Serie A - souhrn 22. kola

29.01.2011, 19:54, aktualizováno 30.01.2011, 22:40
Komentáře a souhrny
Udinese zvítězilo na hřišti Juventusu a přeskočilo ho v tabulce. Inter po přestávce otočil zápas s Palermem a odpověděl na sobotní výhry AC Milán a Lazia. Neapol smetla Sampdorii, doma vyhrály i Cagliari a Janov, Lecce v nastavení přišlo o výhru nad Cesenou a Chievo veze body z Brescie. Zápas Bologna - AS Řím byl kvůli sněžení přerušen a následně odložen...

Juventus FC - Udinese Calcio 1:2

30.01.2011 20:45

Góly: 60. Claudio Marchisio - 72. Cristián Zapata, 85. Alexis Sánchez

Udinese pokračuje ve skvělé jízdě a vyhrálo i v Turíně nad Juventusem 2:1. Rozhodující branku dal pět minut před koncem Alexis Sanchez. V samotném závěru pak byli vyloučeni dva hráči - domácí Bonucci a hostující autor vítězné branky Sanchez.

Diváci na Stadio Olimpico v Turíně se v prvním poločase branky nedočkali, přitom šancí bylo dostatek. Jako první zahrozili hosté, konkrétně Sanchez po kombinaci s Islou minul cíl. Minuli i Bonucci a především z přímého kopu Alessandro Del Piero. Ve 37. minutě předvedl dobrý zákrok Samir Handanovič po neméně dobrém pokusu Alberta Aquilaniho. Z následné dorážky selhal Del Piero a po rohovém kopu se mezi střelce nezapsal Fabio Grosso. V prvním poločase byly k vidění ještě dvě šance, po jedné na každé straně. Nejprve nebezpečně hlavičkoval Martinez a za chvíli musel předvést vynikající let Buffon, na vině byla povedená střela Isly.

Až po hodině hry padla první branka utkání a nebyla to ledajaká branka. Claudio Marchisio se položil do odvráceného balónu a jakými si podnůžkami vstřelil krásnou úvodní branku - 1:0 pro Juventus. Vedení Staré dámy dlouho nevydrželo. Už za šest minut vyrazil Buffon Di Nataleho střelu z voleje pouze před Zapatu, který srovnal na 1:1.

Rozdílová branka padla pět minut před koncem a vstřelili jí hráči Udinese. Alexis Sanchez naprosto zesměšnil soupeře a poté, co si vyměnil míč s Islou, vstřelil vítěznou branku - 2:1 pro Udinese. Do konce ještě zbývalo i s nastavením více než pět minut, avšak ambice Juventusu výrazně snížil vyloučený Bonucci. Obránce Juve uviděl červenou kartu za faul na Chilana Sancheze. V plném počtu nevydrželi ani hosté, Sanchez fauloval Grossa a také on musel po druhé žluté kartě opustit hrací plochu. Udine už si vzít výsledek nenechalo a slaví další důležité vítězství.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AS Bari 2:1

30.01.2011 15:00

Góly: 8. Alessandro Matri, 12. Alessandro Matri - 14. Stefano Okaka

Poslední celek soutěže Bari prohloubil svojí krizi a ze Sardinie se vrací s nepořízenou. Cagliari doma proti poslednímu týmu nezaváhalo, byť se muselo o výsledek strachovat do poslední minuty. V utkání se kopaly dvě penalty, ani jedna ale nebyla proměněna. Obě branky Cagliari vstřelil Alessandro Matri.

Branky na stadionu Sant’Elia padaly jenom v první čtvrthodině. Utkání se mohlo vyvíjet zcela jinak, kdyby Simone Bentivoglio proměnil svojí velkou šanci po třech minutách hry. Brankář Michael Agazzi předvedl dobrý zákrok a za pár minut už domácí vedli. Matri si v pokutovém území zpracoval centr a i přes Raggiho se dokázal prosadit - 1:0 pro Cagliari.

Uběhlo sotva pět minut a Sardiňané vedli už 2:0. Michele Canini hlavičkoval a Gillet musel být v pohotovosti, míč se ale odrazil k Matrimu a ten dal na 2:0. Bari se podařilo vstřelit kontaktní branku, a to velmi brzy. Brankář Cagliari Agazzi naprosto selhal a neudržel střelu Okaky. Jeho chyba znamenala snížení.

Před koncem prvního poločasu mělo Bari obrovskou šanci na vyrovnání. Canini fauloval Bentivoglia a rozhodčí nařídil penaltu. Gergely Rudolf ale ze značky pokutového kopu selhal, Agazzi ho vychytal a Cagliari stále vedlo 2:1. Bari kousalo, ale mělo to složité. Obrana Sardiňanů totiž fungovala dobře.

V 89. minutě se mohlo Cagliari definitivně uklidnit. Masiello a Glik sevřeli ve vápně Matriho a kopala se další penalta. Robert Acquafresca stejně jako na druhé straně Rudolf penaltu nedal, ale mrzet ho to příliš nemuselo, neboť Cagliari výsledek 2:1 udrželo.

Více informací k zápasu

US Lecce - AC Cesena 1:1

30.01.2011 15:00

Góly: 11. Daniele Corvia - 90+3. Erjon Bogdani

Souboj ze dna ligové tabulky mezi Lecce a Cesenou skončil remízou 1:1. Lecce prakticky celý zápas vedlo, ale v nastavení nakonec inkasovalo vyrovnávací branku. Mezitím také Cesena zazdila penaltu.

Lecce zahájilo utkání nejlepším možným způsobem, už v 11. minutě zahrával Olivera rohový kop a hlavičkující Daniele Corvia poslal domácí do vedení - 1:0. Zanedlouho mohlo být vedení domácího celku dvojnásobné, znovu se zahrával rohový kop a opět byl v šanci Corvia, tentokrát ale další branku nedal. Cesena hodlala vyrovnat, ale obrana Lecce pozorně bránila. Naopak vytáhnout se musel Antonioli, Mesbahova střela si vyloženě říkala o branku.

Ve druhém poločase přišel další klíčový moment utkání. Tomovič zahrál v pokutovém území rukou a hlavní sudí to posoudil jako úmyslné. Rozhodnutí to ale bylo chybné, neboť Tomovič v tom byl naprosto nevině. Nicméně stalo se, ale spravedlnost na sebe nenechala čekat. Budan nařízenou penaltu zazdil a vedení domácích pokračovalo.

Ve třetí minutě nastaveného času se domácí dočkali. Erjon Bogdani zareagoval na zahraný přímý kop a hlavou přehodil brankáře Rosatiho - 1:1. Další branka už nepadla, a tak si oba celky rozdělily body za konečnou remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Parma FC 3:1

30.01.2011 15:00

Góly: 16. Rodrigo Palacio (pen.), 44. Gabriel Paletta (vl.), 45. Kacha Kaladze - 32. Hernán Crespo

Janovské FC si konečně spravilo chuť a v lize zvítězilo nad Parmou 3:1. O výsledku utkání se rozhodlo už v prvním poločase, kdy padly všechny branky. Mezi střelce Janova se zapsali Palacio a Kaladze, jednu branku si vstřelili hosté sami.

Gólově bohatý první poločas odstartoval po čtvrthodině Rodrigo Palacio. Gabriel Paletta fauloval domácího Antonia Flora Florese a rozhodčí nařídil pokutový kop. Rodrigo Palacio ho bezpečně proměnil a Janov vedl 1:0. Gialloblu toho moc nepředvedli, přesto ale dokázali vyrovnat. Valianiho střelu dopravil za záda Eduarda Argentinec Hernan Crespo - 1:1.

Utkání se vůbec nepovedlo Palettovi, ve 44. minutě si vstřelil komicky vlastní gól a Janov díky jeho zásluze opět vedl, tentokrát 2:1. V prvním poločase to ale nebylo všechno, za minutu zvýšil vedení domácích bývalý obránce milánského AC Kakha Kaladze. Opět u toho byl nešťastník Gabriel Paletta, který nedokázal odvrátit hrozbu Rossiho a nechtěně tak Kaladzemu asistoval - 3:1 pro Janov.

Parma nedokázala na nepříznivý vývoj zareagovat ani ve druhém poločase. Třicet sekund po změně stran velmi nebezpečně pálil janovský Kucka. Na druhé straně prověřil Eduardovy rukavice Antonio Candreva. Parmě to nešlo, a to ani po chybě Kaladzeho, po které byl v šanci Sebastian Giovinco. Talentovaný Ital šanci zazdil, a i to znamenalo porážku jeho celku 1:3.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AS Řím 0:1

23.02.2011 18:30

Góly: 45. Daniele De Rossi

Boloňa nedokázala navázat na dobré domácí výsledky a s Římem prohrála 0:1. Úspěšnou premiéru Vincenza Montelly na lavičce Giallorossi vystřílel jedinou brankou Daniele De Rossi.

Hosté přijeli do Boloni s novým trenérem Montellou a velkým odhodláním konečně uspět a vrátit se do boje o evropské poháry. Vlci začali dobře a Viviano musel vyrážet štiplavou ránu Simplicia. Boloňa odpověděla stejně, střelu Meggioriniho lapil římský brankář. Další chvíle patřily hostům, po centru Cassettiho trefil špatně míč útočník Vučinič a těsně před odchodem se dočkal první branky Daniele De Rossi. Giallorossi se vyplatilo aktivní napadání, De Rossi uvnitř pokutového území ostře vypálil a míč skončil v síti - 1:0 pro AS Řím.

Rozhodně se nehrálo bůhví jaké ofenzivní utkání a diváci nemohli být příliš spokojeni, především ti domácí. AS si svůj hubený náskok ve druhém poločase hlídalo a dokonce mohlo přidat pojistku. Mirko Vučinič pálil opět vedle a na druhé straně střílel nepřesně i domácí Ramirez. Boloňa toho ale moc neukázala a na výsledku se nic nezměnilo ani po stoprocentní tutovce Mattea Brighiho. AS Řím zvítězil ve veledůležitém utkání nejtěsnějším rozdílem a Vincenzo Montella může být spokojen.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - UC Sampdoria 4:0

30.01.2011 15:00

Góly: 16. Edinson Cavani, 45. Edinson Cavani (pen.), 48. Marek Hamšík, 57. Edinson Cavani

Fotbalisté Neapole naprosto s přehledem přejeli Sampdorii 4:0 a nadále jim patří druhá příčka. V útoku domácích řádil Edinson Cavani, brankáře Sampdorie překonal hned třikrát! Jednu trefu zaznamenal Marek Hamšík.

Sampdoria, kterou opustil kanonýr Pazzini, dokázala domácímu výběru vzdorovat jen čtvrthodiny, pak poprvé udeřil Edinson Cavani. Lavezzi rozjel akci, přihrál Cavanimu, jenž se efektivně zbavil bránícího Accardiho a nekompromisně poslal Neapol do vedení - 1:0. Za chvíli předvedli Mazzarriho svěřenci další pohlednou akci, na jejímž konci byla nepřesná střela Yebdy. Janovští Blucerchiatti toho příliš nepředvedli, jediným světlejším okamžikem byl hodně nepřesný pokus Maccaroneho.

Neapol byla jasně lepší, Gargano ale dlouho váhal a kapitán Cannavaro nedokázal hlavou přesně zamířit. Domácí ale přesto druhou branku vstřelili. Obránce Accardi znovu zaváhal, v pokutovém území fauloval Cavaniho a sám postižený penaltu proměnil - 2:0 pro Neapol.

Pokud si někdo myslel, že by se mohla Sampdoria ve druhém poločase vzchopit, tak se šeredně zmýlil. Neapol veškeré šance na zdramatizování utnula další brankou. Marek Hamšík si v klidu zastavil míč a neomylnou levačkou zvýšil už na 3:0 pro domácí Neapol. Brankář Sampdorie Curci musel lovit míč ze sítě ještě jednou, Gargano krásně zakombinoval s Hamšíkem a následnou přihrávku přetavil v další gól Edinson Cavani, jenž zároveň zkompletoval hattrick. Výsledek 4:0 už prakticky znamenal konec utkání.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Città di Palermo 3:2

30.01.2011 15:00

Góly: 57. Giampaolo Pazzini, 73. Giampaolo Pazzini, 76. Samuel Eto'o (pen.) - 5. Fabrizio Miccoli, 36. Antonio Nocerino

Parádní odpoledne zažili diváci na stadionu Giuseppe Meazzy. Inter hrál s Palermem a bylo se na co dívat. Sicilané vedli po prvním poločase o dvě branky, ale nakonec zápas nezvládli a prohráli 2:3. Fantasticky se představil nově příchozí Pazzini, právě jeho dvě branky měly lví podíl na obratu Interu.

První poločas vyšel lépe Palermu, i když šancí bylo na obou stranách dost. Nejprve střílel vedle Cambiasso, ale pak už se mohli diváci začít radovat, tedy především ti z Palerma. Cassani vyškolil obranu Interu a předložil Miccolimu jasnou nabídku na skórování. Miccoli nepohrdl a zblízka překonal Julia Cesara - 1:0 pro Palermo. Inter se pokoušel o okamžitou odpověď, ale výsledkem bylo dožadování se pokutového kopu po faulu na Lucia. Brazilský stoper byl ústřední postavou i následujícího okamžiku, kdy hlavičkoval přesně do středu branky. Ještě během prvního poločasu vstřelilo Palermo druhou branku a znovu se projevil naprostý nedůraz obrany Interu. Maicon nezvládl bránění Nocerina a ten vstřelil druhou branku zápasu - 2:0 pro Palermo. A mohlo být ještě hůře, v nastavení totiž orazítkoval tyčku Pastore.

Po změně stran byli diváci svědky strhující podívané a famózního obratu Interu. Trenér Nerazzurri Leonardo poslal na hřiště nové posily - záložníka Kharju a především útočníka Pazziniho. Inter spustil nevídaný tlak, z přímáku pálil Eto’o a Sirigu musel vyrážet na rohový kop. K dalšímu zákroku donutil Siriga Diego Milito. Pak už přišla první velká chvíle Giampaola Pazziniho. Kharja mu poslal do pokutového území přesný centr, který Pazzini zpracoval, obtočil se kolem obránce a vsítil snižující branku na 1:2.

Palermo si mohlo vzít dvoubrankové vedení zpátky. Ranocchia si málem vstřelil vlastní gól, kopal se jen rohový kop. Mnohem větší šanci na branku měl Pastore. Motta v pokutovém území evidentně zablokoval Kasamiho a rozhodčí nařídil pokutový kop. Argentinec, který v prvním poločase trefil tyčku, ale nevyzrál na Cesara a penaltu zahodil A znovu platila otřepaná fráze "nedáš - dostaneš”, standardní situaci Maicona zatloukl do sítě hlavou Giampaolo Pazzini a vyrovnal na 2:2, vskutku výtečná premiéra!

Sicilané byli jako opaření. Za chvílí obrana Palerma opět marně naháněla Pazziniho, Muňoz ho ve vápně fauloval a výhodu pokutového kopu měl tentokrát Inter. Samuel Eto’o narozdíl od Pastoreho bezpečně proměnil a Inter dokonal fantastický obrat. Eto’o se mohl ještě jednou zapsat mezi střelce, jeho jedovatá rána však mířila vedle. Domácí už soupeři vyrovnat nedovolili a vyhráli 3:2.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Chievo Verona 0:3

30.01.2011 12:30

Góly: 45. Sergio Pellissier, 47. Davide Mandelli, 90. Sergio Pellissier

Chievo prolomilo střeleckou smůlu a na půdě sestupem ohrožené Brescie zvítězilo 3:0. Dvě branky v zápase zaznamenal Sergio Pellissier, trefil se i Mandelli. Vítězná branka padla ještě v prvním poločase.

Hosté z Verony začali lépe a byli to oni, kteří se starali o největší rozruch v úvodu dějství. Mariano Bogliacino zkoušel štěstí z přímého kopu a hlavičku Thereaua lapil brankář Arcari. Chievo se dostalo do vedení až na sklonku prvního poločasu, kdy Fernandes poslal do malého vápna vysoký míč a hlavičkující Sergio Pellissier vstřelil první branku utkání - 1:0 pro Chievo.

Brescia měla celý druhý poločas na to, aby vyrovnala. Bohužel pro domácí fanoušky přišel z kraje druhého poločasu druhý gól. Rohový kop zahrál Bogliacino a Davide Mandelli hlavou zvýšil na 2:0 pro veronský celek. Druhá branka hosty ještě více uklidnila a záhy už to mohlo být o tři branky, Constant ale nedokázal zužitkovat Pellissierovu přihrávku.

Také další vzrušení přichystali hostující fotbalisté, brankář Brescie Arcari musel řešit nebezpečnou situaci jeden na jednoho a vyřešil jí více než dobře. Brescia to měla těžké, ale i přesto se ještě mohla vrátit do zápasu, Ederova pravačka však v síti neskončila. Vyznamenal se i brankář Sorrentino, když zlikvidoval hlavičku Caracciola.

Snaha Brescie byla marná a v nastaveném čase musela přijmout další branku. Gennaro Sardo postavil Pellissiera před hotovou věc a kanonýr Fly Donkeys vstřelil svojí druhou branku v zápase. Chievo nakonec porazilo Brescii výsledkem 3:0.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AC Milán 0:2

29.01.2011 20:45

Góly: 58. Robinho, 85. Zlatan Ibrahimović

Ani druhé utkání pod vedením trenéra Diega Simeoneho Catania nezvládla. Sicilané doma nestačili na favorizovaný AC Milán, a to i navzdory dlouhé přesilovce, kterou měli k dispozici. O výhře 2:0 rozhodli ve druhém poločase již tradičně Robinho a Zlatan Ibrahimovič.

O první rozruch se po přihrávce Ibrahimoviče postaral Robinho, jeho mířenou střelu na zadní tyč zneškodnil brankář Andujar. Catania se přihlásila o slovo až při nepřesné voleji Capuana. I další šance patřila domácím, ovšem Ledesma pálil hodně vedle. Ve vyrovnaném prvním poločase branka nepadla.

Druhé dějství začalo pro Milán dost špatně, nově příchozí Mark Van Bommel uviděl v 54. minutě druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Pro Milán tak začalo dlouhé oslabení, které ale nedokázala Catania vůbec využít. Naopak byli to Rossoneri, kteří se ujali vedení. Ibrahimovičem rozehraný přímý kop Andujar neudržel a dorážející Robinho už měl snadnou úlohu - 1:0 pro AC Milán.

Catania měla dobré šance na vrovnání, střídající Ricchiuti pálil těsně nad, a nepřesný byl i hlavičkující Simone Pesce. Šance měl ale i Milán, konkrétně Ibrahimovič mohl vstřelit pojistku, Andujar ale jeho nebezpečný pokus vyrazil, a prozatím udržel svůj tým ve hře. V 85. minutě už byl Andujar krátký, a opět zafungovala spolupráce Robinho - Ibrahimovič. Brazilec přihrál před branku Švédovi, a ten zvýšil na 2:0 pro AC Milán.

Domácím se nedařilo ani v závěru, kdy se na branku řítil Morimoto, Abbiati vytáhl skvělý zákrok a nedovolil Catanii zdramatizovat utkání. Ve vůbec poslední šanci utkání ztroskotal Pesce, ten dokonce nedokázal trefit prázdnou branku, a i proto Catania prohrála 2:0.

Více informací k zápasu

SS Lazio - ACF Fiorentina 2:0

29.01.2011 18:00

Góly: 69. Libor Kozák (pen.), 73. Libor Kozák

Lazio odčinilo prohru v Boloni a dnes porazilo před domácím publikem Fiorentinu 2:0. Hrdinou zápasu se stal český útočník Libor Kozák, jenž vstřelil obě branky římského celku.

Domácí poprvé zahrozili už v 5. minutě, kdy pořádně provětral polského brankáře Boruce Sergio Floccari. To byla ale jediná vážnější šance Lazia v prvním poločase. Zahrozila také Viola, rovněž z dálky to vyzkoušel Alessio Cerci a Muslera musel vyrážet na rohový kop. Diváci ale v první polovině utkání branku neviděli, na to si museli počkat až do druhé pětačtyřicetiminutovky.

Ve druhém poločase se dařilo více domácímu celku a Boruc musel hned v úvodu několikrát zasahovat. Většinou to ale nebylo nic světoborného. Více práce měl až se střeleckým pokusem Sculliho. Lazio stupňovalo svůj tlak a výsledkem byl faul na Libora Kozáka a následný pokutový kop, který český útočník bezpečně proměnil - 1:0 pro Lazio.

Pro Libora Kozáka ale večer nekončil. Za chvíli rozjel přečíslení Brocchi, který přihrál Scullimu a ten centrem našel volného Kozáka - 2:0 pro Lazio. Pro Violu to bylo definitivní KO, ze kterého už se nevzpamatovala.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán22145339:1847
2.SSC Neapol22134536:2043
3.SS Lazio22124629:2140
4.Inter Milán21115536:2438
5.AS Řím21115531:2438
6.Udinese Calcio22113836:2936
7.Juventus FC2298536:2735
8.Città di Palermo22104836:2834
9.Cagliari Calcio2285926:2329
10.Chievo Verona2269723:2227
11.UC Sampdoria2169620:2227
12.Janov CFC2176818:2027
13.ACF Fiorentina2167821:2325
14.Bologna FC2177723:2925
15.Parma FC2267922:2825
16.Calcio Catania22571018:2922
17.US Lecce22561121:3921
18.AC Cesena22551216:2820
19.Brescia Calcio22531417:3018
20.AS Bari22351414:3414
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (810)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kozak!

Forza Lazio!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Kozák zaslouží palec, tady ho má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

dobře on jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
ACSMan

Pěkně Kozo

Reagovat
smazaný uživatel

koulím oči. Borec, vypadá to, že už bude pravidelně v základu.

Reagovat
-Kopy-

60 minut na gól má

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Heh Kozákovi gratuluju doufám že večer vyhrajeme i my

Reagovat
Didier Drogba

Kozák

Reagovat
mesyas

kozáááá abyste se neposr...

Reagovat
Filipow

kde je koza? žádnou nevidím..

Reagovat
smazaný uživatel

tak se poserem..... vetsina lidi se tu mohla posrat z toho ze takovy jako kalouda a podobne odesli za balik delali z nich nové nedvědy a už jsme o nich neslyšely...... tohoto kluka si zapamatujte to jendou bude hvězda !!! šup s ním do repre.....at uz misa bilek zveda telefon a volá

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáka do repre ještě ne, chci ho na 21

Reagovat
smazaný uživatel

kozák klidně může teď doehrát nějaký přípravný zápas na zkoušku...... i když bude nastupovat za seniory furt bude moct jet na euro U21 a bude mít o cenné zkušenotsi navíc

Reagovat
mickey mouse

Kozák

Lazio

Reagovat
GEGE

Na tu Violu se nedá divat to byl děs co zas předvedli sice sem viděl jen 2 poločas ale 2 střely na branku svěči o všem

Reagovat
smazaný uživatel

Byl Kozák platným hráčem i ve hře?

Reagovat
frankiefcb

jj sklepával míče, zpracovával míče s naprostým klidem a v pohodě je rozdával. Byl hodně dobrý, ale Sculli a mauri hráli výtečne. I když jsem fanoušek AS jejich výkon musím ocenit a pro Kozáka

Reagovat
GEGE

Viděl sem cca pul hodky druheho poločasu a za tu dobu se do kombinace moc nedostal ale on je tam od střílení golu a to splnil na jednicku...

Reagovat
smazaný uživatel

no druhý poločas se trochu vytratil více si ho hlidali ale první poločas bych rekl ze odehral skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zasloužená výhra

Kozák

Forza Lazio!

Reagovat
božský John

Borec

Reagovat
10

OT: kdy je nominace na Chorvatsko?

Reagovat
terry

Ciao chlapci. Před chvilkou jsem dorazil z Alp, tak jsem se chtěl zeptat, jestli si můžu ještě naklikat do fanty sestavu nebo nechat tu z minule. Protože stejně mám z těch čtyřech týmů, co dnes hrají, jen Diase a ten by pravděpodobně nastoupil stejně.

Reagovat
Shevchenko

Dej to tam určitě, kolikrát my všichni to dali a ž v průběhu kola.

Reagovat
smazaný uživatel

prosim vas co je to ta fanta?sem tu novej

Reagovat
Kovi81

fantasy league

Reagovat
smazaný uživatel

fantasy league, na PL ji najdeš tady http://fantasy.premierleague.com/

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
FC Porto FC

Kozák !!! Do repre a bude hrát s Necidem

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... A já Kozáka zas nechal na lavici, NASRAT!

Reagovat
smazaný uživatel

stav 0:0 a kope se penalta...na hřišti zkušení borci jako Ledesma,Mauri,Floccari nebo Brocchi,ale jde ju kopat mladý Kozák asi mu hodně věří...

Reagovat
FC Porto FC

, ale kdyby ji nedal tak už si jí nikdy nekopne

Reagovat
Filipow

Mně dědeček říkal, že v sedmdesátých letech se hrálo v Bratislavě utkání proti Portugalsku, kopeme penaltu, na hřišti všelijaké hvězdy.. ti se na to vysra**, protože tam bylo mokro, a poslali tam mladého hráče.. ten nedal, a už si v reprezentaci nezahrál.. u této historky jsem se dokonce i zasmál.

Reagovat
Lemond Laws

dva palce pro něj

Reagovat
Shevchenko

Sakra, ať se jde Kadlec s vydrou koupat, tohle je naše hvězda!

Reagovat
Shevchenko

s Vydrou* s tím malým v to dává úplně jiný smysl.

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné, jak se vypracoval.

Reagovat
frankiefcb

ze začátku to měl stejné jako Vydra, takže bych vydru neodepisoval

Reagovat
božský John

Já bejt Tebou,tak bych neodepisoval spanhelovi, ale Shevchenkovi

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
osobnostx

Ale no tak. Tihle kluci jsou o skoro tři roky mladší ne? jen ať jich máme co nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková hvězda nám je stejně nanic, když nebude mít nikoho v záloze, kdo by jí nahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák dobře!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Liborovi

jinak se mi velice líbí tabulka

Reagovat
didosh

Taky se mi líbí tabulka AC první Neapol druhá co víc si přát?

Reagovat
GEGE

CATANIA: Andujar, Augustyn, Silvestre, Spolli, Capuano, Carboni, Ledesma, Sciacca, Gomez, Mascara, Maxi Lopez.

MILAN: Abbiati, Bonera, Yepes, Thiago Silva, Antonini, Ambrosini, Van Bommel, Merkel, Robinho, Ibrahimovic, Cassano.

sestava dobrá až na toho Pata,kterého bych tam viděl radši...Ale snad bude mít Allegri štastnou ruku...

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

me se to bez pata nelibi robinho si za minulej zapas nezaslouzi hrat a pato v poharu dva goly

Reagovat
panca

mne

Reagovat
GEGE

Robinho zaslouží sice je to palič ale aspon maka

Reagovat
panca

maka, ale potrebujem i goly a spolihat jen na ibru neni dobry. A pato si 100% zaslouzi hrat

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě to, o čem by se dalo pochybovat..., má skvělou statistiku, ty góly dává pořád, ale dokud nezačne makat i pro tým, Allegri ho prostě jednou za čas tímhle postraší, doteď to měl u nás 2 roky jisté a nemusel udělat nic navíc, v poháru proti Samp makal a Max to ocenil, ale přesto mi příliš nevadí, že ho ještě trochu podusí. to je pořád miláček Patinho a já ho mám taky moc rád, ale začal se z něj stávat strašnej sobec...

Reagovat
panca

je pravda, ze trochu sobci, ale aby na nas pak nehodil bobek a nechtel pryc

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je přesně ten přístup, kvůli kterému začal sobčit a cítit se nedotknutelný..., ty bys chtěl v týmu hráče, který se Ti po 2 zápasech na lavičce urazí a chce odejít ? Robinho s Cassanem si to taky museli odsedět, Pato přišel do Milána a hrál od úplného začátku, okamžitě zázračné dítě, nejlepší hráč AC..., jen ať vidí, že ani on není nepostradatelný. rozhodně mu fandím do toho základu víc než Cassanovi, nebo Robsonovi, ale tuhle lekci už podle mě potřeboval.

Reagovat
panca

ja proste tecu, kdyz vidim tu robinhovu neduslednost v golovkach v mezihre je uricte prospesnejsi nez pato, ale ty jeho nepromeneny sance nas pak muzou dost mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc jak píše Tsigi - po letech není třeba z něj dřít kůži...

Reagovat
Tsigi

Pata kosí zranění. V situaci, kdy není nutné, aby hrál 2 zápasy v týdnu naprosto chápu, když prostě jednou za čas bude jeden sedět a prakticky jsem o dost klidnější.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
mastakillah

No možná místo Bonery by tam mohl být Oddo, hlavně ten Pato v základu měl být určitě..ale tak snad Allegri ví co dělá...

Reagovat
smazaný uživatel

to je borec tento hráč .... :) česko ma v buducnosti o utok postarané :)

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Kozák

Reagovat
niflheim

Kozáka si pamatuju z Opavy, kdy váleli v útoku s Halaškou. Kozák teď válí v Laziu, Halaška u nás kope třetí ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Halaška je teď úplně tragický

Reagovat
cubinho

A když si vezmu, že jsem s Liborem hrál taky a on teď střílí góly za Lazio a já hraju okres, tak je to taky lehce úsměvné

Reagovat
smazaný uživatel

Za koho hraješ v okresu?

Reagovat
REPLIKATOR

Zrovna on kopal penaltu, pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Jak jsem tu týden nebyl, tak jsem jen hodně zběžně prolítával komentáře a reakce, a tak jsem se chtěl zeptat Milanistů, co říkáte na ty poslední přestupy, protože to vypadá hodně luxusně. Interistů pak na Pazziniho, protože zrovna tohle se mi nezdá (ale aspoň oslabení Dorie ) a konec konců, jestli se něco kromě Kharjy odehrálo v Janově.

Děkuji!

Reagovat
Jajinek

Pazzo je nejlepší z nejhorších řešení...

Počet Milanistů tu na EF roste přímo úměrně s počtem jejich posil

Jo a Janov koupil na pravého beka Mottu a Matěje Krajčíka a do útoku to přišel rozseknout Granoche, protože Floro Flores, prý nakonec kývl Juve... Takže konečně kvalita...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nejakej fanousek Lazia rict jak je na tom letos Muslera ? Videl sem asi 2 zapasy a chytal dobre , ale vim ze loni se na nej obcas nadavalo..

Reagovat
smazaný uživatel

velka opora,nekolikrat nam vychytal 3 body

Reagovat
panca

komu ty vubec fandis? vidim te komentovat vsechny ligy, ale porad se v tom nejak nevyznam

Reagovat
Radar

Španělsko - Real Madrid

Itálie - Lazio

Anglie - MU

Čr- Baník

Německo -

Reagovat
panca

az na to nemecko uplne hroznej vkus

Reagovat
frankiefcb

až na ČR, hrozný humus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio , Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester,Baník,Real Madrid,Lazio

Reagovat
panca

lazio, real a banik je brutalni kombo

Reagovat
Shevchenko

A ty v ČR fandíš komu?

Reagovat
panca

u nas ted uz nikomu. Nasi ligu jsem nevidel uz par let krome par nejakych nahodnych okamziku

Reagovat
cubinho

Za Baník

Reagovat
frankiefcb

jj aspoň, za ten Baníček

Reagovat
cubinho

I za Lazio má + bod

Reagovat
frankiefcb

nene

Reagovat
REPLIKATOR

Humus

Reagovat
Shevchenko

Krystýna, Schutzstaffel, Baníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Kristýna!

Reagovat
centos

Nespojujte to hezké jméno s tím hňupem, děkuji.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

s tím přišli retardovaní fanoušci Barcelony

Reagovat
Magic player

ja ti dam krystynu tohle si na pristi salovce vyzeres

Reagovat
smazaný uživatel

Diky , ja se totiz zajimam hodne o Uruguayce . Ten Gonzalez asi nic moc co ? a Pak jeste koukam ze nejakej mladickej utocnik rocnik 92 tak ten jeste sance nedostava .

Reagovat
smazaný uživatel

Gonzalez moc sanci nedostava, vestinou strida na par minut nekdy ani to ne

Dneska hral od zacatku a celkem mu to slo , mel tam jednu peknou strelu

a Barreta vubec neznam

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho videl proti Bologni a to se moc nepredvl ale tak to od vas nikdo . A dneska koukam ze hral zaklad tak to je dobry .

Reagovat
smazaný uživatel

Musím uznat, že to byla zaslužená výhra Lazia, bohužel. Fiorentina je moc sympatický tým, skvěle reprezentovali Serii v LM a rozhodně by měli být v tabulce výš a bojovat o Evropskou ligu, minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dál častěji je o něm slyšet. To je dobře, moc dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Dobře Kozák dostane šanci v základní sestavě a hned dá 2 góly, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Libor!

Reagovat
božský John

A Plzeň nakonec dostala..

Reagovat
Shevchenko

No dneska to bude zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za týpek ten Merkel v základu Milána? Nikdy jsem o něm neslyšel a najednou základ, hledím na to jak sůva z nudlí

Reagovat
smazaný uživatel

Od zimy hraje Merkel v základu skoro každej zápas sůvo

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

No já serii A moc nesleduju, takže je pro mě nějaký 18letý němec v základu AC docela šokem, Pípo.

Reagovat
smazaný uživatel

No hard feelings

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavej hráč, pokud bude správně veden může se z něj stát slušný, dynamický střední záložník. možná to bude konečně nějaký odchovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza MILAN!

Reagovat
cetto

zjevně má i důvěru spoluhráčů a trenéra když ho nechají v půlce druhého poločasu za stavu 0:0 kopat penaltu

Reagovat
rossoneri89

rozhodca zatial dost kazi

Reagovat
GEGE

Už je to tady Van Bommelovy zakroky na kotnik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Furt stejný hovád?

Reagovat
panca

merkel hodne rychle dolu...

Reagovat
Shevchenko

Do prdele Merkele vzpamatuj se!

Reagovat
rossoneri89

Merkel dole Emanuelson hore

Reagovat
smazaný uživatel

no "pro krista pána" nemá s Milánem nic natrénováno

Reagovat
rossoneri89

ok ale Merkel dnes nehra moc dobre... a nemyslel som hned ale v druhom poclase

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, konečně jsem našel stream...

Reagovat
smazaný uživatel

seš na streamhub? tam je naprosto skvělej HQ

Reagovat
smazaný uživatel

to ani neznám já to našel né HQ ale spíš SQ

Reagovat
rossoneri89
Reagovat
smazaný uživatel

no pře atdhe, sice atdhe.fm, jsem to měl a kvalita

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač, něco tak kvalitního jsem na netu už dlouho nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dneska zmůže víc než ten Merkel opravdu. nejspíš. navíc mě děsí Bommel, ale nenasazení Sokratise je asi rozumný tah. rozehrává se, ale proti counterCatanii bych se bál.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je špatný snad od každýho. Snad to Zlatan zachrání

Reagovat
10

nemával

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď sis Antonio mohl dát první gól.. a měls.

Reagovat
smazaný uživatel

Co do psích kšírů dělá v základu Merkel je sice talentovanej ale na zaklad zatim nemá

Reagovat
Yanek

Merkel je otřesnej pouze dnes, předcházející zápasy to byl tahoun.

Reagovat
GEGE

Zas bych nepřeháněl s tim tahounem...

Reagovat
Yanek

Byl dobrej, ale určitě není jediný, kdo hraje uplné nic - Ibra, Cassano, Robinho, záloha, kraje obrany.

Reagovat
panca

milan mi pripadne jako kdyby hral nejakej pratelak a k tomu jsou jeste strasne podrazdeni. A co ten merkel blbne a vubec nejde

Reagovat
Ed_Hazard

susedkovci cesi, toto bude raz tahun reprezentacie ukazuje sa este niekto z vasich junakov v podobnom svetle? moc v tom prehlad nemam, este Moravek viem ze je kvalitka

Reagovat
cubinho

Dá se říct, že celá "21" (alespoň základní 11) je složená z velmi kvalitních kluků, kteří mají potenciál na to, hrát jednou i za seniorskou repre - Řezník (Baník), Mazuch (Anderlecht), Lecjaks (Anderlecht), Mareček (Anderlecht), Morávek (K'lautern), Hloušek (Slavia), Zeman (!!!) (Sparta), M. Černý (Slavia -> Rostov), Kadlec (Sparta), Dočkal (???) - ten ztratil půlrok v Turecku, teď se vrátil do Liberce - jinak kapitán 21), Pekhart (Jablonec), Kozák (Lazio) + Suchý (Spartak), Necid (CSKA)... toť velký potenciál budoucí repre

Reagovat
Ed_Hazard

no pekne necida som uz neratal, ten uz je teraz velmi kvalitny

Reagovat
GEGE

Zatím nic moc...Ambro není na Rinově pozici úplně ve své kůži a Merkel kupil ze začátku chybu za chybou...Obrana celkem jistá...V útoku jsme ale zatím celkem bezzubí v druhém poločase se to snad zlepší!

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro hraje skvěle štít, jak říkáš Rinova pozice mu nesedí, na druhou stranu na Rinovu pozici koho tam dát? Bommel bude hrozně faulovat pokud si bude muset ještě nabíhat a Flamini je mimo stejně i tak Strasser. Ale je strašně neviditelnej Ambro. I v rozehrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Merkel dnes vážně radši dolů (i když je prdel sledovat jak najednou v základu nemá co dělat, přičemž se tady 3 roky nadává, že Milán nedává šanci odchovancům). dnes je to opravdu škaredý zápas, jak předpokládál Allegri..., bude to ještě hodně těžké a ani ta remíza by možná nebyla vyloženě trapas, nicméně ty nejtěžší zápasy nás ještě čekají, takže radši přidat hoši.

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, Merkel dnes nic moc, ale že by remíza nebyla trapas? No, možná né, taková slova nemám rád, stále věřím, že se Milán v druhé půli pozvedne a bude to výhra. Forza MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Mě dnes straší Antonini, přes něj zas jde spousta akcí, na druhý straně protiútoky i kličky tentokráte zvládající Bonera. On je prostě bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Urby na plac, tak to chcu viděti jak bude makat i dnes. Pojďme!!

Reagovat
panca

libi se mi jak hraje bommel. Ma dobrej prehled a skoro nezkazi nahravku

Reagovat
panca

az na to ze to je curak

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Radin

dobře mu tak,u něj to není bojovnost,ale přehnanost..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

benvenuto Mark

Reagovat
GEGE

Tohle na žlutou nebylo...

Reagovat
10

Tagliavento se musel představit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tohle

Reagovat
FORZAMILAN

a je to tady , kokot............

Reagovat
smazaný uživatel

Kur*a! Tak ten už v základu nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl faul. A na žlutou už vůbec ne.

Reagovat
cubinho

Bommel

Reagovat
Yanek

Rozhodčí je pičus! Rozdává ty karty jak na kolotoči.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Sicilani padaj jak kuželky. Zápas na hovno

Reagovat
Shevchenko

super

Reagovat
Shevchenko

Bommel + Tagliavento = vražedná kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

tohle na žlutou nebylo, ale zrovna Bommel by ji stejně dostal při nejhorším později...

aktuální záloha Robinho - Ambrosini - Emenuelson

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh s námi

Reagovat
lajka30

bommel tohohle hráče fakt nesnášim

Reagovat
rossoneri89

vsak toto ani nebolo na zltu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

ROBSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
GEGE

ROBINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Robson!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Yanek

BETONUJEM!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

Reagovat
Shevchenko

ROOOOOOOOOOOOOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
rossoneri89

Robinhooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ROBSOn!!!

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
GEGE

Prekerni situace do zalohy tam může poslat max tak Jankula...

Reagovat
smazaný uživatel

osobně bych tam strčil Sokratise, ať už do zálohy, nebo obrany (podle toho kam by se posunul Thiago). Oddo mě trochu překvapil...

Reagovat
GEGE

Jn ale i takhle to dobře vyřešil

Reagovat
smazaný uživatel

SIlva do zálohy, Papasthapolus na středního obránce. Když nebudem blbnout..

Reagovat
Shevchenko

Takže Thiago do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je pi a pi a pískající panaček no...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tu spamujete konferenci příspěvky podobného typu? Běžte si spamovat na stránky AC, kde vaše béééééééééééééééééééééé ocení.

Reagovat
rossoneri89

fandis Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

bééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
RickNash

oceňuju

Reagovat
niflheim

Tak jsem to zapnul, že se podívam, jak hraje MvB za AC...a on už tam není ...jak naivní jsem byl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

A za tohle ani karta ?

Reagovat
rossoneri89

rozhodca dneska nezvlada zapas

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Van Bommel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Ambro karta za nic, to je na smích

Reagovat
Shevchenko

Prasácký zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad letos Catanie spadne. Humusní tým

Reagovat
panca

aaaaa jankul si jde odslouzil svoje 3 mega

Reagovat
GEGE

To snad ne...Ambro

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zvědav s čím půjdem na Kohouty

Reagovat
rossoneri89

tak pome Jan Kulovski

Reagovat
Yanek

Catanica nám sejme půlku týmu, ale červenou máme my.

Reagovat
Shevchenko

Prosím ať to nedopadne jak v Lecce.

Reagovat
smazaný uživatel

ambro

už by mohol byť konec

Reagovat
Shevchenko

Co se stalo Ambrovi? Zrovna jsem se nedíval.

Reagovat
GEGE

Asi svalové zraněni

Reagovat
Yanek

Tagliavento nazdar, zmrde!

Reagovat
Shevchenko

Nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dostanem gól tak ti to Urby a Ibro nezapomenu.

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme do devíti, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatam Ibrahimovič...nechtěl jsem ho v AC, ale...

Reagovat
FORZAMILAN

Myslím,že ho nechtělo asi víc lidí,ale co se týče alespoň mě,velmi mile mě překvapil.............

Reagovat
smazaný uživatel

IBRACADABRA!!!

Reagovat
rossoneri89

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Co Tě nezabije, to Tě posílí

Reagovat
Shevchenko

A je to tam KURVA JO !!!

Reagovat
GEGE

IBRAAAAAAAAA!

Reagovat
panca

cumim

Reagovat
FORZAMILAN

IBRAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ZADOSTIUČINĚNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
sansiro

Je krásné mít ve fantě na hrotu Ibru s Robinhem a fandit Milánu

Reagovat
Tsigi

Bommel moc dobře věděl, co dělá

Reagovat
Yanek

Záloha proti Laziu? Bommel out, Ambro out.

Reagovat
rossoneri89

vylucenie nam asi fakt pomohli

Reagovat
rossoneri89

pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tu znovu...

Reagovat
božský John

VERNEEEEEER

Reagovat
Tsigi

Krasobruslení, moderní gymnastika a formule jsou tři sporty, který asi nujdy neocením

Reagovat
božský John

Gymnastiku nesleduju, formule obdivuju,halvně historii a tu techniku,která je špičková a práce těch vývojovejch inženýrů( závody jsou kolikrát nuda - jako vagonky na trase Praha Plzeň) a krasobruslení, to je nádhera, když to chytnu,tak na to koukám rád, je to dřina (daleko větší než fotbal) a hezky se na to kouká

Reagovat
panca

krasobrulseni chlapi jeste jde, ale formule - hnus velebnosti. To uz radej tu gymnastiku

Reagovat
Tsigi

Formule je z mého pohledu naprosto nejnudnější z masově konzumovaných sportů. Kdyby mi někdo nabídl, jestli mám sledovat šachový zápas nebo 3 hodiny formulí, kde největší akcí je, že se mění gumy, tak beru šachy

Reagovat
božský John

Když se zajímáš o tu historii,dejme tomu od 50. let a vývoj tech monopostů, tech iks mrtvejch hrdinů,co sedli do pojízdný rakve....

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes už bohužel ano.. Co se s tímhle sportem stalo za posledních 10,15 let je neuvěřitelné..

Dřív to mělo šťávu, když ještě jezdili borci jako Hill, Verstappen, Frentzen, Irvine, Alesi, Villeneuve,..

Bylo na co koukat, úžasné předjížděcí manévry, kolize, souboj dobra se zlem v podání Häkkinena a té krysy Schumachera.. Na každý závod jsem nemohl dospat..

Na Hungaroringu jsem byl 4x..

Bohužel Ecclestone je rakovina F1.. Především díky němu se z toho stala nudná, mainstreamová záležitost, pro všemožné zbohatlíky a šejky.. Peníze vždycky až na prvním místě..

Zlaté WRC

Reagovat
kubys

Loooooool, tak to jsi asi neviděl vývoj za poslední dva roky, no comment a hlavně řadit Verstappena a Hilla mezi ty nej, tak to je největší výsměch...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je řadí mezi nejlepší ?? Jen jsou mi o parník sympatičtější než Alonso, Massa, Hamilton, Webber nebo Piquet jr.. comprende ??

Co se toho progressu týče, změna bodování ? Beru.. Zákaz tankovaní ? To si vlastně hážou klacky pod nohy sami.. Rozšíření seriálu ? excelentní závod v Bahrajnu, vážně, všchna čest.. Naposledy sem se takhle nudil když mě dcera vytáhla do kina na Kameňák... Okruh ve Valencii se taky povedl, jen co je pravda...

Přesto je rok 2013 pro mě příslibem Já se na ty 4válcové motory, narozdíl od většiny těším, facelift, nové pneumatiky... Head s Byrnem ví co dělají..

Back to the Roots

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší jsou NASCAR. Tam může závodit každej kdo má řidičák a umí držet volant vlevo.

Reagovat
Tsigi

Letos byl díl South Parku o Nascar. Podle toho dílu musí být člověk blbý a chudý, aby se mohl stát řidičem Nascar- Dobrá epizoda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten je podle mě (spolu s dílem o táboru handicapovaných) nejslabší a nejtrapnější z celé 14 série...

Celkově ta úroveň hodně klesá...

Reagovat
Tsigi

Krasobruslení, moderní gymnastika a formule jsou tři sporty, který asi nujdy neocením

Reagovat
Kepy_FCB

OT: Viděli jste film Mexická vlna (před chvílí skončil na Primě)

Reagovat
Bennhy

to je preklad... EN: Goal! SK: Góóól!, CZ: Mexická vlna

Reagovat
Kepy_FCB

Aha, dobře. jinak hrozná šakárna ale vydržel jsem u toho a docela se bavil. Především jak v Los Angeles byla knajpa plná fans Ňůkástlu v dresech...

Reagovat
centos

Překlad imho dobrý. Každému je z toho jasné, o co asi půjde, a je to i vhodný dvojsmysl.

Reagovat
Shevchenko

To byl Goal! ? Proč si ti kreténi musí pořád vymýšlet svoje názvy? Jakoby nestačilo, že to przní překladem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak je to vlastně, byl jsem kouřit, ale předtím dal Ibra gola, ale stale je to jen 0:1?

Reagovat
Yanek

0.2

Reagovat
smazaný uživatel

jo, už je to tam asi už špatně vidím na ten 19 palcový monitor...

Reagovat
rossoneri89

prvy dal Robinho ....a predchvilou Ibra na 0 - 2

Reagovat
smazaný uživatel

To bude borec na konec

Reagovat
smazaný uživatel

co to je "borec na konec"?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ten co přestřelil tu branku asi ze 2 metrů, ten hráč Catanie...

Reagovat
smazaný uživatel

frajer na záver

Reagovat
rossoneri89

GRAZIE RAGAZZI ....bol to na nervy zapas ale ukazali ze je dobra partia a vedia hrak ako tym ... ...tesi ma dalsia nula na konte Abbiho .... FORZA MILAN

Reagovat
GEGE

Super vybojované vítězství Robinho dneska super 1+1 Těd dát do kupy zraněné když nebude moc hrát Van Bommel a kdoví jak to bude s Ambrosinim...

FORZA MILAN!

Reagovat
Kepy_FCB

Kozák - Borec !!! FORZA LAZIO

Reagovat
Jajinek

Gratuluji Milánu k výhře...s tím, co tam běhalo na konci je to malý zázrak. Catania tu přesilovku hrála strašně, v podstatě bez šance. Ono jim to snad šlo lépe bez Mascary.

Tohle výhra bohužel může být dost důležitá, ale na příští zápasy, které má Milán těžké soupeře, se jim kompletně rozpadla záloha (připomíná mi to naši situaci na podzim, kdy se zranilo 5 středních záložníků naráz). Jsme zvědavej jak to ustojí.

Důležité bude zítra porazit Palermo a pak se uvidí, jestli Milán začně nějaké ty bodíky ztrácet. Jestli ne v těchto týdnech, tak už asi nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna Lazio na Meazze nevyzerá na nejako extra ťažkého súpera, pre AC ľahší zápas ako ten náš zajtra s Palermom, žiaľ

Reagovat
Jajinek

při potenciálním složení zálohy Merkel - Silva - Urby to nemusí být tak jasné, Lazio to v této sezóně dovede zavřít a i když to venku není ono, tak bych je neodepisoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ich neodpisujem, len hodnotím šance AC v porovnaní s nami. A Silva bude veľmi dobrý záložník, čo som ho videl hrať na pozícii DM. 2 body stratiť môžu, lenže to zajtra my taktiež, resp. potom s AS.

Reagovat
Jajinek

Silva je výborný DM...o tom žádná. Ale pokud by nebyl ani Nesta, zase může chybět v obraně.

Já se ale nikde o našem zápasu s Palermem nebavím...to tu řešíš akorát ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som to riešil v spojitosti s nami preto, lebo ty si začal písať, že Lazio odpisujem. Práveže ja nikdy(takmer!:) žiaden tým neodpisujem.

Reagovat
smazaný uživatel

V spojitosti so súpermi som myslel to "neodpisovanie". Keď my hráme s niekým, tak jasné že niektoré malé mužstvá odpíšem

Reagovat
Jajinek

nechápu co jsi chtěl těmito příspěvky říct...píšu 65 stránku evropského rozkazního řízení, takže už jsme asi unavenej.

Reagovat
Tsigi

Flamini by měl snad být ok, takže aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

mazec..., psycho..., husté..., na souhrn dneska seru a radši nemyslím na to, jaká bude sestava proti Laziu. Allegri je taktický génius, nechat vyloučit Van Bommela, aby to Catania otevřela a my mohli udeřit, klobouk dolů Maestro...

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bommel

Reagovat
panca

yepes silva super a to stejny ibra robinho ale ta zaloha je rozpadla az se toho bojim a to zacina za 2 tydny LM

Reagovat
FORZAMILAN

Uff,tak je to za náma..............a jde se chlastat................GRANDE MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAHIMOVIČ=SCUDETTO

Reagovat
Jajinek

on je jak Šmicer...akorát tedy umí hrát o parník líp fotbal

Reagovat
božský John

Než Šmíca?!

Reagovat
Jajinek

dobře...tak jenom o lodičku...

Reagovat
božský John

Ale vo papírovou maximálně

Jinak by byl vo letadlovou loď vepředu Šmíca, kdyby nebyl víc ve špitále než na place

Reagovat
smazaný uživatel

O veslo

Reagovat
božský John

Reagovat
homeles8

nemůžeš srovnávat záložníka s útočníkem

Reagovat
božský John

A hlavně Šmícu s nějakym Jugošem švédskym

Reagovat
homeles8

kterej si navíc hraje na hipíka, přitom ani nemá fousy a po trávě jen běhá

Reagovat
homeles8

nemůžeš srovnávat záložníka s útočníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Šmicer byl po nemalou část kariéry útočníkem, kterej na 1 gól potřeboval 10 šancí. Do zálohy se posunul vlastně časem...

Reagovat
homeles8

Reagovat
Yanek

NESKUTEČNÝ ZÁPAS, NESKUTEČNÝ. Veliký obdiv všem, co běhali na hřišti, tohle je Milán, kolektiv ať hraje kdokoliv. Klaním se všem a děkuji za vynikající podívanou. Nikdo nevyčníval, ale sepjali sme se a dokázali vyhrát.

FORZA MILAN, FUCK TAGLIAVENTO!

Reagovat
Jajinek

co děláš, vám vyhrál zápas...

Reagovat
Yanek

Šu*in, neskutečné co tam předváděl. Snad nebude znovu pískat derby.

Reagovat
Jajinek

tak vám jednou ublížil sudí no...zas bych z toho nedělal takovou histerii, zejména, když známe toho sudího, jak píská...

Reagovat
Yanek

Emoce, teď už bych to nenapsal

Reagovat
Yanek

tolikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se Ambro nedá do pořádku, máme do zálohy Thiaga, Emanuelsona a Merkela..., hezké. tyhle vydřené vítězství týmovým duchem s náhradníky jsou sice romantické, ale rád bych se ještě letos dočkal kompletního AC, abychom konečně viděli, čeho všeho jsme vlastně schopní.

na Lazio by prej mohl být v pořádku aspoň Flamini...

Reagovat
Jajinek

letos je celé Calcio jeden velkej lazaret....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš kdy by se měli vrátit do hry Pirlo, Gattuso a Boateng? Už aby to bylo co nejdřív.

Reagovat
Shevchenko

Snad na Janov nebo Parmu.

Reagovat
Yanek

Pirlo už trénoval s týmem. Boateng tak za týden, za dva a Rino tak za dva týdny cca.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na LM už by mohli min. Pirlo a Boateng být, to je dobrá zpráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri fakt nechal vyloučit Van Bommela aby to Catania otevřela ? je to chytré, ale kurevsky riskantní

Reagovat
panca

jezis to myslis vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, proto se ptám

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Tsigi

Allegri je tríčkař. Kdyby to bylo 0:0, tak v 80 minutě odvolá brankáře

Reagovat
božský John

A naordinoval by pálit od modrý

Reagovat
RickNash

vlíkno kopíruju a nominuju na hlášku roku

Reagovat
10

v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to řikáte? FORZA VAN BOMMEL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mě ten stream hodně zlobil, ale důležitý jsou tři body! Forza Milan! Van Bommel rychle zpátky odkud přišel! Máme odehráno 22 kol, viděli jsme sestavu Milána snad ve 20ti variacích a máme 47 bodů, to je prostě super. Ten útok je supersilnej, Cassano hrál dobře, obrana i bez Nesty funguje tak jak má. Teď dobře zregenerovat, připravit se na důležitý zápas s Laziem.

Reagovat
Jajinek

ono je úplně jedno jaké jsou variace, když je vepředu Ibra...za ním můžete klidně poskládat rozestavení álá kosočtverec.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo mu musí přihrát

Reagovat
panca

tak i prihravky na kosoctverec ibrovi v pohode staci

Reagovat
smazaný uživatel

A ted se bavíme o jeho hře nebo milostném životě?

Reagovat
panca

o hre o jeho milostnym zivote vubec nic nevim a ani me to nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ok, já taky ne. Jenom když se řekne koskočtverec tak se mi vybaví jenom jedna věc.

Reagovat
panca

vsak ja to tak i myslel. Ma to byt, ze i prihravky "horsiho provedeni" ibrovi v pohode staci

Reagovat
smazaný uživatel

Jo taak.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je asi Ibra ten kosočtverec, ne?

Reagovat
Jajinek

no právě že někdy ani ne...to je na něm to krásné...on je prostě hráč, který občas nikoho nepotřebuje. Viz Viola 2009 nebo koneckonců i letos Lecce a další desítky případů.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim přiznat, že má svý kouzlo. Než k nám přišel, tak jsem ho nesnášel, pak jsem si říkal no jo dává góly, ale ve hře jinak často nic moc, ale on dává góly zase a zase a nádherný. Sice ho nikdy nebudu mít tak rád jako Superpippa, ale těší mě, že je u nás! Kdo by to byl řekl.

Reagovat
Bennhy

OT: Anglický futbalový veľkoklub FC Liverpool požaduje za prípadný prestup Fernanda Torresa do konkurenčnej Chelsea francúzskeho útočníka Nicolasa Anelku namiesto ponúkaného Daniela Sturridgea. Hoci vedenie "The Reds" pôvodne za žiadnych okolností nechcelo pustiť Torresa na Stamford Bridge, teraz je ochotné rokovať, pretože španielsky kanonier vyjadril túžbu odísť z kádra Liverpoolu. "El Niňo" požiadal o uvoľnenie z klubu v piatok, ale vedenie Liverpoolu jeho žiadosť zatiaľ zamietlo. "The Blues" okamžite zareagovali na túto novinku a ponúkli za Torresa 40 miliónov eur plus útočníka Daniela Sturridgea. Prestupové obdobie sa v Anglicku uzatvorí v pondelok, Chelsea už medzičasom zvýšila svoju ponuku na 50 miliónov.

Reagovat
smazaný uživatel

Smer sekcia PL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt Abramovič tak to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Anelku? pochopil bych, kdyby to požadovali obráceně, ale že chtěj toho žoldáka...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky AC. Díky Ibro

Reagovat
Darren Fletcher

ten kozak vyzera tak neobratne,,ale fandim mu

Reagovat
Darren Fletcher

ac by som bral zas ako supera do lm

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi fanda MU, tak bych Vás z těch top týmů bral asi taky nejvíc

Reagovat
Darren Fletcher

na anglicky tim by ste nevedeli zahrat. svedci o tom aj arsenal spred 3 rokov, a to bol slabsi ako dnes

Reagovat
Shevchenko

A před 3 a půl lety jsme vás zase rozdrtili.

Reagovat
Darren Fletcher

to zas bolo prilis davno :)))))

Reagovat
Shevchenko

Já si teda rozhodně myslím, že by jsme to zvládli lépe než loni, ale pořád byste byli favoriti. Na takovou Chelsea bych si ale rozhodně věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je blbost. AC ve formě s Anglánama nemělo problémy, za poslední léta je s MU bilance ve vyřazovací fázi LM 2:1 pro nás. Vypadnutí s Arsenalem a loňské s MU bylo prostě jen tím že poslední tři sezony to nebyl ten silný AC MILÁN! Letos bysme s Váma zase zametli a osobně si MU v další fázi přeju, pokud samozřejmě přejdem přes Tottenham čemuž věřím a doufám!

Reagovat
Yanek

Hlavně musí být uzdravené opory, to mužstvo má v plné palbě potenciál vyhrát klidně i tu LM a ne kvůli tomu, že mají hvězdu na hvězdě s vynikající kopací technikou jako Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

To se teprv uvidí no, problém posledních sezon byl v defenzivě, naše největší síla byla vždy v tom, že jsme vyhrávali vyrovnané zápasy 1:0, 2:0 atd. A najednou se inkasovalo prakticky v každém zápase a nezřídka větší počet gólů. Letos ta defenziva celého mužstva konečně zase funguje - v lize. V Lize Mistrů to teprve kluci musí potvrdit.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Alberto Aquilani

doprdele , som uplne zabudol na fantu , mozem dat zostavu zajtra s tym , ze nedam do nej hracov z dnesnych 4 muzstiev ?

Reagovat
smazaný uživatel

áno daj...máš koho postaviť keď nedáš tých čo hrali včera?

Reagovat
Alberto Aquilani

jj , už som to postavil bez nich

Reagovat
smazaný uživatel

AC krásný bojovný výkon, musím smeknout

Reagovat
terry

Doplnil jsem výsledky fanty z minulého kola.

Konečně výhra! Ale teda Castellazzi s Diasem mi pořádně zavařilii.

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal van Bommel?

Reagovat
Shevchenko

Nebyl to faul na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to našel na YT... neměl odcházet

Reagovat
Yanek

Každej, kdo ten zápas neviděl a nemá rozum na to, aby se podíval na highlit na něj teď bude nadávat. Je mi ho trochu líto.

Reagovat
smazaný uživatel

trochu jsem se toho bál (stejně, jako jsem čekal, že Mascherano dostane x-červených karet v PD, u něj jsem se ale sekl)

Reagovat
smazaný uživatel

Když nehraje, tak nemůže dostávat karty

Reagovat
smazaný uživatel

21 zápasů - to už je tak na 5čk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Chtěl bych žít v Itálií.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v Taliansku je to prdel jak sa jazdí, autobus ide kľudne na červenú, nezastane na stopku atď...A šofér ako keby nič. Keď som to videl, tak ma to dosť prekvapilo, lebo akurát pred tým, čo som šiel do Talianska, tak som robil vodičský:) a pravidlá som dodržiaval úplne do bodky:)

Reagovat
smazaný uživatel

to na Balkáně (Černá Hora, Albánie atp.) se řídí heslem "přednost má kdo víc troubí")

...a v Marseille jsem zase neobjevil auto, které by nebylo z boku odřené

Reagovat
vodka

pro mě byl šok budapešť, tolik ťuklých a poškrábaných aut sem nikdy neviděl... a parkování taky docela madness..

Reagovat
smazaný uživatel

A strašne sa mi páči, ako tam jazdia na tých skútroch. Hlavne večer, tam ešte v pohode teplo, nie ako u nás:(

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=Io9_8VlLWgc a z tohohle už prostě nemůžu

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

hlavně, že zastavil před přechodem

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=8sFk5kgY_V8&feature=related ... a tady snad i policajti si jedou jak chtěj

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť komické na tomto kruhovom objazde:

http://www.youtube.com/watch?v=J6G2uXjKeq8

Dosť veľký šok, že tí cyklisti to prežili bez ujmy na zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je někde v Německu myslim to nějak testovali

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Erfut

Reagovat
Yanek

Klidně pokračuj s těma videamaa, dnes se to hodí

Reagovat
smazaný uživatel

to si tam najděte sou u toho dalši videa je jich tam moc ale fakt k tomu se hodí nápis kterej je v jedný italský vesničce.... Tady se žije ale neumírá

Reagovat
Minister

Reagovat
Alessandro24

Reagovat
Francesco Totti AS

no ty vole! tak to sem ještě nežral toto

Reagovat
10

je to paradoxní, ale díky tomuhle tam skoro nejsou bouračky

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli jste si toho, že Ibra + Robinho funguje, Pato + Robinho funguje, ale Pato, Ibra moc ne? Robinho se dostává do šancí, pracuje v mezihře, ale v koncovce často pohoří a Pato s Ibrou to tam zametaj z jakýkoliv pozici a jsou za hvězdy, ale vedle sebe jakoby nevěděli jak hrát.

Reagovat
Benesse

Kozák pre mňa z českých talentov najsympatickejší

Reagovat
smazaný uživatel

A co Vašeeeeeeeeek?

Reagovat
homeles8

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

a Eva?

Reagovat
Benesse

Za mlada prečo nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašněj sympaťák no

Reagovat
smazaný uživatel

A není?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Chodíš s ostatními na pivo?

Reagovat
Benesse

to je zo slabšieho súdku.... skús niečo lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak ty ale to neměl bejt pokus o vtip ale normální otázka.

Reagovat
Benesse

Tak v tom prípade, nie nechodím so žiadnym na pivo. A nie nepotrebujem niekoho poznať osobne aby som z vystupovania na ihrisku posúdil kto mi je sympatický a kto nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro AC důležité 3 body.Ten antifotbal Catanie je strašný, přesto sem v koutku duše doufal, že by ten bod urvat mohli. Pokud je Milán s tímhle torzem týmu schopný vyhrávat takhle těžké zápasy, pak radši nechci vědět co se bude dít až budou kompletní.

Druhá žlutá pro Van Bommela určitě neoprávněně, ale stejně je to hovado.

Jinak pro Libora

Po delší době zas u lazialu nějaký sympaťák..

Reagovat
Sosi

Van Bommel

Reagovat
Yanek

Už je to tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Btw, Zeman opět ve třetí lize suveréně nejofenzivnější fotbal

Reagovat
Shevchenko

Útok Lazia Kozák - Sculli vypadá extrémně sympaticky, snad se ho v budoucnu dočkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jednou uvidím kozáka v repre, neskutečně se mi herně líbí.............až dostanu víc příležitostí, tak doufám, že jich využije

Reagovat
Shevchenko

Snad ho nominuje už teď proti Chorvatsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tady lidi neblázněte... Dneska poprvé odehrál víc než poločas...

Jasně, je to sympaťák a taky jsem rád, že mu to tam padá... Ale teď by se měl soustředit hlavně na výkony v klubu a dál sbírat minuty..

Navíc nezapomínejte, že v červnu je ME "21" a ve stejné době, kdy jede "Áčko" do Chorvatska má "21" první ze tří přáteláků před ME se stejně starým výběrem Nizozemí..

Takže nevidím jediný důvod, proč by ho měl Bílek nominovat

Reagovat
Yanek

Oddělejte někdo toho Kozáka a hoďte tam pana Robinha pls

Reagovat
smazaný uživatel

Není důvod

Reagovat
ACSMan

Nemůžu si pomoci ale Kozák na tý fotce vypadá jako ňákej děda s parukou.

Reagovat
kubys

Lazio Opava

Reagovat
smazaný uživatel

10-ti letý fanoušek baníku co nedokáže vydýchat úspěch opavského odchovance a neúspěch bobra

Reagovat
kubys

Teď jsi mi to natřel Jinak Vydra mi je úplně u prdele...

Reagovat
centos

* 10letý

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák dneska dva góly Zaslouží si Zlatý míč a být předsedou FIFA

Reagovat
Lorcan

Kozák za 241. minut v SA 4. góly

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by ta tabulka mohla vypadat na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, akorát Brescia o 2 místa výš!

Reagovat
didosh

Kozák Lazio

Reagovat
lnterista

je toto mozne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem říkal, že by byla blbost ho posílat d oSerie B, takoveho žolíka jako je Libor je radost mít v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, málem jsem na to zapomněl, ale :

http://www.eurofotbal.cz/clanky/van-bommel-hodla-zautocit-na-pozici-serie-a-107958/

vzpomínáte jak se obouval do ligy, ve které ted hraje?

Reagovat
Francesco Totti AS

hlavně že řekl, že přestupuje do Itálie, protože si chce zahrát lepší ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prostě krysa

Reagovat
Francesco Totti AS

ale to zas né...v té době byl kapitán a opora Bayernu tak se něco takového od něho dalo čekat...a to že těď řekl že SA je lepší než Bundes? Má pravdu chlapec

Reagovat
2miguel1

Dal Kozák gol nohou z hry? Medzihra katastrofa, ..jeho výhoda je že ma sakramensky dobrý výber miesta na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

nezávid kun..o slovenská

Reagovat
2miguel1

jednosezonna kometa ..neni čo závidieť

Reagovat
smazaný uživatel

řekl ten, kdo má za národního hrdinu Muchu

Reagovat
2miguel1

síce som to nikdy nepovedal ale keď sa nad tým zamyslím vychytal nám vítazstvo v Chorzowe tak prečo nie ...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

cavani

Reagovat
mastakillah

Fantastico Cavani

Reagovat
alcantara

skoda teraz tej strely nad branu, lavezzi s hamsikom to pekne vymysleli

Reagovat
mastakillah

Ty kombinace Neapole to je nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Inter předvádí?

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo 2 střely na bránu a 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Chaos!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Leo na San Siru zase prohraje s Palermem...

Reagovat
alcantara

dalo sa piskat, opat a zase vsadebol cavani

Reagovat
mastakillah

Cavani nejlepší útočník v Calciu momentálně jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Pastore to mohol zaklincovat .... ale neva....FORZA Palermo ...musia to ukopat

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 Inter!!!!

Reagovat
rossoneri89

3:2 ale pre Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani je v Neapoli jen na hostování ?

Reagovat
rossoneri89

jj

Reagovat
smazaný uživatel

a Nějaká opce tam je ?

Reagovat
mastakillah

16 mega eur

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost na Neapol

Reagovat
mastakillah

myslím, že to dají..takovýho hráče nechat jít by bylo velky oslabení..ale zaleží jak skončijou v tabulce a budou mít naký prachy třeba z Champions League

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale i tak je to na ně pálka

Reagovat
Rssa

Víte někdo něco více o Nagatomovi z Ceseny? Jak hraje, přednosti, slabiny apod. Díky

Reagovat
Shevchenko

Je hrozně rychlý. Hraje sice levého beka, ale podle všeho je to pravák, což mě překvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Šikmoocí byvají často hrozně rychlí, prý jsme o něj měli taky zájem, ale nakonec přišel Didác

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Inter s Palermem je dobrá podívaná

Reagovat
mastakillah

Hamšík dneska Neapol fakt nádhernej fotbal

Reagovat
mastakillah

A je to taky Cavani hattrick

Reagovat
alcantara

hamsik naozaj nie je sebec

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná

Reagovat
Shevchenko

PENALTA

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to nekopal Micolli

Reagovat
Shevchenko

Protože je dole.

Reagovat
Shevchenko

Blbec

Reagovat
Shevchenko

Pastore to měl nahrávat už tuším Iličićovi, ale Kasami alespoň vybojoval penaltu, ale Pastore to zase musel zadrbat.

Reagovat
rossoneri89

boze Pastore...mohlo byt vymalovane

Reagovat
mastakillah

Gargano je neska všude

Reagovat
smazaný uživatel

To rad slysim

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzzzaaaaaa Pazzziiiiiniiii!!!!!

Reagovat
rossoneri89

Pazzini vidim ze bol dobry nakup

Reagovat
smazaný uživatel

Kur*a na chvili odejdu a Palermo dostane dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuvěřitelné... z toho rozhodčího je mě na blití

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je dobře rozjetá Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

CAVANI HAMSIK LAVEZZI nej trio v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zákrok alá Buffon

Reagovat
One-Real

Tak na druhý poločas jsem si zapnul Inter - Palermo a v žádném případě toho nelituju, fantastický druhý poločas, fotbal nahorů dolů, 3 góly a velká dramata. Navíc jsem měl vsazenou jedničku, takže radost dvakrát větší. Díky Intere, díky Pazzo.

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla fakt paráda o zápase rozhodli 2 pády hráčů.... penalta interu to byl pád jak z divadelní scény (chápu že měl sudí taky 1ku ale toto) Jinak ja měl 2ku (5,5) takže škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini- 1.polčas za Inter-dva góly, vybojoval penaltu, no proste paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo

Cavani

Lecce skoda

Reagovat
smazaný uživatel

JULIO dnes vychytal 3 body!!!

Reagovat
Delsemela

tak mít rozehraný zápas a tak ho promrhat,to snad není ani možné-Palermo palermo?tyčka,nedat penaltu a pak nastřelit hráče na brankové čáře,plus scenerie divadelní Pazziniho:-)...někdo tady řekl že je Pazzini nula,tak Vás vyvedl z omylu co pánové hnedka první zápas !!!Inter opět se štestím,to by nebyli ani oni !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Proč se směješ tomuhle, když v podstatě to samé napsal Jajinek?

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám chybu, ale nemyslim si že bychom měli letos nějak moc štěstí než někdo jiný.

Reagovat
Pinturicchio

Ten první půl rok pod Benitezem ani ne, to je pravda ( hlavně ta zranění a tak )

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak nějak, ale vem to čert.

Reagovat
smazaný uživatel

má pravdu

Reagovat
GEGE

Škoda Palermo takhle příjít o takový náskok...Pastoreho příště asi posadím jestli tam ovšěm budu mít koho dát...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já sem rád, že mi tam přišel v 60. minutě Acqua.. Asi nic moc nepředvedl, ale i hodnocení 4 se počítá

Reagovat
Shevchenko

Nedal penaltu. -3.

Reagovat
smazaný uživatel

taki ten 1 bod lepší než nic.. Hlavně že mi na lavici sedí golovej Nocerino

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska super zapas Pacil sa mi aj Coutinho,aj ked tu dostal vacsinou len nadavky

Reagovat
smazaný uživatel

A tesim sa ako vecer Udinese rozoberie captakov z torina

Reagovat
smazaný uživatel

Bež se ukojit k pornu blbče

Reagovat
smazaný uživatel

tak z nas si urobili kuzelky,bojim sa o vas co bude s vami teda

Reagovat
smazaný uživatel

nečekám nic jiného než že nás rozeberou na kousky a dají nám 5ku ale ty urážky se hodí pro 13 letýho pseudofanouška

Reagovat
Pinturicchio

Ty tak piš něco o pseudofanoušcích, po takovýhle řečech.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fandit Juventusu 5 let znamená že jsem pseudofanoušek? nebo soudíš podle toho, že nevěřím že jsme v současné době natolik v pohodě že by jsme mohli vyhrát nad Udine, které drtilo i AC. Jen si pamatuju jak hrálo Juve v dobách minulých (v dobách slývy), tak promin, že současná hra mi nepřipadá natolik podobná, že bych věřil ve výhru, notabene v době lehčí krize

Reagovat
smazaný uživatel

Už nemáš co napsat? Hodně rychle...

Reagovat
Pinturicchio

Nestojíš mi za další odpoved, "fanoušku"

Reagovat
smazaný uživatel

No jen by mě zajímalo proč máš vůči mě takovej postoj, co jsem udělal tak špatnýho, že si mě zaškatulkoval?

Reagovat
Pinturicchio

"nečekám nic jiného než že nás rozeberou na kousky a dají nám 5ku " - Tohle bych nenapsal ani kdyby nevím co. Před každým zápasem věřím ve výhru a tyhle poraženecké řeči mě strašně namíchly. Jedna věc je být realista, druhá věc je pak tohle.

Reagovat
lnterista

co je captakov?

Reagovat
smazaný uživatel

zas jakási čobolská pítchovina

Reagovat
smazaný uživatel

http://slovnik.azet.sk/synonyma/?q=%C4%8Dapt%C3%A1k

"človek, ktorý nerovnomerne dostupuje pri chôdzi"

Reagovat
Darren Fletcher

lol napokon mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavný rozdiel medzi Pandevom+Biabianym a Pazzinim, o ktorom som hovoril, sa zreteľne ukázal v tomto zápase(našťastie, lebo inak by to s nami nevyzeralo dobre)

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně se ukázal rozdíl mezi Pazzem a Militem, o kterém si před zápasem psal

Reagovat
Jajinek

do takovýchto zápasů je Pazzo ideální...on ten míč totiž do té branky dostne...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm zrazu?

vcera ci kedy bol clanok o jeho prestupe,mal si tam milion prispevkov aky je nam zbytocny a nehodi sa do Inter koncepcie

Reagovat
Jajinek

to je pořád pravda, co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodni sa ci je teda dobry ci nie,nie ze pises netreba nam ho a druhy den ho chvalis aky je super do takychto zapasov

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
rossoneri89

vysvetli mi niekto co to je ta "fanta" ..co tu hrate?? .... hlavne ta na Seriu A dakujem

Reagovat
$dolar$

Pazzini a Kharja = super nakupy

Reagovat
smazaný uživatel

Khraja si to dával, oproti Muntarimu úplně viditelné.

Reagovat
$dolar$

Ja to psal jeste vcera, je to dobra posila, pamatuju si ho, kdyz hral jeste u vas

Reagovat
Jajinek

ale když jsem se tě včera ptal proč, tak jsi jaxi nereagoval...

Reagovat
$dolar$

Aha, no ja tu pak nebyl, nevsiml jsem si toho

Reagovat
Jajinek

v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

pazzini parada tomu rikam premiera jen diky nemu jsme dnes vyhrali snad ukazal tem pochybovacum z nasich rad ze by mohl byt skvelou posilou

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu prostě nevěřim že ten lempl Kharja něco předvedl,to neni možný taky doufám že Preziosi už volá do Milána a dotáhne Milita zpátky,po dnešní upachtěný výhře jdeme na poháry

Reagovat
lnterista

hral Forrest a jak?

Reagovat
lnterista

sorac...on je vlastne u konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini a to boli kecy vraj zbytočnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Obinna za West Ham hattrick

Reagovat
Jajinek

aspoň si ho tam třeba nechaj...

Reagovat
Shevchenko

Příští kolo asi Inter výhra, ale pak je čeká AS, Juve, Viola, z toho by mohlo něco být.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vůbec se Sneijderem?

Reagovat
smazaný uživatel

má rýmu a plešatí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zranený bol, ale na Bari by mal byť už pripravený.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

diky inter

Reagovat
smazaný uživatel

TO: INTERISTA a JAJINEK: Iba vas chcem pozdravit hosi a Pazzzini za tych 45 minut odviedol dost dobru robotu samozrejme ho netreba precenit ale uvod ma ako hrom a ten Khajra sa tiez nepredviedol v zlom svetle za 45 minut ich hodnotim vysoko kladne Inak ma Inter dnes velice potesil boli sme urcite lepsi cely zapasa a 3 body berieme zasluzene ja som aj cez polcas stale veril ze to otocime Inter dnes hral podla mna naozaj dobre! FPRZA NERAZZURRI!!!!!!!!!

Reagovat
Jajinek

chlapčce zlatej...to, že Pazzo umí dávat branky a v zápase, kdy nám to tam nepadá je dá, o tom přeci nikdo nepochyboval. Jeho kvality jsou v tomto obrovské. Sand vydrží a nebude jako Panděv, který po prvním měsíci v Interu, který měl dobrý, totálně shořel.

No a Kharja...tam je to to samé...hráč nepodobný Muntarimu vyloženě na lavičku. Má ale váhodu, že dokáže naskočit v průběhu zápasu a něco změnit. To musím uznat...

Reagovat
smazaný uživatel

Sak ja pisem ze pazziniho neprecenujem ale hodnotim iba prvych jeho 45 minut za Inter lepsie sa prectavit uz nemohol ale tak treba si pockat ja dufam ze to pre nas bude dobra posila

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sám Pazzo povedal: "Dream debut".

Reagovat
smazaný uživatel

Bude výhoda aj v plate(určite).

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo?! Mám dosť Penalta pre nás bola jasná ako jebak na čele,narozdiel od tej pre Inter.Ak to Zamparini zabalí tak sa ani nebudem čudovať,to už je veľa aj na mňa.Čo zápas to podraz od rozhodcu.Ale tiež už ma sere,kritizuje Rossiho za striedanie Miccoliho ale koho tam mal dať?!Čo keby mu nejakého útočníka kúpil?!A nech nevraví že útočníka netreba keď ho treba!Je slepý alebo blbý?!

Reagovat
smazaný uživatel

Rizzoli dotlačil Inter k výhe a ešte tu bude niekto písať o poškodení Interu,o neodpískanej penalte?!Alebo o spornej penalte pre Palermo?!Mám dosť Penalta pre nás bola jasná ako jebak na čele,narozdiel od tej pre Inter.Ak to Zamparini zabalí tak sa ani nebudem čudovať,to už je veľa aj na mňa.Čo zápas to podraz od rozhodcu.Ale tiež už ma sere,kritizuje Rossiho za striedanie Miccoliho ale koho tam mal dať?!Čo keby mu nejakého útočníka kúpil?!A nech nevraví že útočníka netreba keď ho treba!Je slepý alebo blbý?!

Reagovat
smazaný uživatel

Troska kritiky do vlastnych radov by ti nezaskodili o tom ze vasa penalta bola cista sa bavit nemusime ani o tom ze penalta pre Inter bola prisna tiez nie ale ze vam odpustil ruku a faul vo vapne na Lucia v prvom polcase uz nespomenies... A faktom je ze ste si nezasluzili ani bod Inter bol cely zapas jasne lepsi tot vsetko co sa ti da na to napisat...

Reagovat
Jajinek

žádnou ruku jim neodpustil...to spíše nám. Cassaniho ruka byla naprosto v pořádku...faul na Lúcia po prohlednutí opakovaného záběru opravdu nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som si zatial zostrih nepozrel ale ten faul na lucia mi prisiel ako faul aj ked je pravda ze lucio toho dost nafilmuje a ta ruka ja neviem ci bola az tak pri tele ale ak sa mylim tak sorry kazdopadne Pazzini to spravil sikovne penalta to nemala byt racej by som bol keby sme vyhrali normalnym golom no z mojho pohladu bol Inter v zapase urcite lepsi a Palermo malo kopu stastia...

Reagovat
smazaný uživatel

to preto, lebo sa sťažujete, obdobne to bolo aj u Joseho

zamparini si to asi nevšimol no

jeho chyba to je

tie kecy na tiskovkách vám skôr ublížia ako pomôžu

a keby ste boli takí dobrí, tak by ste nám dali aj tie 4 góly-šance ste nane mali, lenže pastore nedá ani penaltu, tiež vaša chyba

Reagovat
lnterista

ser uz na to...co ten Pazzini?

Reagovat
smazaný uživatel

Je tvoj

Reagovat
lnterista

domluveno

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari, díky, díky Vám mám 67 KČ!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Na Lazio asi se zálohou Flamini - Thiago - Emanuelson. V útoku by měl vedle Ibry hrát Pato.

Reagovat
smazaný uživatel

Cassano se mi od začátku moc nezdá..., jako žolík to tam daleko víc rozhýbe, schvaluju.

Reagovat
smazaný uživatel

A Robinho pod hrota ?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Yanek

Nebude to až tak špatné, já bych to takhle taky poskládal.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus shání útočníka a jeho zájem upoutal Alessandro Matri. "Juventus chce Matriho, ale já ho neprodám," řekl prezident Cagliari Massimo Cellino.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se na ně všicni naštvali ?!

Reagovat
10

Reagovat
SqueeZy

To snad néééé

Reagovat
Pinturicchio

?

Reagovat
Ragazzo d'oro

OT: která sázkovka má největší množství zápasů Serie A a k tomu má i dobré kurzy apod.?

Reagovat
smazaný uživatel

pinacle

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis Sanchez

Reagovat
Mr.Jindros

Tohle je loňská sezóna jak přes kopírák, ne-li horší.

Reagovat
homeles8

Ale přitom ta hra nejni úplně špatná

Reagovat
10

od novýho roku je to jak přes kopírák, včetně hry...

Reagovat
homeles8

tak já se minulou sezonu ještě moc nedíval

Reagovat
10

to buď rád

Reagovat
homeles8

Škoda že jsem se nedíval ani před spadnutím do Serie B, to byl Juventus Na druhou stranu, právě proto že spadli, tak jsem jsim začal přát, bo mi jich bylo líto No a za tu dobu mi nějak přirost k srdci ♥

Reagovat
DelPiero137

zato prilnutie k srdcu

Reagovat
10

musíme to protrpět, brzo bude zase starý dobrý Juve

Reagovat
DelPiero137

hra nie je az taka zla. Zda sa mi ze Alebrtovi odchadza forma, original utocnika mame len Alexa (je obdivuhodne ako dnes bojoval + bol najnebezpecnejsi nas hrac).

Len ta obrana je tragicka. Ale ono to inak ani nemoze byt ked pozicne su mimo a osamoteny hraci strielaju v nasej 16-ke.

Reagovat
homeles8

j a Miloš Krasič hrál loni jak bůh, letos do toho vždycky vlítne ale hned narazí, teď hraje spíš jak splašenej. Ale taky někdy jaký debilní góly dostáváme

Reagovat
DelPiero137

Milosovi to tiez neslape moc. Ale nedostava sa ani do takych sanci ako na zaciatku.

+ sa mi zda ze nevie kedy odovzdat loptu a zamota sa v tom sam.

Reagovat
homeles8

jj, někdy může i vystřelit, ale jede dál a pak už nic nevymyslí. A Alex je borec jak cyp, škoda že mu tam dneska aspoň jedna nespadla, ty jeho střely jsou fakt parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se mi číst celá diskuse. Co Kucka? Jak zahrál? V článku se akorát píše o jeho střele...

Reagovat
smazaný uživatel

do pár dní tu o něm budeš mít luxusní článek, neboj...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl si tu, neřeš

Reagovat
homeles8

Udímese :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Reagovat
maras93

Udinese jsou sympatičtí. Líbí se mi , že se nebojí hrát útočný fotbal proti větším klubům a že jen nebetonují. Doufám , že se jim bude dařit a zkusí si EL.

pro Udinese.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bez Sancheze

Reagovat
DelPiero137

Bonucci :

aspon uvidime ci sa nieco zmeni v obrane pri spolupraci : Giorgio-Andrea

Reagovat
DelPiero137

Alex mal v zapase 4 dobre strely ktorym chybalo velmi malo ku golu. Som myslel ze vekom odchadzaju ine vlastnosti a nie strelba.

Z priameho kopu uz tiez davno nezavesil...

Napriek tomu vsetkemu bol najlepsi hrac na ihrisku. Hlavne bojovnostou isiel prikladom.

Forza Alex

Reagovat
homeles8

proti Bari dal gól z přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

ten hráč je nejlepší, ale už nemá rychlost a všichni obránci to vědí, takže si na něj vždycky počíhají a nějak ho vyúhlují, kdyby měl speed by to urvala 3 body by byly hned je to škoda, ted se sanží za tři, vymýšlí co to jde a je to stejně k ničemu platné protože všichni ostaní jen stojí a blbě čumí

Reagovat
homeles8

Reagovat
10

Beppe letos jede

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

rossi

hoci tam predlžil zmluvu, aj tak podla mňa čaká na ponuku od mužstva ako ac, inter alebo juventus.do juve by sa podla mna hodil najviac

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi, dobry granat

Reagovat
homeles8

Reagovat
Tsigi

Scénář Juventusu znovu bez Ligy mistrů se mi skutečně začíná zdát reálný a hlavně se mi dost líbí

Reagovat
juveforever

no dúfam že po sezóne budeme hrať europsku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri prej není štastný asi by chtěl do Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio krásny gól, ale poriadne šťastný. Mimochodom tento hráč sa spájal aj v spojitosti s nami, ale pevne dúfam, že ho nekúpime, lebo je cena by asi pod 5 mil eur nešla a viac ako 5 mil eur sa zaňho neoplatí dať.

Reagovat
homeles8

Reagovat
rossoneri89

Legrottaglie z Juventusu do AC Milan za 1 milion € .

Reagovat
Tsigi

Bommelova červená za milion euro

Reagovat
rossoneri89

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Fausto Rossi je syn Paola?

Reagovat
10

ne

Reagovat
smazaný uživatel

a ani nič iné?

Reagovat
Pinturicchio

Je to špatné a všechno to na nás začíná "padat". Začínáme doplácet na úzký kádr, unavenost hráčů, kteří nás na podzim táhli a které nemá kdo nahradit. Vypadl Fabio Q., Miloš je vyloženě utavený a jde mu to čím dál mín. Alberto si momentálně s formou taky moc netyká, ale alespon standard. Jenže za ně není koho poslat a absenci každého hráče sakra pocítíme na hřišti. Navíc ten tým je, bohužel, hrozně nekreativní a poslední zápasy hrozíme prakticky jen ze standardek - jak nám nejdou ty, tak jsme úplně mimo a soupeře nemáme čím překvapit.

Začíná to vypadat dost podobně, jako loni, s tím, že tahle sezona může paradoxně, vzhledem k velice solidnímu začátku, dopadnout ještě hůř, respektive úplně stejně.

A bohužel s tím není moc co dělat - bez křídel se 4-4-2 hrát nedá, jiným systém asi nemá Luigi v plánu.

A omlouvám se všem Interistům za včerejšek, protože jsem to fakt nedával. Nejdřív Rizzoli, pak Juventus ... což je v kombinaci s mojí cholerickou povahou smrtící ( Proti Interu jsem ale nenapsal nic špatného ).

Reagovat
smazaný uživatel

dle mého názoru by se Juve mělo vyprdnout na krátkodobé cíle (LM v příští sezoně) a začít směřovat tým do budoucna. To znamená nekupovat vyhaslé hvězdy jako Toni, Grosso, Cannavaro, ale hráče s vyhlídkami do budoucna. I kdyby tyhle krátkodobé akvizice pomohly třeba do LM, nepomohlo by to k návratu na vrchol.

Juve má dobrý základ. Příští rok bude mít vlastní stadion. Kostra týmu je silná a celkem perspektivní (Buffon, Chiellini, Bonucci, Melo, Krasic, Aquilani)

A klub má pořád ohromné jméno. Ted je potřeba udělat to, co před 20 lety. Obměnit tým a začít stavět na mládí. Já si osobně myslím, že do 3 let může být Juventus zase na vrcholu. Jenže k němu prostě cesta přes Toníky a podobné nevede.

Reagovat
Pinturicchio

To samozřejmě všichni vědí a přesně tohle, co píšeš, by se mělo začít dít v létě. Pokud bude CHL. Už ted se jedná o navýšení kapitálu o 150 milionů, prezident Agnelli by měl přivést nějakého investora.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je LM přístí sezonu pro to navýšení kapitálu a nového investora podmínka?

Reagovat
Pinturicchio

To nevím, ale spíš bych řekl, že ne. Ale to je jedno, cílem týmu je stejně skončit co nejvýš, ideálně na příčce zajištující CHL - pokud by se nehrála, tak bude problém nejen v těch penězích, které z ní nebudou, ale i v tom, že by se o dost hůř sháněli opravdu kvalitní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal, letos ligu mistrů Juve nehraje a přesto přivedl TOP hráče (Krasič, Aquilani). Ale je pravda, že těžší by to bylo.

Reagovat
panca

krasic neni top zatim

Reagovat
panca

a aquilani po promrhanem roce v anglii zrovna taky zadna hitparada. Hraci s potencialem, ale na top jeste nemaj

Reagovat
Pinturicchio

Oni jsou oba unavení - Krasic po MS + hraje prakticky všechny zápasy, Aquilani takovouhle snůru zápasů taky nepamatuje

Reagovat
smazaný uživatel

záleží co bereš jako TOP. Mě Krasič v těch pár zápasech JUve, co jsem letos viděl, připadal TOP. Aquilani trochu horší, ale pořád je to záruka kvality. Ale pokud je vepředu Iaquinta nebo Amauri a na krajích se mottá kdejaký nekopa, tak ta kvalita jde dolů celkově...

Reagovat
DelPiero137

aspon keby nebolo tolko zranenych...

Reagovat
Pinturicchio

S Vinovem by se za případné peníze mělo taky něco udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě dodatek: Juve doplácí na to, že chce LM hned. Nemyslím, že by Juve bylo v pozici, kdy ji nutně potřebuje hrát hned příští sezonu. Letos ji nehrálo a přesto získalo velmi zajímavé hráče (Aquilani, Krasic) Juventus může být bez LM klidně tři sezony. Jeho jméno je tak silné, že to pro něj nebude znamenat žádnou zásadní ztrátu. Maximálně finanční, ale zase upřímně řečeno, on takový rozdíl není, nehrát ligu mistrů nebo hrát, ale vypadnout ve skupině, nebo maximálně v osmifinále.

Reagovat
Pinturicchio

No, to nemáš pravdu, neúčast v CHL ovlivní každý klub, naprosto každý. Nedej bože, abychom v ní chyběli i příští rok. Jméno sice máme pořád velké a hodně zvučné, jenže jen za něj TOP hráče nepřivedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že by se Juventusu neúčast nedotkla. Pouze se domnívám, že vyloženě soustředění se na tenhle cíl pro příští rok způsobuje chyby, jaké Juventus udělal. Tím myslím hlavně koupi hráčů typu Qualgiarella, Martinez a Pepe, což jsou přesně takoví, kteří tu LM mohou pomoci udělat, ale nic víc. Nemají perspektivu a nemají ani dostatečnou kvalitu. Ve výsledku za ně Juve utratil víc, než za nějakou pořádnou posilu, která by sice hned tento rok neudělala LM, ale v návaznosti na další posily v příštích letech by mohla položit zálady top týmu.

Reagovat
Pinturicchio

Proto je spousta z nich na hostování. Ale máš pravdu v tom, že by se měla upřednostnovat kvalita na úkor kvantity, s tím souhlasím. Jenže v té sestavě bylo tolik děr, že touhle cestou ( 1-2 TOP hráči ) se to letos řešit nedalo + samozřejmě zase otázka peněz. Je to takový začarovaný kruh.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty díry si udělalo vedení samo- Trezeguet ven, Quagliarella dovnitř, Camoranesi ven, Martinez dovnitř. Neřeknu, pokud by šlo o výměny za nějaké mladé hráče, ale to ani Quag ani Mart není. Takže to už spíš mohli zůstat tihle veteráni (zrovna Treza by se hodil jak sůl) a doplněni právě těmi top hráči.

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel taky pravda. Udělali jsme si problémy tam, kde jsme je vůbec neměli. Davida je mi pořád líto, zvlást, když vidím, že náš nejlepší útočník je i přes svůj věk pořád Alex.

Reagovat
smazaný uživatel

je teda pravda, že Treza pryč chtěl, ale nevím, jak moc to bylo vážné.

Reagovat
panca

ten rozdil je hodne velkej. Penize za televizni prava, vstupny, prestiz a hlavne prachy od sponzoru

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozdíl je velkej třeba pro Spartu. Ale pro Juventus s Fiatem v zádech asi není LM tak zásadní. Neříkám, že Agnelli je nějakej šejk, ale určitě by nenecha Juve bankrotovat.

Reagovat
10

to sice ne, ale rozdíl 40 milionů je znát...

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, 40 milionů euro za postup do CHL? Současné odměny neznám, ale pamatuji se, že ještě v dobách účasti Sparty se mluvilo o 150 milionech Kč za účast.

Reagovat
10

jenže s tím jsou pro Juve spojený televizní práva, výnosy ze vstupnýho, sponzorský smlouvy a spousta dalších příjmů...

Reagovat
smazaný uživatel

televizní práva? Myslel jsem, že ty vlastní UEFA a z nich právě sponzoruje ty štědré bonusy. Ale samozřejmě máš pravdu, že by to byl větší rozdíl, než jen bonusy. Jenže dle mého názoru pořád lepší nějaký rok bez LM, než tam hrát s průměrnými fotbalisty druhé housle a nijak se neposouvat.

Reagovat
Pinturicchio

To máš pořád dokola - bez CHL tu špičku nenalákáme, bez CHL nebudou na tu špičku peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to nemusí být rovnou špička. Proč ne mladý nadějný fotbalista, který bude špička do tří let? Místo neperspektivního, jen lehce nadprůměrného Pepeho a podobné. Kdy vlastně naposledy zalovil Juve třeba ve Francii? Přitom tam je takových zajímavých hráčů, a navíc Francouzi jsou pro Juventus něco jako domácí hráči...

Reagovat
Pinturicchio

Té Francie je škoda, tam se dá získat prvotřídní kvalita za rozumné peníze. Jinak ted přišel Piazon, který je označovaný jako nový Kaká ( ), to by mohl být první náznak.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom jsem četl. Má docela francouzské jméno, tak snad se chytí

Reagovat
Pinturicchio

Kéž by, podobně kreativní hráč nám zoufale chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

mladý nadějný fotbalista, který bude špička do tří let, je jedno z nejdražších zboží na trhu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nesmí to být nějaký jakože "supertalent" typu Walcott. Tím nadějným hráčem myslím například Wilfieda.

Reagovat
panca

nerikam, ze by zkrachovali, ale bylo by o dsot min penez na dalsi sezonu, nemohli by koupit top hrace/oni by ani nechteli prijit hrat nejakou evropskou ligu a zas bude problem se dalsi rok do LM dostat/. Jak pise vys pintak, jsou to spojite nadoby a tezko jde jedno bez druheho

Reagovat
panca

si pomatuju, jak nepostoupil inter tenkrat pres helsinborg do LM a nevim kolik to bylo presne, ale byla to neskutecna darda

Reagovat
Lubinterista

Když nám zavřeli stadion na 3 nebo 4 zápasy, myslím že to bylo ve skupině s Petržalkou, tak to bylo kolem mínus 250 000 000 na naše jen za vstupenky.

Reagovat
Pinturicchio

Jde to jedno s druhým.

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem našel, že Slavie si vydělala v sezoně v LM 170 milionů korun. Za pět bodů. Juve by jich udělal asi víc, možná by i postoupil (ale to zas není tak jisté), jenže stejně by to zas taková perda nebyla.

Reagovat
Pinturicchio

Ale tak nejde počítat jen samotné body - to máš postup, body, příjmy z televizních práv, vstupenky, atd., atd.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, pravda, to mi uniklo.

Reagovat
smazaný uživatel

LM je právě pro velkokluby životně důležitá..., velkokluby dávají největší částky na platy a velkokluby tím pádem potřebujou všechny ty injekce z pohárů, které vyrovnají zpátky rozpočet. rok bez LM samozřejmě nezkrachujou, ale například Milán stál takový rok Kaka', kterého museli prodat. za rok jim taková neúčast udělala 60 mega ztráty, v kombinaci s platy a dalšími výdaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máte pravdu...ted jsem si spočítal, že při plnym San Siru dělá výtěžek z jednoho zápasu při předpokladu průměrně 100 Euro na vstupenku 8 milionů Euro. To je docela randál.

Reagovat
Jajinek

tak proměrná cena na Meazze 100 euro není...i na semifinále LM se dalo dostat za 45...

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? To je dost slušný. No ale zase některé mohly stát třeba 500 Euro, že jo...

Reagovat
Jajinek

co vím, tak do VIPky stojí lístky kolem 350, na hlavní tribunu do prvního okruhu kolem 150 a pak už je to všude pod stovku. Na Derby d Italia jsme byl za 25...

Na finále LM do Madridu jsme do faknlubu dostali lístky za 175

Reagovat
smazaný uživatel

za 25? To je nádhera teda. Divim se, že na Serii A chodí tak málo lidí, vždyt to i pro Čecha je docela kamarádská cena za jeden z nej zápasů v Evropě. Kolik tak může stát nejlevnější lístek třeba na Cesenu, nevíš?

Reagovat
Jajinek

Do VIpky 60...průměr tak 30 a dá se jít i za 10

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm...to je levnější, než standartní chlastačka

Reagovat
Jajinek

tohle jsou ceny v Ceseně. Na Meazzu by jsi na Cesenu mohl jít nejlejvněji tak za 18...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle jsem to myslel...stejně slušná cena. Dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Priemer 100€ to urcite nie je.

Za plne San Siro maju milanske kluby 2-3 miliony€ zo vstupeniek.Som si isty,kedze niekedy 2-3 roky dozadu sa o tom pisalo a ze je to rekord,vtedy sa to blizilo k tym 3 milionom

Taky Manchester United to ma tak kazdy zapas,vzdy 75000,ci FA cup,liga s nejakymi captakmi,okolo 3 miliny libier.

A s tymi TV pravami mas pravdu,tie predava samotna UEFA a z toho rozdeluje prispevky klubom.Pricom ku koncu sa este podeli urcitym podielom podla toho aky je televizny trh v danej krajine.Ale to je mensia cast,velku vacsinu ma UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

no, to by ale znamenalo průměr na jednu vstupenku cca 40 EURO. To mi přijde docela málo. Ledaže uváděli až čistý zisk (po zdanění, zaplacení nájmu..)

Reagovat
Jajinek

na běžný ligový zápas by to odpvídalo...na LM, zejména v play-off je rozhodně průměr výšší než 50

Reagovat
smazaný uživatel

Malo?Urcite je vela miest s nie dobrou kvalitou,rohy atd,nikdo ti tam nemoze pytat 40

Jajinek pise ze sa da ist za 10,tych priemernych 40 by bolo na atraktivneho supera vo velmi dolezitom zapase

V beznej lige majstrov v skupine to bude o dost menej

Reagovat
smazaný uživatel

tak mluvil jsi o rekordu, čili jsem myslel, že se jedná o nějaký hodně atraktivní zápas, kde budou ty vstupenky dost nasazené.

Reagovat
Jajinek

asi jsme to šaptně pochopil...ty ceny 60/30/10 jsou v Ceseně na ligu...

v zápasech LM je průměr vstupenek na Meazze vyšší než 50 euro a proto by ty zisky měly být vyšší než uvádíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Taký zápas s Palermom bol včera v akcii-vstupenka sa dala kúpiť za 5 éčok

Reagovat
Jajinek

v pohodě...

Reagovat
Pinturicchio

Příště vypnu EF a vrátím sem, až vychladnu.

Reagovat
lnterista

v pohode ja jsem taky nebyl vcera nejmilejsi...hlavne to neber osobne to stim nema nic spolecnyho...tady ten EF beru jako konicek a rozptyleni od normalniho zivota a Inter to je celozivotni zalezitost takze ti je jasne ze Juve moc nemusim ale zase na druhou stranu tu LM musite hrat ale kdyz prohrajete tak mi to vzdycky udela radost vis jak sorac

Reagovat
Pinturicchio

Mám to úplně stejně. Holt jsem rapl, který občas něco napíše jen proto, aby něco napsal - co mě pak docela mrzí.

Reagovat
lnterista

v poho a ja to tak beru...je logicke ze si musime nekdy vjet do vlasu to by pak ani nebyla rivalita a to k tomu proste patri

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Zrovna vcera pred vecernym zapasom bol rozhovor s Buffonom na Digi...

Pytali Gigiho, co si mysli o tom, ze Juve s najsilnejsim kadrom pred CP doma vyhraval tituly, bol najlepsi ale v LM vyrazne neuspel. Gigi nato povedal ze to bolo koli tomu ze sme nehrali futbal. Futbalovost bola nahradena motivaciou, koncetraciou a vysokym nasadenim ktorym Juve vzdy zdobila.

Uz nejaku tu sezonu skusame kombinacie ako sa vratit na vrchol. Mozno by stalo zato, stavat to na kreativnych hracoch+rozumne doplnat (cize hraci ako Gio, Candreva, Yaqo, Rossi a pod Camo ktory odisiel)

Teraz mame priemernych hracov(nejaku tu zakladnu kostru) ktory nevymyslia nic. Navyse nevynikaju ani v braneni, v taktike!!! S takymto kadrom sa to neda uhrat ani tou bojovnostou, motivaciou a nasadenim-ktore tiez chyba v zapasoch.

Taky Gio by bezproblemov tahal lavu stranu keby mal za sebou Mela z tejto sezony a Aqu. Candreva idealny nahradnik ak nie zaklad. Caceres je o 2 triedy rychlejsi Sorensen.

Ak sa raz podari sklbit kreativitu a futbalovost so silnymi strankami Juve, tak to bude velmi uspesne obdobie (nieco ako po 96, tam kreativita nechybala)

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi má pravdu. Juventus by se měl vrátit k ofenzivnímu stylu, který hrál v druhé polovině 90. let. To byl tým na úrovni současné Barcelony. Je pravda, že taky hráči tomu odpovídali...

Reagovat
Pinturicchio

To je pravda, k tomu by se Juve mělo vrátit - bojovníci, kteří nechají na hřišti všechno ( ale taky to nebudou úplná kopyta ) + 1-2 kreativní géniové, kteří tomu dají myšlenku.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan Inter

Reagovat
Dejwa

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

zasloužená výhra Udine. Na hru Juventusu se nedá dívat.Chybějí kreativní hráči, snad skončí aspon v první polovině tabulky

Reagovat
Darren Fletcher

Another transfer story emerging from Italy and, possibly to make way for the signing of Royston Drenthe, Juventus defender Nicola Legrottaglie is tipped to join AC Milan today.

Reagovat
10

Jen tak pro zajímavost, Rizzolli dostal od Gazzetty 5.5 . Giannoccaro, co pískal nás, dostal pětku - "Snažil se nepřerušovat hru, ale často chyboval. Spolu s asistenty se řídil zásadou, že Krasić je simulant a chybně na něj několikrát neodpískal faul. Udělil přehnané červené karty."

Reagovat
Jajinek

text k Rizzollimu...prosím...

Reagovat
10

"Odpískal dvě penalty, ale chybně neodpískal penaltu za ruku Motty v prvním poločase. Šance Pastoreho byla z ofsajdu."...Gazzetta no a Pazzo dostal 9

Reagovat
Jajinek

takže ten Pazzův vozembouch nic...to jsou někdy komici...

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=kL3HYzOnmnY

Čas 4:45, cca, ta červená pro Bonucciho je nesmysl ( zvlást, když ji dostal z fleku ), ta druhá žlutá pro Sancheze taky. O Milošovi už nemá smysl nic psát, toho řežou všichni rozhodčí z ligy.

Reagovat
10

pouštěl jsem si to teď v klidu znovu, ani jedna červená nebyla...Bonucci by ale každopádně za takovou kravinu zasloužil nakopat do prdele, úplně zbytečně ho dojel

Reagovat
Pinturicchio

To zase jo, menší pokutu by fásnout mohl, nebo pořádný pohlavek.

Reagovat
lnterista

Reagovat
DelPiero137

vcera kazdy pisal ze Leov zakrok je jasny + dotadocny trest. Som rad ze to vidis rovnako ako ja. Leov faul nebol likvidacny alebo ze by mu ruplo v bedni. Akurat mu to dal pocitit ale umysel zranit nebol(zlta bez debady ale nie z felku cervena). Navyse Sanchez sa najprv pozeral po rozhodcovi a potom sa zacal zvijat.

Rovnako cervena pre Chilana bola prehnana. Trapna kompenzacia za Lea, do oci bijuce..

A Milos, ako hovoris, nema to zmysel... ta zaujatost tu bude uz asi navzdy.

Reagovat
Pinturicchio

Mně to připomíná Spartu u nás v lize, nebo konec konců i Juventus - rozhodčí nás radši řeže, než aby riskoval to, že něco pískne špatně v náš prospěch.

Reagovat
DelPiero137

toto si dobre vystihol. ten stihomam Juve strasi kazdeho. Radsej to nepisknut ako potom celit kritike ze Juve zase pomaju rozhodcovia.

To CP a cela ta "kampan" bude mat este dlhe dozvuky...

Reagovat
lnterista

pripravi Moratti nejake prekvapeni?

Reagovat
10

tipuju Criscita...

Reagovat
lnterista

ten by mi nevadil...a Matri dnes podepise?

Reagovat
10

snad ne, Cellino chce 18 milionů a Ariauda...to se posral v kině

Reagovat
lnterista

to sice jo ale Matri je budoucnost a navic strili

Reagovat
Pinturicchio

Nechali bychom si, zase, nasrat na hlavu. Za tuhle cenu jsme mohli mít Pazza a Cassana ( možná i za mín ). A ted dáme za Matriho 18 + nadějného stopera? To ani omylem.

Reagovat
lnterista

zas takova budoucnost to neni no myslel jsem ze je mladsi

Reagovat
10

právě

Reagovat
lnterista

jsem myslel ze tak 22-24 a letos 27 to leti to je neskutecny

Reagovat
10

hlavně to není hráč za 18 milionů, nedal bych za něj asi ani polovinu...

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Super ty vole!!! Bonucci a sanchez mě připravili o výhru ve fantě. Kokkkkkoti!! Mám 3 střelce a 2 vyloučené, já se z toho svrabu snad nedostanu. Navíc ani jeden z nich nebude moct příští kolo hrát, a já už nemám nikoho na střídání!!! Mamma mia!!!

Reagovat
10

Legrottaglie v Miláně, chybí už jen oficiální oznámení přestupu. Mluví se o hostování Drentheho u nás, výměně Blasi-Foggia, Ziegler do Lazia...

Reagovat
smazaný uživatel

Může hrát Legro i zálohu? Jinak totiž nechápu jeho příchod.

Reagovat
10

ne, ale tipuju, že chce Allegri do zálohy posunout Thiaga, kde hraje výborně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád máme Yepese, Boneru a Papastathpoulose. Ale což, Allegri knows, o tom žádná.

Reagovat
Tsigi

Jak píšu výše tohle je prostě Bommelova červená a s tím spojená nutnost Silvy v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro bude ještě minimálně 2-3 kola chybět, Boneru nikdy nevíš, kdy co potká a Papasta přecejen není zrovna jistota, zbývá Yepes. podle mě se to dá pochopit..., tohle už podle mě posune Thiaga definitivně do zálohy, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

tímhle příchodem určitě...

Reagovat
Pipo123

ahoj, jak moc je to horúce ? Ziegler a Blasi

Reagovat
10

ciao, těžko říct...v případě Blasiho to asi závisí na tom, jestli se Neapoli povede Mascara z Catanie, potom by asi Foggiu nepotřebovali...o Zieglera teď má podle médii zájem i Inter, uvidíme, těžko odhadovat

Reagovat
Jajinek

Terry

Bude on linečlánek o deadlajnu?

Reagovat
lnterista

ten Criscito nam asi fakt hrozi

Reagovat
Jajinek

já jsem jasně pro...horší než Santon být nemůže, další Ital...navíc umožní přesun Chivua doprostřed, kde nyní je lidí jak šafránu, odehrát celý měsíc jen s trojicí Matrix, Lúcio, Andrea...no potěš. S tou obranou se prostě musí něco dělat, navíc by to znamenalo, že by se nemusel shánět nutně stoper v létě (Wally, Lúcio, Andrea, Cordóba, Chivu v pohodě stačí) a mohli bychom se zaměřit na jiné posty.

Criscito sice není bůhví co, v Juve vyhořel a spíše se mi líbí v záloze...ale za nynějších okolností beru.

Reagovat
lnterista

presne tak...Santon je pro me zklamani toho neobejde akorat Ronaldo

Reagovat
10

má jít někam na hostování (asi Genoa, pokud odejde Criscito), tam se ukáže...

Reagovat
lnterista

jj pocitam s hostovanim musi hrat...Inter byl asi pro zacatek moc velkej kousek tak at se jde rozehrat

Reagovat
Jajinek

hostování nyní asi ideální varianta...na půl roku určitě!

Reagovat
FuckT

Neapol vyhral 4:0,Janov 3:1 a ja som mal cely den internet off ! XD jebne ma

Reagovat
smazaný uživatel

Odložené utkání Bologna - Roma se odehraje buď 23.2. nebo 16.3 záleží na dohodě klubů

Reagovat
Jajinek

super...takže výsledky fanty někdy v březnu...

Reagovat
Francesco Totti AS

proč tak pozdě?

Reagovat
FuckT

OT:chalani ...mame na tickete napisane,ze 28.01 sa hral zapas Leverkusen-J.Korea futbal ...28.01 hral Leverkusen s Hannoverom a vyhral 2:0 a tym padom by mi ticket vysiel ...ale kurva na ich stranke je ticket prehravajuci,lebo Leverkusen prehral s J.Koreou 2:3 podla nich ...je to odrb nejaky,ze ?

Reagovat
Jajinek

no jestli to není "duel"...

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
FuckT

jj to je problem,dik moc

Reagovat
Pinturicchio

Tak ten tanečník Drenthe fakt asi k nám.

Reagovat
Jajinek

tak to aby z Grossa byl zase šampión...

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě úplně zbytečné, lepší než Grosso / Grygera stejně nebude. Navíc mi nepřijde ani moc přímočarý ( pokud by hrál v záloze ), tam bude stejný, jako Jorge - utopí se tam v kličkách.

Reagovat
Jajinek

tak já myslím, že nejste natolik šílení, abyste ho dali do obrany

Reagovat
Pinturicchio

To doufám taky, ale jeden nikdy neví. . Ale i v té záloze se mi to nelíbí, to tam mohl rovnou zůstat Marchisio / Pepe. Možná se pletu, ale co si pamatuju Drenteho z Realu, tak to není křídlo do 4-4-2.

Reagovat
10

Drenthe, pokud ano, tak určitě do zálohy...a levonohá varianta se hodí, hostování s opcí bych bral

Reagovat
Pinturicchio

A nebylo by pak lepší přejít na 4-2-3-1? Co jsem koukal na youtube ( vím, nedá se podle toho řídit, ale i tak ), tak by Drenthemu spíš vyhovovalo to 4-2-3-1.

Buffon - Grygera / Grosso, Leo / Andrea, Giorgio / Andrea, Grygera / Sorensen - Melo, Aquilani - Drenthe, Marchisio / Martinez, Krasic / Pepe - Alex / Luca / Cenzo / Amauri

Reagovat
Jajinek

jak jsi z youtubu poznal, co mu vyhovuje za rozestavení?...

Reagovat
Pinturicchio

Však říkám, nedá se to podle toho prakticky brát, , ale co tam byly úseky ze zápasů ( souvislejší, ne jen goly a tak ), tak se spíš motá kolem vápna a tak, kde obejde hráče a zakončí. Do 4-4-2 se mi moc nezdá, nemůžu si pomoct. Navíc to naše 4-4-2 ( a nejen naše ) je hrozně čitelné - levá strana pokulhává, Miloš je hrozně unavený. Kdyby před dvojkou Felipe - Alberto hrál někdo opravdu kreativní, tak by to bylo o něčem jiném. ( Možná to tak bude s Piazonem, jenže ten nebude hrát pravděpodobně ani příští sezonu - bude mu v listopadu / prosinci teprve 17 let ).

Reagovat
smazaný uživatel

Co si pamatuju, tak DelNeri říkal, ještě když u nás byl Diego, že hraje i 4-4-1-1 což mi přijde jako 4-2-3-1 Malaka na pohrotu by bylo místo pro něj si myslím.

Reagovat
Pinturicchio

Tak včera to tak bylo - 4-4-2, Jorge + Alex. To 4-4 - trequartista - 1 by bylo taky OK, té naší hře chybí kreativita - stačí odstavit křídla ( v našem případě, když je Miloš unavený ), pokrýt Alexovy standardky a jsme nahraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže co s tímhle týmem a finanční situací danou chceš jinýho dělat, a youtube player Drenthe nám moc nepomůže

Reagovat
Pinturicchio

To je právě ono - viz výš ta debata o "začarovaném kruhu"

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný východisko je zázrakem se dostat do LM a investovat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

to jsou jen čísla, na hřišti bys ten rozdíl v našem případě ani nepoznal, akorát s rozdílem, že nemáme klasickýho trequartistu

Reagovat
Pinturicchio

Ten tam chybí dost.

Reagovat
Tsigi

Juventusu nepřeju pěkný věci, ale situace kde se i imaginárně upravuje rozestavení ve propěch Drentheho. Co je moc, to je moc

Reagovat
Pinturicchio

Tonoucí se stébla chytá ( a nejen kvůli Drenthemu )

Reagovat
smazaný uživatel

Drenthe nic neřeší,góly potřebuje Juve dávat a s Iaquintou,Amaurim (Toni,nevim,nevim) to nepujde.A Del Piero tady věčně nebude.

Reagovat
Pinturicchio

Tým se buduje odzadu. A jinak sebelepší útočník bude vepředu odříznutý, když mu ty šance nikdo nepřipraví, jen ze standardek se hrozit nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu,určitě,ale utočníka potřebujou jako sůl,musíš sám uznat že Amauri s Iaquintou lepší nebudou,Quagliarella ,Toni ?,Del Piero už to taky nezvládne sám.Takovej jako typ Pazzini,třeba.

Reagovat
Pinturicchio

Určitě souhlasím, útočníka, nejlíp dva, potřebujeme taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím proč Drenthe ne . Fakt je že to není žádný sympaťák , ale konkrétně já na tyhle věci nikdy nehledím . Nikdy nebyla lepší doba pro takového hráče . Juventus už sním nemůže být horší . Je to ideál do zálohy na 4-4-2 ( ostrá křídla ) . Nakonec má přijít na honovačku , takže pokud vyhoří pošle se letadlem zpět . Naopak pokud zazáří uplatní se obce ( doufám že bude ) , ta by byla max . 7 mega . za 11 jsme kopili Martineze , který zatím taky nic moc neukázal . Já ale moc nevěřím že přijde , Zatím jsem to četl pouze na tmw a tam píšou všechno .

Reagovat
Yanek

Drenthe dle mého názoru nikdy neměl kvalitu na větší klub, takže si myslím, že on by pro vás posila moc nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud do Juve nikdy nepřijde tak to bude vždy věštba z křišťálové koule .

1. Juventus momentálně mezi velkokluby nepatří ( možná jménem a to už brzy platit taky nebude )

2. Neuspěl pouze v Realu Madrid . Tam vyhořel i Cassano a dnes bych dal cokoliv aby před měsícem podepsal v Juve .

Vyhořet může a je to dokonce i dost pravděpodobné , nemyslím si ale že by byl horší než Claudio , či Pepe .

Reagovat
Yanek

Proč by neplatilo, za pár let se karta obrátí a finále LM budou zase hrávat italské kluby Já bych Drentheho nechtěl, má dobrou střelu a techniku + je dravý, ale jinak mě ničím nepřesvědčil. I když je pravda, že u vás už to může být hop a nebo trop s tím, že ten trop "nic nestojí".

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou a tuto sezónu platí co jsem napsal , co bude za 2 , 5 … let neřeším . Teď jsou v Juve problémy , tak proč nezkusit hráče a po skončení ho poslat klidně pryč ? Vedení Juve nemá prachy a tady je možnost . Byla by chyba to nezkusit , když jsme ve sračkách .

Reagovat
Pinturicchio

Já taky nekoukám na to, jestli mi je nebo není sympatický. Já co jsem ho viděl, tak je to průměrný hráč, který se dost často utápí v kličkách, míč jako Krasič potáhnout neumí. A když se neprosadil v takovém klubu, jako Real, tak má tahat trn z paty nám? Klubu v dlouhodobé krizi?

Marchisio si na kraji alespon odbrání, Pepe se zlepšil a ten míč potáhnout dokáže. Navíc, na co přichází Drenthe, když je tam prakticky jeho klon Traoré, kterého se Luigi na kraji ani neobtěžoval vyzkoušet? ( Myslím v záloze ).

Reagovat
smazaný uživatel

Drenthe se hodí mnohem víc do zavřených obran než Traoré . Podle mě nebude horší jak Pepe a navíc jeho výkupní klauzule zřejmě bude nižší . Claudio není typ do 4-4-2 s ním hrajeme jakýsi paskvil křídelního nekreativního def. záložníka . Jenže beztak tu mlátíme prázdnou slámu , to by už byl na prohlídkách v Turíně , on nepřijde a zřejmě nepřijde nikdo .

Reagovat
smazaný uživatel

Del Neri,Marotta ven,zlatej Moggi!!!

Reagovat
10

Stejně je prdel, jak se všichni ředitelé, manažeři a prezidenti z calcia sejdou během posledního dne mercata v jednom hotelu a dohadujou tam přestupy. To je velmi "italský".

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Zamparini privedie aspoň toho útočníka,keď nie tak sa stavím že Delio do mesiaca skonči ...Paolucci,Granoche,Amauri,...ktokoľvek ale niekto musí prísť!

Reagovat
Jajinek

No to jsou teda jména..hlanvě Granoche...to už může hrát útočníka Goian...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lepšie než nič...aspoň nebude musieť dávať Rossi do útoku 17 ročného chlapca,alebo záložníka...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad příjde Amauri a my vezmem na hostvačku Matriho

Reagovat
10

šlo by jen o hostování...byla by blbost takhle pomáhat přímýmu konkurentovi v boji o LM

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud by hrál Amauri v Palermu jako u nás, tak by to posilnování konkurence nebylo Prej Zampa řekl, že by ho vzal na hostování, když mu Juve dál bude platit jeho celej plat

Reagovat
10

Palermo by ho nejspíš znovu nakoplo, pomohl by jim a to nemá smysl riskovat...navíc za těch podmínek, který si určil Zamparini, z toho by pro Juve plynulo jediný potenciální pozitivum - že by existovala naděje toho, že se tam Amauri probudí a v létě ho líp prodáme

Reagovat
smazaný uživatel

Zapeklité, chceme ho dát pryč a když je možnost tak to bud odmítne, že jsou to kluby pod jeho úrověn a nebo jsou to tak dementní podmínky, že by bylo možná i lepší si ho nechat

Reagovat
Pinturicchio

Může být, do konce sezony. Ať přidá předkupní právo na Pastoreho za 20-25 mega a můžeme si plácnout.

Reagovat
smazaný uživatel

s přístupem zapariniho to nevěřím ani ve fifě, ale za nápad jednoznačně palec nahoru

Reagovat
10

Maicon v sestavě kola Goal.com? Ze zápasu, kde hrál Cassani ...stejně tak Gigi, Cesar měl lepší zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš než César bych tam dal Sirigua, ale Cesar má navrch, jelikož chytil pencli a vyhrál jeho tým, buffon je pro mě překvapení

Reagovat
Jajinek

Julione trochu chyboval u druhého gólu...jasnej Sirigu...

Reagovat
10

penalta + střela Balzarettiho...jasnej Cesar

Reagovat
lnterista

jeste malem vlastnak Javiera a Maicona

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon to dastal jako dárek k narozeninam. Ono se to špatně chytá za takovou děravou obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tichučko když nevíě

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by prišiel nakoniec ten Criscito, tak nakoniec by Moratti aj získal tých požadovaných Benitézových 4 až 5 hráčov. To by bola pekná haluz

Reagovat
Pipo123

neviem kto mi to tu raz písal že Kozák je drevo a nejaký Pekhart je xxx krát lepší, ale teraz vidíme kto je kde Kožák !!!!! FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Váš Libor Kozák je prvý raz v zostave kola Serie A:

http://www.profutbal.sk/clanok112306.htm

Reagovat
lnterista

800. pro nejlepsiho italskeho utocnika Pazziniho

Reagovat
Pinturicchio

Alex pořád hraje

Reagovat
Yanek

Pippo taky

Reagovat
Jajinek

Matrix taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi

Reagovat
lnterista

The Doctor

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta vyhrála

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele