22. kolo
30.01.2011 12:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Brescia Calcio - Chievo Verona 0:3

Chievo prolomilo střeleckou smůlu a na půdě sestupem ohrožené Brescie zvítězilo 3:0. Dvě branky v zápase zaznamenal Sergio Pellissier, trefil se i Mandelli. Vítězná branka padla ještě v prvním poločase.

Hosté z Verony začali lépe a byli to oni, kteří se starali o největší rozruch v úvodu dějství. Mariano Bogliacino zkoušel štěstí z přímého kopu a hlavičku Thereaua lapil brankář Arcari. Chievo se dostalo do vedení až na sklonku prvního poločasu, kdy Fernandes poslal do malého vápna vysoký míč a hlavičkující Sergio Pellissier vstřelil první branku utkání - 1:0 pro Chievo.

Brescia měla celý druhý poločas na to, aby vyrovnala. Bohužel pro domácí fanoušky přišel z kraje druhého poločasu druhý gól. Rohový kop zahrál Bogliacino a Davide Mandelli hlavou zvýšil na 2:0 pro veronský celek. Druhá branka hosty ještě více uklidnila a záhy už to mohlo být o tři branky, Constant ale nedokázal zužitkovat Pellissierovu přihrávku.

Také další vzrušení přichystali hostující fotbalisté, brankář Brescie Arcari musel řešit nebezpečnou situaci jeden na jednoho a vyřešil jí více než dobře. Brescia to měla těžké, ale i přesto se ještě mohla vrátit do zápasu, Ederova pravačka však v síti neskončila. Vyznamenal se i brankář Sorrentino, když zlikvidoval hlavičku Caracciola.

Snaha Brescie byla marná a v nastaveném čase musela přijmout další branku. Gennaro Sardo postavil Pellissiera před hotovou věc a kanonýr Fly Donkeys vstřelil svojí druhou branku v zápase. Chievo nakonec porazilo Brescii výsledkem 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele