3. kolo
19.09.2010 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Cesena - US Lecce 1:0

V dobrých výkonech pokračuje Cesena, ta stále neprohrála a navíc ještě neinkasovala ani gól. V dnešním utkání doma porazila Lecce 1:0. K vidění byly také dvě červené karty, na straně domácích jí obdržel Colucci, na straně hostí zase Munari. Serie A má tak po třech kolech překvapivého lídra - Cesenu.

Diváci na stadionu Dina Manuzziho mohli být svědky velmi rychlé branky, už po 120 sekundách měl obrovskou příležitost Bogdani, ale Lecce tuto šanci přežilo. Na druhé straně se prezentovali dobrou kombinací Olivera a Chevanton, ale ani po této šanci se síť nerozvlnila. Ve 37. minutě si domácí zkomplikovali zápas, Colucci totiž obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Na začátku druhého poločasu se Chevanton vyhnul ofsajdové pasti, ale Francesca Antonioliho v souboji jeden na jednoho nepřekonal. V 55. minutě si v klidu udělal prostor k zakončení Erjon Bogdani a perfektně umístěnou střelou překonal brankáře Rosatiho - 1:0 pro Cesenu. Zanedlouho poté mohl zvýšit Emanuele Giaccherini, k dokonalosti však chybělo trefit branku. Davide Di Michele posadil míč na hlavu Munariho, ovšem ten netrefil.

Lecce nedokázalo ani v přesilové hře překonat obranu Ceseny a v 80. minutě k tomu mělo ještě dále. Počet sil na hrací ploše se vyrovnal, neboť Munari obdržel po faulu na Nagatama ihned červenou kartu. A právě faulovaný Nagatomo mohl pojistit, Rosati ho však vychytal. Cesena už těsné vedení nepustila a zvítězila 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele