3. kolo
19.09.2010 15:00 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Udinese Calcio - Juventus FC 0:4

Juventus si pro první výhru v sezóně dokráčel ve velkém stylu. Udinese rozstřílel na jeho hřišti 4:0 a možná se mu konečně blýská na lepší časy. Naopak Udinese je v problémech, po třech kolech má nula bodů.

Stará Dáma tak zároveň přetrhla špatnou bilanci na Stadio Friuli, když tu v posledních dvou střetnutích prohrála. Juventus poprvé udeřil po chybě Samira Handanoviče. Domácí gólman nedokázal po trestném kopu udržet míč ve svých rukavicích, a tak měl snadnou pozici kolenem dorážející Bonucci. Ve 24. minutě to bylo už 2:0. Miloš Krasič zpětnou přihrávkou vyzval Quagliarellu a ten krásnou patičkou překonal Handanoviče. Ten se pak snažil napravit prvotní zaváhání, když další Bonucciho pokus, tentokrát hlavičkou, vytěsnil na břevno.

Dvě minuty před přestávkou potvrdil dobrý výkon Miloš Krasič, když připravil přesný pas pro Marchisia a ten z voleje poslal Juventus do tříbrankového vedení.

Po změně stran mohl snížit Sanchez, když se odpoutal od Zdeňka Grygery, ale Storari byl připraven. Čtvrtý gól si připsat střídající Iaquinta, ale se zakončením váhal až příliš dlouho a Handanovič ho zlikvidoval. Udinese se nezmohlo na žádný velký odpor a pouze čekalo na závěrečný hvizd. Jenže toho se nedočkalo, dokud nedal Iaquinta čtvrtý gól. Marchisio na něj poslal přihrávku a bývalý hráč Udinese nechytatelnou ranou upravil na konečných 4:0. Storari totiž domácím nepovolil ani čestnou branku, když zlikvidoval Di Nataleho a Handanovič v poslední minutě vychytal Iaquintu.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musime zabrat a hlavne nedostavat tolik golu. Kadr mame vybornej tip 0:2 Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

0,2

Reagovat
JuveIt

Tak snad už konečně vyhrajem. FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tento víkend jsem naprosto spokojen, paradní výkon Juventusu i Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

wow, taky fandim juve a spurs : mas proste fakt dobrej vkus

Reagovat
smazaný uživatel

začíná přituhovat

Reagovat
JuveIt

Takhle drtivou výhru jsem nečekal. Paráda! FORZA JUVE!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele