32. kolo
10.04.2011 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Parma FC 2:0

Ani příchod nového trenéra Franca Colomby neznamenal přísun tří bodů a Parma tentokráte prohrála na půdě Lazia. Biancocelesti se naopak vrátili do první čtyřky, když dokonale využili sobotního zaváhání Udinese. Pohodlné vítězství 2:0 zařídili Hernanes a Floccari.

Diváci na Olympijském stadionu v Římě čekali na první branku zhruba 23 minut, pak totiž pěkně zakombinovali Brocchi se Zaratem a společně připravili první branku pro Brazilce Hernanese - 1:0. Záhy mohlo být srovnáno, nebýt skvělého zákroku Fernanda Muslery proti Giovincovi. Uruguayský brankář ve službách Lazia si poradil i s následnou střelou Ledesmy. Parma vystrkovala růžky a před koncem poločasu spálila další velkou příležitost. S Angelovou střílenou přihrávkou měl Muslera jisté problémy, ale situace nakonec pro Lazio dopadla dobře.

Po změně stran došlo ke kontaktu mezi Gobbim a Zaratem, domácí se po něm dožadovali odpískání pokutového kopu, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá, po pravdě řečeno po právu. Parma se snažila něco vymyslet, ale Lazio jí do dalších příležitostí nepouštělo. V 77. minutě navíc rozhodl o osudu utkání střídající Sergio Floccari, když se vyhnul ofsajdové pasti a překonal Miranteho - 2:0.

Gialloblu sice zkoušeli ještě s výsledkem něco provést, ale proti byl Muslera, jenž podobně jako v prvním poločase zlikvidoval dobrý pokus Giovinca i zakončení Božinova. Lazio vyhrálo 2:0 a vrátilo se do první čtyřky.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele