Serie A - souhrn 18. kola

06.01.2010, 14:32, aktualizováno 06.01.2010, 22:41
Komentáře a souhrny
Drtivým vítězstvím na hřišti Sieny začala nový rok Fiorentina. V Parmě se radoval Juventus a umazal manko na Inter, který zvítězil v Chievu. Venku brala body také Neapol. AS Řím na poslední chvíli přišlo o dva body v Cagliari. Lazio naopak doma porazilo Livorno, Bari si poradilo s Udinese. Ve večerním duelu roznesl AC Milán Janov.

AC Milán - Janov CFC 5:2

06.01.2010 20:45

Góly: 32. Ronaldinho (pen.), 38. Thiago Silva, 48. Marco Borriello, 60. Marco Borriello, 74. Klaas-Jan Huntelaar (pen.) - 25. Giuseppe Sculli, 79. David Suazo

Večerní duel mezi AC Milán a Janovem byl úžasnou třešničkou na dortu za prvním novoročním kolem Serie A. Fanoušci na San Siru viděli snad všechno - spoustu branek, penalty, nádherné akce. Se třemi body v kapse nakonec po zásluze odcházejí Rossoneri.

V základní sestavě AC se objevila staronová posila David Beckham. Ten nahradil zraněného Alexandra Pata. Tím pádem se do ofenzivnější pozice posunul Andrea Pirlo, aby podporoval útočníky Ronaldinha s Borrielem. Nová tvář se objevila i v základní jedenáctce Grifonů, forvard David Suazo.

Zápas mohl mít gólový start, už po třech minutách předvedl své umění David Beckham, jenž zprava nacentroval a těsně před Ameliou zakončoval Borriello, který ale neuspěl. Další větší šanci si vzal na starost Massimo Ambrosini, který si skvělým výkonem postupně podmanil celý zápas. Nejprve se ale neukázal zrovna v dobrém světle, když ve 13. minutě pronikl do pokutového území a po kontaktu s Biavou upadl. Sudí Orsato pravděpodobně neměl na výběr, když odpískal pokutový kop, ale opakovaný záběr ukázal, že domácí kapitán faul trochu zveličil.

K čemu mu to ale bylo platné, když Ronaldinho pokutový kop odflákl a nechal vyniknout Ameliu. Přestože úvod duelu patřil Milánu, míč ze své sítě musel jako první lovit Dida. Rodrigo Palacio si udělal prostor na pravé straně, aby mohl odcentrovat na nabíhajícího Sculliho, kterého nedokázal ubránit Abate a pak jen již sledoval, jak míč končí v domácí síti.

Uběhlo sedm minut a Rossoneri dostali další velkou šanci ke vstřelení branky. Borriello prostrčil míč na Ambrosiniho, který opět vběhl do vápna, aby byl faulován vyběhnuvším Ameliou. Orsato znovu ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci se sebevědomě postavil Ronaldinho a napodruhé se již nemýlil. Beckham poté málem překvapil soupeře rychle rozehraným trestným kopem, ale branku naštěstí pro Janov netrefil. Grifové ve 37. minutě přišli o zraněného Morettiho, toho musel nahradit Modesto.

Střídání jakoby přineslo do obranných řad hostů chaos, protože vzápětí Milán vstřelil druhou branku. Po velkém závaru před branku, který začal trestný kop následovaný zneškodněnou Borriellovou hlavičkou a i Ambrosiniho dorážkou, nakonec vše propálil Thiago Silva.

Jak AC zakončilo první poločas, tak začalo ten druhý. Po třech minutách zvýšilo vedení už na 3:1, kdy se do otevřené obrany hostů vrhl Ronaldinho, poslal míč na Antoniniho a ten ho vrátil před branku, kde jednoduše zakončoval Borriello. Druhý přesný zásah si připsal Borriello, jenž ještě nedávno hájil právě barvy Janova, po hodině hry. Sedmadvacetiletý forvard si naběhl na za obranu směřující Antoniniho centr a parádním akrobatickým kopem z letu poslal míč o zem za Ameliova záda. Ze své branky byl tak nadšený, až si samou radostí strhal dres a inkasoval žlutou kartu.

Šanci měl na druhé straně také Suazo, ale jeho pokus byl zlikvidován. Hřiště poté opustil Pirlo, kterého Leonardo šetří na víkendový duel s Juventusem. Vzápětí byl střídán také Borriello, jenž si mohl vychutnat aplaus stojících diváků. Další slibné šance měl Janov, ale Zapaterův trestný kop vychytal Dida a Criscitova rána olízla břevno. Ojedinělou branku si mohl připsat na druhé straně Gennaro Gattuso, ale dobrou pozici prováhal a nechal se vychytat Ameliou.

V 74. minutě dostal Milán třetí dárek od sudího Orsatiho, protože ten se ani napotřetí nebál nařídit penaltu. Tentokrát po faulu Rossiho na Ronaldinha. Penaltu kopl střídající Huntelaar a zvýšil už na 5:1. Takzvanou "standing ovation" si následně užil i David Beckham, ale ani to nebylo to poslední, co si zápas pro fanoušky připravil. Jedenáct minut před koncem totiž ještě utekl David Suazo a snížil na konečných 5:2.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 0:2

06.01.2010 15:00

Góly: 7. Fabio Quagliarella, 58. Michele Pazienza

Další úspěch si připsala Neapol, která navázala na podzimní formu a v dnešním utkání si připsala tři body za výhru nad Atalantou. Neapol vstřelila v obou poločasech po jedné brance a pohodlně zvítězila 2:0.

Neapol, která nastoupila v červených dresech se dostala do vedení už v sedmé minutě. Fantastickou trefu zaznamenal Fabio Quagliarella, který z poměrně velké vzdálenosti a za pomoci tyčky vymetl pavučinu z pravého horního rohu Coppolovy branky - 1:0 pro Neapol.

Ve třinácté minutě zaváhala obrana Atalanty a Coppola musel vyrážet Aronicovu nepříjemnou přízemní střelu. Na druhé straně se dostal do prvního zakončení Tiribocchi, ale jeho střela šla jen doprostřed branky kde stál připravený brankář Neapole. Ve 38. minutě se dožadoval pokutového kopu Marek Hamšík, avšak rozhodčí zůstal v klidu. Do konce prvního poločasu ještě vypálil Gargano ale na jednobrankovém vedení Neapole nic nezměnil.

Druhý poločas odstartovala Guaranteho střela, která však neznamenala příliš velké nebezpečí. Mnohem nebezpečnější bylo zakončení Quagliarelly, jenž sám před Coppolou ztroskotal, navíc se neujala ani jeho následná druhá střela, kterou Coppola v pohodě lapil do rukavic. V 58. minutě zahrávala Neapol rohový kop, na centrovaný míč si naskočil Pazienza a bylo to 2:0 pro hosty. Vrátit zpět Atalantu do zápasu mohl Garante, ale chyběl mu větší důraz v zakončení. Neapol výsledek udržela a znovu vyhrála.

Více informací k zápasu

AS Bari - Udinese Calcio 2:0

06.01.2010 15:00

Góly: 6. Riccardo Meggiorini, 68. Barreto

Gianni De Biasi určitě nebude na svůj debut na lavičce Udinese vzpomínat v dobrém. Jeho mužstvo totiž poslalo domů s prázdnou Bari, které zvítězilo 2:0. Pouze se tak potvrdila bilance Friulani, ti totiž na Stadio San Nicola ještě nikdy nevyhráli.

Vše se začalo naplňovat už od úvodních minut, po šesti minutách Bari vedlo. Inler ve středu hřiště ztratil míč ve prospěch Almirona, ten předal kulatý nesmysl Barretovi, který ho připravil před branku Meggiorinimu a ten do prázdné jen doklepával. Hostům se tak začala vzdalovat i remíza, kterou zde uhráli třikrát.

Gólovému úvodu se ale nemohl nikdo divit, protože Bari do zápasu vlétlo jako uragán a ještě před první brankou mělo šance skrze Barreta a Ranocchiu. Střelec úvodního gólu Meggiorini ale na hřišti dlouho nepobyl, po 17 minutách musel s nataženým svalem hřiště opustit. Šanci dostal Greco. Na hře to ale příliš velký efekt nemělo, Udinese se stálo marně snažilo ohrozit soupeřovu branku. Nicméně v závěru první půle přesto mohlo vyrovnat. Simone Pepe se napřáhl z trestného kopu a skvělá střela orazítkovala brankovou konstrukci.

O definitivě výsledku rozhodl v 68. minutě Edgar Barreto, mimochodem bývalý hráč Udinese. Celá akce začala u Bonucciho, který přesným dalekonosným pasem našel rozběhnutého spoluhráče, jenž chytře přehodil Samira Handanoviče a pojistil vítězství domácích.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - AS Řím 2:2

06.01.2010 15:00

Góly: 90. Diego López, 90+3. Daniele Conti - 52. David Pizarro (pen.), 65. Simone Perrotta

Fotbalisté římského AS prošvihli šanci na tříbodový zisk, když v nastaveném čase přišli o dvoubrankové vedení. Giallorosi vedli zásluhou Pizarra a Perrotty ve druhém poločase už 2:0. Jenže remízu 2:2 a zisk jednoho bodu zachránili v nastaveném čase Lopez a Conti.

Domácí měli první šanci zápas, nicméně Lazzariho hlavička šla mimo. Totéž platilo i na druhé straně o střele Vučiniče. Lazzari byl i u další šance Cagliari, když z 25 metrů vypálil směrem na Sergia, který však střelu zlikvidoval na rohový kop. Z prvního poločasu to bylo prakticky všechno, a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas už byl mnohem zajímavější, a to především proto, že začaly padat branky. Ta první padla v 52. minutě. Vučinič byl v pokutovém území faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. Nutno říci, že penalta to byla velice přísná. Každopádně Pizarro jí proměnil a Římané vedli 1:0. Zanedlouho Římané svůj náskok navýšili, Taddei skvělou prací vytvořil dobrou pozici pro Perrottu, a ten vstřelil druhou branku. V té době se zdálo, že Řím už o výhru nepřijde.

Andrea Cossu pálil z voleje, ale branka z toho nebyla. Deset minut před koncem se podíval na hřiště i Luka Toni, ale v té době útočilo převážně Cagliari. V 90. minutě zahrávali domácí rohový kop, ten v pokutovém území propadl a Lopez, který se nejlépe zorientoval snížil na 2:1. Ve třetí minutě nastaveného času vystřelil nikým nehlídaný Larrivey z první, brankář Říma pouze vyrazil na vzdálenější tyč, kde Daniele Conti dorazil míč do branky - 2:2.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Bologna FC 1:0

06.01.2010 15:00

Góly: 81. Nicolás Spolli

Utkání ze spodních pater ligové tabulky nakonec rozhodla jediná trefa vstřelená deset minut před koncem. Catania díky Spolliho zásahu porazila Bolognu 1:0 a opustila poslední místo, kam se díky porážce propadla Siena.

Na stadionu Massimino nebyl k vidění zrovna pohledný fotbal. Šancí nebylo příliš, a proto se také nemůžeme divit hubenému výsledku. V první šanci se ocitl domácí Cristian Llama, ale k zakončení hlavou mu chybělo patřičné množství sil. Llama byl vidět i o chvíli později, jeho přímý kop tečoval Mascara, avšak brankář Viviano s tím žádné problémy neměl. Do třetice všeho dobrého a zlého, u další šance Catanie byl opět Llama, tentokrát byl Viviant krátký, ovšem radost z gólového požitku překazila domácím fotbalistům branková konstrukce. Bologna měla největší šanci v nastaveném čase prvního poločasu, ale ani Mariano Izco, a ani Marco Di Vaio síť nerozvlnili.

V úvodu druhého poločasu vyslali domácí na branku Viviant dvě střely, přesněji Martinez a Biagianti. Domácí se dočkali až deset minut před koncem, Mascarův rohový kop našel Spolliho, a ten hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Catanii. Utkání mohlo nakonec skončil dvoubrankovým rozdílem, ale Viviano Martinezovo sólo utnul.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AS Livorno 4:1

06.01.2010 15:00

Góly: 48. Sergio Floccari, 54. Sergio Floccari, 72. Tommaso Rocchi, 90. Aleksandar Kolarov - 7. Martin Bergvold

Lazio Řím snad poprvé v letošní sezoně pořádně potěšilo své fanoušky. Nejenže si Římané připsali tři body za důležité vítězství, ale také si s chutí zastříleli. Nebohému Livornu nasázeli za druhý poločas čtyři branky. Dvěma góly se blýskla nová posila - Sergio Floccari, hostující Perconte byl zase v závěru vyloučen.

Utkání se přitom pro Římany nezačalo vůbec dobře vyvíjet. Už v 7.minutě totiž předvedlo Livorno velmi pohlednou akci, na jejímž konci byl Bervold - 1:0. Autor úvodní branky však na hřišti dlouho nevydržel, ve 13. minutě se zranil, a musel být střídán. O chvíli později mělo Lazio trošku smůlu, k hlavičce se dostala nová posila - útočník Floccari, jenomže trefil jenom brankovou konstrukci. Livorno mělo také smůlu, ale naprosto odlišnou. V 19. minutě se jí totiž zranil druhý hráč, Miglionica nahradil Kněževič. Další šanci Livorna měl na svědomí Candreva, ten z přímého kopu našel Rivase a Muslera se proti němu musel hodně činit. Brzy střídali rovněž domácí, Diakitého nahradil ve 35.minutě Rocchi. Lazio opravdu nemělo příliš štěstí, dobrou hlavičku Siviglii brankář De Lucia chytil.

Druhý poločas už byl ze strany Lazia lepší, především dokázali domácí borci vstřelit gól, a tím odstartovat svůj v letošní sezoně nevídaný brankostroj! Ve 48. minutě totiž vstřelil svojí první branku v dresu Biancocelesti Sergio Floccari, nutno podotknout že lví podíl na tom měl Mauro Zarate - 1:1. Uplynulo šest minut a Lazio otočilo z 0:1 na 2:1, svojí druhou branku v zápase střelil Floccari, branka byla mimochodem podobná jako ta první, tentokrát však měl na ní zásluhu Tommaso Rocchi.

Stejný hráč, který připravil druhou branku pro Floccariho, se sám v 72. minutě střelecky prosadil. Rocchi byl možná v době přihrávky v mírném ofsajdovém postavení, nicméně Lazio vedlo už 3:1. V nastaveném čase udělal tečku za utkáním Kolarov, jenž proměnil nařízenou penaltu, kterou předcházel faul Perticoneho na Rocchiho. Perticone navíc obdržel červenou kartu.

Více informací k zápasu

Parma FC - Juventus FC 1:2

06.01.2010 15:00

Góly: 25. Nicola Amoruso - 3. Hasan Salihamidžić, 39. Paolo Castellini (vl.)

Vstup do nového roku se vydařil rovněž Juventusu, který dokázal triumfovat na půdě skvěle hrající Parmy. Stará dáma se tak dostala minimálně do večera na druhé místo, ovšem AC Milán má k dispozici dva zápasy k dobru. Bianconeri vyhráli zásluhou Salihamidzice a Castelliniho, jenž si vstřelil vlastní gól. Utkání nedohrál stoper Caceres.

Juventus, který zrovna neprožil povedený konec roku se ujal velice rychle vedení. Už ve třetí minutě se totiž po zahrávaném rohovém kopu prosadil hlavou maličký Hasan Salihamidzic a bylo to 1:0. Parma se tlačila okamžitě dopředu, střelu Biabianyho zlikvidoval Manninger, ovšem ve 25. minutě už nestačil na hlavičkujícího Amorusa, jehož neuhlídal obránce Staré dámy Nicola Legrottaglie - 1:1. S Juventusem mohlo být ještě hůře, kdyby rakouský brankář ve službách Staré dámy nevyškrábl Amorusovu střelu na břevno. Stará dáma do poločasu přeci jenom znovu vedla a znovu její brance předcházel rohový kop. Tentokrát však nehlavičkoval Salihamidzic, nýbrž obránce Parmy Castellini, který si tak vstřelil vlastní gól - 2:1 pro Juventus.

Po změně stran se dostal do šance Grosso, nicméně dvoubrankový náskok pro hosty to nepřineslo. Juventus měl několik šancí na to, aby přidal pojistku. Diego dokonce nastřelil z přímého kopu břevno. Dvacet minut před koncem zkomplikoval situaci Caceres, jenž obdržel druhou žlutou kartu a tudíž musel předčasně do sprch. Parmě se tak nabídla možnost přesilové hry. Tu málem využil Amoruso, ale jeho stoprocentní šanci lapil Manninger.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Città di Palermo 1:1

06.01.2010 15:00

Góly: 41. Antonio Cassano - 40. Edinson Cavani

Zápas mezi Sampdorií a Palermem rozhodli dva úžasné góly, které padly v rozmezí 60 sekund. Na svědomí je mají Edison Cavani a Antonio Cassano - proto utkání skončilo nerozhodně 1:1.

Přitom Cavani se mohl radovat mnohem dříve než ve 40. minutě, kdy vsítil první branku. Už po třech minutách se trefil ranou z halfvoleje, jenže byl mu chybně odmáván ofsajd. Na druhé straně vytáhl proti Gastaldellově tečované hlavičce povedený zákrok Sirigu. Další parádní zákrok si Sirigu připsal ve 37. minutě, to ho z hranice vápna nebezpečnou střelou prověřil Palombo. Pět minut před koncem se Stadio Marassi dočkalo první branky. Dlouhý Liveraniho pas našel mezi stopery stojící Cavaniho, jenž akrobatickým volejem prostřelil vyběhnuvšího Castellazziho. Jenže radost Palerma netrvala dlouho. Prakticky okamžitě po rozehrávce se dlouhý nakopnutý míč dostal ke Cassanovi, který si poradil s Kjaerem a z velkého úhlu přesnou ranou ke vzdálenější tyči vyrovnal.

Domácí hvězda mohla zápas úplně otočit po změně stran, kdy si opět poradil s Kjaerem, ale tentokrát proti němu dobře zakročil Sirigu. Hostující gólman zastavil i dělovku Pazziniho. Na druhé straně se podobnou ranou vytáhl Cavani, ale i tentokrát byl úspěšnější brankář. V nastaveném čase měl poslední šanci Cavani, ale rychlý protiútok nakonec zmařil. Utkání Cassana s Cavanim tak skončilo nerozhodně 1:1.

Více informací k zápasu

AC Siena - ACF Fiorentina 1:5

06.01.2010 15:00

Góly: 84. Massimo Maccarone (pen.) - 5. Per Krøldrup, 28. Mario Santana, 36. Alberto Gilardino, 66. Alberto Gilardino, 80. Adrian Mutu

Toskánské derby ovládla Fiorentina, ta nedala poslední Sieně sebemenší šanci a rozdrtila ji 5:1. Navíc ještě pár minut před koncem svítila v kolonce domácích nula. Dvěma góly se blýskl Gilardino.

Viola do utkání vlétla jako vítr a po pěti minutách vedla. Rohový kop Juana Manuela posunul Gilardino na volného Kroldrupa, který na zadní tyči poslal míč do branky - 0:1. Siena sice měla poté několik slibných šancí, ale úspěšnost byla mizivá a na to doplatila. Maccarone branku netrefil, Paolucciho vychytal Frey a Vergassola hlavičkou trefil tyč. Lekci z produktivity domácím po půlhodině hry udělil Santana, opět se jednalo o standardní situaci. Mutuův trestňák tentokrát našel Kroldrupa, po něm už jen pálil Mario Santana - 0:2.

Jakékoliv naděje Sieny ve 36. minutě prakticky pohřbil Alberto Gilardino, respektive gólman Curci. Ten vyrobil obrovskou hrubku při Mutuově centru, který nedokázal zachytit a Gilardino se v jednoduché pozici nezmýlil - 0:3.

Druhou půli sice Siena načala nebezpečnou hlavičkou Brandaa po rohovém kopu, kterou ale zlikvidoval Frey. Francouzský gólman se činil i proti Maccaronemu, a to že neuvěřitelně. Frey totiž šel úplně jiným směrem než šla Maccaroneho střela, ale na poslední chvíli se stihl nějak přemístit a nohou míč vyrazit. Vzápětí dostala Siena další lekci z produktivity, katem byl v 65. minutě Gilardino, jenž přesnou hlavičkou zakončil Comottův centr - 0:4. 5:0 to bylo asi za deset minut, pálil opět Gilardino, nakonec se ale míč za Curciho dostal až na podruhé, dorážel Mutu. Šest minut před koncem se Siena dočkala alespoň čestné branky, Kroldrup ve vápně fauloval Calaia a Maccarone nekompromisní ranou pod břevno snížil na konečných 1:5.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Inter Milán 0:1

06.01.2010 12:30

Góly: 12. Mario Balotelli

Inter Milán zahájil letošní rok výhrou ve Veroně. Nerazzurri porazili Chievo zásluhou jediné branky Balotelliho 1:0 a upevnili si vedoucí pozici. Před AC Milán mají minimálně do večera náskok jedenácti bodů.

První šanci zápasu měli domácí, Pellissier se z levé strany řítil na Cesara, avšak brankářská jednička Interu si s ním poradila. Ve 12.minutě předvedli hosté pohlednou akci na jejímž konci byl osamocený Balotelli, ten však nejprve na brankáře Chieva nevyzrál a z následné dorážky nebylo jasné, zdali míč překročil brankovou čáru. Nicméně míč nakonec dopravil do sítě Goran Panděv, ovšem branka byla nakonec připsána mladému útočníkovi Balotellimu - 1:0 pro Inter. O chvíli později Maicon prověřil dalekonosnou střelou brankáře Sorrentina. Inter byl na těžkém terénu lepším týmem, Milito v běhu pálil do boční sítě a netradiční sólo Chivua nakonec skončilo pouze rohovým kopem. Mezitím ještě došlo k zajímavému incidentu, Pellissier byl v souboji s Luciem udeřen do choulostivých míst, přičemž opakované záběry zrovna neprokázaly nechtěnost úderu. První poločas tedy skončil vedením Interu.

Ve druhém poločase měl velkou šanci na vyrovnání Pellissier, útočník Chieva se dostal až před Cesara, ale v tísni nedokázal důrazně a přesně zakončit, brankář Interu navíc dobře vyběhl a zmenšil útočníkovy střelecký uhel. Domácí byli ve druhé půli lepším týmem, další velkou šanci měl Abbruscato, jenomže zblízka trestuhodně minul branku. Inter vedení udržel a z Verony si veze všechny tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán18133237:1442
2.AC Milán17104328:1934
3.Juventus FC18103532:2233
4.SSC Neapol1886428:2430
5.AS Řím1885529:2429
6.Parma FC1884623:2428
7.ACF Fiorentina1783623:1627
8.AS Bari1776421:1527
9.Città di Palermo1876523:2127
10.UC Sampdoria1875622:2626
11.Cagliari Calcio1773727:2324
12.Chievo Verona1873820:2024
13.Janov CFC1773730:3224
14.SS Lazio1847714:1719
15.Udinese Calcio1753919:2318
16.AS Livorno18531011:2318
17.Bologna FC1744917:2516
18.Calcio Catania1836917:2615
19.Atalanta BC17341015:2713
20.AC Siena18331218:3312

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (509)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To si divim, že taky nastoupil aspoň na chvilku za Inter Marko Arnautovič. Škoda ho, je to velký talent, ale vybral si špatnou cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

byl zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

4-1

Reagovat
smazaný uživatel

Forza INTER!!!Super Mario Balotelli!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

jakto že se hrálo od dvanácti hodin?

Reagovat
lnterista

Chievo nema na stadione svetla...az tak je to s tema stadionama v italii...humus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hřiště tragický, výkon nic moc, ale důležité 3 body. Líbil se mi Lúcio, Vieira a Sneijder. Naopak zklamal Milito, ten dneska nic nepředvedl. Panděv mě moc nezaujal, ale dlouhou dobu nehrál, takže se nějaký zázrak čekat nedal. Už mě začíná štvát Mario, on musí furt padat... Navíc dostal zbytečnou kartu, takže příští zápas hrát nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Sali a Kroldrup, dneska to vypadá na den kanonýrů.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvních dvaceti minutách 5 zraněných, Italové svým špatným přístupem kurví hráče.

Reagovat
terry

Reagovat
M11

neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, jsem to napsal a za 10 minut volala máma, že má výron kotníku.

Reagovat
lnterista

za co hraje? jinak at se brzo uzdravi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste jeden a ten samy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda..., měla dobře našlápnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsia mozná rozlucka Patricka s Interom bol si dnes skvely

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

niektorym veciam sa tazko veri a zvlast po tom,co Patrick dneska oslnil,lenže ja Vierovi ten odchod aj prajem,nech si MS2010 v JAR uzije pridavam sa k Josemu,vela stastia v dalsej ceste

Reagovat
lnterista

a koho by jsi tam dnes postavil misto Patricka?

Reagovat
smazaný uživatel

dneska by to bolo problematicke

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dle očekávání, gol Maria navic Snad Doria zapne, ještě že Cassano rychle srovnal

Co se týče Fanty, zatím tři střelci...co jeee

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

kouknu na Tempo reale, vidím Gilu s Quagliarellou, říkám si "Hmmm ", pak mrknu na rozlosování, vidím merengues - GATTUSO a nadšení mizí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mere ma nějake střelce už? vlastně asi Cassana...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne kecám, ted sem se dival, a nema zadneho zatim

Reagovat
smazaný uživatel

zatím né, ale sčítá body..., to je konečná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně doma . Amoruso chytá fazonu..., loni se mu do ní nechtělo

Reagovat
smazaný uživatel

Flocca...debutgoal

Reagovat
smazaný uživatel

Toni už se rozcvičuje

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

kdo pujde dolu? Baptista, a Vuičnič pudje na jeho misto?

Reagovat
terry

Flocca.

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei pěkně prošel

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem čekal, že to zabije v tom vapně...Perrotta

Reagovat
Slejdy

jojo po delsi dobe se musi pochvalit

Reagovat
Xavi8

16:15 Cáceres byl propuštěn z nemocnice

pozrem na esport a on cervena za Juve

Reagovat
Slejdy

jasny faul ale nevadi

Reagovat
Xavi8

zapas?

Reagovat
Slejdy

AS

Reagovat
Slejdy

tak to je smesne

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Sem se jen šel naobědvat, a bim...2-2 FT

Reagovat
Slejdy

tam ale byl jasny faul jak dali na 1-2 .. chjo .. bod je k ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Je, škoda no. Mohli ste se držet dal s Juve

Reagovat
10

uff...Bobby už šéfuje

Reagovat
smazaný uživatel

vydřený 3 body, Ciro to ubetonoval, ale to je teď pro něj asi vedlejší..., Parma bušila jak zběsilá.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

No dnes jsem to bohužel neviděl, nestíhám časově . Ale dobré body a důležitý start do nového roku. Škoda Parmy...

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

co ta Bergamasca ? radši bych tam místo nich viděl Livorno...

Reagovat
smazaný uživatel

omg to si děláš prdel, ne!?

Reagovat
Shevchenko

AS Ten závěr mi něco připomíná... Ale Flocca mě potěšil.

Reagovat
mastakillah

Cagliari

Reagovat
smazaný uživatel

lazio ze by svitalo na lepsi casy

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoro tretina golu co dali do tekda

Reagovat
smazaný uživatel

Kež by

Reagovat
lnterista

Mario: The nineteen-year-old striker will miss Saturday's home match against Siena after picking up a yellow card in Verona. "I was stupid," he admitted with a smile, before condemning the home fans at the Bentegodi for their behaviour. "I want to take this opportunity to say that this crowd disgusts me more and more every time I come here to Verona.

Reagovat
10

idiot...pak se může divit těm reakcím

Reagovat
lnterista

jako rasisticky reakce? da se reagovat hodne zpusoby ale takhle reaguji vylizanci...nezastavam se ho..ale ti co tohle krici jsou stejni zevli co on ne li horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou reakce a reakce Pokud ho někdo nazve "idiotem" za to jak se chová, tak je to naprosto opodstatněné a podložené, pokud ho někdo osočuje rasistickými urážkami, pak ano, ten kdo na něho toto řve je sám primitiv.

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
10

ty rasistický reakce příjdou na nějakej popud, to je právě tím složením těch tifosi...jde ale o to, že ve většině případů k tomu nedochází, jen v případě Balotelli, kterej tifosi provokuje během hry a i potom v tisku...v tomhle případě ty pokřiky beru jako největší možnou urážku vyvolanou nějakou provokací z jeho strany, nevím, jestli bych pořád mluvil o rasismu, když většina ostatních hráčů tmavý pleti problém nemá...ale už jsme to tady probírali tolikrát, je to těžký

Reagovat
smazaný uživatel

a jakou reakci jsi ocekaval? nerekl nic stupidniho, jen ze ho znechucuji. kdyby na tebe v nigeriji rvali necoopacneho smyslumighty whittietaky by se titonezamlouvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Patinho nenastoupí..., pravděpodobná sestava:

4-2-3-1: Dida - Abate, Nesta, T. Silva, Zambrotta - Gattuso, Ambrosini - Beckham, Pirlo, Ronaldinho - Borriello

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se večer podívám, vypadá to zajímavě. Navíc to bude slušná bitva.

Reagovat
10

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Panečku, to bych uvítal, rád bych viděl pořádný hody

Reagovat
10

taky bych to uvítal...2 nejofenzivnější týmy v lize (stylem hry), tak snad uvidíme pěknej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

mmm Gattuso v zpět základu, tak to se těším..

Reagovat
smazaný uživatel

není to oficiální, jen pravděpodobná sestava, navíc na hřišti to takhle asi vypadat nebude, těžko říct. každopádně Pato hrát 100% nebude..., nějaký zranění.

Reagovat
mastakillah

Nevíš proč nehraje Clarence??

Reagovat
smazaný uživatel

přivodil si zranění na tréninku..., nic vážnýho, ale leden bude napráskanej (8 zápasů), tak nechce Leo riskovat. Bonera už trénuje s týmem, ale taky mu chce dát ještě čas...

Reagovat
mastakillah

aha to jsme právě nikde nečetl, tak mě to docela zarazilo, že není v pravděpodobný sestavě..jinak jestli bude Pirlo na svým starým místě, tak yb to mohlo být zajímavý..snad návrat do formy..kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavě vyřešeno... Abate na bekovi, Pirlo podhrot a Becks křídlo... To vypadá zajímavě, až budete mít odkaz, hoďte ho sem please, možná taky mrknu...

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal mastakillah - není to oficiální sestava , z beků je jistej Zambrotta, druhej bude Abate, nebo Antonini, záloha se dá poskládat na hromadu způsobů, takže bude nejlepší se nechat překvapit..., každopádně Pirlo by dnes prej nejspíš seděl, nebýt Pata.

Reagovat
smazaný uživatel

a dává to Sport 1

Reagovat
Komat

Před pěti lety by to byl tým snů...

Reagovat
Tsigi

a je to tady Beckham brusič lajny , těším se moc

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm... pěkně to tam kluci nasázeli se Sienou jsem zvyklej na trochu jiný výsledky a zápas, kdy Fiorentina dala víc jak tři góly snad nepamatuju

Zbytek zápasů taky deobrej - Napoli trefil se mi Quagliarella, Cassano Bari to taky zvládlo, Floccari pěknej debut.

Jenom škoda Bologni a Vlků, ty to bohužel nezvládli.

V zápase Chievo - Inter jsem nepřál nikomu, tady by bylo dobrý, kdyby oba týmy prohrály

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsi vsazene střelce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, já vůbec nesázim... jenom jim přeju. Nuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda,cením si bojovnosti,jde vidět že si kluci sedli a něco si k tomu řekli.Ferrara dnes vůbec neriskoval,šel hodně na jistotu.Takže za bojovnost a týmovej duch za předvedenou hru

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro nemohl riskovat, šlo hlavně o 3 body a ty jsou doma.

Reagovat
Arbiter

co se to dneska dělo v Itálii, že má Chivu prasklou lebku?

Reagovat
jtbs

SIce som rad ze nekomentoval Slepicka, ale ten dnesny komentator bol tiez zabavnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

rychlonohy Amauri

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem to celý, ale ty jeho kecy jsou taky neskutečný. Ale chyběla mi Slepičkova obvyklá kritika režie, stříhu a kamer, zkrátka kritika italského přenosu

Reagovat
jtbs

nene vsetko lepsie ako Slepicka

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, já to řekl trošku s nadsázkou Ty jeho kecy jsou taky ukrtuný .. Ale radši tenhle komentář Sport1 než pánů z Novy

Reagovat
$dolar$

Jak hral Quaresma?

Reagovat
10

měl asi jednou balon, přejeli ho a pak už jsem ho 30 minut neviděl

Reagovat
lnterista

to ne...mel ho pakrat ale nic moc...omlouva ho akorat to ze hriste bylo tragicky a interu se dopredu uz moc nechtelo...pristi kolo bych ho dal do zakladu misto Maria a uvidi se...ale stejne je to asi jasny

Reagovat
10

btw. poslal si tamto?

Reagovat
terry

Tamto.

Reagovat
10

my se nakonec dohodli jinak, chlast neposílá

Reagovat
terry

Jakto?

Reagovat
10

no byly Vánoce, tak jsme to poslali těm, co to potřebujou víc

Reagovat
10

peníze, ne ten chlast

Reagovat
smazaný uživatel

těch už mám o něco míň..., koupím za ně chlast

Reagovat
smazaný uživatel

mám tady toho dost, ale přesto dík

Reagovat
terry

Reagovat
10

dolare, zkontroluj kam si to poslal

Reagovat
$dolar$

Ted jsem to poslal, zitra by to melo byt u nich

Reagovat
10

ok

Reagovat
smazaný uživatel

99. pro Rina

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Faker

Reagovat
Xavi8

Quagliarella

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN: Dida; Abate, Nesta, T. Silva, Antonini; Ambrosini, Gattuso; Pirlo; Beckham, Borriello, Ronaldinho

GENOA: Amelia; Moretti, Biava, Criscito; Rossi, Milanetto, Juric, Mesto; Palacio, Suazo, Sculli

jsem fakt zvědavej, jak to bude vypadat..., FORZA MILAN !

Reagovat
Tsigi

kurva

Reagovat
Tsigi

jsem rád, že bude hrát Antonini i na Gattusa se těším, ale Flamstr z toho musí být hrozně frustrovanej,

můj tip 2:0 Borriello, Ronaldinho z penalty

Reagovat
lnterista

hraje Suazo?? tak to pome

Reagovat
10

Suazo ukáže kvality

Reagovat
lnterista

nejsem proti

Reagovat
10

já už vůbec ne

Reagovat
GEGE

Po delší době tolik změn v sestavě trochu nezvyk....Ale těším jsme zvědavý na Rina jak na tom bude.

Reagovat
Tsigi

MILAN: Dida; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Ambrosini, Gattuso; Pirlo; Beckham, Borriello, Ronaldinho.

GENOA: Amelia; Moretti, Biava, Criscito; Rossi, Milanetto, Juric, Mesto; Palacio, Suazo, Sculli.

Reagovat
terry

Dneska se na ten zápas neskutečně těším. Doufám, že nebude obsazená televize, abych se nemusel dívat na netu, protože očekávám skvělou bitvu. Takhle jsem se snad ještě na italskou ligu netěšil. Janov nastupuje asi v nejsilnější sestavě, akorát mě mrzí Palladino. Nicméně jsem hodně zvědavý na Suaza, jak do systému zapadne, protože si nejsem úplně jist, zda tam pasuje. Nicméně by mohl být příjemným oživením.

Nicméně neméně zvědavý jsem i na Rossoneri, protože ta jejich sestava je zajímavá. Na Beckhama jsem zvědav stejně jako na to rozestavení.

Tip: Milán - Janov 2:2 (Borriello, Beckham - Mesto, Crespo)

Reagovat
terry

Až teď jsem si všimnul, že nehraje Crespo. Snad to Sculli zvládne. To navíc trochu mění situaci v útoku, kde bude asi Suazo sám na hrotu. To potom jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně na této pozici řádil v Cagliari, docela mu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně...

Reagovat
terry

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně jsem hodně zvědavý na Suaza, jak do systému zapadne, protože si nejsem úplně jist, zda tam pasuje. Nicméně by mohl být příjemným oživením.

Nicméně neméně zvědavý jsem i na Rossonerii

Reagovat
terry

Ajo. To je snad poprvý, co jsem to slovo vůbec použil..

Reagovat
smazaný uživatel

A hned tří věty po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně ani časté použítí slova nicméně Janovu nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pro Tebe mam něco.

ja to neovlivnim, to bud Mere, nebo si to musis udelat sam. Najedes na uzivatelsky panel, das profil, upravit avatar, a vymažeš jmeno GATTUSO, a vypises misto něj BIABIANY

Reagovat
smazaný uživatel

aha, já myslel, že jsi tam vkládal nějaké spešl obrázky odněkud z webu..takhle tl vyfrknu sám, díkes za info. .btw. doufám, že mě dnes Gattuso potrestá výborným výkonem a hattrickem v síty Scarpiho.

Reagovat
smazaný uživatel

resp. Amelii

Reagovat
smazaný uživatel

TAk vše ruším a děkuji Meremu za úpravu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
lnterista

Gattuso hraje poprve od derby?

Reagovat
smazaný uživatel

né...

Reagovat
lnterista

jako zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

to taky né..., proti Parmě například myslím a ještě někdy.

Reagovat
10

Slepička

Reagovat
10

Becks

Reagovat
terry

Uff.. Amelia.

Reagovat
10

zároveň

Reagovat
terry

Proto ten smajlík.

Reagovat
smazaný uživatel

kuuurva to jsou centříky...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dotyk, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

moc hezký no...

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz na ACM-Janov by nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by se

Reagovat
smazaný uživatel

na atdhe.net v phoodě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jsem na kolejích a mám na drátě přítelkyni, takže se nikam nepřesouvám...

Reagovat
10

www.bet365.com

Reagovat
smazaný uživatel

penda

Reagovat
terry

Ambrosini, ty simulante.

Reagovat
GEGE

Kontakt tam byl navic Biava ani moc neprotestoval....

Reagovat
smazaný uživatel

asi vedel ze to Ronaldinho neda...

Reagovat
lnterista

hmmm ale Forsberg by to ustal v poho

Reagovat
terry

Biava ale tu nohu, co tam dal, potom chtěl stáhnout, už s ní ale dál nehejbal, protože to nešlo. Ambrosini jen šel a kopnul do ní a spadl, faul to spíše nebyl. A proč by měl Biava protestovat, když by s tím rozhodnutím stejně nic neudělal.

Reagovat
10

Ambro do něj kopnul a rozhodčí to krásně sežral

Reagovat
terry

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

OMG Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

R80 a sakra

Reagovat
terry

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeee

Reagovat
terry

Ještě že to je lajdák.

Reagovat
lnterista

uff

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby mi aspoň chytal ve fantě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro dneska spielmachr

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Pato nehraje z jakyho duvodu??

Reagovat
smazaný uživatel

prej nějakej úraz...

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini pěkna klicka smyčka

Reagovat
10

sám nevěděl, jak se mu to povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale paradni kousek

Reagovat
10

moc

Reagovat
lnterista

AC takovej lehkej prechod do utoku

Reagovat
panca

ale je na to vis na co?!

Reagovat
lnterista

vyhrajete...

Reagovat
lnterista

jinak Nadal ma taky novou kosu a Berdych ma tu headku co chci

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Sculli

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
10

Bepeeeeeeeeeee

Reagovat
terry

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!! GIUSEPPEEE SCULLIIII!!

Reagovat
GEGE

Hm ten byl Abateho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Abate..., jak malej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

Otočíte, Amelia to nedochytá s nulou, neverím...

Reagovat
Tsigi

Abate

Genoa je slabá, tohle si můžem prohrát jenom sami

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ si to fakt prehrávate.

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Dorii

Reagovat
homeles8

200. pro Davida Beckhama

Reagovat
mastakillah

Ten Pirlo je neska zase nulovej..to je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

druha penda

Reagovat
terry

To už si děláte prdel.

Reagovat
Tsigi

AMBRO je prostě KAPITÁN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to spraví aj do tretice?

Reagovat
Tsigi

proč ne, Genoa hraje tak špatně, že si to zaslouží trestat

Reagovat
smazaný uživatel

Iným spôsobom Tsigi, iným spôsobom...

Reagovat
lnterista

to se mas cim chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

táhne to

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe Orsato má koule...

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
terry

Ambrosini, ty si čůrák. Kdyby si aspoň spadl normálně, ale ty to musíš nasimulovat.

Reagovat
10

tady ne, to bylo jasný...

Reagovat
terry

Jo, není o čem, ale stejně si to přifilmování neodpustil.

Reagovat
10

njn, jsou horší simulace...stejně nevyhrajou :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chápem, že niektorí tifosi ste už tou ligou deformovaní, ale ak hráč úmyselne padá a necháva za sebou nohy, len aby ku kontaktu došlo, je to dive. To, že to sudí zapíska, proti tomu nič. Viacmenej musí, ale hovoriť o tom, že to bolo ok? Vtipné.

Reagovat
10

to je úplně normální v každý lize...ono když si na poslední chvíli předkopneš balon od golmana nataženou nohou, tak se přes toho golmana blbě přeskakuje

Reagovat
homeles8

takovej je život...

Reagovat
Tsigi

retard je hlavně Amelia, nevím, co od toho očekával

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne...zhodnime sa na tom, že obaja majú za ušami, ale Amelia do toho fakt tak nemal ísť. Pokračovať ďalej, aj tak ho zaručene sejme...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

od tycky nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro....

Reagovat
smazaný uživatel

Pre toto to Calcio do istej miery milujem. Tak dobre sa hocikde nenasmejem

Reagovat
lnterista

to je aspon kapitan

Reagovat
homeles8

Maldini byl lepší

Reagovat
lnterista

ja to myslim ironicky

Reagovat
homeles8

stejně byl lepší

Reagovat
lnterista

to zkousej na nekoho jineho

Reagovat
homeles8

fakt byl lepší

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro podruhý chytře no, šel si pro ni a udělal to tak, že ji Orsato písknout musel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted teda mohl Becks strilet...

Reagovat
terry

A tohle bude složité.

Reagovat
terry

To je v hajzlu tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

THIAGOOOOOOOOOOO SILVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tobě jsem to přál snad ze všech nejvíc

Reagovat
10

neuvěřitelně špatná obrana ten Janov

Reagovat
terry

Celej špatnej.

Reagovat
10

dneska celej, ale dlouhodobě je největší průser ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jo, to nadšení z něj moc nechápu. Navíc začínají být marní v posilování.

Reagovat
smazaný uživatel

Posily jsou dobre, ale nedaří se jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni udělají výměnu Floccari - Suazo a obránce nevezmou žádnýho. Už nejsou tak šikovní jako dřív...

Reagovat
Tsigi

loni byli rozhodně lepší

Reagovat
terry

Nadšení z koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Z týmu, byli tady několikrát hrozně oslavovaní, že hrají perfektní fotbal.

Reagovat
10

nevím, jestli to bylo myšleno jako perfektní fotbal...spíš tak, že hrajou hlavně doma na italský poměry ofenzivní a pohlednej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Netýkalo sa to len EL? Úprimne, nejak som to prehliadol, ak to tu bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

obecně bylo letos nadšení z obou janovských klubů hodně vysoký...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Doria měla svou minutu slavy, kterou jsem si užival, proč ne. Menši klub vedl tabulku, tak proč nedat hlasitě najevo, že tu ligu fakt vedou. Teď už se vratili k lonskym vykonum.

Reagovat
smazaný uživatel

však já to neberu špatně

Reagovat
Shevchenko

Je mi jasné, že to hlavně směřuje na mě. Prostě se mi líbí ty jejich domácí zápasy, to je krása sledovat. Bohužel venku jsou úplně tragičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to směřovat tam, kde byli Vlci po pár letech pod Spallettim. Jsou přečtení, soupeři ví dobře o jejich slabinách. V létě bych to hodně překopal, nasadil obranu ?-Ranocchia-Bonucci-Criscito a vzal Ledesmu a třeba Galloppu.

Reagovat
Shevchenko

Jo ti dva nebo alespoň jeden by z Bari mohl přijít, to by bylo super.

Reagovat
Shevchenko

Sledovat je doma je paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooool

Reagovat
Tsigi

Thiago Silva

a zas Ambrosini

Reagovat
smazaný uživatel

zavar...:D T.Silva

Reagovat
M11

bavim se

Reagovat
GEGE

THIAGOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Reagovat
panca

nesta mazacky!!! hmmmmm

jsme jasne lespi

Reagovat
panca

marco by si zaslouzil gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Rino zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tech 4-4 to skoncit klidně muže

Reagovat
10

klidně...over byl dneska tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

mas vsazeno??

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale někdo tu psal tip 4-4, říkám proč ne, dyž vidim, to co vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ambro si koukam jede finticky ala Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej moták

Reagovat
terry

Jsme sice marný, ale s dnešníma obrana se nebojím, že bysme nemohli vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Do utoku ste hrozní. Jedina kloudna akce byla ta golova. Jinak nechapu to prodlužování hlavou za sebe, dyž je tam ten co prodlužuje uplně sám...

Reagovat
GEGE

zatím hodně dobrý výkon...Genoa vytěžila s minima maximum....Ambro neskutečný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Janov hraje sympaticky, ale dnes je na hřišti pánem Massimo ..Becks se ke konci trochu vytratil, ale jinak taky super. Naše dvě motorový myši zase zapomínají bránit, takže spíše zklamání..ikdyž Antonini se snaží, Abate je marnej.

Reagovat
GEGE

S Abateho holt bek nikdy nebude na tom křídle mu to sedělo víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

za ten jeden zápas, který odehrál místo Pata na křídle, se dostal do nejhorší sestavy týdne na goalu(uznávám to není moc směrodatný)

spíš si myslím, že z něj nikdy nebude hráč pro základ AC

Reagovat
smazaný uživatel

zastal bych se ho (nečekaně ). sice vyloženě zamrdal gól, ale jinak si celej poločas držel dobře stranu, byl nekompromisní a o věcech jako je jeho rychlost mluvit nemusím. já tam ten potenciál vidím..., pokud se poučí z těch chyb, nezatracoval bych ho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, já ho taky nezatracuju..kdyby ho Nesta nebo Silva párkrát pořádně seřvali, tak on si ty chyby uvědomí. Každopádně lepší než Jankul nebo Oddo.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím hezkej zápas..., sice už se to bude točit jen kolem těch penalt, ale jinak se mi naše hra líbí, jsme lepší. dneska klape přechod do útoku jak drátkách..., paradoxně bez Pata, bál jsem se, že bude hodně chybět. rád bych to připsal kvalitní práci Leonarda během zimní pauzy, ale spíš mi připadá, že je dnes Genoa nějaká děravá..., od zálohy až po obranu.

FORZA MILAN !

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

jako proti Slavii...

Reagovat
Shevchenko

Ambrosini hraje úplně fantasticky! A Beckham Thiago Abate

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago šipka dolu?

Reagovat
Shevchenko

Thiago samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska tomu středu vládne no, k tomu ty jeho otočky..., jede na vlně

Reagovat
10

takhle ho nepamatuju

Reagovat
Tsigi

Ambrosini je dneska geniální

Reagovat
10

fakt nevím, co bylo na tom druhým zákroku nasimulovaný..?

Reagovat
lnterista

Amelia mu to rekl jasne

Reagovat
homeles8

kolik to je?

Reagovat
smazaný uživatel

0:0..nuda jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

ale AC Milán-Janov

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, 3-2 vede Janov

Reagovat
smazaný uživatel

aha sorry, já myslel, že se ptáš na průměrnej zápas PL

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro mě

Reagovat
homeles8

300.pro Davida Beckhama

Reagovat
homeles8

tkdyž i to řeknete, tak pudu spát

Reagovat
homeles8

když mi

Reagovat
terry

To si děláte prdel, ne? S tímhle dostaneme ještě deset gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
lnterista

to je konec...rozhodnuto

Reagovat
10

"...o zápase je definitivně rozhodnuto..." 48. minuta

Reagovat
terry

A není?

Reagovat
10

dokud nezapíská konec, tak není

Reagovat
smazaný uživatel

MARCOOO BO-BO-BORRIELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

typickej Antoniniho náběh..., měl by si to nechat patentovat

Reagovat
Tsigi

aspoň pětku by zasloužili

Antonini

Borriello je doma jistota

Reagovat
GEGE

MARCOOOOOOOOOOOO!

za tu práci na hrotu si to zaslouží Luca

Reagovat
smazaný uživatel

krasna akce

Reagovat
homeles8

tak díky a čau

Reagovat
GEGE

GRANDEEEEE MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Reagovat
terry

Už se ani nekoukám.

Reagovat
smazaný uživatel

FANTASTICO BORRIELLOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4-1

Reagovat
10

4:4 jsem říkal

Reagovat
smazaný uživatel

nestras

Reagovat
terry

A možná ofsajd.

Reagovat
10

jj, byl lehkej...

Reagovat
terry

Ale Marcovi jsem věřil, že se prosadí, Ale je to celkem šmej, proti bývalýmu týmu se takhle radovat.

Reagovat
10

tak on byl v Janově jeden rok...

Reagovat
smazaný uživatel

sa malo piskať

Reagovat
Tsigi

Borriella asi v Janově nasrali, protože s oslavama se evidentně nekrotí

Nádherná branka

Reagovat
Tsigi

centroval na něj Antonini ? , já to nějak nezaregistroval

Reagovat
smazaný uživatel

golazo jak prsae

Reagovat
M11

tj minimalne jak ctverky prsa

Reagovat
smazaný uživatel

trojka prdel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak si blbej?

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se ovšem na San Siru tančí samba

Reagovat
M11

B A N A N

Reagovat
Shevchenko

MAAARCOOO BOORIIIEEELOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Flamster

Reagovat
smazaný uživatel

Hunter zaokrouhli na pět

Reagovat
smazaný uživatel

mels pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Huntalá

Reagovat
smazaný uživatel

jak by se teď krásně zkoušel Adiyiah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rinooo , to bych si zařval

Reagovat
GEGE

Rino ty si palič

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Tsigi

LOL

Reagovat
Tsigi

nechal bych to kopnout Beckse

Reagovat
terry

Proč nám to děláš?

Reagovat
GEGE

Ty vole tak to už je moc tohle teda nepamatuju....

Reagovat
GEGE

A Hunter kope tak to mě...

Reagovat
smazaný uživatel

další

Reagovat
Jollae

ten komentátor,to je fakt luxus

Reagovat
smazaný uživatel

taky si pro ni šel, ale taky byla

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takto sa má pre penaltu ísť

Reagovat
Tsigi

HUNTERRRRR

Reagovat
10

Orsato má koule, ale červenočerný

Reagovat
lnterista

jednu cernou a druhou cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

HUNTER , zvedáme cenu

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Presne na to som si spomenul.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

No jinak dobrej tah ode mě dát ve fantě do branky ameliu.

Reagovat
Tsigi

chytil penaltu +3, -2 za branky zzas takhrozný to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

este žk dostal

Reagovat
smazaný uživatel

za pentli je + 1 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

+3

Reagovat
smazaný uživatel

jo a tu pentli chytil dinhovi, kterého mám také v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pak dal, takže je na svym asi.

Reagovat
10

4:4 už to nebude, ale počet branek možná trefím správně

Reagovat
smazaný uživatel

Becks

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad, že jsem ho zas viděl live

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

jeste aspon dalsi 2 jinak je to onicem Orsato

Reagovat
smazaný uživatel

Janku

Reagovat
lnterista

tak doufam ze se dnes vystrikaj a zacne nejaka krize...je na case

Reagovat
10

v neděli prohrajou

Reagovat
panca

ty vole minule jsme doma pukli s palermem

Reagovat
smazaný uživatel

Jankulovski Ale tak...je po všetkom no.

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí zápasy AC si v posledních měsících skvěle užívám. Zrovna v tomto Leonardo hodně pomohl, když si vzpomenu na ta trápení pod Carlettem proti Reggině a spol.

Reagovat
M11

jj presne tak..

Reagovat
smazaný uživatel

po zápase jsem chtěl napsat něco podobnýho, teď to bude vypadat, že kopíruju

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne. Jedna z mála vecí, čo v SA stíham sledovať, skvele si pri tom oddýchnem. Ani neviem kedy naposledy a ći vôbec som videl za posledných 6 sezón v PL 3 pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

a to jsme venku mnohem lepší aspoň bodově

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam šaškovali před tou penckou

Reagovat
Tsigi

Nesta má Suaza ve fantě,,,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Suazoooooooooooooooooooo

Reagovat
terry

GOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

5-2...

Reagovat
smazaný uživatel

Suazo si ho zasloužil..., dneska motá Sandra v jednom kuse.

Reagovat
Tsigi

Nesta už ho 5x zfauloval a pořád bez karty je vidět, že prostě rozhodčí mají z těhle postav respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Jen odejde od nás a hned zavěsí

Reagovat
smazaný uživatel

mere měl s tím systémem pravdu, přesně tohle hrál v Cagliari a jakej byl

Reagovat
lnterista

a kolik toho u nas odehral za posledni dobu??

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Kolik bylo penclí v ostatních zápasech kola?

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Huntera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Suaza snad ještě dneska koupím.

Reagovat
smazaný uživatel

Eště bych to přal Flaminimu

Reagovat
10

NHL na San Siru

Reagovat
lnterista

jeste nejakou bitku

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini vs. Crespo...

Reagovat
Tsigi

Tak díky, skvělé představení

¨teď už se těším na Juventus, proti nim to je v poslední době bída, ale kdy jindy by se to mělo zlomit

Reagovat
10
Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Díky rossoneri..jdu v klidu usínat.

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej start do roku 2010 Genoa byla sice slabá (až na Suaza), ale jinak je na nás čím dál tím víc vidět Leonardův podpis..., ten kterej sliboval při nástupu do funkce - ofenzivní systém, atraktivní, útočnej fotbal, k tomu všemu účelnej..., grazie ragazzi !

snad neusnem na vavřínech..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Tsigi

našels někde, jestli bude Pato chybět i proti Juve ? dík

Reagovat
smazaný uživatel

Pato na Juve bude.

Reagovat
Tsigi

dík

tak to mě zajímá ještě víc, jak to postaví osobně bych nechal 2 DM a pod útočníky bych dal Beckhama, ale uvidí se

Reagovat
smazaný uživatel

zatím né, jen prý, že "nějakej úraz", tak snad nic vážnýho...

Reagovat
lnterista

asi se poprve holil

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jde o to kde.

Reagovat
lnterista

tak tak

Reagovat
GEGE

Výborný výkon i když Janov to hodně ulehčil.Marco výborný výkon krásný druhý gol jen tak dál Rino taky nezklamal odehrál to celkem slušně snad půjde ještě nahoru.Ambro fantastický Beckham měl pár dobrých momentů ale jinak byl celkem nevýrazný...Ale na to,že to by¨l jeho první zápas letos tak to ujde.Pirlo se mi taky dneska líbil(o proti tomu co hrál na podzim)...Až se dají všichni zdravotně do kupy bude mít Leo hodně těžké rozhodování koho posadit.Každopádně je dobře,že má s čeho vybírat.

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

marco

Reagovat
smazaný uživatel

terry píše souhrn..., to bude masáž

Reagovat
herbage

Když jste banda simulantů, tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

slabší, zkus znovu

Reagovat
herbage

To mi za to nestojí Ale po třech penaltách tu křepčit, no nevím

Reagovat
terry

I bez nich by vyhráli.

Reagovat
herbage

Tak to ano. Nyní jim to šlape, hrají pěkně(podle všeho), dnes byli lepší, ale chválit kapitána po teatrálním pádu nebo tehdy Nestu po pídu proti AS Řím, to mi přijde pod jejich úroveň. A zrovna u zápasu s AS nejde říct, že by byli lepší a že by ten gól neovlivnil zásadně průběh zápasu

Reagovat
terry

Spíš to dneska nešlapalo Janovu, i když musím uznat, že Milán hrál hodně dobře. Až jsem se divil. Holt bez kopyta Pata to musí jít. Penalty nekomentuju.

Reagovat
10

vždyť si ten zápas ani neviděl

Reagovat
Tsigi

a 3 brankách ze hry, dvě penalty byly jasný, jedna byla sporná

dělali jsme si s něma, co jsme chtěli-myslím, že je důvod křepčit

Reagovat
smazaný uživatel

očividně stojí a že ty nevíš pro mě není důvod nekřepčit

Reagovat
terry

Jak to myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

jen čekám sadu po "čurák Ambrosini" apod.

Reagovat
terry

Neboj se, akorát píšu situaci u první penalty a vzal jsem si ho na paškál.

Reagovat
smazaný uživatel

Klaas-Jan Huntelaar

Reagovat
lnterista

gratulace no...asi ste si to uzili..ja to musel po 3.gole vypnout...hrozny se divat jak ti hraci maji radost

Reagovat
sansiro

Fajn zápas, jen mi tam pořád vadí ten Ronaldinho FORZA MILAN

Reagovat
terry

Tak jsem si ve fantě udělal taky menší mercato a odnesl to Di Vaio ( ) s Datolem. Přichází SUAZO a GALLOPPA.

Reagovat
smazaný uživatel

Po příštím kole Napoli 2 body od 2. místa?

Reagovat
terry

A kdo není?

Reagovat
Tsigi

jako nečekal jsem, že budou tak vysoko

podle mě by se letos mohli vejít do pohárů

Reagovat
terry

Jinak se ještě vyjádřím k rozhodčímu (než konečně začnu psát report ). Nechci na něj házet dnešní prohru Grifonů, ale prostě písknout tři penalty v jednom zápase, to se hnedka nevidí. Budu to brát postupně. První penalta být neměla a za tím si stojím, Ambrosini prostě do té nohy Biavy kopl, ten ho faulovat nechtěl. Nicméně Ambro to udělal chytře a sudí asi neměl moc na výběr. U druhé penalty asi není třeba o čem mluvit, Amelia to udělal blbě, ale zase mě naštval Ambro. Místo toho, aby prostě běžel dál a počkal si na to, až ho Amelia sestřelí, tak teatrálně upadl ještě předtím. No a třetí penalta? Tu už si mohl rozhodčí skutečně odpustit, Janov byl rozložený a zbytečně ho tím ještě udusával, navíc ta penalta byla relativně přísná.

A tak vlastně jsem si to shrnul a zjistil jsem, že to sudí zas tak hrozně neudělal.

Reagovat
lnterista

takze to jeste neni ten report ze?

Reagovat
lnterista
Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

ta zena je rosseti

Reagovat
Tsigi

známky na tuttomercatu

http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?action=read&idnotizia=15710

gattusovi 6 mohli dát

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tsigi

s tímhle souhlasím víc,

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co k vykonu AC rici ,proste hlavne super veci od mistra Davida a Ronaldinha to jsem fakt cumel ,,,,A co tam udelal Boriello?Bravo

Reagovat
smazaný uživatel

A zapomnel jsem na jezdice Ambrosiniho kloubouk dolu

Reagovat
blaugrana

Tak dnes zažilo Giuseppe Meazza koncert, len tak ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

San Siro

Reagovat
blaugrana

To je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem viděl zápasy Juve i AC a mám takový nehezký pocit, že o víkendu to bude poslední hřebík do Cirovi rakve. Ten rozdíl je obrovský. Hlavní příčiny toho rozdílu jsou v technice a odolnosti. Nepamatuju si takhle dřevěný Juventus...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou zápasy, ve kterých tolik forma roli nehraje..my na Vás neumíme, to je stará známá věc a nedávná prohra s Palermem doma jen ukazuje, že natolik psychicky stabilní ještě nejsme. Ale ve výhru věřím a doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, jak jsem viděl Palermo s námi, vámi a Interem, je to pro mě nejlepší tým Série A. Škoda, že mají problémy s týmy, kterým stačí plichta... Jinak forma sice roli nehrává, ale rozdíl v kvalitě je opravdu propastný. Třeba když vezmu základní sestavy ze včerejška, tak skoro všichni hráči AC jsou na tom technicky stejně(většinou líp), než nejlepší hráč Juve v tomto směru (Legrottaglie). Podle toho taky vypadá přechod 1 na 1, což si u hráčů Juve z včerejšího zápasu vůbec nepamatuju. A hlavně když si vezmu situaci před pátým gólem Milána... Ronaldinho přebírá míč zády k soupeřově brance, odráží atak soupeře, otáčí se atd. Rychlá akce a z ní rezultuje penalta... Stejná akce v podání Juve... Diego přebírá míč zády k soupeřově brance, po ataku soupeře padá jak pytel brambor a rezultuje z toho nesmyslný přímák na polovině hřiště, do zavřené obrany. Nejvíc se mi včera na hráčích AC líbilo právě tohle. Všichni hráči ustojí veškeré souboje, dokud to jde (vyjma soubojů, po kterých může nastat velmi nebezpečná standardka, např. penalta). Nejlepší byl Ambrosiny těsně před poločasem, jak tam vymotal snad 4 hráče soupeře a ustál u toho asi 4 fauly. To je ten hlavní rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš Ambrosini...

Reagovat
lnterista

jj presne tak svata pravda...to same vidim i u Interu, kdyby to ustal a rozehral tak se naskytne dobra moznost na protiutok, ale on radeji "takticky" spadne kazdej se vrati a pomalicku se rozehraje(nuda).Nebo priklad...rozhravali jsme roh...chievo to odkoplo k pulce a balon sel pomalicku do autu("vseci hraci pred pokutovym uzemim)ale javier "takticky" ceka az balon pujde do autu misto aby ho co nejrychleji vzal a rval ho zpatky pred branku...to me sere uz delsi dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Inter začne dělat po vstřelení branky . Ta taktika sem tam zaskřípne , ale většinou vám přinese 3 body . Juventus čas nešetří . Hráči začnou svým typickým nakopáváním dopředu odevzdávat míč soupeři .

Reagovat
lnterista

jasne ale setrit ho v obrane ale ne kdyz mame moznost zautocit...chjo

Reagovat
Tsigi

já si osobně myslím, že když už Juve neporazíme teď, tak nikdy

obzvlášť potom, co jsem viděl vaši předpokládanou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Gazzetta

ATALANTA (4-4-2): Coppola 5,5; Garics 5 (21' st Valdes 6), Bianco 5, Manfredini sv (20' pt Peluso 5), Bellini 5,5; Ceravolo 5, De Ascentis 5, Guarente 5,5, Padoin 5; Tiribocchi 5,5, Acquafresca 5 (21' st Doni 5,5).

NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis 6; Campagnaro 6,5, Rinaudo 6,5 (8' st Zuniga 6), Grava 6,5; Maggio 6, Gargano 6,5, Pazienza 7, Aronica 6,5; Hamsik 6,5 (17' st Cigarini 6), Lavezzi 6 (35' st Datolo sv); Quagliarella 7.

CAGLIARI (4-3-1-2) - Marchetti 6; Canini 5, Lopez 6,5, Astori 6, Agostini 5,5, Biondini 5 (28 st Dessena 6), Conti 7, Lazzari 6, Cossu 6,5 (38 st Jeda sv), Matri 6, Nene 5 (18 st Larrivey 6,5 ).

ROMA (4-2-3-1) - Julio Sergio 6,5; Cassetti 5, Burdisso 5,5, Juan 6, Riise 5,5, Pizarro 7,5 (40 st Brighi sv), De Rossi 5,5, Taddei 6,5, Perrotta 7, Vucinic 6 (35 st Toni sv), Baptista 5 (29 st Menez 5).

SIENA (4-3-3): Curci 5; Rosi 5, Cribari 5, Brandao 4,5, Del Grosso 5; Vergassola 5,5, Codrea 5,5, Jarolim 5 (1' st Jajalo 6); Reginaldo 5 (8' st Calaiò 5,5), Maccarone 6, Paolucci 5 (25' st Ekdal 5,5).

FIORENTINA (4-2-3-1): Frey 7; Comotto 6,5, Kroldrup 7, Felipe 6,5 (20' st Natali 6), Pasqual 6,5 (6' st Gobbi 6); Montolivo 6,5, Donadel 6,5 (6' st Jorgensen 6); Santana 6,5, Mutu 7, Vargas 6; Gilardino 7,5.

SAMPDORIA (4-4-2): Castellazzi 6,5; Cacciatore 5 (dal 1' st Zauri 5,5), Gastaldello 5,5, M. Rossi 6, Ziegler 6; Semioli 5,5 (dal 42' st Accardi sv), Palombo 6,5, Poli 7, Tissone 5 (dal 13' st Mannini 5); Cassano 7, Pazzini 6,5.

PALERMO (4-3-1-2): Sirigu 6,5; Cassani 6, Kjaer 5,5, Bovo 6, Balzaretti 6,5; Nocerino 5,5, Liverani 6, Migliaccio 6; Simplicio 6,5; Cavani 7, Miccoli 6 (dal 13' st Budan 6).

BARI (4-4-2): Gillet 6,5; Masiello 5,5, Ranocchia 6,5, Bonucci 6, Parisi 6; Alvarez 6, Donati 6,5, Almiron 7,5 (28' st Gazzi 6), Rivas 6 (12' st Kamata 6); Meggiorini 6,5 (16' pt Greco 6), Barreto 7.

UDINESE (4-4-2): Handanovic 6,5; Basta 5,5 (30' st Cuadrado sv), Coda 5, Zapata 6, Lukovic 5,5; Isla 6 (12' st Corradi 5), Inler 5, D'Agostino 5,5, Pepe 6,5; Floro Flores 5,5, Sanchez 5 (25' st Lodi 5,5).

CATANIA (4-2-3-1): Andujar 6; Alvarez 6,5, Silvestre 6,5, Spolli 7 , Capuano 6; Biagianti 6, Carboni 6; Izco 5,5 (Ledesma 6), Mascara 6 (Bellusci sv), Llama 6,5 (Morimoto 5,5); Martinez 7.

BOLOGNA (4-4-1-1): Viviano 7; C.Zenoni 5, Moras 6, Portanova 6, Lanna 5,5; Casarini 5,5 (Marazzina sv), Mudingay 6, Guana 6, Valiani 6 (Bombardini 5,5); Adailton 5 (Zalayeta 6); Di Vaio 5.

LAZIO (3-4-1-2): Muslera 6, Diakitè 5,5 (35' pt Rocchi 7), Siviglia 5,5, Radu 6, Lichtsteiner 6, Firmani 6, Baronio 6,5, Kolarov 6,5, Matuzalem 5,5 (21' st Brocchi 6), Zarate 6, Floccari 7,5 (23' st Mauri 6).

LIVORNO (3-5-1-1): De Lucia 5,5, Perticone 5, Rivas 5, Miglionico 6 (19 pt Knezevic 5), Marchini 6 (20' st Tavano 5), A. Filippini 6, Mozart 5,5, Bergvold 6 (13' pt Pulzetti 5,5), Vitale 6, Candreva 5,5 , Danilevicius 5.

PARMA (5-3-2): Mirante 5,5; Zenoni 6,5, Zaccardo 5,5, Dellafiore 5,5, Panucci 6, Castellini 5 (21' s.t. Bojinov 6); Dzemaili 6, Morrone 6, Galloppa 5,5 (35' s.t. Paloschi sv); Biabiany 6,5, Amoruso 7.

JUVENTUS (4-4-1-1): Manninger 6,5; Caceres 5,5, Legrottaglie 5,5, Chiellini 7,5 , Grosso 5,5; Salihamidzic 6,5 (33' s.t. De Ceglie sv), Felipe Melo 6 , Poulsen 6, Marchisio 6; Diego 6,5 (28' s.t. Grygera 6), Trezeguet 6 (22' p.t. Amauri 6 ).

MILAN: Dida 6; Abate 5,5, Nesta 5,5 , Thiago Silva 7, Antonini 7; Gattuso 6, Pirlo 7 (20'st Flamini 6), Ambrosini 8; Beckham 7 (31'st Jankulovski 6), Borriello 8 (21'st Huntelaar 6,5), Ronaldinho 7,5

GENOA: Amelia 6; M. Rossi 5, Biava 5, Moretti 5 (37'pt Modesto 5), Criscito 6; Palacio 5,5, Mesto 5 (16'st Zapater 5), Milanetto 5, Juric 5,5, Sculli 6; Suazo 6 (36'st Crespo sv).

CHIEVO (4-3-1-2): Sorrentino 7; Sardo 6, Mandelli 6, Yepes 7 , Mantovani 5,5; Luciano 5 (40' st Granoche), Rigoni 5, Marcolini 4,5 ; Bentivoglio 5 (15' st Pinzi 5,5); Bogdani 6 (15' st Abbruscato 5,5), Pellissier 6,5.

INTER (4-2-3-1): Julio Cesar 6; Maicon 6, Lucio 6, Cordoba 6, Chivu 6,5 (3' st Materazzi 6); Vieira 7 , Zanetti 6; Balotelli 6,5 (42' st Arnautovic sv), Sneijder 7, Pandev 6 (22' st Quaresma 5 ); Milito 6.

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Consigli na lavičce ? myslíš, že mu dochází šťáva ?

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to pro ně být kritický, tak tam Conte raději dává zkušenýho. Consigli chytí nemožný a pustí nemožný, jsem docela zvědavý, jak to s ním dopadne. Takových už totiž bylo... Na druhou stranu někteří se i prosadili, dost mi připomíná Castellazziho, když ještě chytal za Bresciu a teď je z něj na stará kolena opora slušnýho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z zoho včerejšího vítězoslavného matche mi ještě utkvěla v paměti jedna záležitost - relativně slabej Criscito. Jelikož ho tuhle sezonu moc nesleduju, tak nevím, jestli to je standard, ale v tuhle chvíli to není hráč, kterej by mohl Juve vytrhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál v nefungujícím týmu a mimo svou pozici. Samozřejmě ji umí zahrát, ale ne hned a navíc na San Siru. Ale určitě to není jeho sezona, má docela nevyrovnaný výkony a brzdí ho zranění. Co se týče Juve, tak Criscito má na to jít pořád nahoru, zatímco Grosso už se bude jen zhoršovat. Nevytrhne je, ale mně zkrátka nejde do hlavy, že Criscita nechtějí a pak vezmou Cácerese.

Reagovat
Tsigi

Rád bych viděl Ambrosiniho na MS, sice je to nepravděpodobný, ale nevím, kdo by si to zasloužil momentálně z AC víc. Pokud bude Borriello hrát dál takhle a někdy dá branku i venku, tak podle mě pojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podívám na sestavy Italů, které se především točí kolem de Rossiho, Pepeho, Pirla a Camoranesiho, tak Ambro je jasná volba - je z nich momentálně nejlepší.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Tže po shlédnutí zápasu AC-Janov musím říct, že i Serie A ukázala, že dokáže být zábavná a vzrušující Sice je pravda, že AC hodně pomohl rozhodčí 3 penaltama z nichž všechny byly více či méně sporné, navíc i ten krásný gol Boriella podle mě padl z milimetrového ofsajdu...Nejvtipnější byl Ambrossini, jak při obou těch penaltových "faulech" přesvědčoval protihráče že to byla jasná penalta Nicméně i tak AC asi zasloužená výhra, i při těch 5 golech Amelia zachytal ještě docela slušně. Akorát mě zarazila ta chyba Nesty, na takové kiksy u něj nejsem zvyklý, nicméně to přičítám menší koncentrovanosti v závěru a vysokému náskoku.

Reagovat
smazaný uživatel

včera to byl zatím nejslabší zápas Nesty letos..., jinak asi nejlepší stoper ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak co je opravdu zajímavý, jak dokázal vedle něj Thiago už poněkolikáté zahrát lépe než on..., přitom když vedle sebe Sandra nemá, jde většinou dost dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vedle takového borce ti musí neskutečně narůst sebedůvěra. Možná to tak opticky vypadá, protože Thiago na něj kouká jako na svatý obrázek a snaží se to za něj všechno odběhat a odbránit

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Serii A moc nesleduju, ale už mi to tady někdo psal, tže jsem rád že to je z více zdrojů Přeju mu to, mám ho rád od chvíle co jsem ho viděl poprvé hrát, je to borec btw. co takový Cannavaro, ten už asi nic moc, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

slabší než Sandro, ale podle mě taky slušný..., Legrottaglie je letos horší, takže když je Fabio zdravej, vidím ho jasně vedle Chielliniho.

Reagovat
jtbs

Legrov vykon bohuzial pada s nedostatkom zapasov, ked hra dlhsi, hra lepsie

Reagovat
jtbs

*dlhsie

Reagovat
M11

neni to spatne.. ja jsem s nim spokojeny..

Reagovat
Tsigi

Cannavaro na ligu stačí s přehledem, ale na světovou úroveň to není

Reagovat
M11

nema nekdo zpravy ohledne Trezegola ? mel jit dnes na vysetreni

Reagovat
smazaný uživatel

Rentgen nevím jak dopadl, ale podle Gazzetty riskuje měsíc stop, podle Corriere dokonce tři, záleží na tom, jak jsou poškozené vazy.

Reagovat
M11

ja uz fakt nevim.. to je proste neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

40 dní - juventus.com, 2. stupeň, stejně jako mamka, stalo se jim to oběma během pár minut, asi jí začnu říkat Trezegolka

Reagovat
M11

tak at se je ti dobre zahoji

Reagovat
M11

*jí to

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

"Treza" a nemusíš nic měnit , jinak taky přeju brzký uzdravení

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní vyšetření ukázalo, že s Patem to bude možná vážnější než se čekalo..., kondice bude vyhodnocena v následujících dnech.

Reagovat
GEGE

Hm a Juve nestihnou ani Zambrotta se Seedorfem Snad se dá Pato do kupy to je asi nejcitelnější ztráta...

Reagovat
terry

Včera to tak nevypadalo.

Reagovat
GEGE

protože jste nam to hodně ulehčili

Reagovat
smazaný uživatel

Prý je v ohrožení i jeho start proti Interu.

Reagovat
GEGE

500 pro rossoneri

Reagovat
lnterista

ti to ted nepotrebuji

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele