22. kolo
30.01.2011 20:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Udinese Calcio 1:2

Udinese pokračuje ve skvělé jízdě a vyhrálo i v Turíně nad Juventusem 2:1. Rozhodující branku dal pět minut před koncem Alexis Sanchez. V samotném závěru pak byli vyloučeni dva hráči - domácí Bonucci a hostující autor vítězné branky Sanchez.

Diváci na Stadio Olimpico v Turíně se v prvním poločase branky nedočkali, přitom šancí bylo dostatek. Jako první zahrozili hosté, konkrétně Sanchez po kombinaci s Islou minul cíl. Minuli i Bonucci a především z přímého kopu Alessandro Del Piero. Ve 37. minutě předvedl dobrý zákrok Samir Handanovič po neméně dobrém pokusu Alberta Aquilaniho. Z následné dorážky selhal Del Piero a po rohovém kopu se mezi střelce nezapsal Fabio Grosso. V prvním poločase byly k vidění ještě dvě šance, po jedné na každé straně. Nejprve nebezpečně hlavičkoval Martinez a za chvíli musel předvést vynikající let Buffon, na vině byla povedená střela Isly.

Až po hodině hry padla první branka utkání a nebyla to ledajaká branka. Claudio Marchisio se položil do odvráceného balónu a jakými si podnůžkami vstřelil krásnou úvodní branku - 1:0 pro Juventus. Vedení Staré dámy dlouho nevydrželo. Už za šest minut vyrazil Buffon Di Nataleho střelu z voleje pouze před Zapatu, který srovnal na 1:1.

Rozdílová branka padla pět minut před koncem a vstřelili jí hráči Udinese. Alexis Sanchez naprosto zesměšnil soupeře a poté, co si vyměnil míč s Islou, vstřelil vítěznou branku - 2:1 pro Udinese. Do konce ještě zbývalo i s nastavením více než pět minut, avšak ambice Juventusu výrazně snížil vyloučený Bonucci. Obránce Juve uviděl červenou kartu za faul na Chilana Sancheze. V plném počtu nevydrželi ani hosté, Sanchez fauloval Grossa a také on musel po druhé žluté kartě opustit hrací plochu. Udine už si vzít výsledek nenechalo a slaví další důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Airus

2:1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

S prehladom 1:3 paaaani,niet o com... antonio dufam,ze ma nesklames

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už ten Del Neri tahne do pr.....dlel na to se nedá dívat.

Reagovat
Ondraa24

škoda toho slabšího začátku sezony ze strany Udinese, dneska to bylo koukatelný

Reagovat
smazaný uživatel

Del Neri,Marrota ven,Moggi zpátky,tohle už je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaaaa som to howoril,wed juventus moze hrat o stred tabulky, wed na to sa neda pozerat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele