se po dlouhých měsících konečně objevil na hřišti, a ten poslal míč na mladíka Kurtiče, který ve skluzu vstřelil svůj první gól v Serii A. Pro Cesenu to bylo ještě horší, když nemohl pokračovat Felipe a naskočit musel Pellegrino. Srovnat mohl na druhé straně Malonga, když šel po dlouhém pasu sám na brankáře, jenže branku při zakončení minul. Rosanero znovu hrozili až několik minut před přestávkou. Pinillovu hlavičku sice ještě po Cassaniho centru Antonioli vytáhl na roh, ale po něm už kapituloval. Balzaretti asistoval Pinillovi a ten zvýšil vedení Palerma na 2:0.

Ve druhém dějství musel Sirigu likvidovat po akci Jimeneze střílejícího Giaccheriniho. Pak šla Cesena do desíti. Steve Von Bergen se musel po červené kartě poroučet ze hřiště za ošklivý zákrok na Pinillu a kartónek stejné barvy viděl i na lavičce sedící Sammarco, jenž vehementně protestoval. Nicméně to Cavallucci Marini nezastavilo, naopak ještě ve druhé minutě nastavení zápas zdramatizovali, když snižoval přesnou ranou Parolo. A to nebylo vše. Kvůli červeným kartám se totiž nastavovalo šest minut a doslova v posledních sekundách Palermo přišlo o celý svůj náskok. Bogdani s Parolem připravili palebnou pozici pro Giaccheriniho a ten vyrovnal.

Domácí vyrovnání neunesli, fanoušci pískali a hráči vyběhli z lavičky a stěžovali si a nadávali. Problémy pak ještě pokračovaly i v tunelu, ale k ničemu vážnému pravděpodobně nedošlo.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - US Lecce 1:2

10.04.2011 15:00

Góly: 69. Massimo Maccarone - 39. David Di Michele, 66. Ruben Olivera

Sampdoria se ne a ne vyhrabat z výsledkové krize a po domácí porážce s Lecce se znovu výrazně přiblížila sestupu. Nyní jí od Serie B dělí jeden jediný bod. Lecce rozhodlo o vítězství na konci prvního poločasu a na začátku toho druhého, Sampdoria sice snížila, ale vyloučení Manniniho definitivně rozhodlo.

Hned zkraje utkání došlo k několika zajímavým okamžikům, po faulu na Pozziho se měla kopat penalta, stejně jako na druhé straně po ruce Olivery. Pak už se začal hrát fotbal, Zieglerův přímý kop si cestu do branky nenašel a Mesbaha vychytal v šanci pozorný Gianluca Curci. O chvíli později byl v dobré šanci Maccarone, ovšem skóre se ještě neměnilo. To se poprvé stalo ve 39. minutě, Palombo nedokázal odvrátit rohový kop hostí a Di Michele to ztrestal - 0:1. Kdo si myslel, že Lecce bude vedení bránit za každou cenu, ten se zmýlil.

Sampdoria pochopitelně přidala plyn a Lecce muselo několikrát děkovat skvělému Rosatimu. V prvním případě zlikvidoval nepříjemnou střelu Gubertiho, ve druhém zase vychytal kanonýra Maccaroneho. V 66. minutě výrazně hostům přiblížil záchranu Ruben Olivera, který se prosadil po klasickém protiútoku do otevřené obrany domácích - 0:2.

Svěřenci trenéra Cavasina na druhý gól bleskurychle odpověděli a stále byli ve hře o body. Střídající Macheda s šancí ještě neuspěl, ale tomu nemuselo vadit, neboť ho střelecky zaskočil parťák Massimo Maccarone - 1:2. Akcie Sampdorie ale zase rázem klesly, neboť druhou žlutou kartu uviděl Mannini a musel předčasně do sprch. Janovští se snažili, ale stadion Luigi Ferraris jakoby byl zakletý. V závěru mohlo Lecce výsledek definitivně potvrdit, jenže dobrým zásahem se prezentoval Curci. Lecce nakonec vítězství nepustil a dostalo se v tabulce právě před svého dnešního soupeře.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SSC Neapol 0:2

10.04.2011 15:00

Góly: 30. Giuseppe Mascara, 45. Marek Hamšík (pen.)

Neapol zvládna nepříjemný duel v Bologně a minimálně do večera se připojila k AC Milán na čele tabulky. Vítězství pro Partenopei zajistili Mascara a z penalty přesně mířící Hamšík. Hosté si dokázali poradit i bez nejlepšího střelce Cavaniho, který stál kvůli kartám.

Na Stadio Dall'Ara přicestovalo přes 15 tisíc fanoušků Neapole, a tak se mohli hosté cítit v Bologně skoro jako doma. Také že Azzurri začali útočením a po několika sražených střelách chtěl penaltu po kontaktu s Buscém Dossena, ale nebyl vyslyšen. Skóre se otevřelo po půlhodině hry. Lavezzi svou patičkou překvapil brankáře Viviana, jenž míč poslal pouze k Mascarovi a ten jednoduše zakončil. Na domácí obranu pak Neapol vyzrála ještě těsně před přestávkou. Hamšík šel s Lavezzim sám na branku, svému argentinskému spoluhráči před gólmanem přihrál a Viviano ve snaze Lavezziho zastavit fauloval, dostal žlutou kartu a kopala se penalta. Tu proměnil Hamšík a do kabin se šlo za stavu 0:2.

Kouč Bologně Malesani se nechtěl vzdát a poslal na hřiště do druhé půle dalšího útočníka Meggioriniho, na což reagoval protějšek Mazzarri stažením Maggia do čtyřčlenné obrany. Morgan De Sanctis se pořádně dostal do akce až při střele Di Vaia, ale neměl větší problém. Skórovat mohl domácí kapitán až v 55. minutě, kdy dokonce De Sanctise obešel, ale pak poslal míč do boční sítě. Di Vaio mohl do třetice skórovat v závěru duelu, ale dnes mu to netypicky nemířilo, a tak zápas skončil 0:2.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Parma FC 2:0

10.04.2011 15:00

Góly: 23. Hernanes, 77. Sergio Floccari

Ani příchod nového trenéra Franca Colomby neznamenal přísun tří bodů a Parma tentokráte prohrála na půdě Lazia. Biancocelesti se naopak vrátili do první čtyřky, když dokonale využili sobotního zaváhání Udinese. Pohodlné vítězství 2:0 zařídili Hernanes a Floccari.

Diváci na Olympijském stadionu v Římě čekali na první branku zhruba 23 minut, pak totiž pěkně zakombinovali Brocchi se Zaratem a společně připravili první branku pro Brazilce Hernanese - 1:0. Záhy mohlo být srovnáno, nebýt skvělého zákroku Fernanda Muslery proti Giovincovi. Uruguayský brankář ve službách Lazia si poradil i s následnou střelou Ledesmy. Parma vystrkovala růžky a před koncem poločasu spálila další velkou příležitost. S Angelovou střílenou přihrávkou měl Muslera jisté problémy, ale situace nakonec pro Lazio dopadla dobře.

Po změně stran došlo ke kontaktu mezi Gobbim a Zaratem, domácí se po něm dožadovali odpískání pokutového kopu, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá, po pravdě řečeno po právu. Parma se snažila něco vymyslet, ale Lazio jí do dalších příležitostí nepouštělo. V 77. minutě navíc rozhodl o osudu utkání střídající Sergio Floccari, když se vyhnul ofsajdové pasti a překonal Miranteho - 2:0.

Gialloblu sice zkoušeli ještě s výsledkem něco provést, ale proti byl Muslera, jenž podobně jako v prvním poločase zlikvidoval dobrý pokus Giovinca i zakončení Božinova. Lazio vyhrálo 2:0 a vrátilo se do první čtyřky.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Janov CFC 3:2

10.04.2011 12:30

Góly: 50. Simone Pepe, 63. Alessandro Matri, 83. Luca Toni - 7. Leonardo Bonucci (vl.), 57. Antonio Floro Flores

O nějakém krásném fotbalu dnes v Turíně rozhodně nemůže být řeč, ale přesto si diváci na Olympijském stadionu mohli po obědě dopřávat gólové hody. Juventus nakonec vyválčil vítězství 3:2 a ačkoliv Janov dvakrát vedl, tak nutno říct, že si body jen stěží zasloužil. Ideální to ale nebylo ani od Staré Dámy.

Během celého víkendu se spekulovalo, jestli v základní sestavě Grifů naskočí Rodrigo Palacio, či nikoliv, až nakonec zůstal jen na lavičce. Nicméně v útoku v prvních minutách zas tolik nechyběl, protože už v sedmé minutě domácí příznivce šokovala vedoucí branka Janova. Antonelliho centr si totiž do vlastní sítě za bezmocného Storariho srazil Leonardo Bonucci a Grifové vedli 0:1.

Bianconeri se z prvního nečekaného úderu dlouho vzpamatovávali a až do 40. minuty bude v análech zápasu hluché místo. Pak přišla doposud největší šance Juventusu. Bonucci mohl napravit své předchozí zaváhání, jenže proti jeho hlavičce výborně zasáhl Eduardo. Ještě do přestávky stihl rovněž hlavou zakončit Pepe, ale trefil jen boční síť. Domácí tlak postupně stupňovali, ale nakonec udeřili až po změně stran.

Nejprve ještě Pepeho ránu vytáhl nad břevno Eduardo, ale po dalším centru do pokutového území a hlavičce Pepeho, který míč poslal do kštice Rossiho a od něj se míč odrazil do vlastní sítě, bylo vyrovnáno. Na vlastní góly to tedy bylo nerozhodně. Mnohem zábavnější druhá půle nedávala fanouškovi chvilku klidu. Juventus ucítil po vyrovnání šanci a jen dnes skvěle chytající Eduardo držel Janov ve hře, neuspěl proti němu ani Krasič.

Pak opět Starou Dámu zmrazil gól soupeře, v 56. minutě poslal skvělou přihrávku na Flora Florese Antonelli a janovský útočník přesným zakončením vrátil hostům vedení. Nicméně radost netrvala dlouho. Na hřiště totiž vyběhl Luca Toni, jenž v Janově ještě na podzim působil, a hned svým prvním dotykem s míčem vytvořil gólovou asistenci Matrimu, jenž v 63. minutě srovnal na 2:2.

Do konce zbývala půlhodina a čekalo se, kolik gólů v Turíně ještě padne. Nakonec otěže zápasu pevně do svých rukou chopili domácí borci a v závěru vyvinuli velký tlak. Gól však stále nepřicházel. Na zadní tyči mohl doklepnout míč do brány Toni, ale nedosáhl na něj. Vzápětí měl obrovskou příležitost Pepe, ale Eduardo dalším dobrým zákrokem vyrazil míč těsně vedle levé tyče. Nakonec to ale Grifové neustáli, v 83. minutě trestuhodně neubránili Toniho a ten svým druhým gólem v černobílém dresu zajistil Juventusu vedení.

Říct tři body by bylo ještě trochu předčasné, protože minutu před vypršením základní hrací doby nechala domácí obrana ve vápně úplně volného Flora Florese, ale ten z voleje nakonec minul, a tak si mohl Juventus oddechnout. Definitivu třem bodům mohl dát v poslední minutě nastavení Toni, ale ani on nedal, a tak zápas skončil 3:2. Juventus poprvé v letošní sezóně ukořistil třetí výhru v řadě.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AS Řím 1:2

09.04.2011 20:45

Góly: 88. Antonio Di Natale - 59. Francesco Totti (pen.), 90. Francesco Totti

Udinese bylo ještě donedávna na jaře zcela suverénní, jenže v posledních dvou zápasech se dosud dobře promazaný stroj zadrhl a Bianconeri nezískali ani bod. Nejprve překvapivě podlehli Lecce a dnes nestačili v důležitém duelu na AS Řím, jenž si domů veze tři body za výhru 1:2, ačkoliv to do posledních minut vypadalo na remízu. Udinese může přijít v neděli o čtvrté místo.

Domácí museli nastoupit bez Alexise Sancheze, jenž se při rozcvičce zranil a i to mělo vliv. Naštěstí se ze zdravotních problémů oklepala alespoň druhá hvězda Di Natale. V útoku hostů se představili Vučinič s Tottim.

Po úvodních šancích na obou stranách a strkanici mezi Cassettim a Di Natalem to však nevypadalo dobře ani s domácím kapitánem, jenž po necelé půlhodině hry signalizoval směrem k lavičce, že bojuje s bolestí. Nakonec to ale ustál a pokračoval. Doniho pak prověřil tvrdou ranou Abdi a římský gólman potřeboval dva zákroky. Udinese mělo po Tottiho trestném kopu štěstí, že si nedalo vlastní gól, Handanovič tečovaný míč vlastním obráncem skvěle lapil. AS Řím kontroloval míč a v první polovině dokázal soupeře na jeho vlastní půdě pořádně uzamknout.

Po změně stran měli sice první příležitost Bianconeri, ale Islova střela olízla brankovou konstrukci a pak se v 57. minutě otevíralo skóre. Jenže v neprospěch domácích. Pinzi ve vápně fauloval Pizarra a sudí Damato odpískal penaltu. "Desítku" sebevědomě proměnil Totti a svým 202. gólem v Serii A poslal Římany do vedení.

Udinese se pak málem úplně potopilo, když relativně snadný trestný kop nezachytil Handanovič a na brankové čáře pak musel akrobaticky likvidovat Juanovu hlavičku Domizzi. Hra se ale přesunula i na druhou stranu, kde Doni nejprve vyrazil tvrdou ránu Isly a vzápětí zariskoval a vyběhl proti Cuadradovi. Byl ovšem úspěšný.

Hosté vedení relativně kontrolovali, jenže nakonec tři minuty před koncem neuhlídali Di Nataleho, kterému asistoval Corradi a domácí kapitán vyrovnal na 1:1. Zápas ale ještě nekončil. Velké vzrušení přineslo nastavení. Nejprve byl Tottiho trestný kop odvrácen a Udinese šlo do rychlého brejku. Asamoah dal dokonce branku, jenže míč do sítě dopravil paží, ačkoliv ho v šestnáctce držel Perrotta. Hlavní arbitr nicméně zapískal ve prospěch hostů a to nakonec rozhodlo. AS totiž ještě v poslední minutě zmobilizovalo všechny síly a po přihrávce Riiseho skutečně v poslední vteřině hry rozhodl o výhře Vlků Totti.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Chievo Verona 2:0

09.04.2011 18:00

Góly: 66. Esteban Cambiasso, 84. Maicon

Opět to nebyla žádná hitparáda, ale to nejdůležitější Inter proti Chievu splnil, získal tři body. Vítězství svými góly zařídili Cambiasso a Maicon a Nerazzurri tak vytvořili tlak na Neapol a AC Milán, kteří budou chtít určitě rovněž vyhrát.

Inter potřeboval po dvou posledních zničujících prohrách výhru jako sůl, ale Chieva se mohl po právu obávat. Na podzim s ním totiž prohrál a minulou sezónu vyhrál po velké přestřelce 4:3.

První šanci připravil ve 14. minutě zápasu Yuto Nagatomo, jenž nastoupil na levém kraji obrany, a také po levé straně utekl, ale Eto'o pod tlakem před bránou míč netrefil. Vzápětí už se málem radoval Pazzini, když ho vyslal do šance Maicon, ale domácího útočníka nakonec zastavila branková konstrukce. Za ošklivý zákrok na Eto'a si odnesl žlutou kartu Sardo, Bogliacina pak likvidoval Julio César.

Moscardelli ve středu hřiště připravil o míč Ranocchiu a Gialloblu pak měli sérii několika rohových kopů, což vyústilo v zakončení Sarda a zákrok Césara. Na druhé straně dobře pálil Eto'o, ale také jeho pokus zastavilo břevno. Také domácím fanouškům ale zamrazilo, Pellissier minul terč o pár centimetrů. Ještě před přestávkou pálil po rohu do boční sítě Maicon.

Inter postrádal v ofenzivní fázi myšlenku, a tak Leonardo na druhou půli vyslal místo Stankoviče do boje Sneijdera, jenž nenastoupil v základu kvůli menšímu problému s lýtkem. V úvodu druhého dějství to dvakrát zkoušel Pellissier, ale ani jednou neuspěl a stejně si vedl i na druhé straně Pazzini, k němuž se centr Nagatoma ani nedostal.

Bezbrankový stav skvělým zákrokem proti Mandelliho střele udržel Julio César a ještě větší příležitost mělo Chievo v 61. minutě. Jenže Constant nedokázal využít zaváhání Lúcia s Maiconem po pasu Thereaua a v zakončení zklamal. Inter tak přečkal několik horkých chvil a v 65. minutě konečně udeřil. Hosté nedokázali pořádně odvrátit trestný kop z levé strany, před bránu ho vrátil Maicon a Esteban Cambiasso prostřelil vše, co mu stálo v cestě a s pomocí teče překonal Sorrentina.

Čtvrthodiny před koncem špatně došlápl Lúcio a mezitím, co mu lékaři ošetřovali kotník, měl velkou příležitost Pellissier, ale po Jokičově asistenci přestřelil. Střídající Diego Milito pak šel na druhé straně sám, ale Sorrentina svojí slabou střelou nemohl překonat. Hra se opět přenesla před bránu Interu, Uribe se obtočil kolem Ranocchii a trefil boční síť. Tři body nakonec pro Nerazzurri pojistil Maicon. Šest minut před vypršením základní hrací doby si z pravé strany naběhl do vápna a přes Sneijdera s Militem se k němu míč opět dostal a brazilský pravý bek z otočky vstřelil svůj první gól v sezóně a zároveň mohl slavit výhru svého týmu v poměru 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán32208456:2368
2.SSC Neapol32205752:3065
3.Inter Milán32196758:3563
4.SS Lazio32176941:2957
5.Udinese Calcio321751057:3456
6.AS Řím32158949:4453
7.Juventus FC32149950:4051
8.Città di Palermo321351447:5244
9.Cagliari Calcio321271338:3743
10.ACF Fiorentina3210121038:3542
11.Bologna FC3211101134:4240
12.Janov CFC321091331:3739
13.Chievo Verona328121230:3436
14.Calcio Catania32991430:4136
15.US Lecce32971635:5334
16.UC Sampdoria327111426:3632
17.Parma FC327111430:4532
18.AC Cesena327101529:4531
19.Brescia Calcio32791628:4030
20.AS Bari32491920:4721
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (392)

Přidat komentář
smazaný uživatel

INTER konečne tri body!!! GRANDE CAMBIASSO!!!! GRANDE MAICON!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ku..a už sa hralo?dpc aj s chlastom

Reagovat
smazaný uživatel

Pálenka je pre chlapa, mäso zožerie aj pes ;)

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

ja som bol na nitra košice zajadierkovať si za vychodniarov prehrali sice ale nevadi. Inter konečne! Som rad za to čisté konto a hlavne 3 body. Forza Ragpazzi!

Reagovat
smazaný uživatel

Ragazzi*:D

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Chievo....

Reagovat
smazaný uživatel

Udine sklamalo

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš AS překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

konešně nastoupil Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Alberto Aquilani

twl , dojdem na poslednych 12 minut , dostanu gol , dostanu druhy ktory z haluzou nebol uznany , aby to v poslednej akcii dotlacili do brany !!

Reagovat
smazaný uživatel

to měla být remíza sakra

Reagovat
aurelio

Vyzerá to, že Neapol to do LM uhrá síce je to tím plný nesympatických hráčov, ale dohromady im to ide sakramentsky dobre

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Francesco Totti AS

co k tomu říct? To se nedá ani komentovat nemám z toho pomalu ani radost...

rozhodčí nás k tomu dneska doslova dokopal

Reagovat
Jajinek

Pro Inter je výhra AS nejlepší možné řešení, děkujeme...

Reagovat
Francesco Totti AS

děkujeme nestačí....přines flašku!

Reagovat
Jajinek

no mě šlo hlavně o to, aby ste se s Udinese prali o LM až do konce a nemohli tak nic vypouštět ve vztahu k zápasu s AC...flaška bude, až porazíte je!

Reagovat
Francesco Totti AS

beru tě za slovo

Reagovat
Tsigi

klasickej Jajinek... kudy chodí, tudy rozdává flašky

Reagovat
Jajinek

Diego tě ještě umlčí...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre AS, Udinese sa pomaly od nás odliepa, ešteže posledné dva zápasy prehrali, lebo pri najhoršej možnej konštalácii by sme mohli skončiť až 5., čo by bola pozícia mimo LM. Takto sa aspoň istota LM potvrdzuje.

Reagovat
Francesco Totti AS

jinak Totti krásné góly (hlavně ta penalta)

Nejlepší naši hráči: De Rossi, Doni, Riise, Vučinič (jediní hráči kteří dneska trochu u toho fotbalu přemýšleli)

Nejhorší naši hráči: PIZARRO! BRIGHI! a ani Juan se mi moc nelíbíl...Totti taky ne ale ten si to vykompenzoval těmi góly

Reagovat
Al Capone

Francy

Reagovat
terry

Ty jo, já už jsem šel psát remízovej report a koukám, že Totti tam ještě jednohou fouknul.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci hroznej... udinese melo smulu...

Reagovat
smazaný uživatel

kde sa podela piacenza ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff, to byli zase nervy. Ten Totti je ale blázen, ten bude dávat goly i v 70ti Rozhodčí pomohl, co si budem nalhávat, ale Udinese mohlo klidně dohrávat v deseti kdyby chtěl. Něco ke konkrétním hráčům.

Doni dneska spolehlivej, Riise a Cassetti tradičně kvalitní výkon. Bohužel se stoperskou dvojicí moc spokojenej nejsem, Juanovi jakoby se vytratil ten klid a Burdisso taky nebyl vždycky nejjistější. De Rossi perfektní, dobře rozehrával, dobře bránil, to samý Davídek, ale od něj bych očekával trochu víc přesnejch přihrávek do běhu, nebo do zakončení a ty standartky...darmo mluvit. Rossiho sem se bál a nakonec celkem mile překvapil. Brighi tradičně běhal, bojoval.....a jako obvykle to nemělo nějakej účinek, ale i tu černou práci musí někdo dělat...

Mirko zklamal...pořádně sám nic nevymyslí, snad ani jednou netrefil bránu, kličky se mu nedařili...prostě špatně, všechno špatně. A Francesco...co k tomu říct, bojovnej výkon, i přesto že několikrát zbytečně ztratil, pral se o každej balon, vybojoval několik dobrejch standartek a rozhodl zápas, takže prostě man of the match FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

a zapoměl sem, že teď už máme docela lehkej los (až na AC) takže to čtvrtý místo ještě vypadá reálně

Reagovat
Francesco Totti AS

Udine má těď Neapol a my Palermo...při troše štěstí by to mohlo vyjít...ale nesmíme zapomínat na Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lazio má v rychlym sledu Inter, Juve a Udinese, takže nějaký body ztratí, Udinese má už zmiňovaný Lazio, Neapol a AC takže to budou taky ztráty (plus třeba ještě Fiorentinu venku) a my z těch silnějších Palermo a AC (plus ještě Sampdorii), takže pro nás je los příznivější (obrovský plus že hraje Lazio s Udinese, takže tam minimálně jeden ztratí), takže šance na LM je dost vysoká, a když uděláme 15 bodů z 18ti, tak v tý LM sme.

Reagovat
lnterista

snad ta ztrata nebude s AC

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

---Mirko se snaží ale v poslední době mu to nějak nejde...stejně jako Menez

Reagovat
smazaný uživatel

ale líbilo se mi, že když tam včera nebyl Menez, tak se na ten fotbal dalo i víc koukat, nikdo to zbytečně netahal, hrálo se z nohy na nohu a právě větší zapojení Mirka do hry mi tam chybělo, on se sice snažil, ale prakticky nic mu nevyšlo, podle mě se potřebuje trefit

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Slejdy

Juan bude chybet s Palermem,Snad ho Loria nahradi...jinak ani Rosi neni spatny..Totti

Reagovat
juveforever

Udine dochádza plyn. škoda sympatické mužstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál Sanchéz. Ale ukazuje to, že jestli jim odejde, tak si budou muset sehnat opravdu hodně dobrou náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn že Udine ztratilo je to Výzva pro Lazio. Dejte šanci Kozákovi! On nechá na hřišti všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem se podival na ten inkriminovanej okamzik kdyz Udine vsitilo branko fakt nevim co si o tom myslet hrac udine ve vzduchu urcite ho myslim Cassetti telem odtlacil a pak ten balon nevim jak putoval do branky.. zdalo se mi ze pres ruku skakajicho hrace Udine??? nebo to bylo od tela Cassettiho? videl to nekdo jak to bylo?kazdopadne za 3 body mam nesmirnou radost

Reagovat
frankiefcb

Ruka to byla jasná, ale jde o to jestli ho Cassetti nefauloval. Podle mě to byl hraniční zázkrok, kterých je v pokutovém územé mnoho. Naše penalta podle mě byla, byl tam kontakt. To podle mě zapískano dobře. Neviděl jsem celý zápas tudíž se enchci hádat jeslti rozhodčí AS tlačil nebo ne. Jinak Francesco borec. http://www.youtube.com/watch?v=LLfa3icqtcY tady jsou všechny momenty. P.S: Všimněte si, jak Vydrýsek před tím neuznaným golem zabojoval a vyhrál hlavičku

Reagovat
Yanek

Nepochopil sem Arctic Monkeys jako doprovod k fotbalovému highlightu...

Reagovat
Francesco Totti AS

těžko říct...na první pohled jsem myslel že je to gól, ale pak jsem viděl že ho neuznal a ulevilo se mi. Myslim že to byl Perrotta kdo ho ze zadu mírně postrčil...ale ve vápně je takových soubojů hodně a sudíme se to asi nechtělo pískat na konci zápasu. Ale penalta se mohla pískat jindy...když Burdisso v řecko-římském zápasu zbořil Caridda(?) tam bych se ani moc nedivil kdyby to pískl...ta naše penalta byla jasná ale David jí šel trochu naproti. Když viděl že obránce natahuje nohu tak toho využil a tomu pádu trochu přidal

Reagovat
Francesco Totti AS

tak teď jsem tu penaltu na Davida viděl ještě jednou a dost jsem mu ukřivdil - jasná penalta!

Sorry Dave

Reagovat
smazaný uživatel

casseti ho stáhnul rukou, v opakovačce bylo i vidět že má ruku kolem jeho krku a kdyby to neudělal tak to ten hráč dal v klidu hlavou, takhle to tam jasně šoupnul rukou, takže rozhodčí docela pomohl, ale jak sem říkal, hráči Udinese mohli bejt rádi že dohrávali v 11ti

Reagovat
Pinturicchio

No, to moc ale nechápu tu souvislost ... to ten neuznaný ( podle všeho asi regulérní, zápas jsem neviděl, gol ) omlouváš tím, že Udinese mělo mít někoho venku?

Reagovat
smazaný uživatel

neomlouvám, jen říkám že to byla taková kompenzace rozhodčího, kdyby v 70. minutě hrálo Udinese v deseti lidech, vůbec by se nemohli divit a do tý šance by se vůbec nedostali. Regulérní ten gol nebyl, do branky se dostal po jednoznačný ruce, ale zase plno rozhodčích by v tý situaci písklo penaltu...

Reagovat
k0udy

Co je s Alexisem Sanchézem?

Reagovat
smazaný uživatel

Problémy zdravotné.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem bohužel neviděl, ale ze záznamu, i co tak čtu, tak to vypadá, že Doni se pomalu ale jistě vrací do staré úspěšné koleje.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

ten Totti s tím palečkem v puse je fakt kouzelnej

Reagovat
k0udy

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Shit to AS s Udine nemohli radšej remizovať ? ....

Reagovat
homeles8

Reagovat
10

doslova jsme utrpěli vítězství, strašně důležitý 3 body nejlepší hráči pro mě dneska Marchisio a Toni, nelíbil se mi Aquilani a klasicky duo Bonucci-Motta

Reagovat
10

na Pepeho bych málem zapomněl, k jeho klasický bojovnosti přidal v tom druhým poločase i kvalitu ve finální fázi, podílel se na dvou gólech, jako 3. varianta na kraj by měl zůstat i pro příští sezonu

Reagovat
DelPiero137

ja by som pochvalil este Matriho.

Aqua sa ti nepacil? Mne sa zdalo ze na jeho pomery je az moc nazhaveny a bojuje. Vymyslel pekne prihravky a kolmice.

Ale vidno ked viacero hracov v jednom zapase zamaka, hned to vyzera inak.

Reagovat
10

Alberto se mi nelíbil, je to trošku paradoxní, vzhledem k tomu, že nahrál na dva góly, ale strašně chyboval v rozehrávce, ztratil až moc míčů...

Reagovat
DelPiero137

nemohol som sledovat kazdu minutu lebo som tu mal kamosa, tak som videl asi len jeho dobre momenty. ale bojovnost z jeho strany ma prekvapila.

par zapasov v tejto sezone mal takych ze to kazil jak Momo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak pepe zahral paradne

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio byl dneska výborný, moc se mi líbil, stejně jako Pepe, Luca jako žolík taky dobrý. Naopak Leo byl dneska pozičně mimo snad ještě víc než v Římě, přijde mi, že má dost špatný odhad na míč.

A pochválil bych taky Sorensena, ten se rval jak blázen a vypadá to, že dost trénuje rozehrávku a práci s míčem, v tom šel docela nahoru.

Reagovat
Pinturicchio

Zasloužené vítězství. Sice to byla divočina a díky vlastní zbrklosti ( a nedůslednému bránění ) jsme o tři body mohli přijít, ale zaplať pán bůh se tak nestalo. Byli jsme ve všem důležitém lepší a Janov ... no, momentálně jsou fakt mimo. Tři vyhrané zápasy za sebou (!!!!! ), hráčům už snad jde sebevědomí nahoru ( velké díky za to, že to dnes nevzdali a rvali, zvlást po tom druhém golu od Florese ), naděje na CHL stále žije.

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
10

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

vyborny zapas tohleto... od zacatku do konce neskutecny drama... vyborna juve, po dlouhy dobe peknej a utocnej fotbal... Toniho sem podcenil kdyz k nam prisel... v takovejch zapasech je rozhodujici a hlavne diky nemu sme vyhrali... nejlepsi hraci: Toni, Pepe, Melo... nejhorsi hraci: Traore, Aquilani... Storari, Marchisio na hristi vubec nebyli videt, ale jinak celej tym predvedl jeden z nejlepsich zapasu tenhle rok

Reagovat
One-Real

Kluci Juventinští, jak hrál Matri dneska, respektive jak jste s ním spokojení? (jaká je šance na to, že zůstane)

Reagovat
Pinturicchio

Dneska byl docela neviditelný, až na ten gol. Ale celkově se mi líbí, rve se, dostává se do šancí, nabízí se. S Alexem mu to jde dobře. Podle mě by u nás mohl zůstat.

Reagovat
DelPiero137

mna si Matri postupne ale iste ziskava. Uvedomujem si ze s najvacsou pravdepodobnostou nebude z neho svetova spicka, ale aj tak mam moje uznanie a sympatie.

uvidime ako to bude ked mu to tam nebude padat.

keby nestal tak vela....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rozenej strelec, fans ho maj radi, takze si myslim, ze je sance na setrvani podstatne vetsi, nez ze by sel zpatky do C.

Reagovat
10

Moje velký dilema. Pořád mě nepřesvědčil o tom, že dokáže dělat dlouhodobě rozdíl. Určitě je kvalitní, zlepšuje se každou sezonu, má dobrý výběr místa, dává góly, pracuje pro tým. Ale pro postup na vyšší level musí podle mě Juve koupit top kvalitu, hráče, který dokáže dělat rozdíl podobně jako třeba Eto'o, nebo Zlatan. Proti hraje taky cena 18 milionů.

Uplatnění opce je přesto dost pravděpodobný. Nedivil bych se ale, kdyby ho Marotta následně použil jako součást nějaký výměny.

Reagovat
One-Real

Ok, díky všem za názory.

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie amici!

Reagovat
smazaný uživatel

Juveeeeeeeeee !!!

Reagovat
juveforever

Matri je dar z nebies

Reagovat
lnterista

pekne Lazio a Neapol

Reagovat
Kily

jsem zvědavej, jestli Rossi náhodou nedostane dalšího padáka

Reagovat
Marosh16

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je to Palermo : Cesena? 3 červené karty, přesto dali v 90. dva góly, jaké ty branky byly?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam být tento smajlík:

Reagovat
Kily

trochu zavádějící červené karty, dvě dostali hráči z lavičky, takže to zase tak šílené nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, díky.

Reagovat
DelPiero137

ale dat v 90min 2xgoly, to sa casto nevidi...

Reagovat
smazaný uživatel

Cesena

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!! skoda lazia.. ale takovy obrat a nevzdavani se me u nas hodne dlouho chybelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Francesco Totti AS

Palermo

Reagovat
Tomekcz

to bylo zaplaceny

Reagovat
mastakillah

Napoli !! sen žije dál

Reagovat
Filipow

Teď aby Viola vyhrála 11:0 a Neapol jde na první místo.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

rozhoduji vzajemne zapasy nebo skore?

Reagovat
Jajinek

na konci určitě vzájemný zápas...proto na Milán ztrácíme v podstatě bodů 6

Reagovat
10

Rossi riskuje jako kráva nedivil bych se, kdyby už nebyl trenérem Palerma...snad si ještě Serse nestihnul sbalit a neopustil ostrov

Reagovat
Jajinek

Kdo se koukal co se tam stalo???

Jinak ten boj o LM bude tedy nefalšovaná podívaná

Reagovat
smazaný uživatel

Na chuja, zrovna máme seminář o tom jak je fotbal supr a o něčem takovém co se děje v 4 nejlepší lize světa - korupce se nezmíní nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tím nemyslím, že je korupce jenom v Itálii.

Reagovat
Tsigi

Chci aby Parma koupila Giovinca a příší rok ho nechala hostovat v Juventusu. Giovinco Efekt jede

Reagovat
10

to bylo ze slabšího soudku

Reagovat
M11

a ja chci abys daval sestavy Fanty vcas

Reagovat
Tsigi

Tak to máme podobný přání

Reagovat
Pinturicchio

Ty jo, Tsigi, někdy ty Tvé posty připomínají samotného Msgooa.

Reagovat
Jajinek

každý, kdo si do vás rýpne, tak je hned k němu přirovnáván...

Reagovat
Shevchenko

Jeden z mála tady udržuje rivalitu AC vs. Juve.

Reagovat
Tomanatura

Ta tady snad úplně vymřela.

Reagovat
panca

juve ted neni pro ac rival

Reagovat
lnterista

aaa velkej kluk

Reagovat
Pinturicchio

To je alespon rýpnutí

Reagovat
panca

pro melo bylo juve vzdy nejvetsi zlo pomatuju jak daval tudor v nastaveni goly z rohu. Jsem juve vzdycky proklinal ted je to takovej spici obr

Reagovat
panca

* pro me

Reagovat
Pinturicchio

Už je na čase, abychom se probudili. Příští sezonu se, doufám, budeme na prvních třech místech mlátit s váma a Interem.

Reagovat
Jajinek

napsal bych spíše "soupeř"..."rival" je klub bez ohledu na to, jak kvalitní fotbal herně i tabulkově produkuje...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
10

je tady furt, akorát nemáme moc možnost jí ukazovat, když na ně ztrácíme 17 bodů a zaváhání AC nahrává Interu, s kterým je ta nenávist na jiným levelu

Reagovat
Tomanatura

Tak vy máte jako rivala 3/4 týmů ligy

Reagovat
10

dost jich odpadlo, koukni na tabulku

Reagovat
Tomanatura

Já to nemyslel podle tabulky, ale jako fakt. Jako rivala vás bere snad 3/4 týmů.

Reagovat
10

jo takhle, to je fakt no

Reagovat
Pinturicchio

Za úspěchy se platí, no.

Reagovat
Tomanatura

Kdyby to bylo jen kvůli úspěchům...

Reagovat
Pinturicchio

Tak naši fanoušci nejsou žádní svatoušci, to je pravda a CP nám taky zrovna nepřidalo.

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že je to hlavně kvůli 70. a 80. létům - fanouškům, velice podezřelým zápasům a suverenitě.

Reagovat
Pinturicchio

Pravda, má to hlubší kořeny, taková rivalita se nevypěstuje přes noc, CP to jen "prohloubilo"

Reagovat
lnterista

tak kazdej vi o koho jde

Reagovat
lnterista

proto se taky do nas "porad" jebete

Reagovat
10

hlavně nebul

Reagovat
lnterista

ja jsem naopak rad

Reagovat
10

já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

U vás je to lehčí, dokud budete mít Morattiho, tak to rýpání jde samo.

Reagovat
lnterista

co by jsi dal za takovyho strejdu

Reagovat
Pinturicchio

Cokoliv ...... aby to můj strejda nebyl.

Reagovat
Pinturicchio

jj, ted není moc možností, jak si do AC rýpnout, respektive do fanoušků ( a "psát" po nějakém nevydařeném zápase " " nemá úroven )

Reagovat
Yanek

a to mě nasere stejně vždycky nejvíc...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko ji můžeme naplno prokazovat, když hrajeme druhý housle Fuj, to je děs

Reagovat
Pinturicchio

Ale jo, já to beru, ale ta úroven, TA úroven.

Reagovat
M11

100. FORZA JUVE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

A dnes večer mám vyjímečně jen jednu prioritu...

http://img810.imageshack.us/i/26907386212135431581620.jpg/

Reagovat
lnterista

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
Tsigi

http://www.youtube.com/watch?v=CzT4hZU4Ll8

Jediná branka, kterou jsem viděl na San Siru a nebránil bych se dneska opáčku

Reagovat
Tomanatura

To nejde, na Meazze se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo je jedna velká komedie....

Reagovat
smazaný uživatel

Může mě nekdo říct co se to dělo v tom Palermu? a proč se hrálo tak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo dosttak na fetu, toto nemúžou projet, doma proti 8 hráčúm za stavu 2:0 :D

Reagovat
Shevchenko

Dost na hovno kolo, takže večer musíme vyhrát. FORZA MILAN!

Reagovat
Yanek

Bojim se toho jak prase, hlavně té zálohy, Clarence si nejspíš zajistil místo do konce sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo

Reagovat
Erdovec

hraješ 7+1 a dáš v nastavení venku 2goly lepšímu soupeři ?

Reagovat
Jajinek

Cesena hrála v 10ti...

Reagovat
Erdovec

Sorry já jsem něvěděl že Cesena začínala ve 12ti lidech, dík za info

Reagovat
Jajinek

Cesena začínala v 11ti lidech, Von Bergen dostal červenou a končila v 10ti lidech...co to sem chodí za exoty zase...

Reagovat
Erdovec

74. Steve von Bergen

77. Paolo Sammarco

90+7. Alex Calderoni

Slepý nebo neumíš číst ?

Reagovat
Jajinek

ty jsi asi totálně natvrdlej ne? Že nevíš, že Calderoni nehraje v Ceseně základ a že je to náhradní brankář, bych ti odustil, ale že ti nedojde se aspoň podívat, že společně se Sammarcem dostali červenou na lavičce, to už je i na mě moc.

Reagovat
RickNash

notak, neduď tak zlej... to tak neni napsaný A pokud někdo ten zápas neviděl, tak jak to má zjistit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by si odpustil tie ironické poznámky tak som si istý že Jajinek by nebol taký zlý.A ako to má zistiť keď nevidel zápas?Ak ten zápas nevidel,tak prečo si tvrdohlavo stojí za svojím aj keď o tom hovno vie?!

Reagovat
Slejdy

boze boze

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, na remízu Palerma musel někdo naložit slušný ranec. Tuhle ligu bych nesledoval nikdy, všecko je tam domluvený a ke konci ročníku jakbysmet. Dvě kola před koncem budou na remízy kursy 1,6 apod...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

vždyť má pravdu.nechápu jak čeští fanoušci fotbalu můžou prožívat ligu která je tak daleko a je ještě větší komedií než ta naše

Reagovat
10

daleko? 2 metry ode mě...

Reagovat
clinger

když tam žiješ tak to je jiná spíš se divím jak podle některých skoro ta nejlepší liga je tak prolezlá podvody

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě nikdy nebude lepší ligy Je to o citovém poutu, kapiš to?

Reagovat
10

myslel jsem to trošku jinak, ale to je jedno...tenhle argument o vzdálenosti je mimo

Reagovat
lnterista

pak nechapu proc to tak prozivas

Reagovat
Pinturicchio

Tak utíkej pod Gambáču ligu, když je tohle nad Tvé chápání.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase nechápu tyto stupidní otázky Pro mě český fotbal nic neznamená, nijak mě nezajímá italský je pro mě krásný únik a skvělá záliba Raději se podívám na hezkou komedii či tragikomedii v italském podání, než na českou frašku a pokus o fotbal

Reagovat
clinger

no vím že ty rád mluvíš o české lize jako o kaprlize.to pak musí být italská liga verlybaliga

Reagovat
Pinturicchio

*velryba

Reagovat
clinger

dík za opravu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, jak jsi vtipný

Reagovat
Jajinek

když poprosíš, tak ti nějakou remízu poradíme...

Reagovat
clinger

je to hnus.posledně tam byl dokonce kurz 1,4 na plichtu a samozřejmě to skončilo 0:0.teď byly na tři zápasy kurzy na plichty do 2 a všechny tři zápasy skončily plichtou.hnus ta italská liga.před pár lety tohle bylo ke konci serie A normální a nikdo s tím nic nedělá

Reagovat
Francesco Totti AS

tak proč to nevsadíš vole?...ještě si stěžuj

Reagovat
10

proč to teda nesázíš? easy prachy, ne?

Reagovat
10

řeknu ti proč - pak by si sem chodil brečet, že to v Itálii ani podplatit neumí a že už nikdy nebudeš sázet italskou ligu

Reagovat
clinger

ale to že zápasy kde byly nízké kurzy na plichtu u některých sázkovek a u některých ty zápasy radši stáhly a všechny ty zápasy skončily plichtou popřít nemůžeš(v Plaermu to byla dokonalá komedie).poslední 3-4 roky byly v itálii co se tohoto týče v klidu ale předtím pravidelně ke konci ligy chodily zápasy s kurzama na plichtu kolem 1,5.to v jiné lize nepřijde.kam se na ně hrabe česká liga.hold mafiáni

Reagovat
Pinturicchio

*holt

Reagovat
clinger

hergot

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ještě jsi nám tu zapomněl napsat, že je vlastně dopředu určeno, kdo vyhraje ligu, s jakým náskokem, jak budou zápasy probíhat a kolik padne branek. Ještě nezapomeň napsat, že to vše domlouvají předem majitelé klubů s rozhodčím. Jo vlastně ne, místo majitelů klubů tahá za provázky někdo jiný. A že všichni fanoušci italských týmů jsou vlastně totální blbci, když věří, že jejich oblíbený tým hraje "fotbal", když je to dopředu připravené divadlo, on Inter loni vyhrál všechno, protože ten "někdo" tak rozhodl.

A proč byl na remízu Palerma tedy kurz 2,6, když to bylo tak jasné? Že by se ten tajuplný někdo sekl? A nebyli to nakonec mimozemšťané?

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo kolikátá by byla Bologna, kdyby neměli ty - body za daně.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
lnterista

Reagovat
Jajinek

to ti můžu zcela přesně číct..aktuálně 10.tá

Reagovat
10

těžko říct

Reagovat
Tomanatura

Už jenom hodinu

Reagovat
lnterista

ja se asi divat nebudu...na to nemam nervy

Reagovat
10

Fiorentina neprohraje

Reagovat
lnterista

Nemyslim si ze AC ma nejakou fazonu ikdyz derby je asi nahecuje a Ibra bude odpocatej ale stejne

Reagovat
panca

sledovat ac to je prave balzam na nervy

Reagovat
lnterista

uz jenom ta cervena ze ktere boli akorat tak oci to nemuze byt balzam

Reagovat
panca

treba budem v bile

Reagovat
lnterista

tech faktoru je vic

Reagovat
Tomanatura

Ty nechceš vidět souboje Comotto/Kroldrup - Ibra/Pato?

Reagovat
lnterista

tyhle souboje prave vubec

Reagovat
panca

tak silva - gila

Reagovat
lnterista

to je jina kava no

Reagovat
Dejwa

přijdu o nervy

Reagovat
lnterista

200. Forza Inter

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát pořád nechápu ta čísla...

Reagovat
Pinturicchio

Číslo komentáře, tenhle byl dvoustý ( Většinou se dávají celé stovky )

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, díky.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

neváá

Reagovat
Pinturicchio

OT: Otázka asi pro Toma. Prý se chystáme nabídnout za Neymara 30 mega. Myslíš(te), že je reálné ho za takovou cenu přivést a kam s ním v 4-4-2, 4-2-3-1, 4-3-1-2/4-3-2-1 ... respektive který z těch systémů by mu vyhovoval nejvíc a v kterém by se nejvíc uplatnily jeho schopnosti.

Reagovat
Yanek

30 mega je málo, Beppe tolik nedá a Neymar nebude chtít do Juve

Reagovat
Yanek

I když já nevim, třeba bude chtít hrát EL..

Reagovat
Pinturicchio

No, nechci vytahovat zase ta prohlášení, ale řekl, že naše nabídka se mu líbí nejvíc ( ale takových už bylo ). Jinak kdo ví, CHL taky nemusí být ( a není ) nereálná, těch posledních 6 zápasů bude sakra zajímavých.

Reagovat
lnterista

pockej az po zdravotnich testech

Reagovat
Pinturicchio

Od případu Džeko už radši jo.

Reagovat
lnterista

spis narazim na Pippa a jeho Santa Clause

Reagovat
Pinturicchio

Jo tak ... no, na druhou stranu, já byl v tom přestupu Džeka prakticky to samé.

Reagovat
lnterista

ja myslim ze Neymar bude uplne jina liga

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš jako v pravděpodbnosti jeho příchodu? No, uvidíme, každopádně čím víc takhle nadějných hráčů bude v Calciu, tím líp.

Reagovat
lnterista

spis herne...ja jsem taky pro to aby sel do Calcia ale aby zakotvil o 50km jinde

Reagovat
Pinturicchio

Tak vy se s AC porvete o Gansa. ( Ale když vám nevyjde ten, tak si myslím, že Moratti zkusí i Neymara, pokud už nebude někde jinde )

Reagovat
lnterista

ikdyz ja bych radeji Aguero,Tevez

Reagovat
Pinturicchio

Napiš strýčkovi Morattimu .... ale Aguero by zas tak nereálný být nemusel.

Reagovat
Yanek

No jo, já vám to přeju víc než Udinese, jen si prostě myslím, že Chelsea, Man City popř. Barca nemají problém s tím, dát o 10 mega víc, či míň. Nehledě na to, že za 30 mio bys mohl vhodně posílit oba kraje obrany a ještě by ti zbylo.

Reagovat
Pinturicchio

Tak podle jmen, která se sklonujou, ty problémy vidí i naše vedení. ( Střední záložník / záložníci ), kraje obrany. Takže si myslím ( a doufám ), že kdyby těch 30 mega mělo nějak ovlivnit další posilování, tak do tohohle nepůjdou.

Reagovat
Tomanatura

Nejvíc se jeho schopnosti v Juve můžou uplatnit kdekoliv, pro něj se nemusí stavět systém. Nejlíp hraje v útoku, takovou tu Eto´ovu pozici, tam si to dá nádherně. On je hodně týmový hráč, zatím si sedl snad s každým, kým hrál. Tam problém vůbec není.

Jo, taky jsem to četl. Nereálné to dle mého není, kdybyste těch 30 schrastili, tak by odejít mohl. Juve má pořád obrovské jméno a kdybyste zvládli LM, tak je to tutovka. Ovšem tak nějak spíš myslím, že skončí v Barceloně. O tom se mluví taky strašně často, navíc barsa ten útok posílit potřebuje.

Reagovat
Pinturicchio

Tak to by docela zapadalo do těch ostatních prohlášení, podle kterých to vypadá, ( respektive podle hráčů, o které máme zájem a na které chceme uplatnit opci ) že příští sezonu se bude 4-3-2-1 nebo nějaká varianta tohohle systému.

Prý chce hrát v Itálii, ale tak kdyby se mu ozvala Barca, tak si myslím, že bude favoritem na jeho získání. ( Ať už co do momentálních ambicí, CHL v příští sezoně a peněz budou schopní dát taky víc než my, pravděpodobně ).

No, uvidíme, bude to zajímavé léto. Díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

FIORENTINA: Boruc, Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual, Donadel, Montolivo, Vargas, Santana, Ljajić, Gilardino

MILAN: Abbiati, Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Ibrahimović

FORZA MILAN !

Reagovat
lnterista

pome fialky pome

Reagovat
panca

dnes po dlouhe dobe prakticky v plne sestave. Mozna pirlo misto seedorfa, ale jinak vlastne jeste nesta, ale yepes si dal gilu s prstem v nose

Reagovat
Yanek

nekřič hop...

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo snad už proti Sampdorii..., dokončit tu optimální sestavu jím a jsem spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dle sestav kvalita na straně Fialek, teď to jenom potvrdit na hřišti.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
lnterista

Reagovat
Tomanatura

Tipovat radši nebudu, tady se dá bod vydolovat jenom fakt pořádným výkonem. Bojím se Donadela a moc.

Reagovat
Shevchenko

Posledních pět zápasů proti Viole - 5 výher a skóre 8:1 (4 góly Pato), posledních 10 zápasů bez prohry, další prohra až 17.05.2001.

FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

Blbost, posledních 6 zápasů - 6 výher.

Reagovat
Yanek

Nejvíc se bojím a věřím zároveň Ibrovi, chci ho vidět rozhodnout zápas!

Reagovat
terry

Jaká je možnost, že nastoupí Robinho a že dá gól?

Reagovat
smazaný uživatel

že nastoupí hodně vysoká..., že zaskóruje záleží na tom, jestli půjde sám na golmana.

Reagovat
terry

Jestli nedá gól, tak ať si nepřeje Toniho na lavičce.

Reagovat
Yanek

Do hry se dostane na 90%

Reagovat
Dejwa

Masters nebo přijít o nervy tady?

Reagovat
smazaný uživatel

Ibrovo období knírku...

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože,čo to zase urobili?Prečo nadstavoval 7 minút?!Pozerali ste to niekto?Čo som videl zostrih tak ten prvý gól Ceseny sa chytiť dal...

Reagovat
smazaný uživatel

CLARENCE SEEEEEEEEEEEEEEEEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORF

Reagovat
Yanek

Seeeeeeedy

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
panca

Reagovat
GEGE

CLAAAAAAAA REEEEEEEEEEENCEEEEEEE

Reagovat
Yanek

Pato vole!!!

Reagovat
Dejwa

mohlo byt hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jee vravel som Seedorfovi to v zalohe sedi JeeeeeeeeS FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

že my musíme mít na hřišti vždycky nějakého Robsona...

Reagovat
CubONE

kto tentokrat? mimochodom, Prince alebo Seedorf na AM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pato..., Prince na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

2 kolmice, jednou gol, jednou golovka

Reagovat
10

Comotto-Natali-Donadel, nejsvětější trojice

Reagovat
Yanek

Donadele ty komiku

Reagovat
10

njn, Morganti...

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf si to zase užívá..., to je hned o něčem jiným.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pinturicchio

Ibra ted úplně jak don Corleone, s tím knírkem a gestikulací.

Reagovat
10

Clarence si před zápasem něco šlehnul? lítá jak blázen

Reagovat
10

Donadel už dal 2. jesle, to je kouzelník

Reagovat
Shevchenko

Už zase sleduju Rumuny a to jejich 'AČ Milan' mě hrozně štve.

Reagovat
GEGE

jn navic furt sama mindža

Reagovat
Yanek

jooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

kurva to je ta spolupráce !!!

Reagovat
Yanek

A Ibra se objímá s Patem, krása klucííííí ♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Shevchenko

PATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
panca

krasna akce a pato

Reagovat
GEGE

OLEEEEEE PATOOOOOOOOOOO Nádhera

Reagovat
Tomanatura

Toto je prostě tak neuvěřitelně naivní bránění, fakt. Takovou obranu nemá nikdo, to je neuvěřitelné.

Reagovat
10

to bych se hádal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Jj, ještě Juve, Werder a Boca. Jinak nikdo na světě.

Reagovat
homeles8

Reagovat
Shevchenko

Nádhera...

Reagovat
panca

zaslouzenej vysledek... jen pozor na ty centry z leve strany pres abateho. Je jich tam nejak moc za jeden polocas

Reagovat
Yanek

Sem spokojen, záloha bez Rina lepší. Jediná hluchá chvilka bylo asi 5 minut po vstřeleném gólu, to nás Viola válcovala. Už sem chtěl pomalu psát, že Boateng je dnes neviditelný a pak přijde naprosto dokonalý brejk a nemůžu říct nic. Nejvíc se mi líbí Ibra a v těsném závěsu za ním Seedorf, Zambro taky není špatný.

V druhém poločase bych zkusil Emanuelsona, popř. Merkela a možná dal šanci i Sokratisovi. Na Zlatanovi je strašně vidět, jak mu ta pauza prospěla, tohle je Zlatan z podzimu.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

ZLATAN by dnes mohol dat aj nejaky golik

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne FORZA MILAN Uhrame to

Reagovat
Ragazzo d'oro

Perfektní zápas, dobrý výkon. Všichni hrajou velice dobře, dokonce i mnou neoblíbený Flamini.

Řekl bych, že zápas je oku lahodícím pro každého fanouška. Ale zajímalo by mě, co nám tak pomohlo od zápasu s Palermem. Návrat Ibry? Výhra v derby? Repre přestávka? Seedorf v záloze? Nemyslel jsem si, že to řeknu, ale ten borec nás opravdu pozvedl, záloze dodal tu chybějící kreativitu. Konečně Max přišel na to, že na trequartistu je blbost ho dávat.

Forza Milan! Poprosím o podobný výkon!

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna spolupraca Pato-Ibra funguje slusne, neucinost tohto utoku pred apr tyzdnami bola sposobena unavou Ibrahimovica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super..., ovšem systémově to není ideální, Fiorentina nehraje špatně, aspoň dopředu né..., na 2 naše stopery hraje často trojice hráčů Violy. Santana, Ljajić a Gilardino bývaj hodně vysoko a u sebe, Van Bommel je až za nima a krajní obránci příliš daleko od nich, navíc Abateho zaměstnává Vargas. při centrech do vápna to bývá kolikrát 1 na 1, což není dobře z hlediska defenzívy. držení míče taky není takové, jaké by se mi líbilo, ale to půjde druhý poločas nahoru, pokud vyloženě nezalezem. jinak samozřejmě zatím spokojenost, Seedorf výborný a hodně užitečný, ofenzivní trojka slušná, Pato poslední 2 zápasy tolik nesobčí a to souhře logicky svědčí.

do druhý půle lépe zorganizovaní a klidní..., FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

p.s.: hezký zápas technicky, málo se kazí, situace se řeší celkem chytře...

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
smazaný uživatel

ty woe Pato si to dává s Ibrou, na to jsem čekal 31 kol..., ale Ibroooo

Reagovat
smazaný uživatel

co zas Zlatan urobil

Reagovat
smazaný uživatel

2x za sebou netrefil bránu sám před Borucem...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem nic,krasna akce,cca z penalty zlatan minul branku...ale souper ho tam trosku vyhodil z koncentrace bych rekl..

Reagovat
smazaný uživatel

zlatan ten gol dnes da !!! aj ked viac mi zalezi na tom aby AC vyhralo

Reagovat
10

"Jovetić a.k.a. Brian May"

Reagovat
Yanek

Boa je fakt špatný...

Reagovat
Yanek

Střídání - 90. minuta, celej Max

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo oboustranné

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pane rozhodčí opravdu za žlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes uplne blby den a naladu nevylepsi ani to blbe AC

Reagovat
10

tak nakonec to ještě bude zajímavý

Reagovat
Yanek

To je tak když přestanem hrát, kurva

Reagovat
Tsigi

Zase Vargas

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ale probereme se už kurva!!

Reagovat
10

Bastos < Vargas, Beppe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tsigi

Taky bych radši Vargase

Reagovat
smazaný uživatel

WTF ?? Zlatan ?

Reagovat
smazaný uživatel

neeee

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

Za co ?

Reagovat
Yanek

Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

dpc co zas urobil ? dalsie 2 zapasy stopka ....

Reagovat
Yanek

já nevim, ti sudí sou mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

za čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi,to bylo asi za nejaky kec na pomezniho...asi blbe odmaval.

Reagovat
terry

A ten Robinho nepřišel. Ne, že by mi to teda nějak asi pomohlo k bodům.

Reagovat
10

Maicon tenkrát dostal za řeči 2 zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES !!! 75 minut výkon s prstem v nose a přesto nervy..., jedině s AC.

Reagovat
CubONE

za co dostal cervenu? nevidel som zapas

Reagovat
smazaný uživatel

koxo, ten postranny si tych par nadavok, co od Ibru dostal za dnesny vykon ozaj zasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze AC vyhralo

Reagovat
Tomanatura

Škoda, s výkonem od zálohy nahoru - vyjma Montoliva na dovolené - maximální spokojenost. Baba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten postrany rozhodca je kkt cisty buzik ibra zase stopka Kua hlavne ze 3 body FORZA MILAN Scudetto je nase!!!!!!!!

Reagovat
Yanek

Páni rozhodčí, dneska nic moc teda. Zlatanovi sem přál gol, nakonec se nasral a dopadlo to tak jak dopadlo. Druhý poločas OTŘESNÝ, naprosto sme přestali hrát směrem dopředu, nevyzdvihl bych jediné jméno. Nevim co jim Max řekl, ale dnes to zabil i těmi střídáními, jednak pozdě a jednak Gattuso, klidně mohl jít Binho. Nevadí, rychle na ten dnešek zapomenout a začít se osustředit na Samppdoriu, tři body sou doma. Doufám, že už bude Cassano...

FORZA MILAN!

Reagovat
Shevchenko

Blbost, bylo to v pohodě až do toho gólu co jsme dostali, po tom si stejně už Viola nevytvořila žádnou šanci. Otřesný rozhodně nebyl.

Reagovat
Yanek

Mně se to nelíbilo, absolutně bez pohybu, žádný náznak snaživosti, i té obrany sem se dnes docela bál.

Reagovat
Tsigi

Jinak Ibra to dává dost Řepkoidním způsobem. Jako nejlepší hráč týmu by se měl zrovna v takový situaci kontrolovat, pokud dostane 2 a víc, tak je to dost na hovno

Reagovat
Shevchenko

Je to doma! Zase o krůček blíž k titulu. FORZA MILAN !!!

Reagovat
GEGE

paráda zaslouženě.Škoda,že Ibra zahodil ty tutovky mohlo být dávno rozhodnuto.červená naprosto nesmyslná první zákrok nebyl ani na žlutou potom jestli něco řekl nevím...pentle nebyla ani nahodou Seedorf tam sice dal trochu loket na hruď Comottovi ale ten se za ni chytil a spadl tak nevim co tam brečeli...Další težký zápas z krku.Scudetto je zase o něco blíž )

GRANDE MILAN!FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Když Ibra dostal redku za kecy, tak Natalli mohl tím pádem dostat redku taky

Reagovat
panca

vykon dnes dobrej a melo to skoncit tak 4:0 pro ac. Seedorf prvni polocas vybornej, ve druhym uz mu lehce dosly sily. Pato taky dnes pekne, skoda te jedne nepromenene velke sance. Ibra dnes zaslouzi nakopat a zase potvrdil, ze je to idiot. Misto aby nam pomohl v zaveru sezony, tak nam jen skodi kdyby prisla v lete slusna nahrada, tak bych ho posadil na vlak smer barca a jeste by se usetrilo za plat, ale koho, to je otazka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cavanni ?

Reagovat
maras93

Těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba go Galliani ukecá, on odmítne smlouvu v Neapoli a může být náš, ale to sci-fi, ale ne nemožné

Reagovat
maras93

Neapol ho koupí , má na něj opci a tu na 99,9% uplatí takže v tohle bych nedoufal. Hledal bych jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Jó, ale to záleží na Cavannim jestli tu smlouvu podepíše

Reagovat
panca

neapol ho 100 pro koupi a toho bych ani nechtel

Reagovat
smazaný uživatel

a tak potom koho ?

Reagovat
panca

vubec nevim. Mam jednoho kandidata, ale ten po prestupu zatim tape, tak nevim, jak by to zvladal v ac

Reagovat
Tsigi

Jako případný útočník je jeden z nejmenších problémů, které by AC v létě muselo řešit

Reagovat
10

navíc se vám dost možná vrátí Borriello

Reagovat
Tsigi

Právě

Reagovat
Tsigi

A on by byl ke všemu dost ideální variantou, kdyby se nepodepsal Ibra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

někde jsem četl že Borriello má jít do Janova výměnou za Boatenga...ale nevim co je na tom pravdy

Reagovat
panca

sice nejmensi problem, ale aby z toho pak nebyl novej hunter a litaj tam nejvetsi prachy

Reagovat
smazaný uživatel

zápas, který mohl být po hodině u konce..., jenže to by nám muselo stačit 5 čistých gólovek, zase a opět ta produktivita. výkon jako takový dobrý, nežeru, že jsme přestali hrát, Viola si ani přesto pořádně neškrtla, krom centrů do vápna, které pokrýval Abbiati. jak padl jejich gól jsme viděli. byl to dobrý a zkušený výkon, tak to mělo druhý poločas vypadat..., jen je to zkrátka chůze po tenkým ledě, podřadit s dvoubrankovým vedením. možná bych našel koule na to, poslat za Prince Robinha a zkusit to ukončit, ale chápu, o co Allegrimu šlo. z výsledkového hlediska výborné 3 body, Viola byl jeden ze zápasů, kde se dala zkousnout remíza, takže jsem spokojený.

Ibra - co to má všechno jako znamenat ? ano, měl dobré momenty, dneska se mi líbila jeho souhra s Patem..., ale přesto má na triku 2 spálené gólovky a červenou okamžitě po návratu z trestu, to je neomluvitelné..., ZNOVU ten tým podrazil, nechal na holičkách. jeho bychom si měli vážně ještě promyslet..., opět se těším na Milán bez něj, ale hodně mě naštval.

další kolo na prvním fleku zajištěno, příští víkend nutné 3 body se Samp..., přestože po fialkách jedem v podstatě nadplán

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Tomanatura

Co ten Vargas? Dneska se vysunoval na stranu strašně moc, jelikož jste ve středu občas nikoho neměli, ale v tom středu byl často a zvládal docela s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejlepší z Violy, ale opravdu byl často na straně, tak jak jsem čekal..., nicméně ze středu zálohy hrál, to je pravda...a dobře.

Reagovat
Tomanatura

Jo. V minulých zápasech tam byl častějc Mutu, dneska Vargas. Sedí mu to.

Reagovat
GEGE

Jinak Pato opět fantastico Těd nás golově táhne tak doufám,že mu to vydrží už do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Italska liga je jedna velka komedie a tragedie zaroven...je to hnus..vubec nechapu jak ji nekdo muze sledovat...a uz vubec ne vsazet.....viz domluveny zapas v PALERMU

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak se tu může zaregistrovat takový inteligent ...

Reagovat
Ragazzo d'oro

CO na to říct? Mám dost rozporuplné pocity. Výhra, dobrý výkon, spolupráce Pata a Ibry. Na druhé stranně nedisciplnovanost v obraně, zbytečná červená.

Obrana:

Abiatti: zachytal dobře, za gól nemohl. Tečnul to obránce a už s tím bohužel nešlo nic dělat.

Abate: dobředu opět dobrý, on má snad v těch nohách turbo

stopeři: dobrý výkon. Yepese opět nezklamal a nahradil Sandra.

Zambrotta: dnes se mi vyloženě líbil, do zadu i dopředu byl velmi dobrý.

Záloha:

Seedorf: v první půli výkon jako za mlada. V druhé půlu už nebyl tolik vidět, ale pořád patřil k těm lepším. pro něj

MvB: dopředu hodně neviditelný, nechával za sebou ofenzivní trojlístek Violy. Dneska mu to vůbec nesedlo.

Flamini: bojoval, sympatický výkon od něj. Dokonce mi nepřišel ani tak zbrklý jako při derby

Útok:

KPB: hodně dobrý výkon, pro mě jeden z našich nejlepších hráčů. Druhý gól vytvořil hlavně on. A to jeho krytí balónu

Pato: tak opět vítězný gól na Viole . Hodně povedený zápas, až na tu tutovku ze začátku zápasu, to se musí dávat a nebylo by to pak takový dráma

Ibra: hrál dobrý zápas, akorát nechápu co se s ním stalo v šancích. Minimálně fíka dát mohl. Na konci nás to mohlo setsakramentsky mrzet. Čím mě ale neskutečně nasral, bylo to vyloučení. Hráč jeho kalibru by si snad měl dát pozor na pusu. Naprosté zbytečné, idiotské a stupidní vyloučení, s takovou ať táhne zpátky do Katalánska..

Rozhodčí odpískal celý zápas poměrně slušně. Neskákal na špek hráčům Violy (Comotto , Gila ). To co vyloženě posral byla ta žlutá na Ibrovi. Behrami (mimochodem šíleně nesympatický hráč) to v duchu jeho spoluhráčů nasimuloval vskutku královsky.

V některých momentech jsem naši hru vyloženě hltal očima. Moc pěkný ťukes.

Uvidíme kolik Ibra dostane trest. Opravdu bych přemýšlel nad tím, jestli by nebylo lepší tu obci na něj neuplatnit. Protože za celý jaro toho moc nepředvedl.

3 body jsou doma, bohudík. Forza Milan!!

Reagovat
panca

pekny pocteni a ta obec je super

Reagovat
Ragazzo d'oro

iPhone korektor je občas skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

take clanky rad citam mne sa ich velmi nechce pisat dnes slusny vykon od vsetkych(okrem Ibru) hracov a zasluzene 3 body Ibra je prefektny hrac ale aj perfektny debil do vylucenia hral v pohode ale aby on bol hlavnou postavou musi sa vylucit nechapem kazdopadne 3 body su nase FORZZA MILAN!!!!!

Reagovat
Jajinek

Gratulace AC...

...přiznejme si, že to už budeme mít hodně těžké. Ale tak třeba věřit. Před 14 dny jsem si říkal, že na to jaký mají kádr, prostě hodně ztrácejí a byli by jedním z těch rozporuplných mistrů. Tyhle dva zápasy ale zvládly výborně...tak jen doufám, že mě nakonec nepřesvědčí o opaku.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak tradičně to prosíráme s týmy jako je Lecce nebo Genoa. Když si vezmeš naše skóre že zápasů s vámi a Neapolí, tak to už je jiný kafe. Kdyby nebylo těhle ztrát

Reagovat
Tsigi

Já to třeba teď beru naprosto po kole. A po příštím to dle mě bude vypadat úplně stejně. Parmu 100% porazíte, Neapol doma nejspíš porazí Udinese a AC by mělo taktéž Dorii doma bez větších obtíží porazit. Na prvních 3 místech to prostě vidím stejně i příští kolo.

Reagovat
Jajinek

jj...a jestli pak vyhrajete i v Římě, je hotovo

Reagovat
Tsigi

Brescia a Řím. Dva zápasy kterých se bojím nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

"AC Milán vyhrál v Neapoli, Neapol veze všechny body z Bologně"..

Reagovat
FORZAMILAN

......FORZA ROSSONERI............

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vrchním článku je chyba,AC milán veze body ale né z Neapole ale z Florencie,ne? :) btw.nečtu diskuzi předemnou tak nevim jestli to t ubylo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo by mohl v příštích týdnech dostat francouzský pas..., v tom případě by byl pravděpodobně náš a zůstalo by místo na Gansa.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

přemýšlel jsi někdy o tom, že by z něj mohlo přecejen něco být a že by nás třeba posunul ještě někam jinam ?

Reagovat
Jajinek

jistě, dokonce je to pravděpodobné...ale tak dokázali jsme vyhrát 3 tituly, i když hrál v Miláně Kaká...prostě si musíme poradit i se silnou konkurencí. A lepší, než ho přivést Leovi, postavit ho do sestavy k Sanchézovi, Wesovi a dalším dvěma útočníkům a koukat se jak prohráváme 2:5 s průměrnými mužstvi...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

to je slovo chlapa

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej Neymara

Reagovat
Tsigi

Neymar je blbec. Nedávno se nechal vyloučit za to, že si na sebe dal masku a to si ji ke všemu dal obráceně. Jako jedině kdybyste stáli o pokračovatele SuperMariových šlépějí

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Ragazzo d'oro

To, že si dal obráceně masku z něj dělá druhého Maria?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to vůbec s kvótou pro cizince v Serii A? Je tam asi spíše pravidlo o občany mimo EU, že? A vztahuje se to třeba i na Švýcary nebo Nory?

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám, že ano, je to non-EU kvóta, ale do detailu Ti to nepopíšu, často se to mění, mám v tom sám zmatky a nechce se mi to studovat. AC má nicméně jeden volný flek a ten by rádo využilo na Gansa, takže se čeká, jestli Taiwo dostane francouzský pas..., v takovém případě by ho nejspíš podepsalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Fialky byly celkem vtipný, po tý nehorázný tužce co celej zápas předváděli všichni včetně trenéra nasraný, že rozhodčí neodpískal 2 pencle, který v žádnym případě nebyly, po zoufalejch pádech jejich hráčů.

Jinak náš výkon se mi hodně líbil, až na ty 3 spálený gólovky, mohlo bejt hotovo už někdy v 60 min...naprosto zasloužená výhra, jenom škoda zase toho Ibry

Reagovat
lnterista

Gratulace AC a hlavne tem slusnym fanouskum...asi to uz je vase, ale Inter se nevzda

Reagovat
panca

jeste mame pred sebou tezky zapasy a vsichni zname ac

Reagovat
lnterista

jj ale tohle je uz neco jineho...

Reagovat
smazaný uživatel

cawte , ak mate zaujem hrat fifu 10 alebo nhl 09 pridte na tuto stranku:) este ju len vytvarame ale posnazime sa ju dokoncit co najskor http://slovakiacup.webnode.sk/hamachi-siete/ STRANKA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele