3. kolo
19.09.2010 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - Brescia Calcio 0:1

Chievo se na čele tabulky příliš dlouho neohřálo, důvodem je domácí porážka 0:1 od nováčka z Brescie. O tom, že si Brescia odveze z Verony všechny tři body, rozhodla jediná branka Diamantiho.

Domácí začali dle očekávání lépe, Davide Moscardelli se ocitl v první šanci, jenže si nedokázal poradit. Bohužel velmi brzy se domácím zranil Luciano, u něhož se ozvalo zraněné koleno, na plac tak musel Gelson Fernandes. Brescia na sebe upozornila prostřednictvím střely Caracciola, Stefano Sorrentino v brance Chieva předvedl pohotový zákrok. Velká šance byla k vidění i na druhé straně, Moscardelli nabídl branku Bentivogliovi, ale ten trestuhodně minul. Přesně po půlhodině hry šokoval stadion Bentegodi Alessandro Diamanti, z přímého kopu překonal Sorrentina a Brescia vedla 1:0. Diamanti byl při chuti, jeho následný lob ale síť nerozvlnil.

Během druhého poločasu se k dalšímu přímému kopu postavil Diamanti a Sorrentino se tentokrát nachytat nenechal. Chievo více přidalo a výsledkem byly dvě dobré šance Bentivoglia a Marcoliniho, ani jeden však vyrovnání nezařídil. Čistou brankovou příležitost měl kanonýr Sergio Pellissier, jenže ani on, a ani o chvíli později Marcolini střeleckou smůlu neprolomili. V nastaveném čase nejprve hlavičkoval Granoche a po něm Martinez, ale trefit branku se zkrátka nepodařilo. Brescia vyhrála ve Veroně 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele