Serie A - preview 3. kola

18.09.2010, 09:24, aktualizováno 19.09.2010, 10:50
Previews
Překvapivě vysoko se po úvodních kolech drží Cagliari. Právě tento tým se pokusí své postavení udržet po zápase v Bari. Palermo nemá po porážce od Sparty vůbec snadného soupeře, na Sicílii přijede Inter Milán. Juventus je dosavadním zklamáním ligy, na půdě Udinese si alespoň částečně může spravit náladu.
AS Bari - Cagliari Calcio  (neděle 12:30)
V domácím prostředí velmi silné Bari přivítá sardinské Cagliari. Zápas slibuje nesmírně zajímavou podívanou, oba týmy zatím šlapou na výbornou a na stadionu San Nicola se chystá bouřlivá atmosféra.

Na svatostánku San Nicola si už vylámal zuby nejeden favorizovaný celek, naposledy by mohl pohovořit Juventus Turín, který zde v rámci prvního kola prohrál 0:1. Bari je doma opravdu mnohem silnější než ve venkovním prostředí a velkou zásluhu mají na tom také fanoušci. Jinak co se týče venkovních zápasů, tak ty má Bari slabší, ale ve druhém kole to vůbec nebylo znát a remíza 2:2 z Neapole je rovněž skvělým výsledkem.

Cagliari přichystalo svým fanouškům nebývalou podívanou. Výhra 5:1 nad AS Řím se rozhodně nečekala, navíc takový výprask proti slavnému soupeři na Sardinii dlouho nepamatují. Řím byl po všech stránkách znemožněn a zcela zaslouženě prohrál, i když výsledek 5:1 byl pro něj pak příliš krutý. Cagliari si tady nasadilo laťku hodně vysoko a hned v následujícím kole jí bude hodně těžké překonat či alespoň dorovnat. Bari se ze začátku ligy honosí dobrou formou a navíc v domácím prostředí je vždy mnohem silnější.

Sardinskému celku by mohl hrát do karet fakt, že s Bari nikdy neprohrál. Ovšem co se nikdy nestalo, se vždycky může stát a Bari určitě bude chtít tuto nelichotivou bilanci přerušit a Cagliari konečně porazit. Domácím budou pro zranění scházet Romero, Masiello, Rivas a Belmonte. Kompletní nebudou ani hosté, ti přicestovali bez dvojice Blasi - Conti. Utkání začné netradičně již krátce po polední ve 12:30 středoevrpoského času.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, A. Masiello, Rossi, Parisi - Alvarez, Donati, Almiron, Ghezzal - Barreto, Kutuzov
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Nainggolan, Lazzari - Cossu - Matri, Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Po dvou kolech vedoucí Chievo se rozhodně nebude chtít vzdát svého výsostného postavení na čele ligové tabulky. Na stadion Bentegodi zavítá nováček Brescia a papírovým favoritem by mělo být právě Chievo.

Být v tabulce na prvním místě, to je určitě obrovský sen každého fanouška veronského Chieva. Po dvou odehraných kolech se sen stává skutečností. Nicméně všichni moc dobře ví, že Chievo se na první pozici neudrží, otázkou je však jak dlouho se bude mezi absolutní špičkou pohybovat. Před sezonou byly cíle jasné - klidná záchrana, a tento cíl zůstává nadále prioritním.

"Uvědomujeme si, že naše cesta soutěží ještě bude svízelná. Dříve, nebo později se projeví síla top klubů, které se zatím rozehrávají, a ty půjdou před nás. Velmi si přeji, abychom se udrželi nahoře co nejdéle. Bude to znamenat, že se nás netýkají záchranářské boje," dodává trenér Stefano Pioli.

Záchrana je úkolem číslo 1 i v týmu Brescie. Nováček to má po postupu mezi italskou elitu vždy hodně náročné a výjimkou nebude ani tým Brescie. Nicméně začátek vypadá ze strany hostí velmi nadějně. První kolo ještě Brescia nezvládla, ale ve druhém už Iachiniho hoši přehráli Palermo a připsali si první tři body. Pravdou je, že Palermo bylo po celý zápas aktivnějším a mělo celou řadu stoprocentních šancí, jenže v brance nováčka čaroval ostřílený Matteo Sereni, ten se také díky svému výkonu dostal do sestavy kola.

Pouze jedinou ztrátu hlásí trenér Pioli, a to zraněného Morera. Na druhé straně má trenér Iachini mnohem, ale mnohem více starostí. Zdravotní potíže mají Mareco, Zoboli, Vass, Zambelli i zkušenostmi otřískaný Zebina.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Cesar, Mantovani - Luciano, Rigoni, Marcolini - Bentivoglio - Moscardelli, Pellissier
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Sereni - Berardi, Bega, Martinez, Dallamano - Hetemaj, Cordova, Baiocco - Diamanti - Eder, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.15 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - US Lecce  (neděle 15:00)
Cesena před týdnem porazila slavný AC Milán a nyní má políčeno na spolunováčka Lecce. To v žádném případě nebude lehký soupeř, neboť také Lecce se v minulém kole vytáhlo, doma jedinou brankou porazilo Fiorentinu.

Souboj dvou nováčků, kteří se v minulém kole blýskli proti mnohem slavnějším a vyspělejším celkům, i tak by se dalo nazvat střetnutí Ceseny s Lecce. Cesena doma šokovala proti AC Milán, když vyhrála 2:0 a Lecce skolilo Fiorentinu 1:0. Nyní se oba soupeři utkají na stadionu Dina Manuzziho.

Oba týmy před tímto duelem spojuje několik věcí, jednak jsou to oba nováčci Serie A, a jednak mají oba odehraný zápas proti AC Milán. Zatímco, jak už bylo výše zmíněno, Cesena Milán porazila, Lecce si od stejného soupeře odneslo těžký debakl 4:0. Pravdou však je, že Lecce hrálo na San Siru, kde je to vždycky o hodně složitější.

Cesena a Lecce jsou staří dobří známí ze Serie B. Co se týče vzájemných zápasů, tak bilance hovoří lépe pro Lecce, které vyhrálo z šesti duelů tři utkání, ovšem hosté se musejí mít hodně na pozoru, v jejich prospěch sice hraje vzájemná bilance, jenže byla to Cesena, kdo se v minulé sezoně dvakrát radoval.

Chiavarini, Budan a Fatic, tuto trojici bude postrádat Ficcadenti. Jeho protějšek na lavičce Lecce Di Canio má k dispozici takřka kompletní kádr, jedinou vadou je zranění Reginiussena, který tak do zápasu s Cesenou nezasáhne.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Nagatomo - Appiah, Colucci, Parolo - Schelotto, Bogdani, Giaccherini
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Vives, Gustavo, Ferrario, Giuliatto - Giacomazzi - Munari, Piatti, Grossmuller, Di Michele - Corvia
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.92 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Parma FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Parma s Janovem minulý týden ztratily všechny body a z překvapivých proher se budou chtít rychle vrátit na vítěznou notu. Na Stadio Ennio Tardini tak můžeme čekat ofenzivní představení.

Parma naposledy prohrála v Catanii, když se proti ní kopaly dvě penalty, ale kouč Pasquale Marino si nemyslí, že by jeho tým hrál špatně. "Prohra bolí. Udělali jsme několik chyb a zaplatili za ně," přiznal Marino. "Celkově si ale myslím, že jsme byli lepší než Catania, to si musíme z toho zápasu vzít," dodal kouč, jehož tým má po dvou zápasech tři body.

Stejně je na tom také Janov, který po první výhře v Udinese totálně vyhořel na vlastní půdě s Chievem, kterému překvapivě podlehl 1:3. A to je pro tým, který přes léto tak mohutně posiloval, prakticky nepřijatelné. "Odehráli jsme špatný zápas, ale musíme jít dál. Vím, že hráči proti Parmě podají lepší výkon," prohlásil trenér Gian Piero Gasperini.

Grifům zatím nefunguje zejména obrana, ostatně jako loni. Stoperská trojice se spíše teprve sehrává a v duelu s Chievem to bylo vidět. I proto nejspíše Parma nastoupí v rozestavení 4-3-3 a obranu soupeře bude mít na starost zaměstnávat krajní obránci Zaccardo s Antonellim. Vykartovaného Alessandra Lucarelliho na stoperu nahradí Dellafiore, zraněné jsou Galloppa s Paloschim.

Janov nejspíše bude moci v útoku vsadit na Lucu Toniho, jenž laboroval s nataženým stehenním svalem, ale v Parmě by mohl nastoupit. Minulý týden se ale gólem předvedl debutant Mattia Destro, a tak je otázkou, na koho Gasperini vsadí. Boško Jankovič s Raffaelem Palladinem však určitě nenastoupí. Je dost možné, že Janov nastoupí v rozestavení 4-3-3, s nímž v týdnu Gasperini laškoval. Čtyři obránci by totiž mohli zajistit větší defenzivní jistotu.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, Dellafiore, Antonelli - Dzemaili, Morrone, Gobbi - Giovinco, Bojinov, Fernando Marqués
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Chico, Dainelli, Ranocchia, Criscito - Rafinha, Veloso, Rossi - Sculli, Toni, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.05 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Řím - Bologna FC  (neděle 15:00)
Velmi nepovedený start do sezony zažívá AS Řím, po výprasku z minulého kola chtějí římští Giallorossi zabrat a doma porazit Boloňu. Hosté rovněž čekají na první vítězství, ale v Římě to budou mít složité.

Římané zažili v minulém kole velký propadák, porážka 1:5 od Cagliari byla hodně krutá, ovšem musíme podotknout, že zasloužená. Nevedlo se ani v Lize mistrů, Řím prohrál na půdě posledního finalisty Bayernu Mnichov 0:2 a komplikuje si cestu za postupem. Trenér Claudio Ranieri má tak spoustu problémů, ovšem už z minulé sezony všichni ví, že ještě nic není ztraceno.

Loni se Řím na začátku hodně trápil a nakonec bojoval do posledního kola o Scudetto. Vlkům by samozřejmě nejvíce prospělo vítězství, o jedno takové se budou pokoušet doma proti Boloni, se kterou se jim dlouhodobě daří vyhrávat.

Příliš důvodů k radosti nemají ani hosté. Boloňa sice v prvním zápase obrala o body mistrovský Inter, ovšem o 14 dní později nestačila na jiný římský klub Lazio. Nyní Malesaniho svěřenci pocestují znovu do věčného města s cílem bodovat. Proti Giallorossi bude Boloňa jednoznačným outsiderem.

Claudio Ranieri musí oželet start zraněných Riiseho, Taddeie, Okaky a Castelliniho. K dispozici nebude ani distancovaný Nicola Burdisso. Klidný není ani Ranieriho protějšek Malesani, ten bude postrádat pětici fotbalistů Morlea, Khrina, Pisana, Buscého a Ekdala.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Rosi, Mexes, Juan, Cassetti - Perrotta, Pizarro, De Rossi - Menez - Totti, Borriello
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Esposito, Portanova, Britos, Rubin - Radovanovic - Siligardi, Perez, Mudingayi, Gimenez - Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.15 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Juventus FC  (neděle 15:00)
Speciální příchuť bude mít nedělní duel s Juventusem pro útočníka Udinese Di Nataleho, o kterého měla Stará Dáma v létě eminentní zájem, jenže Di Natale zůstal věrný svému klubu a turínský klub odmítl. Nyní mu může důvod jeho rozhodnutí ukázat i na hřišti, když Juventus se spoluhráči porazí.

Juventus na poslední chvíli hledal náhradu za odešlého Diega a právě Di Natale byl přestupovým terčem číslo jedna. Jenže když odmítl, muselo se Juve poohlédnout jinde. A nakonec koupilo z Neapole Fabia Quagliarellu, bývalého spoluhráče Di Nataleho právě z Udinese. Takže i pro něj to nebude běžný zápas. Vedle Quagliarelly by navíc měli v sestavě hostů nastoupit další tři bývalý hráči Zebrette: Marco Motta, Simone Pepe a Vincenzo Iaquinta. A v poslední řadě má k zápasu svůj vztah také kouč Gigi Del Neri, jenž se v Udine narodil, hrál za tamní klub a již několikrát byl s ním spojován v souvislosti s trenérským postem.

Vedle těchto okolností ale mají oba celky společný cíl, získat tři body. Dosavadní dvě kola se totiž oběma hrubě nevyvedly. Udinese prohrálo oba duely, Juventus z nich má jediný bod. A co víc pro Juventus, v týdnu pouze remizoval 3:3 v Evropské lize s outsiderem z Poznaně. Del Neri tak má ještě před sebou plno práce.

Juventus si musí dát na Stadio Friuli pořádný pozor. Proč? Protože Udinese tu poslední dvě sezóny vždy bralo tři body. Nejprve porazilo výběr Claudia Ranieriho 2:1, góly paradoxně dávali Quagliarella a Di Natale. O rok později zde pak prohrál i Zaccheroniho Juventus, tentokrát jednoznačněji 3:0, opět se jednou trefil Di Natale a také Pepe, jenž je už také turínský.

Domácí půjdou do vyhecovaného zápasu bez Cody, Basty, Ferronettiho a Denise. Juventus zase nemůže počítat s Buffonem, Martinezem, Amaurim a Traorem.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi - Isla, Inler, Asamoah, Pasquale - Sánchez, Di Natale, Floro Flores
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Motta, Bonucci, Chiellini, Grygera - Krasič, Melo, Marchisio, Pepe - Iaquinta, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.05 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Città di Palermo - Inter Milán  (neděle 15:00)
Palermu se v nové sezóně nedaří. V lize to skřípe stejně jako na evropské scéně. Nyní budou mít svěřenci Delia Rossiho velkou motivaci nakopnout se k velkému výkonu, na domácí půdě přivítají obhájce titulu Inter Milán.

Rosanero mají po dvou kolech v lize jediný bod, za remízu s Cagliari. Ve druhém duelu padli na půdě nováčka z Brescie. A lepší to nebylo ani v Evropské lize. Tam nestačili na pražskou Spartu, Palermo prohrálo stejně jako v Brescii 3:2.

Hlavním důvodem je neproměňování šancí, to Palermo zatím hodně trápí. "Je neskutečné, kolik šancí jsme si dokázali vytvořit, ale neproměnili jsme, a proto nemáme z Brescie ani bod," posteskl si Fabio Liverani.

V neděli bude mít Palermo mimo hru vedle Pinilly a Miccoliho také Goiana. Do základní sestavy by se tak měli podívat Ezequiel Munoz, Marco Cassetti a Pajtim Kasami. V útoku pak vedle Abela Hernandeze nastoupí Massimo Maccarone.

V týdnu se ideálně nepředvedl ani Inter, na hřišti Twente Enschede dokázal v rámci Ligy mistrů uhrát pouze remízu 2:2. V domácí soutěži se po prvotní remíze s Bolognou Nerazzurri oklepali, kdy porazili Udinese a proti Palermu by rádi pokračovali ve vítězné šňůře. Výkony Interu zatím nejsou ideální, oproti loňsku tým Rafy Beníteze postrádá zejména loňské góly Diega Milita, jenž se zoufale hledá. Přesto by však měl dostat šanci i v neděli.

Cesty do Palerma se neúčastní Goran Panděv a Thiago Motta, zranění pak ohrožuje starty Dejana Stankoviče a Christiana Chivua. V záloze se pomalu usazuje McDonald Mariga a v základní sestavě by se měl objevit i v Palermu.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti - Kasami, Liverani, Nocerino - Pastore - Maccarone, Abel Hernandez
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Mariga, Cambiasso, Stankovic - Sneijder, Eto'o - Milito
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Na Sampdorii Janov čeká další těžký soupeř - Neapol. Oba týmy ve čtvrtek remizovaly v rámci Evropské ligy. Zatímco pro Sampdorii není získaný bod vůbec špatný, remíza Neapole je považována za velkou ztrátu. Také v lize se zatím lépe daří janovské Sampdorii.

Sampdoria zatím vykazuje slušnou formu, v prvním kole porazila Lazio a ve druhém byla blízko výhry na půdě Juventusu. Utkání skončilo divokou remízou 3:3, takže spokojenost byla především na straně janovského celku. Také do třetice všeho dobrého se Blucerchiatti střetnou se silným soupeřem. S Neapolí loni bojovali o evropské poháry, konkrétněji o Ligu mistrů a letos by to nemělo být jiné.

Jenže Neapoli se na začátku ligy příliš nedaří. Po dvou kolech sice zůstává neporažena, ovšem také je jedním z týmů, které nevyhráli. Plichta ve Florencii se určitě počítá, ale domácí dělba bodů s Bari už je průšvih. Sezona je však teprve na začátku a trenér Walter Mazzarri věří, že se jeho tým rozjede a bude atakovat pozice zaručující evropské poháry. První zápas v základních skupinách Evropské ligy se Neapoli příliš nevyvedl, utkání na stadionu San Paolo totiž skončilo 0:0.

Souboj slibuje vyrovnanou podívanou, v minulé sezoně vyhrál vždy domácí celek, a to nejtěsnějším způsobem 1:0. Blucerchiatti nemohou spoléhat na Sammarca, Poliho, Tissoneho, Accardiho a Gubertiho. Všichni totiž mají zdravotní potíže. Na druhé straně bude chybět pouze Lucarelli.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Dessena, Mannini - Pazzini, Cassano
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.15 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ACF Fiorentina - SS Lazio  (sobota 18:00)
V Serii A se loni Fiorentině nedařilo a ani první letošní zápasy nenasvědčují, že by mohl tým z Florencie bojovat o nejvyšší příčky. Siniša Mihajlovič je dosavadními výsledky notně zklamán a proti Laziu chce konečně brát tři body.

Viola totiž zatím pouze remizovala s Neapolí (1:1) a minulý týden nečekaně padla v Lecce (1:0). To určitě není výsledek hodný Fiorentiny a Mihajlovič, jenž v létě nahradil ikonu klubu Cesare Prandelliho, neskrýval zklamání. Hráčům dokonce sdělil, že by jim za výkony pořádně napráskal.

"Jeho reakce byla zcela oprávněná, pouze z nás chce dostat to nejlepší," reagoval obránce Alessandro Gamberini. "Jsme přesvědčeni, že se situace obrátí a začne se nám zase dařit. Mihajlovič s každým z nás během týdne mluvil a motivoval nás," dodal vůdce obranné řady s tím, že proti Laziu jeho tým nebere nic jiného než tři body.

Lazio je na tom o něco lépe. První kolo sice prohrálo se Sampdorií, ale vše napravilo domácím vítězstvím nad Bolognou. Přes léto římský celek zajímavě posílil, když reagoval na loňsko tragickou sezónu a letos myslí mnohem výš.

"Sobotní zápas pro nás bude hodně důležitým testem. Ukáže se totiž, jak moc silný máme tým a na jaké příčky můžeme pomýšlet," prohlásil kapitán Lazia Tommaso Rocchi. Ten bude sám na hrotu hostujícího útoku, protože Sergio Floccari je stále mimo hru. Podporovat ho však bude dvojice Hernanes, Mauri.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Kroldrup, Gamberini, Pasqual - Montolivo, Zanetti - Cerci, Ljajič, Vargas - Gilardino
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, André Dias, Radu - Ledesma, Brocchi, Bresciano - Hernanes, Mauri - Rocchi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.15 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Milán - Calcio Catania  (sobota 20:45)
Na San Siru přivítá favorizovaný AC Milán sicilskou Catanii a o ničem jiném, než o zisku tří bodů nemůže být řeč. Rossoneri ve středu porazili v rámci Ligy mistrů Auxerre a na tuto výhru hodlají navázat.

Ovšem pozor, o třech bodech se hovořilo i v souvislosti s minulým kolem, kdy Milán zajížděl na půdu nováčka z Ceseny a nakonec to dopadlo tak, že všechny tři body skončily na stadionu Dina Manuzziho. Hvězdná ofenzíva Milána se zkrátka neprosadila, což znamená, že nepřesvědčila. Nicméně potenciál má AC obrovský a doma s Catanií by to neměl být problém.

Dobrou zprávou je určitě výkon Zlatana Ibrahimoviče, dvě branky v síti francouzského Auxerre by mohly švédského útočníka nakopnout k dobrým výkonům. Horší zprávou je pak jeho chování, na tréninku nakopl spoluhráče Strassera a na dálku se pohádal s klubovou ikonou AC Sacchim.

Zpět však k zápasu s Catanií, AC Milán je velkým favoritem. Proti Catanii se mu dlouhodobě daří, nicméně poslední vzájemný souboj odehraný na San Siru varuje. Sicilané tu totiž překvapivě remizovali 2:2 a připsali si velmi cenný bod, s podobným průběhem by trenér Giampaolo byl určitě spokojen.

Catania v minulém kole poprvé vyhrála, doma přehrála Parmu 2:1 a odčinila prohru ve Veroně proti Chievu. Zápas proti slavnému AC bude jako vždy velkým svátkem, Catania by se ráda inspirovala Cesenou a milánského titána hodlá zaskočit.

Massimiliano Allegri bude stále postrádat středopolaře Flaminiho, k němu se po středě připojili i Ambrosini a Pato. Brazilského mladíčka nahradí Robinho. Hosté jsou na tom o něco lépe, hrát nebude pouze zdravotně indisponovaný Sciacca.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Boateng, Pirlo, Seedorf - Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano - Izco, Biagianti, Ledesma - Ricchiuti - Lopez, Mascara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chievo Verona22005:26
2.Cagliari Calcio21105:14
3.UC Sampdoria21105:34
4.AC Cesena21102:04
5.AS Bari21103:24
6.Inter Milán21102:14
7.AC Milán21014:23
8.Parma FC21013:23
9.SS Lazio21013:33
 Calcio Catania21013:33
11.Brescia Calcio21013:43
12.Janov CFC21012:33
13.US Lecce21011:43
14.SSC Neapol20203:32
15.Juventus FC20113:41
16.Città di Palermo20112:31
17.ACF Fiorentina20111:21
18.Bologna FC20111:31
19.AS Řím20111:51
20.Udinese Calcio20021:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (319)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele